אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB או Western Digital 1TB 32MB SATA II WD1001FALS הWD עולה 90 שקל יותר
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הרדיסק חדש ורציתי לקבל כמה המלצות בנוגע לאיזה חברה כדאי לקנות? הדרישות הם: Sata 160-250GB 7500RPM ראיתי שהרבה דיסקים מגיעים עם חוצץ של 8-16M רציתי לדעת מה החוצץ הזה עושה ועד כמה כריטי הגודל שלו (זאת אומרת האם כדאי להשקיע בדיסק עם חוצץ גדול יותר או שההבדלים לא כל כך משמעותיים?)
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בעבר הוצג בפורם תוכנה עבור צורבי DVD של LG שיודעת באופן אוטומטי לגשת לאתר של LG ולהוריד את גירסת ה Frimawer האחרונה שקיימת. מישהו יכול בבקשה להביא אותה שוב...לא מצאתי. האם מומלץ יהיה לעדכן ? ברשותי צורב מדגם LG 4163b .
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
היום הייתי באופיס דיפו ומצאתי שהם הורידו את מחיר עוגת 25 הדיסקים של VERBATIM ל138ש"ח מה שאומר שיחידה עולה עכשיו 5.5 ש"ח . שווה למי שרוצה דיסקים לגם יחזיקו מעמד לאורך זמן.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אהלן חברה הבאתי צורב מתאילנד LITE ON LH-20A1H עכשיו מסתבר שיש לו חיבור E-IDE ולא IDE כמו שאני מכיר... והוא לא פועל לי במחשב מה זה ה E IDE הזה בכלל?יש משהו שאני יכול לעשות שהוא כן יפעל לי במחשב? ובלי קשר אני קונה עוד מחשב לבית ולא ראיתי שכתוב במיוחד על לוחות אם שהם תומכים בחיבור הזה?! מישהו יכול לתת לי לוח אם שכן תומך? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, רציתי לבדוק את מהירות ה BURST של ה HD שלי ושמעתי שקיים כלי בווינדוס שיכול להציג לי אותה, אודה אם תגידו לי איפה הוא נמצא, תודה. אני רוצה לבדוק דרכו בגלל שהורדתי את HD-TECH ושם קיבלתי 121, אבל יש לי ATA, אני אמור לקבל פחות מ 100, לא? :-\
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש WD 250. מעבר לעובדה שהוא חם בכמה מעלות ממקבילו שנמצא במחשב אצלי (הארד דיסק מאותו הדגם), אני חושד שהוא גם איטי יותר. איך ניתן לבדוק את ביצועי ההארד דיסק?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
טוב אני קונה דיסק קשיח חדש ורציתי לדעת איזה מבין החברת יש לה את הדיסק הקשיח הכי שקט
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך החברה של הדיסק קשיח שהחברה שלו זה hitachi .. אם זה טוב זה יותר טוב מווסטרן דיגיטל
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח למחשב, יש לי כבלים והכל. צריך התקנה מיוחדת בDOS או ווינדוס בשביל שהמחשב יזהה את הדיסק קשיח הנוסף?
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ניסיתי היום לצרוב 5 דיסקים DVD ואחד אחרי השני הם נכשלו בצריבה , נסיתי דיסק CD רגיל לצרוב וצרב ללא בעיה הצורב חדש של חברת פיונר משמומלץ פה בסטיקי עד עכשיו לא היו שום בעיות אצלי 3 שבועות דיסקים של חברת VANGUARD גם כן עד עכשיו נצרבו ללא בעיות מה הבעיה צורב או הדיסקים ?
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום. כידוע עלויות השילוח של מדיות מארהב הם יקרות וככל שמזמינים כמות מדיות גדולה יותר כך עלויות השילוח משפיעות על המחיר למדיה . ישנה הזדמנות לרכוש לפחות 200 יחידות של חברת PIODATA שהיא חברת בת של פיוניר והמדיות הם של RITEK G05 הטובות בעולם במהירות של *8. המחיר ייצא סביב ה 6.4 ש"ח למדיה כולל שילוח ומע"מ ומכס (אם לא ייעצר במכס אז %17 פחות במחיר כ 5.4 ש"ח) , כאשר מתוך ה 200 אני לוקח 100 . מחפש שותף ל100 הנוספות .
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
מה אני צריך לשנות בביוס כדי ש-HD יעבוד אופטימלי ? (בלוח אם P4P-800) תודה
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח WD 80Gb 7200rpm ATA100 8MB Buffer ואני רוצה לחלק אותו למחיצות אני מתלבט באיזה גודל לעשות כל מחיצה אני חשביתי על 30 50 או 20 60 המחשב ישמש למשחקים גלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה אני הולך להתקין עליו winXP ואופיס XP אם מישהוא יודע מה יהיה הכי יעיל שיגיב...
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים 320*2 שמוגדרים במערך RAID0 (ראו מפרט) לפני מספר ימים במהלך ה-BOOT הבקר התחיל לדווח על תקלה באחד הדיסקים. הבעיה היא שהוא לא טורח לספק לי יותר מידי מידע על התקלה אלא מסתפק בהודעה לקונית בסגנון Error Occurred, אבל בגלל שהדיסקים ב-RAID אין גישה ל-SMART כך שאין לי שמץ של מושג מה באמת קורה. דבר ראשון הרצתי גיבוי לכל החומר (טפו טפו טפו- חוץ מקובץ אחד הכל גובה), עכשיו השאלה איך מאתרים מה בדיוק התקלה? מ"ה מותקנת על המערך כך שלפרק אותו זו אופציה אחרונה מבחינתי... חשוב לציין שאין במארז בעיות טמפרטורה / רעידות וכו'. עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
http://www.wellspent.org/Product?p=91168 מישהו שמע פעם על זה?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום . יש לי דיסק מקורי דוידי שתכולת בו בנפח 4.86GB ואני לא יודע אם הם הכניסו בדיסק רגיל 4.7GB או 9GB אני חושב ברגיל השאלה איך עושים את זה ? איך אני יכול לצרוב על דיסק דוידי רגיל תכולה של 4.86GB ? תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב מה יותר עדיף לי.מבין שני הכוננים הבאים Maxtor Basics 1000GB בעלות של 450 שקל או Western Digital WDH1U10000 בעלות של 680 שקל... מה עדיף מבחינת יצרנים וכו'.. חשבתי על WD בעדיפת ראשונה מה אתם ההיתם קונים
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
או סגייט 160 NCQ או WD 200GB JD??? לעבודה של 24/7 עם OC ולמשחקים??
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק של western digital , 80gb , 8 mb buffer ואני לא יודע איך להתקין אותו , אם מישהו מוכן לשלוח לי הוראות התקנה לאי מייל eitanazran@walla.com אני אודה לו אלפיי תודות.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים של סמסונג. שניהם בנפח של 60GB, מהירות סיבוב 7200RPM וחוצץ של 2MB. כל אחד מהדיסקים מחולק לשתי מחיצות: מחיצה ראשית - 8100MB, ומחיצה משנית - 48GB. כאשר הרצתי Norton Ghost 2003 בסביבת DOS לצורך גיבוי המחיצה הראשית של הדיסק הראשון (Master), שמתי לב לתופעה מוזרה: בדיסק הראשון (Master) מזוהים 2 מחיצות בגודל של 8GB ו-48GB - סה"כ 56GB. בדיסק השני (Slave) מזוהים 2 מחיצות בגודל של 8GB ו-48GB - סה"כ 32GB. הדיסק הראשון חולק למחיצות באמצעות FDISK של Windows 98 ופורמט מלא ב-DOS. הדיסק השני חולק למחיצות ופורמט באמצעות Boot Disk של Partition Magic. האם מישהו נתקל פעם בתופעה זו? האם מדובר בזיהוי שגוי של הדיסק הקשיח ע"י Norton Ghost 2003 בשל העובדה שהדי…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
תראו הWD שלי עומד למות ועברו כמעט שנתיים מאז שקניתי את המחשב. אחרי שהחילוץ קבצים היה איטי ביותר והHD עשה רעשים, ובכללי המחשב נהיה איטי יותר הרצתי PCMARK2002 וזה מה שקיבלתי ... למי שלא יודע HD חדשים מקבלים 1100, ואני לפני הבעיה קיבלתי 800 עם שלי. אני רוצה לקנות 80GB חדשים, זה מספיק לי. ברור שאני לוקח 8MB באפר. אני מתלבט אם לקחת שוב WD או לקחת Seagate עוד התלבטות היא אם לקחת SATA או לא. הלוח שלי תומך Sata. מה אתם אומרים, דרך אגב חשוב לי מאוד השקט והאמינות. העניין מאוד דחוף לי, כל תשובה תתקבל בברכה. הWD http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=38 SATA http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_152&products_id=1952 ה…
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם קיים קשר בין נפח הדיסק לבין מהירותו ? דיסק של 80GB יותר מהיר מדיסק של 250GB (כאשר שנייהם ב-7200rpm) ? נניח שרשום מידע על הדיסק בצורה מפוזרת (חלק רשום בתחילת הדיסק וחלק בסופו). הראש צריך לנוע מרחק גדול ואם יש יותר נפח, הזמן שידרש לראש הדיסק לנוע מתחילתו ועד סופו יהיה גדול יותר בדיסק של 250GB מאשר בדיסק של 80GB. האם זה שטויות או שיש בזה משהו ? בהמשך לכך, האם פיצול דיסק של 250GB ל-3 פרטישנים של 83GB כל אחד ישפר את מהירות הקריאה מהדיסק ?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני לגיבוי(תמונות, מסמכים, סרטים) וגם כזה שישמש כדיסק נוסף להורדות.(חיבור USB) האם אפשרי אם אני מוריד לדוג' ב1.5מגה לשניה, הוא יכול לשמש כעוד הארד דיסק, בלי מגבלות הכתיבה של USB? אני לא יודע מחירים ודגמים. שיהיה 500GB בגלל שלדעתי היום 320GB זה קטן מידי ואין הבדל משמעותי במחיר(אם יש אני מוכן לקחת גם 320GB) תקציב 350 ש"ח http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=ST305004FDD2E1-RK&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=54&aff=Zap〈=HE איך זה? גם 500GB גם 5 שנים אחריות וגם ב350 שקל. האם הוא אמין? איך הוא מול הדגמים של WD? תודה, אריאל
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן יש לי דיסק קשיח של מאקסטור, 80GB בחיבור ATA. הוא היה מחובר למחשב ישן שהיה שייך לי, ופתאום ראיתי אותו שוכב במגירה... אין שום כבלים איתו, רק הדיסק קשיח עצמו. רציתי לדעת - במידה ואני אקנה מחשב חדש, האם יש אפשרות לבקש במעבדה שיוסיפו לי אותו לתוך המחשב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-