אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
קניתי דיסקים DL במהירות X8 ממותג Silverline. המחיר ממש זול 85 שקל ל-10 דיסקים בחנות מכלול בטכניון. ה-ID שלהם הוא CMC MAG D03. (מצאתי באינטרנט איזכורים רק ל-D01, D02 ו-D04) אני יודע ש-CMC הוא יצרן בינוני ולא כל כך מומלץ האם כדאי להמנע מלשמור דברים חשובים על הדיסקים האלו? למישהו יש ניסיון?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אפשר להגיד שלום ולא להתראות?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
נמאס לי מהאיטיות שיש לי בעליה ובתוכנות שנפתחות, ואם כבר להתחדש במשהו בנייד זה כנראה הארדיסק... אני עובד 99% מהזמן באובונטו, אבל אני רוצה מחיצה קטנה לווינדוס וסטארקראפט 2. 30 ג'יגה בערך, עם אפשרות לאקספי [עד כמה זה נורא לשלב אקספי עם SSD?] בעיקרון יספיק לי 120 בלי שום ספק. יש איזה הסתייגויות בכל מה שכתבתי? לינוקס + SSD? דואל בוט + SSD? [ואל תתחילו דיון נגד לינוקס] יש כבר די הרבה דיונים על ההארדיסק הכי משתלם בקטגוריה הזאת, אני מניח שאני אלך על הNeutron הרגיל אלא אם יגיע הGTX הזול עד סופ"ש... תודה!
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/article/214/9
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות dok חדש של 16gb אבל יש הרבה חברות וקשה לבדוק מי הטובה ביותר (מבחינות קריאה\כתיבה וכו'). בעיקרון חשבתי לקנות מksp , יש המלצות לחברה מסוימת ? עד עכשיו השתמשתי ב4gb של sandisk דגם ה blade cruzer אבל לפי מה שראיתי הוא לא נחשב מי יודע מה, קיצור אני ישמח לעזרה והמלצה. עדיף לא usb 3 כי זה מכפיל את המחיר. תודה .
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח למחשב, יש לי כבלים והכל. צריך התקנה מיוחדת בDOS או ווינדוס בשביל שהמחשב יזהה את הדיסק קשיח הנוסף?
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הלוח שלי עובד בsataI הוא יעבוד עם הרדיסק ב ?sataII אם כן חשבתי ללכת על ההרדסיק הבא: Seagate ST3320620AS הצעות על הרדיסקים אחרים יתקבלו בברכה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב נייח מסוג Hp compaq 8200 elite ultra slim desktop מחברה שמסרה מחשבים ישנים שלה. לפני המסירה, הם הסירו את ההארד דיסק בגלל סודיות של הזיכרון שהיה שם. ז"א המחשב כרגע ללא הארד דיסק. השאלה שלי האם אני חייב להתקין הארד דיסק פנימי, או שניתן להשתמש בחיצוני שאחבר באופן קבוע באמצעות כבל. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 2 כוננים ראו מפרט בצד הכונן הנוכחי שלי הוא ה320 וקניתי את הטרה אתמול מה המערך האופטמלי לכוננים ? האם כדאי לבצע רייד 0?כמה זה משפיע על הביצועים (אשמח להסבר קצר איך זה משפיע) האם יש אפשרות להתקין את הWIN 7 ULT X64 על הכונן של הטרה ואז להעביר את כל התוכנות והמשחקים שמותקנים בויסטה X64 לכונן הזה עם הWIN 7 ?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי SSD 250GB ועוד כונן מכני בגודל 1TB. נכון להיום אני מנצל רק 100GB מה SSD. חשבתי לחלק את הכונן ה SSD למחיצות כך שתיהיה לי מחיצה בגודל של 30GB ואז אני אשתמש בה כדי ליצור SRT intel לכונן המכני ובכך לשפר את הביצועים שלו. מה אתם אומרים? יעיל? מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש הבדל מהירות בין הדיסקים הבאים? והאם ארגיש בשיפור ביצועים אם אחליף את הWD (שעליו מותקנת WINDOWS XP) לדיסק SATA 2? כרגע מותקן על הWD וינדווס, האם כדאי להתקין את הXP על דיסק SATA ולהריץ ממנו את מערכת ההפעלה או שזה זניח? הדיסקים שמותקנים: WD 80GB ATA100 8MB SEGATE SATA 320GB 16MB MAXTOR SATA2 160GB 8MB תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור אימג' משלושה מחיצות לקובץ אחד ושיהיה ניתן לפתוח את הקובץ ולשחזר ממנו בדיוק שלושה מחיצות חזרה עם כל המידע בדיוק , יש חיה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש (היה?) לי צורב Liteon בן פחות משנה שקניתי בפלונטר. הסיפור הוא שהצורב היה בחוץ ובאותו הזמן הייתה גם רגל בדיוק באותו המקום, אני לא בטוח שהוא נשבר, יכול להיות שהוא רק יצא מהמסילה. פלונטר, כידוע, פשטה רגל ובכלל האחריות תכסה נזק כזה? אם כן, איך אני אמור לנסות לנצל אותה?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=000055NHn2oFXI36tmAZqfA02hn:12bbi68k5?id=4081501&pr=QJ5&N=2 31485 ולמה ההבדל הענק במחיר בינו לבין האחרים כמו ווסטרן למשל?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב די וי די בסכום של לא יותר מ1300 שקל ואשמח גם פחות. אני מעוניין בצורב שהעיקר שיהיה אמין ושיחזיק להרבה זמן אם אני יחכה 5 דקות יותר או פחות לא מעניין אותי העיקר שלא יעשה לי תקלות יהרוס לי מדיות וייהרס אחרי יומיים אני רוצה צורב במהירויות האלו: 4x - DVD-R 2x - DVD-RW 16x - CD-R 8x - CD-RW 12x - Read DVD-Rom 32x - Read CD-Rom אבל לא מחייב אם יש משהוא יותר מהיר או פחות מהיר אבל ששוה נניח תוספת קטנה במחיר או משהוא בסגנון אז תגידו תודה מראש DEMULTI
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איך שאני יודע אז ה PIONEER אמינים וטובים. אז רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על הצורב DVD הזה ?PIONEER AO6 DVD+R/-R x4 (kit)? ואם למישהו יש אותו אז האם הוא מרוצה? אשמח גם לקבל המלצות על עוד צורבים טובים במחירים של עד 970ש"ח (אפשר קצת יותר) ד"א: למה יש הבדל כזה גדול במחירים בינו לבין ה BOX? דרך אגב המחירים לקוחים מ KSP... תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
עשיתי כבר הזמנה אבל אמרתי למוכר שיעצור תהזמנה אמרתי לתכנאי שיביא לי תאר דיסק של סמסונג הF1 עכשיו כזה הוא הסתקל במחשב הוא אמר שלא רשום F1 אבל רשום אר דיסק של סמסונג 500GB עכשיו השאלה שלי יש דגמים של סמסונג שהם לא F1 שהם בלי F1 יענו פחות טובים ? כי אני מפחד שהוא יבוא לי אר דיסק של סמסונג בלי F1 הוא אמר שהוא היבדוק לי את זה ... הוא אמר לי שהוא לא יודע עם זה F1 כי לא רשום ושמעתי שיש גם F3 מה האבדלים גדולים קטנים ? יש F3 500GB ? עם כן באיזה אתר ?
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היתי רוצה לדעת מה בדיוק זה אוזר אם יש לך 8mb cache מה הם הם אושות והאם זה דבר הכרכי שיהיה לך?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני יודע שזו שאלה שנשאלה הרבה בפורום הזה, אבל בכל זאת אני אשמח לקבל תשובה ברורה. אני מחפש צורב DVD שיעלה עד 400 ש"ח, בנתיים מצאתי כמה אפשרויות מבין המגוון הרחב של הצורבים: 1. Samsung TS-H552B , דבר ראשון אני בעלים של כמה מוצרי samsung ואף אחד מהם לא איכזב אותי, בדקתי את הצורב הזה בביקורת ובtom's hardware והוא התבלט במקומות הראשונים ולכן הוא שיקול ראשון. 2. LG GSA-4163B, דבר ראשון אני די מאוכזב מLG בזמן האחרון ( במיוחד שהסיבה שבגללה אני קונה צורב, היא שנשרף לי כונן של LG), אבל קראתי ביקורות של המוצר וראיתי שהרבה אנשים מרוצים ממנו, ובנוסף יש לו את אפשרות הDVD-Ram שלשאר הצורבים אין, למרות שאני לא בטוח כמה אני ישתמש באפשרות הזאת ומה היא בדיוק... 3. NEC ND-3520AB, אף פעם לא הי…
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מעוניין ברכישת כונן SSD, לדעתי המחיר נפלו יחסית לתקופה שהם יצאו, כמו כן, חשוב לי שהדיסק לא יהיה מבוסס על שבב של J MICRON (אם אני זוכר נכון - יש איתם בעיות בקריאת קבצים קטנים) יש לי את האפשרות להזמין מחו"ל, במידה ויהיה עדיף (ואני מאמין שעדיף ) תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן של 120 ג'יגה וכונן של 40 ג'יגה, השאלה שלי היא איך כדאי לי לארגן את המחיצות (מבחינת מערכת הפעלה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני אגש ישר לעניין: הצורב שלי לאחר עידכון קושחה ודריברים לא מוכן בשום פנים ואופן לצרוב דרך NERO 7 במהירות שעולה על X8. אני מדבר על צריבה של MP3/DATA או כל דבר אחר.. בבקשה תושיעו אותי מהצורב הסורר
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, מנסיונכם עם דיסקים קשיחים חיצונים. מה לדעתכם האמינות של המוצרים האלו? הרי בסופו של דבר, אנשים קונים דיסקים בנפחים עצומים ושומרים עליהם כמויות גדולות מאוד של מידע חשוב להם. השאלה, היא מה הסיכוי של דיסק כזה להידפק כך שכל המידע שעליו יאבד (ללא אפשרות שיחזור)?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שאלה לגבי זיכרון DRAM של SSD : יש לי PATRIOT SSD 120GB ויש לו DRAM 32MB SDR מה זה SDR ? זה SDRAM ? זה ממש ישן לא ? זה מהתקופה של הפנטיום 3 והנפח 32 מגה ? ו SAMSUNG EVO860 יש DRAM של 512MB DDR4 יכול להיות שההבדל במהירות זיכרון ובנפח כל כך גדול?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
- 1 follower
-
-
איך אפשר לאחד מחיצה שהיא extended (שיצרתי בטעות כשהייתי בן 10) עם מחיצה נורמלית שהיא הבסיס של אותה הextended ? עריכה: לא משנה, פתרתי את זה לבדי. ומשום מה, אי אפשר למחוק פה את ההודעה שלי...
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-