עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אהלן, יש לי צורב DVD ואני לא יודע של איזה חברה, ואיזה דגם הוא... איך אני יכול לבדוק את הפרטים האילה? תודה...

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  2. יש לי בכונן C 116 ג'יגה הבעיה היא שבכונן תפוסים לי 11 ג'יגה שבעצם בדקתי את כל התקיות ב C ויצא לי שתפוס רק 9 ג'יגה בכונן מה הבעיה לאיפה ה2 ג'יגה נעלמו???? (בדקתי גם תיקיות מוסתרות)

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  3. Started by barzanger,

אני עובד עם תוכנות כמו SketchUp ו CAD למינהם האם רפטור יתן לי ביצועים טובים יותר כי המחשב שלי מתקשה בדברים מורכבים ולא נראה לי שזה הזיכרון או המעבד

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by overload,

סרט שמקודד ב bitrate של 4000-3000 בערך. אם אני יצרוב אות על DVD אני יראה הבדל בין המקור על הטלוויזיה(שמעתי שהמקור ל DVD זה בערך 8000)?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by yonni,

יש לי כונן 200GB SATA של MAXTOR. כמעט בכל פעם שנייה שאני מדליק את המחשב, הכונן נעלם, ואני צריך לכבות ולשחק עם המגעים בחיבור של הכבל עם ההרדיסק. לאחר מכן הכל עובד כרגיל. יש לציין שזה קורה רק כאשר מדליקים את המחשב, ואף פעם לא קורה אחרי שהמחשב עולה, באמצע עבודה. מה שכן זה בטוח שרק לשחק עם המגעים מביא למציאתו מחדש. אם אכן לדעתכם זה בעיה של המגעים בהרד דיסק, איך אני יכול לשלוח אותו לתיקון או להחליף אותו מבלי לאבד את כל מה שיש לי עליו וזה כולל מערכת הפעלה ואין סוף קבצים. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  6. ראיתי פוסטים דומים בעבר אך לא מצאתי תשובה חד משמעית.. הרדיסק סיגייט 250GB חיבור SATA לא מזוהה במחשב (הוצאתי אותו ממחשב אחר, שם הוא היה כונן ראשי וה-OS פתאום לא עלתה). ההרדיסק לא מזוהה במחשב בכלל, לא ב-Disk Managment ולא בביוס. ניסיתי כבל SATA אחר וחיבור SATA אחר בלוח. נשמע שהוא מסתובב ומקבל חשמל, ובאיתחול ראשון הוא מזוהה אך ה-OS לא מצליחה לעלות. אחרי ריסט נוסף המערכת עולה אבל ההרדיסק כבר לא מזוהה. הלך ההרדיסק?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  7. Started by iakovl,

טוב, אני משתגע כבר מהנושא הזה, אני עומד בפני הקניה הגדולה ביותר של נפח אחסון ואני לא מצליח להחליט עד הסוף עם ראש שקט מה לקחת מצד אחד יש את הסייגיט 1.5T ST31500341AS שעולה "רק" 675ש"ח כלומר 0.45אג' לגיגה אבל יש לו היסטוריה בעייתית בגלל הFW המקורי שלו שעשה בעיות מצד שני יש לנו את כל הכונני טרה למיניהם כמו WD10EACS, ST31000340AS, HD103UJ שעולים בערך 550 ש"ח כלומר 0.55אג' לגיגה ובשביל להשיג נפח דומה צריך יותר כוננים 1.5T x 4 = 675 x 4 = 2700nis = 4.5T (raid 5) 1T x 5 = 2750nis = 4T (raid 5) ההתלבטות בנושא כבר דפקה לי את המוח

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by golde,

האים מימשק SATA 2 הוא צוואר בקבוק לדיסק RPM 7200 ?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by OmerNeu,

יצא לי לראות בקרביץ ובפנדה את המדיה הזו ( זה CD) ואני מקווה שמישהו יודע מה מיוחד בהם? ואם שווה את מחיר? 70 ש"ח +- ל50 דיסקים 40 +- ל 25 דיסקים תודה מראש!

10. Started by Jack_g,

יש לי צורב TEAC48 הוא הפסיק לקרוא דיסקים ריקים וכך גם בכלל כל דיסק של נתונים. מלא מצאתי בכלל עדכון קושחה לצורב והווינדוס תקין לחלוטין צורבים אחרים עובדים מצויין במחשב הזה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by Kayfun4ik,

שלום צריך המלצה על צורב DVD שישמש ככונן CD יחיד במחשב בגדול מהירות הצריבה/קריאה לא חשובה לי רק שיחזיק כמה שיותר זמן תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by pooowa,

היי אני בימים הקרובים אקנה (סוף סוף) צורב, את יקיר הפורום הלייט און 52X32X52, ואף פעם לא התנסיתי בהתקנת צורב (או כל רכיב מחשב, חוץ ממאוורר ).. ורציתי לדעת לאן הוא מתחבר? האם זה אותו חיבור כמו של הסידירום (IDE)? כי אין לי כאלה פנויים... ואם כבר אני שואל, עם מה הוא מגיע? (לבעלי כזה צורב)

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by panic,

קראתי כבר את כל השאלות בנושא ואכן אמור לזהות 149 - למישהו יש רעיון איך אני מאתר את ה 19 גיגה הנותרים ?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  14. שלום רב, יש לי שתי דיסקים 3 TB של ווסטרן מדגם RED. אני מאוד מרוצה מהם, אבל הם יקרים. לא אכפת לי לשלם טיפה יותר אם הם יותר אמינים מה-Black. השאלה היא האם הם כאלה או שמא אין הבדל באמינות בינם לבין ה-Green או ה-black. הנ"ל ישמשו כדיסקים ל-Stroage גרידא, על כן המהירות לא כ"כ חשובה, אבל האמינות כן ! תודה על עצותיכם.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  15. שלום לכולם מחר אני הולך לקנות את הצורב DVD-RW LG GSA-H12A רציתי לשאול איך הצורב הזה האם יש אותו למישהו ? ראיתי פה בהודעה הראשונה שפירסמו השוואת על צרובים וראיתי אותו אחד רק DVD-RW LG GSA-H10A המוכר אמר לי שזה אותו דבר רק ה-H12 מהירות יותר גבוהה מישהו מכיר? חברה מצטער זה טיפה לחוץ לי אם אפשר בבקשה תשובה מהירה לפני מחר!! כי לא ראיתי אותו נמכר בזפ!!

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by FireStar,

שלום לכולם בשבועיים האחרונים אני חווה איטיות במחשב שלי. למשל כאשר אני מנסה לפתוח סרט , לוקח לו בין כמה שניות לדקות לעלות, וכן לפעמים בהעלאת תוכנות המחשב קופא לפרק זמן מסויים. עשיתי בדיקה לכונן ב HD Tune ובשורה C5 current pending sector קיבלתי את הערך 536. האם הכונן מתקרב לסוף חייו? האם יש אפשרות לתן את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by בזיק,

אני מתכוון זהים לגמרי במפרט, כולל נפח כאשר מותר שיהיו מיצרנים שונים? או שאולי צריך שגם מס' הדגם יהיה זהה?

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by composite,

שלום לכולם! זה זמן רב שאני עובד על Windows 7 כשכל ההגדרות בביוס הן למצב IDE. בהתחלה לא הצלחתי לחבר הארדיסק חיצוני דרך הוט פלאג (מדובר בכונן קשיח רגיל שמוכנס למגירת 3.5") ורק אחרי שהתקנתי את ה- Gigabyte RAID Configurer, סוג של דרייבר, הוא עבד. עכשיו החלטתי להתקין Windows 7 מחדש. לפני שהתחלתי הגדרתי הכל בביוס ל-AHCI, כי הבנתי שזה עדיף, אבל לא הצלחתי לבצע boot בכלל! לא מדיסק ההתקנה של הוינדוס, לא למערכת ההפעלה עצמה, וגם לא הצלחתי לחבר הארדיסק חיצוני! כמובן שכשהחזרתי בביוס ל- IDE הכל עבד. כרגע עצרתי את הפרמוט ואני מנסה לסדר את זה. 1) מה לעשות? למה זה לא עובד? 2) למה אני בעצם צריך להגדיר AHCI אם הצלחתי לעשות הוט פלאג גם עם IDE ופתרון תוכנתי? 3) אם יהיה לי RAID בעתיד אז ב…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by amit.w1986,

אהלן, יש ברשותי את הכונן הנ"ל כ 3 שבועות לערך. התחלתי לשים לב מקודם שהוא כול איזה חצי דקה, דקה, משמיע קליק מהיר כזה ונעלם. אני מכיר את זה מהארדיסקים ישנים ובלויים. יש סיבה לדאגה? איך אפשר למנוע? מה אפשר לבדוק ? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - אולי זה לא מההארד דיסק בכלל... אני כבר מבולבל... זה מין רעש אלקטרוני מוזר מאוד. המערכת שלי I7 4770K gigabyte z87 d3hp sytche mugen 3 gigabyte gtx 760 seasonic 520M SII fractel r4 intel ssd 520 240 seagate barracuda 7200 2 TB יש מצב שזה מגיע ממקור אחר ולא מההארד דיסק ?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  20. אני מתכוון לקנות את Western Digital My Passport Essential 320GB WDME3200 לפרטים נוספים:http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694401 השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להשתמש בכונן החיצוני הנ"ל להעלאת עוד ווינדוס על המערכת זאת אומרת אם יש לי דיסק קשיח פנימי בנייד שדרכו אני מעלה ווינדוס אקספי אני רוצה להתקין ווינדוס 7 על הכונן החיצוני וכשהמחשב עולה אני יוכל לבחור אם להעלות את האקספי דרך הדיסק קשיח הפנימי של המחשב או להעלות ווינדוס 7 דרך הדיסק קשיח חיצוני למרות שהחיצוני מתחבר דרך USB מקווה שהשאלה שלי ברורה תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  21. אהלן, מה המשמעות של נפח הCACHE בהארד דיסקים ? איך זה משפיע על ביצועים ועל אילו ביצועים זה משפיע ?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by wooper,

שלום אני יודע מה זה master וslave אבל מה זה primary channel and secondary channel?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  23. אני אנסה שוב... האם שווה לקנות כונן מסוג זה בנפח של 300 גיגה במחיר של 200 ש"ח למטרות אחסון וצריבה מתוכו בלבד? כמה עולה מתאם? והאם הוא עובד בצורה טובה עם מתאם זה..

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  24. Started by infer73,

קודם כל, לשם הסרת ספק כונן קומבו=כונן שקורא DVD+צורב CD,נכון? אם כן, אז האם מישהו יכול להמליץ לי על כונן קומבו טוב ולא יקר במיוחד (אני לא יודע מחיר כי זה חבר שלי,אבל אם אפשר לא יקר מדי,מהירות זה לא הכי חשוב) אגב, אם צורב וDVD בנפרד זה זול יותר או אפילו קצת יותר יקר זה יהיה עדיף כי ככה יותר נוח להעתיק דיסקים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by Biatch,

דבר חשוב זה שיגיע עם תוכנה להצפנת מידע כמו פה אבל הבעיה זה שיש לו הגבלה כל פעם ל1 gb http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767649 ומה אתם אומרים על הכונן הנ"ל ?? יש המלצות אחרות ? גם הצעות של 3.5 יתקבלו מצאתי עכשיו את הכונן הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=2GUHXMT010EAG22&cfm=DA37E373 עם ממשק usb3.0 וכתוב שם זוכה מדלית זהב מאתר HWZONE

• 1 תגובה
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים