אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם הצורב שלי. שאני מכניס אליו דיסק ריק של DVD הוא לא מזהה אותו ותוקע את המחשב. הבעיה חדשה וקרתה רק בזמן האחרון. מה אני יכול לעשות בשביל לסדר את זה? אם אני מכניס דיסק CD ריק אז הא מזוהה ללא כל בעיה. בנוסף אם אני מכניס דיסק DVD עפ מידע לוקח לצורב המון זמן לקרא אותו.
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מה ידוע על הרד דיסק 120 maxtor 7200 rpm 8 mb באפר, איך הוא בהשואה לW.D אותו סוג ואותו מחיר 544 שח שניהם רק שWD יהיה רק בעוד כמה ימים ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
דודה שלי מארצות הברית, הביא לי כונן קשיח חדש 160GB של אטאצ'י (אם הבנתי נכון....) ושאני מנסה לפרמט אותו הוא כותב לי בעיה משהו עם הדריבר. הודעה נכתבה ע"פ טלפון של חבר של Asaf.y ולכן אני לא יודע את כל הפרטים בעעעעע...
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי ניסיתי היום לצרוב משחק ל XBOX עם IMGEBURN וקיבלתי שגיאה : ניסיתי דיסקים אחרים - אותה השגיאה ניסיתי קובץ אחר- אותה השגיאה ניסיתי לצרוב סתם קובץ DVD רגיל עם ASHAMPO וזה עובד טוב. ניסיתי לעשות LIGHTSCREEB וזה עובד טוב ניסיתי לצרוב CD וזה עובד טוב. אז את השגיאה אני מקבל רק בצריבת DL . האם הצורב משתמש באותו עיין לייזר לצריבת DL ולצריבת DVD רגיל? כי עם זה אותה עיין צורבת אז זה לא בעייה של הצורב כי אני מצליח לצרוב DVD רגיל והבעיה היא בDL.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לרכוש 2 כוננים קשיחים 3.5 בנפח של 2TB לטובת NAS שישמש לגיבוי ואחסון כל המדיה הביתי וכן יזרים מדיה בידורית למשתשים ברשת הביתי (לסטרימר, טלוויזה חכמה, לפטופ), מתלבט בין שני הכוננים הבאים: 1. Seagate 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 = ש"ח 496 2. Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX = ש"ח 543 איזה משניהם מומלץ יותר? האם יכולה להיות בעיה בביצועים של כונן ירוק לצורך הצגה תקינה של סרטי HD? המחירים הם מחירי KSP באילת, שם המחירים הטובים ביותר שמצאתי (ללא המע"מ), האם יש המלצה למקום שמוכר זול יותר?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אני קונה שבוע הבא מחשב והולך להתקין בעצמי את הוויסטה... האם אפשר לחלק הארד דיסק של 250GB לשלוש מחיצות בהמהלך ההתקנה? ומה ההבדל בין "להקצות", שמונח שמופיע במדריכי התקנה ובין לחלק? או שצריך בכלל תוכנה ייעודית?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז חיצוני עם חיבור USB עם יכולת של Mirroring? האם הדבר אפשרי? האם קיימת אפשרות של Stripping? אשמח לשמוע גם המלצות למארז רגיל עם חיבור USB לדיסק "3.5.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש זוג כונני SAMSUNG בנפחים של 160 ו 320, האם נתקלתם בבעיות שהם בקשיחים של החברה?
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
תגידו הארד דיסק חיצוני יכול להיות פיתרון טוב לאיכסון וניגון (במחשב) של סרטים? או שיהיו קרטועים? במחשב יש חיבור USB 2 והתקציב שלי הוא עד 700 שקל... השמח גם לקבל המלצה
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי צורב TEAC48 הוא הפסיק לקרוא דיסקים ריקים וכך גם בכלל כל דיסק של נתונים. מלא מצאתי בכלל עדכון קושחה לצורב והווינדוס תקין לחלוטין צורבים אחרים עובדים מצויין במחשב הזה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הצורב LG GSA-H10A, יש אותו בKSP אבל בשם הוא נקרא H10AB (לינק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3113), רציתי לדעת אם יש הבדל בין הצורבים? אולי בכלל כדאי לי ללכת על צורב אחר?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אם אני רוצה לצרוב 18 קבצי מוזיקה שהם סה"כ 704MB ואני רוצה להכניס אותם לדיסק של 700MB.... איך אני עושה אתזה ? (דיסק לשמוע לא לשים את הקבצים בתוך WINRAR.....)
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
השאלה הזאת מופיעה ב-FAQ של הפורום: ============================================================================== למה יש לי אייקון ליד השעון של safely remove hardware עם הכונן קשיח SATA שלי? / RK לדיסקים קשיחים בעלי ממשק SATA לסוגיו (1 או 2) יש תכונה, תכונה זאת היא הHOT SWAP, מה זה אומר? זה אומר שאם יש לך דיסק קשיח SATA, שהוא לא מי שמריץ את מערכת ההפעלה, אתה יכול לכבות את הדיסק בשביל לנתק אותו בזמן שהמחשב עובד, להוציא אותו מהמחשב, ולשים הרדיסק אחר, כלומר, ההרדיסק יכול להתנהג ממש כמו Disk On Key. דיסקים שמריצים את מערכת ההפעלה גם יופיעו בsafely remove hardware אבל לא יהיו ניתנים לכיבוי מסיבות ברורות. מהסיבה שהדיסק הקשיח תומך ב"ניתוק מהיר" שכזה, מופיע האייקון של ההתקנים הני…
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי לגבי הדיון הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=282954.0 הדיון גלש לתחום של הפורום הזה , אז אני מעביר לפה. לגבי הכבל , הוא בעצם כבל esata העניין הוא האם יש לי לאן לחבר אותו לגבי firewire יש לי לפי התמונה: http://img469.imageshack.us/my.php?image=276zd2.jpg יש firewire IEEE 1394B
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אני מחפש SSD לא פחות מ120GB עד 550 ש"ח. חשוב שיהיה אמין. מה אתם אומרים על הintel 330 או הסמסונג 840? מי עדיף? אילו עוד SSD מומלצים יש לי בתקציב הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני כרגע מסתכל על זה של LITEON, האם הוא טוב? רצוי שתהיה אפשרות טובה להפוך אותו למולטיזון. אני לא מחפש צורב DVD. תודה.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני אקדים ואומר שזאת שאלה קצת טיפשית, אבל אין לי ברירה, קניתי לי הארדיסק של מקסטור וכאשר באתי להתקין אותו שמתי לב שאין בכלל שקע לחיבור חשמל, איך אמורים לחבר את זה? תודה מראש, האידיוט.
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות הארדיסק חדש ורציתי לדעת האם למישהו יש סקירה לסידרה החדשה של wd - סידרת JD ? חיפשתי ולא מצאתי... תודה
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום. אני מתבלט האם מערך 0 raid יתן ביצועים טובים יותר עם 2 דיסקים של 40gb 7200rpm 2mb. מאשר דיסק אחד של 80gb 7200 8mg? בנוסף במידה ואני אתקין מערך מה תצורת החיבור האופטימלית? ide 0: master: 40gb slave: none ide 1: master: 40gb slave: none או: ide 0: master: 40gb slave: 40gb ide 1: master: none slave: none תודה מראש לכל העוזרים! עריכה: ה-80 הוא דיסק שעובד כבר למעלה מ-3 שנים לעומת ה-40 שעדיין בתולים.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אני כרגע במצב דיי קריטי .חיברתי כרגע כונן של 80 גיגה לבקר חיצוני של הלוח שלי SI והגדרתי אותו בתוך הבקר במשהו שניקרא SPARE מאותו הרגע כל המידע שהיה עליו הוצפן או נמחק.אני אציין שלפני זה הפכתי את הכונן לדינמי מתוך סקרנות ולא ראיתי שום שינוי בביצועים שלו. הכונן עדיין מכיל את המידע שכן הוא לא פורמט והוא לא ריק כי רואים שיש עליו מידע בנפח של מה ששמתי עליו לפני הטעות הזו. מה עושים כדי לשחזר או להחזיר את החומר???.אשמח לעזרתכם בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, אני חושש שקצב העברה במחשב שלי אינו תקין, אני מרגיש איטיות כאשר לדוגמא אני מעביר קבצים. איך אני יכול לבדוק האם ההארדיסק שלי תקין מהבחינה הזו? תודה !
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
האם יש מוצר שהוא מארז להארד-דיסק, עם חיבור חשמל עצמאי, שמתקשר עם רשת מחשבים אלחוטית ב-wi-fi בלי להיות מחובר למחשב בעצמו?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש עם לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ודיסק SATA II כנראה WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS. יש לי מהמחשב הקודם דיסק SATA I בגודל 120 ג'יגה. השאלה שלי היא האם תהיה בעיה לחבר את שניהם ביחד או שלא אמורה להיות בעיה. תודה
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם החיבור שונה פיזית או שזה רק עידכון חומרה? ז"א, האם אפשר לחבר תומכי SATA2 לחיבור SATA1? האם יש אפשרות לשדרג לוחות אם תומכי SATA1 ל- SATA2? בתודה מראש, אסף.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אז ככה אני הולך לקהות בבוע בקרוב את הצורב הזה ויש לי שאלה אחת קטנה שמאוד מבלבלת אותי! ככה באתר של KSP רשום על הצורב: NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 כלומא מהירות צריבת DVD מירבית היא 16X ומהירות צריבת DVD ב DL היא 2X עד כאן הכל מובן... עכשיו מצאתי ביקורת על הצורב ב DIGIT LIFE http://www.digit-life.com/articles2/nec3500/index.html שבה רשום ...but this time with double layer DVD+R discs. Now you can burn them at 4X . אז השאלה שלי היא: הוא צורב ב DL על 4X או על 2X?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-