אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם הלוח שלי עובד בsataI הוא יעבוד עם הרדיסק ב ?sataII אם כן חשבתי ללכת על ההרדסיק הבא: Seagate ST3320620AS הצעות על הרדיסקים אחרים יתקבלו בברכה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הכוונה: האם כונן קשיח א' חייב להיות מאותה החברה ואותו הדגם של כונן קשיח ב'? יש לי Samsung F1 1TB 103UJ ואני מעוניין לקנות קשיח נוסף של טרה, וההתלבטות היא האם לקנות עוד אחד מאותו הדגם או ללכת על F3 החדש, או אפילו על המודל "הירוק", 5200 RPM. תודה
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ומחפש ואני לא מוצא, אולי אין דבר כזה דיסק קשיח שמתחבר לטלוייזיה. מה אני רוצה לעשות? אני רוצה להוריד לדיסק קשיח סרטים ואחרי זה אני רוצה לראות אותם בטלוייזיה יש כזה דבר?
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי שקניתי לפני חודש וחצי~ SEAGATE ST31000340AS 1TB SATA2 7200RPM 32M וביימים האחרונים שמתי לב שהדיסק משמיעה מין "שריקה\צליל של שריטה" כאשר הוא פועל, וגם היום במחשב סירב לעלות בגלל בעיה בSMART של הדיסק המדובר, בדקתי תקינות עם התוכנה "HDTUNE" והיא הראתה FAILED בסעיף של" SEEK ERROR RATE" מה אתם אומרים תקול\ניתן לסדר לבד או לזרוק לפח ולממש אחריות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/article/180/1
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
דודה שלי מארצות הברית, הביא לי כונן קשיח חדש 160GB של אטאצ'י (אם הבנתי נכון....) ושאני מנסה לפרמט אותו הוא כותב לי בעיה משהו עם הדריבר. הודעה נכתבה ע"פ טלפון של חבר של Asaf.y ולכן אני לא יודע את כל הפרטים בעעעעע...
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי דיוידי בו יש סרטון ערוך מאירוע משפחתי, ניסיתי לצרוב אותו ולא הצלחתי. יכול להיות שהוא נצרב עם הגנה כלשהי? אם כן, איך אני בכל זאת צורב אותו? כמובן, בלי "לפרק אותו לגורמים" (אודיו ווידאו בנפרד, וכו'). התוכנה שהשתמשתי בה היא נרו, והוא כותב לי פשוט "לא יכול לצרוב את הדיוידי" באנגלית, בלי מידע מעבר לזה... האופציה שניסיתי להשתמש בה היא Copy DVD. תודה
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
זה נורא משנה אם אני קונה דיסקים DVD באיכות נמוכה כמו silverline, אילו בעיות עלולות לצוץ לי?! כי נגיד בין 25 יח' של vebratim ל50 יח' של silverline יש הבדל של 20 שקל, אז עדיף לי silverline או vebratim?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי בחדר רמקולים ואני כל הזמן מפחד להניח עליהם את המחשב הנייד, או את אחד הזכרונות שלי מחשש שהמגנט ימחק נתונים או יעשה נזקים. אין לי שום בסיס להניח את זה, זה סתם פרנויה. האם באמת יכול לקרות משהו ל-HDD, זיכרונות DDR, זיכרון פלאש או כל זיכרון אחר? תודה, אור.
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, יש כרגע ברשותי הארד דיסק אחד WD250 אם אני לא טועה AAKS והוא כבר לא מספיק לי (המון מוזיקה,סרטי HD וחומרים בעלי נפח עצום עקב עריכה) כשראיתי את המחירים של HDD היום הופתעתי לטובה .. היום אני יכול להשיג 750GB במחיר שקניתי לפני שנה וחצי 250GB . אשמח להמלצות על שני כוננים בגדלים שונים (אחד עם 1TB והשני 750GB) הסיבה שאני מחפש שני גדלים שונים היא המחיר .. אם יש הבדל קטן במחירים כנראה שאקח 1TB . מחיר אני מחפש בסביבות 300-450 ש"ח אך..חריגה מקסימלית של 20 ש"ח עם כיתוב 60 שנה P: רק שתי בקשות קטנות : 1)שהכונן יהיה שקט (לא חייב הכי שקט שיש בעולם, למען האמת, רק שלא יהיה רועש מידיי . אם השקט עולה לי במחיר אני מעדיף רועש יותר אך במידה נכונה) 2)אשמח לקבל הצעות רק מחברות מוכרות…
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי כונן קשיח מסוג Samsung F3 HD103SJ 1TB כבר קרוב לשנתיים לאחרונה שמתי לב כאשר אני מפעיל תוכנות,משחקים סרטים וכו' אני שומע רעש מאוד מוזר וחזק שמגיע מתוח המארז וככל הנראה מהארד דיסק שלי. לשם כך רציתי לבדוק ולראות האם יש בעייה מסויימת והשתמשתי בתוכנה בשם : HD Tune לאחר הבדיקה קיבלתי הודעה אשר מראה שיש נזק של כ0.2%, והודעת אזהרה של Current Pending Sector שאין לי כל כך מושג מה זה אומר, עכשיו השאלה שלי היא האם צריך להחליף את הכונן? ואם תוכלו לתת לי המלצה לכונן קשיח פנימי, עיקר השימוש הוא למשחקים וסרטים תמונות: תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
חבר שלי שם מידע בתוך דיסקט ונתן לי אותו, אך כשהכנסתי את הדיסקט לכונן המחשב העלה הודעה ואמר שהדיסקט לא מפורמט... ניסתי אותו בשני מחשבים נוספים ולא הייתה בעיה, בשתי הבדיקות המחשב זיהה את הדיסקט והעלה את המידע, כך שאני מניח שהבעיה היא בכונן שלי. כשמתקינים ווינדוס חדש(דבר שעשיתי לא מזמן) צריך לעשות משהו עם כונן הדיסקטים כמו להוריד דרייבר או משהו כזה כדי שהוא יעבוד?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היתי רוצה לדעת מה בדיוק זה אוזר אם יש לך 8mb cache מה הם הם אושות והאם זה דבר הכרכי שיהיה לך?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
המערכת היא WIN7 64 ביט ומותקנים במחשב מספר דיסקים. לאחר ההתקנה החדשה של מ"ה הופיעה תופעה מרגיזה, אם לא ניגשים לכונן במשך זמן מסוים אז הדיסק מכבה את עצמו ונכנס למצב חסכון וזמן העלייה שלו בחזרה הוא מספר שנייות. מה שמרגיז הוא שלא ניתן להגדיר את מצבי החסכון באנרגייה לדיסקים שונים אלא ניתן לבחור הפעלה/הפסקה של אופצייה זו בלוח הבקרה/ניהול הספק. מה שהייתי רוצה הוא: -לקבוע זמן כיבוי לכל דיסק בנפרד. לאפשר את כיבוי הדיסקים רק כאשר שומר המסך פעיל, כאשר הוא מפסיק אז להפעיל את כולם מחדש בצורה אוטומטית. יש אפשרות לזה?
