אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
חברים שלום אני יודע שהמון פעמים עולה נושא איזה HD לרכוש אבל מתברר שלא תמיד יש את התשובה לכן אבקש תשובות ל: מה המשמעות של הסיומות של כל דגם הHD אם יש הHD שמתאים לשרת וגם למחשב נייח האם כל הHD מהדור החדש מגיע עם מאוור או צורת קירור כל שהיא האם הHD חצוני מגיע עם תוכנת גיבוי אשמח לקבל המידע בברכה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום! ברשותי dok usb 3.0 בנפח של 64gb מהירות הקריאה שלו היא 225mb והכתיבה 135mb העברתי קובץ במשקל של 28gb מהמחשב אל ה-dok והמהירות כתיבה עמדה על 78mb ומ-הdok למחשב המהירות קריאה עמדה על 80mb האם המהירויות תקינות?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
Kingston SSDNow V+100 96GB 2.5" SATAII MLC (SVP100S2/96G) Crucial M4 64GB 2,5" SATAIII MLC (CT064M4SSD2) Подробнее:http://hard.rozetka.com.ua/ssd/c80109/sort=cheap/ שניהם באותו מחיר...
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש SSD של לפחות 2 או 3 טרה עבור עריכת וידיאו ואחסון מדיה. יש לי 500gb 960 evo m2 עליו מותקנת מערכת ההפעלה, ושני Seagate 2.0 TB 64MB Sata 3 Barracuda לאחסון (אחד מהם כנראה נדפק). תוכנת העריכה מותקנת על הEVO M2, אני שוקל לקנות אחד נוסף, אבל אני לא חושב שזה משתלם ואני לא צריך עוד אחד, אני גם לא כזה יודע אם יש לי מקום בלוח אם, יש לי PRIME X370-PRO. התוכנית שלי היא לקנות SSD פנימי (משהו כמו Samsung 860 EVO 2TB SATA III), ולהשתמש בו כאחסון עבור הקבצים שאני עורך. כלומר חומר הגלם ישב על הSSD הרגיל, והתוכנה על הM2. הסיגייט הרגיל יאחסן את קבצי הCache שפרימייר יוצרת, ושאר האחסון שאני לא צריך עבור עריכה. לפי מה שהבנתי, ככל שאני מפריד את התה…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה התחיל ככה : המחשב התחיל להיות איטי קצת את עשיתי ריסטרט ע"י לחיצה על הכפתור ריסט מערכת ההפעלה סירבה לעלות. ככה 5 פעמים. עד שלבסוף המערכת ביקשה לבדוק את הדיסק ואז החלו הבעיות לזרום: התחלתי לקבל הודעות RECOVERING ORPHANED FILE ואז מופיעים קבצים שונים. אחר כך שגיאות INDEX $I30 FOR FILE 59507 (8 פעמים) ואז נתקע ומופיעה ההודעה 696E647863686B2E DEE שוב ריסטרט. שוב CHKDSK מגלה בעיות שונות ומנסה לתקן ואז בסוף הוא רושם CHKDSK discovered free space marked as allocated מנסה לעלות WINDOWS REPAIR . מנסה לשחזר אין נקודות שחזור! (למרות שאני תמיד עושה9 מנסה לתקן בעיות STARTUP רשום שלא מצילח לתקן ואז אני מוציא את הדיסק ומנסה לחבר אותו למחשב אחר עם USB (יש לי מתאםן מיוחד) המחשב השני(מ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש הבדלי מהירויות בין הכוננים הקיימים בשוק או שכולם פחות או יותר אותו דבר? הבנתי שהטרנסנד מומלץ...השאלה האם יש משהו מהיר במיוחד במקום או שזה מספיק טוב?
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק קשיח 250 GB של WD שהתמלא כולו. אני רוצה להוסיף עוד טרה. אז דבר ראשון אני צריך המלצה לדיסק קשיח בגודל טרה, איכותי, מהיר, אמין. ודבר שני אני מעוניין בהסבר כיצד מוסיפים דיסק קשיח. האם צריכים לפרמט ולחלק מחדש? או שהדיסק החדש יתווסף ככונן נוסף במחשב של טרה?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי חברה , אני על P4 1500 , 512 RDRAM שני הרדיסקים - אחד IBM 60GB 7200 השני WD 30GB 7200 בכל מקרה , בכל הטסטים אני מקבל תוצאות גבוהות , חוץ מבהרדיסקים אני מקבל משהו כמו 2.5 מגה לשנייה שזה כלום לא? מה אני עושה , איך מה מי מו אני חושב שהם פועלים על 133 UDMA אני על INTEL MOBO D850MV תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שלא ניתן להתקין עליו ווינדוס אני רוצה לעשות לא פירמוט איטי ומלא תוכלו לעזור לי בבקשה? בעיה נוספת שיש לי היא שאני לא יודע איך לעשות GHOST לדיסקים SATA בלוחות החדשים דרך ה DOS אשמח לעזרה בפטרון הבעיה
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אוקיי...חיטטתי ב"קופסת הקסמים של החלקים הישנים של המחשב שלי" ומצאתי לי כונן קשיח של 160GB של SATA2. יש לי כרגע 320GB SATA2 במחשב,ואני מעוניין להוסיפו. שאלה לגבי מערכת הפעלה... אם אני מתקין WIN7 על הדיסק הקשיח של ה160GB(אחרי שאני מפרמט אותו,כמובן) ושומר את הקבצים האחרים שלי על הדיסק קשיח השני,המערכת הפעלה תהיה פחות עמוסה ותעלה/תעבוד מהר יותר?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
WD או Seagate? זה לא משנה מה ההעדפה שלכם - ההצעה העדכנית של אמאזון לקניות עם משלוח ללא תוספת תשלום לישראל יוצרת הזדמנויות משתלמות באופן בלתי רגיל עבור חובבי החומרהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי כ600 גיגה לא מוגדרים במחשב שאני רוצה לצרף למחיצה C שאני נכנס לניהול הכונן ולוחץ לחצן ימני על כונן C האפשרות "הרחבת אמצעי אחסון" לא ניתנת לבחירה. יש דרך אחרת בה אני יכול להגדיל את מחיצה C ? תודה אריאל
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה כיצד לחלק את המחיצות בשעת הפירמוט. כמה כוננים לעשות? וכמה GB להגדיר לכל אחד אם יש לי נפח של 480GB? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.cable.co.il/sg_product~310180~4~45.htm תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צורב חיצוני במהירות 40x12x48 AOPEN דגם: EHW4048 צורב חדשני בטכנולוגית JustLink ו- Just Speed מנגנון ייחודי לצריבה מהירה ואמינה המונעת בעיות נפל בזמן הצריבה ממשק חיבור: USB 2.0 (מתאים גם לחיבור USB רגיל) קורא: 48x כותב: 40x כותב על RW: 12x תאימות: Win/98/ME/2000/ XP כולל תוכנת Nero5.X התוכנה המקצועית ביותר לצריבה איכותית! ותוכנת InCD בצריבה עם ממשק USB רגיל יתכן ומהירות הצריבה תרד. החבילה כוללת: מדריך משתמש באנגלית שנאי לחשמל כבל USB תקליטור לצריבה חד פעמית תקליטור לצריבה רב פעמית
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק חיצוני : http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 WD My Book Premium ES Edition 500GB USB2+ESATA ובעקבות שהוא FAT32 אני לא יכול לאכסן קבצים גדולים מ3גיגה משהו כזה(כלומר כקובץ אחד) אז אני צריך להיות בNTFS (שזה אמור להיות יותר טוב לא?) בישביל לאחסן קבצים גדולים אז בכל מקרה, איך אני מפרמט? זה משנה שהוא חיצוני...? נ.ב קיימת אצלי בעיה די מעצבנת ממזמן ודי היתשאשתי אשמח אם תכנסו ותנסו לפתור לי אותה :s05:: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291838.0 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
הכונן הזה נראה לי טוב [חיפשתי הלוך ושוב בזאפ]- http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=217&language=en למטרת גיבוי עשרות גי'גה של וידאו, תמונות וקבצים שונים. שווה לקנות אותו ? מה יתרונות \ חסרונות?
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לפני כשנתיים דיסק קשיח סמסונג HD103SJ מחנות בראשון לציון - סקאי פיסי. מאז היא נסגרה (כנראה פשטה רגל). הדיק הקשיח שבק חיים היום אך הוא עדיין באחריות. איך אני יכול לדעת מי היבואן? נותן השירות? יש למישהו טלפון שניתן לברר זאת? תודה ניר
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
ביום בהיר אחד החליט הארדיסק הישן שלי לעשות בעיות. הבעיה מופיעה כאשר מתבצעת פעולת קריאה/כתיבה על הארדיסק, ואז המעבד מתאמץ מאד (LOAD) בעצם מגיע ל 100% וככה גומר את המחשב מבחינת ביצועים. לשם ההמחשה לא הצלחתי לצרוב דיסק במהירות של X4 עם הצורבSCSI שלי שבחיים לא דפק לי דיסק. הבעיה קשה ולא סובלת דיחוי זה פשוט סיוט ככה. הארדיסק מדגם WD AC2640R בנפח 6.4 GB והוא עובד ב ATA 66 עם קבל תואם, והוא מוגדר כ Primary Slave. הארדיסק הראשי שלי הוא IBM GXP 75 15 GB 7200Rpm ATA 100 והוא מוגדר כ Primary master. אני צריך עזרה ומהר !, תודה לכל מי שיענה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי SSD חדש של קורסייר SATA3 60 GB למערכת הפעלה וכל פעם ההתקנה נתקעת באותו מקום - בסיום ההתקנה . לוח אם של אסוס P5NT DELUXE עם יציאות SATA2 בלבד. אני לא שמעתי על אי התאמה בין יציאות SATA2 לדיסק SATA3 שגורם לתקיעות... מה אני מפספס? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קניתי עוגה של 50 דיסקים של VERBATIM X8 באמריקה ביחד עם NEC3500A וקיבלית בחנות גם 5 DVD-R של RIDATA על ה-R הNERO צורב בכיף אבל על ה+R הוא לא נותן לי לצרוב.. למה? ניסתי לשנות בNERO INFOTOOL את התאימות ואני לא מצליח.. הנק תומך ב+R אז להמ זה לא עובד? כתוב על העודה שזה מתאםי לחומרה של עד X12 זה לא קשור נכון? תודה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לייטאון 52*24*52. שמעתי מכמה אנשים שלא כדאי להחזיק רק צורב (ללא CD) במחשב, וזאת מחשש לקיצור אורך החיים של הצורב. אני לא נוהג לעשות שימוש מסיבי ב CD, מה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אם הוא עולה טיפה יותר אז זה בסדר כי אינ מכיר יבואן ואולי הוא יציע לי מחיר יותר זול
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
יש לי שרת של קומפקט ויש לי 5 דיסקים מחוברים ב RAID 2 ביחד ועוד 3 ב RAID מסוג 5 רציתי להחליף את הה3 לגדולים יותר החלפתי אותם ומשם מה ב 2 שביחד שהם עם מערכת ההפעלה לא עולים לי המחשב ככאילו לא עולה או לא מזה את הכוננים משהו יכול לעזור לי בנושא...
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-