אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות הארדיסק חדש בנפח של טרה, רציתי לקבל המלצות על אחד טוב בדגש על שקט ואמינות. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
היי אני מעוניין בכונן חיצוני לגיבוי והעברת קבצים וראיתי את הכונני 2.5 האלה שנראו לי די אטרקטיביים אני מעוניין בכונן נטו בלי שום תוכנה בתוכו עיצוב לא משנה לי כל כך למרות שיהיה נחמד אם הוא לא ייראה כמו שדכן אם שכחתי לציין משהו תגידו ואוסיף פרטים תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני קונה תצורב הזה שלH20L LG מה אתם אומרים? http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=7&subcatid=23&prodid=123&keySearch= יותר טוב מH10A ?
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ערב טוב, אני כבר כמה שנים משתמש בRAID "ורטואלי" מעל הצ'יפסט שלי (NF4), אבל הבעיה שלי היא שרק הפצת SUSE תומכת מהקופסא בבקר הורטואלי הזה, אז אמרתי לעצמי ש:"למה לא לרכוש איזה בקר חצי איכותי שיחזיק לי לאיזה ~4 שנים טובות?" אבל אני כבר מחפש המון זמן ולא ראיתי מקום בארץ שמוכר בקרים רציניים הדרישות שלי: מחיר עד 100$ 4 חיבורים SATA-II לפחות תמיכה בלינוקס המזל זה שאני עוד חצי חודש יוצא לטיול לבוסטון וגם יהיה בניו יורק ואין לי מניעה גם להזמין באינטרנט מהצד השני של ארה"ב מכיוון שיש לי לאן לשלוח את זה ואני יוכל לאסוף אחר כך יש למישהו המלצה לבקר שעונה על הדרישות? (אם יש משהו ששווה את זה אז תוספת של 50$ לא תהרוג אותי ) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אני מנסה לכניס כמה סרטים והוא מזהה אותם כתקליטורים ריקים וניסיתי את כל ה CODECK וPOWER DVD אין כלום מה יכולה להיות הבעיה הצורב DVD הוא חדש של NEC . יש למישהו רעיונות? עדכנתי FIRMWEAR וכלום הוא לא מזהה בכלל שיש דיסקים!!!! טוב פרטים נוספים: יש לי את הסרט של החתונה שלי על DVD-R של חברת פורטיס(הסרט מהצלם לא משהו שאני עשיתי),הצורב DVD שלי הוא NEC 3520A הסרט עבד בנגן DVD בייתי וגם על הנייד שלי וחלק מהסרטים עבדו על גם על המכשיר הנ"ל אבל לא עוד. ניסיתי לעדכן קושחה ולא עזר. אולי סוג הדיסקים לא תומך? אולי אי אפשר לראות בצורב DVD סרטים?? אני דיי מיואש!
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני מתלבט האם כדאי לי לקנות SATA 8MB ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה וזאת על מנת לשפר את ביצועי המחשב שלי. אפשר להגיד שכרגע צוואר הבקבוק במחשב שלי הוא הדיסק הקשיח (60GB ללא SATA ועם CACHE רגיל!) וחוץ מזה יש לי מחשב די טוב: Pentium 4 3.0Ghz HT 512MB DDR 400 FX5200 128MB Seagate 60GB IDE Normal Cache השאלה שלי היא האם הוספת הדיסק החדש והתקנת מערכת ההפעלה עליו תשפר את ביצועי המחשב במידה ניכרת. האם אתם יכולים להפנות אותי לסיקורים בהם בוצעה השוואה בין ביצועי מחשב עם SATA 8MB וללא? ועוד שאלה: אם אני קונה דיסק קשיח נוסף אני כנראה יקנה HITACHI בגלל שאותם אני יכול להביא ממש בזול. יש התנגדויות?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מחפש 100 מדיות בזול 80 ש"ל ומטה (יש כאלה מקומות אני בטוח) של סילבר ליין או חברה מוכרת! תודה ובבקשה.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הארדיסק שלי כמו מצפצף כזה שאני מדליק אותו או שאחרי שהמחשב היה ב IDLE אני משתמש בו הוא מצפצף שוב זה לא ממש צפצוף זה כמו תיקתוקים כאלה.. ההארדסיק הוא של MAXTOR 80 GB 7200 RPM
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום התקנתי היום דיסק קשיח IDE חדש, אבל ווינדוס לא מזהה אותו. חיברתי אותו לספק כח, החיבור הזה עם ה4 פינים, אם אינני טועה צבעי הכבלים שלו הם שחור-צהוב-צהוב-אדום. אחרי זה חיברתי אותו לחיבור IDE שמשותף לו ולכונן DVD. אחרי זה הדלקתי את המחשב, וראיתי שהווינדוס לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה? צריך להגדיר איזה משהו שלא הגדרתי? תודה, Zzzz
-
- 14 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים אחד של הווינדוס והשני יש איתו פתאום בעיה. הכונן של הווינדוס נקרא אצלי I: שזה הדיסק קשיח הראשון , והדיסק קשיח השני הוא D עד לא מזמן.. המחשב פתאום שינה את D לC! עכשיו כשיניתי בחזרה את C לD פתאום נהייה לי שני כוננים של הדיסק קשיח (לא שפיצלתי) כלומר יש לי C וD שזה אותו דיסק קשיח (גם כן אותו נפח כך ועם אותם הקבצים) עכשיו שאלתי היא איך אני משאיר את הכונן בשם D בתודה manor
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם אני יכול לצפות בסרטים בפורמט BDRIP או בפורמט-איכות HD דרך DOK או כונן קשיח חיצוני? הכוונה לחבר את זה לLCD שבסלון דרך כניסת הUSB שם. לא ראיתי ששי באתר פורום שעוסק בזה אז בגלל זה שאלתי פה.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני צריך צורב DVD שצורב דיסקים עם שיכבה כפול באיכות טובה IDE, ראיתי את 2 בצורבים המומלצים ה 116D וה LG GH22NP20 והמחיר של ה 116D שם אפילו לא קרוב.. הכי קרוב זה ב KSP ב 135 שגם שם אין להם באף חנות את המוצר במלאי וגם לא יהיה, כך שהמחיר הכי זול שיש זה 160-170 קיצר מה עדיף לקנות את ה 116D ב 160-170 או להסתפק ב LG GH22NP20 שעולה איזה 120 שקל? שוב השימוש העיקרי הוא צריבת דיסקים עם שיכבה כפולה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זיכרון של 8G. לאחרונה הוא נתקע, המחשב מזהה אותו אבל לא נותן לגשת לנתונים ומבקש לעשות אתחול. בשום מחשב שלא ניסיתי לא הצלחתי לבצע אתחול לא ל FAT ולא NTFS שאלתי האם יש איזו שהיא דרך להציל את הכרטיס? לא אכפת לי מהנתונים..תודה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מתכנן לקנות כונן קשיח נייד שאני הולך לעשות בו משחק עם ההרשאות ליוזרים בין מחשבים שונים. בדקתי את המצב עם דיסק און קי וראיתי שאם אני מתקין מערכת קבצים NTFS על הכונן הוא נותן לי פתרון לבעיות שלי (לאפשר גישה מיוזר ספציפי לתיקיה ספציפית דרך מחשב אחד ולכל השאר לא) ולכן לפני שאני קונה אני רק רוצה חוות דעת מקצועית נוספת. יש סיבה שאותו הדבר לא יעבוד לי עם כונן קשיח נייד שאני ארכוש? יש סיכוי שהוא לא יתמוך NTFS או כל סיבה אחרת שלא יעבוד לי הרעיון? תודה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום. כרגע יש לי בתוך המחשב 250X2 + 500. בנוסף יש לי בתוך סטימר 250GB ועוד HD חיצוני של WD 500GB. אני מחפש רעיונות מקוריים לאכסון HD פנימיים או NAS שאין לא כלכך מושג מה זה אומר. נשאר לי מקום אחרון במחשב לHD, ואני מחפש פתרונות להוספת HD, אכסונם וכו'. תודה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שבת שלום יש לי הרד דיסק WD 120G לפני שבועיים בערך מחקתי את כל הHD בשביל ליצור מחיצות חדשות+התקנתי הארד דיסק חדש. התקנתי על כונן C וינדוס XP sp2 מאז התחילו הבעיות. כונן D היה בערך 90 G עם קבצים בתוכו. תמיד אחרי ריסט כונן D נמחק זאת אמרת לא מאותחל מחיצת C נשארה כרגיל ניסיתי לליצור את המחיצה עם PMAGIC ועדיין נמחק.. זה כבר קרה בערך 3 פעמים *ניסיתי לשחזר קבצים עם recover my files. מה צריך לעשות? תודה ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אני מחפש הארד דיסק נוסף (להרחבה של ספריית סרטי הHD שכרגע נמצאת על המחשב) נכון להיום היא תופסת בערך 500GB כך שהכונן שאני מחפש צריך להיות בעל קיבולת של 1.5T לפחות (עדיפות ל2TB - כי בוודאות זה ימולא 8) ) העניין הוא שאני לא כזה בקיא בכוננים קשיחים חיצוניים חשוב לי שיהיה אמין ככל האפשר (אני יודע שאין שום אינדקציה על הנושא.. אבל ככל האפשר) עדיפות לכונן בעל חיבור של USB3.0 או eSata (בתקופה הקרובה כנראה ייקנה מחשב חדש שיכולל יציאת USB3.0) בהתחלה הסתכלתי על מס דגמים: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QEAEDF593 http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733486 אבל אז ראיתי ביקורת נורא לא טובה בZAP על הWD ובסמסונג בכלל אין דגם... כך שיצאתי מבולבל... :-\…
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האם אפשרי ליצור מכונן קשיח מפוצל (C ו-D) חזרה כונן אחד רק ©?? תודה לעוזרים....
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
קראתי כבר את כל השאלות בנושא ואכן אמור לזהות 149 - למישהו יש רעיון איך אני מאתר את ה 19 גיגה הנותרים ?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3550A ובסלון DVD די מעפן של פרוסאונג ג'רמני (LOL). על איזה מדיות אני צריך לצרוב כדי לראות בסלון? ואיך אני יודע באיזה פורמטים הוא תומך או לא?
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
enermax עם ה noisetaker eg425p בביקורת ספקים אצל pcabusers: http://www.pcabusers.com/reviews/enermax/noisetaker-eg425p/main.htm 6 כונני sata/ide המחוברים ב raid מנסים לאיים על ביצועי ה raptor ב gamepc: http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=serialcompare&page=1&cookie%5Ftest=1&MSCSProfile=95385A1F52DEA1A229D5B3754205446465FA2D9A990D0E03363E664C576666FA49B7FD51B63EC73FD5C5F7956B4C6C3F7C517ED2E5C8F9D653DB9E3562EA797A51903F4A47CF4CD36B69FAC574A990A754C20447C2ECE76484E0C3BBE2BD8179CB339CE2B961338D0EDD8710A384ABFD92A77350820E3670C4CD3138BB93329B78ED9AE6C613FC19
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
ברצוני להוסיף לדיסק c עוד כ 2 ג'יגה האם אפשר להוסיף ממחיצה אחרת בלי לשנות את c: כלומר כך שכל הקבצים יישארו בה והמערכת תמשיך לפעול כרגיל בלי התקנה מחדש ? האם אפשר דרך Disk Management של ווינדוס ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אם כרגע יש לי דיסק קשיח WD של 1TB ואני יקנה עכשיו דיסק קשיח WD בנפח אחר.. 2TB לדוגמא.. זה יעבוד לי במערך Raid? או שצריך לקנות משהו ספציפי?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום, יש דיל שרץ [וייגמר אוטוטו] על SAMSUNG S2 Portable 750GB USB 2.0 External Hard Drive HX-MUD75DA/G22ב $75 זה דיל לא רע!!! הנה הPDF שלו [לקח לי זמן לטעון אבל עובד] http://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CHwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.seagate.com%2Fstaticfiles%2Fsupport%2Fsamsung%2Fdocs%2FS2%2520Portable%2520Series-1%2520User%2520manual%2520EN%2520Rev07%2520110714.pdf&ei=vyepT-uYLMeF8gOI_7HlDw&usg=AFQjCNHr25IFcsI3qzlSe1uMlk-qXBHStg&sig2=qRuHSL0Cayfx_W7gDarEmw התמיכה\שירות אגב היא של SEAGATE!! [בארץ זה אומר משלוח לנ.איסוף שלהם בלוד- ואם מקבל חדש בעקבות תקלה- הוא יישלח אלי מאמסטרדם! במקרה זה האם צריך ל…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-