אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אני מארגן לעצמי ספריית סרטים ניידת עם 4 טרה ובשביל זה אני צריך 2 דיסקים פנימיים עם פליטת חום נמוכה ככל שניתן, בגלל שבאקסטרימר אין איוורור מאולץ, אלא רק פאסיבי עם המסגרת החיצונית, מה לא ממש תורם לחיים ארוכים לדיסקים. תקציב לא רלוונטי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש הארדיסקים טובים עם מהירות של לפחות 7200 שלכל אחד יהיה 2TB זה המפרט שלי: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Samsung sh-s223 צורב Fractal R4 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt Crucial SSD Solid Series 128GB CT128M4SSD כונן קשיח SSD Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s כונן קשיח על מה אתם ממליצים? מחפש משהו מהיר יציב וטוב עם ביקורות טובות. תקציב עד 1000 ש"ח לשניהם. מה עדיף? הארד דיסק 1 עם …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש דרך שזה יעלה לי פחות בקניית מארז וכמה כוניים של 4 טרה או 6 טרה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הסיגייט הזה הוא הכי מומלץ? http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=2256&siteurl=http%3a%2f%2fwww.1pc.co.il%2fproduct-5104-Seagate_Barracuda_7200.12_4000GB_ST4000DM000.aspx&modelid=847534&prodId=1844011286&platform=2 האם המחשב שלי יכול בכלל לקבל הארדיסק יותר מהיר מהסיגייט?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מישהוא יכול להגיד לי כמה יכול לעלות דבר כזה ואיפה אני יכול למצוא אותו
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש Disc On Key בנפח של 4 GB , אני צריך אחד שיתן ביצועים מקסימלים עם אחריות ארוכה . התקציב הוא 450 שח מקסימום ! אשמח להעצות
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הכוונה שלא יהיה אפשר ל"כתוב" במידה והכפתור לחוץ כמו בדיסקטים הישנים..יש משהו כזה..? תודה רבה לעוזרים..!
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט, אני מדבר על 256 מ"ב. רוב החברות שמצאתי נראות לי ג'נריות, חוץ מאחת geil, שמוקרת מתחום הזכרונות למחשב. יש לכם איזה המלצה לחברה מסוימת? או משהו מיוחד? אגב, 256 מ"ב של גייל עולה 340 ש"ח, ככה שאם יש לכם יותר זול אז תודה...
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לפני כמה שנים שאלתי פה על DiskOnKey עם מתג למצב ReadOnly. המליצו לי על יצרן בשם PQI, שבחלק מהדגמים שלו אכן יש מתג כזה.. בתקופה זו, היצרן הזה כבר לא ממש נמכר בארץ, לפחות לא לפי זאפ(נותר שם איה דגם מזערי, והוא לא כולל את המתג המדובר). לכן יש לי 2 שאלות: 1) מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות DOKs של PQI עם משלוח לארץ? 2) האם יש עוד יצרנים של DOKs שכוללים מתג ReadOnly כזה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש dok של 16 ג'יגה. מעדיף שיהיה עשוי מתכת ועמיד יחסית. כמובן שהמהירות היא מאוד חשובה. תקציב, לא קריטי באיזור 50-100 ש''ח. אני לא מכיר את השוק אז אשמח להמלצה. עדיפות לרכישה מפלונטר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש DOK 16GB כפי שצויין בכותרת, ואשמח להמלצה בנושא. חשוב לי שיהיה די מהיר וגם אמין, לא יוצא לי יותר מדי להתעניין בתחום הזה. מצאתי מספר דגמים זולים בזאפ אבל אני לא יודע מה עדיף ואשמח לעזרה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746572 של סאנדיסק ב138ש"ח http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=770407 של קינגסטון ב135 ש"ח בעיקרון ראיתי עוד דגמים אבל בטווח מחירים הזה יש רק של סאנדיסק וקינגסטון. האם אלו דגמים מומלצים? יש אחרים מומלצים?
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מחפש DOK 16GB שיהיה מהיר (עדיף להכי מהיר שיש היום בשוק ואם אפשר שיהיה גם קטן מישהו יכול לתת לי דגם לאחד כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, היה לי את ה SAN DISK CONTOUR ואיבדתי אותו. אני צריך עכשיו לקנות חדש. לא רוצה לשלם 300+ ש"ח אבל כן חשובה לי המהירות שהייתה בו. אני מניח שב150 ש"ח אני לא אקבל משהו דומה אבל ארצה כמה שיותר מהיר בסכום הזה. תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות DOK גדול שישבו עליו כלי RESCUE ומספר מערכות הפעלה מבוססות לינוקס. אני מעוניין בDOK מהיר (במיוחד בכתיבה) כדי להשתמש במהירות נורמלית במערכות ההפעלה הנ"ל. עד כה ראיתי רק את הCONTOUR 32GB, אשמח להמלצות על דגמים\חברות אחרים. אם אפשר עם לינק למבחני ביצועים.
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש DOK 32GB שאני אוכל להעביר איתו משחקים וקבצים גדולים . כן אני יודע שחלק יגידו לי ש16GB יספיק, אני חושב ש16GB לא יספיק בעתיד המאוד קרוב, ו32GB יהיו איתי לכמה שנים הקרובות. וכן אני יודע שחלק מהאנשים יגידו לי, אבל ירדו מחירים וכו' וכו', אם אני אחכה לכל הירידות מחירים כל פעם אני לא אקנה כלום. תקציב: התקציב לא מוגבל בגלל שאני לא יודע מחירים, אבל חשוב שלא יהיה גבוה מאוד. חשוב שיהיה של חברה מוכרת וטובה. אני יכול גם לקנות מהדיוטי פרי אם זה יותר זול מאשר בארץ. ואין לי בעיה להזמין גם מEBAY איזה דגמים מומלצים? מהפשוט יותר עד לאיכותי ביותר. אני יודע שיש שתי סדרות מומלצות של SAN DISK אשמח התיחסות אליהן. עריכה: בגלל שבEBAY המחירים הרבה יותר נמוכים, אם אפשר גם המלצה ל6…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אשתמש בו בעיקר כדי להעביר את כל הקבצים שלי בין המכללה למחשב בבית. אני מתכנן להריץ _ממנו_ את כל התוכנות שאעשה בהן שימוש (דפדפן, אופיס). חשוב לי שיהיה קטן (לכן וויתרתי על האופציה של כונן HDD נייד).
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום היה לי sandisk u3 4gb שהלך לעולמו (שאני חייב לומר שהוא יחסית כונן נחמד אבל ממש עדין), אני מחפש dok 8gb להחליף אותו חשבתי על הsandisk 8gb titanium אבל ראיתי שהוא קיים רק עד 4GB. אני כל היום אבל ממש כל היום עובד עם הDOK כל היום נכנס ויוצא ממחשבים ונמצא איתו בתנועה מתמדת. חשבתי על הCorsair Voyager GT אבל לא נעול על כלום בנתיים מחפש המלצות תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דיי נמאס לי מהעברה איטית של סרטים \ קבצים דיי כבדים לDOK , אני מחפש המלצה לDOK טוב שיהיה USB3. אין תקציב מוגדר אבל שהמחיר לא יהיה מוגזם מידי. מינימום 16GB - זה דיי מספיק אבל אם בתוספת קטנה אפשר להביא אפילו 32GB אז אין לי ממש בעיה.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש DOK בנפח גדול (128/256) כמה שיותר זול. מהירות לא חשובה לי, גם אמינות לא מי יודע מה. לא אכפת לי אם זה מebay או aliexpress או מאיזשהי חנות בארץ. אשמח ללינק ישיר, עם עדיפות ממישהו שקנה מאותו לינק ומרוצה מהמוצר. תודה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש DOK 32G טוב וזול. שיתן הרגשה של חומר ולא צעצוע אם אפשר. תודה
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני דיי חייב DOK למכללה בשביל להעתיק דברים מהבית למכללה ובחזרה. אין לי הרבה כסף להשקיע ואני גם לא צריך הרבה מקום 1-2GB יספיק. יש המלצות על דגמים מסויימים שהם איכותיים פחות או יותר בטווח המחירים של 50-60ש"ח? כלומר שלא יתפרק לי אחרי שנה, או שיהרס מדפיקה קטנה. אשמח לעזרה כיוון שאני בכלל לא מבין בזה. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מחפש את הDOK הכי טוב ב150-200 שקל. מבחינת מקום ומהירות. אולי כדאי בכלל לקחת U3?
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מחפש DOK מהיר מאוד, להעברת קבצים בין מחשבים. יש אפשרות להזמין מחו"ל, במידה ויהיה עדיף
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש DOK מהיר, עליו תותקן מערכת הפעלה לינוקס (CLARKCONNECT), כך שהלוח אם יעשה BOOT ויריץ את מערכת ההפעלה מה-USB חשבתי על OCZ RALLY2 איזה DOK הכי מהיר בתחום המחירים של 200-300 איך משתווה כרטיס SD EXTREME III http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5666&perur=2&t=7&c=215 ל-DOK למשל? תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום רב, בעקבות המבצעים של הבלק פריידי. מחפש DOK שבאמת מהיר ולא שהיצרן שלו מצהיר במהירות שהוא לא מגיע עליו אפילו במקסימום. הDOK צריך להריץ מערכות הפעלה כך שהעניין קריטי. בנוסף מחפש הרד דיסק שישמש לגיבוי באיזור 1TB-2TB. האם יש איזה שהוא פרמטר שאני צריך לשים לב אליו? אשמח לכל המלצות.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-