אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מחר אני הולך לקנות את הצורב DVD-RW LG GSA-H12A רציתי לשאול איך הצורב הזה האם יש אותו למישהו ? ראיתי פה בהודעה הראשונה שפירסמו השוואת על צרובים וראיתי אותו אחד רק DVD-RW LG GSA-H10A המוכר אמר לי שזה אותו דבר רק ה-H12 מהירות יותר גבוהה מישהו מכיר? חברה מצטער זה טיפה לחוץ לי אם אפשר בבקשה תשובה מהירה לפני מחר!! כי לא ראיתי אותו נמכר בזפ!!
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכם!!! רציתי לדעת קצת כל כונן blu ray: מה זה הכונן הזה למעשה? מה השימוש בו? ועם יש מאמר בנושא הזה אני אשמש!! בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן, יש לי במחשב 2 כוננים קשיחים. יום אחד אני פותח את המחשב ונעלם לי הכונן השני (לא של ווינדוס). חיפשתי בביוס והמחשב לא מזהה אותו. ניתקתי וחיברתי שוב וכלום... מה עושים? יש איזה תוכנה שעוזרת? ההסבר היחיד שאני יכול למצוא לזה הוא שיום קודם העברתי ממחשב אחר קבצים לכונן הזה אז אולי חלק היו דפוקים ודפקו את הכונן או משהו. יש למישהו רעיון?
-
לדוגמה זה: Western Digital 80 Gb 7200 ATA 100 8 Mb Buffer
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן 3.5 עם חיבור IDE. יש לי מתאם IDE ל-USB. אני חושב לחבר אותו באופן קבוע לקבל מתח מהספק ושייכנס לאחת היציאות USB. האם מישהו רואה בעיה בחיבור קבוע שכזה? אני יודע שיש מארזים חיצוניים אבל אני רוצה שיישב באופן קבוע במארז רק שאני לא יודע אם חיבור כונן קשיח באופן קבוע ל-USB זה תקין. תודה
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח עד 250-350 שקל, הכונן ישמש מחשב נייד [ASUS EEE PC], אני מעדיף שיהיה כמה שיותר מהיר, ז"א 7200RPM ובאפר כמה שיותר גדול. כמו כן הכונן יתחבר דרך חיבור USB למחשב, תודה רבה. [ולפחות 160 GB].
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלומלום אנשים, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני של 500GB ורציתי לשמוע אם למישהו יש המלצות או הארות לגבי הסוגים שיש כרגע בשוק. בגדול המטרות (כפי שבוודאי כבר תארתם לעצמכם... ) הן גיבוי מידע חשוב (כגון מסמכים, תמונות ומדיה כללית). כמובן שבנוסף אני מתכוון לגבות את הדברים החשובים באמת על מדיות דיגיטליות. הכונן ישמש כנראה גם לאחסון סרטים. החיבור חייב להיות USB2. תקציב - איזור ה- 700-800 ש"ח חיפשתי קצת ומצאתי את זה: http://www.wdc.com/en/library/dual-option/2879-001168.pdf מה אתם חושבים? תודה, שמוליק
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
רציתי לדעת רק מה המהירות של הDOK הזה של סאן דיסק... כפול כמה הוא? X40? http://www.sandisk.com/retail/cruzer-micro.asp
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
נגיד יש לי סרט די וי די מקורי שאני רוצה לעשות לו גיבוי אני יכול באמצעות צורב DVD לצרוב אותו??(יש לי עוד כונן DVD נפרד) או יש איזה הגנה או משו כזה? ואני מתכוון לצרוב אותו DVD עם כל התפריטים והתוספות לא XVID או SVCD תודה מראש.... נ.ב כמה בערך עולה היום מדיה של צריבה חד פעמית לDVD?? חבילה של 50 ככה.. ותגידו שווה צורב DVD של LG במהירות 16 ב230 שקל??(חדש)
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לקנות צורב DVD עדיין לא יודע אם LG או NEC. חיפשתי בכמה אתרי חנויות ולא מצאתי שמוכרים שם את ה DVD RAM . מישה יודע מה המחירים של DVD RAM? והאם כל הדיסקים של DVD הם RW? כלומר שאפשר למחוק אותם לכתוב עליהם שוב? ושאלה אחרונה האם שווה לקנות יותר LG או את NEC? האם התמיכה ב RAM חשובה? תודה.. ( עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי תשובות עדכניות)
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
נתקלתי בכונן של ווסטרן דיגיטל p10,האם הוא מומלץ לכונן גיבוי? הלוח אם שלי gigabyte b360h-d3h 1151
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש תוכנת סריקה (כמובן לתקן TWAIN), עבור מ"ה WinXP שתתמוך בחיבור SCSI. אם מישהו זוכר - משהו בסגנון VistaScan. הכלי שמגיע עם XP די עלוב. מכירים ?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
של איזה חברה הכוננים קשיחים הכי מומלצים וטובים Western Digital או Seagate ?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לברר האם כדאי לי לחסוך בקניית HD חדש למחשב חדש. יש לי HD ישן SATA1 בקיבולת 80 ג'יגה 7200RPM. אני יודע שזה עלוב, אבל יש לי פשוט HD חיצוני של 2T שמחובר קבוע. האם שימוש ב- HD ישן כזה עלול ליצור צוואר בקבוק במחשב חדש באם מע' ההפעלה תרוץ עליו?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
נמאס לי מהאיטיות שיש לי בעליה ובתוכנות שנפתחות, ואם כבר להתחדש במשהו בנייד זה כנראה הארדיסק... אני עובד 99% מהזמן באובונטו, אבל אני רוצה מחיצה קטנה לווינדוס וסטארקראפט 2. 30 ג'יגה בערך, עם אפשרות לאקספי [עד כמה זה נורא לשלב אקספי עם SSD?] בעיקרון יספיק לי 120 בלי שום ספק. יש איזה הסתייגויות בכל מה שכתבתי? לינוקס + SSD? דואל בוט + SSD? [ואל תתחילו דיון נגד לינוקס] יש כבר די הרבה דיונים על ההארדיסק הכי משתלם בקטגוריה הזאת, אני מניח שאני אלך על הNeutron הרגיל אלא אם יגיע הGTX הזול עד סופ"ש... תודה!
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
קניתי היום תכונן WD500AACS 500GB 16MB 290 שקל... כונן טוב ?! שווה?! או שהיה אפשר למצוא משו טוב יותר? כי אני רוצה לקנות עוד אחד עד 350 שקל
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש (עבודת עריכה ורינדורים -לא משחקים) מעבד I7 2600 כרטיס מסך GTX570 מתלבט האם לקחת למערכת ההפעלה ותוכנות SSD . במפרט המליצו על CRUCIAL SSD M4 128 האם נחוץ האם כדאי . חבר שמבין אמר לי שכדאי לוותר שיש מגבלה של אורך חיים בכתיבה ומחיקה אם הבנתי אותו נכון . מעבר לזה שאני רואה בפורומים על תקלות לא מעטות לבעלי SSD
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מה אני צריך לשנות בביוס כדי ש-HD יעבוד אופטימלי ? (בלוח אם P4P-800) תודה
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, HD 500G חדש (ללא שימוש) במחיר מציאה, במידה ויש צורך כדאי לקנות! לפרטים - 0507200741
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש ורצי לדעת איזה הרדיסק הכי שקט בגודל בין 160-250 gb תודה
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי במחשב דיסק קשיח של 80 ג'יגה וניסיתי להוסיף לו עוד דיסק של 120 בלי להתקין עליו וינדוס ובלי כלום.הבעיה היא שמהרגע שאני מחבר את הדיסק החדש (של ה120)המחשב ניהיה איטי נורא ונתקע כל כמה שניות,למרות שבדרך כלל הכל רץ חלק ואין כל כך תקיעות. אם אני מחבר את הכונן כשהוינדוס פועל אז גם יש איטיות,ואם אני מנתק אז זה חוזר למהירות נורמלית. בעיקרון אני רוצה להעתיק את מה שיש לי על הדיסק החדש לדיסק הקיים,ליצור ממנו כמה מחיצות ולפרמט.אבל אני לא רוצה לפרמט את הוינדוס שעכשיו מותקן לי בדיסק של ה80. יש פיתרון?
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן WD 320G שהתמלא דיי מהר ואני כבר חושב על הרחבת האיחסון במחשב, קראתי בעיון את הסיקורים במדור והחלטתי לרכוש כונן 1G Samsung HD103UJ Spinpoint F1 או SeagateBarracuda 7200.11 . המחשבה היא לחלק את הכונן בנפח 320G ל-2 מחיצות, הראשונה עבור מערכת הפעלה, השניה עבור מסמכים אך בעיקר עבור ומשחקים. הכונן החדש בנפח 1G לא יחולק למחיצות וישמש עבור סרטים, מוזיקה, תמונות, שיתוף קבצים וכו' השאלה היא, חשבתי לרכוש עוד כונן WD 320G עבור Raid 0 אשר ישפר ביצועי מערכת ההפעלה ובעיקר המשחקים שיותקנו כל המחיצה השניה של הכונן. יועיל, לא יועיל ? אשמח לשמוע את דעתכם ובעיקר מנסיונכם, האם השיפור ניכר או שעדיף להשאיר את המרשרשים בכיסי אגב, האם שיפור הביצועים הצפוי שווה את הסיכו…
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
http://www.wellspent.org/Product?p=91168 מישהו שמע פעם על זה?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
התמונות הנ"ל הם של הארד דיסק של מחשב נייד קטן. לכאורה לפי המפרט נראה שזה אמור להיות דיסקים של 2 וחצי אינץ', אבל בתמונות (זה התמונה שהצלחתי להשיג) נראה שזה חצי גודל. מישהו יכול לעזור לי בזיהוי (למרות איכות התמונות) של גודל הדיסק (פיזית), חיבור הוא כנראה IDE רגיל. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היום לצערי גילתי שהHDD שלי מדגם F3, עם 900GB שבתוכו, שבק. בעבר הצלחתי לשחזר הארד דיסק שנדפק, אבל במקרה הזה שאני מחזיק אותו ביד, לא נראה שהוא "נדלק" ומקבל חשמל. החלפתי תקע מהספק, לא הועיל. יש משהו לעשות מלבד ללכת ולקבל אחד חדש ריק לגמרי?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-