עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by card,

נתקלתי במושגים האלה ואני לא מבין מה זה.. זה נראה ש-Disk On Module זה לא DiskOnKey.. אז מה זה כן? (: וכנ"ל לגבי SMI..

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Spirit Crusher,

קניתי היום צורב DVD של LG דגם H12N כשאני מפעיל את הנרו זה אומר לי משהו על DMA MODE...מה זה אומר? ואני אמור להתעלם מזה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by עובדיה,

שלום לכולם אז ככה קניתי השבוע מחשב חדש רציתי לברר לגבי תוספת שיש לי בלוח אם. יש לי לוח אם של ASUS P5N32 SLI SE DELUXE ויש בו אפשרות לחבר את ההארדיסקים במערך RAID. עכשיו לפי מה שהבנתי בנושאים קודמים, מערך הRAID נועד בעיקר לאנשים שרוצים גיבוי למידע שלהם. הבנתי שמערך 0 הוא המהיר ביותר ומערך 1 הוא האמין ביותר אך הוא כותב את המידע פעמיים. א. האם פיסית כאשר אני מחבר מערך 1 הוא מוריד לי את כמות האיחסון. כלומר אם אני מאחסן קובץ של 1 מגה הוא נכתב פעמיים ומבזבז 2 מגה? ב. בלוח שלי יש את אופציית מערך DUAL RAID 0+1. חיפשתי בגוגל ובנושאים קודמים ולא מצאתי תשובה לכך. מה זה בכלל? למה זה נועד? והאם זה משפר את ביצועי המחשב שקניתי, באם אני מחבר שני כוננים קשיחים שעובדים בתצורת STATA עם נפחי…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by zohar678,

קיבלתי ממשהו דיסק של DVD לצריבה. על הדיסק מצויין המילה dvd -r 8*certified מה זה אומר? הדיסק בגודלשל 4.7 GB

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, הייתי רוצה לדעת מה זה הפורמט dvd-ram ועד כמה חשוב שיהיה אותו בצורב dvd עד לפני יום הייתי סגור על הצורב dvd של nec 4550a עד שראיתי שאתם ממליצים פה על benq וקראתי קצת עליהם ומסתבר שבאמת הם טובים בעולם ואני מאוד מתעניין בצורב של benq הכי חדש BenQ DW1655 שיש לו ביקורות מעולות באתר cdinfo http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16050&PageId=25 וגם מה שממולץ פה ה benq 1640 שגם הוא קיבל ציון טוב באותו אתר אבל יש בעיה 2 הצורבים לא תומכים ב dvd-ram אז תמליצו לי מה לעשות.... עידו

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by Hr44,

כדי לצרוב אותו צריך מדיה מיוחדת? כל צורב DVD יכול לצרוב את זה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by leonchik1976,

האם הוא עדיף על Basic Disk?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

כל מה שמצאתי בתוצאות חיפוש זה רק הודעות של "תעדכן את ה Firmware " או למה לא כדאי לעדכן אבל לא מצאתי הודעה מה זה בעצם Firmware אני מדבר על צורב LITE-ON פנימי לא קומבו, לא DVD ולא כלום.. רק צורב פשוט נחמד חביב במהירות X52 שדרך אגב הצורב הזה מומלץ שמעתי, נכון ?!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by N N C,

היי... ברשותי הארדיסק של ווסטרן דיגיטל 80GB 8mb cache. בזמן האחרון הכונן התחיל לפעול נורא לאט ואז שמתי לב שהוא מסומן בביוס בתור LARGE. העניין הוא שזכרתי שהוא מסומן בתור LBA בדרך כלל ולכן האמנתי ששם נעוצה הבעיה. שמתי על אוטומט והביוס זיהה אותו כ-LARGE, כשהכרחתי אותו להיות LBA המערכת הפעלה לא עלתה. לאחר מכן החזרתי שוב לאוטומט ושוב הביוס זיהה אותו כ-LARGE אבל הפעם המחשב עבד מהר... אז אני לא יודע אם אכן הבעיה הייתה נעוצה בעובדה שהוא היה מסומן כ-LARGE ולא LBA. מה שכן אני דיי סגור על זה שההארדיסק אמור להיות מסומן כ-LBA ולא LARGE. היות ואני דיי בור בעניין הזה, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין השנים ואולי גם איך להחזיר אותו למצב LBA אם זה אפשרי בכלל?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by yosi-m,

מה זה חיבור LVD בכרטיס סקזי ובמה הוא שונה בחיבור 68 פין רגיל ? ואיך זה יכול להיות שמהירות העברה של סקזי היא 160MB/sec כאשר התקן PCI יכול להעביר מקסימום 133MB/sec ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by AVI.S.T,

מה זה Memory Flash ? למה כולם כל כך מתלהבים מזה? ומה זה HDD? הא ומה זה זיכרון מותמן (ה 8MB שיש לי וזה מחשיב אותו לכונן) חיפשתי בגוגל ולא מצאתי (אני לא יודע אנגלית)

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by longhorn,

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by rk666,

נתקלתי בזה בנרו אני לא בדיוק יודע מה זה. האם זה פורמט של DVD על דיסק רגיל? *אני לא יודע איפה לשים את הנושא הזה, מנהלים, אם אפשר להעביר לאיפה שצריך*

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by OSTM,

אין בסטיקי...

• 8 תגובות
    • 6.5k צפיות
  16. אני רוצה לקנות שני דיסקים קשיחים למחשב רציתי לדעת איזה חברות נחשבות ליותר מומלצות? וראיתי דיסקים של סיגייט שלידם רשום NCQ, מה זה אומר?

• 12 תגובות
    • 954 צפיות
  17. Started by luXi,

אני רואה עכשיו שכולם ממליצים על כוננים קשיחים עם NCQ... מה זו הטכנולוגיה הזאת? איך בדיוק משפרת את זמני הקריאה והכתיבה? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by Yaniv_Uzan,

תמיד אני רואה את זה בתוכנה של NERO ולא בוחר את זה אף פעם... מה זה בעצם? מה ההבדל בין דיסק MP3 לדיסק CD רגיל... תודה יניב

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by KRS1,

לאחר פירמוט מחשב בהתחלת התקנת ווינדוס XP התבקשתי לבחור האם לעשות פירמוט מהיר להארד דיסק או האם לשנות אותו למצב NTFS וגם להשאיר אותו כמו שהוא ולא לעשות כלום - זאת האפשרות שבחרתי... בכל מקרה השאלה שלי היא מזה בעצם NTFS? תודה לכל העונים...

• 14 תגובות
    • 7.6k צפיות
  20. Started by Dr Hardware,

עשיתי את זה לכונן של 8 ג'יגה (מחיצה בWD 8MB ) וזה לקח 7 שעות ועדיין לא סיים (ישנתי קמתי ועדיין לא סיים) מה זה וכמה זמן הדבר הזה אמור לקחת? מה הDEFRAG הכי טוב לעשות שאחריו המחשב יהיה הכי מהיר?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by dr,

ציטוט: "תבדוק שההארד דיסק לא במקרה החליט לפגר את עצמו ולעבור למצב PIO עוד אני ממליץ בחום על Scan Disk ואיחוי שיכולים גם לעזור לעיתים. " מה זה PIO??????????????

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by morientes,

שלום לכולם אני בטוח שכבר שאלו את זה אבל, אני לא מוצא תשובה מספקת. רציתי לדעת בבקשה האם מישהו יכול להסביר לי מה זה RAID (אפילו לתת איזשהו מדריך) תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  23. Started by itsik1231995,

מצטער על הבורות ... אבל לא פעם אחת שאני מסתובב בפורום ורואה אנשים שמדברים על RAID 0 או RAID 1 ודברים דומים ולא הצלחתי להבין מה זה, מה המטרות שלו ,איך זה פועל ולמה צריך את זה ... תודה ...

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  24. Started by חובב,

מה זה RAID מה זה אומר ??אני יודע שזה קשור ל HD אבל מה זה עושה...זה משפר משהו ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by asaf999,

הרבה פעמים אני שומע את זה ולא מבין מה זה - זה שילוב של דיסקים קשיחים או מה?? בכל מקרה אשמח לקבל הסבר קצר..

• 5 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים