עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מה ההבדל בניהם הרי אין בעיה שגם C וגם D יהיו PRIMARY ...

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by guyyug,

ראיתי שיש מאה חברות שמיצרות דברים כאלו במחירים שלפכמים מכפילים את עצמם לאותו נפח יש איזה חברה מובילה או פחות טובה לבעלי ניסיון האם היתה לכם פעם בעיה של תאימות (מחשב לא זיהה את הדיסק?) במוסדות גדולים (בי"ס, אוניברסיטה)

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by rubin 37,

שלום, לא מתייחסים??? מחקתי!!!!!!!!!!!!!! תודה.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by Omerole,

בשעה טובה צירפתי למערך הדיסקים שלי עוד דיסק 250GB סטה 2 חדש דנדש הורדתי Speedfan בשביל לראות שהכל בסדר,הדיסק הישן (סטה 1) עובד על 30-45 מעלות,עובד דיסק IDE עתיק על 28-38 והחדש מגיע גם ל55 במאמץ.. הוא עושה לי סימן של להבה קטנה ליד הדיסק החדש..זה סביר או שצריך לדאוג? יש מאורר 80 על הכלוב של הדיסקים.. תודה

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by shay33,

: תודה

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  6. Started by Daglas,

שלום לכולם, קניתי היום את הצורב LG4160B ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו: 1. מה המהירות צריבה CDL שלו??? האם היא 2.4 או 4???? 2. האלה השנייה והעיקרית של הנושא היא עדכון קושחה לצורב. יש ברשותי את הקושחה A300 והקושחה הכי חדשה היא A302 והיא רשמית מאתר LG עכשי וברידמי של הקושחה רשום 1. Connect the drive as ?°master?± by it self, on the secondary IDE controller with no other device on the same IDE cable, making note to set the jumper on the back of the drive to the ?°master?± position. עכשיו זה באמת משנה שהצורב יהיה על MASTER ועל כבל IDE נפרד בעת העדכון? כרגע הוא SLAVE ויש על הכבל שלו CDROM של LG והוא על MASTER. האם בשביל העדכון עליי לנתק את ה CDROM, להחליף את החיבורים ש…

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  7. המערכת היא WIN7 64 ביט ומותקנים במחשב מספר דיסקים. לאחר ההתקנה החדשה של מ"ה הופיעה תופעה מרגיזה, אם לא ניגשים לכונן במשך זמן מסוים אז הדיסק מכבה את עצמו ונכנס למצב חסכון וזמן העלייה שלו בחזרה הוא מספר שנייות. מה שמרגיז הוא שלא ניתן להגדיר את מצבי החסכון באנרגייה לדיסקים שונים אלא ניתן לבחור הפעלה/הפסקה של אופצייה זו בלוח הבקרה/ניהול הספק. מה שהייתי רוצה הוא: -לקבוע זמן כיבוי לכל דיסק בנפרד. לאפשר את כיבוי הדיסקים רק כאשר שומר המסך פעיל, כאשר הוא מפסיק אז להפעיל את כולם מחדש בצורה אוטומטית. יש אפשרות לזה?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  8. האם ניתן לחלק הארד למחיצות אחרי שהתקנתי את מ.ההפעלה? (XP)

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by Tov_Tov,

אני מניח שאין יותר מידי התלבטות בתחום אבל עדיין רציתי להתייעץ, אני מעוניין להזמין מEBAY התקציב הוא עד 100 שקל מצאתי את המוצר הנ"ל http://www.ebay.com/itm/WD-My-Passport-2-5-2-5-inch-External-Hard-Drive-Storage-USB-3-0-SATA-Case-Box-/330951386840?pt=US_Drive_Enclosures_Docks&hash=item4d0e3d66d8 רק שיש כמה דברים שנראים לי מוזר לא מצאתי בשום מקום באתר של WD שבכלל קיימת אופציה כזאת לקנות מארז בנפרד וגם בתמונה של המוצר הכבל USB הוא לא כחול ככה שאני בספק אם זה באמת USB3.0 מצד שני המוכר מכר כבר 185 כאלה והמחיר לא רע בכלל.. מה אומרים? יש גם בTMS ב100 שקל מארז של AGESTAR אבל הוא לא נראה כאילו הוא שווה את הסכום הזה.. http://www.tms.co.il/product/8466 אני מחפש שיגן ברמה גבוהה …

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  10. Started by pure perfection,

יש לי הארד דיסק חיצוני של WD שעובד על כל המחשבים חיברתי אותו למחשבים בבית למחשבים אחרים והוא עובד בלי בעיות .. רק שבמחשב אחד של חבר שלי הוא לא רוצה לעבוד , הבעיה הוא לא ביציאות ה USB של המחשב כי חיברנו כמה דברים אחרים והם עבדו . מה יכולה להיות הבעיה ?? תודה

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  11. Started by Shoko,

אם יש לי שתי צורבים במחשב אני יכול לצרוב שתי דיסקים בו זמנית?

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  12. Started by shimon23,

קיבלתי hd חדש לאחר שהקודם שלי התקלקל(wd 80 gb), וכשהרצתי fdisk כדי ליצור בו מחיצות , ה Fdisk הראה שגודל הכונן רק 10 מגה ולא איפשר לי ליצור כלום חוץ ממחיצה ראשית בגודל 10 מגה. לאחר שפירמטתי את הכונן, בפירמוט הוצג הגודל האמיתי, אך שהרצתי fdisk שנית הוא שוב הציג גודל של 10 מגה, מישהו יודע כיצה בכל זאת אוכל דרך fdisk ליצור מחיצות? האם כשאני יוצר מחיצות ב Partition magic הם יהיו קיימות גם בדוס(למשל לאחר פירמוט/האם יש אופציה כזאת?)

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  13. יש לי לוח אם של אסוס דגם: Asus P4v8x-x בעל בקר SATA1. מה הגודל המקסימלי של דיסק קשיח שאני יכול לחבר ? אפשר לקבל המלצה לדיסק קריר בטווח מחירים עד 600 ש"ח ? כל עזרה תתקבל בברכה לצערי הכונן הקשיח שלי התחיל לתקתק אז לפני שהוא שובק אני רוצה להעביר את כל החומר לדיסק קשיח חדש.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  14. שלום לכולם בזמן האחרון כל הדיסקים שצרבתי נפגמים לי אז לפני שאני הולך לקנות עוד חבילה של חמישים דיסקים שחצי ממנה תלך לפח הייתי רוצה לקבל המלצה איזה חברה מייצרת CD-R טובים לצריבה (לא DVD). אני מבקש תהיו אובייקטיבים ותמליצו לפי ידע ופחות לפי ניסיון אישי כי לא תמיד הניסיון האישי מראה את הדבר הנכון. תודה לכל מי שעוזר... (אני קונה בדר"כ Silver Line או של BenQ ותמיד אחרי תקופה של בערך חצי שנה מאוד קשה לקרוא מהדיסקים האלא ואני מאחסן תמיד את הדיסקים בסביבה חשוכה ונטולת אבק וזה עדיין לא עוזר)

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  15. Started by SugarFreeBoy,

אוקי שמתי לב שיש המון רעש ומהומה סביב "איזה מדיה הכי טובה ביחס למחיר שלה" אז הבנתי שFORTIS זה ממש לא זה, וחבל (כי את הצורב אני עתיד לקנות מKSP, ושם מוכרים את המדיות האלו) עכשיו, על אילו מדיות אתם כן ממליצים? ואיפה אפשר לקנות אותן? הצורב הוא ה3520A. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by frankish,

שלום, יש לי כונן 3.5 עם חיבור IDE. יש לי מתאם IDE ל-USB. אני חושב לחבר אותו באופן קבוע לקבל מתח מהספק ושייכנס לאחת היציאות USB. האם מישהו רואה בעיה בחיבור קבוע שכזה? אני יודע שיש מארזים חיצוניים אבל אני רוצה שיישב באופן קבוע במארז רק שאני לא יודע אם חיבור כונן קשיח באופן קבוע ל-USB זה תקין. תודה

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  17. קניתי הארד דיסק.. 160 ג'יגה.. חיבור סאטא .. (האפור הרחב ..) אני חיברתי למחשב.. הווינדוס עלה הוא זיהה אותו ואמר שהוא מותקן והכל בסדר (ובאמת בDEVICE MANGER ראיתי שהוא מותקן והכל בסדר איתו) הוא מותקן כסקונדרי .. (הישן זה המאסטר כאילו..*) למה אני לא רואה אותו במחשב שלי ? מה צריך עוד לעשות בישביל שאני יוכל להשתמש בו ?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by BENNY-L,

אני מתעניין בזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7476 ויש לי את http://www.amazon.com/Thermaltake-Aluminum-3-5-Inch-Enclosure-ST0016U/dp/B00375YV1E ללא ESATA האם השילוב הזה יעבוד? SATA3 תומך לאחור?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by The_Wolf,

Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX לבין Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EARS והאם ההבדל שווה הפרש של 100 ש"ח במחיר? האם ההארדיסקים הנ"ל נחשבים לאמינים ושקטים? תודה

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  20. היי אני מעוניין בכונן חיצוני לגיבוי והעברת קבצים וראיתי את הכונני 2.5 האלה שנראו לי די אטרקטיביים אני מעוניין בכונן נטו בלי שום תוכנה בתוכו עיצוב לא משנה לי כל כך למרות שיהיה נחמד אם הוא לא ייראה כמו שדכן אם שכחתי לציין משהו תגידו ואוסיף פרטים תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  21. http://www.cdfreaks.com/article/214/9

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  22. Started by Arkadi.Krr,

יש לי נגן 16 GB, תפוס בסביבות 6 GB ופנוי 10 GB, אני מנסה לאחסן בפנים קובץ אחד בסיומת ISO ששוקל 6GB. זאת אומרת יש מקום ועוד ישאר 4 GB פנוי. הבעיה היא שאיך שאני מתחיל להעביר על השניה הראשונה זה מראה לי שגיאה שהדיסק מלא, איך יכול להיות? מה הבעיה פה?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  23. יש לי דיסק חיצוני של 250 גיג. הוא מחולק לשלוש מחיצות. המחיצה הראשונה Primary Partition נעלמה היום. שאר המחיצות כשהיו. הרצתי מס' תוכנות בדיקה וכולן מדווחות על מציאת הפרטישן אבל לא על מציאת קבצים. במחיצה היו 48 גיג של קבצי תוכנות כגיבוי לדיסקים של תוכנה. האם מישהו יכול להמליץ על דרך לבנות מחדש את ה-MBT (Master Boot Table ולהציל את המחיצה??? כש- File Manager מזהה את האות של הדיסק אני מקבל את ההצעה לפרמט אותו, אבל שום דבר אחר. אני מחבר אותו דרך USB 2 כשאני מעדכן קבצים. שאר הזמן הוא בכלל לא דולק. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by Sman,

יש לי צורב פיליפס (אצל חברתי) רשום בקדימה שלו CDRW 4000 וה XP מזהה אותו כ CDRW 4012P. בכל מקרה, קניתי היום מדייה רב פעמית לצריבה של פיליפס אני בא לצרוב בנרו והוא אומר לי שהוא לא מזהה שיש דיסק בפנים, בבית קורה לי אותו הדבר עם צורב של LiteOn. החשד שלי שמדובר רק בתוכנת צריבה (Nero 6) אבל לפני שאני מתקין את המפלצת של EasyCdCreator (שדרך אגב לא הגיעה עם הצורב אלא נרו) רציתי לשאול אם מישהו ניתקל בבעייה דומה. :errrr:

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by Classify,

לאחרונה הכונן שלי החליט לעשות טררררררררררררר.. הורדתי את התוכנה Data Lifeguard Diagnostic הרצתי QUICK TEST והכל עבר יפה, עכשיו אני מריץ את ה-EXTENDED.. בעקרון רעשים מההרדיסק זה סימן שסופו קרב, אבל אם זה עובר את כל הבדיקות של WD, מה זה אומר? עריכה: בסוף זה היה המאורר אז אם אפשר תמחקו את ההודעה הזאת בבקשה.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים