אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
ערכתי חיפוש על הנושא באתר וקראתי כמה דיונים, הבנתי ש-ncq זה תכונה של סטה2 אבל לא בכל ההרדיסקים יש את זה... הלוח שלי תומך בסטה 2 נכון? k8n ultra 9 אני רוצה לקנות הרדיסק 160 ג'יגה שיהיה מהיר וטוב, יש לי הרדיסק אחד של 80 ג'יגה IDE, הם לא יפריעו אחד לשני נכון? וכשיהיה לי תהרדיסק זה משנה אם אני מתקין עליו תווינדוס או משחקים, זה יפעל יותר מהר מההרדיסק שיש לי כרגע? תענו לי על השאלות ותמליצו לי מניסיון תודה מראש :-*
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
רכשתי לפני כמצה ימים צורב שנאמר לי שהוא מדגם LG אך לא רשום את המהירות שלו עליו ושום דבר אשר יוכיח לי שהוא באמת LG ולא זיוף(יש עליו סמל של LG במגירה שנפתחת אבל חוץ מזה אין שום מהירות ושום כלום 1.)הדגם הוא GCE-8527B האם הצורב הוא 52X24X52 כמו שהובטח לי? 2.)האם ניתן לעדכן לו גרסת FIRMWARE ואיפה בדיוק? 3.)כמה עולה לעדכן לו גרסה? 4.)האם הוא זיוף או לא? 5.)רכשתי אותו במחיר של 150ש"ח האם זה יקר מדיי בשביל הצורב הזה? 6.) איך הוא באופן כללי למי שצורב הרבה? תודה מראש לכל העונים!!
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום. התקנתי הארדיסק נוסף במחשב, מערכת ההפעלה עובדת והכל אני נכנס למחשב שלי ורואה רק את הארדיסק הישן שלי, לא נוסף לי שום אייקון חדש. נכנסתי למנהל ההתקנים והוא מזוהה וכתוב לי שהחומרה עובדת טוב (הארדיסק החדש) למה לא נוסף לי אייקון נוסף? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איזה צורב DVD עדיף לקנות: LG Electronics GSA-4120B Dual Layer DVD±R/W/RAM Super Multi Drive Bulk או NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk אני יודע שהNEC הוא יותר מהיר, אבל כיום אין בכלל מדיות באותה מהירות. וגם הLG יכול לכתוב בDVD-RAM ולפי מה שהבנתי זה כמו הארד דיסק על מדיה. בקיצר אני רוצה לדעת איזה DVD יותר משתלם, גם לעכשיו וגם לעתיד - שיצאו דיסקים יותר מהירים ומדיות שתומכות בDL.
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן... מיום חמישי האחרון, המחשב החליט שהוא מוכן לעבוד רק בsafe mode. היום קניתי HD חדש (500gb aaks) על מנת שאוכל לגבות את המידע אשר נמצא על המחשב. התחלתי להעביר קבצים (בSafe mode) אך המהירות ממש ממש ממש איטית. לוקח למחשב להעביר קובץ ששוקל 1.5gb משהו כמו 12 דקות... אני מנסה לאתר את הבעיה אבל לא מצאתי כלום. ולכן אני חושב בSafe mode. האם צדקתי? אם כן, איזה עוד דרך אוכל להעביר את הקבצים. ואם טעיתי, אז איזה עוד גורמים יכולים לגרום לדבר? תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לצורב זה: 1. אם אני צורב דיסק של DVD אני מניח שרק קוראי DVD יוכלו לקורא את הדיסק הזה? 2. מה הכוונה ל Dual Layer? הרי אני מבין, 2 שכבות אבל, הוא צורב את הדיסק מצד אחד, ואז הופכים את הדיסק והוא צורב שוב או שפשוט הוא צורב ישר משני הצדדים? 3. מהי מידת הרעש (השאלה מופנת למי שכבר התנסה בצורב זה) ? 4. מה הכוונה לשחיקה של הצורב? אם אני אצרוב CD רגיל אז זה ישחוק את הצורב? אני מתבייש על הבורות אבל אני רוצה לקנות את הצורב אוני בודק כמה דברים, תודה רבה לעונים, אופיר
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש הביתה כונן קשיח חיצוני. אמין ביותר. ככול הנראה ברייד. המטרה גיבוי של המחשבים שלי ושל אחי ובקרוב גם של אחותי. כאשר הדגש העיקרי הוא הגנה על המידע בגודל של טרה או שתיים וגישה נוחה מכל מחשבי הבית.משהו בסגנון שרת קבצים נראה לי זה נקרא? התקציב הוא רף עליון +++ אני רוצה לצאת מהעסק בפחות מ 1000. מה מומלץ? תודה קבה מראש. נחום.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח של 80GB, הוא משמש כ SLAVE - לאחסון נטו. מדי פעם שאני כותב אליו דברים, מופיע לי הודעת פופ-אפ של ווינדוס שאומר שלא ניתן לכתוב לנתיב הזה. עשיתי פורמט וסריקת שגיאות לדיסק, לא עזר במשהו. איך ניתן למפות באמת את החלקים הלא טובים בדיסק, ופשוט אם לא ניתן לתקן אותם, אז לוותר עליהם, שלא תהיה אפש' לכתוב עליהם. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים או לא, כבר הרבה זמן אני מנסה לכתוב מאמר/מדריך על NAS ואחרי יותר מדי דחיות וסיפורים אחרים אני מעביר להילוך גבוהה ומתכוון להיכנס לנושאים שלא היו קודם כמו UNRAID וWHS באופן נרחב יותר אבל! בשביל שהמאמר/מדריך הזה יהיה ברמה גבוהה יותר אני צריך משתמשים שיש להם NAS כזה או אחר (מסחרי, בנוי לבד וכו'...) בשביל ליצר השוואות, קבלת מידע ועוד' מי שיכול ורוצה לסייע בנושא אנא שלחו לי הודעה פרטית על מנת שנוכל להמשיך את הנושא משם לגבי השאר שאינם יכולים לסייע יותר מדי, אודה אם תוכלו לומר איזה NAS יש לכם בשביל לקבל מושג לגבי התפוצה של נושא הNAS בארץ
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק.. 160 ג'יגה.. חיבור סאטא .. (האפור הרחב ..) אני חיברתי למחשב.. הווינדוס עלה הוא זיהה אותו ואמר שהוא מותקן והכל בסדר (ובאמת בDEVICE MANGER ראיתי שהוא מותקן והכל בסדר איתו) הוא מותקן כסקונדרי .. (הישן זה המאסטר כאילו..*) למה אני לא רואה אותו במחשב שלי ? מה צריך עוד לעשות בישביל שאני יוכל להשתמש בו ?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום יש לי MAXTOR 40G 7200RPM IDE מזה 4 שנים. האם יש איזו תוכנה שיכולה לתת לי אינדיקציה אם הדיסק נמצא בתהליכי גסיסה מתקדמים? תודה
-
אני מעוניין לקנות כונן SSD רק בשביל להתקין עליו את המערכת הפעלה. אני לא מעוניין להוציא יותר מידי כסף מכיוון שזה רק למערכת הפעלה והנפח לא צריך להיות כל כך גדול, מה ה SSD הכי מומלץ בתקציב של עד 400 שקל מקסימום רק בשביל להתקין עליו את המערכת הפעלה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אני מחפש קורא כרטיסים בסכום של עד 150 שקל (אפשר עד 200). עדיף שהחנות תיהיה באיזור המרכז
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אהלן, יש לי צורב DVD ואני לא יודע של איזה חברה, ואיזה דגם הוא... איך אני יכול לבדוק את הפרטים האילה? תודה...
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
יש לי כונן 200GB SATA של MAXTOR. כמעט בכל פעם שנייה שאני מדליק את המחשב, הכונן נעלם, ואני צריך לכבות ולשחק עם המגעים בחיבור של הכבל עם ההרדיסק. לאחר מכן הכל עובד כרגיל. יש לציין שזה קורה רק כאשר מדליקים את המחשב, ואף פעם לא קורה אחרי שהמחשב עולה, באמצע עבודה. מה שכן זה בטוח שרק לשחק עם המגעים מביא למציאתו מחדש. אם אכן לדעתכם זה בעיה של המגעים בהרד דיסק, איך אני יכול לשלוח אותו לתיקון או להחליף אותו מבלי לאבד את כל מה שיש לי עליו וזה כולל מערכת הפעלה ואין סוף קבצים. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בחלק ממפרטי המחשב, ראיתי שיש כאלו ששמים את מערכת ההפעלה על דיסק ניפרד. למה זה טוב ? האם יש דרישות מיוחדות מדיסק קשיח למטרה זו ?
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
תמיד שאני מרכיב חלק חדש אני עושה לו מבחן תקינות וכאלה, והאמת היא שרק עכשיו קלטתי שאף פעם לא ממש עשיתי מבחני תקינות להרדיסקים... על איזה תוכנה אתם ממליצים? ואגב, האם יש איזשהו סיכוי שתוכנה כזו תפגע בהרדיסק או במידע שעליו? (כי הבנתי שתוכנות לא אמינות מסוגלות באמת לדפוק את המידע...).
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16342 מעניין לקרוא, נתונים טכניים, לא לאלו שסובלים מכאבי ראש בזמן קריאת נתונים טכניים
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם מדגם ABIT IP35 Pro, לפי מה שראיתי, יש לו SATA2. יש לי HD של סמסונג 650 גיגה שמקפיץ הודעות על כך שאינו תקין ויש להחליפו. ההודעות קופצות גם ב WIN8 וגם בתוכנה HD TUNE. חשבתי לקנות HD בנפח של 2 טרה. שני הדגמים שעלו על הפרק הם: Western Digital Caviar Green 2000GB WD20EARX או Seagate Barracuda Green 2000GB ST2000DL003 ראיתי ששניהם עם SATA3, האם צפויה בעיה לחבר אותם? זה הולך להיות הכונן הראשי של המחשב, כמובן שאחלק אותו למחיצות. בהנחה שללוח אם אכן יש רק SATA2, האם יש טעם להשקיע בכוננים מהירים יותר? שאלה אחרונה, יש לי אפשרות לקנות את הכוננים בארה"ב ושמישהו יביא לי אותם לארץ, ח.י. אומרים שלא יתנו אחריות על הכונן של סיגייט שלא נקנה בארץ. מישהו יודע מה המצב לגבי …
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
האתר Tom's Hardware Guide פרסם ביקורת חדש על הדיסק הקשיח החדש מבית HITACHI/IBM הלא הוא ה DeskStar 7K250. הובכן מדוברר בדיסק קשיח בנפח 250GB זיכרון מטמון בנפח 8MB וממשק ATA/100 הובכן הדיסק הזה מגיע די באיחור לאחר ש MAXTOR ו WESTERN DIGITAL די ממזמן הוציאו לשוק דיסקים קשיחים בנפח ובתצורה הזאת אך בבדיקות שנערכו נראה כי אומנם הדיסק של HITACHI רק עכשיו נזכר להגיע אבל הוא בהחלט לא דבר שניתן כלכך להתעלם ממנו כי נראה שהוא מצליח לעבור בביצועים את מתחריו אומנם לא בהפרשים עצומים אך בכל זאת עובר אותם דבר שיש לקחת בחשבון... לכתבה: http://www20.tomshardware.com/storage/20031001/index.html
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
יש לי שני צורבי DVD של LG: GSA-4167B SCSI GSA-H42N SCSI שניהם צורבים דיסקים כמו שצריך, אפשר לקרוא אותם במחשבים אחרים. הבעיה היא קריאת דיסקים. כשאני מכניסה דיסק כלשהו (DVD או CD) הוא מזהה שאני מכניסה דיסק, ה DVD RAM ב my computer הופך ל CD DRIVE אבל הוא לא מזהה שיש דיסק בפנים. הבעיה הזו שיחקה איתי מדי פעם, לפעמים קרתה ולפעמים לא (בשני הכוננים). אבל עכשיו זה כל הזמן בשניהם, הם רק צורבים לי ולא קוראים דיסקים. any suggestions? :-\
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אמרו לי ש-כיום ההפרש בין ה sata 150 ל ide זניח ביותר. כלומר לא כדאי לחכות , ולא שווה ההפרש של 100 ש"ח ל SATA , נכון?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זיכרון של 8G. לאחרונה הוא נתקע, המחשב מזהה אותו אבל לא נותן לגשת לנתונים ומבקש לעשות אתחול. בשום מחשב שלא ניסיתי לא הצלחתי לבצע אתחול לא ל FAT ולא NTFS שאלתי האם יש איזו שהיא דרך להציל את הכרטיס? לא אכפת לי מהנתונים..תודה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
לאחר שהגדרתי את ה-USB שאני יוכל להתקין ממנו windows אני מחקתי את כל הקבצים של הווינדוס ושמתי עליו מוזיקה ושאני בא לשים את השירים במערכת באוטו זה לא עובד, מה צריך להגדיר כדי להחזיר את ההגדרות?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מתכנן לקנות כונן קשיח נייד שאני הולך לעשות בו משחק עם ההרשאות ליוזרים בין מחשבים שונים. בדקתי את המצב עם דיסק און קי וראיתי שאם אני מתקין מערכת קבצים NTFS על הכונן הוא נותן לי פתרון לבעיות שלי (לאפשר גישה מיוזר ספציפי לתיקיה ספציפית דרך מחשב אחד ולכל השאר לא) ולכן לפני שאני קונה אני רק רוצה חוות דעת מקצועית נוספת. יש סיבה שאותו הדבר לא יעבוד לי עם כונן קשיח נייד שאני ארכוש? יש סיכוי שהוא לא יתמוך NTFS או כל סיבה אחרת שלא יעבוד לי הרעיון? תודה
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-