אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
זה ממש ממש ממש מוזר , אני צורב וכבר פעם חמישית הצריבה מגיע קצת אחרי החצי ואז הפובר יורד ל10 אחוז ואחרי כמה שניות כתוב FAILED ניסיתי לצרוב קבצים שונים ולא כל פעם אותו דבר ועדיין אותה הבעיה , האם הבעיה ב צורב או בדיסקים .?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי היום צורב DVD של LG דגם H12N כשאני מפעיל את הנרו זה אומר לי משהו על DMA MODE...מה זה אומר? ואני אמור להתעלם מזה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע 250 ג'יגה sata 2 של מקסטור ביום שני הקרוב צריך להגיע לי 320 ג'גה של wd גם sata 2 אני מתכוון לעשות פורמט ולהתקין מחדש תווינדוס במחיצה נפרדת, עכשיו מה שראיתי בsata יש תקטע של הדרייברים באמצע ההתקנה לוחצים f6 ואז הוא מראה על 4 אפשרויות היה כתוב משו כמו raid בשביל xp או win2000 מה כל אחד מהם אומר, ועל מה מהם להתקין את הווינדווס? סתם ליידע הכללי איך אני מכין תקליטון sata בשביל להתקין תוונדוס?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כונן nec דפוק( איזה הפתעה!) ואני רוצה להחליף אותו...עכשיו אני יודע שיש כמה חברות דפוקות וצורבים דפוקים, ובמדור המלצות לא הבנתי ממש את המלצות... עכשיו אם אפשר שתגידו לי את החברה הכי טובה לצורבים והצורב הכי טוב שאפשר...שלא יהרס אחרי שנה, שלא יעשה בעיות, ושיספק איכות צריבה טובה! תודה רבההה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 80GB של ווסטרן שעושה קצת בעיות... במהלך ההפעלה של המחשב, בערך בחלק שאמורה להתחיל הטעינה של הווינדוס מההארד דיסק, מופיעה הודעה על המסך וכתוב בה: A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart שמתי הארד דיסק אחר במחשב וזה עובר את השלב הזה בלי בעיה, ושמתי את ההארד דיסק הזה במחשב אחר וההודעה הופיעה גם שם... האם ההארד דיסק הזה עזב את עולמינו?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן חברים..... היום אני קצת מבואס :'( טוב אז ככה דיסק הIDE הקשיש שלי שמלווה אותי מאז המחשב הקודם ניהיה קצת עמוס אז החלטתי להביא לו שני עוזרים צעירים -WD2500YS של ווסטרן, 250 גיגה כל אחד, SATA (אגב עדכנתי את המפרט שלי כאן באתר). הכוונה היתה כמובן ליצור RAID, בתצורה 0. פרט חשוב: בלוח שלי ישנם 8 פורטים של SATA, כאשר ב4 מהם מטפל הגשר הדרומי שלי שהוא ULI M1575 וב4 הנוספים מטפל רכיב שנקרא Silicon Image Sil 3114 ושני הרכיבים מאפשרים RAID 0. היום הגיעו הדיסקים, חיברתי אותם, כאשר בין כל אחד מ3 הדיסקים השארתי מקום יפה לצורך אוורור. את החשמל חיברתי לממעין מפצל שמחובר למולקס של הדיסק IDE. בלוח חיברתי לחיבורים של ה-ULI. הפעלתי את המחשב סתאם כדי לראות אם הWindows יזהה את הדיסקים…
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי 2 הארד-דיסקים של 250 ג'יגה: WD2500JS & SP2504C והתכוונתי ליצור מהם מערך RAID אפס לשיפור הביצועים. הסתכלתי בכמה אתרים ויש ויכוח לגבי השאלה האם השיפור בביצועים במשחקים ובמערכת הפעלה שווים את הסיכון הגבוה יותר של קריסה מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי שני הארדיסקים אחד SATA ואחד IDE ואין לי מושג איך לעשות ששניהם יעבדו בביוס... יש לי לוח של ASUS p5ad2-deluxe קישור: http://www.neoseeker.com/Hardware/Products/asus_P5AD2_deluxe/ תודה לעוזרים :>
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יהיה לי 480 ג'יגה במחשב שמופיע לי ככונן אחד (אבל זה בעצם שני כוננים) האם אני יכול להקציב מחיצה של 40 ג'יגה נגיד מתוך כל המקום הזה, בשביל התקנת ויסטה, להתקין, לראות איך זה ואז להחזיר את המחיצה של ה-40 ג'יגה חזרה למקומה (כמובן אחרי שאני מפרמט את המחיצה השנייה)? כאילו להחזיר אותה ל-440 ג'יגה שנשארו? או לעשות ההפך, (אם אני ארצה להישאר בויסטה) ול"הביא" את 440 הג'יגה הנותרים לתוך כונן אחד... האם זה אפשרי, מה צריך בשביל זה והכל. תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מתי יוצא כונן DVD שיהיה אפשר לצרוב עליו עד 40 ג'יגה בלוריי משהו כזה?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי, דרסתי בטעות קובץ שאני צריך בקובץ אחר באותו השם. האם יש דרך לשחזר את הקובץ הקודם? תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז ככה ,תמיד שאני מפרמט אני משתמש בדיסקט שצריך להכניס אותו לפני הפרמוט וללחוץ F6 ואז לבחור קבצים כאלה..בקיצור אין לי את הדיסקט הזה עכשיו ואני צריך את הקבצים האלה... מישהו פה גם משתמש באותו דרך כמו שלי?ויש לו את הדיסקט ? ועכשיו נגיד אם אני מנסה לפרמט אז זה אומר שהקובץ txtsetup.oem לא נמצא אולי אני רק צריך את הקובץ הזה וניסיתי לחפש אותו ולא מצאתי מי שיכול שיעזור לי בבקשה תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם ראשית אני אומר שקראתי הסטיקי בנוגע להמלצות צורב די וי די אבל זה רק בילבל אותי..... עד עכשיו אמרו לי ש nec טובים מ lg... אני מתלבט בין lg-צורב gsa-h10 a לבין nec צורב DVD ND3550 או nec-ad-5170 אני מדבר על תקציב עד 200 שח.......מה הכי טוב מבין השלושה? ויש לי על כולם אחריות שנתיים... אז זה לא ככ משנה כיום מה לקנות לא? כי במילא אתה מקבל שנתיים אחריות? ו 200 שח לשנתיים בהחלט שווה.... מה שחשוב לי שהצורב ימשיך לצרוב.... כי אני צורב המוןןןןן כל מה שזז אני צורב ושייקרא דיסקים לאורך זמן בצורה מהירה..... תודה על העזרה בבחירה
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חבל שנעלתם את הדיון הקודם כי בשאלות הנפוצות כתוב 160GB=149GBבעוד ששלי מראה רק 127GB זה הבדל של 22GB מה הסיבה לזה??
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישת כונן קשיח אך רציתי לברר קודם משהו. בלוח אם יש לי חיבור IDE אחד ו2 חיבורי SATA 1.0. כרגע אני משתמש בחיבור ה-IDE לכונן הקשיח, ואני רוצה להוסיף כונן כדי שיהיה לי עוד מקום במחשב בעזרת הSATA, רציתי לברר אם אפשר לחבר כונן קשיח לSATA בנוסף לכונן קשיח שקיים בIDE כרגע ללא האטה של המחשב ובעיות כלשהן, כיוון שמחברים שתי כוננים על אותו חיבור IDE והמחשב רץ באיטיות רבה. תודה . ואם כן, אם מישהו יכול להמליץ לי על כונן קשיח של : 200~250 GB 7200 RPM 8MB Buffer חיבור SATA 1.0 . =]
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
הבנתי של Optiarc 3570 וה 3571 יש את אותה החומרה, אז אם אני יצרוב Firmware של ה 3571 על ה 3570 אני יקבל תמיכה ב Lightscribe או שאיך שהם קוראים לזה LabelFlash..?
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
טוב מחר אני כבר צריך להזמין צורב וקראתי פה הרבה ושאלתי גם כמה פעמים בתרדים כללים יותר ולא ענו לי אז ככה, לפי מה שהבתי מהתרד של המומלצים, הצורב הוא אותו צורב כמו הפיוניר על כל יתרונותיו, רק בנוסף לכך הוא גם יותר זול וגם בא עם שנתיים אחריות (יתרון רציני) ככה שיש לו רק יתרונות על פני הפיוניר, תקנו אותי אם אני טועה או אם יש בכל זאת איזה הבדל בניהם..? בנוסף רציתי לדעת ממי שכבר יש לו את הצורב הספציפי הזה של אסוס האם הוא מרעיש או יחסית שקט? האם באמת יש בעיות בקריאה של דיסקים שקצת נשרטו או שזה נסבל? האם לסמסונג 182D יש עדיפות עליו אפילו ללא שנתיים אחריות? תודה
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ניסיתי היום לצרוב 5 דיסקים DVD ואחד אחרי השני הם נכשלו בצריבה , נסיתי דיסק CD רגיל לצרוב וצרב ללא בעיה הצורב חדש של חברת פיונר משמומלץ פה בסטיקי עד עכשיו לא היו שום בעיות אצלי 3 שבועות דיסקים של חברת VANGUARD גם כן עד עכשיו נצרבו ללא בעיות מה הבעיה צורב או הדיסקים ?
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כל דיסק קשיח למחשב? גם דיסקים קשיחים ישנים?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן, קניתי 160 ג'יגה סאטה2 של ווסטרן דיגיטל, כשאני נכנס לביוס הכל טוב ויפה והוא מראה את מלוא הנפח, אבל בווינדווז הוא על רק 130 ג'יגה משום מה.. איך אני מסדר את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעשות שב Dok שלי יהיה תפריט בוט של דוס ואני יהיה יכול לבחור בין שני תוכנות (MemTest86) ועוד איזו תוכנה של בדיקה.. זה אפשרי ואם כן אז איך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2006/11/27/15-years-of-hard-drive-history/index.html אי אפשר להגיד שאין שינוי ביצועים.. אבל מעניין מה היה קורה אם היו משווים מעבד מלפני 15 שנה להיום...
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הי, לפני כמה ימים שאלתי בנוגע להרד דיסק 160GB אמין עם דגש על זה שיהיה כמה שיותר שקט. הוצע לי לבדוק סיגייט וסמסונג.רק שבמקום בו אני קונה אין סמסונג וחבר אמר לי ש"סיגייט זה דראעק" לי יש WD 160 והוא יחסית רועש. אז אופציה נוספת בחנות היא MAXTOR,איך הוא?ומה דעתכם על מה שנאמר על סיגייט ?
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי תצורב הזה... רציתי לדעת אם הוא תומך בשכבה הכפולה לצריבת משחקים ל-XBOX360 אם לא ... על איזה צורב הייתם ממליצים לי שכן תומך... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מעוניין בכונן קשיח חיצוני 2.5 80GB עם גיבויי בלחיצת כפתור. המליצו לי על הדיסק של PHILPS עם שנתיים אחריות. התלבטתי לגבי WD 2.5 80 GB רק שבו אין גיבויי בלחיצת כפתור. מה דעתכם לגבי הכונן הזה? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8483194&type=2&product=1&= אשמח לתשובה יום נפלא
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-