אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
יש לי נגן 16 GB, תפוס בסביבות 6 GB ופנוי 10 GB, אני מנסה לאחסן בפנים קובץ אחד בסיומת ISO ששוקל 6GB. זאת אומרת יש מקום ועוד ישאר 4 GB פנוי. הבעיה היא שאיך שאני מתחיל להעביר על השניה הראשונה זה מראה לי שגיאה שהדיסק מלא, איך יכול להיות? מה הבעיה פה?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש (עבודת עריכה ורינדורים -לא משחקים) מעבד I7 2600 כרטיס מסך GTX570 מתלבט האם לקחת למערכת ההפעלה ותוכנות SSD . במפרט המליצו על CRUCIAL SSD M4 128 האם נחוץ האם כדאי . חבר שמבין אמר לי שכדאי לוותר שיש מגבלה של אורך חיים בכתיבה ומחיקה אם הבנתי אותו נכון . מעבר לזה שאני רואה בפורומים על תקלות לא מעטות לבעלי SSD
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
תקראו את זה.... http://www.digit-life.com/news.html?117136#117136 לא יודע אבל זה יותר מרשים אותי...
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן, יש לי הארדיסק של WD משנת 2002 בנפח 120 ג'יגה (כן, זה הרבה יחסית לשנתון) ששבק חיים לפני כחודש, ורציתי לקבל קצת מידע לגבי עלויות שחזור בהתאם לנפח, ההארדיסק שמקבלים לאחר השחזור ובאופן כללי איפה כדאי לבצע את השחזור. תודה מראש לעונים ! עריכה:קראתי את הסטיקים במטרה למצוא קצת מידע על זה ולא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
את הקייק הזה קניתי מבאג. זהו קייק של 50 DVD+R. התוצאות נראות טובות בהתחלה אבל בסוף משום מה משהו משתבש. תוצאות הבדיקה: General Information Drive: _NEC DVD_RW ND-3520AW Firmware: 3.07 Disc: DVD+R (RICOHJPN R03) Selected speed: Maximum PI errors Maximum: 4973 Average: 469.18 Total: 8405803 PI failures Maximum: 147 Average: 0.72 Total: 103193 PO failures: n/a Jitter: n/a Scanning Statistics Elapsed time: 5:15 Number of samples: 17905 Average scanning interval: 8.01 ECC Glitches removed: 0
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מישהו פעם השתמש בדיסקים של BENQ (CDR) ויודע מה האיכות שלהם ? ומה יותר טוב BENQ או SILVER LINE ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הם הגיעו ואכן אלה CMC MAG E01 לכל מי שרצה לדעת, שנחשבים דיסקים לא רעים בכלל. אז יש X8 טוב במחיר טוב.
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היה לי הרדיסק: Samsung 160gb ATA133 8mb SpinPoint P80 קניתי את ההרדיסק מכוון שטמפרטורה נמוכה ושקט חשובים לי, וההרדיסק ענה על הציפיות. שלחתי אותו למעבדה עקב בד קלסטרים, ובמקומו הציעו לי: Maxtor 160gb ATA133 8mb DiamondMax10 אני יודע שמבחינת שקט וטמפרטורה הסמסונג עדיף בהרבה, השאלה אם מבחינת ביצועים ואמינות המקסטור נותן שיפור ניכר ושווה להתפשר עליו, או לעמוד על שלי לקבל הרדיסק זהה למה שקניתי (דבר שיכול לקחת שבועיים בערך לפי מה שאומר הטכנאי). רב תודות!
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, יש כרגע ברשותי הארד דיסק אחד WD250 אם אני לא טועה AAKS והוא כבר לא מספיק לי (המון מוזיקה,סרטי HD וחומרים בעלי נפח עצום עקב עריכה) כשראיתי את המחירים של HDD היום הופתעתי לטובה .. היום אני יכול להשיג 750GB במחיר שקניתי לפני שנה וחצי 250GB . אשמח להמלצות על שני כוננים בגדלים שונים (אחד עם 1TB והשני 750GB) הסיבה שאני מחפש שני גדלים שונים היא המחיר .. אם יש הבדל קטן במחירים כנראה שאקח 1TB . מחיר אני מחפש בסביבות 300-450 ש"ח אך..חריגה מקסימלית של 20 ש"ח עם כיתוב 60 שנה P: רק שתי בקשות קטנות : 1)שהכונן יהיה שקט (לא חייב הכי שקט שיש בעולם, למען האמת, רק שלא יהיה רועש מידיי . אם השקט עולה לי במחיר אני מעדיף רועש יותר אך במידה נכונה) 2)אשמח לקבל הצעות רק מחברות מוכרות…
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי סרט DVD (לא משהו מוגן בזכויות יוצרים - סרט על מחנה קיץ של אחותי) שאני צריך לשכפל, אבל הסרט שוקל 300 מגה יותר מהקיבולת של מדיית DVD-5. איך אני יכול להוריד קצת מהאיכות כדי שהסרט יכנס למדיה? ועם איזו תוכנה? נרו יעתיק לי גם את התפריטים והנספחים לסרט?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם קיימת אפשרות להפוך דיסק און קי לקריאה בלבד, שאני אוכל להשתמש בו רק במחשב אחד ספציפי (המחשב שלי מן הסתם ), קיימת אפשרות כזו ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כלומר האם זהו צורב איכותי לדיסקים רגילים בנוסף לזה שהוא צורב DVD
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
1. זה נכון שלכל SATA2 יש NCQ י? 2. הלוח P5LD2 תמוך ב SATA2 י?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
איך אני עושה ככה שההרד דיסק החדש יהיה הראשי, והשני יעבוד רק כשאני אצטרך אותו, פשוט הישן רועש יותר... אני להתקין על החדש גם וינדוס וכל המדיה וכל המשחים, וכשיהיה לחוץ בו המצב עם מקום אני אשים את שאר המדיה בדיסק השני... כך שעד אז אני לא אצטרך לשמוע את הישן פועל בכלל. או שזה לא עובד ככה והוא עובד בכל מקרה? אז כדאי פשוט להוציא אותו ולזרוק ולשים רק את החדש במחשב?
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ברשותי כונן 80GB ישן SATA I. ברצוני לשדרג את המחשב ובין היתר להוסיף עוד כונן קשיח 160GB בתצורת SATA II, השאלה שלי היא, האם אני צריך לפחד מכך שביצועי המחשב שלי ירדו? האם מותר לשלב בין השניים? והאם אני צריך לוח אם שיתאים לשניהם? או שכל לוח אם מתאים לשניהם? ראיתי בKSP שיש לוחות מסוימים בלבד שתומכים בSATA II. ועוד שאלה כללית ממש, SATA II משמעותית מהיר יותר מ-I? כי אם תהיה לי בעיה עם הלוחות אם אני יעדיף לקנות נגיד עוד 160GB של SATA I.... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני משתמש בלוח האם Asus P4P800-Deluxe ואמרו לי שלא צריך להתקין שום דרייבר מיוחד כדי להפעיל על הארד דיסק S-ATA ווינדוס. לכן, התקנתי על ההארד דיסק שהוא S-ATA את הווינדוס וכשאני מנסה לאתחל מההארד דיסק לאחר ההתקנה רשום לי: Reboot and select boot device. מדוע אני לא מצליח לאתחל דרך ה-S-ATA ?
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני, אחד זול השני יקר - לא ברור לי אם שווה להוסיף כסף ולקנות את היקר? מבקשת שתעזרו לי לבחור בין שני דגמים (מתוך האתר של אייבורי): 730 ש"ח קוד דגם Model WDBAAF0020HBK מהירות (Transfer Rate (USB 2.0) 480Mb/s (Max נפח Capacity 2000GB חיבור Interface USB 2.0 תומך מע' הפעלה +O/S Compatibility Windows 2000, XP, Vista, Mac OS X 10.4.8 גודל Physical Dimensions (H x L x W) 165 x 135 x 48 mm 5 שנים אחריות 485 ש"ח קוד דגם Model ST320005EXD101-RK נפח Capacity 2000GB חיבור Interface USB 2.0 תומך מערכת הפעלה O/S Compatibility Windows XP, Vista, Windows7 שנתיים אחריות תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
מה קורה אם אני עובד ב RAID Stripe, ופתאום נדפק לי הלוח אם?... הלך כל המידע?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אוקי שמתי לב שיש המון רעש ומהומה סביב "איזה מדיה הכי טובה ביחס למחיר שלה" אז הבנתי שFORTIS זה ממש לא זה, וחבל (כי את הצורב אני עתיד לקנות מKSP, ושם מוכרים את המדיות האלו) עכשיו, על אילו מדיות אתם כן ממליצים? ואיפה אפשר לקנות אותן? הצורב הוא ה3520A. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כלומר, יש לי 5 דיסקים קשיחים במחשב ואני רוצה להעביר אותם מחוץ למחשב אל תוך מארז מיוחד של דיסקים קשיחים. יש דבר כזה? מארז שאפשר לשים בתוכו כמה דיסקים קשיחים, מאווררים ויציאת USB למחשב. שאלה נוספת, מישהו מכיר את מארזTAGAN TWIN-ENGINE BLACK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2819&products_id=21088 יש ביקורות עליו?(לא מצאתי)
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
מה הדרך הכי יעילה לחבר דיסק קשיח SATA, צורב DVD וDVD? אני חושב שSATA כמובן פשוט לחבר לSATA, הצורב לIDE הראשי והDVD הרגיל למשני. זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לפענח את העניין הזה ולא מצליח. היה לי כונן קשיח רגיל. הכל עבד מצוין. רכשתי SSD. Patriot Pyro מאז, המחשב עובד כראוי, והביצועים לעניין. מצב AHCI פעיל, והכתיבה/קריאה = מטוס. א-ב-ל, כאשר אני מכבה את המחשב, ואז מדליק מחדש, לא קורה כלום! אפילו האור של העכבר ושל המקלדת, שבד"כ נדלקים מייד, לא פעילים. מצאתי רק דרך אחת לתקן את העניין, וזה על ידי העברת ספק הכוח למצב OFF, ואז ל ON מחדש, ופתאום המחשב מתעורר לחיים. לדעתי מדובר בבעיה של הכונן, כי המחשב לא הראה שום בעיה כזאת לפני החלפה לכונן החדש. אבל כדאי גם לשאול: האם יש סיכוי שקשור לכרטיס קול? גם הוא יחסית חדש. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בעקרון, כל מה שאני צריך זה להעביר איתי איזה 40 ג'יגה תוכן, אני עובר לארה"ב, וזה יוצא יותר משתלם מDISK ON KEY (יחס מחיר\נפח). חבר שלי חוזר מארה"ב בעצמו עוד שבועיים - הנה האופציות: http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010150414&page=1&bop=And למרות זאת, חשבתי לקנות איזה 160 ג'יגה בארץ, איך זה ? http://www.lifelaptops.co.il/sale.asp?pid=100 אגב, זה SSD ? תודה מראש עריכה: איך זה שבNEWEGG: Fantom G-Force GF400EU 400GB External Hard Drive - Retail עולה 60$ בעוד Fantom MTT160 160GB 5400 RPM External Hard Drive - Retail עולה 65$?! בגלל שהוא יותר קטן ?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
הטכנולוגיה החדשנית שתאפשר להקטין עוד יותר את האלמנטים המגנטיים שבעזרתם נשמר מידע בכוננים מכאניים תהיה מוכנה לפעולה רק בעוד כמה שנים כוננים מכאניים אולי מאבדים מההילה החיובית שלהם עם כל יום שעובר (ומביא איתו מחירים נמוכים יותר ויותר עבור כונני SSD מהירים הרבה, הרבה יותר), אך בסופו של דבר הם עדיין כאן איתנו וכנראה לא ילכו לשום מקום בעשור הקרוב לפחות – בתור אמצעי האפקטיבי ביותר לאחסון "קר" של מספר גדול של תמונות, מסמכים או קבצי וידאו. אי לכך ובהתאם לזאת, אנחנו ממשיכים לעקוב ולהחזיק אצבעות להתפחויות טכנולוגיות שיוכלו לספק לנו כוננים מכאניים משתלמים וטובים יותר – וכעת מתקבל מידע על כך שאחת מהטכנולוגיות המבטיחות ביותר בתחום, ה-HAMR עליה כבר סיפרנו לכם כמה פעמים בשנים …
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-