אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה הכונן שלי החליט לעשות טררררררררררררר.. הורדתי את התוכנה Data Lifeguard Diagnostic הרצתי QUICK TEST והכל עבר יפה, עכשיו אני מריץ את ה-EXTENDED.. בעקרון רעשים מההרדיסק זה סימן שסופו קרב, אבל אם זה עובר את כל הבדיקות של WD, מה זה אומר? עריכה: בסוף זה היה המאורר אז אם אפשר תמחקו את ההודעה הזאת בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
כבר העלתי פה פעם הודעה על דיסקים כפולים אך הפעם הבעיה שונה. קניתי חבילה של 10 דיסקים של סילבר לייין. פתחתי שניים והצורב לא זיהה אותם, פתחתי את השלישי והוא זיהה אותו. החלטתי ללכת לחנות ולהתלונן. ומה גיליתי? שהבעיה בכלל בצורב שלי. אמרו לי לנקות את הצורב, עם דיסק ניקוי, ואם זה לא יעבוד אז כנראה שהצורב שלי מזוייף או משוחזר. קניתי מTMS לפני חודש. מה אפשר לעשות? והאם יש בכלל מצב שזה מזוייף?
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב dvd המתפקד ככונן וצורב בעל חיבור atapi . הצורב השמש לי לצריבת סרטים ומשחקי ps2 האם צרוב זה מתאים לי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=78&scat=271&tcat= או שישנם אפשריות טובות יותר ?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות עכשיו הארד דיסק שיהיה גם מהיר וגם יחסית זול לג'יגה. אני קונה מNewegg וזה הכונן שחשבתי עליו: http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=property&DEPA=0 Maxtor MaxlineIII, מאה ג'יגה לפלטה, 16 ג'יגה קאש וNCQ, אם אי פעם אני אעבוד עם ICH6. הוא עולה 0.733 דולר לג'יגה לעומת 0.595 של כונן 200 ג'יגה, 8 מגה, SATA וכונן של 160 ג'יגה, 8 מגה, SATA עולה 0.606 לג'יגה (כאלה הייתי קונה 2). בשביל השוואה, ראפטור 36.7 עולה 3.05 דולר לג'יגה וה74 ג'יגה עולה 2.06 דולר לג'יגה, אני יודע שקשה להשוות בגלל שלראפטור יש את חצי זמן הגישה אבל עם ביצועי העברת נתונים כמעט זהים, אני בספק אם הוא שווה פי 4 או פי 2.8 (37 או 74 ג'יגה בהתאמה), כשאתה צריך לא רק ביצועים אלא מקום א…
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
*קונה מ- KSP* ההתלבטות היא בין: SanDisk Cruzer Blade SanDisk Cruzer Kingston DataTraveler G2 המטרה היא שה- USB ישמש BOOT DEVICE להתקנת מערכת הפעלה WIN7.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש זוג כונני SAMSUNG בנפחים של 160 ו 320, האם נתקלתם בבעיות שהם בקשיחים של החברה?
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה דעתכם על דיסק חיצוני 250GB של WD גודל 2.5?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי כבר אחד של 160GB והיום הוספתי עוד דיסק של 250GB (שתיהם של WD עם ממשק SATA) אני לא יודע אם זכור לי טוב אבל אני צריך להגדיר אותו קודם?! בתמונה אפשר לראות את הדגמים שלהם: ד"א הHDD החדש מזוהה על ידי הביוס ועל ידי מערכת ההפעלה במנהל ההתקנים הבעיה שהוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי" ככונן כמו C ו D תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני צריך צורב חדש כי מה שיש לי מעפן ודפוק , כמובן שיהיה חיבור SATA צבע לבן לא משנה של איזה חברה שיתמוך בכל המדיות כולל ה8.5GB ושיהיה טוב ושקט.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אז ככה ,תמיד שאני מפרמט אני משתמש בדיסקט שצריך להכניס אותו לפני הפרמוט וללחוץ F6 ואז לבחור קבצים כאלה..בקיצור אין לי את הדיסקט הזה עכשיו ואני צריך את הקבצים האלה... מישהו פה גם משתמש באותו דרך כמו שלי?ויש לו את הדיסקט ? ועכשיו נגיד אם אני מנסה לפרמט אז זה אומר שהקובץ txtsetup.oem לא נמצא אולי אני רק צריך את הקובץ הזה וניסיתי לחפש אותו ולא מצאתי מי שיכול שיעזור לי בבקשה תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ערב טוב, אני רוצה לחבר HD למחשב, הבעייה היא שהוא צריך חיבור שחור כמו בתמונה, ומהספק כח שלי יוצאים רק לבנים. יש מתאם או משהו כזה שאפשר לחבר? אם כן, איפה קונים? אני ממש מתוסכלת כי קניתי מארז חיצוני לHD ועכשיו גיליתי שסתם קניתי כי הכונן מתחבר בSATA ולא בIDE :-\ תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אם אני רוצה לצרוב 18 קבצי מוזיקה שהם סה"כ 704MB ואני רוצה להכניס אותם לדיסק של 700MB.... איך אני עושה אתזה ? (דיסק לשמוע לא לשים את הקבצים בתוך WINRAR.....)
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
חיברתי כרטיס בקר SAS במחשב וחיברתי הארד דיסק SAS.(התקנתי את הבקר) לא מצליח לראות הדיסק מה עלי לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
ברשותי הרדיסק חיצוני חדש לגמרי Toshiba Store Art 500GB . ישנם קבצים מסוימים שאני לא מצליח להעביר מהמחשב להרדיסק בטענה שאין מספיק מקום על הדיסק. מיותר לציין שההרדיסק רחוק מלהיות מלא. אשמח לעזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מעוניין בדיסק של 500GB וראיתי שאתם ממליצים על ST3500418AS. מצאתי אותו בKSP במחיר של 280 ש"ח ויש לי שתי שאלות: 1 האם יש דגם ספציפי של הHD הזה שאני צריך לבקש- הכוונה היא היא האם יש פה משהו בסגנון של הכונן של WD3200AAKS -WD שיש בו דגם חדש עם פלטה ודגם ישן עם שתי פלטות ורק לפי הסיומת אפשר לדעת את זה 2 האם ישנה דרך לזהות שזה דגם חדש ולא מחודש/מתוקן מלבד ההבטחות של אנשי החנות שאני לא ממש סומך עליהן (לא משהו נגד KSP ספציפית אלא ניסיון אישי עם חנויות מחשבים)
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, אני חושש שקצב העברה במחשב שלי אינו תקין, אני מרגיש איטיות כאשר לדוגמא אני מעביר קבצים. איך אני יכול לבדוק האם ההארדיסק שלי תקין מהבחינה הזו? תודה !
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש הביתה כונן קשיח חיצוני. אמין ביותר. ככול הנראה ברייד. המטרה גיבוי של המחשבים שלי ושל אחי ובקרוב גם של אחותי. כאשר הדגש העיקרי הוא הגנה על המידע בגודל של טרה או שתיים וגישה נוחה מכל מחשבי הבית.משהו בסגנון שרת קבצים נראה לי זה נקרא? התקציב הוא רף עליון +++ אני רוצה לצאת מהעסק בפחות מ 1000. מה מומלץ? תודה קבה מראש. נחום.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לדוגמה זה: Western Digital 80 Gb 7200 ATA 100 8 Mb Buffer
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
כותרת. מצטער אם זה לא שייך לפורום הזה. השאלה שלי מבוססת על האתר http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_hard_drives/barracuda_lp לאחרונה ראיתי שחברת סיגייט לא קפאה על השמרים וכבר החלו להגיע לארץ כוננים איטיים במהירות 5900 בנפחים של אחד וחצי עד 2 טרה. היחוד שלהם שיש להם צריכת מתח נמוכה כמו הסדרות הירוקות של סמסונג ו WD.אשמח לקבל דעות על הכוננים האלה. זולים הם לא כל כך אבל בהתחשב שה F3 לא ממש מבצע "עלייה" הם בהחלט אופציה.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכם צורב דיוידי מסוג NEC A355 קיבל סיבוב וצורב רק CDS ניסיתי לצרוב עם כמה תוכנות וכל פעם זה נדפק בהתחלה (5 אחוז או 3) במקרה הטוב במקרה הרע הDVD לא מזהה בכלל שהוכנס אליו דיסק DVD רק ומבקש להכניס דיסק לצריבה מה הולך פה? O_o
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-