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לכונן קשיח חיצוני למחשב הנייד, USB 2, בנפח 150-250 (תלוי במחיר מול נפח..כמובן עדיפות למשקל מינימלי) המוצר יקנה רוב הסיכויים ב L.A לכן המחירים בארץ לא כל כך מעניינים אותי, אשמח לשמוע המלצות מכל סוג. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
קניתי כונן חיצוני בנפח 500 גי'גה של MAXTOR ורציתי לדעת אם מכשירי DVD אמורים לזהות אותו ולהציג את התכנים ברגע שמחברים בינהם בUSB? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
?LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8? ?LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black? אני מחר הולך לקנות ב KSP ואני רואה שהמליצו פה באשכול של הצורבים המומלצים את הצורב LG GSA-H22N ופה בשני הצורבים הבאים אחרי ה H22N* הוסיפו באחד K ובשני B אז מה ההבדל בניהים בעצם ? הם אותו המחיר
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום... מקרה שקרה, אל תשאלו איך...אבל ההרדיסק הישן שלי (IDE) הגיע למצב הנ"ל (מצורפת תמונה) בקיצור, נשבר שם אחד הפינים...והכתום הזה גם קצת קרוע עכשיו העניין שיש לי דברים ממש ממש חשובים על ההארדיסק הזה...איך אפשר בכל זאת להעלות אותו? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... יש הבדל?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מעוניין בדיסק של 500GB וראיתי שאתם ממליצים על ST3500418AS. מצאתי אותו בKSP במחיר של 280 ש"ח ויש לי שתי שאלות: 1 האם יש דגם ספציפי של הHD הזה שאני צריך לבקש- הכוונה היא היא האם יש פה משהו בסגנון של הכונן של WD3200AAKS -WD שיש בו דגם חדש עם פלטה ודגם ישן עם שתי פלטות ורק לפי הסיומת אפשר לדעת את זה 2 האם ישנה דרך לזהות שזה דגם חדש ולא מחודש/מתוקן מלבד ההבטחות של אנשי החנות שאני לא ממש סומך עליהן (לא משהו נגד KSP ספציפית אלא ניסיון אישי עם חנויות מחשבים)
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום חברים, איזה הארד דיסק נחשב היום לאמין ביותר, כמובן בהתחשב במחיר לא מטורף. ולגבי כרטיסי מסך ולוח אם, אותה שאלה.
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הכבל שקיבלתי עם המיני דיסק נהרס, איפה אני יכול לקנות כבל כזה? ניסיתי למצוא החנויות מחשבים כמו באג ואופיס דיפו, אבל אין להם.. ואיפה אני יכול לקנות שלט למיני, כיוון שבדגם שיש לי יש חיבור לשלט אבל הוא לא כלול עם המיני(MZR-505)? כרגע אני משתמש בשלט של המיני הישן שלי של הMZR 37, אבל חצי מהכפתורים בשלט דפוקים.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש איזה דרך להציל אותו? כמובן שהוא גם לא צורב.. בצורבים של סאמסונג וLG אין משהו שקשור לNEC? ובKSP יש אחריות של שנה על צורבים של NEC נכון?
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אם אני קונה דיסק של SATAII עם 16MB באפר האם אני יוכל לעבוד איתו ב-IDE/ATA (אין לי SATA)? כלומר צריך לקנות או לחבר חוט ל-IDE/ATA וזהו, ואז אם אני יקנה מחשב חדש אני יוכל להשתמש בו ב-SATA? כמה עולים חיבורים כאלה? אגב מה ההבדל בין IDE לבין ATA? זה אותו דבר רק בשם שונה? אם לא איך אני יוכל לדעת מה יש לי?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הזמנתי מהאתר lira.co.il את הדיסקים האלו: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=136&cat=23 שהבנתי שהם אחלה דיסקים, ובבדיקה שהרצתי ב nero infotool קיבלתי על המדיה את המידע שבתמונה המצורפת אני רואה שה media code שונה בשניהם, האם קיבלתי את מה שהזמנתי? או משהו יותר/פחות טוב? או שאני סתם לחוץ המדיות שקיבלתי מיוצרות ב india (הודו).... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-