עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by daaanfi,

יש ברשותי כונן חיצוני קשיח מתוצרת WD מדגם My Book Premium ES Edition WD5000H032. בימים האחרונים כל המחשבים בבית לא מזהים אותו. הוא כרגע מחובר בחיבור הפיירוייר שלו. איך אני יכול לדעת אם הבעייה היא בחיבור ,בחוט או במכשיר עצמו? (אין לי עוד דברים עם חיבור פירווייר). יש בכונן גם חיבור eSATA אבל בלוח האם שלי יש חיבור SATA/SATA2 ולא eSATA. האם יש מתאם שאני יכול להשתמש בו כדי שהכונן יפעל דרך חיבור זה? תודה!

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by Bessmertniy,

האם יש גם להרדיסקים אפשר לעשות update ל firmware שלהם????

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  3. Started by mani007,

שלום רב יש לי צורב חיצוני דק usb multiburner3 שכתוב עליו שהוא מחברת philips & benq אני מצליח לצרוב כול סוג של דיסק אבל מהסוג הנ"ל אינני מצליח אני משער שזה בעיה של עידכון קושחה אבל אינני מוצא שום עידכון קושחה המתאים למכשיר הנ"ל אולי זאת לא בעיה של קושחה אוליי זאת בעיה של משהו אחר צריך את עזרתכם בברכה

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  4. אז אני רוצה לקנות עוד כונן קשיח למחשב נראה שזה מה שאני רוצה חחח קייצר אני רוצה עוד כונן עם הפח של 250-300 ג"ב אז אמרו לי להגיד איזה חיבור יש לי אז יש לי את זה IDE, לפי מה שזה מראה לי פה הנה: http://img89.imageshack.us/my.php?image=idexr8.jpg אז מה אתם מציעים לי לקנות ? ואני מעדיף שזה יהיה מפה http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=399 ואין לי כוח לאלה שיגידו שזה אייבורי וזה מעפן לא אכפת לי זה הכי קרוב אליי וגם אני משער הכי זול... אז מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by taimor,

דודה שלי מארצות הברית, הביא לי כונן קשיח חדש 160GB של אטאצ'י (אם הבנתי נכון....) ושאני מנסה לפרמט אותו הוא כותב לי בעיה משהו עם הדריבר. הודעה נכתבה ע"פ טלפון של חבר של Asaf.y ולכן אני לא יודע את כל הפרטים בעעעעע...

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by shlompis,

שלום, ברשותי כונן WD 320G שהתמלא דיי מהר ואני כבר חושב על הרחבת האיחסון במחשב, קראתי בעיון את הסיקורים במדור והחלטתי לרכוש כונן 1G Samsung HD103UJ Spinpoint F1 או SeagateBarracuda 7200.11 . המחשבה היא לחלק את הכונן בנפח 320G ל-2 מחיצות, הראשונה עבור מערכת הפעלה, השניה עבור מסמכים אך בעיקר עבור ומשחקים. הכונן החדש בנפח 1G לא יחולק למחיצות וישמש עבור סרטים, מוזיקה, תמונות, שיתוף קבצים וכו' השאלה היא, חשבתי לרכוש עוד כונן WD 320G עבור Raid 0 אשר ישפר ביצועי מערכת ההפעלה ובעיקר המשחקים שיותקנו כל המחיצה השניה של הכונן. יועיל, לא יועיל ? אשמח לשמוע את דעתכם ובעיקר מנסיונכם, האם השיפור ניכר או שעדיף להשאיר את המרשרשים בכיסי אגב, האם שיפור הביצועים הצפוי שווה את הסיכו…

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by ytoledano,

שלום, אני מתכוון לקנות עכשיו הארד דיסק שיהיה גם מהיר וגם יחסית זול לג'יגה. אני קונה מNewegg וזה הכונן שחשבתי עליו: http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=property&DEPA=0 Maxtor MaxlineIII, מאה ג'יגה לפלטה, 16 ג'יגה קאש וNCQ, אם אי פעם אני אעבוד עם ICH6. הוא עולה 0.733 דולר לג'יגה לעומת 0.595 של כונן 200 ג'יגה, 8 מגה, SATA וכונן של 160 ג'יגה, 8 מגה, SATA עולה 0.606 לג'יגה (כאלה הייתי קונה 2). בשביל השוואה, ראפטור 36.7 עולה 3.05 דולר לג'יגה וה74 ג'יגה עולה 2.06 דולר לג'יגה, אני יודע שקשה להשוות בגלל שלראפטור יש את חצי זמן הגישה אבל עם ביצועי העברת נתונים כמעט זהים, אני בספק אם הוא שווה פי 4 או פי 2.8 (37 או 74 ג'יגה בהתאמה), כשאתה צריך לא רק ביצועים אלא מקום א…

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by ophir555,

יש לי מחשב ובו צורב 4550 NEC קיבלתי כונן נוסף של החברה 3550 האם יש טעם להרכיב את הצורב הנוסף באותו מחשב (לדוגמא, לחסוך זמן בהעתקה ישירה מכונן לכונן לא דרך ההארד דיסק) או פשוט לתת אותו מתנה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  9. אהלן אני שואל אותכם אם יש הבדל בין ה NEC 2500 ל 2500A? ובאותו עניין אם יש הבדל בין ה PIONEER A07 ל 107 ? זה נראה מאוד מבלבל ואני לא מבין מה ההבדל פה בעצם... תודה רבה יניב

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  10. Started by omri09,

*קונה מ- KSP* ההתלבטות היא בין: SanDisk Cruzer Blade SanDisk Cruzer Kingston DataTraveler G2 המטרה היא שה- USB ישמש BOOT DEVICE להתקנת מערכת הפעלה WIN7.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by arkadur,

איזה צורב עדיף מבין השניים? האם ה215 שווה תוספת של עוד 10 שקלים? או שעדיף להשאר עם ה212 "הישן והטוב"?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by Cyron,

אני מעוניין הרד דיסק חדש, נתקלתי בדגמים הבאים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6965 לבין http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6544 או זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6966 רציתי לדעת מה נותן ה-16M לעומת ה-8? האם ההפרש במחיר (150 שקל) שווה את הפרש הביצועים ? תודה

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by Alexkmr,

כותרת.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  14. Started by JohnnyBravo,

אפשר בבקשה מדריך קצר,בעברית,איך מעדכנים את ה-fw.חייב לעדכן אותו?,או שאפשר פשוט לדלג על העיניין הזה.שם באתר רשום שאם אתה מעדכן אז אין אחריות( ??? ) http://www.crucial.com/uk/support/firmware.aspx דרך אגב הדגם הנ"ל הוא 2.5" Crucial m4 SSD ואם אני הופך אותו לכונן ראשי(os) אז אני צריך לעדכן אותו שוב? אה כן,איך אני מעדכן אותו?

15. Started by Atlon-Xp,

http://www.de.nec.de/productdetail.php?id=1354 אמרו לי פעם (לא לפני הרבה זמן) שהוא טוב וזול יחסית,שווה לי? תודה

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  16. אם זה לא המקום לבקשות דרייברים אז תעבירו. אני מחפש דרייבר לצורב DVD של LG דגם GSA-2164D למערכת הפעלה Windows 98, תודה למי שמוצא!

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  17. רציתי בבקשה לדעת איך ניתן להציג את שורת הסטטוס של גודל הדיסק ב NERO v6.6.0.3 במידות של DVD ולא של CD רגיל? תודה :-) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by Garbil,

שלום, קניתי היום את ה DVR 111 מ KSP החלפתי את הצורב שהיה לי, צורה CD של סמסונג ב DVR 111 בתצורת מאסטר, חיברתי הכל ומשום מה המחשב לא מזהה אותו =\ ניסיתי להתקין דרייבים אבל אני מקבל שגיאה: ''available target is not found'' הצורב בגסת OEM.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by vizido,

אהלן, יש לי במחשב 2 כוננים קשיחים. יום אחד אני פותח את המחשב ונעלם לי הכונן השני (לא של ווינדוס). חיפשתי בביוס והמחשב לא מזהה אותו. ניתקתי וחיברתי שוב וכלום... מה עושים? יש איזה תוכנה שעוזרת? ההסבר היחיד שאני יכול למצוא לזה הוא שיום קודם העברתי ממחשב אחר קבצים לכונן הזה אז אולי חלק היו דפוקים ודפקו את הכונן או משהו. יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Started by kovar,

אני מחפש כונן קשיח חיצוני 500 או 320 ג'יגה (לא כ"כ משנה) בסביבות ה 450 שקל, תודה

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  21. היי איזה צורב מומלץ עד מחיר של 200 שקל פלוס מינוס? רק אציין שאני לא צורב הרבה. תודה

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  22. Started by kobibo,

בעבר הוצג בפורם תוכנה עבור צורבי DVD של LG שיודעת באופן אוטומטי לגשת לאתר של LG ולהוריד את גירסת ה Frimawer האחרונה שקיימת. מישהו יכול בבקשה להביא אותה שוב...לא מצאתי. האם מומלץ יהיה לעדכן ? ברשותי צורב מדגם LG 4163b .

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  23. Started by alon83438,

שלום! אני משתמש בDISK ON KEY לשם גיבוי. בהגדרות של תוכנת הגיבוי צריך לבחור את הכונן אליו יעשה הגיבוי. בפעם הראשונה שעשיתי גיבוי עם הדיסק און קי, הוא קיבל את האות :F . וכך הגדרתי את תוכנת הגיבוי והכל עבד מעולה. מאז, בכל פעם שאני מכניס את הדיסק און קי, הוא מקבל אות אחרת, נאמר :K או :L, אך תוכנת הגיבוי עדיין מנסה לגבות על כונן :F שכמובן שאינו קיים. יש דרך בה אני יכול "לכפות" על הדיסק און קי אות מסוימת, כך שהוא לא יחליף אותיות כל פעם מחדש? תודה רבה וחג שמח!

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by shay360,

שלום לכולם! מישהו מכיר איזה מאמר לחלוקה נכונה של הדיסק הקשיח? אני מתכוון על חלוקה למחיצות למשל כמה להגדיר למערכת ההפעלה ולאיזה מחיצות כדאי להפריד? למשל סרטים לבד ומוזיקה לבד? או דברים כאלה.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים