עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום אני זקוק להמלצה לכונן קשיח פנימי עבור מחשב HTPC - החשיבות לגדול ככל האפשר, SATA3, שאפשר להריץ ממנו סרטים וסדרות ב FHD. האם כל הירוקים יתאימו? יש חשיבות מסויימת לשקט אבל בכל מקרה יש בו כבר דיסק ישן של 320G עבור מערכת הפעלה. תודה

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by roes,

1. זה נכון שלכל SATA2 יש NCQ י? 2. הלוח P5LD2 תמוך ב SATA2 י?

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by ilay22,

אני יודע שיש תוכנות שאפשר להוריד ולהתקין על disk on key, זה תוכנות מיוחדות או כל תוכנה? יש אפשרות להתקין עליו תוכנה שתרוץ על כל מחשב? (או נגיד רק על וינדוס XP?) אני רוצה להתקין את LIGHTWAVE למי שמכיר..

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by card,

שלום יש לי מחשב עם הארד דיסק שמחובר עם חיבור SATA2. השאלה היא דווקא לא לגביו, אלא לגבי ההארדיסק השני: מהמחשב הישן שלי, העברתי את ה-HD שהיה משם אל המחשב החדש, כדי שישמש HD לגיבויים. הדיסק הישן הוא Western Digital, 300GB, עם חיבור IDE. כיוון שה-HD הזה אמור לשמש לגיבויים, אני לא רוצה שהוא יהיה מחובר ופעיל כל הזמן, אלא ש-רק פעם בחודש, כשאני רוצה לגבות אליו קבצים, אז אחבר אותו, אגבה אליו, ואז אנתק. כרגע אני עושה את זה ידנית: פותח את המחשב, מחבר את כבל ה-Power וכבל ה-Data, מגבה אליו, ואז מנתק את שני הכבלים וסוגר את המחשב. מאד הייתי רוצה פשוט איזה מתג שיהיה מחוץ למחשב, ואוכל בעזרת לחבר ולנתק את ה-HD. האם יש דרך לעשות את זה? אני זוכר פעם, ניסיתי לנתק את ה-HD, ע"י כך שניתקתי רק את…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  5. כלומר, יש לי 5 דיסקים קשיחים במחשב ואני רוצה להעביר אותם מחוץ למחשב אל תוך מארז מיוחד של דיסקים קשיחים. יש דבר כזה? מארז שאפשר לשים בתוכו כמה דיסקים קשיחים, מאווררים ויציאת USB למחשב. שאלה נוספת, מישהו מכיר את מארזTAGAN TWIN-ENGINE BLACK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2819&products_id=21088 יש ביקורות עליו?(לא מצאתי)

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי התלבטות בין 2 זכרונות ניידים שאני מעונין לקנות, והם USB SanDisk Cruzer Micro U3 8GB אשר נראה כך: לבין USB SanDisk Cruzer Contour 8GB אשר נראה כך: המיקרו הרגיל עולה 199 שקל ואילו האחר עולה 279 שקל. בהתחלה רציתי לקנות את הזול(ורציתי להשתמש בחצי מהזכרון בשביל הוויסטה בוסט) אבל אחרי זה אחי (אשר יודע בפורום בכינוי "אור כהן") אומר לי שזה עובד רק בדגם Contour המעוצב והיקר. האם מה שהוא אמר זה נכון ובאמת זה עובד רק בדגם המעוצב? כמו כן האם יש נתונים יותר טובים (חוץ מהמראה) למשל מהירות תעבורה יותר גבוהה וכו'? בברכה Play

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  7. מתי לעזעזל יהיו HD שלא יאטו את העברת קבצים בין USB לHD במחשב שאני מעביר במקביל לדוגמא שאני מכניס את הפלאס USB שלי למחשב כדי להעביר שירים כדי לשמוע במערכת באוטו ואני מעביר במקביל כמה תיקיות באותו זמן זה מאט את ההעברה פי 50,אם אני מעביר תיקיה תיקיה זה לוקח 2 דק' ולא 25 דק'. יש תקווה שהקטע הזה יפתר ?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  8. Started by Jack_g,

עם לוח NF7-S מגיע מתאם מ PATA רגיל ל SATA קציתי לשאול האם יש הבדל אם אני יחבר את הכונן שלי דרכו אם זה ישפר את הביצועים או שיוריד?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by nadav275,

