אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לשאול את דעתכם המלומדת איזה דגם מומלץ לקנות בנפחים קטנים 160 250 320 SATA שהוא בעל ביצועים גבוהים יחסית ויספק בתור דיסק SYSTEM למערכת הפעלה וכמה תוכנות כמובן שמיותר לציין שאני מחפש גם משהו עם אמינות WD? SEAGATE? דגמים תודה וסליחה על החפירה
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הכוונה: האם כונן קשיח א' חייב להיות מאותה החברה ואותו הדגם של כונן קשיח ב'? יש לי Samsung F1 1TB 103UJ ואני מעוניין לקנות קשיח נוסף של טרה, וההתלבטות היא האם לקנות עוד אחד מאותו הדגם או ללכת על F3 החדש, או אפילו על המודל "הירוק", 5200 RPM. תודה
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שמדובר פחות או יותר באותו היצרן. אם ככה, מה ההבדל בין ה- C400 של מיקרון ל-M4 של Crucial שמצדיק את המחיר הגבוה יותר של המיקרון ? את ה-Crucial אפשר להשיג גם יותר בזול (למשל כאן). ההפרש באחוזים די משמעותי מול החנות הראשונה. האם יכול להיות שבמחיר הזול אני מקבל גרסה ישנה יותר? משלוח מספק מפוקפק? משהו אחר לשים לב אליו או שאפשר להזמין מכל חנות ללא חשש? תודה ושיהיה לכולם יום מצויין.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לשדרג את ההארד דיסק שלי והבאתי כונן של 500 ג'יגה (במחשב שלי יש שני כוננים של 80 והכונן של ה-500 יבוא במקום אחד מהם, זה שעליו לא מותקנת מערכת הפעלה) השאלה שלי היא איך אני יכול להעביר מידע מהכונן הישן אל הכונן הזה?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור אימג' משלושה מחיצות לקובץ אחד ושיהיה ניתן לפתוח את הקובץ ולשחזר ממנו בדיוק שלושה מחיצות חזרה עם כל המידע בדיוק , יש חיה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש (היה?) לי צורב Liteon בן פחות משנה שקניתי בפלונטר. הסיפור הוא שהצורב היה בחוץ ובאותו הזמן הייתה גם רגל בדיוק באותו המקום, אני לא בטוח שהוא נשבר, יכול להיות שהוא רק יצא מהמסילה. פלונטר, כידוע, פשטה רגל ובכלל האחריות תכסה נזק כזה? אם כן, איך אני אמור לנסות לנצל אותה?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, נתקלתי במוצר הנל: http://pkparis.surinternet.com/epages/box23967.sf/fr_FR/?ObjectPath=/Shops/box23967/Products/100304 כאחסון נוסף למקבוק שברשותי, שכרגע עם כונן 128גיגה שמלא כמעט עד תום. מה דעתכם על שימוש בהתקן הנל כאחסון קבוע, מאחר ואני גם ככה מרבית הפעמים עם USB אחד פנוי. מה ניתן לצפות מבחינת ביצועים בפועל ממנו, והאם יהיה אפשר לעבוד איתו בנוחות מול VM של פרללס או מול ספריית תמונות של אפרצ'ור לדוגמה?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי בחדר רמקולים ואני כל הזמן מפחד להניח עליהם את המחשב הנייד, או את אחד הזכרונות שלי מחשש שהמגנט ימחק נתונים או יעשה נזקים. אין לי שום בסיס להניח את זה, זה סתם פרנויה. האם באמת יכול לקרות משהו ל-HDD, זיכרונות DDR, זיכרון פלאש או כל זיכרון אחר? תודה, אור.
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
בזמן שאני מנסה להרכיב מחשב חדש נתקלתי בכונן הזה http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1454&osCsid=662ce5a690e152292402b45c0af1e194 הכונן הוא SATA 2 ורציתי לדעת כמה הבדל בביצועים יש ביינו לבין הSATA הרגיל... תודה
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארד דיסק נייד כמה שיותר קטן מבחינת הגודל החיצוני. תכולה : 20-40 GB הצעות....?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מערך RAID 0 לכונני הפעלה שלי כל הזמן מדברים על זה שאם כונן אחד נופל אז הלך כל המידע. במשך כל התקופה שיש לי מחשב שזה בערך מתקופת ה 286 בחיים לא נפל לי הHDD. למה בכלל שיקרה לו משהו ? בגלל בעיות מתח? קצרים? מה זה בכלל "כונן שנפל" ? האם הכונן נהרס לגמרי או שרק הקבצים שעליו? אפשר לפרמט ולהתחיל מחדש? או לזרוק לפח? יש לי עדיין כוננים עתיקים - אני מדבר על כונני 6gb שעדיין עובדים. מה הסיכוי שיפלו לי הכונני SSD?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 80GB ואני רוצה להפוך אותו ל-2 'הארד דיסקים' של 40GB כל אחד.(C- windows ו-D) אני לא מבין כל כך את ההוראות של התוכנה ואתם תוכלו להסביר לי את זה יותר טוב, אני מקווה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום. התקנתי הארדיסק נוסף במחשב, מערכת ההפעלה עובדת והכל אני נכנס למחשב שלי ורואה רק את הארדיסק הישן שלי, לא נוסף לי שום אייקון חדש. נכנסתי למנהל ההתקנים והוא מזוהה וכתוב לי שהחומרה עובדת טוב (הארדיסק החדש) למה לא נוסף לי אייקון נוסף? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי דיסק קשיח 80 גיגה של חברת MAXTOR עם 8 מגה ו7200 RPM ב480 שקל... מה אתם אומרים זה בסדר? קניתי לפני 4 חודשים
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מבחינת מהירות איך אני מגדיר בביוס ששני ה-HD יעבדו ב-RAID 0 ? והאם ה-HD צריכים להיות זהים מבחינת סוג וגודל ? והאם יש הבדל משמעותי בביצועים אם שני ה-HD הם SATA ועובדים ב-RAID ?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם הסוף של DVDDECRYPTER מציין את תחילתה של תקופה חדשה? http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=14057
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום! בפני עומדת שאלה מאוד מעניינת שחשבתי עליה בזמן האחרון, האם ישנה אפשרות כלשהי לחבר HD SAS כדוגמת ההארדיסקים הקיימים בשרתי system X של IBM למחשב רגיל? אולי קיימים מתאמים כלשהם או משהו אחר? אם קיים מתאם כזה האם הוא גם תומך במערך רייד בין מספר כוננים? ושאלה נוספת, האם כבל כזה יתאים?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום מחפש כונן SSD מהיר ללוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3005&ProductName=GA-MA790FXT-UD5P או האם ניתן לחבר 3 דיסקים 250 GB ב- RAID 0 בחיבורים הלבנים http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3005&ProductName=GA-MA790FXT-UD5P 1-4
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם. סוף סוף, לאחר תקופת זמן די ארוכה, הלכתי וקניתי את ה LG 4163B, אני מאוד מקווה שעשיתי את הבחירה הנכונה, אבל שמעתי עליו רק המלצות! אוקיי, עכשיו רציתי לקבל ממכם כמה המלצות לשימוש בצורב הנ"ל, היות וכבר הרבה זמן לא צרבתי, רציתי לדעת את הפרטים הבאים: א. מהי התוכנה המומלצת לצריבה עם ה LG, נארו? ב. מהן המדיות המומלצות לצורב הנ"ל? ג. מהן מהירויות הצריבה המקסימליות תוך כדי שמירה על האיכות? ובדרך, אני אשמח לקבל כמה טיפים שימושים, אני נורא מודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
העתקתי דיסק בפורמט VCD לHARD DISK ,ואני מעוניין לצרוב ממנו שוב לדיסק VCD. לא הצלחתי לעשות זאת בנרו 6 כיצד עושים זאת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום איך ההארד דיסק שצויין בכותרת ? המחיר זול באופן טיפה מחשיד מהשאר http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3629 תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, מעוניין לרכוש עוד HD של 250 בנוסף ל2 ה160 הנוכחים שיש לי על מנת לחברם בRAID 0. חיבור 2 HD בעלי אותו נפח אבל מיצרנים שונים יעבוד? ביצועי המערכת ישתפרו? תודה!
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB או Western Digital 1TB 32MB SATA II WD1001FALS הWD עולה 90 שקל יותר
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-