עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לא מזמן קיבלתי צורב DVD וכאשר שמתי אותו היה לי כבר צורב רגיל..כרגע יש לי זוג צורבים על המחשב. מאז ששמתי את הצורב החדש הישן הפסיק לצרוב ונתקע ב5 אחוז. אז אני רוצה עכשיו לצרוב עם החדש ואני לא יכול כי נרו ככל הנראה מתייחסת רק אל הישן.. מה אני יכול לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  2. 1TB 32 מגה Buffer http://www.storagereview.com/php/cms/cms.php?loc=news_content&id=1027 http://www.hitachigst.com/portal/site/en/menuitem.8027a91c954924ae4bda9f30eac4f0a0 אני עדיין זוכר כשיצא דיסק 1GB הראשון ;D

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by Atlon-Xp,

http://www.de.nec.de/productdetail.php?id=1354 אמרו לי פעם (לא לפני הרבה זמן) שהוא טוב וזול יחסית,שווה לי? תודה

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  4. טוב אני צריך כונן קשיח חיצוני, שאחרי פירמוט אני יוכל להעביר חזרה כמה משחקים וזה.. יספיק לי אפילו 320GB אבל שלא יהיה יקר מידי אין מצב שאני משלם 500 שקל. עוד משהו, אני טס עוד שבוע ויכול להיות שבדיוטי יהיה זול יותר? אם כן תגידו... ושיהיה חברה טובה, ואיכותי כמובן. תודה =]

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  5. Started by Garbil,

שלום, קניתי היום את ה DVR 111 מ KSP החלפתי את הצורב שהיה לי, צורה CD של סמסונג ב DVR 111 בתצורת מאסטר, חיברתי הכל ומשום מה המחשב לא מזהה אותו =\ ניסיתי להתקין דרייבים אבל אני מקבל שגיאה: ''available target is not found'' הצורב בגסת OEM.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  6. מישהו יודע ? אני בלחץ של גי'גות ואני רוצה להשקיע כבר ב16 מגה קאש

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  7. היי... אני שוקל לקנות צורב DVD, אחד השיקולים הוא אם אפשר יהיה לנגן את הדיסקים שאני צורב במכשיר DVD מסוים שיש לי, אמרו לי שפעם ניסו להכניס לו דיסק צרוב...אין לי מושג איזה סוג ואם זה היה בכלל DVD, ושהדיסק נתקע בפנים... מישהו ניסה, יודע על דיסקים שנתקעים? יודע איך אפשר למנוע את זה? ויודע אם המכשירים הישנים יכולים לנגן דיסקים צרובים חדשים? תודה

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by iakovl,

כמו שאתם יודעים או לא, כבר הרבה זמן אני מנסה לכתוב מאמר/מדריך על NAS ואחרי יותר מדי דחיות וסיפורים אחרים אני מעביר להילוך גבוהה ומתכוון להיכנס לנושאים שלא היו קודם כמו UNRAID וWHS באופן נרחב יותר אבל! בשביל שהמאמר/מדריך הזה יהיה ברמה גבוהה יותר אני צריך משתמשים שיש להם NAS כזה או אחר (מסחרי, בנוי לבד וכו'...) בשביל ליצר השוואות, קבלת מידע ועוד' מי שיכול ורוצה לסייע בנושא אנא שלחו לי הודעה פרטית על מנת שנוכל להמשיך את הנושא משם לגבי השאר שאינם יכולים לסייע יותר מדי, אודה אם תוכלו לומר איזה NAS יש לכם בשביל לקבל מושג לגבי התפוצה של נושא הNAS בארץ

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  9. Started by GuGuSH,

שלום חבר'ה. יש לי HTPC עם HDD של 500GB, סאטה 2, 7200RPM. דיי סטנדרטי אני מניח. בנוסף יש לי HDD דיי ישן (אבל עובד בלי בעיות...) של 40GB בחיבור IDE. גם הוא, דיי סטנדרטי.. 7200RPM ו.. לא יודע יותר מזה. עכשיו, השאלה שלי דיי פשוטה, מה עדיף, להישאר במצב הנוכחי? שזה אומר HDD אחד (500GB) עם מחיצה למערכת ההפעלה? (ויסטה ד"א...) או.. להוסיף את ה-IDE ולהעביר אליו את המערכת הפעלה? אני שואל מה עדיף בעיקר מבחינת הביצועים. פחות מזיז לי שיהיה עוד 40GB לסרטים ושטויות. אז, מבחינת המהירות של המחשב וכל זה, מה עדיף? תודה רבה, גיא.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  10. http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=262&cat=3232 כתוב שם שהמדיה היא מדגם yuden000 t02 מכיוון שבלתי אפשרי למצוא בארץ VERBATIM תוצרת YUDEN , אני חושב שהFUJI האלה הם המדיות הכי טובות שאפשר להשיג כרגע מה אתם אומרים? אם עוד אנשים כאן רוצה להזמין אז תרשמו אולי נקמבן איזה הנחה טובה

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by Garbil,

שלום, רציתי לבדוק את מהירות ה BURST של ה HD שלי ושמעתי שקיים כלי בווינדוס שיכול להציג לי אותה, אודה אם תגידו לי איפה הוא נמצא, תודה. אני רוצה לבדוק דרכו בגלל שהורדתי את HD-TECH ושם קיבלתי 121, אבל יש לי ATA, אני אמור לקבל פחות מ 100, לא? :-\

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  12. Started by lee.,

אהלן, אני קונה להורים שלי בקרוב מחשב חדש סביב ה-2000-2200 שקל. עד עכשיו תיכננתי לקנות כונן 500GB סביב ה-380 שקל, אבל בעקבות הקנייה הקבוצתית אני נוטה כרגע לSSD 128 סביב ה-450 שקל אציין שבמחשב הנוכחי (בן 5) יש להם דיסק 80GB והם לא מנצלים אפילו חצי ממנו, כך שנראה לי טפשי לקנות 500GB שהם לא ינצלו אם ב-70 שקל יותר אני קונה כונן קטן יותר (שגם אותו לא בטוח שהם ינצלו) אבל מהיר יותר (שייתן להם פיצוי על התקופה האחרונה שהמחשב שלהם זז כמו צב ומרעיש כמו פיל). ואז נשאלת שאלת האמינות ואורך החיים ושהטכנולוגיה חדשה, ושלא הייתי רוצה שיהיו להם בעיות כאלה... האם הSSD של אינטל מספיק "בוגר"? אם יהיו לא עידכוני חומרה, זה סיפור רציני לעדכן או משהו פשוט יחסית? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  13. Started by 10GaZ,

קניתי הארד דיסק חדש WD 250. מעבר לעובדה שהוא חם בכמה מעלות ממקבילו שנמצא במחשב אצלי (הארד דיסק מאותו הדגם), אני חושד שהוא גם איטי יותר. איך ניתן לבדוק את ביצועי ההארד דיסק?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  14. חברת OWC האמריקאית שמתמחה ביצירת מוצרי חומרה עבור מוצריה של הענקית מקופרטינו מציעה כונני SSD ייעודיים לשדרוג מחשבי ה-MacBook העדכניים של אפל, אבל בכלל לא בטוח שהאם יהיו שווים את ההשקעה הבלתי מבוטלת הגן הסגור שאותו מפתחת ומטפתח אפל באופן מתמיד מעניק לה כמה וכמה אפשרויות להציע מאפיינים שלא ממש קיימים אצל יצרניות אחרות, אך גישה זו גם יוצרת לעתים בעיות ומגבלות לא ממש נעימות – ואחת הדוגמאות לכך הן המחשבים הניידים מקווי ה-MacBook Air וה-MacBook Pro של החברה, אשר שודרגו לכונני SSD מבוססי ממשק ייעודי ובלעדי לקו PCI-Express עוד במהלך שנת 2013, אך לא איפשרו לצרכנים להחליף את לשדרג את האחסון (אם לא לוקחים בחשבון מכירה של כונני אפל ייעודיים שנלקחו ממוצרים מפורקים) מהסיבה הפשוטה …

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  15. במה הצורבי DVD של לייט און יותר טובים מהקודמים? אל תגידו לי להריץ סריקה כי מהסריקה לא מצאתי כלום

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by Kerberos,

מחפש תוכנת סריקה (כמובן לתקן TWAIN), עבור מ"ה WinXP שתתמוך בחיבור SCSI. אם מישהו זוכר - משהו בסגנון VistaScan. הכלי שמגיע עם XP די עלוב. מכירים ?

17. אני מעוניין לקנות צורב דיוידי לפי מה אני רואה שהוא טוב בלי קשר למהירות כאילו איך אני יודע שהוא יעיל ולא יהרס לי אחרי שבוע ויהרוס את כול הדיסקים? תודה.

18. Started by psu,

התקנתי היום HD חדש מסוג samsung 1 tera 103 sj - ווינדוס 7 רשם לי שהוא זיהה את ההתקן והתקין בהצלחה. הוא גם מופיע במנהל ההתקנים ללא שום בעיות. אך ב"מחשב שלי" הוא לא מופיע כלל. מה הבעיה? מה צריך לעשות? נכנסתי גם ל BIOS וגם שם ראיתי שהוא מחובר ושהכל תקין. כמובן שעשיתי ריסטרט וכול'י

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  19. שלום, התחדשתי לא מזמן עם Hitachi 2TB DeskStar ובדקתי אותו לגבי בעיות אבל נמצא שהרוב תקין רק הופיעה עד כה בעייה (כנראה צפויות להופיע עוד הרבה בעיות בהמשך הקשורות לזה) שאני משמיע פלייליסט עם נגן מוזיקה, לפעמים המוזיקה נעצרת ושומעים את ההארדיסק "חושב" (הראש משמיע את הרעש ניקור שלו) ורק לאחר כמה שניות המוזיקה חוזרת להישמע גם לפעמים כשאני מכניס חיבורי USB או דיסקים למחשב, פתאום הווליום עולה בפתאומיות של הנגן (הנגן עצמו מותקן בכונן אחר אבל המוזיקה נמצאת בכונן 2TB) בכונן ההארדיסק הנוסף שלי לא הופיעה הבעייה הזאת בכלל, רק ב2TB מה עושים? זה אמור להיות ככה או שיש תקלה כלשהי? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  20. יש לי הארדיסק של 40 גיגה. אני רוצה להוסיף הארדיסק חדש. איך אני יכול לחבר אותו ככה שהוא יתווסף כעוד כונן במחשב? (אם בכלל) סליחה על הבורות, תמיר.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by Alexkmr,

מאתמול בלילה אני לא מצליח לגשת להרדיסק שלי. הוא עדיין מופיע אבל אין אפשרות לגשת אליו. עשיתי לו סריקה בHDTUNE וזה התוצאות: *בטעות עצרתי בסוף אבל עשיתי עוד סריקה שממשיכה רק מהקטע שהפסקתי. יש אפשרות לתקן אותו,לגשת אל הקבצים?

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  22. שאלה בכותרת 1. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=7280 2. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=9230 איזה מהם עדיף? טנקס -עריכה- אשמח לתשובה מהירה לפני רכישה כבר מחר.

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  23. יש לי מתאם IDE 2 CF ואני מצליח לעלות מערכת הפעלה, השאלה האם זה עובד גם עם SD? נאמר לי שיש סוגים מסויימים של כרטיסים (רק ב CF) שמסוגלים לעשות את זה. כאילו אם אני אנסה עם כרטיס פשוט של CF או לחילופין עם כרטיס SD אני לא אצליח להתקין עליו מערכת הפעלה. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  24. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים יש לי כרגע הארד דיסק 300 ג'יגה, מותקן על מחשב גיימרים, הוא אצלי כבר 3 שנים ואני חושש מקריסה ואיבוד כל החומר שעליו, לכן החלטתי לקנות הארד דיסק חדש. קיבלתי המלצה מאיש מחשבים על ה 1 טרה של טושיבה 64 ביט 7,200 RPM ומחר אני אמור לקבלו. אני רוצה להעתיק את כל הקבצים מהישן לחדש, אפשר לכלול 1. בפנים גם את הווינדוס? 2. האם אפשר אח"כ להשתמש בישן כגיבוי קבוע לחדש בלי שזה יאט את המהירות? 3. האם אני צריך לתת תשומת לב לחיבורים קיימים (נראה לי SATA 2) כמו בכרטיסי זיכרון? 4. האם זה משנה שהמהירויות והכל שונה בין ההארד דיסקים בכדי שיעברו באותו המחשב? תודה לכולם!!!!

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  25. Started by talsa,

יש לי 2 כוננים ראו מפרט בצד הכונן הנוכחי שלי הוא ה320 וקניתי את הטרה אתמול מה המערך האופטמלי לכוננים ? האם כדאי לבצע רייד 0?כמה זה משפיע על הביצועים (אשמח להסבר קצר איך זה משפיע) האם יש אפשרות להתקין את הWIN 7 ULT X64 על הכונן של הטרה ואז להעביר את כל התוכנות והמשחקים שמותקנים בויסטה X64 לכונן הזה עם הWIN 7 ?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים