אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
במקרה בו יש לי 3 כוננים ברייד 0 על מחשב אחד, האם אני יכול לקחת את אותם הדיסקים למחשב אחר ולהמשיך את הרייד שיש לי עליהם? או שזה דורש הכנת מערך חדש?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אוטוטו ניגמר לי המקום ב-250 גיגה במחשב. אני מחפש כונן איחסון כדי לאחסן - מוזיקה, תמונות, סרטים וכו'.. אני לא צריך להפעיל מבחינתי משחקים מכונן נוסף או תוכנות, פשוט צריך לפנות מקום ושעדין יהיה נגיש. מה עדיף? להוסיף כונן קשיח נוסף 500GB או ללכת על כונן חיצוני 500GB עם חיבור USB? או חיבור אחר? מה ההיתרונות או החסרונות.. סכום השקעה בסביבות ה-500ש"ח. תודה מראש על העזרה רון
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה לבדיקה ותיקון בעיות וסקטורים פגומים נוחה ועושה עבודה טובה מה אתם מציעים?
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי אם האחריות של WD היא עולמית או לא?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לטופיק במקום אחר פה, רציתי לשאול לגבי כמה דברים על מגדלי צורבים. איפה אפשר למצוא כאלו בארץ? יש ספק אמין בחו"ל ששולח לארץ שיכולים להמליץ לי עליו? (דרך מסטופ זה שחיטה, 260 דולר רק משלוח למה שראיתי) אילו פרטים חשוב לי לבדוק? יש טיפים כלשהם? יש המלצות למשהו ספציפי? (מחפש צריבה של לפחות 5 עותקים בפעם אחת)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעביר הרבה סרטים מהמצלמת וידאו שלי ואיכות גבוהה חשובה לי... ככה שיוצא 4 ג'יגה לסרט של שעה וחצי. אז אני רוצה לקנות דיסק קשיח בנפח גבוהה... בסביבות ה-200 ככה... כי יש לי רק 80 ג'יגה. איזה דיסקים איכותיים (שלא ישעשו בעיות) אפשר לקנות מומלץ זול... והאם יש משהו שאני צריך לדעת עוד? תודה לעוזרים! עריכה- יש מצב שהדיסק הזה http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=hitachi250gb&Cat2Cat1ID=5030&Cat2ID=0 טוב?? 250GB ב500 שקל??
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מארגן לעצמי ספריית סרטים ניידת עם 4 טרה ובשביל זה אני צריך 2 דיסקים פנימיים עם פליטת חום נמוכה ככל שניתן, בגלל שבאקסטרימר אין איוורור מאולץ, אלא רק פאסיבי עם המסגרת החיצונית, מה לא ממש תורם לחיים ארוכים לדיסקים. תקציב לא רלוונטי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי כונן נייד 500 גיגה שאני משתמש בו לצורכי עבודה, אני מנייד את הקבצים שלי על הכונן הנייד ועוד עליו גם כן בבית ובעבודה, הייתי רוצה לדעת כיצד אני יכול לסנכרן ולגבות אוטומטית כל מה שאני עושה . נגיד לכונן שיש לי במחשב, כונן 500 גיגה שכל איזה כמה זמן או אוטמטית או באמצעות תוכנה יבוצע גיבויי מהכונן הנייד לכונן הפנימי שבמחשב, ככה שבמידה ואחד הכוננים יתקלקל/יגנב וכ'ו יהיה לי תמיד גיבויי של כל הקבצים החשובים שלי . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שעושה לי קליקים פה ושם ,ניסיתי לנקות מבחינה חיצונית ,ולא כל פעם הוא עושה את זה ,אבל כשהוא עושה את זה הוא מאט את המחשב בצורה לא נורמאלית ,יש דרך מסוימת לתקן (חוץ מהחלפת הלוח חשמל שלו או קניה מחדש של רכיבים ?) !
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם! הנני משתמש חדש פה ואני מקווה שזה אכן הפורום הנכון אז תקנו אותי אם טעיתי בכל אופן אני מעוניין לרכוש בדחיפות זיכרון פלאש נייד USB2 בנפח של 8GB והייתי שמח לקבל המלצות מקצועיות לגבי פירמה או פירמות מסויימות מומלצות המליצו לי על חברה בשם - PATRIOT שהיא בעלת זכרונות ניידים איכותיים מאוד אם כי ראיתי אחד כזה וזה נראה די פשוט עם כיסוי פלסטיק לבן לעומת אחרים שנראית קצת יותר חזקים אבל כמו שאמרנו לי מאוד איכותי איכותי ואמין האם זה נכון ולקנות PATRIOT?????? או אולי PQI? אשמח לעזרתכם הדחופה בנידון תודהו שבוע שקט לכולם
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי DVD ROM מדגם PIONEER 106S כידוע לכם היום לרוב כונני ה-DVD למחשב יש הגנה מפני אזורים וניתן להחליף רק 5 פעמים את האזורים. אז יש גם שיטה לפרוץ את ההגנה ע"י לעשות FirmWare ל-DVD ואח"כ להשתמש בתוכנה כדי לפרוץ את האזורים. אז הורדתי מאתר של פריצות כוננים את הקובץ המיועד לדגם של ה-DVD שלי ויש לי שאלה... [glow=green, 2, 300]ATAPI DVD-A06/106S Patched FIRMWARE UPGRADE 1.22 RPC-1 by Mr.Kirill Firmware Upgrade Instructions(DVD-106S/DVD-A06S[/glow] זה הכותרת שמופיע בקובץ ה-Readme של הקובץ אז מה שאני רוצה לדעת זה האם זה בעצם הפריצה או משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם .. יש לי DISK ON KEY של סאן דיסק עם מערכת הפעלה U3 בעקבות שנכנס לי וירוס לתוכו אני רוצה לפרמט אותו .. השאלה שלי מה קורה עם המערכת הפעלה U3 לאחר הפירמוט? האם היא נשארת שם? אם לא האם יש דרך לפרמט את הדיסק בלי למחוק אותה או שיש דרך להתקין אותה אח"כ בחזרה...? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות זיכרון נייד (dok), בנפח של ג'יגה 1 או 512 מגה, (או 2 ג'יגה, אם יש ב-350 שקל) אני לא יודע איזה חברה לקחת, בייחוד שראיתי שלחברה אחת יש אלף דגמים. התקציב לא מהווה בעייה (350 שקל). ראיתי אחד של סאנדיסק עם קורא אופטי, זה כדאיי? אם יש דגם של חברה מסויימת, שהוא טוב, תמליצו לי כאן בבקשה... תודה רבה ויום טוב לכולם.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
הכונן והצורב שלי כבר התישנו... ולא פועלים היטב, אני צריך כונן DVD וצורב DVD במחירים סבירים שלא יטחנו תכיס.. תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום במחשב שלי יש שני כוננים של WD ורעש שהם מפיקים הוא בילתי נסבל בשעות הלילה . האם ניתן לפתור את הבעיה ,ואיך?בלי לקנות חדשים או לכבות את המחשב כמובן . תודה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בביוס יש לי 3 קשיחים וקומפקט שמחוברים כולם בסאטה 2 (עכשיו היה לי רייד 0 בחלונות 8) ולספק בשני כבלים עם שלוש יציאות ישנות יותר הבעיה היא: שקשיח היטצ'י לא מתחבר (הוא הכי ישן בקשיחים) בחלונות 8: כשבמחשב דלוק שיחקתי על הכבלים הסאטה והחשמל חוץ מהכונן שבוא מערכת ההפעלה ופעמים יש רק קשיח דבל יו די ולפעמים לא. אין ההיטצ'י בכלל לא מופיעה בניהול הוא מופיעה לפעמים בלוח הבקרה של הרייד 0 כלא מחובר טוב או כמחובר כשהדבל יו די לא מזוהה בניהול (דרך עגב יש לי עם גם אינטל שבוא מערכת ההפעלה חלונות 8 וכתוב לי שיותר אחוז תפוס בניטצ'י 0.83% בחצי טרה ודבל יו די 0.34% בטרה בדבל יו די יש לי את השולחן עבודה וכל המשתמש עם כל האלבומים של מוסיקה בוו.מ.א. ותמונות מטיול בחו''ל בטיף, ועוד)
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני קניתי לא ממזמן דיסק קשיח ואמרו לי שחשוב לעשות לכל דיסק קשיח חדש בדיקת סקטורים פגומים (chkdsk /r) מה אומרת התוצאה? כי אני לא מבין בזה כל כך.. אלו הם התוצאות מתוך יומן האירועים: סוג אירוע: מידע מקור אירוע: Winlogon קטגוריית אירוע: ללא מזהה אירוע: 1001 תאריך: 27/05/2011 שעה: 17:08:53 משתמש: לא זמין מחשב: USER-A41296A2A0 תיאור: Checking file system on C: The type of the file system is NTFS. A disk check has been scheduled. Windows will now check the disk. Cleaning up minor inconsistencies on the drive. Cleaning up 21 unused index entries from index $SII of file 0x9. Cleaning up 21 unused index entries from index $SDH of file 0x9. Cleani…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אשמח לקבל תגובות מאלו שניסו יותר מתוכנה אחת, בקיצור בעלי נסיון...
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הדיסק לא כל כך שרוט, אבל משום מה ההעתקה של הקובץ שאני צריך נתקעת אחר 640 מגה (הקובץ שוקל בערך 4 גיגה)
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
DOK של sandisk לא מזוהה ע"י וינדוס XP SDUFD2AB-128
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע כונן 40 ג"ב של ווסטרן ואני מאוד מרוצה ממנו, רק בעיה אחת - הוא מלא עד אפס מקום. אני רוצה לקנות כונן חדש, חשבתי על כונן של ווסטרן דיגיטל 120 ג"ב, האם יש המלצות מסויימות? הבנתי שכדאי לקחת את הגרסא עם 8 מ"ב באפר, האם מדובר בגרסא הזאת? http://gamapc.co.il/product_info.php?cPath=33_57&products_id=70 אני משתמש במחשב פנטיום 3, האם כדאי להשקיע בכונן בעל חיבור טורי כדי שיהיה מתאים גם למחשבים הבאים שיהיו ברשותי? האם כונן כזה יעבוד על המחשב שיש ברשותי כרגע? בסה"כ התקציב שלי הוא בסביבות 500 ש"ח, עם חריגה קטנה למעלה... מה הם המלצותיכן?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם (: רכשתי דיסק קשיח חדש של סמסונג בנפח 250GB. הפעלתי אותו והכל טוב ויפה, פרט לדבר אחד - הוא עושה רעשים מוזרים.. קול כזה שעולה ויורד כל שניה אני לא מעמיס עליו בכלל. האם צריך לממש אחריות על כזה דבר? כי זה לא ניראה לי ממש הגיוני. לא היה מפריע לי אם הרעש היה גבוה ואחיד, אבל זה כל הזמן עולה ויורד ואני כבר השתגעתי מזה. וזה בוודאות ה HD, ניתקתי אותו וזה הפסיק...
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן SSD בנפח 128 GB. כרגע אני מתלבט בין שני דגמים: Corsair Neutron GTX 120GB לבין Samsung 840 Pro 128GB יש ברשותי לוח אם GA-P55A-UD3 איזה דגם כדאי לקנות?
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=557678.0 מצאתי כונן יד שניה של 80 גיגה ב- 50 שקלים. כרגע, לאדם שאני חושב לתת את הכונן הזה, יש כונן של 80 גיגה(מחשב עתיק, כפי שמוסבר באשכול שקישרתי אליו). העניין הוא שהכונן שמצאתי ביד שניה, הוא 5400 RPM ולא 7200. הכונן הזה אמור להחליף את הכונן הקיים בתור הכונן הראשי, כלומר עליו תותקן מערכת ההפעלה. האם יש הבדל גדול בין 5400 לבין 7200? אני לא יודע אם הכונן שיש לאותו אדם כיום, הוא 7200 או רק 5400... ראוי לציין שהמחשב נועד למשחקים קלים בלבד, כמו סוליטייר וכאלה . זה לא מחשב לגיימר. וכמובן לבדוק אימיילים, מצגות ומסמכים. זה הכל.
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-