עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by kipi25,

שלום, כחלק ממחשב חדש שאני קונה, חשבתי לקנות את הצורב הנ"ל, לאחר שנחשפתי למוניטין המצויין של NEC. השאלה שלי נוגעת לדגם הספציפי הזה: שמעתי שיש בעיות עם הדגם הזה, והוא לא מומלץ כרגע, עם גרסאות הקושחה הנוכחיות. האם זה נכון? ואם כן, איזה צורב מומלץ לקנות במקומו?

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  2. http://us.lge.com/AboutUs.do?myAction=detail&boardType=press&forwardPage=pressdetail&categoryId=0000000002&seq=255

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by kovar,

אני מחפש כונן קשיח חיצוני 500 או 320 ג'יגה (לא כ"כ משנה) בסביבות ה 450 שקל, תודה

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by L1ron,

http://img850.imageshack.us/img850/8611/unledjc.jpg הארד דיסק חדש נקנה לפני חודשיים , (כל המחשב חדש ..)

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  5. Started by at,

יש לי הזמנות לקנות דיסקים לצריבה של DVD (נדמה לי DVD-R) של חברת BENQ ב 34 ש"ח לעוגה של 25, כדאי? איך הדיסקים שלהם? (מצטער אין לי סימני זיהוי אני לא יכול לראות פשוט שאלו אותי אם להביא לי אותם או לא) לפי התיאור שקיבלתי הם צריכים להיות כמו אלו שבתמונות למטה (אבל לא בטוח, התחתון הוא 25 יח' כנראה יותר משקף). אגב מה המחיר הסביר (שבו ניתן לקנות מדיה מחברה טובה) ליחידת מידה של DVD+-R וגם של DVD+-RW? תודה, טל [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by nistelroy,

NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 or Lite-on 1633 x16 Dual x2 (soft) רק מי שיודע בבקשה

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  7. אני צריך לאבא שלי לחיבור לרכב שיפעל הHDD 2.5 שהכנסתי למארז חיצוני. חוץ ממחשב הוא לא מזוהה ע"י שום דבר, לא הרכב, ולא המערכת אצלו בחדר. אני ממש ממש ממש לא סומך על dok וחוץ מזה יש בתיקייה שלו יותר מ80GB של מוסיקה.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by GNR,

היי , כשאני צורב דיסקים (גם DVD וגם CD) וצורב במהירות המקסימלית של הדיסק, אז הצורב אף פעם לא מגיע למהירות שהגדרתי , למשל הוא מתחיל לצרוב בx6 ומקסימום עולה לx12 (למשל בDVD). מה הבעיה שהמחשב לא מסוגל לצרוב יותר מהר ? אני משתמש בדיסקים של maxell וגם ניסיתי של verbatim. תודה

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  9. הי חברה, שאלה לי אליכם בנושא החלפת דיסק קשיח ב360. בעקבות תגובה של ת'רד שלי כאן בנושא העברת מידע בין דיסקים קשיחים של 360 גיליתי שאני יכול לשדרג את הדיסק הקשיח לבד. קניתי wd scorpio blue בגודל 160 ג'יגה והתקנתי אותו. אתמול, אחרי 5 ימי עבודה הדיסק שבק חיים באמצע משחק GTA, בדקתי אותו במחשב ואכן הוא לא מזוהה אפילו בשלב ה-BOOT. זה מרגיש כאילו המנוע בכלל לא מתחיל. בכל אופן השאלה היא האם אתם חושבים שסתם נפלתי על דיסק פגום או שיש סיכוי לחוסר תאימות בין הקונסולה לדיסק? כעיקרון אני חושב שמדובר במזל גרוע אבל עדיין הייתי שמח לדעתכם. תהליך ההתקנה ב-XBOX דורש השמת קובץ מפתח שנועל את הדיסק כך שרק 120 ג'יגה זמינים לשימוש (מגבלה שהושמה ע"י מיקרוסופט - החתימה הדיגיטלית ששמים על הדיסק ב…

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by ranran,

(first im sry for english no hebrew here) i want to buy a HD 250 or 320 (i steel dont know which to buy) plz bring me from zap 250GB and one 320GB the money i can spend is about 400 nis some parameters 16mb CACHE SATA2 - this comptible with sata1? if yes so i want sata2 company doesnt matter... thx guys and another question there is sata 3? or faster connection then sata2? and one last how do i make raid array? i need to buy another one from the same type?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  11. Started by corefff,

הדירוג בווינדוס 7 ממש נמוכה(על 5.9). אחרי שעשיתי בדיקה עם HDTUNE גיליתי שאכן המהירות שלו לא תקינה, האם יש איזה דרייבר שאני צריך להתקין? או לשנות משהו בביוס? כדי שהבעיה הזאת תתוקן? המערכת: I5 2500 לוח: TZ68+ זיכרון:8GB זה מחשב חדש שקניתי לפני חודש, התקנתי עליו ווינדוס 7 רגיל בלי שבכלל נגעתי בביוס ועדיין לא נכנסתי לביוס של המחשב. יכול להיות שבכל זאת צריך לשנות משהו בביוס? אני מודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by The_Wolf,

שלום , יש ברשותי כיום MAXTOR 40 GB 2 MB ואני מתכוון לקנות הארד דיסק נוסף WD 80 GB 8 MB . השאלה שלי היא האם יכולה להיווצר בעית תאימות בין שניהם , וכמו כן , האם העובדה שהוינדוס(XP) מותקן על המקסטור אומר שאני לא ארגיש בהבדל של ה 8 מגה בהארד דיסק החדש , כלומר האם תהיה שיפור במהירות בכל זאת? תודה.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  13. יש לי דיסק קשיח של סיגייט מהסדרה הפגומה ויש לי את הדיסק מעל לחצי שנה ואין לי שום פגם, אני הולך לקנות עוד קשיח של סיגייט ולעשות RAID עם הקשיח הנוכחי שלי, מישהו יודע למה אין לי שום בעיות והאם יהיו לי בעיות שאני יעשה את הRAID עם הקשיח החדש?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by Jesper,

הארד דיסק שלי התחיל לעשות בעיות בערך לפני 3 שבועות. זה התחיל כשהמחשב היה מציג הודעת שגיאה על כשל בקריאה מהדיסק במהלך העבודה, היה עושה RESTART, וכשהמחשב היה עולה ה-HD לא זוהה ב-BIOS. אחרי כמה זמן (כמה דקות אפילו) הייתי מפעיל מחדש את המחשב, והוא היה מזהה את ה-HD, ועובד עד שהייתה מופיעה ההודעה, ואז שוב - RESTART, ביוס לא מזהה HD, מחכים כמה זמן, BIOS כן מזהה את ה-HD וחוזר חלילה. מההתחלה הבנתי שצריך לקנות HD חדש, אבל אני חייל :'(, ואין לי זמן, ורק עכשיו ברגילה היה לי זמן ללכת לקנות HD. בינתיים משכתי כשה-HD מקרטע, כי הייתי צריך מחשב. יש לציין שה-HD היה קורס בהתחלה אחרי כמה עשרות דקות, ובהמשך אחרי דקות בודדות. וד דבר חשוב - כשהדיסק היה קורס שמעו את זה, זה נשמע כאילו המנוע שלו מפ…

15. Started by Sango,

היום רכשתי את הצורב אבל בספק כוח שיש לי [ ENERMAX NOISETAKER ] יש רק שני יציאות חשמל של SATA והם צמודים על אותו הכבל ולכן אין אפשרות לחבר גם לדיסק קשיח וגם לצורב אז החלטתי להניח את הדיסק הקשיח על הצורב[ כאילו הוא לא יציב בכלל ] השאלה היא האם זה בסדר ולא פוגע בהם ? ועוד שאלה: צרבתי את הדיסק הראשון וNERO SPEED מדווח על איכות צריבה של 84 ... האם זה תקין ? http://img128.imageshack.us/my.php?image=nerotesthu8.jpg תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by moshen1169,

יש לי דיסק קשיח של סיגייט מהסידרה ברקודה 11 ולאחרונה הכונן לא מזוהה לא בביוס ולא במערכת ההפעלה אני צריך עדכון קשוחה חפשתי באתר של סיגייט ולא מצאתי ואיך אי מתקין אותו?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  17. האם מישהו ניסה כבר את OCZ Core 128GB 2.5" SATA-II Solid State Hard Drive (OCZSSD2-1C128G)? רציתי לקבל התרשמות ממישהו, הכונן הזה אמור לתת גישה מהירה לקבצים מסוג random seek reeds (סוג הקבצים איתם חלק מהמשחקים עובדים וספציפית world of warcraft). אשמח לדעת יותר על כוננים מסוג זה. האם כונן מסוג זה יכול לשפר ביצועים במשחקים? מתי כדאי להשקיע בכונן SSD? האם כדאי להשתמש בכונן SSD ככונן יחיד, או ככונן משני?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני, אשמח אם מישהו ימליץ לי על אחד טוב ואמין. הדרישות הן: גודל של 3.5', usb 3, מחיר בסביבות 700-800 ש"ח.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  19. היי, אני מתכנן לרכוש בקרוב ד.קשיח נוסף עקב חוסר מקום במחשב. רוצה לקנות 1TB, פנימי, מהיר למשחקים, חשבתי להמשיך עם המסורת ולקנות HDD של Western Digital. שמעתי שהקשיחים הללו מומלצים: Western Digital 1TB 3.5 32MB Buffer SATA II WD10EADS וגם זה: Western Digital 1TB 3.5 16Mb Buffer SATA II WD10EACS מה דעתכם ועל מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by noam-r,

קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח WD 80Gb 7200rpm ATA100 8MB Buffer ואני רוצה לחלק אותו למחיצות אני מתלבט באיזה גודל לעשות כל מחיצה אני חשביתי על 30 50 או 20 60 המחשב ישמש למשחקים גלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה אני הולך להתקין עליו winXP ואופיס XP אם מישהוא יודע מה יהיה הכי יעיל שיגיב...

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  21. שאלה בכותרת 1. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=7280 2. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=9230 איזה מהם עדיף? טנקס -עריכה- אשמח לתשובה מהירה לפני רכישה כבר מחר.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  22. הנ"ל ישמש לשמירת פרוייקטים מוזיקליים. זקוק להמלצה גם למארז חיצוני מתאים, עדיף אחד בממשק Firewire (גם 800)

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by sgsg,

יש (היה?) לי צורב Liteon בן פחות משנה שקניתי בפלונטר. הסיפור הוא שהצורב היה בחוץ ובאותו הזמן הייתה גם רגל בדיוק באותו המקום, אני לא בטוח שהוא נשבר, יכול להיות שהוא רק יצא מהמסילה. פלונטר, כידוע, פשטה רגל ובכלל האחריות תכסה נזק כזה? אם כן, איך אני אמור לנסות לנצל אותה?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by 3rr0r,

שלום.קניתי היום כונן נייד של ViPower מסדרת saturn הדגם הוא 3528T עכשיו,שאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו בתור mass storage device ובהוראות כתוב שזה אמור להופיע במחשב שלי בתור כונן נייד אבל זה לא מופיע כתוב שם גם ללכת לניהול מערכת או משהו כזה אבל זה גם לא שם... אז מה לעשות? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  25. Started by nore0,

http://www.pcdoctor.co.il/index.php?osCsid=62af1229daacfdd3a8bdd3e00d69796c&cPath=28

• 7 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים