עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by zilbermm,

מה זה משנה אם מספר הפינים נשאר כמו שהוא?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by Arziv,

שווה לקנות את הצורב הבא: Plextor 8X DVD-RW/+RW Drive, Model PX-708A/SW, Retail ? לינק לדף בניואגג שדרכם אני (כנראה) קונה אותו...

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  3. Started by crik,

שלום לכולם, ברשותי הרדיסק WD 500GB מדגם WD5000AAKS-65YGA0. לאחרונה ההרדיסק התחיל להרעיש בצורה מחרידה.. בימים האחרונים אני נתקל באיטיות האם הארדיסק אומר לי ביי ביי? ולהתחיל לחשוב ללכת להשתמש באחריות? תודה, משה

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by MotoCross,

שלום, קוראים לי גיא שמיר, יש לי צורב דיוידי פלוס-מינוס. הצלחתי לצרוב איתו סרטים רבים אבל שלקחתי את אמריקן פאי : החתונה, הוא כתב שהוא לא מצליח לקרוא את הדיסק, הדיסק לא סרוט ותקין לחלוטין. מה אפשר לעשות? שאלתי בספריית דיוידי והם לא יודעים מה לעשות. :P

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  5. Started by yitzik,

איזה יצרן הכי טוב מהרשימה?? 1.Transcend 2. Sandisk 3. Kingston 4. Patriot 5. Super Talent ומה המחיר בערך של זיכרון 16 GB?? תודה.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  6. ניסיתי לצרוב היום משהו, נכנסתי לNERO התחלתי את הצריבה וקיבלתי הודעת שגיאה : Burn Process Faild At 16X משהו ... אחרי זה שמרתי את הלוג שהוא יצר והנה הוא לפניכם: BneXtaZi BneXt 1A23-0809-4030-2363-5695-2304 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Ahead\nero\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 26/10/2004 18:35:34 Nero Version: 6.6.0.16 Internal Version: 6, 6, 0, 16b (Nero Express) Recorder: <ATAPI CD-RW 52X32> Version: M.GD - HA 1 TA 1 - 6.6.0.16 Adapter driver: <atapi> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default (0) -> ATAPI, detected: ATAPI CD-ROM: <ATAPI CD-RW 52…

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  7. קישור לדף המוצר 1. http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_hard_drives/barracuda_7200.11/ 2. http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_hard_drives/barracuda_7200.10/

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  8. אני מחפש הרדדיקס חיצוני טוב 320 גיגה משהו בסיסי וטוב תודה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  9. שאלתי לא מתייחסת ל"איך לעשות זאת מבחינה טכנית"- את זה אפשר למצוא בכמויות ברשת, גם כאן אני מניח אלא מה בדיוק עושים בזה... דוד שלי- שעובד בבזק אמר לי שהגבלת המהירות היא לא דרך המודם, אלא דרך "פיצה" (זה הסלנג לנקודה אליה מתחברת קבוצת מודמים), ולכן אני לא מבין מה פריצת ההגבלה של המודם עוזרת... תודה מראש, נדב עריכה: להעביר לפורום "אינטרנט ורשתות", קצת התלבלבלבלי

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  10. Started by roeesnir,

דיסק קשיח של סמסונג, דגם HXMU0250DA/G82 PCB - M7U 399 REV.01 לא איכפת לי גם לקנות את כל דיסק הקשיח.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  11. חשבתי על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598377 אתם ממליצים עליו? אם לא, אני צריך המלצה למשהו באותו תקציב ובאותו נפח. האם יש HD חיצוני ברמות האלו ללא חיבור לחשמל ? אם כן, זה עדיף. תודה !

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  12. מדובר בפיוניר אם זה משנה..

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by ksn1981,

שלום, LG דגם GH22NS40 SonyOptiarc דגם AD-7260S באותו מחיר.. איזה? ואם אפשר למה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  14. שלום , אז ככה ... התפנה לי HD -IDE שהיתי רוצה להשתמש בו בתור HD נייד על מנת להעביר קבצים ביתר נוחות מה גם שאני עוסק בתור טכנאי מחשבים כך שזה יהיה לי מאוד שימושי ולכן אני מחפש גם משהו איכותי האם יש לכם המלצות כל שהם ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  15. והמחירים כבר בקרוב יתחילו לרדת בהדרגה. http://www.xbitlabs.com/news/storage/display/20120426224301_WD_Continues_to_Rapidly_Restore_HDD_Unit_Shipments_with_Help_of_Hitachi_GST.html

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by yan,

תמליצו לי כמה צורבי DVD שנחשבים לטובים בשוק

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  17. שלום אני זקוק להמלצה לכונן קשיח פנימי עבור מחשב HTPC - החשיבות לגדול ככל האפשר, SATA3, שאפשר להריץ ממנו סרטים וסדרות ב FHD. האם כל הירוקים יתאימו? יש חשיבות מסויימת לשקט אבל בכל מקרה יש בו כבר דיסק ישן של 320G עבור מערכת הפעלה. תודה

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by doom26,

היי מתכנן קניית מחשב חדש, אני רוצה לקנות דיסק SSD למערכת ההפעלה כונן של 120 GB יספיק איזה סדרה הכי מומלץ ? בזמנו שמעתי שמומלץ לקנות רק INTEL או OCZ אבל אני רואה שהיום כבר קיימים הרבה סוגים בשוק הייתי שמח להמלצה אגב ראיתי את ההודעה בתחילת הפרום עם המומלצים. הINTEL 330 הוא דיי ישן, האם הסדרה של של אינטל 520 לא טובה ? (רשום שזה פי 2 מהירות ) תודה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי שלושה הארד דיסקים מסוג סיגייט 500 ג'יגה כאשר אחד מהם 16MB והשניים הנותרים 32MB ואני מעוניין לעשות מערך של RAID 0. 1 האם זה אפשרי לעשות מערך כזה עם שלושת ההארד דיסקים שלי או שאני צריך בדיוק את אותם הדגמים ולכן אאלץ להשתמש בשניים מהם ? 2 על כמה שיפור בביצועים אנחנו מדברים והאם זה בכלל מורגש ובמה ? 3 אם אני בסופו של דבר כן עושה RAID 0 ואח"כ בונה כמה מחיצות ז"א מאחד את הכוננים ואח"כ שוב מפצל אותם האם זה פוגע בביצועים או שזה לא משנה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם זה תארד המלצה לכל מי שבבעלותו NEC3500AG צורב DVD X-DUDE המליץ לי על עדכון קושחה שפשוט עושה את הצרוב יותר מהיר ויותר יעיל דיסקים של לייר 1 נצרבים על מדיות של *4 בעצם *8 ויש שיפור ניכר כמעט בכל מדיה וההאצה שלה! העדכון הוא פשוט להפליא ולא מצריך הרבה בלאגן כל מתחיל יכול!~ עדכון ממומלץ ואף הכרחי למי שרוצה לשפר את הצורב המצוין זה! תודות כמובן ל X-DUDE על ההמלצה חייב להיות לכם עדכון קושחה 2.18 של נק ולא 2.16 לפני העדכון והנה הלינק ל 2.18 http://drivers.softpedia.com/get/FIRMWARE/Nec/Nec-ND3500A-firmware-218.shtml וזה המוד המאיץ! http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=119004

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by Dmoney,

יש לי HD של Western Digital....ולפי מה שביקשתי זה צריך להיות 40GB 7200RPM 8mb cache אז איך אני בודק אם כל הנתונים האלו נכונים? אני רוצה לבדוק לפי מה שרשום על הכונן עצמו...בלי לחבר אותו למחשב... * נכנסתי לאתר של WD וראיתי שה-Interface של הכונן הוא EIDE...אז אם מישהו יכול להסביר לי בהזדמנות מזה אומר ומזה בייחס ל SATA/ATA אני אודה לו 10x

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  22. שלום, האם הכונן הקשיח הזה מומלץ, מהיר, איכותי וטוב? (לחצו כאן) (המחשב שלי מיועד בעיקר למשחקים, אז אני צריך כונן שיטען לי משחקים מהר ולא ייהרס לאחר שבוע) תודה !

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by Jesper,

יש לי HD מהדגם סמסונג HD204UI. הוא מאוחסן בתוך קייס חיצוני. הוא משמיע תקתוקים כבר בערך חודשיים, אבל הוא עובד בסדר גמור ובכלל לא נראה שהוא הולך להתפגר. (כבר ראיתי הארד דיסקם שהשמיעו קולות והתפגרו אחר כך, וזה בכלל לא נראה אותו דבר). הוא גם די חדש (בן פחות משנה). כל מי ששאלתי עד עכשיו אמר לי שהארד דיסק שמשמיע תקתוקים=הארד דיסק גוסס, אבל זה פשוט לא נראה ככה, ועובדה שכבר חודשיים הוא משמיע תקתוקים ועובד יופי, וגם תוכנת HS SENTINEL אומרת שהוא תקין לגמרי. צירפתי קובץ קול עם הרעשים שההארד דיסק עושה. תוכלו להגיד לי מה הקולות האלה אומרים, והאם ההארד דיסק בסדר או לא? בנוסף, קניתי לפני חודש לפטופ ASUS K53E שיש לו HD מדגם WD6400BPVT. המחשב משמיע רשרושים רוב הזמן, שאני די בטוח שהם באים …

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  24. הנה לינק לכתבה על הצורב: http://www.cdrinfo.com/Sections/Articles/Specific.asp?ArticleHeadline=CeBIT+2003+Show+Coverage&index=10 אודה מאוד למי שיסביר לי מה כל הטכנולוגיות שכתוב שמה, לא ממש הבנתי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by בזיק,

אני מתכוון זהים לגמרי במפרט, כולל נפח כאשר מותר שיהיו מיצרנים שונים? או שאולי צריך שגם מס' הדגם יהיה זהה?

• 8 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.