אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
Patriot 16G XT BOOST 150X USB2.0 DOK אני שוקל לרכוש אותו .לא ראיתי הרבה תגובות עליו ברשת. איך הוא מול המקבילים 16GB ? תודה מראש אדי
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הי, אני מחפשת כונן עד 450 ש"ח. הכונן אמור להיות ללא חיבור חשמל נפרד (אין שקעים) ובנפח מקסימלי. המלצות? המדריך להשקעה בטוחה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי ליתפוס "גלים" של מהירויות מתוכנה שציפיתי ממנה למהירויות כאלו הכי פחות (מדובר על הפרד כמובן) ומצד שני עלי ליצרוב את מה שאני מוריד על מנת לפנות מקום בHD ועל מנת להעביר את המדיה ממחשב אחד שלי לאחר. איני רוצה להפסיק את פעילות הפרד או פעילות דומה לכך מישום שזה יעלה לי ביוקר מבחינת המהירות. לכן שאלתי היא, האם ניתן ליצרוב מידע כלשהו בזמן שהמחשב עסוק בפעילות אחרת כגון פרד פתוח אשר מוריד וכו'? והאם הדבר לא יגרום לבעיות קריאה או בעיות כלשהן עם הדיסק הניצרב? Thank You
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3550A ובסלון DVD די מעפן של פרוסאונג ג'רמני (LOL). על איזה מדיות אני צריך לצרוב כדי לראות בסלון? ואיך אני יודע באיזה פורמטים הוא תומך או לא?
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
איך אני עושה ככה שההרד דיסק החדש יהיה הראשי, והשני יעבוד רק כשאני אצטרך אותו, פשוט הישן רועש יותר... אני להתקין על החדש גם וינדוס וכל המדיה וכל המשחים, וכשיהיה לחוץ בו המצב עם מקום אני אשים את שאר המדיה בדיסק השני... כך שעד אז אני לא אצטרך לשמוע את הישן פועל בכלל. או שזה לא עובד ככה והוא עובד בכל מקרה? אז כדאי פשוט להוציא אותו ולזרוק ולשים רק את החדש במחשב?
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, לא ממזמן רכשתי את הארדיסק החיצוני הנ''ל(Seagate freeagent 1tb) מלבד ה500 שמחובר לי כרגע. כל פעם שאני עושה ריסט, הוא מגיע למצב שרואים תמונה של הלוח אם ודגם(ASUS-P4800) ומשם לא מצליח להמשיך לעשות כלום. אפילו לא למסך השחור שמקריא איזה IDEים מחוברים ומה כל כונן דגם והשאר. אני חושב שהוא ממש מתקשה לקרוא אותו, ולכן הוא תוקע לי כל המחשב ולא מצליח לעלות. הוא לא מחובר לשום מפצל USB, ניסיתי לחבר אותו גם קדימה, גם מאחורה(בכמה כניסות מאחורה) - לא עוזר אני חייב לנתק אפילו לפני שאני מפעיל מחדש את המחשב , אחרת הוא לא רוצה פשוט לעלות. הברירה היחידה שיש לי זה לנתק אותו כל פעם, ואז מהר בטעינה הכחולה של הXP לחבר את הUSB שלו בחזרה בהארדיסק עצמו, ואז המערכת הפעלה עולה ורואים אותו במחשב…
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לפני כשבוע, נהרס לי הרד דיסק ראשי של המחשב (יש לי בנוסף עוד 2X2TB), החלפתי אותו ב crucial m4 128GB. לאחר התקנה של וינדאוס 7, אחד מההרדיסקים של ה 2TB, לא הופיע לי (המחשב זיהה אותו, אך לא הופיע הכונן במחשב שלי), והייתי צריך "להדביק" לו קידומת (או איך שלא קוראים לזה) F: דרך disk manger של וינדאוס - ומאז הוא הופיע יחד עם כל הקבצים שהיו בו. עכשיו לבעיה: אני שומע מוזיקה דרך נגן foobar2000 שנמצא בכונן ה SSD (C:), כל קבצי השמע נמצאים בכונן ה 2TB, (F:) כאשר אני מפעיל שיר בפעם הראשונה, התוכנה נתקעת, הדיסק קשיח עושה קולות כמו של מטוס ממריא, ולאחר כמה שניות המוזיקה פועלת (ברצף לכל השירים ביחד, כלומר, לא נתקע יותר) ומדי פעם יש רעשים של תקתוקים קטנים מהדיסק קשיח. עשיתי לו בדיקה דרך וינ…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7091 השאלה בכותרת.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני, אחד זול השני יקר - לא ברור לי אם שווה להוסיף כסף ולקנות את היקר? מבקשת שתעזרו לי לבחור בין שני דגמים (מתוך האתר של אייבורי): 730 ש"ח קוד דגם Model WDBAAF0020HBK מהירות (Transfer Rate (USB 2.0) 480Mb/s (Max נפח Capacity 2000GB חיבור Interface USB 2.0 תומך מע' הפעלה +O/S Compatibility Windows 2000, XP, Vista, Mac OS X 10.4.8 גודל Physical Dimensions (H x L x W) 165 x 135 x 48 mm 5 שנים אחריות 485 ש"ח קוד דגם Model ST320005EXD101-RK נפח Capacity 2000GB חיבור Interface USB 2.0 תומך מערכת הפעלה O/S Compatibility Windows XP, Vista, Windows7 שנתיים אחריות תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום, יש דיל שרץ [וייגמר אוטוטו] על SAMSUNG S2 Portable 750GB USB 2.0 External Hard Drive HX-MUD75DA/G22ב $75 זה דיל לא רע!!! הנה הPDF שלו [לקח לי זמן לטעון אבל עובד] http://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CHwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.seagate.com%2Fstaticfiles%2Fsupport%2Fsamsung%2Fdocs%2FS2%2520Portable%2520Series-1%2520User%2520manual%2520EN%2520Rev07%2520110714.pdf&ei=vyepT-uYLMeF8gOI_7HlDw&usg=AFQjCNHr25IFcsI3qzlSe1uMlk-qXBHStg&sig2=qRuHSL0Cayfx_W7gDarEmw התמיכה\שירות אגב היא של SEAGATE!! [בארץ זה אומר משלוח לנ.איסוף שלהם בלוד- ואם מקבל חדש בעקבות תקלה- הוא יישלח אלי מאמסטרדם! במקרה זה האם צריך ל…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מותר להדביק מדבקה על דיסק? אם לא-איך אפשר לכתוב עליו רשימת שירים? (אין מקום לכתוב 20 שירים על דיסק אחד)
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכם!!! רציתי לדעת קצת כל כונן blu ray: מה זה הכונן הזה למעשה? מה השימוש בו? ועם יש מאמר בנושא הזה אני אשמש!! בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי NEC3500A וDVD שקורא רק דיסקים בפורמט -(כולל -RW), האם אני יכול איכשהו לשנות את הBOOKTYPE של הDVD+RW לDVD-ROM(שאותו אין בעיה לקרוא)? האם לאחר מכן אני אוכל למחוק את הדיסק ולצרוב עליו שוב? האם יש צורך לצרוב FIRMWARE חדשה?(כרגע יש לי את הרשמית). ולבסוף, דרך איזו תוכנה אני אוכל לעשות זאת בהנחה שזה אפשרי.
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי 2 הארד דיסקים: אחד SP2504C והשני WD2500JS (שניהם 250GB) אני יכול ליצור מהם כונן RAID אם אני אחבר את שניהם ביחד? ואם כן - האם המהירות תהיה כפולה, ולגבי המקום האם יהיה לי 250GB עדיין משניהם (במקום 500GB)? בנוסף, איך אני מגדיר אותם כ RAID והאם הקבצים שהיו לי עליהם יילכו לאיבוד (יש לי פחות מ-250GB סה"כ בשניהם יחד)
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מחפש כונן DVD חיצוני וראיתי את המכשיר הבא של TEAC ב-EBAY. המחיר 32$ כולל משלוח. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230311791089&fromMakeTrack=true#ebayphotohosting בהנחה שהנתונים נכונים אשמח לדעתכם.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי win vista ושני כוננים: C ו-D. על כונן C מותקן מערכת ההפעלה והוא מלאה כמעט עד אפס מקום וכונן D הוא כונן שונות שבו יש הרבה מקום פנוי (הוא לא ריק!). אני רוצה להעביר זיכרון (משהו כמו 10GB) מכונן D לכונן C (ויש בכונן D 10G פנויים ויותר). ביאזה תוכנה אני צריך להתשתמש? ניסתי כבר את Partition Magic ומשום מה אני חושב שזה לא עוד על win vista. ניסיתי את Paragon Drive Backup והוא מחייב שכונן אחד יהיה ריק לגמריי. מישהו מכיר עוד דרך, שעובדת?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
תודה
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי, יש לי PS2 , יש לי גם הרבה דיסקים מקוריים, לדיסקים יש נטיה להסרט אצלי. אני חשבתי אולי לצרוב אותם עם צורב דיוידי על דיסק +R בביטסטינג של DVD ROM וככה שהPS2 יקרא אותו בלי MOD CHIP יש סיכוי שיעבוד? או שהPS2 לא מטומטם כמו נגן די וי די בייתי?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם אני יכול לצפות בסרטים בפורמט BDRIP או בפורמט-איכות HD דרך DOK או כונן קשיח חיצוני? הכוונה לחבר את זה לLCD שבסלון דרך כניסת הUSB שם. לא ראיתי ששי באתר פורום שעוסק בזה אז בגלל זה שאלתי פה.
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כאשר שניהם בנפח 1TB. שניהם מיועדים להיות בסופו של דבר HDD חיצוני נייד. השאלה שלי היא: מבחינת הביצועים, איזה מהם יותר טוב? לא הצלחתי למצוא מבחני ביצועים והשוואות של ה My Book Home Edition (המחיר של הWD הוא 700 שקל, יש לי אפשרות להשיג את הSAMSUNG ב750 שקל יחד עם מארז ויציאת ESATA) מה דעתכם/המלצתכם?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני צריך צורב DVD שצורב דיסקים עם שיכבה כפול באיכות טובה IDE, ראיתי את 2 בצורבים המומלצים ה 116D וה LG GH22NP20 והמחיר של ה 116D שם אפילו לא קרוב.. הכי קרוב זה ב KSP ב 135 שגם שם אין להם באף חנות את המוצר במלאי וגם לא יהיה, כך שהמחיר הכי זול שיש זה 160-170 קיצר מה עדיף לקנות את ה 116D ב 160-170 או להסתפק ב LG GH22NP20 שעולה איזה 120 שקל? שוב השימוש העיקרי הוא צריבת דיסקים עם שיכבה כפולה
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום מחשב נייד LG LS55 בן שלוש אוטוטו כמה חודשים לא קורא דיסקים מסוג DVD - עושה רעש ומסובב אותם אך לא מזהה. צרובים- מקוריים- כל פורמט של תוכן - לא משנה. לגבי CD אין שום בעיה. היות ועדיין באחריות מסרנו לחברה שטענה שיש בעיה בתוכנה ולא בחומרה. עשינו פירמוט - לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה - סה"כ מחשב מצויין וזו בעיה מציקה...
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הצורב LG GSA-H10A, יש אותו בKSP אבל בשם הוא נקרא H10AB (לינק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3113), רציתי לדעת אם יש הבדל בין הצורבים? אולי בכלל כדאי לי ללכת על צורב אחר?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אם זה לא המקום לבקשות דרייברים אז תעבירו. אני מחפש דרייבר לצורב DVD של LG דגם GSA-2164D למערכת הפעלה Windows 98, תודה למי שמוצא!
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-