עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכם, הבנתי שהWD קצת עדיף, אבל יש את הסמסונג ב320 ש''ח בזיגזג, אז אם ההבדל לא משמעותי, נראה לי שאלך על הסמסונג. תודה.

2. החלטתי לפתוח דף חדש - להתקין XP מחדש, להתקין RAID1 לזוג דיסקים של 1.5T, אבל לפני זה יש לי מספר שאלות ספציפיות שלא מצאתי להם מענה במנואל והרשת. 1. האם חובה לפרמט את שני הדיסקים של 1.5T לפני התקנת הXP? 2. יש על הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2551 זוג חיבורי GSATA סגולים. האם הם חיבורים יעודיים לבקר של ג'יגבייט לRAID? או להשתמש בבקר של אינטל ICH9R ולהתעלם מהסגולים? האם ניתן לחבר למחברים הסגולים דיסקים SATA רגילים? בהנחה שאני אשתמש בזוג הדיסקים של טרהוחצי, האם אני יכול לחבר דיסק אחד לסגול והשני לרגיל? 3. ראיתי שצריך להשתמש בדרייברים יעודיים מדיסקט פלופי. בCD של הלוח אם מופיעים בתיקיית BOOTDRV דרך להעתקה ואחרי זה ב…

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  3. Started by ccc,

דבר ראשון, יש לי כרגע ברקודה 500 ג"ב 32 מגה, ומכיוון שאני לא מצליח למצוא עוד אחד כזה באיזור מגורי, חשבתי ללכת על הדגמים של ה16 ג'יגה. קיימים 3 באותו מחיר בערך של 250 ש"ח. 1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2954 סמסונג 500 ג'יגה 2. הWD המקביל, המכיל 16 מגה 3. סיגייט ברקודה עם 16 מגה האם יש עדיף מביניהם ?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by whitiger19,

שלום לכולם. לפני שלוש שנים ויום בדיוק קניתי את המחשב. (כולל HD כמובן) הHD השמיע רעשים חזקים, כאילו משהו נתקע שמה ושומעים מן קירטועים... ישר כיביתי את המחשב. לאחר כמה דקות הדלקתי את המחשב שוב, אבל הפעם הווינדוס לא עולה. ויש את השגיאה ההיא שאומרת שהדיסק FAILURE.. בכל אופן, האחריות נגמרה בדיוק היום. ככה שאי אפשר להחליף. אבל מה שיותר גרוע זה שיש לי בHD קבצים שאני צריך, מאוד. לכן אני שואל אתכם, האם יש דרך, איכשהו להפעיל את הHD לכמה דקות כדי לגבות את הכל הדברים החשובים? האם אפשר לחלץ איכשהו את המידע בלי לשלם כמה אלפים לאיזו חברה שתעשה את זה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  5. לא מזמן שמתי את הכונן במחשב שלי בתור CD הוא איטי עם זמן תגובה איטי מאוד וכשאני מנגן בו סרט DVD עם תוכנת POWERDVD במקרה הטוב התמונה קופצת ובד"כ לא רואים בכלל וגם האודיו קופץ, כאשר אני מנגן קבצי VOB גרך הסייר הוא מנגן אותם בסדר. יש לציין שזהו כונן שתומך ב ULTRA DMA 100 והוא מחובר בכבל מתאים והגדרות DMA פועלות, עדכנתי את ה FW לגרסא האחרונה והמעודכנת של ASUS אך ללא הועיל, החזרתי את הכונן הישן של פיוניר והוא עובד בסדר וקורא מהר יותר וכו'. מה לדעתכם הבעיה עם האסוס הכונן אומנם לא חדש אך בקושי השתמשו בו.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  6. Started by eliil1,

אני יכול לעשות בויסטה BACK UP COMPUTER , לצרוב את זה, להחליף הרד דיסק ואז לשים את זה שם ולעשות RESTORE COMPUTER? או שאין דרך אחרת להעביר את המידע מהרד דיסק להארד דיסק?

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by AboveBeyond,

אהלן , רציתי לדעת לאיזה מהירות העתקה בין הכונן למחשב הכונן יכול להגיע .. האם 28 מגה לשניה זה נורמלי?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  8. שלום. במסגרת התקציב, אני רוצה לרכוש כונן SSD בנפח של 60 גיגה (זה מה שמתאפשר בשלב זה), וזאת כדי להינות מיתרונותיו - במיוחד עבור תוכנות עיצוב, כמו ה , matlab , google sketchup, AutoCAD. הרעיון הזה עלה לי בראש כאשר הבנתי שכנראה התוכנות הללו לא "יכנסו" ביחד עם ההתקנה של ווינדוס. אבל אז אמרתי לעצמי - אז לא נורא, את ווינדוס אתקין על הכונן הקשיח הקיים שלי, ורק את התוכנות אתקין על ה SSD. האם אני מפספס פה משהו? האם זה רעיון חכם בכלל? תודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  9. אני זוכר שראיתי איפשהו אפשרות לבחור בין: העדפת ביצועים (שמחייבת הוצאה בטוחה). לבין העדפת נוחות (שבכלל לא דורשת הוצאה בטוחה). השאלה איפה היתה האפשרות הזאת, איפה אני משחק בינהם, ומה זה בתכלס משנה מבחינת ביצועים וכולי... תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  10. הצורב המדובר הוא צורב מדגם ASUS DRW-2014L1T גירסת הקשוחה שלו היא 1.02 (הכי חדשה) באתר של אסוס כתוב שהוא אמור לצרוב על X2 רק בדיסק DVD-R http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1750&l1=6&l2=35&l3=0&l4=0 ושאני מכניס דיסקDVD-R משום מה הוא לא נותן אפשר לראות בתמונה את הפורמט של הדיסק והמהירויות הנתמכות... משהו יודע למה זה קורה או יכול לנסות לעזור לי בעניין? תודה לעוזרים!! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  11. שלום אני זקוק להמלצה לכונן קשיח פנימי עבור מחשב HTPC - החשיבות לגדול ככל האפשר, SATA3, שאפשר להריץ ממנו סרטים וסדרות ב FHD. האם כל הירוקים יתאימו? יש חשיבות מסויימת לשקט אבל בכל מקרה יש בו כבר דיסק ישן של 320G עבור מערכת הפעלה. תודה

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני צריך להוסיף למחשב כ-2TB לאיחסון שישמשו בעיקר לאיחסון של קבצים גדולים (וידאו בעיקר). בגלל שהמטרה היא רק איחסון ולא ממש עבודה אני חושב שכל מיני נתונים כמו מהירות וזמני גישה לא רלוונטיים לי כל כך (אני צודק ?) לכן, מה שחשוב לי (על-פי סדר חשיבות) זה: אמינות, מחיר (יחס שקל\ג'יגה) ושיהיה שקט במידת האפשר. אשמח לקבל המלצות. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  13. דגמי ה-NVMe החדשים של היצרנית האמריקאית יהיו זמינים בשלוש תצורות שונות, עם בקר חדש שפותח עצמאית ושבבים מטעם חברת הבת סאנדיסק לכתבה

14. Started by MENASHEHE,

שלום יש לי עכשיו את הצורב הזה: GH20LS10 הצורב הוא ממשק SATA שזה גם מה שאני מחפש ליקנות, אבל אני לא מרוצה ממנו ביכלל כי הוא כל הזמן עושה לי רעש חזק מאוד אני אפילו לא יכול להשאר עם דיסק בפנים כי כל עוד שהוא בפנים הוא חופר לי באוזן, אני מחפש משהו שקט וטוב במחיר סביר. תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by mrsph666,

שלום, כיצד ליצור קובץ ISO כדי שאפשר יהיה לצרוב בצורת "Burn Image to Disc" מ-Nero (כמו למשל קבצים שמורידים מ-eMule, או למשל bin ו-cue)? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  16. Started by ilay22,

אני יודע שיש תוכנות שאפשר להוריד ולהתקין על disk on key, זה תוכנות מיוחדות או כל תוכנה? יש אפשרות להתקין עליו תוכנה שתרוץ על כל מחשב? (או נגיד רק על וינדוס XP?) אני רוצה להתקין את LIGHTWAVE למי שמכיר..

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by xgamer,

שלום, יש לי כונן קשיח של 80GB, הוא משמש כ SLAVE - לאחסון נטו. מדי פעם שאני כותב אליו דברים, מופיע לי הודעת פופ-אפ של ווינדוס שאומר שלא ניתן לכתוב לנתיב הזה. עשיתי פורמט וסריקת שגיאות לדיסק, לא עזר במשהו. איך ניתן למפות באמת את החלקים הלא טובים בדיסק, ופשוט אם לא ניתן לתקן אותם, אז לוותר עליהם, שלא תהיה אפש' לכתוב עליהם. אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  18. קניתי אתהלוח ASUS P5N-E SLI עשיתי RAID 0 עם 3 HDD של 250GB 16MB SATA2 של סייגייט בדקתי את הביצועים בHDTUNE והוא מראה 118MB/S האם זה טוב?

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  19. Started by Sayoreti,

שלום לכולם. אני מקבל היום מחשב חדש יחד עם הכונן SSD הראשון שלי ושמעתי כמה עובדות\מיתוסים (אין ממש איך לוודא :ם) לגבי מה להתקין וכו'. חשבתי להתקין את הווינדוס על הSSD יחד עם משחק אחד או שניים ואת כל הדברים הכבדים בכונן נפרד של 2TB (ספריות מוזיקה וסרטים, משחקים וכו') עכשיו, זה משנה אם אני מתקין את התוכנות הממוצעות (פוטושופ, דפדפן וכו') בPROGRAM FILES או שאני יכול להתקין אותם בכל תיקיה שאני רוצה? (אף פעם לא ממש התעניינתי, פשוט הייתי מתקין בתיקיית הווינדוס) ושמעתי שהזכרון בSSD הוא מוגבל גם לאחר מחיקה ושלא מומלץ להתקין עליו פיירפוקס למשל כי קבצי הCACHE יאטו אותו, זה נכון? ואם כן זה משנה איפה אני אתקין את FF? אם זה משנה הSSD הוא 128G מסדרת הMARVELL M4 של CRUCIAL

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  20. אני מעוניין לדעת כמה כוננים קשיחים אני יכול לחבר בו זמנית עם לוח ASUS P5B Deluxe במארז LC16SM Silverstone תודה

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by asta,

עשיתי image (דמות ראי) של דיסק קשיח האם image הוא פורמט אוניבסלי , כלומר האם אני אוכל לפתוח את ה-image עם תוכנות אחרות כמו ghost ולגשת אל הקבצים או שכול image הוא ספיצפי לתוכנה שיצרה אותו?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  22. יש לי אר דיסק של 320 ג'גה ואני רוצה לקנות עוד אר דיסק .אם אני יקנה עוד 1 של 320 ג'גה הם יעבדו יותר מהר.{כי זכור לי שדיברו על ה בפורום הזה או אחר}

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by a1a1a1a,

אני בתהליך של קניית מחשב, לקחתי הארד דיסק של 640 של WD. יש לי לוח אם תומך (GA-MA770-UD3 Rev.2) כדי לי לקחת 2 כוננים של 320 או של 250 ולעשות מערך RAID? אני צריך כוננים מיוחדים בשביל זה? זה יתן לי שיפור משמעותי?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by scheinerman,

קניתי את הצורב הנ"ל... ויש לי בעיה ממש מוזרה... התקנתי אותו והכל נראה טוב ויפה אבל... הוא לא נותן לי לצרוב על המקסימום... יש דיסקים שהוא נותן ולחלק לא.. למשל דיסק CD-R רגיל של TEAC הוא נותן מקסימום X40 במקום X48 ודיסק DVD+RW של ממורקס הוא נותן מקסימום X2 במקום X4 הדיסקים עובדים מצויין בצורבים אחרים.. כמו כן עדכנתי גירסא... למישהו יש מושג מה יכולה להיות פשר התקלה? תודה

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  25. אני רוצה לפרמט את ההרד דיסק שלי בגלל שהוינדווס מתחיל לשגע אותי ולהראות אי יציבות בלי שיש תוכנות ריגול או וירוסים (למיטב ידיעתי כמובן). אני רוצה לגבות 80 גיגה של מידע מההרד דיסק שכוללים בעיקר קטעי וידאו גדולים. לכן אני גם לא רוצה לצרוב 20 דיסקים של dvd. בקיצור רציתי לדעת אם אני יכול לפצל בעזרת partition magic את הכונן (אני יכול ליצור מחיצה חדשה כי התקנתי winxp בלי sp 1 ולכן יש לי עוד 30 גיגה שצריכים להיות מזוהים), האם ניתן לקבוע שתקייה מסוימת תהיה חלק מהמחיצה החדשה (אין לי אפשרות ליצור מחיצה מספיק גדולה ורק אחר כך להעביר את הקבצים). והשאלה היותר חשובה נגיד יצרתיע כונן d: שהוא מחיצה נוספת של ההרד דיסק אני יכול לפרמט מדוס רק את מחיצה c: בלי לפגוע במחיצה d. או שזה יצור יותר ב…

• 3 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.