עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני צריך להוסיף למחשב כ-2TB לאיחסון שישמשו בעיקר לאיחסון של קבצים גדולים (וידאו בעיקר). בגלל שהמטרה היא רק איחסון ולא ממש עבודה אני חושב שכל מיני נתונים כמו מהירות וזמני גישה לא רלוונטיים לי כל כך (אני צודק ?) לכן, מה שחשוב לי (על-פי סדר חשיבות) זה: אמינות, מחיר (יחס שקל\ג'יגה) ושיהיה שקט במידת האפשר. אשמח לקבל המלצות. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by ben060,

רציתי לדעת אם לקנות צורב ב דואל לייר , או ששלי תומך?

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  3. איך אני עושה זאת? אני אקנה מחשב חדש בעתיד הקרוב, ואני ארצה לחבר את הדיסק הקשיח שלי(PATA) ללוח האם שיהיה בעל חיבור SATA... צריך לקנות מתאם נכון? איפה אפשר לקנות, וכמה זה יעלה?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by balagan777,

יש לי התלבטות קשה... מאז שאני זוכר את עצמי יש לי רק דיסקים של WD ומעולם לא התאכזבתי מהם... אני עכשיו רוצה לקנות דיסק חיצוני 500gb ורציתי רק של WD אבל אז התחלתי לשמוע הרבה דברים על Seagate, ההפרש במחיר, של 50 שקל, הוא לא מה שיגרום לי לקנות אותו אבל הם כן מגיעים עם אחריות של 5 שנים במקום 2. מה לעשות ? להמשיך עם WD או להחליף ל Seagate ?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  5. :s05: ??? :s05:

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by pure perfection,

קניתיי היום דיסקים DVD+R DL , עכשיו אני מנסה לצרוב אבל הצורב עושה בעיות ולא רוצה לצרוב המדיות בנפח 8.5G , הצורב הוא LG GSA-4167B . מה יכולה להיות הבעיה ?? זה יכול להיות בגלל שהצורב ישן?? תודהה

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  7. יש איזשהו כונן פנימי, טוב, שקט, אולי מהיר יותר במחיר של 300 שקל אזל לי המקום על המחשב ואני חיייב אחד שיהיה לי למשחקים שיהיה לי ראש שקט מה כדאי? WD? SEAGATE? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  8. אז ככה, לפני כשבועיים שלושה קניתי כונן קשיח חדש של חברת Western Digital בנפח של 200 גיגה בייט. הוע עבד טוב ויפה עד לפני כמה ימים, כשניסיתי לגשת לקבצים בכונן לוגי שיצרתי על אותו HDD, מדובר בתקייה המכילה סרטים, וכשניסיתי להפעיל את הסרטים, שיום קודם עבדו, לא הצלחתי, וכשניסיתי להעבירם מתיקיה זזו קיבלתי הודעה שגיאה שאומרת, שהקבצים אולי בשימוש או שאין לי ההרשאה להזיז אותם. אני משתמש בגישת יחיד בWINXP שהיא כמובן אדמין. אני לא מצליח להפעיל את אותם קבצים רק בתיקיה זו ובעוד אחת הנמצאות על הכונן, אך קבצים אחרים שבתוך ההכונן אני כן מצליח להפעיל, זוהי בעיה מוזרה לגמרי שבחיים לא נתקלתי בה, ולכן אני שואל אותה פה, אולי מישהו מכיר את הבעיה, עכשיו כטראבלשוט פשוט הרצתי דיפראג וסקאן דיסק, א…

9. Started by henz12345,

שמתי לב למשהו מוזר (לפחות לי , כי אני חדש בתחום ה RAID) , כשאני שם מערך RAID בביוס (לא קבעתי עדיין כוננים לRAID האם זה בגלל זה ) ? כשאני נכנס להתקנה של הWINDOWS XP , הוא רושם לי שלא נמצאו כוננים קשיחים (אך במידה וקיימת מערכת הפעלה היא עולה) . אחרי שאני מוריד את מערך הRAID מהביוס [No-raid] , אפשר להתקין תמערכת הפעלה . (במידה ואני יתקין תמערכת הפעלה ללא RAID , ואז יעשה מערך RAID , כל המידע ימחק ואז לא תהיה מערכת הפעלה ) . אז ככה , האם לא נמצאו כוננים בהתקנת מערכת הפעלה בגלל שלא קבעתי דרך התוכנה של הרייד בתור מה ישמשו 2 הכוננים ? ואם לא בגלל זה , איך ניתן להתקין ווינדוס על מערכת RAID ? תודה , ואני חושב שבגלל שלא קבעתי כוננים .

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by mechubar,

בהמלצות הפורום מופיע כונן 2 טרה HD204UI , אבל הוא עם 5400RPM השאלה שלי היא, האם אין כונן דומה של 7200RPM במחיר קרוב? או שזה לא משמעותי. על הכונן צפויים להיות סרטי HD, אולי משחקים וכו'. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by ZUMARA1,

הורדתי את הגרסא השאלה אם מישבו יתנסה בא בטוח לעשות update ? אף פעם לא עדכנתי את הקשיח mx25 120g.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  12. יש לי לוח P965-S3 של GIGABYTE עם BIOS F12, כרגע מוגדר RAID 1 עם שני כונני 500GB (כמו שרשום במפרט) אני שוקל להחליף את המעבד שלי לדגם שיצריך עדכון BIOS, האם הדבר עלול לפגוע בRAID הקיים? (בחומר).

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  13. שלום רב! אתמול שמתי לב שהמחיצה TEMP מפוצצת והווינדוס כתב לי שLOW MEMORY או משהו בסגנון.החלטתי לקחת את הPARTITION MAGIC 7 ולהגדיל את המחיצה (נשאר בה 2.56 מ"ב) רציתי להגדיל את המחיצה ב12 ג"ב וביצעתי את הפעולה. היא ערכה קרוב ל7 שעות!!! ולאחר מכן היה ERROR ומאז אין TEMP. רואים אותו רק דרך MAGIC PARTITION ודרך DEFRAGMENTER(בלי אות) ... עכשיו אני לא יודע מה לעשות כי על כל פעולה שאני מנסה לעשות הוא מראה לי את הארורים הבאים:2003, 2005 ו2002. הנה קישורים לשגיאות מאתר החברה: http://www.powerquest.com/support/primus/id2157.cfm http://www.powerquest.com/support/primus/id2156.cfm http://www.powerquest.com/support/primus/id2159.cfm חבר'ה אני ממש לא יודע מה לעשות יש שם הרבה מידע חשוב. C…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by kola,

שלום לכולם, היום התקשרתי להזמין מחשב ואמרו לי שהצורב DVD מדגם.. LG GSA H42NK 18X הם אמרו לי שאין אותו במלאי (או לפחות בצבע שחור) אז הם המליצו לי לרכוש את הצורב מבית NEC/SONY בתוספת של 5 ש"ח מהמחיר המקורי... לאחר התלבטות בין שני הצורבים, הוא המליץ לי ללכת על צורב מבית NEC... וקראתי ביקורות לא כ"כ מרנינות על הצורב הזה אז אשמח לחוות דעת מקצועית בנושא או שתוכלו להפנות אותי לדגם מדוייק חלופי (אני רוכש מKSP) קישור --- > www.ksp.co.il אשמח אם תוכלו לתת לי מהמלאי שמה צורב אחר שנראה לכם שיוכל לשמש במקום הLG תודה מראש

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  15. איזה עדיף מבין שני הצורבים האלו? מה יותר אמין? 1)asus drw-1608p3s 2)lg GSA-H22N מחפש תשובות נכונות ואמינות....תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by iakovl,

טוב, אני משתגע כבר מהנושא הזה, אני עומד בפני הקניה הגדולה ביותר של נפח אחסון ואני לא מצליח להחליט עד הסוף עם ראש שקט מה לקחת מצד אחד יש את הסייגיט 1.5T ST31500341AS שעולה "רק" 675ש"ח כלומר 0.45אג' לגיגה אבל יש לו היסטוריה בעייתית בגלל הFW המקורי שלו שעשה בעיות מצד שני יש לנו את כל הכונני טרה למיניהם כמו WD10EACS, ST31000340AS, HD103UJ שעולים בערך 550 ש"ח כלומר 0.55אג' לגיגה ובשביל להשיג נפח דומה צריך יותר כוננים 1.5T x 4 = 675 x 4 = 2700nis = 4.5T (raid 5) 1T x 5 = 2750nis = 4T (raid 5) ההתלבטות בנושא כבר דפקה לי את המוח

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

תמיד שאני מרכיב חלק חדש אני עושה לו מבחן תקינות וכאלה, והאמת היא שרק עכשיו קלטתי שאף פעם לא ממש עשיתי מבחני תקינות להרדיסקים... על איזה תוכנה אתם ממליצים? ואגב, האם יש איזשהו סיכוי שתוכנה כזו תפגע בהרדיסק או במידע שעליו? (כי הבנתי שתוכנות לא אמינות מסוגלות באמת לדפוק את המידע...).

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by HiG,

יש לי במחשב שני כוננים, אחד של כ470 GB ואחד של כ930 GB. הכונן הראשון מחולק לשתי מחיצות, C של 35 GB שעליה מערכת ההפעלה (WINDOWS 7) וD של 430. לעיתים קרובות המקום בC מתמלא ואני נאלץ לנקות אותו, אך בD יש לי הרבה מאוד מקום ריק. מצאתי מדריך באינטרנט שבאמצעותו ניסיתי לחלק מחדש את הזיכרון (דרך הDISK MANAGEMENT, ניסיתי לכווץ את D כמו שנכתב במדריך, אך לא יכולתי להרחיב את C). רציתי לדעת אם יש דרך לחלק מחדש את הזיכרון במחיצה על מנת להגדיל את C על חשבון D, בלי לאבד נתונים או לפרמט. תודה נ.ב. אנא קחו בחשבון בתשובתכם שכונן הDVD שלי לא עובד.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  19. Started by solet,

האם יש הבדל משמעותי בייצועים של הדיסק קשיח?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by roes,

הכונן הקשיח הזה טוב? Maxtor 6Y160mo Diamondmax plus 9 Sata

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  21. אהלן, למי שלא ראה KSP פרסמו יופי של מבצע על הVertex 2 בפייסבוק - 890 ש"ח ל128GB. שזה בהחלט שווה, אך השאלה אם כדאי ללכת על כונן מהדור ה2 (עם SATA2) או אפילו להתפשר על הגודל וללכת על הM4 של Crucial שאני שומע עליו רק דברים טובים (אבל לא מצליח למצוא אותו בארץ בגרסאת ה128GB :-\ ).

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  22. שאני מחבר את הכונן החיצוני למחשב מראה לי שעובד אבל לא מופיע במחשב שלי ישמח לעזרה תודה ויום טוב שבת שלום

23. Started by shoeyal,

כמו שרשמתי המארז שחור לחלוטין ולכן אני רוצה צורב שחור , לא ראיתי שה NEC3500 מגיע בשחור יש אופציות מומלצות ?

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by integral,

אז אחרי ה 4163 וה 3520 פיוניר מצטרפת למירוץ http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=11982

• 0 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.