עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Kremer,

יש לי בעיה עם הצורב שלי. שאני מכניס אליו דיסק ריק של DVD הוא לא מזהה אותו ותוקע את המחשב. הבעיה חדשה וקרתה רק בזמן האחרון. מה אני יכול לעשות בשביל לסדר את זה? אם אני מכניס דיסק CD ריק אז הא מזוהה ללא כל בעיה. בנוסף אם אני מכניס דיסק DVD עפ מידע לוקח לצורב המון זמן לקרא אותו.

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by Bessmertniy,

האם יש גם להרדיסקים אפשר לעשות update ל firmware שלהם????

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  3. Started by Shlagr,

יש לי שני דיסקים קשיחים אחד ישן של 40 ואחד יותר חדש של 80 בקיצר פירמטי ויש לי רק מחיצה אחת ההר דיסק השני לא מופיע לי.... והוא מזוהה בוינדוס ללא שום בעיה הוא מופיע במנהל ההתקנים... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  4. אני שוקל לרכוש את ההארדיסק הזה, הבעיה היא שאני משתמש בווינדוס אקספי, ואני זוכר שבעבר דובר לא מעט על בעיות כאלה ואחרות של אקספי עם דיסקים בנפח גדול. בעבר שאלתי שאלה דומה לגבי אותו דיסק רק בנפח של 1.5TB, ונאמר לי שהבעיה של אקס פי מתחילה עם 2TB ומעלה. לבסוף רכשתי את אותו דיסק של 1.5 והכל בסדר. עכשיו אני רוצה לרכוש דיסק של 2TB ואני חושש שיהיו בעיות, למרות שמהאתר של WDC משתמע שיש תמיכה באקספי. מדוע נאמר לי בעבר שיש בעיה עם 2TB ומעלה והאם זה רלוונטי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by baruch28,

היי אני צריך דיסק קשיח נוסף השאלה שלי לגבי הדגמים שאני יביא פה היא: האם זה בטוח יתאים ללוח שיש לי כיום (אסוס צ'יפסט 945) או שיש צורך לבדוק את זה. והאם יש הבדל משמעותי בתוצאה שיתנו לי כל 1 משני אלה. הראשון: WD1001FALS השני: WD10EARS האם זה אמור להתאים ללוח? אני שואל כי אני רואה שזה SATA3 והדגם השני האם הוא יתן תוצאות עבודה יותר טובות מכיון שהוא עם זיכרון מטמון של 64 קצת בלגן אבל אני מקווה שמישהו יגיב

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by katkato,

הבנתי שצריך או לוח שמאפשר את זה או לקנות בקר בנפרד hgigabyte_ma_790gp-ds4h זה הלוח אם שלי ... הוא תומך ? ו מה ההבדל בין בקרי RAID למינהם ...הבנתי שיש כמה סוגים 1 0 ? עוד ? באיזה RAID הלוח שלי תומך במידה וכן ואיך בדיוק אני עושה את זה ? פשוט שם עוד הארד דיסק?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by dog,

בהמשך להודעה קודמת בנדון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351810.0 טכנאי סידר לי את הרייד לרייד 1 (מראה ) לאור ניסיון העבר הלא טוב אני מנסה לוודא שאכן המחשב שלי כרגע ברייד 1 (למיטב הבנתי גם ברייד 0 וגם ב-1 אראה רק דיסק 1 במחשב שלי או בניהול הדיסקים ) נכנסתי לבקר הרייד בשלב הפוסט וגם מקריאת האמור שם לא ברור לי באיזה רייד אני נמצא, אני מצזף צילום של מסך זה בקובץ המצורף, אשמח אם מישהו יעזור שאדע בוודאות [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  8. איזה מבין שני הארדדיסקים החיצוניים הבאים מומלץ? דיסק חיצוני Maxtor OneTouch 4 500GB 5 שנות אחריות גודל ''3.5 נפח 500GB 7200RPM 16MB Cache Buffer חיבורי USB 2.0 משקל 1.0Kg כולל תוכנת גיבוי 319 ש"ח (Ivory) חמש שנות אחריות Maxtor Basics Personal Storage 3.5 Inch External Portable U01H500‎ Hard Drive 3.5-inch External USB 2.0 Capacity (Model #) 500GB (STM305004EHAB01-RK / U01H500) RPM 7200.0 Cache Buffer 16MB 8MB Seek Time < 9.0 ms Sustained Transfer Rate up to 480Mb/sec data transfer rates Operating Temp 5C to 35C (41F to 95 F) Dimensions 1.75 x 6.0 x 8.75 inches Weight Weight 2.6 lbs (1.16kg) AC Voltage 100-240 VAC Compatibility PC 320 ש"ח (KSP) שלוש שנות אחריות

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  9. אצלי ההרדיסקים עשו די הרבה רעש אז במקום לבזבז 200 שקל על כלובים שמשתיקים את הרעש פשוט סיבבתי סביבם 2 גומיות והחזרתי לכלוב של ההרד דיסקים וזה עזר בהחלט

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  10. יש לי כבר אחד של 160GB והיום הוספתי עוד דיסק של 250GB (שתיהם של WD עם ממשק SATA) אני לא יודע אם זכור לי טוב אבל אני צריך להגדיר אותו קודם?! בתמונה אפשר לראות את הדגמים שלהם: ד"א הHDD החדש מזוהה על ידי הביוס ועל ידי מערכת ההפעלה במנהל ההתקנים הבעיה שהוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי" ככונן כמו C ו D תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by X7-007,

אני רואה את ה SSD החדשים מעוניין לקנות אחד על מה אתם ממליצים ? אפשר להגיד שאלו הכי מהירים נכון ? Corsair Force Series GT 240GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail CSSD-F240GBGT-BK Sandisk Extreme 2.5'' 240GB SSD SATA III Retail SDSSDX-240G-G25 Intel 180GB SSD 520 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CW180A3K5 Retail SSDSC2CW180A3K5 מבחינת המספרים שהם רושמים ב IOPS כלומר אין לי בעייה של השקע 1500 בערך על SSD שיהיה מעולה מכל הבחינות, גם מקום גם ביצועים למשחקים וכו' אני אתכנן אולי מערך RAID0 אז אולי אני אקנה עוד אחד, השאלה אם כדאי לקחת אחד יקר ומהיר או 2 במחיר של 1, שאלה מאוד קשה כי בסופו של דבר יהיה יותר מקום אם אני אקח 2 אבל הביצועים יהיו יותר טובים בהשוואה לאחד. ואם אפשרי לרכוש או…

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  12. Started by doraam,

אני צריך צורב חדש כי מה שיש לי מעפן ודפוק , כמובן שיהיה חיבור SATA צבע לבן לא משנה של איזה חברה שיתמוך בכל המדיות כולל ה8.5GB ושיהיה טוב ושקט.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  13. Started by roni prince,

שלום. אני רוצה לקנות דיסק קשיח של 320 ג'יגה. לאחרונה התעניינתי קצת וקראתי על חיבור בraid0. הבנתי שאם אני מחבר בraid0 אז הנפח שלי או סכום שני הכוננים בהם אני משתמש, נכון? אם כן אז שווה לקנות בקר ו2 דיסקים של 160 ג'יגה ולשלם את ההפרש של ה 200 שקל+ ?

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  14. אז ככה ,תמיד שאני מפרמט אני משתמש בדיסקט שצריך להכניס אותו לפני הפרמוט וללחוץ F6 ואז לבחור קבצים כאלה..בקיצור אין לי את הדיסקט הזה עכשיו ואני צריך את הקבצים האלה... מישהו פה גם משתמש באותו דרך כמו שלי?ויש לו את הדיסקט ? ועכשיו נגיד אם אני מנסה לפרמט אז זה אומר שהקובץ txtsetup.oem לא נמצא אולי אני רק צריך את הקובץ הזה וניסיתי לחפש אותו ולא מצאתי מי שיכול שיעזור לי בבקשה תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  15. שלום, מעוניין בהמלצה על צורב חיצוני לחיבור למקינטוש נייד. התקציב קצת נמוך - כפי שמצוין בכותרת -400-500 ש"ח. אם מדובר בזבל אמיתי במחירים האלה - מהי המלצה טובה בתקציב גבוה יותר? תודה.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by Konst1988,

שלום לכולם. יש לי הארדיסק של סמסונג HD160JJ ולאחרונה בדקתי את הטמפרטורות שלו, והם נראו לי די גבוהות. במנוחה, אחרי שהמחשב דלוק כשעה, יש לו 48. במאמץ, למשל DEFRAG מגיע ל 52. אני זוכר שבימים עברו, ואני חושב שאפילו בקיץ הטמפרטורה הייתה פחות מ 40. ניקיתי אבק במארז ושאר המאווררים, וזה הוריד את הטמפרטורה ל 48, מקודם זה היה 50. שאר הפרמטרים שתוכנות דיאגנוסטיקה רושמות על הארדיסק הם מעולים. האם ההארדיסק תקין? ממה נובעת עליה זו בטמפ? אני יודע שאפשר להוסיף מאוורר בקידמת המארז, וזה כנראה מה שאעשה, אבל למה זה קרה? בלאי?

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  17. המערכת היא WIN7 64 ביט ומותקנים במחשב מספר דיסקים. לאחר ההתקנה החדשה של מ"ה הופיעה תופעה מרגיזה, אם לא ניגשים לכונן במשך זמן מסוים אז הדיסק מכבה את עצמו ונכנס למצב חסכון וזמן העלייה שלו בחזרה הוא מספר שנייות. מה שמרגיז הוא שלא ניתן להגדיר את מצבי החסכון באנרגייה לדיסקים שונים אלא ניתן לבחור הפעלה/הפסקה של אופצייה זו בלוח הבקרה/ניהול הספק. מה שהייתי רוצה הוא: -לקבוע זמן כיבוי לכל דיסק בנפרד. לאפשר את כיבוי הדיסקים רק כאשר שומר המסך פעיל, כאשר הוא מפסיק אז להפעיל את כולם מחדש בצורה אוטומטית. יש אפשרות לזה?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by JohnnyBravo,

אפשר בבקשה מדריך קצר,בעברית,איך מעדכנים את ה-fw.חייב לעדכן אותו?,או שאפשר פשוט לדלג על העיניין הזה.שם באתר רשום שאם אתה מעדכן אז אין אחריות( ??? ) http://www.crucial.com/uk/support/firmware.aspx דרך אגב הדגם הנ"ל הוא 2.5" Crucial m4 SSD ואם אני הופך אותו לכונן ראשי(os) אז אני צריך לעדכן אותו שוב? אה כן,איך אני מעדכן אותו?

19. שלום, לא נראה לי שיש אפשרות להתקין אותו במארז , כי הוא קטן יותר מכונן רגיל 3.5 . מה לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by משה א.,

אני מעוניין בדיסק של 500GB וראיתי שאתם ממליצים על ST3500418AS. מצאתי אותו בKSP במחיר של 280 ש"ח ויש לי שתי שאלות: 1 האם יש דגם ספציפי של הHD הזה שאני צריך לבקש- הכוונה היא היא האם יש פה משהו בסגנון של הכונן של WD3200AAKS -WD שיש בו דגם חדש עם פלטה ודגם ישן עם שתי פלטות ורק לפי הסיומת אפשר לדעת את זה 2 האם ישנה דרך לזהות שזה דגם חדש ולא מחודש/מתוקן מלבד ההבטחות של אנשי החנות שאני לא ממש סומך עליהן (לא משהו נגד KSP ספציפית אלא ניסיון אישי עם חנויות מחשבים)

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  21. שלום. אני מתבלט האם מערך 0 raid יתן ביצועים טובים יותר עם 2 דיסקים של 40gb 7200rpm 2mb. מאשר דיסק אחד של 80gb 7200 8mg? בנוסף במידה ואני אתקין מערך מה תצורת החיבור האופטימלית? ide 0: master: 40gb slave: none ide 1: master: 40gb slave: none או: ide 0: master: 40gb slave: 40gb ide 1: master: none slave: none תודה מראש לכל העוזרים! עריכה: ה-80 הוא דיסק שעובד כבר למעלה מ-3 שנים לעומת ה-40 שעדיין בתולים.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by vizido,

אהלן, יש לי במחשב 2 כוננים קשיחים. יום אחד אני פותח את המחשב ונעלם לי הכונן השני (לא של ווינדוס). חיפשתי בביוס והמחשב לא מזהה אותו. ניתקתי וחיברתי שוב וכלום... מה עושים? יש איזה תוכנה שעוזרת? ההסבר היחיד שאני יכול למצוא לזה הוא שיום קודם העברתי ממחשב אחר קבצים לכונן הזה אז אולי חלק היו דפוקים ודפקו את הכונן או משהו. יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by מר מקלדת,

אם אני קונה דיסק של SATAII עם 16MB באפר האם אני יוכל לעבוד איתו ב-IDE/ATA (אין לי SATA)? כלומר צריך לקנות או לחבר חוט ל-IDE/ATA וזהו, ואז אם אני יקנה מחשב חדש אני יוכל להשתמש בו ב-SATA? כמה עולים חיבורים כאלה? אגב מה ההבדל בין IDE לבין ATA? זה אותו דבר רק בשם שונה? אם לא איך אני יוכל לדעת מה יש לי?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  24. חשוב שיהיה מהיר ושקט ובעל נפח של 2gb ומעלה. כמה חשוב והכרחי סוג החיבור? ( FW / USB2 / USB 3 \ ethernet ) הייתם ממליצים לרכוש בחו"ל? תודה למשיבים

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by taotao,

יש לי הרד דיסק של120 גיגה ושתי מחיצות אחת של ווינדוס 30 גיגה והשניה 90 גיגה השאלה זה כמה באמת אני יכול להשאיר לווינדוס בשביל שיעבוד בסדר ואולי טיפה יותר מבסדר כולל תוכנות כאילו חשבתי על 20 גיגה ככה אולי פחות לדעתכם 30 זה מיותר?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.