אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם יש ברשותי נייד נחמד LENOVO Z60M שעושה בדרך כלל עבודה מצויינת הבעיה היא בכונן הDVD דגם MATSHITA UJ 830SX שלצערי אין לא כלל עידכוני קושחה ( כמדומני firmware ) וכרגע הוא נעול על ZONE 2 ללא שום אפשרות לשינוי או לעקיפה ץ הורדתי את כל סוגי התוכנות הידועות לי ( REGION FREE לסוגיהם DVD43 DVD Decrypter SMARTRIP ) ללא הצלחה . דבר לא מועיל לא לצפייה ולא להעתקה לשם צפייה . אשמח לכל רעיון ! תודה !
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום קניתי והתקנתי בהצלחה WD 500 GB AAKS בנוסף אליו מערכת ההפעלה יושבת על דיסק נפרד. מטרות (לפי סדר חשיבות): -תמונות בעיקר, הרבה עבודה גרפית על בסיס יומי. -מוזיקה, שמיעה בלבד -סרטים, צפיה בלבד שאלות (לפי סדר חשיבות): אני עובד עם SATA1, לדברי המוכר אין צורך בשום מתאם מיוחד - פשוט לחבר ולהפעיל. נכון או לא? לאחר ההתקנה, האם כדאי לחכות פרק זמן מסויים לפני תחילת העברת מידע ועבודה? האם כדאי לחלק למחיצות, או שזה לא קריטי למטרות שציינתי? ביצועים זה משני, יותר לגבי עמידות ובלאי. תודה, ויום אביך לכולנו קוב
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחבר בסופו של דבר 4 מסכים (שני כרטיס מסך) לאותו מחשב שבהם אני רואה בעיקר גרפים בזמן אמת. לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. WD 250GB 7200RPM 16MB RAID SATA2, יחידות 2 ¤600 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=127 האם יש דיסק קשיח שעובד בתצורת RAID עם זיכרון BUFFER גדול יותר לדוגמא 32MB האם יש דגמים עדיפים על זה שבחרתי ? המחשב פועל אצלי לעיתים 24 שעות רצוף SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22…
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום! טוב...הבעיה היא כזו - יש לי כונן קשיח WD גרין SATA3 אני מחבר אותו ללפטופ דרך מתאם USB עשיתי לו בלפטופ (ויסטה) initialize והתחלתי לגבות לתוכו קבצים... ממש מלא קבצים.... חיברתי אותו למחשב הביתי (חלונות7) דרך SATA והמחשב לא רואה כלום... הייתי בשוק. הוא אומר לי לפרמט. מייד חיברתי ללפטופ דרך מתאם USB והקבצים עדיין שם. נרגעתי. חלקית נרגעתי... כי מה זה עוזר לי? אני לא יכול לגשת לשם מהמחשב הבייתי. מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, פונה אליכם עקב הפקת לקחים בנושא הגיבוי המחשב שלי מת ואני חושב על הפיתרון ולא כל המידע גובה כראוי. נכון לעכשיו יש לי כנון חיצוני USB-WD Passport איתו הייתי מבצע את הגיבויים בצורה ידנית כמו ב 48 . רוצה להתקדם לכיוון כונן חיצוני עם רשת בעל נפח של 2T עם תוכנה שתגבה בצורה אוטומטית - האם יכול פיתרון זה לכלול סטרימרי אנדרואיד שפועלים ברשת? -האם התוכנה תדע לגבות לפי זמנים שניתן לקבוע? -האם תדע לזהות כפילויות של קבצים ולהמליץ על מחיקתם? -האם תדע להסתנכרן מול המחשב ולבצע גיבויים אל מול מה שנשתנה הוספה או מחיקה של קבצים יחסית לגיבוי האחרון. אנא בבקשה עזרתכם האדיבה והמהירה אנסה לרכוש עכשי…
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
יש לי DVD ואין לי בדיוק דרך לחבר אותו לטלויזיה ואני רוצה לחבר אותו למחשב אמרו לי שיש אפשרות כזאת אפשר קצת פרטים על הדבר הזה?? תודה! =]
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
עד היום היה לי במחשב הארד דיסק אחד של 250 גיגה, היום הוספתי עוד דיסק של 1TB והחלטתי לעשות פורמט. במסך הכחול לפני עליית וינדוס, כשהמחשב עושה פורמט לכרטיסים לפני התקנה, ארכה כשעתיים וחצי ועכשיו הוא עושה פורמט לדיסק של ה250 והיא עכשיו באמצע אחרי כחצי שעה, אני רוצה לציין שאת הדיסק ששוקל 250 גיגה הגדרתי את כולו לוינדוס. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מעוניין לבצע גיבוי של סרטים/תמונות משפחתיות (כ 30 דיסקים של DVD)... בנוסף גם סרטים/תמונות/תוכנות אחרות. השאלה היא מה כדי דיסק חיצוני או פנימי?? מה יותר אמין?? אני מתלבט בין: פנימי 550 ש"ח - SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 חיצוני 400 ש"ח - WD My Book Essential Edition 2.0 320GB WDH1U3200 ובכלל למה יש מיליון סוגים שונים של דיסקים חיצונים של WD? ומה כדי מבין כולם? מה שנחמד בחיצוני זה שאפשר לנוע איתו בין מחשבים, לעומת הפנימי שדי תקוע במחשב... אז מה כדי? :jump:
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הם הגיעו ואכן אלה CMC MAG E01 לכל מי שרצה לדעת, שנחשבים דיסקים לא רעים בכלל. אז יש X8 טוב במחיר טוב.
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
איזה מבין שני הארדדיסקים החיצוניים הבאים מומלץ? דיסק חיצוני Maxtor OneTouch 4 500GB 5 שנות אחריות גודל ''3.5 נפח 500GB 7200RPM 16MB Cache Buffer חיבורי USB 2.0 משקל 1.0Kg כולל תוכנת גיבוי 319 ש"ח (Ivory) חמש שנות אחריות Maxtor Basics Personal Storage 3.5 Inch External Portable U01H500 Hard Drive 3.5-inch External USB 2.0 Capacity (Model #) 500GB (STM305004EHAB01-RK / U01H500) RPM 7200.0 Cache Buffer 16MB 8MB Seek Time < 9.0 ms Sustained Transfer Rate up to 480Mb/sec data transfer rates Operating Temp 5C to 35C (41F to 95 F) Dimensions 1.75 x 6.0 x 8.75 inches Weight Weight 2.6 lbs (1.16kg) AC Voltage 100-240 VAC Compatibility PC 320 ש"ח (KSP) שלוש שנות אחריות
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קנית צורב dvd sata חיברתי אותו כמו שצריך הוא מזוהה גם בביוס מה אני עושה הלאה?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
עשיתי כבר הזמנה אבל אמרתי למוכר שיעצור תהזמנה אמרתי לתכנאי שיביא לי תאר דיסק של סמסונג הF1 עכשיו כזה הוא הסתקל במחשב הוא אמר שלא רשום F1 אבל רשום אר דיסק של סמסונג 500GB עכשיו השאלה שלי יש דגמים של סמסונג שהם לא F1 שהם בלי F1 יענו פחות טובים ? כי אני מפחד שהוא יבוא לי אר דיסק של סמסונג בלי F1 הוא אמר שהוא היבדוק לי את זה ... הוא אמר לי שהוא לא יודע עם זה F1 כי לא רשום ושמעתי שיש גם F3 מה האבדלים גדולים קטנים ? יש F3 500GB ? עם כן באיזה אתר ?
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
כרגע אני מתלבט בין שני דגמים : MAXTOR OneTouch IV 500GB -1 שעולה 330 ש"ח. 2- Western Digital 500GB שעולה קצת יותר מ500 ש"ח (יש שני דגמים לא כל כך הבנתי מה ההבדלים אבל הבנתי שאחד מהם חדש יותר) חשוב לי שאפשר יהיה לחבר לDVD עם חיבור USB וכמו כן לגבות תמונות שירים וכו' .
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
כלומר האם זהו צורב איכותי לדיסקים רגילים בנוסף לזה שהוא צורב DVD
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מה ההבדל בין אלה : http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gvaeno2TAUmrIuCL1XtqNgr:12bbi68k5?id=557280&pr=QJ5&N=2%2030887%2030849 לאלה: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gvaeno2TAUmrIuCL1XtqNgr:12bbi68k5?id=587725&pr=QJ5&N=2%2030887%2030849 רק החבילה אולי ? ואיך הם בכללי(Verbatim) ? מומלץ? הבנתי שיש כמה מקומות ייצור לורבטים..מה יותר מומלץ אם יזדמן לי לבדוק בחנות ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הוא לא תמיד שורק, רק כשאני מכניס את המשחק ו-10 דקות אחרי זה.. זו שריקה ממש ממש מעצבנת (כמו אזעקת היתוש) וזה מחרפן אותי.. מישהו יודע אולי למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מאז שעברתי לACHI בגלל הSSD עולה לי הביוס שלו וזה מעכב את העלייה ובנוסף לזה גם עולה לי הביוס של הבקר SATA 3 ששמתי ועוד יותר מעכב את העלייה של המחשב.האם ניתן איכשהו להמהיר את העלייה של המחשב?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת - האם הקוד הזה טוב? המדיות מדורגות כ16X... היום או מחר אני אעשה סריקה - אבל המדיות נחשבות טובות?
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אם כרגע יש לי דיסק קשיח WD של 1TB ואני יקנה עכשיו דיסק קשיח WD בנפח אחר.. 2TB לדוגמא.. זה יעבוד לי במערך Raid? או שצריך לקנות משהו ספציפי?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
כי ממה שאני זוכר תמדי המליצו על הH10 אבל יצא גירסאולת מתקדמות של H22 אז הוא עדיף על הH10?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, כחלק ממחשב חדש שאני קונה, חשבתי לקנות את הצורב הנ"ל, לאחר שנחשפתי למוניטין המצויין של NEC. השאלה שלי נוגעת לדגם הספציפי הזה: שמעתי שיש בעיות עם הדגם הזה, והוא לא מומלץ כרגע, עם גרסאות הקושחה הנוכחיות. האם זה נכון? ואם כן, איזה צורב מומלץ לקנות במקומו?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כותרת. מצטער אם זה לא שייך לפורום הזה. השאלה שלי מבוססת על האתר http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-