שלום בדיוק כרגע סיימתי להתקין WIN XP PRO במערכת חדשה שאני מרכיב לחברים... הכל רץ חלק ממש, רק דבר אחד הטריד אותי.. בסרגל שלמטה (תפריט "התחל") מופיע הסמל של הסרה בטוחה של חומרה וכשאני פותח את זה כתוב שאפשר להסיר את ה HDD ואל ללחוץ על "עצור" כדי לבטל את פעולתו. אני מדבר על תפריט safely remove hardware או משהו כזה למי שיש win באנגלית... כשאני מנסה ללחוץ על הסר חומרה הוא כותב שכרגע אי אפשר להסיר חומרה זו... בכל מקרה- מה פשר ההודעה הזו? זה לא מפריע לכלום... אבל זה פשוט קצת מרגיז. (ואולי זה מראה שמשהו לא בסדר) מי שיודע על מה אני מדבר , ויש לו פיתרון בשבילי שיגיד אני ;D

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by POD,

http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=78&scat=271&tcat=34 תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  11. שלום לכולם רציתי לשאול אם מישהו צרב דיסקים של LABELFLASH - ואם כן - עם איזו תוכנה הוא עשה את הגראפיקה ועם איזה צורב ועל איזה דיסקים. יש לי אפשרות לקנות FUJIFILM DVD-R 16X LABELFLASH במחיר של 5 ש"ח ליחידה. האם זה מחיר טוב/סביר? בתודה מראש לכל העונים משה.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by yitzik,

איזה יצרן הכי טוב מהרשימה?? 1.Transcend 2. Sandisk 3. Kingston 4. Patriot 5. Super Talent ומה המחיר בערך של זיכרון 16 GB?? תודה.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  13. Started by Biatch,

דבר חשוב זה שיגיע עם תוכנה להצפנת מידע כמו פה אבל הבעיה זה שיש לו הגבלה כל פעם ל1 gb http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767649 ומה אתם אומרים על הכונן הנ"ל ?? יש המלצות אחרות ? גם הצעות של 3.5 יתקבלו מצאתי עכשיו את הכונן הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=2GUHXMT010EAG22&cfm=DA37E373 עם ממשק usb3.0 וכתוב שם זוכה מדלית זהב מאתר HWZONE

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  14. Started by amit1242,

אהלן קניתי בKSP את ה640GB של WD אבל הוא לא עובד אני יכול להוסיף 35 שקל ולקבל את ה750 של סיגייט השאלה היא אם כל הכשלים והתקלות שהיו שווה לקנות עכשיו.. מה אתם אומרים? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  15. Started by Alexkmr,

מאתמול בלילה אני לא מצליח לגשת להרדיסק שלי. הוא עדיין מופיע אבל אין אפשרות לגשת אליו. עשיתי לו סריקה בHDTUNE וזה התוצאות: *בטעות עצרתי בסוף אבל עשיתי עוד סריקה שממשיכה רק מהקטע שהפסקתי. יש אפשרות לתקן אותו,לגשת אל הקבצים?

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by iem,

המהירות של הכונן Western Digital 250GB Passport Essential Portable USB 2.0 Hard Drive , היא 5400 RPM. רציתי לדעת האם זה מורגש ממש באיטיות עבודה בהנחה שאני עובד על הכונן באופן רציף בנייד, או שלא ממש יורגש ההבדל בין 7200 ל- 5400 וזה זניח ? אשמח לתשובה תודה !

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  17. Started by ksn1981,

שלום, 1. האם SSD יכול להיות מחולק לשתי מחיצות כך שמחיצה אחת תשמש כ-SSD לכל דבר (למערכת ההפעלה למשל) והמחיצה השניה תהווה Cache ל-HDD ?י 2. האם ה-Caching (מה-SSD) יכול להיות עבור יותר מ-HDD אחד? 3. מה צריך בשביל זה? Intel SRT (הנתמכת ב-Z68/Z77) או שמא ASUS SSD Caching (או משהו דומה של חברה אחרת)? גם תשובות חלקיות יתקבלו בשמחה תודה.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by loading,

קראתי את התהליך של עדכון הקושחה לקשיח שצויין בכותרת, הבעיה היא שזה לא ממש ברור. האם ניתן בדרך שלהם לבצע את העדכון על מחשב נייד? אם כן איך עושים את זה אם זה מוחק הכל? אם אני מחבר את הקשיח למחשב שולחני בתור קשיח משני, האם המחיקה תהיה רק ל-SSD או גם לקשיח הראשי? Updating the firmware from the toolbox is not supported when Windows is running off the drive you are trying to update. WARNING: This is NOT a Destructive Flash for firmware version 1.4 and newer. This is a Destructive Flash for firmware version 1.3 & 1.4RC, back up all data on SSD. Proceeding with this update will result in complete loss of data on the SSD. WARNING: This is a two step firmware update pro…

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by dyn,

שלום, חיברתי למחשב שלי הארד דיסק ממחשב ישן, מותקן על ההארד דיסק הזה מערכת הפעלה של XP. (במחשב שלי מותקן WINDOWS 7) אני רוצה לפרמט את ההארד דיסק הזה אבל קודם לגבות את כל המידע ממנו, חיברתי אותו למחשב שלי עם מתאם USB, נפתחו לי במחשב שלי 2 הכוננים של ההארד דיסק, מכונן D שלו אני מצליח להעתיק את כל הנתונים, אבל משום מה מכונן C שלו, של מע' ההפעלה אני לא מצליח להעתיק שום דבר, כל פעם שאני מנסה, ההעתקה מתחילה ואז פשוט נסגרת... ניסיתי הכל, לקחתי OWNERSHIP שמתי לי את כל ההרשאות על ההארד דיסק ושום דבר לא עזר... פשוט לא נותן לי להעתיק את המידע מכונן C של ההארד דיסק הזה... משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? יש איזושהי דרך אחרת להעתיק את כל המידע מכונן C של ההארד דיסק?? תודה ענקית, וסליחה …

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  20. יש לי NERO 6 ורציתי לדעת איך אני יכול לצרוב partition magic על דיסק ולעשות אותו bootable כדי שאני אולכ להעלות את ה partition magic לפני התקנת הוינדוס בשביל לסדר את המחיצות ולפרמט וכו'

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by or_cool,

יש לי כמה שאלות כעל מושגים: מה הפירוש הפשוט למילה ATA איזה סוגים של ATA ואיזה הכי טוב אני יודע פחות או יותר ה זה RAID אבל אשמך לקבל הסבר טוב מה זה RAID 0 ידוע לי שיש רק מ1-5 תודה מראש אי ממליץ לעשות אוגן עם מושגים במקום שכל אחד ישאל

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by greenich,

אני רוצה לצרוב הרבה דיסקים בשביל משהו לחברה שלי,קייס עם סרטים.צרבתי כבר בערך חצי מהדיסקים שרציתי במשך שבועיים בערך ורק לפני שלושה ימים בדקתי אחד מהם על הDVD.לא עבד.דיסק אחר,אותו DVD-לא עבד.DVD אחר,אותו דיסק-לא עבד.והבעיה לא הייתה ב-DVD. ככה שהבעיה היא בדיסקים,הם של TEAC על מהירות של 18X, עם 4.7GB על 120 דקות.DVD-R. אז השאלה שלי היא איזו חבילת דיסקים הכי כדאי לי לקנות?מאיזו חברה ועל כמה מהירות צריבה,שיהיו 4.7GB .מחיר זה לא בעיה. אשמח לתגובה מהירה

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  23. יש לי בבית מחשב p3 550GHz. שכחתי את השם של לוח האם והמחשב לא פעיל כך שאני לא יכול לבדוק מה סוג לוח האם. אני רוצה למכור את המחשב, רק אני רוצה לוודא שחלקי המחשב עובדים בצורה טובה, אבל הבעיה היא שחסר למחשב כונן קשיח ולא שווה לי עכשיו ללכת ולקנות כונן קשיח ישן רק בשביל לבדוק אם המחשב במצב טוב. אז רציתי לדעת, אם אני אשים זמנית במחשב (רק לבדוק אם הוא עובד טוב) את הכונן הקשיח שיש לי במחשב החדש שקניתי (הכונן שציינתי את שמו בכותרת) אז יקרה נזק לכונן? הוא יעבוד בכלל? המחשב יזהה אותו בשלמותו (יזהה 80GB הכוונה)? ד"א: המחשב נקנה בשנת 1999.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  24. הי, למחשב חדש אני מחפש קורא כרטיסים טוב פנימי בעד 100 ש"ח. אם בנוסף יש לו עוד כל מיני חיבורים, יכול גם לעניין, אבל שקודם כל יתמוך במגוון כרטיסי זכרון ושיהיה מהיר ואמין. אני עוד לא יודע איזה צבע יהיה המארז כך שאם אפשר להמליץ על מספר בצבעים שונים זה יעזור. תודה

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by ksn1981,

שלום, LG דגם GH22NS40 SonyOptiarc דגם AD-7260S באותו מחיר.. איזה? ואם אפשר למה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים