עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ראיתי באתר של איבורי את הרד דיסק הזה : דיסק קשיח Western Digital WD6400AAKS http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2137&CatCode=399 נפח 640 גיגה ב360 ש"ח לפי הנתונים שלו נשמע אחלה הרד דיסק. השאלה שלי האם יש כאן קאץ? או בעיה סמויה שבגלל הרד דיסק במחיר כזה נמוך? האם יש איזה ביקורת או משהו על המוצר? עריכה: מצאתי גם את הרד דיסק הזה: דיסק קשיח Seagate דגם ST3750640AS נפח 750GB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2153&CatCode=399 יש פרטים? האם הוא טוב ומה הסיבה שהמחיר שלו רק 410 שח? ומה מבינים בסופו של דבר כדאי לי לרכוש? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Started by LazyCat,

אני מתלבט מה לקנות - HD SATA 250GB ולקנות גם בקר PCI SATA (הלוח שלי לא תומך...), או HD UATA100 250GB רגיל ללא תוספות? ואם התשובה שעדיף בקר+HD אז איזה בקר מומלץ (או שזה לא עקרוני)? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by o.k,

שלום לכולם!! רציתי לשאול מה יותר עדיף לקנות : צורב ו- CDROM בנפרד מהDVD או צורב ו- CDROM ו- DVD כגוף אחד תודה.....

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  4. שניהם sata, שניהם באותו מחיר, אבל רק ל -asus יש את LightScribe. אני כנראה הולך על asus. מה דעתכם? תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by RaGe,

האם שניהם יציגו את אותם ביצועים? יש לי אפשרות לקבל את של אסוס ללא תוספת מחיר. אני יודע ששניהם באותה המהירות אבל אולי בגלל שהחברות שונות זה לא יציג בדיוק את אותם הביצועים. אז הקיצר, מה עדיף? עם נימוק אם אפשר.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות מדיות עבור הצורב DVD שלי, אבל אני לא יודע אם לקנות DVD-R או DVD+R? על מה אתם ממליצים ולמה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Myt0s,

אני מתבלט איזה לקנות מהשניים.......(שניהם יהיו SATA 8MB Buffer) או 80 או 120...אני עדיין לא בטוח...אבל אני לא יודע איזה חברה לקנות....................................... אז מה יותר טוב.???

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by vale,

יש לי במחשב הארד דיסק פנימי של 160GB שדי מלא ואני צריך עוד הרבה מקום אז חשבתי לקנות עוד הארד דיסק אבל יש לי התלבטות בין פנימי לחיצוני. אני בעיקרון נוטה יותר לפנימי מכיוון שזה אמור להיות יותר מהיר(תקנו אותי אם אני טועה). במידה ואני בוחר בפנימי, כל סוג וכל דגם יתאים או שיכול להיות שיש דברים בלוח אם שעשויים להגביל אותי? כמו כן אשמח אם תמליצו על דגם בסביבות ה-500GB ושיהיה מהקטלוג של סקייפיסי, תקציב -500 ש"ח. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. תראו... יש לי עכשיו WD 250G 16M במחשב עכשיו אני רוצה לקנות עוד אחד (כן לא מספיק לי חחח אני איש מוזיקה וממומלץ לעבוד אם 2 דיסקים קשיחים) עכשיו עלה לי רעיון אם כבר אני קונה עוד הרד דיסק למה לא שיהיה נייד\חיצוני??? אבל כמה דברים חשובים בעניין: 1. העמידות של הרד דיסק חיצונית כמו בפנימי? 2.מהירות שליחת\קבלת המידע היא טובה כמו ברגיל? כלומר שיפעל כאילו הוא פנימי זה מאוד חשוב 3.הביצועים פה חשובים יותר מן החיצוניות של ההרדדיסק כי זה מיועד לעבודות אדיו כבדות שצורכות עיבוד מהיר והעברה מהירה גם כן... 4.אם קונים הרד דיסק ויוצא שכדאי ולא מזיק לקנות חיצוני אז קנות נייד אמיתי כמו אלודוגמה) או שהרד דיסק רגיל כמו במחשב שאני קונה ומכניס לקופסה חיצונית כמו זה למשל: מקווה שהבנתם …

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by splspl,

מה עדיף? WD 500AAKS 16MB Cache Hard Drive ST3500320AS Barracuda 7200.11 500GB 32MB Cache Hard Drive מעוניין לקנות השבוע...

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by splspl,

מה עדיף? WD 500AAKS 16MB Cache Hard Drive ST3500320AS Barracuda 7200.11 500GB 32MB Cache Hard Drive מעוניין לקנות השבוע...

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  12. שלום לכולם! אני צריך המלצה: אני עובד בקבצים ענקיים בפוטושופ, וכל מה שמגביל אותי זה ההרדיסקים! אני חושב לוותר על הרייד של ה3 הרדיסקים וליקנות או את הרפטור החדש של 150GB או ליקנות SSD מהיר: http://skypc.co.il/sg_product~FM-25S2S-64GBF1~7~0.htm אני צריך בישביל SCATCH DISK! או ליקנות 2 SSD כאלה ולשים ברייד 0: http://skypc.co.il/sg_product~OCZSSDS30GB~7~0.htm מה יתן לי יותר ביצועים בקריאה כתיבה? מיפרט: Q6600 אסוס P5NE-SLI 4X1GB G.SKILL 800MHZ HK 3X250GB 16M RAID 0 500GB 32M תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by b-or,

כולם במהירות 52X32X52 וכולם עולים אותו מחיר (שאגב מאוד משתלם). מה שבטוח זה שאני קונה אבל אני לא יודע במה לבחור.. .. בעקבות הנושא ערכתי חיפוש וראיתי שלייטאון מייצרת לסוני את הצורבים.. והם למעשה זהים.. LG יש לי במחשב אחר ואני מרוצה (ב6 חודשים שהוא היה אצלי - חדש) אך ראיתי הודעות בפורום שהוא מסובב מהיר מדי את הדיסקים והוא מגיע למצב של לשבור אותם... חברה.. אז מה עדיף? תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by ranger_z,

שלום אני צריך צורב PATA קראתי את רשימת הצורבים המומלצים ואני מתלבט בין שני הצורבים האלה כשהפרש המחיר ביניהם עומד כרגע על 25 שח לגבי החסרונות יש דברים שאני צריך עוד אינפורמציה בשביל להבין מה עדיף לי למשל בצורב של פיוניר רשום שאין אפשרות לשנות את הביטסטינג למדיות מסויימות. אני לא ממש זוכר מה זה אומר... אבל האם זה אומר שאי אפשר להגדיר את המדיות בתור DVD-RAM? מישהו יכול להזכיר לי בשביל מה צריך את זה? (קראתי שזה קשור לתאימות לאחור לנגני DVD ישנים, אבל בתכלס מה זה אומר) ולמשל בצורב של LG רשום שיש איכות צריבה מוטלת בספק על מדיות DVD, וזה נשמע כאילו שזה צורב על הפנים ולדעתי אם הצורב נופל בפעולה העיקרית שהוא אמור לעשות אז אין טעם לחכות לקושחה עתידית שאולי תפתור את הבעיה.…

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  15. Started by -Tal-,

אהלן, רציתי לדעת על מה אתם יותר ממליצים WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS או SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - SP2504C ועוד דבר על מה אתם יותר ממליצים Pioneer DVDRW-/+ X18 BLACK DVR-212BK- SATA או LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  16. מה עדיף? W estern Digital Caviar Green 3TB IntelliPower, 64MB, SATA III WD30EZRX או Seagate 3TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST3000DM001 http://ksp.co.il/?list_compare=.18274..12760. ויש לי מחשב עם SATA 2 עם לוח אם AMD ATHELON II X2 250 3.00 GHZ האם הכוננים הללו יעבדו במחשב שלי?

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  17. איזה עדיף מבין שני הצורבים האלו? מה יותר אמין? 1)asus drw-1608p3s 2)lg GSA-H22N מחפש תשובות נכונות ואמינות....תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  18. ההפרש ביניהם הוא בערך 100 שקל ברוב החנויות... (אם תוכלו להמליץ לי על דגמים טובים אני אשמח) אמרו לי שאם אני אוסיף 160 ג'יגה (כבר יש לי 160 ג'יגה במחשב כרגע) אני אוכל ליצור מערך RAID, האם אפשר לקבל הסבר מה זה ובמה זה תורם לביצועים? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  19. Started by mkx,

ואם להיות יותר מפורט, אז מה עדיף: -LG GSA H30 או -LG GSA H42

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  20. Started by GENERAL,

איזה HARDISK עדיף ? מחפש משהו שקט... הרוב המליצו על SAMSUNG לא עדיף maxtor???

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by lalo,

שלום, מאחר והתקלקל לי דיסק קשיח של 750GB של סיגייט החלטתי שאני הולך על גיבוי קניתי זוג כוננים 500GB ואני מתכוון לעשות RAID1 הבנתי מזה RAID 10 וRAID 0 אבל לא הבנתי מזה RAID5 של 3 כוננים--- ואם אפשר אל תביאו לי את הקישור הזה של הויקיפדיה שמדבר על הרייד כי לא הבנתי מה אומרים שם על RAID5. חשבתי אולי לקנות עוד כונן של 500GB ולעשות RAID5 אז מה הוא עושה ? מה הוא משפר ? הוא גם מגבה וגם משפר מהירות ? אם אפשר כמה שיותר מהר שזה דחוף ליומיים הקרובים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by niner,

מה עושה כבל SATA?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by waizman,

עידכנתי לצורב, והוא עכשיו לא קורא דיסקים... אני יכול להחזיר לחברה לתיקון (יש אחריות), או שהאחריות לא מכסה FirmWare? אפשר לשחזר, או שאני יחסוך לצורב חדש?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by omnius,

הרי זה קריאה מגנטית, אז למה הצ'יפסטים?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  25. היי שוב, אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק של 160GB בנוסף ל-80 שיש לי. על לוח האם M863G שלי, יש שני סלוטים של IDE, אחד תפוס ע"H הארד דיסק והשני ע"י צורב. אמרו לי שאפשר לצרף על הכבל של אחד מהם עוד DEVICE. זה אכן אפשרי? ואם לא - האם יש דרך אחרת להוסיף עוד הארד דיסק? תודות.

• 8 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים