אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני קונה הארדיסק חדש seagate ST31000340AS אני רוצה לחבר אותו למארז חיצוני אני רוצה שלמארז יהיה אפשרות לחיבור גם כ- Usb וגם כ- estat כי כרגע אין לי במחשב esata אבל אני מתכננן לכנות כרטיס הרחבה בהמשך אז בנתיים אני רוצה לחבר אותו ב - usb יש לכם איזה מארז אמין ממולץ? תודה
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות מחשב חדש. רציתי לשאול בנושא של הארד דיסק. איזה חברה מייצרת הארד דיסק SATA II שנחשב אמין כיום? תודה מראש, איתי
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, איך אני הופך DOK (דיסק און קי) להתקן בר-אתחול? כשאני מחבר את הDOK למחשב הוא מזוהה עם הפעלת המחשב, הוא מופיע ב:my computer ומופיע גם ב:boot של ה:bios ומכוון לכך שיהיה ההתקן הראשון שיעלה עם הפעלת המחשב, אך לצערי המחשב לא "מתייחס" אליו בכלל וממשיך לעלות עד שולחן העבודה. ה:DOK הוא של חברת kingston דגם:DTIU3/1GB לוח אם asus דגם:P5B בתודה מראש wally13
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש והוספתי כונן של טרה בייט והוא מזוהה בביוס אבל כשאני נכנס למחשב שלי אני לא רואה אותו... :s05:
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
תיראו כתבתי בגוגל את הדגם הזה wd 500gb aaks ואמרו שיש לו באגים שאחרי כמה חודשים או שנה הוא מתחיל להידפק זה נכון? שמעתי שזה רק בגירסת ה aaks זה באמת נכון? והמון אנשים אומרים שיש את הבאג הזה ועזרה דחוף למה כבר הזמנתי את המחשב החדש שלי עם ההארד דיסק הזה ואני שוקל אולי להחליף עזרה מהירה בבקשה
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
טוב, אחרי שהתחדשתי בכונן קשיח נייד (WD Passport), התעורר בי לפתע חשש מהעובדה שאני בדרך כלל לוקח איתי בתיק אוזניות (PX100). מישהו יודע אם הן (בגלל המגנטים שבהן) עלולות לפגוע בכונן (בהנחה שהוא יונח בתיק צמוד אליהן) ? :s05: תודה מראש על התשובה.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
ההארד דיסק שהוא יושב בצורה הרגילה שלו המולקס ממש מול החלון וזה מגעיל אז אני רוצה להפוך אותו בצורה כזאת שהמולקס יהיה בצד השני של המארז האם זה יכול להרוס אותו כליל או במשך הזמן?
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
1TB 32 מגה Buffer http://www.storagereview.com/php/cms/cms.php?loc=news_content&id=1027 http://www.hitachigst.com/portal/site/en/menuitem.8027a91c954924ae4bda9f30eac4f0a0 אני עדיין זוכר כשיצא דיסק 1GB הראשון ;D
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
1. זה נכון שלכל SATA2 יש NCQ י? 2. הלוח P5LD2 תמוך ב SATA2 י?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שתי דיסקים 3 TB של ווסטרן מדגם RED. אני מאוד מרוצה מהם, אבל הם יקרים. לא אכפת לי לשלם טיפה יותר אם הם יותר אמינים מה-Black. השאלה היא האם הם כאלה או שמא אין הבדל באמינות בינם לבין ה-Green או ה-black. הנ"ל ישמשו כדיסקים ל-Stroage גרידא, על כן המהירות לא כ"כ חשובה, אבל האמינות כן ! תודה על עצותיכם.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני באמצע בחירת כונן קשיח בנפח 250GB. עד אתמול הייתי די סגור על הWD2500KS אבל שהסתובבתי בKSP ראיתי את הMAXTOR ?6V250F0. ההבדל הוא 40 ש"ח (450 ש"ח ל-Maxtor ו-410 ש"ח ל-WD) מה עדיף? Maxtor 6V250F0 DiamondMax 10 250Gb SATA II 7200rpm 16Mb vs. Western Digital Caviar WD2500KS 250GB 7200 RPM 16MB Cache SATA מה יותר שווה? האם כדאי להוסיף את ה40 ש"ח האלו? עוד שאלה קטנה, אני כנראה אלך על הצורב Samsung S182D, האם הוא באמת הבחירה הטובה ביותר? (עולה 170 ש"ח, 180 ש"ח לדגם השחור) ולא אפכת לי מLightScribe. תודה
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי... אני שוקל לקנות צורב DVD, אחד השיקולים הוא אם אפשר יהיה לנגן את הדיסקים שאני צורב במכשיר DVD מסוים שיש לי, אמרו לי שפעם ניסו להכניס לו דיסק צרוב...אין לי מושג איזה סוג ואם זה היה בכלל DVD, ושהדיסק נתקע בפנים... מישהו ניסה, יודע על דיסקים שנתקעים? יודע איך אפשר למנוע את זה? ויודע אם המכשירים הישנים יכולים לנגן דיסקים צרובים חדשים? תודה
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי HDD עם חיבור SATA ואני מעונין להוציא ממנו כבל USB בנוסף, כדי שאוכל להעביר בקלות קבצים למחשב אחר מדי פעם. אז בעצם אני צריך מתאם של SATA ל SATA + USB או ל2 SATA יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן! יש לי כונן IDE ואני רוצה להעביר אותו למחשב HTPC חדש שאני קונה. קניתי כונן 3TB שעליו יהיה כל המידע ואני רוצה שעל הכונן שאני מעביר תרוץ המערכת הפעלה. 1. האם שווה לקנות מתאם? או שרוב הסיכויים שזה ישרוף/יהרוס את הכונן? 2. אם אני מעביר את הכונן כשכבר מותקנת עליו מערכת הפעלה, האם הוא יצליח להעלות או שהמערכת תקרוס?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
טוב.. נתחיל מזה שלפני שנתיים (פלוס חודש) הגיע אלי צורב פלקסטור 40/12/40A חדש, 800 שקל בזמנו. לא השתמשתי בו הרבה, אני מודה, וקרה לי פעם שהייתי צריך לצרוב משהו דחוף והדיסק נדפק, אז צרבתי אותו במקום אחר, כי זה היה דחוף. שכחתי מזה, ואחרי הרבה זמן גיליתי שהבעיה חוזרת, אחר כך ניסיתי עדכוני Firmware וכו', ואולי מעצלנות לא ניסיתי כל כך לנצל את האחריות, הגעתי למסקנה שכנראה אין מה לעשות. למרות שהצלחתי לפני כמה ימים לצרוב 400 מגה ב4x, והverify אפילו הלך טוב, דיסק שלם הוא לא מצליח לצרוב. טוב, הסיבה היחידה שאני מספר את כל זה, היא כדי לדעת אם למישהו יש איזה רעיון נואש אחרון אולי? בכל מקרה, אני מעוניין כרגע בצורב חדש- וכמה שיותר זול, ממש אין לי כסף, אז אני אוותר על צורב DVD, למרות שזה י…
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
טוב, המפרט שלי בצד ובקיצור יש לי Asus P4P800 Deluxe Maxtor 120GB S-ATA עכשיו, אני חושב על לקנות עוד כונן ולעשות RAID, ויש לי כמה שאלות קודם כל, אני חייב לקנות כונן בדיוק כמו הקודם? או שאני יכול חברה\גודל שונה? (עדיין S-ATA כמובן) דבר שני, מה ההבדלים בין RAID 1 RAID 0 וכו'... כלומר יתרונות וחסרונות. איזה תוספת מהירות באחוזים אני אמור לקבל? ודבר אחרון, יש לי ידע דיי בסיסי במחשבים אבל עדיין אני מסוגל להבין את ה BIOS והכל, אתם חושבים שעם קצת הדרכה באינטרנט\טלפון אני אצליח להפעיל את ה RAID לבד? תודה.
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן חברה הבאתי צורב מתאילנד LITE ON LH-20A1H עכשיו מסתבר שיש לו חיבור E-IDE ולא IDE כמו שאני מכיר... והוא לא פועל לי במחשב מה זה ה E IDE הזה בכלל?יש משהו שאני יכול לעשות שהוא כן יפעל לי במחשב? ובלי קשר אני קונה עוד מחשב לבית ולא ראיתי שכתוב במיוחד על לוחות אם שהם תומכים בחיבור הזה?! מישהו יכול לתת לי לוח אם שכן תומך? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ומישהו מכיר את החברה Precisa? ראיתי הם מוכרים 300 דיסקים לצריבה של 700MB ב 270 שקל.
-
יש לי צורב של ימאהה ישן ויש לי תבקר שלו ה SCSI אפשר לעשות משו מועיל עם הבקר הזה?! ולמה השימוש שלו?! במה הוא עוזר יכול לעוזר וכו' ולמה היה צריך אותו פעם אני צורב שקניתי תצורב הזה עלה לי 2000 שקל חח
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת... התקציב הוא עד 500 ש"ח עדיף עם חיבור firewire אם יש במחיר הזה... תודה רבה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם! הכותרת מדברת בעד עצמה תודה רבה!:}
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
חבר שלי שאל אותי אם אני רוצה לקנות ממנו את ה SSD שלו כי הוא רוצה לקנות אחד יותר גדול, מדובר ב SSD של 50 גיגה של חברת OWC. הוא אמר לי של SSD יש 450 BAD BLOCKS אבל מעולם לא חווה בעיות או תקלות מכל סוג שהוא, אני יודע שטוב זה לא אבל האם זה אומר משהו על הכונן ועל אורך החיים הצפוי שלו ? זה הכונן : http://eshop.macsales.com/shop/SSD/OWC/Mercury_Extreme_Pro_RE
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
- GSA-4167B - GSA-H10A - H10AK - GSA-H10N הוא ישמש כונן יחיד ב -HTPC לכן חשוב שיהייה חזק, אמין, מהיר, תומך במרבית הפורמטים ואידיאלי גם בתור כונן. הבנתי שה - GSA-H10N אינו תומך ב - Dual Layer, מזה בעצם ? ומה זה מונע ממני ?! [ אם יש המלצה של צורב העונה על דרישותיי של חברה אחרת במחיר של עד 300 ש"ח, אשמח לשמוע! ] תודה!
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אז אחרי ה 4163 וה 3520 פיוניר מצטרפת למירוץ http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=11982
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-