אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי, אני יודע שרוב האנשים ממליצים להתקין Windows ושאר תוכנות חשובות על SSD קטן (~128GB), והשאר על כונן קשיח. יש לי רק בעיה אחת עם זה.. (ראו תמונה מצורפת). אני לא מוכן לכונן C קטן מ- 200GB, ו- SSD בכזה נפח עולה המון. מה שמשאיר אותי עם SSD Caching (כמו Intel SRT) או כלום. למישהו יש ניסיון עם מנגנון כזה (SSD Caching או אפילו SSHD) ויכול לומר לי איפה הוא רואה שיפור? למשל משחקים, זמן boot, דחיסה/כיווץ, גלישה. כמובן שהמלצות לפתרונות אחרים יתקבלו בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב=יש לי בעיה עם דיסק קשיח שמני במחשב .כאשר 2 הדיסקים מוצתקנים המחשב אינו עולה בכלל ברגע שאני מנתק את הדיסק השני המחשב עולה רגיל . הוא רושם לי DISK DRIVE ERR. BOOT FROM CD האם למישהו יש מושג איך פותרים בעיה זו.ניסתי לבדוק הגדרות ביוס והכל עובד טוב. תודה מקרב לב עודד
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ככה, התקנתי לפני שבועיים בערך צורב חדש, הצורב עובד טוב. אתמול במהלך "זיפזופ" בתוכנה AIDA32 נדהמתי לגלות שהמהירות של הצורב לא מזוהה... -האם זה יכול לפגוע במהירות הצריבה ?! -מה עליי לעשות כדי לסדר את הבעיה ?! נ.ב מה אתם אומרים על הצורב ?! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
התלבטות בין SSD זולים 120GB ה Kingston SSDNow V300 Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK אני מחפש SSD זול (270 זה מחיר טוב) 120GB ומתלבט בין שני אלו http://ksp.co.il/?list_compare=.20316..21931. האם יש חנויות בארץ (אין לי בעיה להזמין מהאינטרנט) שיצא מחיר דומה לזה? דגם יותר טוב? ואם אין מה מהדגמים הבאים עדיף?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי להתקין מערכת הפעלה על SSD .. קראתי בהמון פורומים שלא כדי להתקין על VISTA בגלל שהוא לא תומך ב TRIM ולא להתקין SWAP על SSD בכל מערכת הפעלה .... זה משאיר אותי אם מה בדיוק ???..? ואיזה ניצול היה אם אני ישלב בין HD קלסי ל SSD הספורטיבי ..?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי של 16 GB אני מנסה להכניס משחק ששוקל 4.8 GB ויש לי הודעה שאין מקום פנוי. אמרו לי לשנות את הformat FAT32 ל NTFS ולא הצלחתי לשנות... תודה לעוזרים....
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הי, היום יש לי מחשב די ישן עם הארד-דיסק Maxtor DiamondMax 80GB 7200RPM ATA133. אני מתכוון לשדרג מחשב, שיכלול בין השאר את הכונן Western Digital WD5000KS עם ממשק SATA2. אני ישמח להיות מסוגל לנצל את ה 80GB שכבר יש לי בנוסף ל 500GB החדשים- זה אפשרי לחבר את הכונן הישן (ATA) ואת הכונן החדש (SATA2) בו"ז ? איזה חומרה נוספת צריך כדי שזה יפעל? האם הכנסה של הכונן הישן תפגע בביצועים של הכונן החדש או של רכיבים אחר במחשב?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום רב ובוקר טוב לאחר שמחקתי את אחת ממחיצות המערכת שלי בעזרת התוכנה Partition Magic 8 Power Quest זה גרם לכך ש2 המחיצות האחרות שהיו בהארד דיסק הגיעו למצב שהם לא מופיעות במחשב שלי, 2 המחיצות התחברו למחיצה אחת גדולה שבניהול המחשב אין לה שם ואות כונן בכלל. ב"ניהול המחשב" רשום שהקיבולת-109GB והמקום הפנוי 109GB ]= אבל למה נעלם המידע אם כך? כשהתקנתי שוב את הווינדווס עקב מחיקת המחיצה לא יכולתי להתקין אותו במחיצה הזאת של ה109GB-היה רשום בסוגריים (POWER QUEST). ב"ניהול מחשב" ובתוכנה "Partirion Magic 8 Partition Magic" אין שום פעולה שאפשר לעשות בכדי לתקן את המצב חוץ מלפרמט את המחיצה S= מה אפשר לעשות כדי להציל את המידע? אני חייב לעשות זאת-זה מאוד מאוד חשוב בבקשה אנשים אני יעשה…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום אני מחפש הארדיסק נייד מ-250GB עד 500GB אין לי ממש תקציב אבל בואו נגיד עד 400 ש"ח. אני מחפש משהו קל ונייד ואפשר לקחת אותו כמו USB ושיתחבר (USB) בלי צורך במקור כוח חיצוני. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי דיסק חיצוני של WD, שמשום מה נפגע, ולא הייתה שום אפשרות לגשת למידע שעליו. בסופו של דבר הצלחתי לחלץ ממנו בהצלחה את מרבית המידע החיוני, אולם כעת נשאלת השאלה- מה עושים עם הדיסק הזה. כמובן שעכשיו אני יכול לאתחל את הדיסק, פעולה שממנה השתדלתי להימנע קודם, עד אשר המידע שעליו חולץ בבטחה. אבל כיצד ניתן לדעת שהדיסק הזה בטוח לשימוש, וכי מה שקרה קודם, לא יחזור על עצמו שנית? האם יש כלי מסוים, שיכול לבדוק את התקינות הפיסית של הדיסק, ובהתאם לתוצאות הבדיקה, אוכל לדעת האם ניתן להשתמש בו שוב לגיבוי מידע חיוני, או שהדבר אינו מומלץ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע התקלקל לי ה HDD המחשב מזהה את ה HDD אבל כאשר אני מנסה להיכנס אליו אני מקבל הודעה: d:\is not accessible. The request could not be perfomed because of an I\O device error ה HDD היה מפוצל ל 2 והיה לי חומר די חשוב עליו. מקריאה בפורומים נסתי כמה אפשרויות והצלחתי דרך חיבור חיצוני (מתאם בין SATA ל USB) לראות רק מחיצה אחת. השאלה שלי האם אני יכול לתקן את HDD בדרך כלשהי ולהציל את החומר על המחיצה השנייה? הבנתי שכנראה והכרטיס האלקטרוני נדפק ואם אני יחליף אותו התקלה תסתדר ( מאיפה אני יכול להשיג כרטיס כזה?). והאם יש לכם עוד רעיונות לפתור את התקלה ולהחזיר את ה HDD לחיים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כונן קשיח חיצוני 1T או 1.5T, גודל 3.5 לגיבוי המחשב שיישב ליד המחשב. חשוב לי שיהיה אמין ככל האפשר, גם חשוב לי שתהיה תוכנת גיבוי, ועדיף שתהיה אפשרות לגיבוי אוטומטי (אני לא יודע האם אפשר להשיג את זה באמצעות תוכנה חינמית) יש לי התלבטות בין 4 דגמים: 1. רציתי בהתחלה את Western Digital My Book Essential Edition 1000GB WDBAAF0010HBK http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741952 וכשבאתי לקנות אותו, המוכר אמר לי שהוא חוזר אליו הרבה עם בעיות שהחיבור של כבל ה-USB זז ומתנתק, אתם יודעים על זה משהו? 2. והוא הציע את Samsung 1000GB HXDU010EB 1000GB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731757 וטען ש-WD עושים בעיות ו-Samsung יותר טובים ואיכותיים. 3. והציעו לי גם את Seagate Free…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המחשב החדש ויש לי כונן מכאני וssd אני רוצה להתקין את המערכת על הssd אני צריך לשנות בלוח אם לahci? ויש עוד דברים שאני צריך לשנות? יש לי בנוסף 8 ג׳יגה ראם והבנתי שיש שאומרים שאפשר לבטל איזה קובץ/פעולה של המערכת , אפשר הסבר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני חצי שנה היו שטפונות בתאילנד שפגעו במפעלי של WD ו Seagate בגלל אותם פגיעות מחירי ההרד דיסקים עלו, כל זה היה לפני חצי שנה מתי נראה לכם הם יתחילו לרדת שוב?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD שקט במחיר סביר (עד 250 ש"ח). ה-LG GSA-H10N נשמע כמו מטוס ממריא בכל פעם שהוא עובד ולא נוח לסרטים או מוזיקה ואני מחפש תחליף אחר. המהירות לא עקרונית (x16 עד x20). אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לדיסק חיצוני 2 TB . ראיתי את המכשיר הזה שמאפשר חיבור לרשת הביתית כולל אפשרות אלחוטית ! http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/external-hard-drive/desktop-hard-drive/ האים שווה את המחיר ? במידה ולא , איזה דגם כן מומלץ סביב ה 500 שקל (לא חייב חיבור לרשת ..) . תודה מראש, דרור .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם חברה כי לא מצאתי את התשובה באינטרנט (: מה ה SSD הגדול ביותר שקיים? מה המחיר שלו? ומה המהירות שלו? אם אפשר גם הSSD הגדול ביותר שמתחבר למחשב וגם בכללי הSSD הגדול ביותר.. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אח שלי ניסה באמצעות Partition Magic 8 אם אני לא טועה, לאחד בין מחיצות D וE. לא ברור לי איך או מתי, אבל באיזשהו שלב הופיעה שגיאה, ועכשיו יש לי רק את מחיצה D בגודלה המקורי ועוד 36 ג'יגה של Unpartitioned space (הגודל המקורי של מחיצה E שנעלמה לי). אח שלי טוען שהמידע שהיה בE שמור שם, השאלה שלי היא איך אני יכול לחלץ אותו? תודה מראש, יואב.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי windows xp ה- dvd שלי הפסיק להקרין סרטים - הוא מסוגל לקרוא בכל פורמט שקיים, פרט לדיוידי. אני יודע שזאת בעייה נפוצה בדגם הזה (טושיבה sd-m1502) אבל איך פותרים אותה? itamarke@012.net.il ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי הצורב NEC 3550. כאשר אני מכניס לתוכו דיסק DVD, הצורב מזהה אותו כמדית DVD ריקה, ולא מראה לי את החומר שעליו. אני דיי מוטרד מן הבעייה ואשמח לדעת אם ניתן לפתור אותה וכיצד. בתודה, אודי.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות הרדיסק עם טכנולוגית SATA2 אבל הלוח אם שלי תומך SATA1 הם יוכלו לעבוד ביחד??
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
http://m.ebay.com/itm/221662588891?nav=SEARCH חשבתי להתקין מתאם כזה על לוח אם שתומך רק בסאטא 2 , האם ידוע לכם האם לא תיהיה בעיה בזיהוי הכונן המותקן עליו ? וכן האם המהירות , והביצועים של הכונן יהיה ממש כמו על סאטא שלוש מובנה בלוח אם .
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
ההבדל במחיר הוא 5 ש"ח לטובת השילוב, ובהמשך לבעיה שהייתה בכוננים מסדרת 7200.11, האם יש דרך לדעת איזה כונן נמצא בתוך ה FREEAGENT ולדווא שלא תהיה איתו בעיה, או פשוט ללכת על בטוח, לקנות את הכונן שהומלץ פה הרבה ST3500410AS ולהרכיב לבד?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ראיתי למכירה את הכבל שממיר מכונן IDE ל USB, הנה אתר עם מידע: http://www.eksitdata.com/extern/easyide/easy.html והוא עולה בארץ 149 שקל, זה שווה בכלל את הכסף??
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-