אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
האים מימשק SATA 2 הוא צוואר בקבוק לדיסק RPM 7200 ?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
דודה שלי מארצות הברית, הביא לי כונן קשיח חדש 160GB של אטאצ'י (אם הבנתי נכון....) ושאני מנסה לפרמט אותו הוא כותב לי בעיה משהו עם הדריבר. הודעה נכתבה ע"פ טלפון של חבר של Asaf.y ולכן אני לא יודע את כל הפרטים בעעעעע...
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לרכוש 2 כוננים קשיחים 3.5 בנפח של 2TB לטובת NAS שישמש לגיבוי ואחסון כל המדיה הביתי וכן יזרים מדיה בידורית למשתשים ברשת הביתי (לסטרימר, טלוויזה חכמה, לפטופ), מתלבט בין שני הכוננים הבאים: 1. Seagate 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 = ש"ח 496 2. Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX = ש"ח 543 איזה משניהם מומלץ יותר? האם יכולה להיות בעיה בביצועים של כונן ירוק לצורך הצגה תקינה של סרטי HD? המחירים הם מחירי KSP באילת, שם המחירים הטובים ביותר שמצאתי (ללא המע"מ), האם יש המלצה למקום שמוכר זול יותר?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
היה לי הרדיסק: Samsung 160gb ATA133 8mb SpinPoint P80 קניתי את ההרדיסק מכוון שטמפרטורה נמוכה ושקט חשובים לי, וההרדיסק ענה על הציפיות. שלחתי אותו למעבדה עקב בד קלסטרים, ובמקומו הציעו לי: Maxtor 160gb ATA133 8mb DiamondMax10 אני יודע שמבחינת שקט וטמפרטורה הסמסונג עדיף בהרבה, השאלה אם מבחינת ביצועים ואמינות המקסטור נותן שיפור ניכר ושווה להתפשר עליו, או לעמוד על שלי לקבל הרדיסק זהה למה שקניתי (דבר שיכול לקחת שבועיים בערך לפי מה שאומר הטכנאי). רב תודות!
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
רכשתי מפרט חדש ובוא שתי כוננים של סמסונג F3 500G. בהפעלה ורק בהפעלה של המחשב נשמעת מן "צוואחה" קטנה מהם. תקין? ולאחר בדיקה- זה בטוח מהם
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי צורב TEAC48 הוא הפסיק לקרוא דיסקים ריקים וכך גם בכלל כל דיסק של נתונים. מלא מצאתי בכלל עדכון קושחה לצורב והווינדוס תקין לחלוטין צורבים אחרים עובדים מצויין במחשב הזה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה בן דודי הקטן התעסק לי בביוס-p6t deluxe v1 שלי. אתמול ניסיתי לצרוב דיסק בצורב ה-LG GH22NS שלי כמו שעשיתי מאז ומתמיד ונדהמתי לגלות שהמחשב לא מזהה את הכונן בכלל... כלומר הכונן מקבל מתח ופיזית פועל אבל לא מזוהה ע"י המחשב... נכנסתי לביוס וראיתי שבבוט זה לא מזהה לי בכלל כונן. עשיתי RESET לביוס ולאחר מכן הופיע כונן בשם ATAPI CD/DVD שבסטארטאפ המחשב ברוב טובו מודיע לי שהוא בכלל לא קיים @_@ לפני שנסיתי בכלל משהו העדפתי לפנות למומחים ממני... הצעות? חיבורים רופפים? בעיה בלוח-אם? יש לי אחריות על הצורב אבל למי יש כוח באמת למסור את כל המארז לשבוע בשביל צורב ארור... תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב. נ.ב - הצורב הוא SATA.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
עד היום אני בטראומה מה Segate 7200.12 שהיה לי, איתו נפל כל החומר שאספתי במשך שנים. כיום הכל מגובה על מדיות של DVD, וכיום אני משתמש ב WD 640GB Black. אז לא היה לי מושג לגבי הגרסאות Black, Blue, Green. ההארדיסק שאני משתמש בו הוא משנת 2009 ומחזיק יפה. אני רוצה עוד כונן 1TB או 2TB ואני הולך לכיוון WD גרסת ה Green. אני יודע שהארדיסק זה בדר"כ מזל כמה הוא מחזיק. השימוש הוא לאחסון חומר נטו. האם ה Green אמור להחזיק יותר שנים מאשר Black לדוגמא? בגלל שהוא פחות מהיר, יש פחות ויברציות וכו'? אילו גרסאות של ה Green יש להם פלטה אחת של 1TB או 2TB? הבנתי שפלטה אחת יותר מומלצת מאשר כמה פלטות. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ניסיתי לפרמט מחיצה בדיסק, ומשהו השתבש ושתי המחיצות שהיו עליו התפרמטו... האם יש תוכנה שיכולה לשחזר את המחיצות? הכי עצוב שהלך דווקא הדיסק של הגיבויים עם כל הדברים הכי חשובים..
