עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מישהו אולי מכיר אתר בחול שמוכר את זה ועושה משלוחים אוויריים? חיפשתי בגוגל מצאתי אחד ואבדה לךי הכתובת... אשמח אם תזערו לי אני חייב להזמין אותם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  2. יש לי צורב DVD שקיבלתי כשקניתי את המחשב- SONY DVD RW DW-D22A DRIVER שעד לא מזמן עבד בסדר אבל עכשיו הוא מתחיל לעשות בעיות: הוא מסתדר סבבה עם דיסקים CD אבל הבעיות הם עם DVD: כל צריבת DVD נכשלת (אין הדעת שגיאה. פשוט נכשלת). דיסקי DVD הוא קורא פחות טוב. דיסק עם סדרה (לא מקורי)- הוידאו קופץ מידי פעם. דיסק עם כמה סרטים (לא מקורי)- פותח את הסרטים והכל קורס. סרט DVD מקורי (בדקתי 3 סרטים)- בכלל לא נפתח. יש דרך לתקן את הבעיות או שאני צריך לקנות צורב חדש?

3. Started by No_Man,

אני מעוניין לקנות צורב DVD אבל אני לא מתכון להוציא עליו הרבה . . . ראיתי ב-ZAP צורבים ב-175, 180 ויותר . . . אבל אמרו לי שיש יותר טובים באותו מחיר או פחות . . . הצורב ישמש בעיקר לצריבות קטנות כמו, תוכנות ואולי סרטים מדי פעם, לא משהו רציני . . . בגלל זה אני לא מעוניין להוציא הרבה. . . יש לכם המלצות על חברות טובות ? צורבים טובים ? לילה טוב.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by Nihility,

ווינדוס הפסיק לעבוד, בניסיון לתקן אותו דפקתי את הpartition table של ההארד דיסק. אני יודע על איזה סקטורים ישבו המחיצות הפגועות. 320GB בחלוקה הבאה: 1. Fat32 30GB -סיסטם 2. NTFS 130GB 3. NTFS 130GB מישהו יודע איך לשחזר?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by pilgonico,

שלום אני מרכיב מחשב חדש....עם לוח אם של asus p5b deluxe ואני מתכוון לעשות raid 0 עם שני הארד דיסקים של 250 ג'יגה בייט + אחד של 80 ג'יגה בייט למערכת הפעלה... השאלה שלי איך אני מחבר את הכבלים ללוח האם ולאן? מצורפת תמונה.... תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  6. Started by zivelad,

יש לי ARCHOS 80 GB ואני לא כ"כ יודע איך עובדים איתו כנראה חסרים לי דרייברים למרות שניסיתי להוריד מהאתר של התוכנה והורדתי דרייברים אבל זה לא עוזר אז אם יש מישהו שבאמת מבין במכשיר הזה אני ממש צריך עזרה בתודה מראש אלעד

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  7. אני מצוטט Blue-Ray בנפח 25GB הגיע ללירה!, DL 8.5 GB במהירות 8, DVD RW במהירות 8 אני מקווה שאני לא עושה פה פרסומת אסורה.מישהו מכיר עוד מקומות שאליהם כבר הגיעו ה"חידושים".לא שאני הולך לקנות כרגע,הצורב לבד יעלה מספיק כדי להרתיע אבל עצם העובדה שאנחנו "מעודכנים"(באיחור קל) משמחת.אגב את הדיסקים של בלו ריי אכן מצאתי שם http://www.lira.co.il/site/category.php?cat=6749 אבל את הDL 8.5 GB במהירות 8, DVD RW במהירות 8 שבאמת הייתי לוקח לא מצאתי שם :-[ (אולי פשוט לא הספיקו לעדכן).

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by CoolOne,

בהרבה מהלוחות החדשים יש רק בקר IDE אחד, מה שמעלה את השאלה המתבקשת - האם ישנם כונני DVD וצורבים בעלי ממשק SATA?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  9. Started by Scorpion17,

שלום, אני מעוניין לקנות צורב dvd ואני לא ידוע איזה לקנות תמילצו לי.. עד 500 ש"ח. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by roiroi2,

אני מעוניין לקנות הארדיסק חדש היום ואני מתלבט בין 2 דגמים: Seagate IDE ST3160023A 160GB או Western Digital WD 1600JB 160GB ההבדל בין המחירים שלהם הוא כ 50 ש"ח וזה לא כזה משנה לי. אני רק רוצה הארדיסק טוב ואמין. ניסיתי לחפש הרבה ולא מצאתי הרבה השוואות ולכן אני מקווה שתעזרו לי. כמו כן יש לי עוד שאלה: איך יודעים שרכיב חומרה (במקרה זה הארדיסק) שמוכרים לי בחנות הוא חדש ומקורי ולא *מחודש*, יש דרך לאמת את זה? תודה רבה על כל תגובה

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  11. מדובר על 80GB SATA 2 לא משנה האחריות...

12. שלום לכולם!. יש לי דיסק קשיח 200 גיגה הוא נהרס לי אין לי מושג למה... עכשיו אני מחפש דיסק חדש ומה שחשוב לי בדיסק זה שהוא יהייה עם נפח הכי גדול שאפשר להשיג במחיר הזה, לא משנה לי גם החברה למרות שעם WD היו לי לא מעט בעיות.. ושיהייה SATA (לא משנה אם SATA I, II)... אני חייב את זה דחוף, אני הולך לקנות אותו היום... תודה.. ועוד משהו... שווה לי לקחת 400GB במחיר של 720 שח?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by avivlevy,

מהמיקסימום קונים שאפשר לשים במערך RAID 0?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, לצורך הרכבת מארז חיצוני בחיבור USB2 אני מחפש כונן קשיח בגודל "3.5 המארז החיצוני הוא זה: ARGOSY HD360U-2 HDD 3.5" USB 2.0 ALUMINIUM 1Y ואפשר לראות אותו כאן: http://lamir.co.il/product.asp?product=10107 דרישות: * באפר של 8MB לפחות * חיבור IDE (ככה זה במארזים חיצוניים) * אמינות מעל לכל. * הכונן ירכש ב"למיר". אני מתלבט בין 2 אלו: Seagate Baracuda http://lamir.co.il/product.asp?product=793 Maxtor Diamondmax http://lamir.co.il/product.asp?product=8231 תקציב: 300-400 ש"ח (סה"כ הוצאה כולל המארז - כ-600 ש"ח) איזה מהם עדיף? האם יש למישהו הצעה אחרת - מוצלחת יותר בתקציב ובדרישות הללו? תודה,

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by GHOST,

טוב בזמן האחרון רוב הפעמים שאני מנסה לצרוב משהו אני מקבל את הודעת השגיה המצויינת בכותרת האם מת לי הצורב? הצורב הוא NEC דיי ישן (DVD) אני מנסה לצרוב דיסק רגיל

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  16. Started by 123kobi,

שלום, יש לי בעיה עם הכונן DVD שלי שהוא גם צורב DVD: אני לא מצליח לא לצרוב ולא לקרוא דיסקים של DVD. האם יש לבעיה פתרון שאני יכול לסדר או, יש לי אחריות על המחשב, ללכת לחנות שיסדרו לי את זה? תודה.

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by yigal33,

שלום לכולם רכשתי לפני יומיים דוידי צורב נק דגם 4571 וקיימת לי בעיה שהוא לא מזהה CDRW כך שאני לא יכול ליצרוב ולמחוק מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה ? תודה

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  18. יש לי דיסק קשיח של WD 80 ג'יגה. הוא עד היום היום היה מחובר ללוח אם P4S800D-X. היום קיבלתי סופסוף את המחשב החדש עם הלוח P5W DH Deluxe. אני רוצה לחבר אותו למחשב החדש, אחרי שחיברתי אותו והכל טוב ויפה אני מפעיל את המחשב ואחרי שתי שניות שהוא מציג את החלון של ההרצה של הוינדוס הוא עושה מסך כחול ונופל. מה אני יכול לעשות חוץ מלהתקין הכל מחדש ?! וחוץ מלהשתמש בהארד דיסק אחר ?! אני מאוד מודה לעוזרים, ירון !

19. יש הטוענים כך ויש הטוענים כך מחר אני צריך ללכת לקנות מחשב ועוד לא גיבשתי דעה לגביי הדיסק הקשיח אמרתי לו שירכיב לי wd250 giga 16 לאחר קצת התעניינות פה וסקירה,גילתי עוד סוגים של דיסקים קשיחים בהתחשב בעובדה שיש לי לוח שתומך בsata 1 לוח מסוג asrock אפשרי להפעיל כונן בטכנולוגיה זו? כאמור הייתי רוצה לדעת באמת אבל ממי שמבין עד כמה באמת הncq משפיעה על הביצועים והאם דיסק מסוג wd250 16 buffer ייתן לי ביצועים טובים יותר או לא מחכה לתשובה בקוצר רוח דעות מקצועיות בלבד

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by eyaldav,

הלך הכונן הקשיח אחרי שנתיים ידוע לי שהאחריות על המחשב היא לשנה. הארד דיסק חדש עולה 500 ש"ח. עכשיו, בדקתי את ההארד דיסק שהגיע עם ה HP , הוא מתוצרת טושיבה. בדקתי באתר טושיבה הכנסתי את ה SERIAL, ומסתבר שהוא באחריות מבחינתם (3 שנות אחריות למוצר,מצידה של טושיבה). ..... האם עצם זה שהוא נקנה כחלק ממחשב נייד של HP, שהאחריות שלו היא שנה, יבטל לי את האחריות של ה 3 שנים של טושיבה? ...... במידה והאחריות עדיין קיימת על ההארד דיסק, איך אני ממש אותה? חיפשתי בגוגל "יבואן טושיבה" ו "טושיבה מרכז שירות" . לא נראה לי שמשהו מהתוצאות זה מה שאני צריך דיי דחוף לי לקבל תשובה, כי לפני שגיליתי שבאתר של טושיבה המוצר עדיין באחריות, קבעתי מחר עם חנות המחשבים שאני אגיע לקנות חדש. חשוב לי לדעת…

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  21. האם יש אפשרות לחבר כונן קשיח ישן של פנטיום 3 ממחשב נייד למחשב רגיל (IDE SATA)

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by GGuyZ,

היי לכולם. ברצוני לקנות דיסק קשיח חיצוני. המטרה כמובן שהוא יהיה יחסית מהיר(לא חובה הכי מהיר שיש אם ההבדל במחיר גדול, העיקר שיהיה בערך ברמה של דיסק SATA II). אני חושב על קיבולת של כ250GB. האם יש לכם המלצות? או אולי אפילו עדיף אם תתנו לי פוינטרים לגבי מה חשוב כשבודקים על דיסק חיצוני? תודה על עזרתכם! גיא. נ.ב: אני קונה את הדיסק בארה"ב אם זה משנה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by pazer005,

רציתי לשאול כמ הנפח של כונן 250 ג'יגה בתכלס?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Shasoosh,

רכשתי לפני חודש את הצורב הנ"ל ואיתו עשרים דיסקים של TEAC כן, אני יודע, TEAC היא לא אחת החברות המובחרות בנושא אך בכל זאת יש לי כמה שאלות. לאחר שה DVD שלי (Apex 811) לא הצליח להפעיל מספר דיסקים הרצתי כמה בדיקות עם NERO SPEED וכל מדיה שבדקתי סיימה עם אחוז הצלחה של 0 חוץ מאחת שהגיעה ל 48 % כרגע צרבתי דיסק על מהירות 6 (במקום 16 כמו כל שאר הדיסקים) והמבחן הסתיים עם תוצאה של 97 % שאלותיי הם כאלה. 1. על החבילה שקניתי רשום 8x certified , האם זאת המהירות כתיבה וזאת היתה טיפשות שלי שצרבתי את כולם על מהירות 16 ובגלל זה כל המדיות יצאו גרוע? 2. האם אחת התופעות לדיסקים גרועים היא שכעבור כמה ימים המדיה פשוט לא מגיבה? 3. קראתי הרבה דיונים על כך שיש הרבה חבר'ה עם צורב של NEC שלאחר …

• 77 תגובות
    • 6.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.