אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערך RAID0 של שני RAPTOR 74GIGA זה למערכת בלבד!!!..שאלתי היא כזאת האם ה WD החדש עם ה 16MB BUFFER SATA II.יהיה מהיר יותר ממערך RAID0 של שני WD 7200 8MB BUFFER SATA I????......אני צריך את המערך השני רק בשביל DATA.לא בשביל שום דבר אחר.אשמח לקבל קישורים לWD 250 SATA II החדש...לא מצאתי כלום למעט מחירים. אבקש בלי להיות פלצני יותר מדי שרק מי שבאמת מבין יוכל לתת לי תשובה . תודה רבה עמית.
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי, קניתי עוגה של 50 דיסקים של VERBATIM X8 באמריקה ביחד עם NEC3500A וקיבלית בחנות גם 5 DVD-R של RIDATA על ה-R הNERO צורב בכיף אבל על ה+R הוא לא נותן לי לצרוב.. למה? ניסתי לשנות בNERO INFOTOOL את התאימות ואני לא מצליח.. הנק תומך ב+R אז להמ זה לא עובד? כתוב על העודה שזה מתאםי לחומרה של עד X12 זה לא קשור נכון? תודה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
(Vista Ultimate x86, מעודכן) לא מזמן הדלקתי את המחשב, עוד לפני שהיה לי זמן להכניס את הסיסמא גיליתי מסך כחול אכזרי, המחשב לא "הספיק" אפילו לעשות את הdump - היה רשום למטה Intinalzin - בלי הg. למעלה היה רשום משהו כמו FAULT PAGE NON-PAGE משהו כזה אני לא זוכר בדיוק. עשיתי ריסטארט למחשב (ד"א קורה לי מדי פעם שיש מסך כחול בבוט) והתחברתי בהצלחה. ואז גיליתי ש... You need to format the drive (G:) before you can access it. Do you want to format it? G זה בעצם דיסק קשיח שיש לי מזה חצי שנה בערך, וכמובן שהוא כבר היה מפורמט ("מאותחל"). מה שקרה זה כאילו הכנסתי אותו לראשונה, אבל את האות שלו זה איכשהו כן זכר. צירפתי תמונה שמראה בערך מה קורה שם. ב"מחשב שלי" הוא מופיע כדיסק נשלף שאין לי גישה א…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש 500GB מהיר ושקט, [glow=white,2,300]חשוב שיהיה מאוד שקט[/glow] תקציב 450¤ אשמח לקבל המלצות תודה.
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, כיצד ליצור קובץ ISO כדי שאפשר יהיה לצרוב בצורת "Burn Image to Disc" מ-Nero (כמו למשל קבצים שמורידים מ-eMule, או למשל bin ו-cue)? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לצרוב דיסק של 8.5 GB אבל אין לי מושג אם הצורב שלי תומך באפשרות של dual layer. יש לי: NEC DVD_RW ND-4550A
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום רב ! האם מישהו מכיר מעביר מ ide ל s-ata ? לפי מאמרים שקראתי ב אתר של ABiT הוא מתאים לדיסקים ultra ata 100/133 IDE וללוחות עם הכנה ל SATA (לדוגמא NF7 -S) . האם זה הגיעה לארץ ו כמה זה עולה ? לדעתי זה פתנט נהדר לעבור ל SATA בלי שיהיה צורך ב דיסק קשיח SATA ולעבוד 1.5 GB.S
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום , מעוניין בדגם ST2000DM001 האם זה דגם שנחשב "בסדר" אני זוכר שהיתה סדרה לא טובה של סיגייט הדיסק ישמש לאחסון חומר - סרטים תמונות והרבה מוסיקה מערכת הפעלה מותקנת על SSD תודה לעוזרים וגמר חתימה טובה
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב נייד עם הארד דיסק 400GB Toshiba חיצוני ומשום מה כשאני מחבר אותו למחשב אני לא רואה אותו במסך "המחשב שלי", פשוט לא מזוהה, גם לאחר סריקה להתקנים חדשים במנהל ההתקנים. יש לציין שהנורה שעל הכונן נדלקת כשהוא מחובר.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אני מתכוון זהים לגמרי במפרט, כולל נפח כאשר מותר שיהיו מיצרנים שונים? או שאולי צריך שגם מס' הדגם יהיה זהה?
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לא יודע שמעתי כונן קשיח עם פלטה אחד זה טוב. משהו יכול להסביר לי על זה? D: תודה!
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש איזשהו כונן פנימי, טוב, שקט, אולי מהיר יותר במחיר של 300 שקל אזל לי המקום על המחשב ואני חיייב אחד שיהיה לי למשחקים שיהיה לי ראש שקט מה כדאי? WD? SEAGATE? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי. אתחיל בפרוט על החומרה הרלונטית לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 ULTRA - 939 (nForce4 Ultra) הארדיסק: WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA ככה הבעיה שלי היא כזאת משומה ההארדיסק מזוהה אצלי כide איך אני יודע את זה? 1. בeverest הוא מזוהה כide ולא כSATA 2. בביוס הוא מוגדר תחת IDE CHANNEL הורדתי דריברי F6 מהאתר של ג'יגהבייט, ספציפית ללוח שלי (זה היה חתיכת סיפור להשתמש בהם כיוון שאין לי פלופי.... נסעתי לחבר להביא....). קיצור היו שם דריברים של סקאזי וראיד בלבד ולא של SATA הבנתי גם שהיום אין צורך בכלל להשתמש בהם כדי להגדיר sata זה נכון? תוכלו בבקשה לעזור לי? תודה
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי נייד עם מעבד i7 2630, כרטיס מסך gt550m 2gb, ושמונה ג'יגה זיכרון ddr3 1333... כשאני מריץ משחקים אפילו שהם לא חדשים, קשה לו להריץ אותם, למרות שהוא לא אמור להתאמץ, כאשר הרצתי את ac:brotherhood נכנסתי ל"צג המשרבים" של ווינדווס 7 ושם ראיתי שהדיסק הקשיח מתאמץ, כלומר הגראפים עולים עד המאקסימום של המהירות קריאה שלו, יכול להיות שהדיסק הקשיח מגביל לי את המחשב במשחקים? זה 640gb 8mb buffer 5400rpm אשמח לעזרה, תודה
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי במן האחרון יש צפצוף מוזר, מן "על קולי" כזה שיוצא מהמחשב. אני חושד שזה מהדיסק הקשיח כי לפעמים כשהוא טוען לפייג' פייל דברים כבדים (משחקים וכו' - אז מתחיל הצפצוף). מישהו נתקל באותה תופעה/ יודע על מה מדובר? האם הכונן שלי Seagate barracuda ST380011A - 7200rpm 2mb נדפק? ד"א- האם זה כונן טוב??
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום יש לי DVD (מחובר למערכת ולטלויזיה) של Cambridge Audio מדגם DVD99 : http://www.cambridgeaudio.com/summary.php?PID=293 לדגם יש חיבור USB רצית לרכוש לי DVD חיצוני ע"מ שאני אוכל לקחת מידע מהמחשב ולראות על ה DVD אולם מחיפוש ראשוני ראיתי שלא כל הכוננים קריאים ע"י המכשירים מישהו יודע / יכול לעזור ולאמר מה צריך להיות בכונן ע"מ שהוא יהיה קריא על ה DVD ?
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הם הגיעו ואכן אלה CMC MAG E01 לכל מי שרצה לדעת, שנחשבים דיסקים לא רעים בכלל. אז יש X8 טוב במחיר טוב.
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
צירוף מקרים מזעזע או איכות מוצר נמוכה? שלושה מקרים: 1. אצל אמא שלי לאחר פחות מחצי שנה דיסק של WD Blue 320GB נבדק עם MHDD ונמצאו 7 סקטורים פגומים, לא המשכתי עד סוף הבדיקה.... 2. חבר איבד מחיצה שלמה מתוך דיסק WD 250GB במקרה הזה האחריות של 3 השנים פגה באפריל 2010, משמע - הדיסק עבד לא מעט אבל.... 3. אותו חבר קיבל בתמורה לדיסק הדפוק WD Blue 320GB. כנראה בגלל שלא היה להם 250GB( ???). לאחר שבועיים עבודה אחרי שהצלתי בעמל רב את חומר המחיצה השניה מהדיסק הישן נתקעה לו מערכת ההפעלה בכניסה לXP. בבדיקת MHDD מיד בהתחלה קבלתי סקטור פגום ולאחר מכן 7 קריאות של 500MS שבמהלך הזיהוי שלהן התוכנה ממש קפאה זמן רב עד שהמשיכה בבדיקה... כנראה שמשהו במנוע של הדיסק דפוק? צירוף מקרים...? לשיפוטכם.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, אני לפני שידרוג כללי של המחשב שלי והחלק היחיד שנשאר לי הוא הצורב. בגלל שאני כב מחוץ לתחום המחשבים כבר כמה שנים, אין לי מושג אם צורב SATA יתאים למערכת שלי המערכת שלי היא: A64 3000+ ASUS K8V-SE Deluxe Sapphire X1600PRO 512MB AGP Twinmos 512MB DDR400MHZ מה שאני מחפש הוא צורב טוב ויעיל שיתאים ללוח האם שלי, טווח המחירים שלי נע בין 150-250 שקלים אני בנאדם שלא מתפשר על איכות, ולכן אני מחפש צורב שמבחינת עלות/ביצועים/איכות יתאים לי תודה מראש,Visual_boy
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות DOK בנפח של 32GB וצריך להחליט מה האופציה האופטימלית התקציב הוא עד 200 ש"ח. יש את זה: Corsair Voyager Short 32GB USB 3.0 בKSP: http://ksp.co.il/?uin=15775) ש גם את הלא SHORT באייבי בכ7 ש"ח יותר: http://www.ebay.com/itm/32-GB-Corsair-Voyager-USB-3-0-flash-drive-CMFVY3S-32GB-rugged-durable-housing-/271036052185?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item3f1b01f2d9. מה ההבדל ביניהם? ויש גם את זה: Kingston 32GB DataTraveler Elite USB 3.0 שמבחינת נתונים יבשים הוא פחות טוב ועולה יותר. חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר מהיר. מה דעתכם? מה אתם ממליצים? יש אולי אופציות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק 320 ג'גה של WD עם חומר מאוד חשוב ,תמונות שצילמתי במשך הרבה שנים מכל התקופות ,ואין לי גיבוי אחר חוץ מאשר על הארדיסק עצמו לא מצליח כ80 אחוז ולהעתיק ממנו מידע,אין לי מושג מה לעשות ,נסיתי תוכנות לתיקון סקטורים אבל זה גם אחרי 12 שעות זה לא עבר את האחוז. סרקתי בדיקת שגיאות ובעית סקטורים בוינדוס והוא אמר שזה תיקן אבל עדיין לא מצליח להוציא ממנו את המידע ,מה לעשות? אתם התקווה היחידה שלי ,אני שמח לשמוע הצעות של תוכנות או מקומות שבו אני אוכל לשחזר או לתקן את הארדיסק הזה. מה שבטוח אני גמרתי עם WD.
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, LG דגם GH22NS40 SonyOptiarc דגם AD-7260S באותו מחיר.. איזה? ואם אפשר למה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כונן קשיח חדש וחשבתי על הWestern Digital WD2500KS. יש לי בלוח חיבור SATA הבעיה שאני לא יודע אם הוא תומך בSATA 2. אני יודע שSATA אחד ושתיים זה אותו חיבור, אני לא יודע אם לוח אם שתומך באחד תומך גם בשתיים. הלוח אם שלי זה Gigabyte GA-K8NSC-939 האם אני יכול לקנות את הארד דיסק או לקנות אחר. חוץ מזה יש כונן קשיח שיותר כדאי לי לקנות בתקציב. תודה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות HD בנפח 160GB או 120GB.. ההבדל עד כמה שראיתי הוא 90 שקלים, שלדעתי זה לא הרבה בכלל בשביל 40GB (שזה גודל הHD הנוכחי שלי).. כרגע אני לא רואה את עצמי ממלא גם עוד 40 ג'יגה, אבל עוד 5 שנים אולי.. השאלה היא, האם מחסום ה137GB יפריע לי? אני משתמש ב WinXP SP1 שהבנתי שיש שם תמיכה ב 48bit addressing.. אני בכל אופן מתכוון לעשות partitioning ככה שלא תהיה אף מחיצה גדולה מ137GB, האם זה יפתור את הבעיה? אני מעתיק לכאן נתונים מAIDA32 במקרה שגרסת הBIOS או chipset משנה.. תודה רבה מראש... עריכה: שכחתי לציין שאני רוצה לקנות HD של WD, ורק עכשיו ראיתי במקרה באתר שלהם את זה: http://support.wdc.com/download/#dlgtools וה feature האחרון שרשום מטפל בבעיה הזאת.. מישה…
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
ערב טוב אני כנראה קונה צורב חדש בגלל שהצורב הנוכחי שלי נהרס ( פתחתי דיון בנושא פה ) ואני צריך המלצות לצורבים התקציב הוא עד 300 שקל והצורב צריך להיות שחור . שמעתי שהצורבים של Lite-On הם צורבים ממש טובים ואמינים מה דעתכם על הצורב הזה - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28_205&products_id=1503 האם הצורבים האלה באמת אמינים וטובים או שכדאי להסתכל על חברה אחרת ?
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-