אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, נתקלתי במוצר הנל: http://pkparis.surinternet.com/epages/box23967.sf/fr_FR/?ObjectPath=/Shops/box23967/Products/100304 כאחסון נוסף למקבוק שברשותי, שכרגע עם כונן 128גיגה שמלא כמעט עד תום. מה דעתכם על שימוש בהתקן הנל כאחסון קבוע, מאחר ואני גם ככה מרבית הפעמים עם USB אחד פנוי. מה ניתן לצפות מבחינת ביצועים בפועל ממנו, והאם יהיה אפשר לעבוד איתו בנוחות מול VM של פרללס או מול ספריית תמונות של אפרצ'ור לדוגמה?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
האם יש חנויות באינטרנט ששם אני יוכל למצוא ועוד שאלה האם כל צורב מתחבר למחשב נייד או שיש למשל הבדל בין מחשבים של HP ל COMPAC
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, ניתקלתי בצורב הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=258 ויש לי כמה שאלות לגביו: איך יכול להיות שזה אחד מהצורבים המהירים ביותר בעולם והוא כזה זול? למישהוא יש ניסיון איתו או סקירות שלו? איך החברה הספציפית הזו? (אני מאמין שזה PCH בשם אחר). OVERALL , האים זו קניה שווה? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
ברצוני להוסיף כונן HD למחשב שלי. מצ"ב בקובץ תמונה המפרט של הלוח והזיכרונות. האם ניתן להוסיף בנוסף! עוד HD, ואם כן מהו הנפח המקסימלי בו יכיר הלוח בכל הנפח ומאיזה סוג ? וגם עד איזה זיכרון חוצץ? תודה אנשים !
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני צריך צורב חדש כי מה שיש לי מעפן ודפוק , כמובן שיהיה חיבור SATA צבע לבן לא משנה של איזה חברה שיתמוך בכל המדיות כולל ה8.5GB ושיהיה טוב ושקט.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
קניתי לאבא שלי ארדיסק חיצוני Seagate External Desktop Drives הוא מחובר בחיבור USB2 הבעיה שעושים ריסט הביוס פשוט עוצר במסך הראשי שלו וכל לחיצה לא עוזרת... רק עם מוציאים את הכבל של ה USB ולוחצים על כפתור הריסט אז זה עובד... וכשהוינדוס עולה שוב אפשר להכניס את הכבל והכל עובד טוב... מה אפשר לעשות???
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
Patriot 16G XT BOOST 150X USB2.0 DOK אני שוקל לרכוש אותו .לא ראיתי הרבה תגובות עליו ברשת. איך הוא מול המקבילים 16GB ? תודה מראש אדי
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כרגע אני מתלבט בין שני דגמים : MAXTOR OneTouch IV 500GB -1 שעולה 330 ש"ח. 2- Western Digital 500GB שעולה קצת יותר מ500 ש"ח (יש שני דגמים לא כל כך הבנתי מה ההבדלים אבל הבנתי שאחד מהם חדש יותר) חשוב לי שאפשר יהיה לחבר לDVD עם חיבור USB וכמו כן לגבות תמונות שירים וכו' .
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
המטרה היא לקבל את מהירות הקריאה וכתיבה הכי טובה שניתן. מבחינת מחיר 3 הכוננים של סמסונג עולים 240*3 = 720 ומחיר כונן אחד של ocz עולה 761 המערכת אמורה לטעון משחקים, קבצי cad , רינדור וידאו. מבחינת מחיר רואים ש ocz עולה יותר השאלה היא מה יותר עדיף יחס עלות תועלת? ועוד שאלה אם הייתי הולך על כונן OCZ Vertex 3 SATA III 2.5" SSD ? ושאלה אחרונה מה הלימיט שכבל SATA 2 ו SATA 3 מעביר אני יודע שאחד זה 3 והשני זה 6 אני חושב שמחלקים את זה ב 8 וזאת אומר ש 3 = 375 ו 6 = 750 האם אני צודק? תודה רבה, לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי חברים העלתי את הבעיה באתר השכן ולא נתנו לי פיתרון אז אני מתייעץ איתכם. ובכן זה הסיפור... ברשותי בקר פרק 5 עם קושחה של LSI כדי שיעבוד עם חלונות XP. עד עכשיו הוא עבד רק עם שני רפטורים בתצורת רייד 0 למערכת הפעלה. לפני שבועיים..כן שבועיים !!!.רכשתי 3 כונני סמסונג F3.התקנתי את התוכנה של LSI לניהול הבקר ויצרתי דיסק וירטואלי וחילקתי אותו ל-2 במיקרה X או פשוט ללא חילוק במיקרה Y. בשני המיקרים הכונן ראשון של שני הרפטורים ניקרא VD 0 ואילו מה שנוצר משילוב הכוננים החדשים ניקרא VD 1 ו - VD 2 בהתאמה. משום מה אחרי סיום ההגדרות ברגע שאני מאתחל את המחשב הבקר פוסח על ה VD 0 (ששם יש לי את המערכת הפעלה ) וקופץ יש ל VD 1 או 2 שהם ריקים מתוכן וטוען שאין מערכת הפעלה על המחשב וכותב לי - in…
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, הגעתי למסקנה שבמקום לצרוב כל דבר על דיסק כדי לפנות מקום במחשב הגיע הזמן לקנות איזה HD נייד חיצוני. http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=391 מה אתם אומרים עליו? ראיתי ב KSP שהוא עולה 430 ש"ח, שווה את זה? ראיתי אותו המחיר גם באייבורי... יש חשש מקניה בשניהם? המקום הכי קרוב אלי הוא ב"ש בגלל זה השיקול. האם יש משהו אחר בגודל הנ"ל יותר מומלץ? בעיקר הלכתי על הסוג הזה כי בנוסף לקיבולת הגדולה שלהם הם ממש ממש יפים, העיצוב שלהם מהמם במיוחד בצבע האדום. אגב, האם בכלל יש אפשרות להזמין את שאר הצבעים? באתר מפרסמים בדרך כלל את הרגיל שזה השחור. שווה?
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
ברשותי Disk On Key שאינו באחריות. המתחבר ישירות לחיבור ה- USB במחשב ללא צורך בכבל. בטעות נתתי מכה למכשיר ושברתי את המחבר מהכרטיס אך ראיתי שהכרטיס לא ניזוק לאחר שפתחתי אותו ובדקתי. אני יודע להלחים מעולה. איפה אני משיג מחבר כזה ??? בדקתי באריהב יש לו מספר רחב ביותר של סוגים אבל חלקם לא מראה תמונה ע"מ לבחור. יש אולי חנות מקוונת אחרת לבדוק שכוללת תמונות של המחברים ?? בבקשה בלי עצות סתמיות כמו א. אבן או סימטת המוסיקה. רק חנויות מקוונות בעלות תמונה בלבד של המחברים אפילו אם צריך להגיע אליהם ע"מ לקנות. תודה אנשים !!
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כי ממה שאני זוכר תמדי המליצו על הH10 אבל יצא גירסאולת מתקדמות של H22 אז הוא עדיף על הH10?
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, ברשותי דיסק קשיח של 2 טרה ועל אף שנשאר המון מקום הוא מראה לי את הדיסק בצבע אדום (שכן הוא מחשב את המקום באחוזים). האם זה לא יזיק אם אני אוסיף לשם קבצים? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים או לא, כבר הרבה זמן אני מנסה לכתוב מאמר/מדריך על NAS ואחרי יותר מדי דחיות וסיפורים אחרים אני מעביר להילוך גבוהה ומתכוון להיכנס לנושאים שלא היו קודם כמו UNRAID וWHS באופן נרחב יותר אבל! בשביל שהמאמר/מדריך הזה יהיה ברמה גבוהה יותר אני צריך משתמשים שיש להם NAS כזה או אחר (מסחרי, בנוי לבד וכו'...) בשביל ליצר השוואות, קבלת מידע ועוד' מי שיכול ורוצה לסייע בנושא אנא שלחו לי הודעה פרטית על מנת שנוכל להמשיך את הנושא משם לגבי השאר שאינם יכולים לסייע יותר מדי, אודה אם תוכלו לומר איזה NAS יש לכם בשביל לקבל מושג לגבי התפוצה של נושא הNAS בארץ
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לפענח את העניין הזה ולא מצליח. היה לי כונן קשיח רגיל. הכל עבד מצוין. רכשתי SSD. Patriot Pyro מאז, המחשב עובד כראוי, והביצועים לעניין. מצב AHCI פעיל, והכתיבה/קריאה = מטוס. א-ב-ל, כאשר אני מכבה את המחשב, ואז מדליק מחדש, לא קורה כלום! אפילו האור של העכבר ושל המקלדת, שבד"כ נדלקים מייד, לא פעילים. מצאתי רק דרך אחת לתקן את העניין, וזה על ידי העברת ספק הכוח למצב OFF, ואז ל ON מחדש, ופתאום המחשב מתעורר לחיים. לדעתי מדובר בבעיה של הכונן, כי המחשב לא הראה שום בעיה כזאת לפני החלפה לכונן החדש. אבל כדאי גם לשאול: האם יש סיכוי שקשור לכרטיס קול? גם הוא יחסית חדש. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי ארדיסק מסוג seagate ST3750330AS עכשיו לפי מה שהבנתי הדגם הזה עשה בעיות ולא חשבתי לעשות את העדכון תוכנה שלו כי הכל היה מותקן לי על כונן אחד עכשיו רציתי לדעת איזה עדכון אני צריך להוריד ואך אני יכול לשחזר את הקבצים? חברתי אותו למחשב של אחי עכשיו אין לי אפשרות להכנס לכונן אבל זה מראה לי שעדיין הקבצים נמצאים שם, בארך כל המוזיקה שהספתי כל החיים שם חח זה מה שזה מראה לי אי אפשר לעשות כולם מעבר לזה, גם אין אפשרות להכנס לכונן או לסייר אחרי עדכון של בDOS עם דיסק זה מה שרשום לי בתוכנה של סאגטה
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש תקווה להפעיל את הכונן קשיח הזה על מחשב 600Mhz? אני מחפש כונן בעל נפח גדול שיעבוד על מחשב ישן.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
קיימים דיסקים רגילים בגודל של 80mm בנפח של 210MB, ודיסקים בגודל של כרטיס ביקור בנפח של 50MB. האם קיימים דיסקים מסוג DVD בגודל של 80mm בנפח של 1.5-2GB?
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי בראש הפורום - מאד מועיל ומושקע. נותרו לי כמה שאלות, כי על הרבה דברים נאמר שהם רק גימיק: 1) עד כמה משנה מהירות הסל"ד של הכונן? 7200 סל"ד מול 10000 סל"ד מול 15000 סלד מול IntelliPower- משמעותי? 2) האם החוצץ (באפר) באמת לא משנה אם הוא 32 או 64 MB? 3) האם SATA3 באמת לא מוסיף מול SATA2? 4) כשאני מנסה להשוות ביצועים, אני מקבל מושגים שונים שאינני בטוח אם הם קשורים: Buffer-to-host-speed, Buffer-to-Desk-Speed. איך להעריך מהירות העברת מידע? 5) האם חיבור כונן חיצוני ב eSATA או USB3 הופכת או מקרבת אותו למהירויות כונן פנימי? האם ניתו להשתמש בכונן חיצוני כפנימי, ולהפעיל ממנו תוכנות? 6) עד כמה כדאי ליחס חשיבות לאחריות? 5 שנים אחריות - כדאי כדרישת מינימום? 7) אילו מגבלות …
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום, רציתי לבדוק את מהירות ה BURST של ה HD שלי ושמעתי שקיים כלי בווינדוס שיכול להציג לי אותה, אודה אם תגידו לי איפה הוא נמצא, תודה. אני רוצה לבדוק דרכו בגלל שהורדתי את HD-TECH ושם קיבלתי 121, אבל יש לי ATA, אני אמור לקבל פחות מ 100, לא? :-\
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
באחרונה רכשתי הארדיסק שסוג החיבור למקור חשמל שלו הא SATA, הבעיה היא שיש לי רק כבל אחד כזה והכונן האופטי כבר תופס אותו. לאחר קריאה בנושא מסתמן כי ניתן להשיג מתאם molex ל-sata שאמור לעבוד. האם תהיה פגיעה בביצועים, וכדאי לנסות פתרון אחר? כמו כן, האם למישהו כאן כבר יש אחד כזה מיותר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי! לפני שכולם קופצים עלי - כבר חיפשתי בפורום ולא מצאתי פתרון לבעיה שלי. אז ככה: קניתי כונן קשיח של MAXTOR 120GB SATA. את הכונן הישן (MAXTOR 80GB ATA133) ניתקתי, חיברתי את החדש לSATA, פירמטתי, והתקנתי את הווינדוס. הבעיה היא, שעכשיו אני רוצה לחבר שוב את הכונן הישן, וכשאני עושה זאת הוא מזהה אותו ככונן הראשי, מחפש את הווינדוס, ומכיוון שהוא לא מוצא ווינדוס המחשב נתקע. מישהו יודע מה הפתרון?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היום הייתי אצל חבר והוא מצא אצלו HD ישן של סיגייט. הבעיה שלו שהוא נתקע ב12% בפירמוט. האם אפשר לעשות עם זה משהו חוץ מלקבור אותו?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחבר בסופו של דבר 4 מסכים (שני כרטיס מסך) לאותו מחשב שבהם אני רואה בעיקר גרפים בזמן אמת. לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. WD 250GB 7200RPM 16MB RAID SATA2, יחידות 2 ¤600 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=127 האם יש דיסק קשיח שעובד בתצורת RAID עם זיכרון BUFFER גדול יותר לדוגמא 32MB האם יש דגמים עדיפים על זה שבחרתי ? המחשב פועל אצלי לעיתים 24 שעות רצוף SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22…
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-