אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
תודה
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת טיפשית - מתי שאני בא לחבר כונן למחשב, אני צריך לפתוח את המארז, להוציא את הברגים, ולהוציא את הכונן מבפנים? או שאני דוחף אותו אותו החוצה ומוציא אותו מבחוץ? אותו דבר לגבי ההרכבה - אני מכניס את הכונן דרך החור מבחוץ או שאני מכניס אותו מבפנים המארז? תודה
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני צריך צורב DVD שצורב דיסקים עם שיכבה כפול באיכות טובה IDE, ראיתי את 2 בצורבים המומלצים ה 116D וה LG GH22NP20 והמחיר של ה 116D שם אפילו לא קרוב.. הכי קרוב זה ב KSP ב 135 שגם שם אין להם באף חנות את המוצר במלאי וגם לא יהיה, כך שהמחיר הכי זול שיש זה 160-170 קיצר מה עדיף לקנות את ה 116D ב 160-170 או להסתפק ב LG GH22NP20 שעולה איזה 120 שקל? שוב השימוש העיקרי הוא צריבת דיסקים עם שיכבה כפולה
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
על ה111 שמעתי כאן כמה וכמה פעמים, בחנות שאני רוצה לקנות ממנה את הצורב הוצע לי דגם ה116 והייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בינהם. תודה רבה לעוזרים במציאת המידע.
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אמרו לי ש-כיום ההפרש בין ה sata 150 ל ide זניח ביותר. כלומר לא כדאי לחכות , ולא שווה ההפרש של 100 ש"ח ל SATA , נכון?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
חבר שלי נוסע לסין בקרוב, ורציתי לנצל את ההזמנות ולקנות בזול(אם זה אכן יותר זול) כמה דברים... למישהו יש מושג אם הם יותר זולים שם? או שזה אותו חרא כמו בארץ? למשל disk on key יהיה יותר זול משמעותית? (אם אפשר מחירים ספציפיים אז אני מודה מראש).
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היה לי הרדיסק: Samsung 160gb ATA133 8mb SpinPoint P80 קניתי את ההרדיסק מכוון שטמפרטורה נמוכה ושקט חשובים לי, וההרדיסק ענה על הציפיות. שלחתי אותו למעבדה עקב בד קלסטרים, ובמקומו הציעו לי: Maxtor 160gb ATA133 8mb DiamondMax10 אני יודע שמבחינת שקט וטמפרטורה הסמסונג עדיף בהרבה, השאלה אם מבחינת ביצועים ואמינות המקסטור נותן שיפור ניכר ושווה להתפשר עליו, או לעמוד על שלי לקבל הרדיסק זהה למה שקניתי (דבר שיכול לקחת שבועיים בערך לפי מה שאומר הטכנאי). רב תודות!
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי יש לי במחשב מספר דיסקים קשיחים שמחוברים ברייד ולפעמים פעולות מסוימות שאני מפעיל במחשב/מהמחשב עובדים לאט ולפעמים לא. היתי רוצה תוכנה לניטור דיסקים קשיחים שתראה לי בזמן אמת טמפ\מקום\מאמץ ועוד... תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום, יש כרגע ברשותי הארד דיסק אחד WD250 אם אני לא טועה AAKS והוא כבר לא מספיק לי (המון מוזיקה,סרטי HD וחומרים בעלי נפח עצום עקב עריכה) כשראיתי את המחירים של HDD היום הופתעתי לטובה .. היום אני יכול להשיג 750GB במחיר שקניתי לפני שנה וחצי 250GB . אשמח להמלצות על שני כוננים בגדלים שונים (אחד עם 1TB והשני 750GB) הסיבה שאני מחפש שני גדלים שונים היא המחיר .. אם יש הבדל קטן במחירים כנראה שאקח 1TB . מחיר אני מחפש בסביבות 300-450 ש"ח אך..חריגה מקסימלית של 20 ש"ח עם כיתוב 60 שנה P: רק שתי בקשות קטנות : 1)שהכונן יהיה שקט (לא חייב הכי שקט שיש בעולם, למען האמת, רק שלא יהיה רועש מידיי . אם השקט עולה לי במחיר אני מעדיף רועש יותר אך במידה נכונה) 2)אשמח לקבל הצעות רק מחברות מוכרות…
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בתוכנת נרו,איך מגבים בצורב דיוידי ומאפשרים אפשרות לגבות בהמשך על אותו תקליטור שעדיין לא מלא
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחתוך כבל של 80 גידים לאורך הקוויםם שלו לצורך (עיגול) הכבל הוא של ההרדדסיק וכמו שנאמר IDE כל כמה צמות אני אמור לעשות חתך ? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום צריך המלצה על צורב DVD שישמש ככונן CD יחיד במחשב בגדול מהירות הצריבה/קריאה לא חשובה לי רק שיחזיק כמה שיותר זמן תודה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
רכשתי את הצורב הזה, והופתעתי לגלות שבנרו זה לא מאפשר לי להעלות את מהירות הצריבה מעל X4 הדיסקים שאני משתמש בהם הם סילבר ליין עם תמיכה במהירות 8...(הצורב מסוגל לכתוב על 16). למישהו יש מושג?
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הזיכרון שיש בהארדיסקים לדוגמה 8 מגה או 16 בחדשים הוא זיכרון מטמון או זיכרון באפר? וכדי להיות בטוח שאני יודע זיכרון מטמון זה זה זיכרון ששומר בתוכו את המידע שנכנסים אליו הכי הרבה כדי לקצר את הכניסה לזיכרון ובהארדיסק זה יכול לקצר את החיפוש בהארדיסק והקריאה מהארדיסק ובאפר זה אזור בזיכרון שהמידע מועבר אליו קודם ומשם להתקן השני וזה כדי לשמור על העברה יציבה ללא נפילות, אם ההתקן השני איטי מידיי המידע "יחכה" בבאפר אם זאת האפשרות הנכונה מילוי הבאפר לוקח זמן מסויים אז זה לא מאיט את הארדיסק?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום אני דיי חייב DOK למכללה בשביל להעתיק דברים מהבית למכללה ובחזרה. אין לי הרבה כסף להשקיע ואני גם לא צריך הרבה מקום 1-2GB יספיק. יש המלצות על דגמים מסויימים שהם איכותיים פחות או יותר בטווח המחירים של 50-60ש"ח? כלומר שלא יתפרק לי אחרי שנה, או שיהרס מדפיקה קטנה. אשמח לעזרה כיוון שאני בכלל לא מבין בזה. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אתכם מה היא האפשרות שהכי תתאים לי. המטרה שלי, מהירות. למיטב ידיעתי כיום הדיסק הקשיח מהווה את צוואר הבקבוק של המחשב, ואני רוצה לעלות רמה מעל הממוצע כיום שהוא 7200RPM 8MB BUFFER עכשיו ישנם כמה אופציות : 1. Rדיסק NCQ, הבנתי שהוא 20-30 אחוז יותר מהיר מRדיסק רגיל. 2. Rדיסק בחיבור SATA2. 3. Rדיסק בעל סיבוב גבוהה כגון 10K\15K RPM. ברצוני לדעת מה יתן לי את התוצאה הכי טובה והכי יעלה ביחד למחיר תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם? קניתי את שניהם חבילה של 50 יחידות שלי Verbatim DVD+R וחבילה של 50 יחידות של Verbatim DVD-R מה ההבדל בינהם?? תודה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הכונן יוצר בנובמבר 2003, והגיע עם גירסת קושחה (firmware) של QS0C. והגיע ללא הלוגו של החברה מוטבע עליו : עכשיו... איזה אפשרויות אני משנה ב-Nero על מנת לבצע OverBurn? קראתי שגירסת הקושחה שלי עושה בעיות (לי עדיין לא) לכמה אנשים..? זה נכון? והגירסה הכי טובה כרגע היא הקודמת (QS0B) ? האם יש פה למישהו גם כונן בגירסה זו? איך הביצועים ואיכויות הצריבה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כונן DVD ויש לי מספר שאלות: 1)האם אפשר להכניס גם דיסקים של CD-ROM לכונן ה DVD ? 2)אני רוצה לקנות את הכונן הזה: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1033 בשביל לשחק בו במשחקים... הוא טוב ? נ.ב אני לא צריך משהו מיוחד..
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם! זה זמן רב שאני עובד על Windows 7 כשכל ההגדרות בביוס הן למצב IDE. בהתחלה לא הצלחתי לחבר הארדיסק חיצוני דרך הוט פלאג (מדובר בכונן קשיח רגיל שמוכנס למגירת 3.5") ורק אחרי שהתקנתי את ה- Gigabyte RAID Configurer, סוג של דרייבר, הוא עבד. עכשיו החלטתי להתקין Windows 7 מחדש. לפני שהתחלתי הגדרתי הכל בביוס ל-AHCI, כי הבנתי שזה עדיף, אבל לא הצלחתי לבצע boot בכלל! לא מדיסק ההתקנה של הוינדוס, לא למערכת ההפעלה עצמה, וגם לא הצלחתי לחבר הארדיסק חיצוני! כמובן שכשהחזרתי בביוס ל- IDE הכל עבד. כרגע עצרתי את הפרמוט ואני מנסה לסדר את זה. 1) מה לעשות? למה זה לא עובד? 2) למה אני בעצם צריך להגדיר AHCI אם הצלחתי לעשות הוט פלאג גם עם IDE ופתרון תוכנתי? 3) אם יהיה לי RAID בעתיד אז ב…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אמרת לבחור בדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69244.0(שננעל בנתיים) בקשר לPIONEER DVR- A07 " ייצרו אותו עם הכנה לזה - משמע, אתה יכול לעדכן את הBIOS של המכשיר באמצעות תוכנה שתופיע באתר של פיוניר, ובכך לעדכן את הצורב שלך לצריבה ב 2 שכבות. אל תשכח שעדיין לא יצאו מדיות כאלה, כך שיש עוד זמן..." יש לי את הAO6 איך אני יכול לדעת אם גם הוא עם הכנה לצריבת דיסקים "דו שיכבתיים"
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי את הכונן הנ"ל כ 3 שבועות לערך. התחלתי לשים לב מקודם שהוא כול איזה חצי דקה, דקה, משמיע קליק מהיר כזה ונעלם. אני מכיר את זה מהארדיסקים ישנים ובלויים. יש סיבה לדאגה? איך אפשר למנוע? מה אפשר לבדוק ? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - אולי זה לא מההארד דיסק בכלל... אני כבר מבולבל... זה מין רעש אלקטרוני מוזר מאוד. המערכת שלי I7 4770K gigabyte z87 d3hp sytche mugen 3 gigabyte gtx 760 seasonic 520M SII fractel r4 intel ssd 520 240 seagate barracuda 7200 2 TB יש מצב שזה מגיע ממקור אחר ולא מההארד דיסק ?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי DOK חדש של Kingston 125GB ניסיתי לפרמט אותו ל NTFS (היה exFAT), ומאז הוא מראה 0KB נפח פנוי. כל נסיון לפרמט מחדש נכשל. איך אפשר להציל את ה DOK? תודה ישראל
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אהלן, יש לי צורב DVD ואני לא יודע של איזה חברה, ואיזה דגם הוא... איך אני יכול לבדוק את הפרטים האילה? תודה...
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=6295&perur=0 לא רשום עליו פרטים או משו.. בגלל זה לא יודע אם זה שווה
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-