אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים יש לי כרגע הארד דיסק 300 ג'יגה, מותקן על מחשב גיימרים, הוא אצלי כבר 3 שנים ואני חושש מקריסה ואיבוד כל החומר שעליו, לכן החלטתי לקנות הארד דיסק חדש. קיבלתי המלצה מאיש מחשבים על ה 1 טרה של טושיבה 64 ביט 7,200 RPM ומחר אני אמור לקבלו. אני רוצה להעתיק את כל הקבצים מהישן לחדש, אפשר לכלול 1. בפנים גם את הווינדוס? 2. האם אפשר אח"כ להשתמש בישן כגיבוי קבוע לחדש בלי שזה יאט את המהירות? 3. האם אני צריך לתת תשומת לב לחיבורים קיימים (נראה לי SATA 2) כמו בכרטיסי זיכרון? 4. האם זה משנה שהמהירויות והכל שונה בין ההארד דיסקים בכדי שיעברו באותו המחשב? תודה לכולם!!!!
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מרכיב מערכת מחשב ורציתי לקנות את ה-500GB של Seagate עם 32MB buffer. בחנות המליצו לי יותר על ה-WD 500AAKS משום מה והסבירו בכך שהתגלו לאחרונה בעיות עם ה-Seagate-ים. למען האמת כרגע יש לי בבית Seagate דומה שעובד מצוין. מישהו יודע על מה מדובר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום. שאלה קצת מוזרה אולי, אבל כאשר אני מתקין את כונן ההארדיסק, ומבריג את הברגים המתאימים, הם פשוט ממשיכים להסתובב על ריק. אמנם הם שוקעים אל תוך הכונן כמו שצריך, אבל לא ננעלים. אני ממשיך לסובב ולסובב..... יש לכך הסבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ככה, יש לי שני הארדיסקים בגודל 250GB. הם מחוברים למארז ויש להם מאוורר אחד בגודל שמתאים לשניהם. אני רוצה לקנות עוד הארדיסק 1.5TB ולהוסיף אותו לשניים האחרים. בדקתי את זה ואני אוכל לחבר את שלושתם במארז. אבל בגלל שהמאוורר לא גדול מספיק הוא יכסה רק שניים בתוך השלושה ואני חושש שזה יוביל לבעיה. מה אתה חושבים?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אהלן אני שואל אותכם אם יש הבדל בין ה NEC 2500 ל 2500A? ובאותו עניין אם יש הבדל בין ה PIONEER A07 ל 107 ? זה נראה מאוד מבלבל ואני לא מבין מה ההבדל פה בעצם... תודה רבה יניב
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לקטע של הבוט הוא אומר לי: GRUB Loading stagre1.5. GRUB loading, please wait... Error 15 מהי השגיאה הנתונה? וכיצד פותרים אותה? :-\ תודה.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי במוצר הנל: http://pkparis.surinternet.com/epages/box23967.sf/fr_FR/?ObjectPath=/Shops/box23967/Products/100304 כאחסון נוסף למקבוק שברשותי, שכרגע עם כונן 128גיגה שמלא כמעט עד תום. מה דעתכם על שימוש בהתקן הנל כאחסון קבוע, מאחר ואני גם ככה מרבית הפעמים עם USB אחד פנוי. מה ניתן לצפות מבחינת ביצועים בפועל ממנו, והאם יהיה אפשר לעבוד איתו בנוחות מול VM של פרללס או מול ספריית תמונות של אפרצ'ור לדוגמה?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מחבר diskonkey למחשב והוא לא מזהה, בכל החיבורים שום דבר לא עוזר... יכול להיות שיש איזהשהי הגדרה שסוגרת את כל החיבורים? מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
צורב LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B לאחר צריבה הסרט יצא תקין אבל אי אפשר להעתיק אותו למחשב מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
בזמן שאני מנסה להרכיב מחשב חדש נתקלתי בכונן הזה http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1454&osCsid=662ce5a690e152292402b45c0af1e194 הכונן הוא SATA 2 ורציתי לדעת כמה הבדל בביצועים יש ביינו לבין הSATA הרגיל... תודה
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, אוקי, הבנתי שאם אני מחבר שני הרדיסיקים ברייד 0 אז הם הופכים לאחד, עכשיוו יש לי כמה שאלות בנידון (יש לי שניים של ווסטרן 160 גיגה): אין לי בלוח אם רייד ואני מחפש כרטיס פי סי שיבצע את העבודה כהלכה המלצות? אם אני משתמש בכרטיס, האים הביוס יזהה אותו?, כלומר האים אני אוכל להפעיל במצב דוס את המחשב? מה קורה אם אני מנתק הרדיסק אחד? איך הוא ממיר בחזרה את הקבצים? נניח והמהירות קריאה של ההרדיסק שלי 20 מגה לשניה (שניהם), מה המהירות תיהיה ברייד 0? (אני יודע שזה לא מדע מדויק אבל בערך). כמה לדעתכם שווה להוציא על כרטיס רייד ביחס לביצועים הכללים שזה מוסיף? תודה רבה!!!!
