אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
מישהו מוכן להסביר בבקשה?.. עד עכשיו לא הבנתי בשביל מה הבקר לדיסק קשיח.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
אני יודע שאני מנותק מהעולם ושזו שאלה דפוקה אבל אני בכל זאת שואל: מה זה צורב DVD? מה זה DUAL LAYER? אן אני קונה צורב DVD אני יצתרך לקנות דיסקים מיוחדים של DVD או כל דיסק ריק יתאים? לכל צורב DVD יש ליד השם את הסימן פלוס (+) ומתחמתיו מינוס (-) מה זה מסמל? כמה מקום יש בדיסק DVD? האם הם רב שימושיים? כמה הם עולים? סנ הכל נראה לי אם לא שכחתי כלום תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כשאומרים עידקנתי את הקושחה של הצורב למה אתם מתקוונים ואיך עושים את זה
-
- 28 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
קראתי שיש BLADE ועוד רכיב שניקרא CLUSTER בריפרוף קל ברשת קלסטר זה מיספר מחשב (2 לוחות 2 2 מעבדים וזיכרונות שחוברו יחדיו למחשב על מסויים כדי לעבוד יותר טוב בתעשיה). http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2848650,00.html הנה מאמר שמצאתי בגוגל.אשמח אם יסבירו לי על מה מדובר תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
מה זה ראיד (RAID) למה זה טוב (למה הוא משתמש) ואיך אני יכול לדעת אם יש לי כזה בלוח אם שלי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צרבתי כמה סוגים של קבצים וכתוב שהצריבה הושלמה וכו' בהפעלה של הדיסק עולים לי ההודעות האלה של שגיאת נתונים (בדיקת יתירות מחזורית) http://img87.imageshack.us/img87/4716/12fu3.jpg מישהו יודע מה הבעיה זה קורה רק ב-MAKE DATA DVD הלכו לי כבר מלא דיסקים
-
- 4 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
-
מה זה?!! ה מחשב לא קולט את כונן ה דיסקטים שחיברתי התקנתי את ה WINDOWS הכל בלי ה FLOPPY אכשיו רציתי להתקין חיברתי הכל ללוח אם.... וזה לא קולט אותו! מה אני אמור לעשות לפרמט?? :'(
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
^ הדיסק מיועד רק לגיבויים. פעמיים בשבוע. שלוש פעמיים גג. מה יחזיק יותר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה חשיבות BIT_SETTING בצורב DVD ? זה נועד לצרוב סרטים ביתיים זה בעצם ההבדל בין NEC3500A ל- LG4160 בתודה וחג שמח, יהודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח שימש אותי ב nas ברשת האלחוטית. אני מסתכל על כונני 2tb כוננים "ירוקים" למינהם הרבה יותר זולים, אני שמתי לב להבדל מרכזי שהוא ה rpm וגודל ה cache. באוף טופיק ומתוך סקרנות, מה ההבדלים הנוספים? השאלה העיקרית שלי היא מה יהיו הבדלי הביצועים בין כונן חזק עם 7200rpm ומהירות העברה של 6GBpS ו 64mb cache לעומת כונן "ירוק" טוב. כשהשאלה העיקרית זה האם אני ארגיש בהבדל בכלל או שצוואר הבקבוק שלי יהיה הרשת. ה nas שלי הוא ה dlink DNS-325 והראוטר האלחוטי שלי הוא linksys E2500 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
מה אתם יכולים לחדש (לי) בנושא מעבר למה שנימצא ברשת? אני יודע שמיתייחסים אליו כאל הזיכרון המושלם (צפוי להחליף את כל סוגי הזיכרונות המוכרים לנו) ונכון להרגע זמין בנפחים של 4MB ובמחיר 25$ ליחידה. עפ"י אחד האתרים הוא יהיה זמין לקהל הרחב החל מ2010 ויכול לחיות כ10 שנים. האם יש בידכם פרטים נוספים? תודה!
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי הרבה דיסקים צרובים עם מידע שהעברתי אלהם. אחד החברים שלי אמר לי שיותר אדיף להכסן הכל על הדיסק הקשיח כי הוא מחזיק מידע בצורה טובה יותר לטווך ארוך יותר.. אז מה נכון לעשות?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היום הייתי באייוירי קניתי את Seagate Barracuda 7200.14 1TB ST1000DM003 רציתי את Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX אבל אמרו לי אין אותו במלאי וש SEAGATE אותו דבר מה ההבדל בינהם במהיריות ומה יותר טוב ? הוא יהיה הכונן הראשי של מערכת ההפעלה והמשחקים והתוכנות
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום מתוך קריאת פוסטים אני ראיתי שיש אפשרות להגדיר שני מצבים להרדיסקים ונראה לי שגם הבנתי שבהגדרת AHCI ההרדיסקים נותנים יותר ביצועים , אז רציתי לקבל ממי שמבין בעניין מידע יותר מפורט לגבי ההגדרות האלו , מה כל אחת מהן אומרת , האם זה תקף ל-HDD או רק ל-SSD . אני רק אוסיף כי מערכת ההפעלה שלי הותקנה על הגדרת IDE , וכרגע אני על הגדרה זו , האם באמת אפשרי להרדיסק לעבור להגדרת AHCI וזה באמת משפר את הביצועים אז איך בדיוק עושים זאת ? אשמח לקבל ממכם מידע.
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי אוסף גדול מאוד של סרטים שהייתי מעוניין לאחסן ולשמור אותם בצורה הטובה ביותר ככה שגם בעוד כמה שנים אני יוכל להנות מהם. קיימות מבחינתי 2 אפשרויות: לצרוב לדיסקים (CD,DVD) על מהירויות נמוכות ולאחסן בתיקיות או כמו כן קיימת האפשרות להשקיע סכום כסף נכבד ולקנות הארד דיסק נייד ואיכותי. מה אתם ממליצים לי?
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני רוצה להפנות אותכם לשניי דגמים מתחרים ספציפים!! אל תספרו בכללי אלא רק אחד מול אחד WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA150 SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 יש לציין שהמחיר שלהם זהה !! 579 שקלונים! אז מה יותר עדיף?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יותר טוב צורב דיוידי H20L או H22N של חברת LG?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מבחינת מהירות איך אני מגדיר בביוס ששני ה-HD יעבדו ב-RAID 0 ? והאם ה-HD צריכים להיות זהים מבחינת סוג וגודל ? והאם יש הבדל משמעותי בביצועים אם שני ה-HD הם SATA ועובדים ב-RAID ?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לי יש במחשב שני הארד דיסקים של 40 רציתי רק לדעת אם עשיתי טעות כשקניתי את השני במקום להחליף ל80 או ששניים זה יותר טוב מאחד גדול? חוץ מזה זה חור בהשכלה אז אשמח אם תענו לי בהקדם
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה הארד דיסק יותר טוב? ATA 100 ATA 133 ומה הבדל המחירים? ועוד שאלה P4P800 Deluxe תומך ב100 או 133? תודה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מה יותר טובPIONEER 111D או 112D מה יותר טוב לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-