עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by alex28,

שלום חברים אני רוצה לקנות הדיסק קשיח חיצוני ואני לא יודע איזה חברה לקחת? 1.Samsung S2 Portable 3.0 1000G 2. ‏‏Verbatim‎- Store n Go 1TB HDD USB 3.0 3. SILICON POWER 2.5" 1TB D10 USB3 או משהו יותר טוב מאלה!

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by VL,

זה המפרט של המחשב שלי: DirectX: DirectX 9.0c מעבד: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) זיכרון: System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) ביוס: BIOS Type AMI כרטיס מסך: Video Adapter RADEON 9200 SERIES - Secondary (128 MB( כרטיס קול: SoundMAX Audio לוח אם: INTEL ROCKLAKE 865 הבנתי שלא כל הארד דיסק יתאים לי למערכת , איזה HD אתם ממליצים לקנות למערכת הזאת עד 280 שקל אפשר לחרוג ל-300..

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  3. הנה לינק למדידה: http://members.optusnet.com.au/beesa888/HDTune_Benchmark_SAMSUNG%20HD642JJ.png Test System: Intel Core 2 Duo E8200 A-data 2GB DDR2 800MHz Gigabyte P35-DS3P Nvidia 8800GT 512MB 2x Samsung F1 series 640GB Single Drive performance: Transfer Rate: Minimum: 57.7MB/s Maximum: 113.8MB/s Average: 91.8MB/s Access Time: 13.1ms Burst Rate: 166.1MB/s Cpu: 4.1%

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by eli33,

שלום קיבלתי דיסק און קי של קיגסטון 256mb במתנה לאחר שקניתי אל פסק עכשיו השאלה שלי היא כזאת . למה הדיסק הוא בגודל של 243mb או משהו כזה ? נתקלתי בזה בעוד כמה מקומות.. למה זה? שאלה שניה מערכת הקבצים של הדיסק היא FAT האם אני יכול לאתחל אותו כל שיהיה FAT32 ? ואם כן אז האם בכלל כדאי לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  5. שלום! הזמנתי מחשב חדש מ-SkyPc, ובימים הקרובים אני אקבל אותו, כשהחנות תרכיב לי אותו. הצלחתי להשיג דיסק של XP Pro מקורי, ורציתי לשאול לגבי אופן ההתקנה מבחינת ההארדיסק, ועוד כל מני. הבנתי בכלליות שאני פשוט מדליק את המחשב, משנה איזו הגדרה בביוס (לכך שהמחשב ייטען מה-CD-ROM אם אני לא טועה), מכניס את הדיסק ומתקין כמו כל תוכנה. עכשיו, באיזה שלב של ההתקנה אני צריך יוכל לפצל את ההארדיסק, וכיצד? בקשר לכמות. הארדיסק בנפח 320GB ותכננתי לפצל ל-20GB רק למערכת ההפעלה וכל השאר (300GB) לתוכנות, משחקים, סרטים, כל השטויות שלי. הדבר השני הוא שהמחשב ישמש אותי ואת אחי הקטן, שכל מה שהוא עושה במחשב זה ICQ ובדיחות ב-Walla. מה שחשבתי עליו זה לקחת את ההארדיסק מהמחשב הישן (40GB, חיבור IDE, דגם …

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by uzana2004,

איזו חברה הכי טובה (dvd+r dl 2.4x 8.5gb)?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי שאלה שצצה לי לאחר שראיתי תגובות לגבי SATA וההתקנה שלו, במיוחד בפורום של ה - FAQ. לי יש SATA 120GB לוח אם ASUS-P4P800 deluxe כמובן עם חיבור ל SATA הכל הותקן וחובר ועובד פיקס כמו שצריך (טפו טפו טפו ;D ) לאחר שראיתי את התגובות, איך רואים אם באמת יש SATA? בהתקנה של מע' ההפעלה זוהה לי מיד שיש HD והגודל שלו. כשנכנס ל Device Manager יש זיהוי של HD אבל אין אינדיקציה של SATA אז ייתכן שלא מותקן אצלי טוב???? או שיש מקום אחר שניתן לראות אשמח לשמוע את תגובתכם תודה!

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  8. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

ה-Sandisk Ultra II הינו SSD המציע נפחים מכובדים עבור תג מחיר נמוך. איך הוא עושה את זה, ואיך הוא עובד? לכתבה: http://hwzone.co.il/יותר-נפח-פחות-כסף-כונן-ה-sandisk-ultra-ii-בביקורת/

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  9. יש לי הרדיסקים של שׁsas 15k תוך פחות מחצי שעה כמעט כולם הגיעו ל 55 מעלות!! האם זה נורמאלי?? ברור לי שאני צריך למצוא פתרונות קירור אבל מהי הטמפרטורה המקסימלית בה הרדיסק יכול לעבוד?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  10. היי אנשיםםם יש לי דיסק קשיח ישן מהמחשב הקודם.. 40GB..EIDE.. אממ ואני רוצה להשתמש בו בתור כונן לגיבוי.. אז חשבתי לקנות מין התקן נשלף כזה.. שאני לא יצטרך כל הזמן לפרק את המארז ולחבר את הדיסק.. מישהו יכול להמליץ לי על מגירות כאלה? לדיסק קשיח נשלף.. אתם יודעים כמו שיש לשרתים.. שמעתי שצריך לזה כרטיס SCSI? זה נכון? תודה..

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  11. שלום יש לי בעיה די מוזרה: הביוס של הלוח אם NF7-S מזהה לי את את הדיסק הקשיח כמו שצריך, אבל בנפח הוא טועה! במקום שיהיה רשום 80GB(ובפועל הוא נותן 74.5GB) הוא רושם לי 69GB (ובפועל נותן לי רק 66.4GB) לפני ההפסקת החשמל, הוא זיהה לי אותו כמו שצריך, וגם ניסיתי כבר דיסק קשיח נוסף מאותו הדגם(ממחשב אחר) והוא מזוהה כמו שצריך! יש פיתרונות?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  12. http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16822152102 המווווווווווון תגובות רעות ...

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by ורד2010,

היי! אני מנסה לצרוב דיסק עם קבצי MP4, AVI ובין היתר גם MPG. צרבתי את הדיסק בתור VIDEO CD וזה נצרב רק יש בעיה אחת.. הקבצי MPG פועלים ללא קול..איך אני יכולה לשנות את סוג הקובץ או לגרום לקול לעבוד? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  14. ??? מדיה פלייר כותב: Windows Media Player cannot play the DVD because a problem occurred with digital copyright protection. פאוור DVD כותב: DVD-Video playback graph could not be built due to insufficient decoders. אני מדבר על ניגון - מה זה?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  15. ואם כן , האם הם יעבדו במהיריות הרגילות , או שהם יתקעו אחד את השני ?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by 10GaZ,

קניתי הארד דיסק חדש WD 250. מעבר לעובדה שהוא חם בכמה מעלות ממקבילו שנמצא במחשב אצלי (הארד דיסק מאותו הדגם), אני חושד שהוא גם איטי יותר. איך ניתן לבדוק את ביצועי ההארד דיסק?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by leyaniv,

