עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by TzV-EyE-GeR,

בזמן האחרון כשאני מנסה לצרוב, אז התוכנות שאיתן אני עובד(נרו - גירסה 5.5.9.14, CLONE CD ) מודיעות בסיום הצריבה, שהצריבה הצליחה, אך כאשר אני בודק אם אכן נצרב משהו על הדיסק, אני מגלה שהדיסק נשאר ריק. איך אני פותר את הבעיה?? מישהו אמר לי שזה קשור בגירסה של הנרו, שדפקה איזה קובץ DLL במערכת, אם אכן זאת הבעיה, הכיצד אני מתכן אותה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ככה יש לי בעיה , היום בבוקר היה לי קצר והמחשב נכבה . במחשב יש שלושה כוננים קשיחים . 1. 20גיגה מקסטור 2. 30גיגה מקסטור 3. 120 גיגה מקסטור . לאחר הדלקת המחשב לא מוצג הכונן של ה 120 גיגה ב"מחשב שלי " אבל במנהל ההתקנים ובביוס הוא מזוהה ואני מרגיש שהוא עובד . הקטע שאני לא יודע מה לעשות עכשיו כי אני ממש מפחד שהוא נשרף ,הכונן של ה 120 היה מחובר במגירה של הארד ביחד עם צורב ושני הכוננים האחרים היו מחוברים בנפרד . האם יש אפשרות למחוק אותו ממנהל ההתקנים ולהוסיף אותו מחדש כחומרה חדשה או משהו כזה ?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  3. איך צורבים עם צורב דיוידי ע''י צריבה רגילה ? או שצריך איזה תוכנה מיוחדת? בבקשה תסבירו לי וגם לו

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  4. מדובר במחשב lenovo G500 אבל זה לא משנה, כי הבנתי ש SSD שכתוב m.2 מתאים לכל מחשב נייד {כמעט} להתקין גם הבנתי שלא מסובך, להוציא כונן DVD . להכניס במקומו SSD שישב על מתאם שידמה כאילו זה כונן DVD *** את המתאם אני אקבל עם ה SSD או עלי להתארגן מבעוד מועד? אם כן אני מאמין שיש מלא כאלה ב ebay (זה כבר לא משהו שצריך לרכוש "מקורי" או "איכות") אבל בנוגע ל SSD אני אשמח להמלצה על משהו טוב, אם הפרשי המחירים גדולים לא חייב 250GB נסתפק ב 120GB גם ככה יש 1TB לשאר הקבצים. ה SSD ישמש רק למערכת ההפעלה. עדיפות שלי לסמסונג (דוגל בללכת על הטוב, והאיכותי). תודה אגב, ממש אין בעיה להזמין מחול, כל עוד האתר שולח לארץ הכי עדיף זה amazon. כי משם מזמינ…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. חשוב שיהיה שקט ולא מורגש תודה.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  6. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  7. שלום, בנסיון לצרוב על מדיה DVD - RW מתקבלת הודעה : Optiarc DVD RW AD-5170A comunication faliur בוצעה בהצלחה מחיקה (קצרה וארוכה) למדיה. מדובר בצורב : Sony DVD-RW AW-G170A מה פירוש ההודעה ? האם המדיה (הדיסק שעליו כותבים ) דפוקה, או שיש בעיה בצורב? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by ksn1981,

שלום, LG דגם GH22NS40 SonyOptiarc דגם AD-7260S באותו מחיר.. איזה? ואם אפשר למה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  9. אפשר לחבר למחשב נגן DVD שמיועד לסרטים ומוזיקה, במטרה להתקין משחק מחשב הDVD הוא מדגם HYUNDAI HU-DVI 3899 mpeg4\dvd player

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  10. צריך עזרה בבחירת דיסק קשיח פנימי 500 ג'יגה מינימום עד 500/600 שקל גג עוד שאלה קטנה דיסק חיצוני עם אני שם אותו בתור דיסק קשיח שיתחבר נגיד בUSB והקצב העברה שלו יהיה מהיר יעבוד והמחשב יקח ממנו את הנתונים זה יהיה יותר איטי בהרבה? עם לא אז אפשר המלצה לאחד טוב בסיבבות ה1000 (אני צריך דגם (תשם)) ואני יזמין מחו'ל ראיתי כבר כמה של WD אבל לא יודע מה טוב מה פחות טוב כאילו כתוב פרימיום וכל זה לא יודע בקיצור אני צריך או כונן פנימי / חיצוני מה שעדיף מבחינת נפח/ מהירות עם אין הבדל גדול אז עדיף חיצוני מהיר ואני כבר יחפש בEBAY או משהו תדגם ויזמין אני רק צריך לדעת מה טוב תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  11. מכיוון שאני כבר כמה חודשים עם אובונטו שמותקן על DOK, אני צריך די בדחיפות קשיח חדש במקום זה שהלך. אין לי שום בעייה להזמין מחו"ל (יש מי שישלח לי מארה"ב למשל) ולכן חשבתי אולי לקנות כונן SSD שאפילו יחסוך לי קצת בזמן סוללה. מאחר והנפח לא הכי חשוב לי (מתכנן קניית כונן חיצוני בכל מקרה), חשבתי על ה-M4 שמצאתי במחיר מצויין: http://www.buy.com/prod/crucial-m4-64gb-2-5-sata-iii-solid-state-drive-ssd-ct064m4ssd2/221150371.html האם אתה מכירים משהו זול יותר? אולי קשיח 500GB במחיר ממש טוב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ofir_16,

שלום לכולם! הלך לי הסי.די רום וחשבתי לעצמי למה לא להוסיף עוד כ- 100 -150 ש"ח ולקנות כבר dvd למחשב, לא?! למרות שאני לא צריך כרגע די.וי.די. השאלה שלי היא האם באמת כדאי להוסיף בשביל די.וי.די (למרות שאני לא צריך כרגע - אולי בעתיד, אני לא יודע) והאם dvd rom יכול לתפקד בצורה טובה כמו סי.די. רום כי רוב השימוש שלי הוא לסי.די. ולא לדי.וי.די. (בעיקר להוריד שירים מדיסקים מקוריים של מוסיקה למחשב). האם די.וי.די יכול לתפקד כסי.די.רום כמו סי.די. רום רגיל? תודה.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  13. Started by אוריפ,

יש ברשותי צורב DVD של חברת NEC מדגם ND-1100A. רציתי לשאול באיזו מדיות צריבה הוא תומך (גם של DVD וגם של CD). תודה!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by tmpusr,

http://www.kingspec.com/solid-state-disk-products/series-ssd18.htm לשימוש ב-ASUS R2H איך החברה הזו? משהו מוכר? ניתן להשיג ב-EBAY ממוכר top rated עם eBay Buyer Protection בכ~120$ לנפח של 32G שאמור להספיק לי בהחלט ל-XP במחשב הזה: http://cgi.ebay.com/1-8-PATA-SSD-32GB-ACER-ASPIRE-ONE-Motion-LE1700-SonyTZ-/270473896250?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ef980213a הדיסק המקורי (מכני, 4200 RPM איטי בטירוף) עולה כ~90$ לנפח של 60G שאני לא ממש צריך (ממילא יש סלוט SD מובנה להרחבת איחסון במידת הצורך). אשמח לחוות דעת על ה-SSD הנ"ל ו/או המלצות על חלופות בטווח המחירים הזה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by aloneg,

מה עדיף: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003 או http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6295&perur=0

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  16. Started by Shual,

שלום, רכשתי מחשב חדש מ-TMS. הדיסק קשיח לא יושב בצורה ישרה, התושבת שעליה שמו אותו התעקמה או משהו כזה. האם זה מסכן את המידע שעל הכונן? יגרום נזק כלשהו? או רק דבר אסתטי ? [זה הכונן - http://www.tms.co.il/product/12261] תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by turtleman,

יש בKSP דיוידי LG X16 BOX ב170 שקל. למרות שבעיקרון אני מעדיף לקנוץ אולי LITE-ON. אני לא חושב שזה כל-כך קריטי, אבל עדיף בכל זאת לקנות משהו איכותי.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by kupo,

שלום אתמול קניתי הארד חדש מתוצרת western digital ולהפתעתי גיליתי שהוא מגיע בלי השקע הסנדרטי להעברת כוח אלא רק עם שקע של SATA POWER שבחיים לא שמעתי עליו איך אני יכול להתחבר לשקע הזה האם אני צריך לקנות מתאם מיוחד או משהו כזה או שיש דרך אחרת?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by kelazar,

הדגם של הלוח אם במחשב הוא MSI MS-6318 האם ניתן להחליף דיסק קשיח במחשב פנטיום 3 מהדגם: WD300AB שהוא עם 2מגה באפר 30גיגה ו5400 סיבובים בדקה בדגם WD800JB שהוא עם 8מגה באפר 80גיגה ו7200 סיבובים בדקה? תודה רבה לעוזרים, חן

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  20. היי, אני רוצה לקנות כונן קשיח חדש וחשבתי על הWestern Digital WD2500KS. יש לי בלוח חיבור SATA הבעיה שאני לא יודע אם הוא תומך בSATA 2. אני יודע שSATA אחד ושתיים זה אותו חיבור, אני לא יודע אם לוח אם שתומך באחד תומך גם בשתיים. הלוח אם שלי זה Gigabyte GA-K8NSC-939 האם אני יכול לקנות את הארד דיסק או לקנות אחר. חוץ מזה יש כונן קשיח שיותר כדאי לי לקנות בתקציב. תודה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, החלטתי שהגיע הזמן להחליף את החוליה החלשה במחשב שלי שזה הדיסק הקשיח. את המחשב רכשתי לפני 4 שנים ומאז מידי שנה אני מחליף לו את כל חומרה כולל המארז חחח..אפשר לומר שאני קונה מחשב חדש כל פעם רק שהדסיק הקשיח נישאר מהמחשב המקורי. הדיסק הוא WD 160G SATA 2 8M. הסיבה היא עלייה מאוד איטית של מערכת ההפעלה וחוסר מקום. קראתי פה בסטיקי המלצה על ה HITACHI בגודל 2T. האמת היא שאין לי צורך בכל כך הרבה מקום אבל אני רוצה משהו טוב ואיכותי שישתווה אליו מבחינת הביצועים והייתי רוצה המלצות על דגם מוצלח או מקביל בגודל 1T. לגיבוי יש לי דיסק חיצוני של 500G. תודה מראש טל.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  22. שאני מתחיל להעביר המהירות תעבורה היא 32 מגה לשניה ולאט לאט זה יורד ויורד ויורד עד ל8 לפעמים פחות, למה זה קורה ? והאם אפשר להשאר על מהירות גבוהה איכשהו ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב חדש ומתלבט בין 2 hd הבאים : western digital WD1600JS לבין Seagate ST3160812AS (שניהם 160 ג'יגה , 8mb ו sata 2) קראתי כמה ביקורות אבל עדיין קשה לי להחליט ולכן אני אשמח לשמוע את חוות דעות המלומדות שלכם (אם זה עוזר אז שאר המפרט הוא : core 2 duo e6300 לוח אם asus p5b-vm זיכרון - kingstong 1 gb 533 mhz) תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקנות מכשיר שמסוגל לאחסן בתוכו סרטים (גודל 2T) ושאני יוכל לחבר אותו לרשת הביתית (בצורה קווית או אלחוטית זה לא משנה) ואז אני יוכל להזרים מידע מה- XTREAMR ישירות מהמכשיר אחסון ע"ג הרשת הביתית (אני לא רוצה להשתמש במילה שרת כי אני לא בטוח שזה הכוונה). איזה מכשיר יש ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  25. אני כרגע מתלבט בין סיגייט 1.5טרה שעולה בKSP כיום 620ש"ח כולל מע"מ. בסופ"ש במדור 7ימים צדה את עיניי הודעה של אופיס דיפו,ושם הם מפרסמים כונן חיצוני של VERBATIM,באותו נפח,במחיר של 500ש"ח (!). איך ייתכן כזה הפרש משמעותי? למישהו יש ניסיון עם החיצוני? בעיות או משהו? לי זה נראה זול מדי ולטענת חבר,חשוד משהו. אודה להבהרות לפני הרכישה נ.ב - במקרה של 2הכוננים,מטרתם הינה אכסון בלבד. אני נוטה לכיוון הפנימי מפני שהוא SATA2 7200RPM,ואילו החיצוני "איטי" USB2 מצ"ב תמונת מחיר ע"מ לחסוך לינקים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים