אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אהלן , רציתי לדעת לאיזה מהירות העתקה בין הכונן למחשב הכונן יכול להגיע .. האם 28 מגה לשניה זה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
כמה שגיאות מסוג c2 הן קריטיות לאיכות צריבה בצורב? בסקירה באתר cdfreaks של אחד מהצורבים שבאשכול המומלצים - LG -GSAH42N נמצא שהצורב הנ"ל מפגין ביצועים נמוכים בצריבות של דיסקים מסוג cd -r\rw עקב שגיאות c2 רבות...האם זהו שיקול מכריע בהחלטה לא לקנות את הצורב? או שסביר להניח שבעייה מעין זו תתוקן בעדכון קושחה\דגם מעט יותר מתקדם?
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
לא יודע שמעתי כונן קשיח עם פלטה אחד זה טוב. משהו יכול להסביר לי על זה? D: תודה!
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איך ההארדיסק הזה samsung HD103UJ הבנתי שהוא בנוי על טכנלוגיה חדשה אם אפשר לקרוא לזה ככה. הינה קישור לדף מהאתר של סאמסונג: http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=61&subtype=63&model_cd=249&ppmi=1155# איך הוא בהשוואה למתחרים seagate ו-WD? תודה.
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום, האמת הבעיה התחילה לפני כמה ימים אך לא היה לי שימוש בכוננים אז לא היה לי כך לרשום הודעה... אממ הבעיה שלי היא שהכוננים לא עובדים,יכול להיות שהחיבור למחשב נשרף איכשהו כי הכוננים בכלל לא עובדים ואפילו לא עובר בהם חשמל..... תודה רבה רבה!!! פליז פליז מתחנן שתעזרו !!!! היייתי צריך לבקש מרב שיתפלל גם בשביל שיענו לי פה!!! :bash:
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי,היום פירמטתי את המחשב ורציתי לעשות זאת לגמרי אז כשהגעתי לדף שהוא שואל אותי על איזה כונן להתקין את הווינדוס , בטעות עשיתי DELTE על D שהיה שוקל 120ג"ב , חשבתי שזה יאפס אותו.. בכל מקרה אחרי שסיימתי את הפירמוט ננוכחתי ללדעת שיש רק כונן אחד במחשב שזה C שעם 120ג"ב..(כפי ששהיה קודם).. איך אאני מחזיר את הכונן האבוד ואיזה מן באג זה ?
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חדש גדול יותר ,המחשב שלי P4 1.6 עם כונן IDE , אך האם ניתן להמיר באמצעות מתאם IDE אל SATA2 מכיוון שישנה אפשרות שאשדרג את המחשב בעתיד? או שאם ארכוש IDE הוא יתאים גם למחשב חדש שארכוש? מהי המלצתכם? או שעדיף לחכות שירדו המחירים לצורבי הBLU RAY
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי לוח P965-S3 של GIGABYTE עם BIOS F12, כרגע מוגדר RAID 1 עם שני כונני 500GB (כמו שרשום במפרט) אני שוקל להחליף את המעבד שלי לדגם שיצריך עדכון BIOS, האם הדבר עלול לפגוע בRAID הקיים? (בחומר).
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
טוב אני קונה דיסק קשיח חדש ורציתי לדעת איזה מבין החברת יש לה את הדיסק הקשיח הכי שקט
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
קודם כל, לשם הסרת ספק כונן קומבו=כונן שקורא DVD+צורב CD,נכון? אם כן, אז האם מישהו יכול להמליץ לי על כונן קומבו טוב ולא יקר במיוחד (אני לא יודע מחיר כי זה חבר שלי,אבל אם אפשר לא יקר מדי,מהירות זה לא הכי חשוב) אגב, אם צורב וDVD בנפרד זה זול יותר או אפילו קצת יותר יקר זה יהיה עדיף כי ככה יותר נוח להעתיק דיסקים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בכונן של ווסטרן דיגיטל AAKS 320 כמה חשוב לשים מחיצות אם בכלל, יותר נוח לי להשאיר בלי מחיצות, הוא משמש רק למידע לא להפעלה או אפילו משחקים... תודה רום
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מצליח לצרוב בצורה רגילה בNERO עד 702 מגה אבל יש לי קובץ של 706, איך אפשר לצרוב אותו?
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות צורב OEM. האם יש פתרון תחלופי וזול (או חינמי) ל Nero Burning Rom? (אני מעדיף להשתמש בתוכנות חוקיות)
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אפשר בבקשה תרשים של חיבור 2 צורבים , צורב DVD וכונן קשיח אחד. תודה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
הייתי באמצע העתקת נתונים לכרטיס פלאש ופתאום אין לי גישה אליו, אחת התוכנות של שיחזור מידע יכולה לעזור? או שאבוד לי...?
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הוצאתי את ה HD מהמחשב הנייד,יש לו חיבור IDE ,איך אני מגבה ממנו את הDATA ? יש אפשרות להכניס אותו למחשב DESKTOP ? או שזה לא יתאים. הלוח אם של הנייד שלי מת אז ככה שממנו אי אפשר
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אז אחרי ה 4163 וה 3520 פיוניר מצטרפת למירוץ http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=11982
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
למישהו יש מדריך או יכול להסביר לי במדויק איך לחבר צורב???
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברשותי מחשב עם לוח Asus P2GDC Deluxe ואני משתמש ב2 כוננים קשיחים Maxtor 160GB SATA במערך RAID 0. לאחרונה ניסיתי להתקין את הווינדוס החדש (Vista) אבל לא כל כך אהבתי אותו... כנראה שנגעתי בדרייברים של הRAID בזמן ההתקנה ומאז יש לי שגיאה מסויימת באחד הדיסקים בכל פעם שאני מאתחל. התקנתי בחזרה את הXP שהיה לי וניסיתי שם את כל הדרייברים של הRAID שיש לי בדיסקט (יש 3 או 4) אבל זה לא עזר וגם אני בכלל לא בטוח שזה יכול לעזור כי זה משהו יותר פנימי וקשור לBIOS. הבעיה היא שכל הווינדוס XP החדש שהתקנתי עכשיו עבד דפוק בהתחלה (לדעתי זה רק בגלל זה, כי המחשב עצמו מאוד חזק ומעולם לא עשה בעיות) וכלום כמעט לא רצה לפעול, הכל נתקע, המנהל משימות לא הצליח לסגור תוכנות תקועות, לא הצלחתי לה…
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בערך 300-400 שקל אני רוצה 512 MB על ממה ללכת 1)על הכי זול>יותר MB 2)על מותג? ואם מישהו קנה ומרוצה שיגיב תודה.
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
למי שזוכר את הת'רד הקודם שלי, קצת רקע על עניין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=251615.msg2219768#msg2219768 בכל מקרה, קניתי הארד דיסק בנפח 250GB של WD. אני קצת לא בטוח איך אני צריך לחבר אותו ללוחם אם. כרגע יש ארבעה מכשירים שמחוברים ללוחם אם עם כבל IDE: הארד דיסק, כונן פלופי, צורב CD וצורב DVD. הפלופי מחובר עם כבל שבו חיבור אחד, הצורב DVD וההארד דיסק מחוברים עם כבל אחד שלו שני חיבורים, והצורב CD מחובר עם כבל שלו שני חיבורים, משמע עם חיבור אחד פנוי. אני רוצה להפטר מהצורב CD (הוא כבר לא מתפקד כמו שצריך) ולחבר את ההארד דיסק החדש במקום. האם אני צריך לג'מפר אותו כמאסטר, בגלל שהוא יהיה היחיד על הכבל, או לג'מפר אותו כסלייב כי הוא לא הכונן הראשי שעליו מותקנת מערכת ה…
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום יש לי DVD (מחובר למערכת ולטלויזיה) של Cambridge Audio מדגם DVD99 : http://www.cambridgeaudio.com/summary.php?PID=293 לדגם יש חיבור USB רצית לרכוש לי DVD חיצוני ע"מ שאני אוכל לקחת מידע מהמחשב ולראות על ה DVD אולם מחיפוש ראשוני ראיתי שלא כל הכוננים קריאים ע"י המכשירים מישהו יודע / יכול לעזור ולאמר מה צריך להיות בכונן ע"מ שהוא יהיה קריא על ה DVD ?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
האם משהו יודע אם אפשר לקנות אותו כבר בארץ ? תודה
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ניסיתי לפרמט מחיצה בדיסק, ומשהו השתבש ושתי המחיצות שהיו עליו התפרמטו... האם יש תוכנה שיכולה לשחזר את המחיצות? הכי עצוב שהלך דווקא הדיסק של הגיבויים עם כל הדברים הכי חשובים..
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-