עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shahar07,

מה אפשר לעשות עם כונן שעובד אבל כנראה העיף את המחיצה האם ישנה תוכנה שאפשר להציא איתה את החומר מן הכונן ?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by I.Robot,

שלום. יש לי NEC3500A וDVD שקורא רק דיסקים בפורמט -(כולל -RW), האם אני יכול איכשהו לשנות את הBOOKTYPE של הDVD+RW לDVD-ROM(שאותו אין בעיה לקרוא)? האם לאחר מכן אני אוכל למחוק את הדיסק ולצרוב עליו שוב? האם יש צורך לצרוב FIRMWARE חדשה?(כרגע יש לי את הרשמית). ולבסוף, דרך איזו תוכנה אני אוכל לעשות זאת בהנחה שזה אפשרי.

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  3. העתקתי מהמצלמה קובץ ומחקתי מהמצלמה ואז פתאום הקובץ נמחק מהמחשב האם יש תקווה לשחזר אותו? Recover My Files לא עזרה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  4. יש לי בכונן C 116 ג'יגה הבעיה היא שבכונן תפוסים לי 11 ג'יגה שבעצם בדקתי את כל התקיות ב C ויצא לי שתפוס רק 9 ג'יגה בכונן מה הבעיה לאיפה ה2 ג'יגה נעלמו???? (בדקתי גם תיקיות מוסתרות)

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  5. יש לי שני הארדיסקים, אחד של 40 ג'יגה שיש עליו את הוינדוס ואחד של 80 ג'יגה שהוא כונן נוסף איך אני מחבר אותם למחשב?

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by enter,

?LG DVD±RW GSA-H42N x18 ?LG DVD±RW GSA-H22N x18 ומה ההבדל בעצם? תודה

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by iakovl,

Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD סה"כ 749 ש"ח והוא SATA של חברה מכובדת. מה דעתכם עליו? למישהו יש כתבה/ידיעה/מידע עליו?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by IRIVERMAN,

מישהו יכול לתת המלצה לגרסא של הקושחה הלא רשמית של ליגי ודי..? ואם הוא יוכל לציין בדיוק את היתרונות זה יהיה נחמד.. תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by blackflag,

אחרי אכזבה מרה מCORSAIR VOYAGER GT 16GB (שנשלח בחזרה למוכר), אני מחפש DOK מהיר ואמין בנפח הנ"ל, עכשיו אני כבר מוכן להתפשר על הגודל הפיזי ולשקול את הקרוזר של סאנדיסק. האם יש הבדל משמעותי במהירויות בין גרסת ה16GB לבין גרסת ה8GB? אני מעדיף יותר נפח אבל אם זה אומר מהירויות נמוכות כמו בVOYAGER אז אני אוותר (מה שגם ה8GB יותר זול). אם יש עוד דגם מומלץ אני אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  10. ואם כן איך, ואיך הוא מזהה אותם? חוצמזה, ה raid שכולם מדברים עליו, יש מדריך ייעודי אליו? אתם עושים RAID עם חומרה או תוכנה? ה RAID היחיד שעשיתי היה על שרתים מטורפים בצבא, ומאז לא נגעתי בזה. תודה!

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by Arkadi.Krr,

יש לי נגן 16 GB, תפוס בסביבות 6 GB ופנוי 10 GB, אני מנסה לאחסן בפנים קובץ אחד בסיומת ISO ששוקל 6GB. זאת אומרת יש מקום ועוד ישאר 4 GB פנוי. הבעיה היא שאיך שאני מתחיל להעביר על השניה הראשונה זה מראה לי שגיאה שהדיסק מלא, איך יכול להיות? מה הבעיה פה?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  12. אז ככה צרבתי לאחי דיסק עם סרט עליו. המרתי אותו ל SVCD ואז צרבתי את זה עם NERO. בדקתי ב DVD אצלי בחדר... TOSHIBA מגבר ו DVD ביחד עם רמקולים בלה בלה בלה... בכל עבד יופי. נתתי לו את הדיסק הביתה ואצלו זה לא עובד יש לו DVD של LG דגם DV4941P בסלון. הוא פולט לו את הדיסק ואומר DISC ERROR. ניסיתי עם דיסקים של BENQ מיוחדים למוזיקה וגם עם VERBATIM ובשניהם זה לא עובד. אני לא יודע מה כל כך לעשות האמת... זאת אומרת ניסיתי עם ורבטים, אני חושב שזה המקסימום שיכולתי לעשות. בלי קשר הוא תומך MP3 והוא יחסית חדיש... מן הסתם הוא קורא צרובים. צרבתי לו גם פעם סרט ב DVD על דיסק VERBATIM ועבד לו מעולה. הבעיה כנראה בדיסקים CDR. למשהו יש רעיון? מאיפה להתחיל? תודה מראש יניב

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  13. אהלן, למי שלא ראה KSP פרסמו יופי של מבצע על הVertex 2 בפייסבוק - 890 ש"ח ל128GB. שזה בהחלט שווה, אך השאלה אם כדאי ללכת על כונן מהדור ה2 (עם SATA2) או אפילו להתפשר על הגודל וללכת על הM4 של Crucial שאני שומע עליו רק דברים טובים (אבל לא מצליח למצוא אותו בארץ בגרסאת ה128GB :-\ ).

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  14. Started by roma4k,

חג שמח לכולם! אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להעביר אליו את הצורב של ימאהה (הוא 3 שנים אצלי) וגם לקנות צורב DVD - כניראה את החדש של NEC או LG. האם זה בסדר שאני אשתמש בצורב הישן שלי כקורא דיסקים? הוא לא יווצר צוואר בקבוק? ומשהו מטופש - צורב DVD קורא סרטי DVD? ואיזה צורב עדיף לקחת? LG או NEC? כניראה שבחנות ממנה אזמין את המחשב יהיה רק את ה LG אז אני לא יודע אם עדיף להזמין מ WALLA SHOPS תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  15. קראתי את ההמלצות, מה שהסקתי זה שהצורב הזה מומלץ: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4770&catcode=80&AdCat=&parentid= יש לכם הצעות אחרות? לא מחפש משהו מפלצתי (אם יש כזה מושג בצורבי DVD) אבל גם לא משהו שלא יתפקד או שלא יקרא לי דיסקים רגילים כמו הצורב המעפן של TEAC שיש לי פה. אשמח לשמוע המלצות ואם אפשר אז גם חנויות טובות וזולות שדרכן ניתן לרכוש. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=16256

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  17. הייתי צמיד צורב על ריטקים X8 והיה להם קוד G05 עד לפני כמה ימים שהבאתי כמה חבילות חדשות ופתאום אני מגלה שהייצרן שלהם זה FUJIFILM והקוד הוא FUJIFILM03. הדיסקים בכל זאת מזוהים כ כפול 8 אבל השאלה היא למה ריטק לא מיוצר ע"י ריטק והאם FUJIFILM03 זאת מדיה טובה?

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by er0101,

תחסכו את החוות דעת שלכם על החנויות- יש סמסונג 203 ב99 ש"ח בKSP / ב95 ש"ח באייבורי. אגב, יש במלאי בסניף KSP ר"ג, קניתי אחד ואז חבר ביקש שאקנה לו גם

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by kibub,

היי ניסיתי היום לצרוב משחק ל XBOX עם IMGEBURN וקיבלתי שגיאה : ניסיתי דיסקים אחרים - אותה השגיאה ניסיתי קובץ אחר- אותה השגיאה ניסיתי לצרוב סתם קובץ DVD רגיל עם ASHAMPO וזה עובד טוב. ניסיתי לעשות LIGHTSCREEB וזה עובד טוב ניסיתי לצרוב CD וזה עובד טוב. אז את השגיאה אני מקבל רק בצריבת DL . האם הצורב משתמש באותו עיין לייזר לצריבת DL ולצריבת DVD רגיל? כי עם זה אותה עיין צורבת אז זה לא בעייה של הצורב כי אני מצליח לצרוב DVD רגיל והבעיה היא בDL.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by A.Iniesta,

תמיד צרבתי על המהירות הנמוכה ביותר (4-8), היום עם הדיסקים החדשים והצורבים המהירים - אפשר לצרוב על מהירות גבוהה יותר מבלי לפגום בדיסק? על איזה מהירות אתם צורבים? (אנא התייחסו לכל סוגי הקבצים, וכל סוגי המדיות לצריבה בכלליות.) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  21. Started by -Tal-,

הרצתי חיפוש בפורום... וזה גרם לי לקצת בילבול יש כאלה שאומרים שמספר ההחזרות של WD גבוהים יש כאלה שאומרים שמספר ההחזרות של SEGATE גבוהים יש כאלה שאומרים ש WD קר אבל מרעיש יש כאלה שאומרים ש SEGATE מרעיש וחם אני מבולבל ואשמח לעזרה בהתלבטות.. Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS בעלות של 290 ש"ח או Seagate Barracuda 7200.12 500Gb 3.5 HDD 7200Rpm SATA II 16MB ST3500410AS בעלות של 295 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by lirantal,

החברה קנתה לי צורב DVD מהסוג הנ"ל - חיברתי אותו כ SLAVE ל IDE הראשון, איפה שהכונן הקשיח (היחיד) שלי יושב. 1. הוא מזוהה ב BIOS 2. מותקן כראוי ב DEVICE MANAGER אני לא רואה את הכונן בחלון של "המחשב שלי" (למרות שבעיה דומה יש לי עם המצלמה שלי) אז אני פשוט רושם I: ורואה את החלון הריק מן-הסתם של הצורב. ברגע שאני מכניס דיסק לצורב DVD אני רואה את האיקון של העכבר מחליף כזה סמל לצורה של דיסק כאילו הוא טוען משהו ואז נתקע כל המחשב תקוע ואין מה לעשות. למישהו יש רעיון? תודה, לירן.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  23. שלום אני מחפש הארד דיסק נוסף (להרחבה של ספריית סרטי הHD שכרגע נמצאת על המחשב) נכון להיום היא תופסת בערך 500GB כך שהכונן שאני מחפש צריך להיות בעל קיבולת של 1.5T לפחות (עדיפות ל2TB - כי בוודאות זה ימולא 8) ) העניין הוא שאני לא כזה בקיא בכוננים קשיחים חיצוניים חשוב לי שיהיה אמין ככל האפשר (אני יודע שאין שום אינדקציה על הנושא.. אבל ככל האפשר) עדיפות לכונן בעל חיבור של USB3.0 או eSata (בתקופה הקרובה כנראה ייקנה מחשב חדש שיכולל יציאת USB3.0) בהתחלה הסתכלתי על מס דגמים: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QEAEDF593 http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733486 אבל אז ראיתי ביקורת נורא לא טובה בZAP על הWD ובסמסונג בכלל אין דגם... כך שיצאתי מבולבל... :-\…

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by m_g,

שלום חברים יש לי לוח אם ASUS P5N32-SLI DELUXE ו2 דיסקים קשיחים מסוג SATA 2 הראשון הוא WD CAVIAR 250 GB והשני סייגייט 160 ג'יגה עשיתי ARRAY או איך שלא קוראים לזה.. ואחרי זה צריך ללחוץ F4 כדאי לבחור איזה סוג RAID אני רוצה לעשות, אבל שאני לוחץ על F4 הוא רושם לי NO DEVICE DETECTED והבעיה השניה היא שאני עושה ARRAY אז הוא מראה לי ש2 הכוננים ביחד מגיעים רק ל298 ג'יגה, במקום ל410 (250+160=410) תודה חברים.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  25. שלום. במסגרת התקציב, אני רוצה לרכוש כונן SSD בנפח של 60 גיגה (זה מה שמתאפשר בשלב זה), וזאת כדי להינות מיתרונותיו - במיוחד עבור תוכנות עיצוב, כמו ה , matlab , google sketchup, AutoCAD. הרעיון הזה עלה לי בראש כאשר הבנתי שכנראה התוכנות הללו לא "יכנסו" ביחד עם ההתקנה של ווינדוס. אבל אז אמרתי לעצמי - אז לא נורא, את ווינדוס אתקין על הכונן הקשיח הקיים שלי, ורק את התוכנות אתקין על ה SSD. האם אני מפספס פה משהו? האם זה רעיון חכם בכלל? תודה

• 0 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים