אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לצרוב אולי כמה פעמים בחודש, לא משהו רציני. תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קניתי צורב benq 40/12/48 ואני רוצה לדעת אם זה היה קנייה טובה, ומה אתם שמעתם עליו והוא מסוגל לעשות overburn? על איזה דיסקים מומלץ לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברתי HD חדש של 1TB ומופיע רק 931GB. למה? איפה נעלמו 69GB?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש למחשב החדש שאני מרכיב לי צורב בלו ריי שתומך בכל סוגי המדיות, בעל ביצועים חזקים בצריבה קבועה. אשמח לשמוע רעיונות והמלצות (חיבור sata כמובן).. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס SAT2-MV8 אני רוצה להגדיר אותו על VMWARE ESXI4 אני רואה אותו בביוס מה המצרכים/צעדים שאני צריך לעשות כדי להגדיר אותו ולהתחיל להגדיר את השרת שלנו ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחבר עכשיו את הצורב DVD החדש ותהיתי האם הצורב חייב להיות מחובר לכרטיס קול או לוואטאוור.... האם אני חייב לחבר את הכבלים הקטנים של ה-Analog Audio? מה הם נותנים? אם אני לא יחבר אותם מה יקרה? לא יהיה לי סאונד בצריבות? בתודה מראש ניר
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי פנטיום 4 2.9ghz זיכרון 512 ויש לי לוח אם של abit vi7 אשר יש עליו 2 חיבורי sata. רכשתי כונן קשיח סמסונג hd103sj 1000 gb ברצוני להתקין את הווינדוס xp על כונן הsata על מנת שמערכת ההפעלה כמובן תעבוד יותר מהר ולא דרך כונן ide גם כאשר התקנתי את הווינדוס על כונן הide ,ואת הsata כמשני , הbios לא מזהה כלל את כונן ה sata שלי אודה לכם על עזרה דחופה בנושא ליאור
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש מחר הארד דיסק 250 ג'יגה וצורב DVD. הצורב DVD שהוצע לי הוא של חברת Pioneer והדגם הוא 116. בקשר להארד דיסק, אני יודע שהייתה פה ביקורת על הארד דיסקים של 250 ג'יגה אבל שמעתי כמה טענות שסותרות את הביקורת ושמעתי גם שלא את כל הדיסקים שנסקרו ניתן להשיג בקלות. הייתי רוצה לקבל כאן הצעות מניסיון של אנשים לדיסק אמין, לא רועש מידיי, ושווה ביחס למחירו. עקב הניסיון המצויין שלי עם WD אני נוטה לכיוון שלהם, אבל החלטתי לתת צ'אנס גם לשאר ולהתייעץ איתכם המומחים. עכשיו 2 שאלות: 1. הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין הצורב שהוצע לי (116) לבין ה111 שקראתי עליו פה כמה וכמה פעמים. 2. איזה HD 250 ג'יגה כדאי לי לקנות כשהדרישות שלי הן הדרישות שציינתי למעלה (אמינות, לא רועש מידיי ויחס מחיר …
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז אחרי ש CSS קנו את DVD DECRYPTER ונלחמים להוריד אותו מהאתרים, הצרפתים מחליטים להגיד לא לגיבויים חוקיים של סרטים ושאר מדיה. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15763 כמה מטומטמים אנשים יכולים להיות? :bash: :bash:
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
עכשיו כשבאג '8MB' כנראה מאחורי כונני INTEL, יש ביקורות על ביצועי SSD סדרה 320 ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם המתח החשמלי שבחיבור הכונן החיצוני (2.5) דרך הUSB ל-LCD מספיק לו בשביל להריץ סרטי 1080p ובלו ריי
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את הצורב הבא Samsung SH-S203B האם הוא יוכל לצרוב על המדיות הנ"ל?? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש מקבילה לMemtest רק עבור דיסקים קשיחים?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים הראשון IDE והשני SATA 2 ה IDE הטמפרטורה שלו היא 35 מעלות לעומת ה SATA 2 שהוא 60 מעלות!!! התוכנה Everset רושמת תחת SMART את הדבר הבא: ID Attribute Description Threshold Value Worst Data Status BE <vendor-specific> 45 39 20 61 Advisory: Usage or age limit exceeded למישהו יש מושג מזה אומר?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
רוצה לקנות DOK שאוכל לחלק למחיצות ושיפעיל לי לינוקס בBOOT בשביל זה הוא צריך להיות גדול ומהיר ויהיה נחמד אם הוא יהיה גם זול יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה טיפשית אבל עדיין הסתבכתי ואני לא יודע איך.. יש לי את ה-nero startsmart ואני לא מצליח להגיע לחלון הראשון בהסבר של איך לבצע את ה-overburn ב-FAQ? מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מישהו יודע איך הם ? אני צריך צורב DVD למחשב החדש, בעקרון אני רוצה את הNEC אבל הוא לא במלאי של החנות ממנה אני קונה (חנות ליד הבית שלי, שיהיה קל לממש אחריות), אני צריך כונן שחור, יש להם רק (ציטוט מהפלאפון) "צורב של סוני הדגם הכי חדש ב280 שקל" (המוכר (שהוא חצי מהבעלים) לא מבין במחשבים, הבעלים השני שכן מבין , בארה"ב באיזה נופש או משהו), האחריות לשנה... שווה לקנות את זה ? איך הצורב עצמו? tnx hwZone fanboys ;D
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
1. מה אני צריך לבדוק? 2. (ואין לי דרייברים שלו) הוא לא אמור לזהות לבד?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי לכולם. קניתי היום כונן SSD חדש. לפני שחיברתי אותו, מחקתי את כל תכולת מחיצה C של ה-HDD (המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה הישנה). הכונן הקשיח הכיל קיבולת זיכרון של 500GB. לאחר מכן חיברתי את ה-SSD, ובאשף ההתקנה של חלונות נתבקשתי לבחור את המחיצה שבה אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה החדשה. בחרתי בכונן שהנפח שכתוב עליו היה 111GB, הנחתי שמדובר ב-SSD שחיברתי והגדרתי על AHCI. אחרי שההתקנה של ווינדוס הסתיימה, המחשב עלה ואני מגלה שמזוהים שני כוננים קשיחים: דיסק מקומי C - עם נפח של 111GB (בו מותקן מערכת ההפעלה) דיסק מקומי D - עם נפח של 232GB (זאת מחיצה D של ה-HDD) עכשיו השאלה שלי היא לאן נעלמה מחיצה נוספת של 250GB? ואיך אני יכול לוודא שמערכת ההפעלה שלי מותקנת על ה-SSD? חייב עזרה,…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תנו לי בבקשה תשובה סופית,פרסמתי הודעה בנידון אבל הדעות היו חלוקות.חלק אמרו ככה וחלק אחרת. הדיסק המדובר הוא של wd 250 gb sata 2.שקניתי כחלק ממחשב חדש ב ksp. צריך לשים לידו מאוורר או משהו כזה? המרחק בינו לבין המאוורר הראשי דיי גדול והאוויר לא מגיע בצורה אופטיטמלית אליו. המארז אם זה משנה הוא של צ'יפטק מידי טאוור מאש תודה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
רציתי לדעת, האם יש דרך להעביר נתונים ישירות מהמחשב ללאפטופ, בעזרת כבל או משהו? אני מתכוון, לא צריבה, אלא .. כבל שיחבר בין שני כרטיסי רשת, או USB, או משהו דומה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום חברים בשעה טובה אני עומד לפני קניית ה SSD הראשון שלי. אחרי קריאה ברשת חיפושים וכו' ראיתי שה- mx100 256GB של CRUCIAL הוא דגם בכלל לא רע ואף די מומלץ יחסית למחיר, וכמובן שיש גם את ה BX100 שבסופו של דבר החלטתי לקנות אותו. אז מה אתם אומרים? האם באמת הBX100 יותר עדיף? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב מאחר ולא עונים לי בפורום אחר פה!!! מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי. יש לי תקלה מוזרה בצורב DVD של סמסונג. עבד יופי עד עכשיו אבל עכשיו משום מה הוא עובד נורא לאט, גם בקריאה, גם כשאני מעתיק וגם בצריבה. הוא עובד בסדר, כלומר - לא נתקע באמצע או דופק דיסקים, פשוט עובד נורא לאט. מה יכולה להיות הבעיה? * צורב SATA דרך אגב. תודה
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ברשותי הארדיסק IDE של WD ישן. ניסיתי לחבר אותו למחשב הקודם שלי (ללא הארדיסק שהיה עד כה) אך כאשר המחשב בPOST (מחשב ישן P4) עושה בדיקה של IDE וכוננים אז הוא מזהה את הארדיסק אך כאשר מנסה לאתחל את הווינדוס אני מקבל מסך כחול שאומר שיכול להיות שיכול להיות שנגרם נזק ואם אני רואה פעם ראשונה את ההודעה אז יש לבדוק וירוסים וכו'. בכל מקרה יש למישהו הצעה מה אפשר לעשות? לפי מה שאני יודע הארדיסק תקין לחלוטין ולא נגרם לו נזק כלל. הוא עבד עד לפני שנה-שנה וחצי כשהיה בשימוש. תודה.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-