עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. לפי התמונה זה ההארדיסק השלישי עם ה 500 ג'יגה אני רוצה להפעיל אותו ושיעבוד גם על מחשבים אחרים אני חייב לציין שזה עבד קודם ויש לי עליו מידע ,אני לא יודע על מה לחצתי וזה כבר לא מזהה אותו תודה רבה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  2. יש לי גירסה JL03. יש כאלה שעושים לו FIRMAWARE של צורב אחר. זה כדאי?(משהו עם N). האם הצורב LG GSA-H22N יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by deso,

רציתי לדעת אם הטכנולוגיה- REWRITABLE קיימת בצורב או בדיסקים עצמם? ואיך זה נעשה בדיוק?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן! קניתי את הלוח הנל עם מעבד 64 3000 עשיתי RAID עם הבקר של VIA דווקא השאלה שלי היא האם ה RAID של NVIDIA טוב יותר ומהיר יותר? תודה יניב

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by Teknik,

שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת. הדיסק ישמש לרוב להורדות ואני יפעיל ממנו סרטים. אין העדפה לברנד\דגם מסויים ולחנות מסויימת. אבל מעדיף משלוח לבית. חשבתי על זה Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כרגע יש לי אותו בגרסא של 1TB. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן. קניתי SSD חדש OCZ vertex3 240GB תוך יום התקלקל. הביוס לא מזהה אותו יותר וחיפוש קצר בגוגל מראה שלהרבה SSD מבוססי סאנדפורס יש את הבעיה הזאת. אני מחפש המלצה דחופה ל-SSD בסביבות אותו נפח אבל אמין יותר מהבקר של סאנדפורס ומהיר כמו ה-OCZ. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני זקוק לדיסק קשיח חיצוני לצורכי גיבוי, העברת נתונים, ויותר מאוחר עם רדיו דיסק מתאים הדיסק הקשיח יהיה גם מקור המוזיקה ברכב.. התקציב הוא בסביבות 400 שח ו60GB יספקו אותי בהחלט.. אני צריך משו נייד קטן אמין וללא צורך בכוח חיצוני, רק יציאת USB... חשבתי על הדיסק הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490049 הוא נראה קטן טוב וגם אלגנטי... מה אתם אומרים עליו? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  8. שלום, יש לי לוח אם ישן מסוג: EP43-DS3L Gigabyte האם אפשר לחבר אליו SSD? במידה וכן, על איזה SSD תוכלו להמליץ של 250GB עד 400 ש"ח? או שאולי במחיר הזה עדיף ללכת על 128GB בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by amd@ati,

היי, הכונן שלי מחולק לשתי מחיצות: C- זוהי המחיצה של הווינדוס. F- מחיצה ריקה לחלוטין. יש לי את התוכנה: acronis disk director. בחרתי באפשרות של "הגדלת השטח הפנוי", והעברתי את שטח מחיצה F למחיצה C, אבל ראיתי כי מחיצה F עדיין קיימת וגודלה כ- 15MB, כיצד אני מוחק אותה לחלוטין? תודה מראש נ.ב: אני עושה זאת על מנת להתקין אובונטו על השטח הפנוי. (אם זה עוזר) עריכה: ראיתי כי ניתן למחוק מחיצות בעזרת הכלי - "ניהול מחשב" שבלוח הבקרה. האם הדבר יעשה את הפעולה הרצויה? (מחיקת המחיצה והוספת השטח שלה לכונן C)

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by Check_Point,

קניתי דיסק און קי של חברת PQI, (הוא USB2.0), וכשאני מחבר אותו למחשב זה רושם לי את ההודעה - High speed usb device pluged into non high speed hub. והדיסק-און-קי פועל בצורה איטית ועושה בעיות. יש לי usb2.0 . (לוח אם Asus P4P-800). מה לעשות ? האם ה-usb לא מוגדר כמו שצריך ? איך מסדרים ? תודה !

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. נתתי פקודה למחשב לבצע המרה של מערכת הקבצים מ FAT 32 ל NTFS אך המחשב לא מצליח לבצע את ההמרה (כנראה בעיה בדיסק) בדקתי שהפקודה לבצע את ההמרה מתחבאת בקובץ רג'יסטרי שאפשר לגשת אליו רק כשווינדוס עלה ולמצב כזה אני לא מצליח להגיע, האם יש פיתרון לגשת לרג'יסטרי דרך דוס ולשנות את הערך המבוקש?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  12. לדוגמה אם יש כונן חיצוני של 500GB ואני רוצה לחלק את זה לשני חלקים שכל אחד יכול להכיל 250GB-זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  13. Started by Milford Cubicle,

היי, לצערי הסטיקי מעודכן רק עד 1TB... אני צריך המלצה על כונן 2TB, שישמש לאיכסון מדיה (סרטים וכו'). מהירות לא חשובה כי הוא ישמש לאיכסון בלבד, מה גם שהבדלי הביצועים בין הדגמים מבחינתי הם "הבדלי גרפים" בלבד במילא. מה שכן חשוב זה שהכונן יהיה כמה שיותר שקט, אם יש משהו שאני מתעב זה רעש מהמחשב. וכמובן שמחיר זול זה פיצ'ר נחמד. יש המלצות על משהו ספציפי? בעיקרון הסתכלתי על ה-Western Digital Caviar Green WD20EADS וראיתי שהוא דיי מומלץ ב-silentpcreview , אבל מצד שני הביקורת הזו נכתבה לפני שבכלל היו לו מתחרי 2TB אחרים... תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Sweet_Tooth,

יש לי צורב שמקסימום הוא כתב ב 40X אז אם יש לי דיסרים של 16X ואני צורב אותם ב 40X מה תהיה מהירות הצריבה האמיתית?

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  15. Started by emailaya,

היי עד כמה ניתן לסמוך על dvdrw בתור מדיית גיבוי? (של verbatim) המטרה שלי היא פעם בחודש למחוק את המידע ולהעתיק אליו קבצים מעודכנים הגיבוי הזה הוא גיבוי לגיבוי שנמצא אצלי בדיסק הקשיח והמטרה שלי היא להכין שני DVDRW כאלה כל פעם מה דעתכם? האם יש הגבלת מחיקה/כתיבה על מדיות כאלה? תודה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by ProVoker,

או קיי זה הולך ככה הצורב חדש בא עם המחשב צרבתי איתו 5 פעמים סך הכל. כל פעם זה נעשה עם אותם דיסקים. בזמן האחרון אני מנסה לצרוב משהו (וזה לא מנסה מה כי ניסיתי הרבה דברים). והוא נתקע לי קצת אחרי הקאצ'ינג שהוא עושה (בדרך כלל 5% ככה). והוא פשוט נתקע המחשב פועל בסדר אבל הצורב לא צורב כלום. הצורב עצמו הוא 52*32*52 עכשיו אני עושה ריסט בשביל להוציא את הדיסק והכל כי הוא לא נותן לי להוציא את הדיסק היום מישהו נתן לי 2 דיסקים כדי שאני אצרוב לו משהותאני שכחתי שהצורב לא בסדר אבל בכל זאת ניסיתת יש לציין כי שני הדיסקים שלו היו מחברה לא מוכרת (לא היו רשום אפילו שם חברה סתם עטיפה בצבע זהב) אבל מה שכן הצורב הצליח לצרוב לי עליהם. עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה הבעיה, ואם הבעיה היא בדיסקים אז …

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  17. Started by aloneg,

אני רוצה לקבל המלצה על איזה הארד דיסק חיצוני(חברה ודגם) הכי כדאי לי לקנות, אני מחפש משהו זול יחסית ולא בנפח גדול - 320 GB מקסימום, הייתי הולך על 250, אבל הם כבר לא זמינים ממה שאני הבנתי. בנוסף האם ה-320 GB הוא פלטה אחת, מה שעושה אותו ליותר אמין???

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by Orohev,

אז ככה, אני רוצה לקנות HDD אחד לנתונים, ואחד לגיבוי, לא אכפת לי אם שניהם יהיו מאותה חברה ומאותו סוג.. בגדול אני צריך של 2TB, ואני מתלבט בין Seagate ל WD. בנתיים בחודש האחרון 2 HDD של WD איכזבו אותי, כשאחד מהם היה בן שנתיים רק. אני מחפש משהו עם אחריות ל3 שנים. העניין הוא שאני לא מבין מה ההבדל בין WD red, WD green, WD purple וכל אלו. שקלתי ללכת על זה: http://ksp.co.il/?select=.1033..145..147..517..682..373..858..859.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 (לא בהכרח מKSP). אשמח לטיפים והצעות... תודה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by lipa,

http://support.necsam.com/oem/downloads/flashfirmware/

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by tot5,

כרטיס הזכרון שלי מהמצלמה רוצה שאעשה לו פורמט מבלי לתת לי האפשרות להרודת התמונות למחשב. ידוע לי שאם אעשה פורמט לזיכרון, התמונות ימחקו. האם יש אפשרות לעבור את הבקשה איכשהו? תודה והמשך יום נעים.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by p_uriel,

שלום, יש לי סטרימר (IAMM83) עם אפשרות לחיבור כונן פנימי. אני מחפש כונן 2TB מומלץ. מקריאה בסטיקי, ראיתי כי אין ההמלצה היא ללכת על 1TB, אבל מכיוון שחשוב לי נפח איחסון גבוה, אני מעדיף 2TB. כמו כן, מכיוון שהכונן סגור בתוך מארז של הסטרימר - אני מעדיף כונן שמתחמם באופן מינימלי. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם , חברים . אני רכשתי מחשב נייד חדש ויש בו הארד דיסק של 1TB במהירות 5400 עם 8MB CACHE . אני רציתי לשאול את אלו המבינים שביניכם בתחום האחסון , האם יש אפשרות אצלי בנייד פשוט להחליף את ההארד דיסק הקיים ב-SSD , האם זה בכלל אפשרי ? אם לא במקום ההארד דיסק , אז האם ניתן להוסיף בנוסף ל-HDD , גם SSD אודה לכל מי שיעזור בשאלותיי , ואם אפשר עם קצת הסברים למה וכמה .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי. הארדיסק 2.5 של פוג'יטסו הנמצא בתוך מחשב נייד מדי פעם מתקתק. אולי זה נורמלי בניידים, אין לי מושג. מע' הפעלה - XP. המחשב לאחר פרמוט, הנה תוצאת HD Tune. בדיקת Error Scan יצאה תקינה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  24. אני צריך המלצה לזוג הרדיסקים הכי מהירים בRAID 0 עד 1000, אני רוצה ששניהם יהיו 250 כלומר ביחד 500.. עוד שאלה - אם יש לי כזה - http://zap.co.il/model.asp?model_id=128937 כדי להתקין את מערכת ההפעלה על ההרדיסק הזה וכל השאר על הRAID 0? או שכדי פשוט לעשות מחיצה על הRAID 0 בשביל מערכת ההפעלה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.