עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by wow,

מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, בעיקר לשימושי אינטרנט ואופיס, ומתלבט בין 3 כוננים קשיחים: WD ‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ (Caviar SE WD1600JS) Seagate ‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ (Barracuda 7200.9, ‎ST3160812AS‎) Hitachi ‏Deskstar 160GB SATA II‎ (7K160, ‎HDS721616PLA380‎) המחיר שלהם כמעט זהה, כך שאינו מהווה שיקול. אשמח לקבל המלצות מהמומחים מי עדיף מבחינת אמינות וביצועים? בתודה מראש, דוד

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by doker,

ההרדדיסק מזוהה בביוס ומזוהה בווינדוס אבל הוא לא מופיע במחשב שלי מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  4. הקדמה^^ כשהייתי מדליק את המחשב שלי הוא היה מעלה את ווינדוס, ואז מתחיל הכל מהתחלה כאילו בדיוק הדלקתי אותו, הגיע למסך דוס שאמר שהייתה בעייה בהפעלה שעברה, ולבחור איך להעלות את ווינדוס - רגיל,Safe mode, ועוד כל מיני Safe mode עם משהו, עולה (לא משנה מה אני בוחר) ושוב חוזר להתחלה... זה לא העניין כמובן הבעייה: פירקתי את המחשב, הוצאתי את הדיסק הקשיח וחיברתי אותו למחשב אחר, עם הכבל הקטן שיש לו שורה אחת של שיניים (והכבל של הכוח, שנדמה לי שיש לו גם שורה של שיניים, ועכשיו כשאני חושב על זה, במחשב שלי זה היה כבל שונה של כוח שהיה מחובר לשקע עם 4 שיניים...) הכבל של הכוח שחיברתי לדיסק הקשיח שלי הוא מין המשך של הכבל שמחובר למקורי... יש 4 חוטים שנכנסים לתוך התקע (צהוב, אדום שחור וכתו…

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by vealice,

היי לכולם, אני מתלבט איזה טייפ גיבוי כדאי לרכוש. הצרכים: טייפ גיבוי 40-80 או 50-100, חיצוני. אשמח לקבל המלצות וחברות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  6. אחד הדיסקים הקשיחים שלי עושה בעיות ברגע שהוא מחובר, כשאני מנתק אותו ועובד בלעדיו המחב עובד בצורה תקינה. הבעיות שהדיסק הקשיח יוצר שהוא מחובר הן איטיות בפעולות פשוטות של המחשב, כמו הדבר הכי בסיס פתיחת תיקייה וזה מגיע גם להרבה מצבים של מסכים כחולים עם צורך להפעלה מחדש של המחשב. מישהו מכיר תוכנה לבדיקת תקינות הדיסק הקשיח? מישהו נתקל בבעיה דומה? ויודע מה יכול לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by segev22,

ערב טוב לכל הקוראים והעונים, רכשתי לאחרונה אמצעי איחסון מסוג SSD של חברת Mushkin מדגם Callisto deluxe 60GB Solid State Drive - MKNSSDCL60GB-DX . קישור לאתר המוצר: http://www.mushkin.com/Digital-Storage/SSDs/MKNSSDCL60GB-DX.aspx התקנתי את המוצר בתוך המארז חיברתי אותו אל לוח האם, חיברתי מתח והפעלתי את המחשב. דבר ראשון נכנסתי לביוס לראות כי הלוח מצליח לזהות את ההתקן החדש והוא אכן זיהה. שלב הבא בידקה בווינדוס (ברשותי windows 7 ultimate 64 bit). הווינדוס ישר זיהה את ההתקן, התקין את הדרייברים בעצמו וכמובן שההתקן מופיע כמותקן במנהל ההתקנים תחת הכותרת כונני דיסקים ממש עם שם הדגם המדוייק. שלב הבא אני נכנס למחשב שלי ואין שום זכר לכונן בעל הנפח של 60GB. מה שכן הופיע כונן תקלי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by zoman,

מבקש המלצה לי על דיסק קשיח חיצוני בקיבולת של לפחות טרה (1000 גיגה) ,חשוב שהיה אמין ומהיר וכמה שניתן יותר קטן.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by mashas,

היי, אני מעוניינת לקנות דיסק קשיח ויש לי כמה שאלות: המטרה בגדול זה עבור מוזיקה וסרטים במחשב, יש לי דיסק קשיח של WD של 80 G , ואוטוטו נגמר לי המקום... 1. מה עדיף דיסק קשיח חיצוני או פנימי? 2. ראיתי שיש שוני לזיכרון המטמון בדיסקים הקשיחים פנימיים ראיתי של 8M ושל 16 M מה עדיף, או שאין ממש הבדל גדול. 3. כמה RPM ? יש לציין שיש לי מחשב פנטיום 4 2.4 GHZ , בן 3 שנים. ראיתי שהרוב הגדול בסביבות 7200 4. בגדול אני מכירה את WD והייתי מעדיפה של החברה הנ"ל , יש משהו עדיף? 5. נניח שאחליט על דיסק חיצוני , על מה חשוב לשים לב? 6. ראיתי את הדגם הבא: WESTERN DIGITAL WDH1U3200 MY BOOK ESSENTIAL EDITION 320GB הוא עולה בערך 350 ש"ח האם שווה? דיסק קשיח פנימי בסדר גודל של 250 G, עם זיכרון מטמון …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בס"ד לאיודע איך קוראים לקבל הזה אז מקווה שתבינו זה הקבל האפור הרחב הזה קבל גדול שמחבר בין הארדיסק ללוח אם. זה שיש לו 3 יציאות- system שמתחבר ללוח אחד slave master קיצר זה הכבל שמחבר בין הארדיסקים (כונני גיגה)לבין הלוח אם. בטעות היום פירקתי את המחשב והפעלתי קצת כוח ושברתי את הראש של ה slave ושניסתי לחבר לבד את המסטר להארדיסק שבו יש את הxp המחשב לא עלה היה רק מסך שחור. יכול להיות שזה בגלל שהראש של הslave נשבר? ותגידו רגע יש חשיבות אם זה מחובר לp5 או לp6? לא חושב שיש לזה חשיבות. ויש לי עוד שאלה במחשב החדש שלי החיבורים של הההראדיסק שונים מהחיבורים של הישן בלי הכבל הגדול הזה איך אני יוכל לחבר בין שני ההרדיסק ולהעביר מידע מאחד לשני? ההרדיסק במחשב החדש מחובר דרך כבל אדום כזה של…

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש בנפח 1TB לצורכי אחסון של סרטים, מוזיקה ונתונים אחרים. יכול להיות שבשלב כלשהו אקצה Partition מההארד דיסק לצורך שימוש של מערכת ההפעלה. חשבתי לקנות את הדגם הבא: Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 עולה 495 ש"ח בפנדה מחשבים. יש לכם רעיון טוב יותר? המלצות? תודה!

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  12. Started by David Ell,

מה קורה חבר'ה, המחשב שלי כבר מקרטע ברמה אחרת, אני חייב לפרמט אבל יש דברים שקשה להיפרד מהם. יש לי המון תמונות נוסטלגיה, סרטים, שירים וסרטונים במחשב שאני רוצה לשמר, אבל הנפח שלהם ביחד גדול מידי ולכן חשבתי על כמה אופציות. 1. לקנות כונן, ולשים את הכונן הזה בצד (השיטה הישנה). 2. להעלות את כל הקבצים לאנשהו (הפחות מועדפת עליי). 3. לקנות איזה דיסק און קי או כמה, להעביר לשם הכל ולקנות כונן חדש (מה שאני חושב שעדיף). מה דעתכם? יש עצות לפתרונות?

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. רק בECDC, נרו צורב על הדיסקים האלו מצוין. זה ככה רק בצורב קומבו DVD שלי (של סמסונג). X4 אם זה משנה....

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  14. שלום, קראתי את הסטיקי, אם כי קצת הסתבכתי: אני מחפש כונן קשיח לחיבור ל WII, בעל נפח של 1TB (אפשר גם יותר, אם יש משהו איכותי וכדאי). מה מומלץ? תודה!

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. Started by kritikal,

שלום, יש לי כונן FLOPPY חיצוני - חיבור USB. אין ברשותי, פנימי, כאשר אני מחבר את הפלופי החיצוני הוא מוגדר בתור כונן B, איך אני מחליף את ההגדרה שלו, שהוא יהיה מוגדר בתור כונן A. תודה.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by shay699,

שלום לכולם. החלטנו בעסק לעשות גיבוי למחשבים גם על הרדיסק חיצוני ואולי גם בענן,קבצים הם לא בעיה לגבות השאלה אך מגבים תוכנות מיוחדות של העסק? המטרה לשחזר אם יקרה משהו . תודה רבה שי.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by wolly,

רק אל תגידו שכבר כתבו על זה בגלל שאין חומרה שהשינוים הם מהיום למחר. בקיצור תמליצו לי על משהו טוב במחיר סביר. מה אתם אומרים על זה :SONY DRU510AK http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1347285

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  18. אז ככה אני בסוף השבוע הבא טב לדרום אמריקה למשך חצי שנה . חברים שלי שהיו שם כבר אמרו לי שהמחשבים שיש שם מרובים בווירוסים . האם יש איזה תוכנה שאני יכול להתקין על הדיסק קון קיי ככה שהוא לא יקבל וויריסים? הדגם של הדיסקון קיי הוא SANDISK CRUZER SLICE בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by nadavy,

היי יש לי את הכונן הזה - Crucial 256GB SSD - MX100, היום נחשב לדגם ישן יחסית, יש לי לפעמים בעיה שפתאום המחשב עושה הפעלה מחדש, אחרי ה boot לא נכנס לוינדוס ובמקום אני רואה לחצן רווח מהבהב בפינה השמאלית למעלה במסך. הבעיה נפתרת כשאני מנתק את הכונן SSD, מפעיל את המחשב עד אחרי ה boot, מכבה ומחבר מחדש את ה SSD. מפה אני מבין שהבעיה כנראה נובעת ממנו ולכן שואל כאן בעניין, אני אחרי חיפוש בגוגל ורציתי לשאול אם מישהו מכיר את התופעה או משהו דומה. תודה לעוזרים! חג שמח ושבוע טוב

20. Started by dogy,

יש לי 2 הרדיסקים. האחד חדש של 500 והשני ישן (מהמחשב הקודם) עם 160 החדש מחובר SATA השני מחובר IDE האם אני צריך להגדיר יחסי מאסטר סלייב? ואם כן איך אני עושה את זה? הרד דיסק חדש - wd5000aaks הישן - wd1600jb תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by d800,

שלום מומחים יש לי תקלה ב wd dx4000 WD dx4000: startup failed 0xd9 יש מישהו מומחה פה שיכול אולי לעזור לי עם זה? אין לי מושג במחשבים, ואני אשמח למצוא מישהו שיוכל לעזור, גם בתשלום. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by razmizrhi,

שלום לכולם! הלך לי הדיסק קשיח ואני רוצה להחליפו בחדש... חשבתי על גדלים 1tb או 2....מדובר בדיסק קשיח פנימי אני מחפש דיסק קשיח מומלץ וטוב ואמין ושקט ואני מתכוון לרכוש אותו באתר tms שיהיה עם טכנולוגיה חדשה וכמה שיותר מתקדם הוא מיועד להיות דיסק לבנתיים יחידי ועליו תותקן מערכת ההפעלה סרטים מוזיקה תוכנות=בקיצור הכוללללל חשוב לי שהוא יהיה שקט ושיש עליו חוות דעת ביקורות והמלצות באינטרנט..... אשמח בנוסף לקישור רכישה מהאתר tms תודה מראש לעוזרים: רז

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. החברה היפנית שנמצאת בחובות עתק לא מוותרת על שוק האחסון המסורתי ומזכירה לנו שיש בו שלוש מתחרות פעילות, ולא רק דואופול לכתבה

24. Started by Garbil,

שלום, קניתי היום את ה DVR 111 מ KSP החלפתי את הצורב שהיה לי, צורה CD של סמסונג ב DVR 111 בתצורת מאסטר, חיברתי הכל ומשום מה המחשב לא מזהה אותו =\ ניסיתי להתקין דרייבים אבל אני מקבל שגיאה: ''available target is not found'' הצורב בגסת OEM.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by Raul,

התקציב הוא בערך 300-350 +/- הרבה זמן לא עקבתי אחרי מידע בנושא... אז איזה צורב טוב אפשר להשיג בתקציב הזה? בפעם האחרונה אני חושב שהדגמים של NEC היו המומלצים.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.