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארד דיסק נייד כמה שיותר קטן מבחינת הגודל החיצוני. תכולה : 20-40 GB הצעות....?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אוקיי ההבדלים במחירים הם 20-80 שקל זה ממש לא ביג דיל איזה חברה הכי מהירה אמינה וטובה תודה לכם עוד שאלה קטנה: האם כדאי לקנות גם כונן DVD וגם צורב DVD או שזה לא הכרחי.. רציתי לקבל תשובה הגיונית .. לא הבנתי פעם קודמת.. א) האם העינית נהרס בצורב רגיל! תענו לי על זה בבקשה... ב) האם בצורב DVD היא לא נהרסת! תודה
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 80GB ואני רוצה להפוך אותו ל-2 'הארד דיסקים' של 40GB כל אחד.(C- windows ו-D) אני לא מבין כל כך את ההוראות של התוכנה ואתם תוכלו להסביר לי את זה יותר טוב, אני מקווה
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
צרבתי 4 דיסקים אני מכניס את ה-5 שם קבצים ולוחץ BURN וזה נותן לי הודעת שגיאה:[ניסיתי כול מיני דיסקים וניסיתי קבצים אחרים...] [attachment deleted by admin]
-
הוא לא תמיד שורק, רק כשאני מכניס את המשחק ו-10 דקות אחרי זה.. זו שריקה ממש ממש מעצבנת (כמו אזעקת היתוש) וזה מחרפן אותי.. מישהו יודע אולי למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
WD Caviar SE 80 GB SATA vs. EIDE. דיסק קשיח עובד ב-7200RPM מגיע עם ממשק SATA2 או ממשק EIDE. האם זה מעשי להגיע לצוואר בקבוק בגלל EIDE? (בהנחת שני התקנים על כבל) במלים אחרות: האם אני צפוי להוריד ביצועים בהתקנת דיסק EIDE במחשב בו מתאפשרת התקנת חלופתו ה-SATA? אודה להתייחסותכם, ilil
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... יש הבדל?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח לא גדול במיוחד 160giga, אבל לא ראיתי מנפחים גדולים יותר יש לדיסקים הקשיחים 16mb cache. האם שי הבדל ביצועים משמעותי בתוצאה מהגדלת זיכרון הקאץ ? שאלה נוספת: מה זאת טכנולוגית ה - ncq והאם משיהו יכול להמליץ על כונן קשיח לא יקר וטוב.
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי ארדיסק מסוג seagate ST3750330AS עכשיו לפי מה שהבנתי הדגם הזה עשה בעיות ולא חשבתי לעשות את העדכון תוכנה שלו כי הכל היה מותקן לי על כונן אחד עכשיו רציתי לדעת איזה עדכון אני צריך להוריד ואך אני יכול לשחזר את הקבצים? חברתי אותו למחשב של אחי עכשיו אין לי אפשרות להכנס לכונן אבל זה מראה לי שעדיין הקבצים נמצאים שם, בארך כל המוזיקה שהספתי כל החיים שם חח זה מה שזה מראה לי אי אפשר לעשות כולם מעבר לזה, גם אין אפשרות להכנס לכונן או לסייר אחרי עדכון של בDOS עם דיסק זה מה שרשום לי בתוכנה של סאגטה
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי צורב נק 3500A העניין הוא שהדיסק הראשון שצרבתי על מדיית 4.7 DVD-R*4 עם נרו ויזן אקספרס הקיבולת של שני הסרטים שצרבתי הם 3.5 גיגה והוא מורה לי על זמן של 4 שעות!!!! נראה לי מטורף!האם הזמן הוא סביר? ןלמה שאני מנסה להעביר קבצים מסוימים של וידאו עם קידוד AC3 התוכנה פשוט נתקעת?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הזמנתי מהאתר lira.co.il את הדיסקים האלו: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=136&cat=23 שהבנתי שהם אחלה דיסקים, ובבדיקה שהרצתי ב nero infotool קיבלתי על המדיה את המידע שבתמונה המצורפת אני רואה שה media code שונה בשניהם, האם קיבלתי את מה שהזמנתי? או משהו יותר/פחות טוב? או שאני סתם לחוץ המדיות שקיבלתי מיוצרות ב india (הודו).... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, רציתי לבדוק את מהירות ה BURST של ה HD שלי ושמעתי שקיים כלי בווינדוס שיכול להציג לי אותה, אודה אם תגידו לי איפה הוא נמצא, תודה. אני רוצה לבדוק דרכו בגלל שהורדתי את HD-TECH ושם קיבלתי 121, אבל יש לי ATA, אני אמור לקבל פחות מ 100, לא? :-\
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
חברת OWC האמריקאית שמתמחה ביצירת מוצרי חומרה עבור מוצריה של הענקית מקופרטינו מציעה כונני SSD ייעודיים לשדרוג מחשבי ה-MacBook העדכניים של אפל, אבל בכלל לא בטוח שהאם יהיו שווים את ההשקעה הבלתי מבוטלת הגן הסגור שאותו מפתחת ומטפתח אפל באופן מתמיד מעניק לה כמה וכמה אפשרויות להציע מאפיינים שלא ממש קיימים אצל יצרניות אחרות, אך גישה זו גם יוצרת לעתים בעיות ומגבלות לא ממש נעימות – ואחת הדוגמאות לכך הן המחשבים הניידים מקווי ה-MacBook Air וה-MacBook Pro של החברה, אשר שודרגו לכונני SSD מבוססי ממשק ייעודי ובלעדי לקו PCI-Express עוד במהלך שנת 2013, אך לא איפשרו לצרכנים להחליף את לשדרג את האחסון (אם לא לוקחים בחשבון מכירה של כונני אפל ייעודיים שנלקחו ממוצרים מפורקים) מהסיבה הפשוטה …
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קרוב מאוד לרכישת מחשב חדש ואני מתלבט בין שני צורבי DVD: Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA / Lite-On 20A1P DVD-RW Dual Layer X20 או צורב,לא שחור, אחר: http://tms.co.il/index.php?cPath=86_70_92 אין לי צורך ב-LS. מה עדיף לדעתכם? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-