אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לדעת אם יש כונן SD בנפח 16 ג'יגה נאמר לי שהוא עולה 150 שקלים +- , האמנם?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שיש עוד נושא פתוח כרגע בנושא Overburning בצורבי DVD, אבל השאלה שלי היא שונה: האם קיימת אפשרות לכתוב על דיסק DVD יותר מהרגיל? חסרים לי בערך כ-15 מגה בייטים, ורציתי לדעת אם קיימת אפשר לצרוב אותם "בכח". חיפשתי בפורום ובגוגל, אבל מצאתי רק על יכולות Overburn של הצורב שלי עם מדיות רגילות. הצורב הוא BENQ 1620, מדיות של אופיס דיפו (AML 001, לאחר חודש וחצי באכסון נכון עוד אין ירידה באיכות, אגב). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון הכונן DVD במחשב של אח שלי עושה לנו בעיות-הוא לא מוכן לקרוא דיסקים בפורמט DVD בכלל (המחשב כל הזמן מנסה לקרוא את הדיסק ועושה רעשים, אבל הוא לא מצליח), אבל דיסקים רגילים הוא מצליח לקרוא בלי בעיה בכלל. לפני שאנחנו הולכים לקנות כונן חדש רצינו לדעת מה הבעיה בכלל, ואם יש משהו שאפשר לעשות. תודה מראש, עמית
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני כרגע מסתכל על זה של LITEON, האם הוא טוב? רצוי שתהיה אפשרות טובה להפוך אותו למולטיזון. אני לא מחפש צורב DVD. תודה.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם בהמלצת הפורום קניתי היום את הכונן Seagate ST2000DM001 2TB בדיונים כאן ראיתי שרושמים על הכונן האלה שיש שני דגמים , אחד עם 2 פלטות (מהיר) ואחר עם 3 פלטות (איטי ביחס לראשון) מצורפות תמונות של הכונן שקניתי , ותמונה שפורסמה כאן בפורום שמראה על ההבדלים בינהם.ונראה שקניתי את ההארדיסק עם ה-2 פלטות יש לי בקשה שתעזרו לו להחליט אם מה שקניתי זה הדגם עם ה-2 פלטות או לא. צירפתי את התמונות אמיר
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ללא דיסקים כי זה כמויות... כמיות של זכרון האם יש איזשהו דרך להעביר נתונים דרך כבל או משהו כזה? חשבתי ליצור רשת קטנה דרך כבל straight? מה אתם אומרים
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר את HGST לפי מה שהבנתי זה Hitachi ו westerndigital במבחנים המצויינים כאן https://www.backblaze.com/blog/best-hard-drive/ הדיסקים שלהם יוצאים הכי אמינים (אם אני קורא נכון) לא ראיתי שמוכרים אותם בארץ...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את כל המידע שיש לי בהארד דיסק מהמחשב הישן שלי (הארד דיסק של 2 ג'אמפרים ו- 16 ראשים בנפח 80GB IDE) לאחד מההארד דיסקים במחשב החדש. ניסיתי לחבר את ה-80GB במקום ה- 500GB שהוא ה- primary master אבל מערכת ההפעלה לא עלתה והמחשב כל הזמן עשה restart. יש לזכור שההארד דיסק של ה- 80GB הוא בעל 2 ג'אמפרים ומג'ומפר כ- primary master.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי ארד דיסק רגיל עם קופסא חיצונית בחיבור USB איך אפשר לסגור את הארד דיסק בצורה נכונה? אני מנתק את הUSB בצורה בטוחה בווינדוס, ואז מה? הארד דיסק עדין מסתובב... והדרך היחידה לסגור אותו היא פשוט לסגור לו את החשמל מהקופסא? האם זה בטוח???
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי את הדיסק הקשיח הנייד הבא Transcend StoreJet 25H3p 1000GB TS1TSJ25H3P http://www.ksp.co.il/?uin=13206 שפתחתי אותו , קראתי בהוראות שחובה לחברו ל 2 USB כי זה מה שהוא צריך כדי לספק די חשמל זה הפתיע אותי כי חשבתי ש 2.5 " - נדרש רק חיבור USB אחד שאלתי , האומנם חובה לחבר ל 2 USB במחשב אני יכול עוד להסתדר , אבל בסטרימר יש לי רק USB אחד ! אודה לעצתכם נ.ב בלי קשר לבעיה הדיסק איכותי מאוד והמחיר ב KSP היה שפוי 535 ש"ח - 3 שנים אחריות
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קניתי דיסק קשיח לסטרימר (EcoGreen Samsung), אבל עקב בעיות התחממות של הסטרימר (מאוד מאוד חם) אני רוצה להוציא אותו למארז חיצוני. יש לי מספר שאלות בקשר למארז חיצוני לכונן קשיח: האם יש למישהו נסיון עם מארז לכונן קשיח של Dynamode? ראיתי בKSP דגם עם USB 3 האם כדי לי לקנות למרות שכרגע אין לי חיבור כזה במחשב? האם כדי לקנות דגם הכולל מאורר למניעת התחממות הדיסק? האם יש דגם ממולץ אחר? תודה רבה, ליאור
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
היי, מחפש לקנות HDD חיצוני בגודל 2.5" ושיעבוד על חשמל חיבור USB3. הכונן בשביל גיבוי קבצי חומר גלם לסרטונים. בבקשה תמליצו על דגמים הכי מומלצים מכל חברה... תודה,
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני של WD120GB, בהתחלה הכל עבד מצויין והייתי מגבה עליו הכל. עכשיו אני יכול להעתיק עליו כמעט כל מה שאני רוצה אבל רק קבצי ISO הוא לא נותן לי. כאשר אני מנסה להעתיק הוא כותב לי " can't copy XXX the parameter is incorrect" XXX=שם הקובץ שאני מנסה להעתיק. ניסיתי עם 3 קבצי ISO שונים וזה לא עבד לי. בעבר כן הייתי מצליח להעתיק קבצי ISO. אם יש למישהו פתרון אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש HD של 1.5 טרה והמחיר של הסיגייטST31500341AS מאוד קורץ. האם יש מניעה לקנות אותו? למה המתחרה שלו מWD עולה 200 ש"ח יותר? האם הוא איטי יותר מהשאר? (בשאלה שלי אני לא מתייחס לבעיית הFW שלפי הבנתי נפתרה)
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הצורב שיש לי עכשיו אמנם הוא כבר לא צורב אבל הוא קורא את חלק מהדיסקים מצויין יותר טוב אפילו מקוראים מהירים והוא קורא הגנות (יש לו סקאזי) זה יאמאהא 2448 scsi 3 הוא כבר דפוק והסקאזי עזר לי מאד גם בדיסקים שהם קצת דפוקים הוא קרא אותם טוב יותר מקורא רגיל אז יש דקאזי לצורב פנימי רגיל או לא? כמה זה עולה? זה משתלם בכלל?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476302.msg4077219#msg4077219 כרגע אני נמצא במצב סריקה הזה: הכונן מזוהה ב- Disk Management כ- RAW 32MB כשהוא כונן של 640GB. איך ממשיכים משם? המדריך לא כל-כך ברור והדברים שיש לי לא תואמים אותו. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי בבקשה לדעת איך ניתן להציג את שורת הסטטוס של גודל הדיסק ב NERO v6.6.0.3 במידות של DVD ולא של CD רגיל? תודה :-) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי, יש לי מערך של 2X240GB SANDISK ULTRA, ורציתי לברר יתרונות וחסרונות מול M.2 נכון לימים האלה המערך הזה עולה באיזר ה700 ש''ח, ונותן את התוצאה המצורפת בתמונה. השאלה שלי האם יהיה עדיף דיסק אחד של 1TB M.2, או 4 של 240 כמו שיש לי? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שאלה של נובים, אני יודע אבל אל תסקלו אותי. אפשר להשתמש בכונן של מחשב נייד (2.5 אינץ) במחשב נייח? (לא כדיסק חיצוני) תודה ראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין היכן הבעיה כונני ה-SSD שלי מתים אחד אחרי השני מדובר על שני מחשבים שמותקנים בהם ספקי כח איכותיים של אנרמקס ראשון מת כונן OCZ בהמשך מת כונן crucial ואתמול בערב מת כונן micron מה קורה כאן ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו כן, אני נתקל בבעיה (שאני לא יודע אם זה הפורום הנכון לכך- אנא תקנו אותי אם אני טועה) בצריבה עם תוכנת NERO 8.0.3.0 כאשר יש לי תיקיה בתוך תיקיה בתוך תיקיה, עם שמות ארוכים, התוכנה מסרסת לי את שם התיקיה, והדבר גורם לבעיות רבות שכן נמחק רוב רובו של השם. האם יש הגדרה שתתן את האפשרות לצרוב עם שם במלואו ? מה גם, שלעתים העומק של התיקיות גורם לכך שבמצתבר נוצר מסלול ארוך למדי, ולכן התוכנה בתחילת הצריבה, מזהירה על הדבר. השאלה כפולה בעניין, האם ישנם הגדרות בגרסא הזו שתאפשר צריבה עם שמות מלאים או האם יש גרסאות מתקדמות יותר, אשר איתם הבעיה נפתרת בקלות יותר (יש לי אפשרות להתקין גרסאות מתקדמות יותר). בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי USB שהכנתי בעזרת YUMI ה USB עובד כ MULTIBOOT כלומר ישנם מספר מערכות הפעלה שאני יכול לבחור וזה מריץ אותם מה USB. אני רוצה להפיץ את ה USB שלי ולכן אני צריך ליצור קובץ ISO של ההתקן השתמשתי בתוכנה MAGIC ISO אבל הבעיה שהיא יוצרת לי ISO אבל הוא לא BOOTABLE איך אני יוצר ISO שיהיה BOOTABLE? (כמו שמשחררים הפצות של לינוקס או ווינדוס)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי סרט בכונן קשיח שלי שאני רוצה לראות אותו בטלוויזיה יש איזה דרך לחבר את הכונן לטלוויזיה? הכונן: http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/freeagent_desk/#tTabContentOverview אם יש איזה כבל שאפשר לקנות.. תודהה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לקנות דיסק חדש והחלטתי שאם כבר אז נלך על SATA. עשיתי חיפוש בזאפ וראיתי מבחר יפה של דיסקים לא יקרים, אבל יש משהו מוזר עם האחריות: גם בדיסקים של מקסטור וגם של סיגייט (80GB) ראיתי את אותו דיסק ממש בכמה חנויות שונות במחיר דומה מאד רק שבחנות אחת נותנים שנה אחריות ובחנות אחרת שלוש שנים אחריות. האם החנות לא מחוייבת לתת את מה שהיצרן/יבואן נותן ? אם בחנות אחת נותנים שנה ובחנות אחרת שלוש שנים על אותו דיסק בדיוק אז האם זה אומר שהחנות מנסה להוריד את האחריות ודופקת את הצרכנים (במקרה שהיא נותנת שנה) או שהיא דווקא לוקחת על עצמה לתת יותר ממה שהיבואן/יצרן נותן (במקרה של 3 שנים) ?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-