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישונן שאני לא משתמש בו, ואני רוצה לעשות מן מחשב הורדות שאוכל להשאיר אותו דלוק כל הזמן. הבעיה היא שהכוננן הקשיח של המחשב הוא בסה"כ 30 GB ןזה לא מספיק בשבילי. לכן אני רוצה להוסיף/להחליף כונן קשיח. אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד. צירפתי את מפרטי המחשב: System Specs Type of system: Desktops/Servers Bus Architecture: PCI Hard Drive Bus: Ultra ATA-66 Native OS: Windows 98/2000 CPU Type: 650MHz Intel Pentium III Memory Specs Standard Memory: 128 MB (removable) Maximum Memory: 256 MB Memory Expansion: 2 sockets Memory Comments: PC100 SDRAM DIMMs תודה רבה, JONKERBOX[br]פורסם בתאריך: 9.10.2009 בשעה 22:26:31 האם הכונן הזה מתאים?:http://www.archmemory.com/ram…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני כרגע מסתכל על זה של LITEON, האם הוא טוב? רצוי שתהיה אפשרות טובה להפוך אותו למולטיזון. אני לא מחפש צורב DVD. תודה.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש 500GB מהיר ושקט, [glow=white,2,300]חשוב שיהיה מאוד שקט[/glow] תקציב 450¤ אשמח לקבל המלצות תודה.
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אתכם מה היא האפשרות שהכי תתאים לי. המטרה שלי, מהירות. למיטב ידיעתי כיום הדיסק הקשיח מהווה את צוואר הבקבוק של המחשב, ואני רוצה לעלות רמה מעל הממוצע כיום שהוא 7200RPM 8MB BUFFER עכשיו ישנם כמה אופציות : 1. Rדיסק NCQ, הבנתי שהוא 20-30 אחוז יותר מהיר מRדיסק רגיל. 2. Rדיסק בחיבור SATA2. 3. Rדיסק בעל סיבוב גבוהה כגון 10K\15K RPM. ברצוני לדעת מה יתן לי את התוצאה הכי טובה והכי יעלה ביחד למחיר תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון כל הדיסקים שצרבתי נפגמים לי אז לפני שאני הולך לקנות עוד חבילה של חמישים דיסקים שחצי ממנה תלך לפח הייתי רוצה לקבל המלצה איזה חברה מייצרת CD-R טובים לצריבה (לא DVD). אני מבקש תהיו אובייקטיבים ותמליצו לפי ידע ופחות לפי ניסיון אישי כי לא תמיד הניסיון האישי מראה את הדבר הנכון. תודה לכל מי שעוזר... (אני קונה בדר"כ Silver Line או של BenQ ותמיד אחרי תקופה של בערך חצי שנה מאוד קשה לקרוא מהדיסקים האלא ואני מאחסן תמיד את הדיסקים בסביבה חשוכה ונטולת אבק וזה עדיין לא עוזר)
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב החדש כבר אצלי, וההרכבה בעיצומה אני צריך הסבר כללי על מה זה RAID איך גורמים לו לפעול וטיפים כללים לגביי השיטת עבודה. ההארדיסקים שלי הם WD 80GB 8MB buffer SATA2
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אמרת לבחור בדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69244.0(שננעל בנתיים) בקשר לPIONEER DVR- A07 " ייצרו אותו עם הכנה לזה - משמע, אתה יכול לעדכן את הBIOS של המכשיר באמצעות תוכנה שתופיע באתר של פיוניר, ובכך לעדכן את הצורב שלך לצריבה ב 2 שכבות. אל תשכח שעדיין לא יצאו מדיות כאלה, כך שיש עוד זמן..." יש לי את הAO6 איך אני יכול לדעת אם גם הוא עם הכנה לצריבת דיסקים "דו שיכבתיים"
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני למצוא הארדיסק חיצוני למשפחה שלי, הדרישות הן כמובן אמינות אריכות ימים ומקום אחסון. הכונן ישמש בתור גיבוי לקבצים של המשפחה (לצערנו אין כבר מקום על ההארדיסקים הפנימיים) כך שאיבוד המידע עלול להיות קריטי. רצוי שהנפח יהיה 500 GB ומעלה ובמחיר שפוי. תודה רבה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש להורים, עם כונן SSD 120GB בלבד (במחשב היום הם משתמשים אולי ב60-70 אחרי 5 שנים שהוא אצלם). אני מתכנן להתקין בו WIN7, office2010 וכמה תוכנות רגילות לפתיחת PDF, סרטים, מוזיקה וכו' התלבטתי אם בכלל כדאי לי לחלק את הדיסק למחיצות, כי עד היום, כדי שמשהו יגיע למחיצה D, אני הייתי צריך להגיע וכחלק מפעולות ה"שימור" הפשוטות להעביר את התמונות, והמסמכים לשם ולייצר להם קישור. הם לא השתמשו בזה. נראה לי שעדיף לעשות את זה בעיקר לצורך אפשרות פירמוט עתידית, ומאחר וWIN7 מאפשר להזיז מסמכים בברירת מחדל לכונן אחר. השאלות הן ככה: א. כמה מקום כדאי להשאיר למערכת ההפעלה והתוכנות? ב. אחד השימושים העיקריים בנפח אכסון משתנה זה אאוטלוק עם אין סוף אימיילים מסוג FW.. האם ניתן לומר לתוכנה לשמ…
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
טוב אז קניתי דיסק קשיח חדש למחשב WD1200JB ( 8MB BUFFER,7200RPM( חיברתי , קינפגתי , פירמטתי , יצרתי מחיצות - הכול הלך טוב. הורדתי את התוכנה של data lifguard ואכן לפיה הדיסק תקין . אבל כול פעם שאני מכבה את המחשב הדיסק קשיח משמיע מעיין "תק" כזה ופשוט רציתי לדעת אם זה נורמלי (במיוחד אם לאנשים אחרים שגם יש את אחד הדגמים של WDXXXXJB זה גם קורה) נ.ב. לפי האתר של "ווסטרן" הרעשים הם אכן נורמליים : Normal drive sounds include: Whining noise during drive spin-up Occasional clicks during data access Hard clicks during a head park operation (shutdown or sleep mode)
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קורה לי הרבה שאני מנסה לגשת למידע על הדיסק ומיד כשאני מנסה לפתוח קובץ אני מקבל מסך כחול לשניה (לא מספיק לקרוא מה רשום) והמחשב עושה ריסטרט. מה זה יכול להיות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות הארדיסק חדש בנפח של טרה, רציתי לקבל המלצות על אחד טוב בדגש על שקט ואמינות. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
עם הספק שלי מגיע כבל SATA... הSATA2 יעבוד איתו נכון ? כי לפי מה שהבנתי זה אותם מידות רק התעבורה שונה...
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הרדיסק WD 500GB מדגם WD5000AAKS-65YGA0. לאחרונה ההרדיסק התחיל להרעיש בצורה מחרידה.. בימים האחרונים אני נתקל באיטיות האם הארדיסק אומר לי ביי ביי? ולהתחיל לחשוב ללכת להשתמש באחריות? תודה, משה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אז ככה צרבתי לאחי דיסק עם סרט עליו. המרתי אותו ל SVCD ואז צרבתי את זה עם NERO. בדקתי ב DVD אצלי בחדר... TOSHIBA מגבר ו DVD ביחד עם רמקולים בלה בלה בלה... בכל עבד יופי. נתתי לו את הדיסק הביתה ואצלו זה לא עובד יש לו DVD של LG דגם DV4941P בסלון. הוא פולט לו את הדיסק ואומר DISC ERROR. ניסיתי עם דיסקים של BENQ מיוחדים למוזיקה וגם עם VERBATIM ובשניהם זה לא עובד. אני לא יודע מה כל כך לעשות האמת... זאת אומרת ניסיתי עם ורבטים, אני חושב שזה המקסימום שיכולתי לעשות. בלי קשר הוא תומך MP3 והוא יחסית חדיש... מן הסתם הוא קורא צרובים. צרבתי לו גם פעם סרט ב DVD על דיסק VERBATIM ועבד לו מעולה. הבעיה כנראה בדיסקים CDR. למשהו יש רעיון? מאיפה להתחיל? תודה מראש יניב
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק נייד (חיצוני) (SAMSUNG G2 500GB 2.5) האם זה בריא לו שיהיה מחובר למחשב באופן תמידי? האם זה מקצר את חיי ההארדיסק \ הורס \ לא בריא לו? או שאין בעיה עם זה שהוא יהיה מחובר למחשב באופן תמידי?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-