קניתי דיסקים DL במהירות X8 ממותג Silverline. המחיר ממש זול 85 שקל ל-10 דיסקים בחנות מכלול בטכניון. ה-ID שלהם הוא CMC MAG D03. (מצאתי באינטרנט איזכורים רק ל-D01, D02 ו-D04) אני יודע ש-CMC הוא יצרן בינוני ולא כל כך מומלץ האם כדאי להמנע מלשמור דברים חשובים על הדיסקים האלו? למישהו יש ניסיון?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  18. אפשר להגיד שלום ולא להתראות?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  19. אני זקוק לצמד כוננים (אולי עוד אחד שתיים..) בכדי להעביר כ2000 דיסקים לNAS שלי. חלק מהדיסקים ישנים, ונצרבו במהירות של X4.. וכמובן, ישנם אינספור מדיות שונות ומשונות לצערי, חלק מהדיסקים אינם נקראים בצורה טובה, וחלק ניתנים לקריאה בחלק מהכוננים שברשותי לאחר כ 300 דיסקים הגעתי למסקנה הבאה: פייוניר 212, קורא את כ60 % מהדיסקים, וכשהוא קורא - המהירות גבוהה. פלקסטור 760SA, קורא כ70 % מהדיסקים, מהירות: או גבוהה מאוד, או נמוכה (אם הדיסק גרוע) סוני אופטריאק SLIM SLOT IN - קורא כ90% מהדיסקים (ממזר לא קטן הקטן הזה..) בקצב בינוני. אשמח להמלצה על כונן ספציפי שיוכל להתמודד עם המטרה הזו (ולא אכפת לי מהבלאי שלו, רק שישרוד את העבודה הספציפית הזאת)

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  20. אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לפני אני רוצה לצרוב כמה תקיות יש לי דיסקים שכתוב עליהם cd-r80 min plus extra 20 min 700mb 900 עכשיו השאלה שלי היא האם הדיסקים הם 900MB ??? ואיך אני צורב על דיסק כזה ??? יש לי Nero Express 5 5 9 9

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by corefff,

הדירוג בווינדוס 7 ממש נמוכה(על 5.9). אחרי שעשיתי בדיקה עם HDTUNE גיליתי שאכן המהירות שלו לא תקינה, האם יש איזה דרייבר שאני צריך להתקין? או לשנות משהו בביוס? כדי שהבעיה הזאת תתוקן? המערכת: I5 2500 לוח: TZ68+ זיכרון:8GB זה מחשב חדש שקניתי לפני חודש, התקנתי עליו ווינדוס 7 רגיל בלי שבכלל נגעתי בביוס ועדיין לא נכנסתי לביוס של המחשב. יכול להיות שבכל זאת צריך לשנות משהו בביוס? אני מודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  22. היום הייתי אצל חבר והוא מצא אצלו HD ישן של סיגייט. הבעיה שלו שהוא נתקע ב12% בפירמוט. האם אפשר לעשות עם זה משהו חוץ מלקבור אותו?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  23. יש לי דיסק חיצוני של 250 גיג. הוא מחולק לשלוש מחיצות. המחיצה הראשונה Primary Partition נעלמה היום. שאר המחיצות כשהיו. הרצתי מס' תוכנות בדיקה וכולן מדווחות על מציאת הפרטישן אבל לא על מציאת קבצים. במחיצה היו 48 גיג של קבצי תוכנות כגיבוי לדיסקים של תוכנה. האם מישהו יכול להמליץ על דרך לבנות מחדש את ה-MBT (Master Boot Table ולהציל את המחיצה??? כש- File Manager מזהה את האות של הדיסק אני מקבל את ההצעה לפרמט אותו, אבל שום דבר אחר. אני מחבר אותו דרך USB 2 כשאני מעדכן קבצים. שאר הזמן הוא בכלל לא דולק. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by igal_nazar,

שלום לכולם! היום קניתי הארד דיסק חיצוני של סמסונג "stoy station" בנפח 1TB. בהדרכת המרדיך שלכם לפירמוט ההארד דיסק החיצוני ל NTFS. בחרתי בשיטה השנייה המופיה במדריך, כלומר, פירמוט דרך 'המחשב שלי' ולא דרך CMD. הבעיה היא שהפרמוט נמשך כבר שעתיים ונראה כי זה לא ממש מקדם. מה עלי לעשות? לעצור באמצע?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  25. שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני, אשמח אם מישהו ימליץ לי על אחד טוב ואמין. הדרישות הן: גודל של 3.5', usb 3, מחיר בסביבות 700-800 ש"ח.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים