אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=262&cat=3232 כתוב שם שהמדיה היא מדגם yuden000 t02 מכיוון שבלתי אפשרי למצוא בארץ VERBATIM תוצרת YUDEN , אני חושב שהFUJI האלה הם המדיות הכי טובות שאפשר להשיג כרגע מה אתם אומרים? אם עוד אנשים כאן רוצה להזמין אז תרשמו אולי נקמבן איזה הנחה טובה
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי הזמנות לקנות דיסקים לצריבה של DVD (נדמה לי DVD-R) של חברת BENQ ב 34 ש"ח לעוגה של 25, כדאי? איך הדיסקים שלהם? (מצטער אין לי סימני זיהוי אני לא יכול לראות פשוט שאלו אותי אם להביא לי אותם או לא) לפי התיאור שקיבלתי הם צריכים להיות כמו אלו שבתמונות למטה (אבל לא בטוח, התחתון הוא 25 יח' כנראה יותר משקף). אגב מה המחיר הסביר (שבו ניתן לקנות מדיה מחברה טובה) ליחידת מידה של DVD+-R וגם של DVD+-RW? תודה, טל [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שמתי לב למשהו מוזר (לפחות לי , כי אני חדש בתחום ה RAID) , כשאני שם מערך RAID בביוס (לא קבעתי עדיין כוננים לRAID האם זה בגלל זה ) ? כשאני נכנס להתקנה של הWINDOWS XP , הוא רושם לי שלא נמצאו כוננים קשיחים (אך במידה וקיימת מערכת הפעלה היא עולה) . אחרי שאני מוריד את מערך הRAID מהביוס [No-raid] , אפשר להתקין תמערכת הפעלה . (במידה ואני יתקין תמערכת הפעלה ללא RAID , ואז יעשה מערך RAID , כל המידע ימחק ואז לא תהיה מערכת הפעלה ) . אז ככה , האם לא נמצאו כוננים בהתקנת מערכת הפעלה בגלל שלא קבעתי דרך התוכנה של הרייד בתור מה ישמשו 2 הכוננים ? ואם לא בגלל זה , איך ניתן להתקין ווינדוס על מערכת RAID ? תודה , ואני חושב שבגלל שלא קבעתי כוננים .
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
נכון בצורב SATA יש 2 חיבורים ??? עכשוי אני מנסה לחבר תצורב אז יש לי תקבל SATA האדום איזה עוד כבל צריך ? עם אפשר תמונה ולאיפה מחברים תכבל בלוח זה יעזור תודההה
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק נייד (חיצוני) (SAMSUNG G2 500GB 2.5) האם זה בריא לו שיהיה מחובר למחשב באופן תמידי? האם זה מקצר את חיי ההארדיסק \ הורס \ לא בריא לו? או שאין בעיה עם זה שהוא יהיה מחובר למחשב באופן תמידי?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
איזה עדיף מבין שני הצורבים האלו? מה יותר אמין? 1)asus drw-1608p3s 2)lg GSA-H22N מחפש תשובות נכונות ואמינות....תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצי ISO שתופסים מלא נפח בכונן. הייתי שמח לצרוב אותם אבל בשביל זה צריך דיסקים בגודל 8.5 ג'יגה. אז אולי עדיף כבר לקנות כונן חיצוני בגודל של איזה 500 ג'יגה ולשים בו את הכל?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול את דעתכם המלומדת איזה דגם מומלץ לקנות בנפחים קטנים 160 250 320 SATA שהוא בעל ביצועים גבוהים יחסית ויספק בתור דיסק SYSTEM למערכת הפעלה וכמה תוכנות כמובן שמיותר לציין שאני מחפש גם משהו עם אמינות WD? SEAGATE? דגמים תודה וסליחה על החפירה
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים ראו מפרט בצד הכונן הנוכחי שלי הוא ה320 וקניתי את הטרה אתמול מה המערך האופטמלי לכוננים ? האם כדאי לבצע רייד 0?כמה זה משפיע על הביצועים (אשמח להסבר קצר איך זה משפיע) האם יש אפשרות להתקין את הWIN 7 ULT X64 על הכונן של הטרה ואז להעביר את כל התוכנות והמשחקים שמותקנים בויסטה X64 לכונן הזה עם הWIN 7 ?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי WIN VISTA 32bit וכל פעם שאני מחבר USB למחשב הוא אומר לי שניתן לעבוד יותר מהר עם ה-USB; לא משנה לאיזה כניסה אני מכניס, יש לי 7 כניסות וכולם ככה. מצורפת תמונה: מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתור את הבעייה? -תודה מראש!-
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול לענות לי על השאלה מה ההבדל בהרדיסקים בין סידרת JD ל- JB ב-WD למשל.....ומה יותר מהיר.....
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק פנימי ישן ואני מעוניין לקנות לו כונן חיצוני (IDE - 3.5) ולהשתמש בו באופן שוטף - ע"י חיבורו למחשב נייד. כלומר לא לצורך גיבוי - המטרה היא למעשה שישמש כ-הארד דיסק ראשי. אמנם הוא לא יכיל את מערכת ההפעלה ה-window אבל כן יהיו עליו קבצי pst של outlook, ומסמכים שאני יוצר ישמרו עליו, כמו גם קבצי שאני מוריד מתוכנות שיתוף למיניהם. האם זה "בריא" להשתמש בכונון לצורך הזה? גם מהבחינה הזו שהשנאי יהיה תקוע בשקע באופן רציף כל הזמן. וגם מהבחינה הזו שה"כתיבה" בו תהיה די מאסיבית - קבצי outlook, קבצים הורדה ומסמכים ישמרו עליו תול כדי עבודה. מה דעתכם? תודה! ארז
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור אימג' משלושה מחיצות לקובץ אחד ושיהיה ניתן לפתוח את הקובץ ולשחזר ממנו בדיוק שלושה מחיצות חזרה עם כל המידע בדיוק , יש חיה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מישהו פעם השתמש בדיסקים של BENQ (CDR) ויודע מה האיכות שלהם ? ומה יותר טוב BENQ או SILVER LINE ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום רב , רכשתי כונן קשיח 2.5" שמיועד לסטרימר . חיברתי אותו למחשב PC באמצעות USB TO SATA לצורך פירמוט הוא מזהה את הכונן (G) וטוען שלא ניתן לפרמט כי אין מדיה מה עושים ? מצורף צילום מסך
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אני צריך צורב DVD שצורב דיסקים עם שיכבה כפול באיכות טובה IDE, ראיתי את 2 בצורבים המומלצים ה 116D וה LG GH22NP20 והמחיר של ה 116D שם אפילו לא קרוב.. הכי קרוב זה ב KSP ב 135 שגם שם אין להם באף חנות את המוצר במלאי וגם לא יהיה, כך שהמחיר הכי זול שיש זה 160-170 קיצר מה עדיף לקנות את ה 116D ב 160-170 או להסתפק ב LG GH22NP20 שעולה איזה 120 שקל? שוב השימוש העיקרי הוא צריבת דיסקים עם שיכבה כפולה
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי מחשב ובו צורב 4550 NEC קיבלתי כונן נוסף של החברה 3550 האם יש טעם להרכיב את הצורב הנוסף באותו מחשב (לדוגמא, לחסוך זמן בהעתקה ישירה מכונן לכונן לא דרך ההארד דיסק) או פשוט לתת אותו מתנה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מארז חיצוני להארד דיסק שברשותי רציתי לדעת מה הגודל שאני צאיך לחפש ראיתי שיש 2.5 3.5 5.25 ו1.8 ברשותי כונן רגיל של WD 80GB לא לאפטופ PC רגיל רציתי לדעת מה הגודל...? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם קיימת אפשרות להפוך דיסק און קי לקריאה בלבד, שאני אוכל להשתמש בו רק במחשב אחד ספציפי (המחשב שלי מן הסתם ), קיימת אפשרות כזו ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום חבר שלי הביא לי כונן של WD כדי שאני יעביר אליו כול מני דברים עכשיו הוא היה במערכת קבצים של FAT32 ועשיתי לו איתחול מהיר לNTFS בגלל שאיתחול רגיל הוא ניתקע לי במשך שעות על אותו מצב. עכשיו כשאני מנשא להעביר קובץ גדול הוא פשוט מראה לי את השגיאה שבתמונה משהו יודע למה ואך אפשר לפתור את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש יש לי דיסק קשיח של WD SATA2 עכשיו שאני מתקין תווינדוס יש דברים שאני צריך לעשות בהתקנה... ובאיזה סוג של פורמט לבחור NTFS או FAT32 ודרך אגב מומלץ לחלק את הדיסק קשיח ל2 מחיצות? ואיך אני עושה תזה בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אהלן יש לי דיסק קשיח של מאקסטור, 80GB בחיבור ATA. הוא היה מחובר למחשב ישן שהיה שייך לי, ופתאום ראיתי אותו שוכב במגירה... אין שום כבלים איתו, רק הדיסק קשיח עצמו. רציתי לדעת - במידה ואני אקנה מחשב חדש, האם יש אפשרות לבקש במעבדה שיוסיפו לי אותו לתוך המחשב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ההרדיסק שלי מחולק לשתי מחיצות. למה כשאני מעתיק איזה קובץ גדול ממחיצה אחת לשניה, ואחרי זה משווה את הגדלים שלהם, ה-SIZE שלהם יוצא אותו הדבר, אבל ה-SIZE ON DISK יוצא קטן בכמה ביטים בהעתק מאשר בקובץ המקורי? כשאני מעביר מהארדיסק אחד להארדיסק אחר שיש לי, זה לא קורה. היכן אובדים הביטים האלה?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני עוקב כבר הרבה זמן בדיונים החמים על כוננים ה 640.וה"כוכב" העולה הוא הסמסונג.ואחריו ה WD .האם אפשר למצוא גם את הסיגייט בארץ במחיר שפוי בחנות טובה.כי עדיין לא ראיתי אף חנות שהביאה לארץ את הכונן הנל. אשמח לתשובה - כי פוקס ונועה כבר מוכרות ה WD במחירים טובים.
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהאינטרנט עכשיו הארד דיסק של 640 ג'יגה.. אין לי כל כך תקציב.. 400 שקל גג.. אני רוצה את המקסימום שאני יכול לקנות בוא.. מצאתי באייבורי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2137 מה אתם אומרים? כי המחיר שם פגז ולפי zap הם הכי זולים.. ובכלל זה הblue? יכול להיות שיש הארד דיסק יותר טוב ממנו במחיר דומה? אשמח לעזרה תודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-