עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. בבקשה תמליצו לי על דיסק קשיח איכותי שיחזיק לאורך כמה שנים שהנפח שלו הוא 250 או 320 GB עד מחיר של 400 שקלים

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by The_Wolf,

שלום , יש ברשותי כיום MAXTOR 40 GB 2 MB ואני מתכוון לקנות הארד דיסק נוסף WD 80 GB 8 MB . השאלה שלי היא האם יכולה להיווצר בעית תאימות בין שניהם , וכמו כן , האם העובדה שהוינדוס(XP) מותקן על המקסטור אומר שאני לא ארגיש בהבדל של ה 8 מגה בהארד דיסק החדש , כלומר האם תהיה שיפור במהירות בכל זאת? תודה.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by Kobb,

שלום קניתי והתקנתי בהצלחה WD 500 GB AAKS בנוסף אליו מערכת ההפעלה יושבת על דיסק נפרד. מטרות (לפי סדר חשיבות): -תמונות בעיקר, הרבה עבודה גרפית על בסיס יומי. -מוזיקה, שמיעה בלבד -סרטים, צפיה בלבד שאלות (לפי סדר חשיבות): אני עובד עם SATA1, לדברי המוכר אין צורך בשום מתאם מיוחד - פשוט לחבר ולהפעיל. נכון או לא? לאחר ההתקנה, האם כדאי לחכות פרק זמן מסויים לפני תחילת העברת מידע ועבודה? האם כדאי לחלק למחיצות, או שזה לא קריטי למטרות שציינתי? ביצועים זה משני, יותר לגבי עמידות ובלאי. תודה, ויום אביך לכולנו קוב

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  4. יש לי בבית 2 מחשבים, אחד עם צורב DVD של NEC ואחד עם צורב DVD של SONY (אם זה משנה לכם מה הדגם המדוייק תשאלו ואני אבדוק) בכל מקרה, בתקופה האחרונה כל הדיסקים שצרבתי לאוטו יצאו מקוטעים (בכל מערכת שבה השמעתי את זה), צרבתי תמיד על מהירות 8X הייתי בטוח שהבעיה היא בדיסקים שלי (TEAC), אתמול הייתי חייב לצרוב סרט מאוד וכשניגנתי אותו בDVD בסלון הסאונד היה מקוטע, קניתי חבילה של דיסקים מחברה אחרת MULLER, וגם אז יצא הסרט עם סאונד מקוטע. לקחתי דיסק של TEAC וניסיתי לצרוב במחשב אחר=צורב אחר, ושוב הסרט יצא מקוטע, לקחתי מחבר דיסק של חברת GOLD GPT וצרבתי עליו במחשב הראשון וגם זה יצא מקוטע. רוב הצריבות היום במהירות 8X, אחת או שתיים היו במהירות 16X, בכל מקרה אני לא ממש מבין מה קורה פה ואיפה בד…

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  5. אהלן חברה...מקוה שזה המקום הנכון לשאול(מהנלים לא לכעוס אם טעיתי) קיבלתי מחשב חדש ואיתו הרד דיסק חדש עכשי נכנסתי לFDISK וכמובן שלא אמורות להיות לי מחיצות קיימות עכשיו אנשים אמרו לי(עד היום השתמשתי ב FDISK? להביא WIN BOOTABLE ואני לא יצטך להתעסק עם ה FDISK והמחיצות.. עזרה בבקשה?!!

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  6. מה אני צריך לשנות בביוס כדי ש-HD יעבוד אופטימלי ? (בלוח אם P4P-800) תודה

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by Alexkmr,

מאתמול בלילה אני לא מצליח לגשת להרדיסק שלי. הוא עדיין מופיע אבל אין אפשרות לגשת אליו. עשיתי לו סריקה בHDTUNE וזה התוצאות: *בטעות עצרתי בסוף אבל עשיתי עוד סריקה שממשיכה רק מהקטע שהפסקתי. יש אפשרות לתקן אותו,לגשת אל הקבצים?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  8. שלום, קיבלתי מחשב נייח מסוג Hp compaq 8200 elite ultra slim desktop מחברה שמסרה מחשבים ישנים שלה. לפני המסירה, הם הסירו את ההארד דיסק בגלל סודיות של הזיכרון שהיה שם. ז"א המחשב כרגע ללא הארד דיסק. השאלה שלי האם אני חייב להתקין הארד דיסק פנימי, או שניתן להשתמש בחיצוני שאחבר באופן קבוע באמצעות כבל. תודה רבה

9. Started by noam-r,

קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח WD 80Gb 7200rpm ATA100 8MB Buffer ואני רוצה לחלק אותו למחיצות אני מתלבט באיזה גודל לעשות כל מחיצה אני חשביתי על 30 50 או 20 60 המחשב ישמש למשחקים גלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה אני הולך להתקין עליו winXP ואופיס XP אם מישהוא יודע מה יהיה הכי יעיל שיגיב...

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  10. 1. אפשר בבקשה המלצה לצורב dvd שצורב וגם קורא דיסקים dvd ... ראיתי בזאפ צורבים וצורבים משולבים, מה הכוונה משולבים? הכוונה לצורבים שגם קוראים dvd ? מה אתם אומרים על זה? כונן אופטי: צורב PIONEER DVR-215DBK X20 SATA http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=691 ומה ההבדל בינו לבין זה : Pioneer DVR-215BK 2. וכן המלצה להארדיסק 500gb בחרתי את זה, הוא טוב? http://tms.co.il/product/4982

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  11. היי, יש ברשותי SSD 250GB ועוד כונן מכני בגודל 1TB. נכון להיום אני מנצל רק 100GB מה SSD. חשבתי לחלק את הכונן ה SSD למחיצות כך שתיהיה לי מחיצה בגודל של 30GB ואז אני אשתמש בה כדי ליצור SRT intel לכונן המכני ובכך לשפר את הביצועים שלו. מה אתם אומרים? יעיל? מומלץ?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  12. שלום לכולם, האם יש הבדל מהירות בין הדיסקים הבאים? והאם ארגיש בשיפור ביצועים אם אחליף את הWD (שעליו מותקנת WINDOWS XP) לדיסק SATA 2? כרגע מותקן על הWD וינדווס, האם כדאי להתקין את הXP על דיסק SATA ולהריץ ממנו את מערכת ההפעלה או שזה זניח? הדיסקים שמותקנים: WD 80GB ATA100 8MB SEGATE SATA 320GB 16MB MAXTOR SATA2 160GB 8MB תודה רבה

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by matan13,

אני רוצה לקנות H.D של 2TB עבור אחסון מידע וקבצים. מצאתי שיש גירסאות שונות של WD : ירוק, אדם, שחור. בדקתי ברשת ולא מצאתי עליהם הבדלים יותר מידי משמעותיים ממה שאני מבין... אז באתי להתייעץ איתכם כאן. 1. האם יש הבדל משמעותי בין הגירסאות של WD \ סיגייט\היטאצ'י ? 2. על איזה פרטים לשים לב יותר בקניית H.D ?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  14. היי חברה, יש למחשב הנייד של אמא שלי צורב שמתאים בשבילי לצרוב משחקי 360, אבל ממה שאני יודע בשביל לצרוב משחקים לאקסבוקס 360 צריך לעדכן את הכונן לfirmware החדש ביותר, קוראים לכונן: HL-DT-ST DVD+-RW GSA-U20N אבל אין מושג של איזה יצרן זה ואני לא מצליח למצוא לו עדכון לפירמוור חדשני... תעזרו בבקשה? (: תודה.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  15. Started by yonatanph,

לכל אלה שטענו שהWD עדיף כי הוא יותר שקט, אני יושב עכשיו ליש שני מחשבים אחד עם הWD אחד עם הSEAGATE. ההשוואה לא מדויקת לחלוטין כי הSEAGATE נמצא במארז הרבה יותר שקט (הסונטה 3 לעומת COMPUCASE 6A19) אבל שניהם שקטים מאוד. את הסיגייט אני לא שומע מעל הרעש של הסונטה, ולמי שמכיר את הסונטה מבין שזה אומר שהסיגייט שקט מאוד. יכול להיות שהיו יחידות פגומות שעשו יותר רעשים, אבל אני יכול להעיד שרעש לא צריך להיות שיקול בחלטה איזה מבין השתיים עדיף.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by ilstockman,

אני מעוניין לבצע גיבוי של סרטים/תמונות משפחתיות (כ 30 דיסקים של DVD)... בנוסף גם סרטים/תמונות/תוכנות אחרות. השאלה היא מה כדי דיסק חיצוני או פנימי?? מה יותר אמין?? אני מתלבט בין: פנימי 550 ש"ח - SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 חיצוני 400 ש"ח - WD My Book Essential Edition 2.0 320GB WDH1U3200 ובכלל למה יש מיליון סוגים שונים של דיסקים חיצונים של WD? ומה כדי מבין כולם? מה שנחמד בחיצוני זה שאפשר לנוע איתו בין מחשבים, לעומת הפנימי שדי תקוע במחשב... אז מה כדי? :jump:

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by erez.kr,

שלום, יש לי הארד דיסק פנימי ישן ואני מעוניין לקנות לו כונן חיצוני (IDE - 3.5) ולהשתמש בו באופן שוטף - ע"י חיבורו למחשב נייד. כלומר לא לצורך גיבוי - המטרה היא למעשה שישמש כ-הארד דיסק ראשי. אמנם הוא לא יכיל את מערכת ההפעלה ה-window אבל כן יהיו עליו קבצי pst של outlook, ומסמכים שאני יוצר ישמרו עליו, כמו גם קבצי שאני מוריד מתוכנות שיתוף למיניהם. האם זה "בריא" להשתמש בכונון לצורך הזה? גם מהבחינה הזו שהשנאי יהיה תקוע בשקע באופן רציף כל הזמן. וגם מהבחינה הזו שה"כתיבה" בו תהיה די מאסיבית - קבצי outlook, קבצים הורדה ומסמכים ישמרו עליו תול כדי עבודה. מה דעתכם? תודה! ארז

18. יש לי בחדר רמקולים ואני כל הזמן מפחד להניח עליהם את המחשב הנייד, או את אחד הזכרונות שלי מחשש שהמגנט ימחק נתונים או יעשה נזקים. אין לי שום בסיס להניח את זה, זה סתם פרנויה. האם באמת יכול לקרות משהו ל-HDD, זיכרונות DDR, זיכרון פלאש או כל זיכרון אחר? תודה, אור.

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by Shoshan,

כשיש סקטור הרוס אין אחריות?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  20. Started by alex28,

שלום חברים אני רוצה לקנות הדיסק קשיח חיצוני ואני לא יודע איזה חברה לקחת? 1.Samsung S2 Portable 3.0 1000G 2. ‏‏Verbatim‎- Store n Go 1TB HDD USB 3.0 3. SILICON POWER 2.5" 1TB D10 USB3 או משהו יותר טוב מאלה!

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by Rafi921,

שלום לפני שלושה חודשים קניתי דיסק קשיח של Seagate st3500320as, הדיסק קשיח משמיעה "קליקים" כשהוא עובד וגם יש ירידה בביצועים (למשל לוקח יותר מדקה להעתיק קובץ של 100mb מדיסק קשיח אחר), בדקתי אם HD TUNE (צירפתי תמונה). האם זה אומר שצריך להחליף את הדיסק קשיח או מצביעה על בעיה אחרת? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  22. זו הפעם הראשונה שלי > שאני מנסה לגבות את אחד מהדיקים DVD שלי שלב ראשון המרתי את הקבצים = והעתקתי למחשב בעזרת תוכנת >>DVD Decrypter (אגב ישנה תוכנה מומלצת יותר ? ) >>> לתיקיה ששוקלת 7.5 G בשלב הבא אני מנסה לצרוב למדיה >> ששוקלת 4.5 >>> לא זכור לי שראיתי בחנות מדיות גדולות יותר >>> האם אני טועה? בקיצור אני לא מצליח >>> קראתי את המדריכים >> ולא ממש מצאתי תשובות מי עוזר לי ? 1. איזו תוכנת גיבוי מהDVD המקורי להשתמש ? 2. איך ליצרוב למדיה DVD בגודל 4.5 G>>> האם אפשרי ? THX

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  23. על סוגי אחסון, הבנת מיתוג והרענון של סדרת כוננים קשיחים חשובה בעולם האחסון והגיבוי - WD Red Plus מקבל במה מרכזיתלכתבה

24. 1TB 32 מגה Buffer http://www.storagereview.com/php/cms/cms.php?loc=news_content&id=1027 http://www.hitachigst.com/portal/site/en/menuitem.8027a91c954924ae4bda9f30eac4f0a0 אני עדיין זוכר כשיצא דיסק 1GB הראשון ;D

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  25. שלום חברים, אשמח לדעת למה בתמונות באתרים השונים חלק מהדיסקים 3.5 מופיעים "על הצד" וחלק במאונך ? האם ניתן לרכוש הרדיסק "על הצד" ולאכסן אותו במאונך ? תודה

• 5 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.