אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן ליצור RAID0 דהיינו דיסק גדול ומפוצל (אני לוקח את הסיכון כי אני מתכנן לשמור עליו רק הורדות שזמינות ברשת) הבנתי שיש רייד תוכנה על ידי מערכת ההפעלה של XP שהיא הפחות מהירה, כך הבנתי מקריאה בפורום כאן ויש רייד על ידי בקר מיוחד או בלוח אם או בכרטיס מיוחד. השאלה היא כזאת. במקרה של קריסת מערכת ההפעלה או אפילו כשל חומרה רציני ואני אצטרך להציל את הנתונים במחשב אחר, איך עושים את זה? כי אם זה מסובך מידי, אז אני לא אכנס לזה בכלל, אז תענו לי בין על רייד של הXP ובין על הרייד המובנה של הלוח אם, במקרה של החלפת לוח אם וכדו'
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש שמועות שרצות כי ענקית ה HDD סובלת מכשלי חומרה חמורים, שכן הורידה את אחריותה ל 3 שנים. האם רכישת HDD פנימי של סיגייט הוא מפגע וסכנה? אשמח להמלצה ל HDD במסגרת של 450 שקל איכותי ואמין. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כשאני מנסה לצרוב קובץ אימג' (אחד cue ואחד bin ) הנירו מעביר אותי באופן אוטומטי ממצב של dvd למצב של cd. האימג' הוא של dvd ככה שפשוט נירו לא נותן לי לצרוב אותו. הצורב הוא nec4550.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק חיצוני של WD שעובד על כל המחשבים חיברתי אותו למחשבים בבית למחשבים אחרים והוא עובד בלי בעיות .. רק שבמחשב אחד של חבר שלי הוא לא רוצה לעבוד , הבעיה הוא לא ביציאות ה USB של המחשב כי חיברנו כמה דברים אחרים והם עבדו . מה יכולה להיות הבעיה ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
הזכרתם אותו בסטיקי ואף הבאתם מחיר מומלץ אבל לא מצאתי אותו בשום חנות בארץ אם מישהו יכול לייעץ אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אממ , משום מה המחשב מזהה את הדי וי די כסקזי , זה התחיל ככה סתם ביום בהיר אחד. עכשיו הוא לא קורא דיסקים , ואפילו שאני לוחץ עליו כפתור ימני ו eject ' הוא לא מגיב. איך אני מסדר את זה ? :\ תודה. :-*
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
הייתי רוצה חוות דעת לגבי איזה דיסק קשיח לקנות: 1. יש היום דיסקים עם חיבור סיראלי כמעט ללא תוספת במחיר. האם יש שיפור ניכר בביצועים של דיסקים אלו ( וכל זאת ללא קשר לגודל הבאפר שזה נתון נפרד שאני לוקח בחשבון ) 2. לפני כמה שנים התעסקתי הרבה עם חומרה ואז קיסקים של WETERN DIGITAL היו נדפקים בכמויות. איך הדיסקים שלהם היום? אילו יצרנים מובילים היום בתחום וכדאי לרכוש דיסק שלהם?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
א: Maxtor 80GB 7200 rpm ATA133 HDD NIS 503.99 ב: Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD DiamondMax Plus 9 series NIS 600.04 ג: Samsung 80GB 5400 rpm ATA100 HDD 3 years warranty NIS 523.35 ד: Samsung 80GB 7200 rpm ATA100 HDD 3 years warranty NIS 548.28 ה: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 3 years of warranty ! NIS 542.93 ו: Western Digital 80GB 7200 rpm ATA100 HDD NIS 487.89 ?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כן! זה כבר כאן! Now supports Bitsetting for +R +RW +R DL media Now supports PI/PIF Disc Quality Scanning with CD-Speed and DVDInfoPro RIPLOCK REMOVED for fast DVD ripping - optional http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=134047
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם אני יכול להשתמש במערך בעזרת H.D אחד שהוא SATA והשני הוא IDE? האם המערך מגביר את ביצועי של הדיסקים הקשיחים אבל על חשבון הנפח שלהם לדוגמא: אם אני עושה מערך של 2 דיסקים אחד מהם יצטרך להיות הגיבוי כלומר מחיקת כל המידע הקיים עליו לצורך גיבוי?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
נניח ורכשתי מארז שאמור לשכב והחלטתי שבא לי להעמיד אותו על הצד - האם הדבר יפגע בהפעלת הכונן האופטי ? מניסויי שערכתי עם כונן LG מזדמן לא היתה שום בעיה - שמתי לב שהיו 4 מגרעות במגש עליו מונח ה-CD/DVD - ככל הנראה עבור אלה שיחליטו לעבוד על הצד אבל אינני בטוח שזאת הסיבה. בפועל הדיסק תפקד רגיל. אולי זה דגם מיוחד ? לא מדמיין עוד מערכת שעלולה להפגע באיזשהו אופן, תקנו אותי אם אני טועה..... חן חן
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
היו לי שני מחיצות ורציתי שהם יהיו מחיצה אחת אז מחקתי את שתיהן אבל עכשיו מופיעים לי שני חלקים Unallocated במקום אחד גדול. ניתן לתמונה לדבר איך אני מאחד את שני השטחים האלו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
רציתי לשאול לגבי הדיסק קשיח דגם: SIMPLESAVE PORTABLE 500GB של HP http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE8762695 האם הוא טוב והקצב העברה של קבצים מהירה אצלו? ויש גם את הדגם SAMSUNG G2 Portable שהוא עולה החל מ299 ש"ח http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKHXMU050DC ורציתי לדעת למה יש הבדל כזה אם יש את אותו הגודל של הנפח 500GB גם בHP וגם בSAMSUNG? מכיון שהHP עולה החל מ179
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין להוסיף למחשב בסלון כונן 2 טרה, בנוסף לטרה ועוד חצי שכבר יש לי שם. האם ריבוי כוננים קשיחים באותו מארז עלול לפגום באורך החיים של הכונן יחסית למחשב עם כונן אחד? דבר שני, האם כונן פיזי נפרד מכונן מערכת ההפעלה, כשהוא מופעל לעיתים רחוקות יחסית - האם אורך החיים שלו יהיה ארוך יותר? האם בכונן במהירות 5400 אין בעיה לצפות בסרטי HD (בלי קשר למפרט המחשב עצמו) וכמובן - אשמח מאד להמלצה לכונן קשיח בנפח 2 טרה. תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי אומר שיש לו HD ושיש לו מין פתח כזה כמו של מאוורר [החור הקטן] מאחורי מדבקה, והוא חושב שאפשר לשמן את הHD. הוא רוצה לעשות את זה כי הוא אומר שהHD מרעיש. הHD הוא WD 40GB 7200 אבל הצורה שלו לא נראת כמו החדשים, מרובעת כזאת - הוא שונה משלי. מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לאחד שני כונני SSD לכונן אחד, ז"א שהנפח של שני הכוננים יתאחד ויהיה שלם. אלו הכוננים שיש ברשותי: Samsung 120GB EVO850 - הכונן שכרגע נמצא במחשב ומותקנת בו מערכת הפעלה. SanDisk 240GB Plus - הכונן החדש שאני רוצה להוסיף. איזה RAID אני צריך לעשות כדי שהנפח של הכוננים יתאחד? חוץ מזה, ברגע שאני מאחד את הכוננים אני לא אאבד את החומר שיש לי בכונן שכבר מותקן בו הווינדוס, נכון? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה!!! המיפרט שלי בחתימה. שני הקוויאר בלאק היו עד עכשיו ברייד 0 על הבקר של מארוול (SATA 3) הבעייה היא שהפעלתי את המחשב מחדש ואז הווינדוס עשה צ'ק דיסק ומצא בעיה בפייל סיסטם יש לציין שזו פעם שלישית שזה קורה. בכל הפעמים עשיתי בדיקת MHDD לשני הדיסקים ולא היו בעיות אני חושד שיש בעיית תאימות של הבקר עם הדיסקים שאלותי הם: 1.האם מישהו מכיר את התופעה? 2.האם כדאי לעשות רייד מחדש על הבקר של אינטל? כלומר האם אני אקבל שיפור משמעותי לעומת התקנה ללא רייד בכלל? 3.אם אני עושה רייד על הבקר של אינטל האם אוכל ללחבר דיסק קשיח נוסף שאינו חלק ממערך הרייד לאותו בקר? בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני כניראה אלך לרכוש אחד מהצורבים המומלצים כאן : NEC 3540 או LG 4163 ( נידמה לי זה הדגם, יכול להיות אני מתבלבל במס'). אני לא אשאל מה אתם ממליצים משום שכבר שאלו את זה מיליון פעמים, לכן מה שמעניין אותי לדעת זה איזה צורב שקט יותר? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני 1TB המליצו לי בחום על הארדיסק עם חיבור לLAN האם זה נכון ושווה את ההבדלים במחיר אם כן או לא על איזה הארד דיסק אתם ממליצים ?? תודה מראש על העזרה !!!!
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
או שמא,כל הארדיסק חיצוני חייב חיבור חיצוני לחשמל בנוסף לחיבור למחשב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות disk on key בגודל 4GB שתומך בUSB2, ובלי מערכת ההפעלה U3, זה מיותר לגמרי לפי דעתי. יש המלצות מה לקנות?
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
זה הציפ החדש של NEC http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=14261 ובהחלט אפשר להבין מדוע http://www.cdfreaks.com/news/12001 אולי סוף סוף נוכל להשיג DVD RAM במחירים נורמליים
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
Hey I am sorry I am writing in english, I just installed new XP op.. I was trying to install a new printer and I got some 'usb' sys files missings as: usbscan, usbprint I downloaded these files and when the installation was about ending it says that I am missing 'dbghelp.dll' file That error was appeared also when I tried to install WMP. http://up203.siz.co.il/up3/wenzajzkznzy.jpg Now about my CD ROM, it recognize only XP disks, other cd's wont appear on MY computer. Also, When I am trying to boot from the XP disk when the pc is starting it is not working. I don't know if this is the correct forum, so please let me know. And I would be very happy to get some help…
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בשבוע שעבר דיסק 2TB של סמסונג (HD204UI) נפח את נשמתו מבלי שהופיעו בעיות כלשהן ב-SMART. יש לי עוד שני דיסקים כאלה, ואני לא רוצה לקחת צ'אנסים. אני מתכוון לרכוש דיסק 4TB אמין במיוחד (חושב על סדרת ה-Gold של WD) ולהעביר לשם את כל המידע. האם יש טעם להמשיך להשתמש בדיסקים האלה ביחד, בתצורת RAID1? כמו כן יש לי דיסק 3TB של סיגייט מסוג ST3000DM001 (שידוע כמאוד לא אמין) ועוד דיסק 3TB נוסף של טושיבה מסוג DT01ACA300. גם להם אין שום התראות SMART, אבל לאור הנסיון האחרון שלי, אני לא יודע כמה אפשר לסמוך על זה. האם קניה של WD 4TB Gold והתמקדות קודם בדיסקים של סמסונג, ואז העברה שלהם ל-RAID1 והמשך שימוש היא תוכנית הגיונית? כל הדיסקים יושבים במחשב אחד שעובד …
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-