אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי מחשב בבית עם הארדיסק 250GB שמותקן עליו כרגע ווינדוס XP והוא מפוצל ל20GB~ מערכת הפעלה וכל השאר. יש לי הארדיסק לא בשימוש כרגע (היה בעבר ראשי במחשב שהתגלגל לשביקת חיים) של 80GB. האם מבחינת אמינות ומהירות משתלם לי לשים את ההארדיסק של 80GB כראשי, להתקין עליו ווינדוס 7 כך שה250GB ישאר ככונן אחסון בלבד או שעדיף לא להתעסק איתו ופשוט להשאיר את ה250 כמו שהוא (או לפצל מחדש כדי לתת יותר מקום למערכת הפעלה)? (יש לציין שחוסר במקום אין, זה מחשב לשימוש משרדי בלבד) תודה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אני ראיתי לוח אם עם 4 CHANNEL של SATA ואני רוצה לחבר 5 הארדיסקים SATA אז מה עושים במקרה כזה וגם בנוגע לבקר...אני רוצה שלעשות מערך הגנה RAID5 אז איזה בקר אני צריך...? SATA RAID? או רק בקר RAID 5 אני לא מבין בזה כל כך.......... תודה
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו את הצורב הזה: GH20LS10 הצורב הוא ממשק SATA שזה גם מה שאני מחפש ליקנות, אבל אני לא מרוצה ממנו ביכלל כי הוא כל הזמן עושה לי רעש חזק מאוד אני אפילו לא יכול להשאר עם דיסק בפנים כי כל עוד שהוא בפנים הוא חופר לי באוזן, אני מחפש משהו שקט וטוב במחיר סביר. תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי disk on key 4 G לפתע מראה לי רק 100MB מישהו יכול לעזור לאן נעלמו הGB ?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
בגדול אני רוצה שהמחשב יטוס ושאולי יתאים עתידית לגרפיקה... גודל אחסון 256-300gb
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן יש לי במשרד הביתי שלי נתב אלחוטי מסוג Safe@office 500w של צ'ק פוינט. אני מעוניין להגדיל את "שטח" האחסון של הרשת ושתהיה לי בין היתר יכולת גיבוי לשלושת המחשבים (2 ניידים ומחשב נייח). לנתב יש שתי כניסות USB שמיועדות למדפסות, האם יש אפשרות לחבר לכניסות הללו דיסק קשיח חיצוני ? האם זה יעבוד או שמה הכניסות מקונפגות רק למדפסות. ניסיתי לחפש מידע ברשת בעניין אבל לא מצאתי. חשבתי שחיבור ישיר בין הדיסק קשיח לנתב תהיה האופציה הטובה ביותר והמהירה ביותר לגשת דרך הרשת לכונן. אם יש לכם אופציה טובה יותר אני ישמח לשמוע תודה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקומות שאנשים אומרים שההארדיסקים של סיגייט של 500 ג'יגה לא טובים ובכלל שwd יותר טובים מseagate מה אתם אומרים זה נכון? אני מתלבט איזה לקנות..
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
(הקדמה) יום בהיר חם, לח ומגעיל אחד אני מחליט להפעיל קאונטר סטרייק על מחשבי המזדקן אני מפעיל את המשחק, מחכה כמה שניות.. ועוד כמה שניות (ועוד כמה) ואז להפתעתי אני רואה מסך כחול בלי הרבה מידע שימושי... המחשב לא מגיב אז אני עושה ריסט (טוב, אז הנה מה שקרה...) המחשב עולה, עושה סריקה אוטומטית של הדיסק, רושם הרבה שטויות והווינדוס עולה אחרי שהווינדוס עלה אני די הופתעתי לגלות שכל מה שיש לי על הpartition בדיסק זו תקיה בגודל כל הקבצים שהיו לי במחיצה שנקראת FOUND.000 והיא מלאה בקבצים של FILE####.CHK וזהו. האם יש דרך לשחזר את המידע? *ה#### בקבצים אלה מספרים מ-0 ועד 5945 **הווינדוס קורא לקבצים בשם "recovered file fragments" the o.s is: windows 2000 sp4
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לקנות צורב ב דואל לייר , או ששלי תומך?
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו שמע-מכיר את החברה simmtronics של הארדיסקים אשמח לקבל חוות דעת או מה יותר כדי סיגייט או סימטרוניקס 1 מהשניים תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן SSD רק בשביל להתקין עליו את המערכת הפעלה. אני לא מעוניין להוציא יותר מידי כסף מכיוון שזה רק למערכת הפעלה והנפח לא צריך להיות כל כך גדול, מה ה SSD הכי מומלץ בתקציב של עד 400 שקל מקסימום רק בשביל להתקין עליו את המערכת הפעלה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
דיסקים לצריבה (דיוידי) במחירים טובים והמשלוח חינם! (למה חינם?) מישהו כבר הזמין משם? http://www.bar-ezuz.co.il/
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שווה לקנות את הצורב הבא: Plextor 8X DVD-RW/+RW Drive, Model PX-708A/SW, Retail ? לינק לדף בניואגג שדרכם אני (כנראה) קונה אותו...
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
request can not be perforemed becase of an i/o device error ראוי לציין שאת השגיאה אני מקבל ב2 מחשבים שניסיתי ויש לי שם חומר חשוב תודה
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
האם יש משמעות לסלוט SATA שאני מחבר את ה-HD? יש לי שני HD ועל הלוח יש 6 חיבורי SATA, שמופיעות ב-BIOS כ-4 זוגות של MASTER-SLAVE. האם יש משמעות איפה אני מחבר כל אחד מהם ? (האם בזוג של MASTER SLAVE או ששניהם יהיו MASTER-ים ?)
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מרגישים את ההבדל במהירות בין 16 ל-32? או שזה מורגש רק במשחקים כבדים
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום רב! אתמול שמתי לב שהמחיצה TEMP מפוצצת והווינדוס כתב לי שLOW MEMORY או משהו בסגנון.החלטתי לקחת את הPARTITION MAGIC 7 ולהגדיל את המחיצה (נשאר בה 2.56 מ"ב) רציתי להגדיל את המחיצה ב12 ג"ב וביצעתי את הפעולה. היא ערכה קרוב ל7 שעות!!! ולאחר מכן היה ERROR ומאז אין TEMP. רואים אותו רק דרך MAGIC PARTITION ודרך DEFRAGMENTER(בלי אות) ... עכשיו אני לא יודע מה לעשות כי על כל פעולה שאני מנסה לעשות הוא מראה לי את הארורים הבאים:2003, 2005 ו2002. הנה קישורים לשגיאות מאתר החברה: http://www.powerquest.com/support/primus/id2157.cfm http://www.powerquest.com/support/primus/id2156.cfm http://www.powerquest.com/support/primus/id2159.cfm חבר'ה אני ממש לא יודע מה לעשות יש שם הרבה מידע חשוב. C…
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם! הכותרת מדברת בעד עצמה תודה רבה!:}
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
פתאום הdvd toshiba sd-r1002 לא קורא שום דיסק ומוציא הודאה בסגנון זה "אי אפשר לקרוא דיסק זה משום שאינו מאותחל" ניסיתי להתקין מחדש לא עוזר כלום הוא לא קורא שום דיסק למישהו יש מושג מה זה? תודות רבות למשיבים
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
-
מהיא התצורה היעילה ביותר לחיבור 4 הרכיבים הבאים: 1. WD160g ATA100 2.WD80g ATA100 3.צורב CD 4.DVD האם לחבר HD לכונן cds או על צמה אחת את שני ה HD ?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים,אם לא נא להעביר. אוקיי,אז כמו שכתבתי המחשב שלי חזר היום מתיקון אחרי שהופיעו אצלו מסכים כחולים כל פעם שעלה(מסתבר שסטיק אחד של זיכרון היה פגום והחליפו לי אותו), ועכשיו אני שם לב שיש כמה קבצים שהנפח שלהם התאפס,כלומר הקבצים עצמם נמצאים אבל הגודל שלהם הוא 0K,מה גם שאני שם לב שיש לי יותר מקום פנוי הHD מאשר היה לי לפני. וגם חשוב לציין שלפני ששלחתי את המחשב לתיקון הופיעו לי כל מני הודעות של רג'יסטרי לא תקין... לפי מה שאני זוכר יש איזו פקודה שיכולה לתקן את זה,אשמח אם תוכלו לעזור לי. אולי לנסות שחזור מערכת? תודה
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בנפח של 2TB. הדיסק הוא בעיקר למטרת גיבוי אך אקח אותו איתי מדי פעם לצבא בשביל לצפות בסרטים וכו'... חשבתי על הכונן הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=30636 Seagate 2TB STAC2000300 FreeAgent GoFlex שעולה 770 שקל מסדרת goflex שיאפשר לי בעתיד לשדרג את היציאה שלו (usb3,firewire3,esata..) במחיר נמוך מאוד, מה שנראה לי מצויין... אשמח לשמוע חוות דעת על הכונן...
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
לאחר שהגדרתי את ה-USB שאני יוכל להתקין ממנו windows אני מחקתי את כל הקבצים של הווינדוס ושמתי עליו מוזיקה ושאני בא לשים את השירים במערכת באוטו זה לא עובד, מה צריך להגדיר כדי להחזיר את ההגדרות?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
החלטתי לפתוח דף חדש - להתקין XP מחדש, להתקין RAID1 לזוג דיסקים של 1.5T, אבל לפני זה יש לי מספר שאלות ספציפיות שלא מצאתי להם מענה במנואל והרשת. 1. האם חובה לפרמט את שני הדיסקים של 1.5T לפני התקנת הXP? 2. יש על הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2551 זוג חיבורי GSATA סגולים. האם הם חיבורים יעודיים לבקר של ג'יגבייט לRAID? או להשתמש בבקר של אינטל ICH9R ולהתעלם מהסגולים? האם ניתן לחבר למחברים הסגולים דיסקים SATA רגילים? בהנחה שאני אשתמש בזוג הדיסקים של טרהוחצי, האם אני יכול לחבר דיסק אחד לסגול והשני לרגיל? 3. ראיתי שצריך להשתמש בדרייברים יעודיים מדיסקט פלופי. בCD של הלוח אם מופיעים בתיקיית BOOTDRV דרך להעתקה ואחרי זה ב…
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-