אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3548 תודה
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ראיתי ביד שניה דיסק קשיח סיגייט שבא עם בקר על PCI E (החריץ הגדול של הכרטיסי מסך לא הקטן ). שאלתי האם הסט הזה שווה השקעה והאם הוא ישפר את ביצועי המחשב (כרגע יש לי שני רפטורים 36 ו 74 ). תודה. עריכה : האם יש הבדל ביצועים בין 32 מגה ל 16 מגה שכדאי לקחת אותו במחיר של 550 במקום 400 של WD עם 16 (שאלה טפשית אבל אני לא עבדתי עם סיגייט אף פעם) אשמח לקבל דעות ממי שכבר מחזיק בכונן.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הכונן DVD שלי שהוא גם צורב DVD: אני לא מצליח לא לצרוב ולא לקרוא דיסקים של DVD. האם יש לבעיה פתרון שאני יכול לסדר או, יש לי אחריות על המחשב, ללכת לחנות שיסדרו לי את זה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD שצורב את כל סוגי המדיות: DVD-R/W DVD+R/W Double Layer לא חובה שיתמוך ב- DVD-RAM מחברה טובה כמו LG. רצוי מהירות 16x, אפשר גם 8x. תודה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מישהו סיפר לי שהסדרה הזאת דפוקה ויש הרבה בעיות של BAD SECTORS . האם נכון הדבר? אשמח לשמוע תגובות מאנשים שיש להם ההארד דיסק הנ"ל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
*** למנהלי הפורום, אני מבקש להפוך את הת'ראד לסטיקי לפחות לשבוע על מנת להגביר את הערנות לנושא ולהגדיל את מס' המשתתפים בשאלון *** כחלק מהכתיבה של המאמר על הNAS נוצר לי הצורך לברר מס' פרטים עם משתמשי הNAS האחרים שיש בפורום למרות שכבר היה שאלון קודם שמכיל את השאלות שיש פה אני מבקש לענות על השאלון הזה בלבד בגלל שהוא שונה והותאם לצורך הכתבה, נוצר גם חשבון מייל יעודי שאליו יש לשלוח את השאלון iakovl.NAS@gmail.com להלן השאלון עצמו > https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Am3-BFMVOvcFdF9BMUVkR0FPZXBLMDJGeERYQzZ2U1E&hl=iw יש לערוך את הטופס ולשלוח למייל החדש, iakovl.NAS@gmail.com לצורך בדיקת המהירות יש להוריד את התוכנה הבאה > http://software.intel.com/en-us/articles/inte…
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי WIN VISTA 32bit וכל פעם שאני מחבר USB למחשב הוא אומר לי שניתן לעבוד יותר מהר עם ה-USB; לא משנה לאיזה כניסה אני מכניס, יש לי 7 כניסות וכולם ככה. מצורפת תמונה: מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתור את הבעייה? -תודה מראש!-
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
יש ברשותי כונן חיצוני קשיח מתוצרת WD מדגם My Book Premium ES Edition WD5000H032. בימים האחרונים כל המחשבים בבית לא מזהים אותו. הוא כרגע מחובר בחיבור הפיירוייר שלו. איך אני יכול לדעת אם הבעייה היא בחיבור ,בחוט או במכשיר עצמו? (אין לי עוד דברים עם חיבור פירווייר). יש בכונן גם חיבור eSATA אבל בלוח האם שלי יש חיבור SATA/SATA2 ולא eSATA. האם יש מתאם שאני יכול להשתמש בו כדי שהכונן יפעל דרך חיבור זה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי במחשב דיסק קשיח של 80 ג'יגה וניסיתי להוסיף לו עוד דיסק של 120 בלי להתקין עליו וינדוס ובלי כלום.הבעיה היא שמהרגע שאני מחבר את הדיסק החדש (של ה120)המחשב ניהיה איטי נורא ונתקע כל כמה שניות,למרות שבדרך כלל הכל רץ חלק ואין כל כך תקיעות. אם אני מחבר את הכונן כשהוינדוס פועל אז גם יש איטיות,ואם אני מנתק אז זה חוזר למהירות נורמלית. בעיקרון אני רוצה להעתיק את מה שיש לי על הדיסק החדש לדיסק הקיים,ליצור ממנו כמה מחיצות ולפרמט.אבל אני לא רוצה לפרמט את הוינדוס שעכשיו מותקן לי בדיסק של ה80. יש פיתרון?
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי אני צריך דיסק קשיח נוסף השאלה שלי לגבי הדגמים שאני יביא פה היא: האם זה בטוח יתאים ללוח שיש לי כיום (אסוס צ'יפסט 945) או שיש צורך לבדוק את זה. והאם יש הבדל משמעותי בתוצאה שיתנו לי כל 1 משני אלה. הראשון: WD1001FALS השני: WD10EARS האם זה אמור להתאים ללוח? אני שואל כי אני רואה שזה SATA3 והדגם השני האם הוא יתן תוצאות עבודה יותר טובות מכיון שהוא עם זיכרון מטמון של 64 קצת בלגן אבל אני מקווה שמישהו יגיב
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! רציתי לדעת אם מישהו קנה את הדיסק הזה?? יש המלצות? ביקורות? איפה הכי כדאי לקנות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, יש כרגע ברשותי הארד דיסק אחד WD250 אם אני לא טועה AAKS והוא כבר לא מספיק לי (המון מוזיקה,סרטי HD וחומרים בעלי נפח עצום עקב עריכה) כשראיתי את המחירים של HDD היום הופתעתי לטובה .. היום אני יכול להשיג 750GB במחיר שקניתי לפני שנה וחצי 250GB . אשמח להמלצות על שני כוננים בגדלים שונים (אחד עם 1TB והשני 750GB) הסיבה שאני מחפש שני גדלים שונים היא המחיר .. אם יש הבדל קטן במחירים כנראה שאקח 1TB . מחיר אני מחפש בסביבות 300-450 ש"ח אך..חריגה מקסימלית של 20 ש"ח עם כיתוב 60 שנה P: רק שתי בקשות קטנות : 1)שהכונן יהיה שקט (לא חייב הכי שקט שיש בעולם, למען האמת, רק שלא יהיה רועש מידיי . אם השקט עולה לי במחיר אני מעדיף רועש יותר אך במידה נכונה) 2)אשמח לקבל הצעות רק מחברות מוכרות…
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי HD של 250GB שאין לי מקום במארז בשבילו... רציתי להשתמש בו לשים את כל הקבצים שאני מוריד ופחות משתמש כמו קבצי התקנה של משחקים וכאלה, סדרות סרטים וכו' על איזה מארז חיצוני אתם יכולים להמליץ לי בשבי שהוא יעבוד בצורה הטובה ביותר? התקציב.. בואו נגיד לא מוגבל, כי אין לי מושג מה הטווח מחירים.. בואו נגיד עד 250 שקל תודה מראש חבר'ה :]
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע הארדיסק של מקסטור - 40GB, ואני רוצה לקנות הארד דיסק נוסף של 80 או 120 GB ... רציתי לדעת כמה דברים - - האם יש הגבלה מסוימת על כמות הזיכרון שהמחשב שלי יכול להחזיק? אם כן איך אני בודק כמה היא ? - מה אתם אומרים על הארדיסקים של מקסטור? אם אני קונה אני כנראה קונה של מקסטור שוב, כי הקודם לא עושה בעיות .. תודה.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכם! מחר אני מקבל את ההארד החדש WD 80GB 8Mb Buffer ההארד שיש לי עכשיו הוא Maxtor 40 GB 2Mb Buffer אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש על ההארד החדש מכיוון שאמרו לי שיהיה שיפור דיי משמעותי בגלל שהבאפר יותר גדול! אני מתלבט כמה מחיצו לעשות...כמה להקדיש לווינדוס...כמה לכל דבר אחר! והכי חשוב איך...! Fdisk או PartitionMagic Pro 7.0 מה יותר כדאי?! איפה יהיו פחות בעיות? וחוץ מזה תזכירו לי בבקשה איך עושים Fdisk כי כבר המון זמן לא עשיתי! נ.ב המערכת מבוססת XP! בתודה Anas-Nanas
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
איזה צורב עדיף מבין השניים? האם ה215 שווה תוספת של עוד 10 שקלים? או שעדיף להשאר עם ה212 "הישן והטוב"?
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היתי רוצה לדעת מה בדיוק זה אוזר אם יש לך 8mb cache מה הם הם אושות והאם זה דבר הכרכי שיהיה לך?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני אמור לקנות BLU RAY אבל אני לא יודע אם הבלו ראי יפעיל לי את הדיסקים של HD כאילו הם באיכות יותר טוב הסרטים
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום. התקנתי הארדיסק נוסף במחשב, מערכת ההפעלה עובדת והכל אני נכנס למחשב שלי ורואה רק את הארדיסק הישן שלי, לא נוסף לי שום אייקון חדש. נכנסתי למנהל ההתקנים והוא מזוהה וכתוב לי שהחומרה עובדת טוב (הארדיסק החדש) למה לא נוסף לי אייקון נוסף? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הוא לא תמיד שורק, רק כשאני מכניס את המשחק ו-10 דקות אחרי זה.. זו שריקה ממש ממש מעצבנת (כמו אזעקת היתוש) וזה מחרפן אותי.. מישהו יודע אולי למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, לא נראה לי שיש אפשרות להתקין אותו במארז , כי הוא קטן יותר מכונן רגיל 3.5 . מה לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... יש הבדל?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, אני חושש שקצב העברה במחשב שלי אינו תקין, אני מרגיש איטיות כאשר לדוגמא אני מעביר קבצים. איך אני יכול לבדוק האם ההארדיסק שלי תקין מהבחינה הזו? תודה !
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
יש לי 8 הרדיסקים של SAS והם קצת רועשים ואני מחפש מגירות או דרכים להשתיק אותם יש לכם רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הדי וי די שלי פתאום הפסיק לעבוד לא צורב ולא קורא דיסקים DVD אם הם מלאים ואם הם ריקים ...וכאשר אני רוצה לצרוב לא מאפשר לי אומר לי שהדיסק מלא אבל הדיסק ריק ...קיתי דיסקים חדשים ואין אותה בעיה ....אבל הןא קורא CD אבל לא DVD ...אוליי הצורב שלי הלך לעולמו ? החברה היא LITE-ON ... תודה ..
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-