אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
דיסקים לצריבה (דיוידי) במחירים טובים והמשלוח חינם! (למה חינם?) מישהו כבר הזמין משם? http://www.bar-ezuz.co.il/
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
בהמלצות הפורום מופיע כונן 2 טרה HD204UI , אבל הוא עם 5400RPM השאלה שלי היא, האם אין כונן דומה של 7200RPM במחיר קרוב? או שזה לא משמעותי. על הכונן צפויים להיות סרטי HD, אולי משחקים וכו'. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שווה לקנות את הצורב הבא: Plextor 8X DVD-RW/+RW Drive, Model PX-708A/SW, Retail ? לינק לדף בניואגג שדרכם אני (כנראה) קונה אותו...
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
יש לי שני הארדיסקים, אחד של 40 ג'יגה שיש עליו את הוינדוס ואחד של 80 ג'יגה שהוא כונן נוסף איך אני מחבר אותם למחשב?
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
חיבור Sata בדקתי בשני מחשבים Windows XP Window 8 המרה באמצעות EAC אמור להיות תומך ב x48 בפועל מתקשה מאוד לקרא ומגיע למהירות של x2.7 ההמרה גם נעשית בצורה ממש ממש לא מדויקת יש הרבה תקלות בד"ח בסוף בדקתי אותם דיסקים בצורב אחר הוא קרא מהיר ללא שום תקלות תודה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף הארד דיסק אז בדקתי בזאפ. במהלך הבדיקה ראיתי משהו מוזר שאני לא מבין- שלושה כוננים של WD, 3.5 אינץ', SATA2, 7200 RPM שהזול מביניהם הוא הגדול יותר. אני מדבר על: WD3200AAKSGB 320 Caviar Blue Western Digital WD2500AAKSGB 250 Caviar Blue Western Digital WD2500AAJSGB 250 Caviar Blue Western Digital (לינק לחיפוש http://tinyurl.com/cvzz9d) ההפרש במחיר לא משמעותי בכלל אבל העניין לא ברור. אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה ההבדלים ביניהם ולמה ה- 320 זול יותר. בנוסף, ראיתי באחד הדיונים איזכור לפלטות אבל לא מצאתי הסבר. אני אשמח גם להסבר בנושא הזה. שוב, תודה מראש על העזרה המבורכת שאתם עושים!
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום התקשרתי להזמין מחשב ואמרו לי שהצורב DVD מדגם.. LG GSA H42NK 18X הם אמרו לי שאין אותו במלאי (או לפחות בצבע שחור) אז הם המליצו לי לרכוש את הצורב מבית NEC/SONY בתוספת של 5 ש"ח מהמחיר המקורי... לאחר התלבטות בין שני הצורבים, הוא המליץ לי ללכת על צורב מבית NEC... וקראתי ביקורות לא כ"כ מרנינות על הצורב הזה אז אשמח לחוות דעת מקצועית בנושא או שתוכלו להפנות אותי לדגם מדוייק חלופי (אני רוכש מKSP) קישור --- > www.ksp.co.il אשמח אם תוכלו לתת לי מהמלאי שמה צורב אחר שנראה לכם שיוכל לשמש במקום הLG תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
תמיד שאני מרכיב חלק חדש אני עושה לו מבחן תקינות וכאלה, והאמת היא שרק עכשיו קלטתי שאף פעם לא ממש עשיתי מבחני תקינות להרדיסקים... על איזה תוכנה אתם ממליצים? ואגב, האם יש איזשהו סיכוי שתוכנה כזו תפגע בהרדיסק או במידע שעליו? (כי הבנתי שתוכנות לא אמינות מסוגלות באמת לדפוק את המידע...).
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
האם יש הבדל במהירות\רעש בין דיסק קשיח חיצוני לפנימי? ובכלל מה ההמלצות שלכם... אני גם אשמח אם תציינו חסרונות ויתרונות בדיסק קשיח חיצוני... תודה רבה לכל העונים!! :xyxthumbs: :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים,אם לא נא להעביר. אוקיי,אז כמו שכתבתי המחשב שלי חזר היום מתיקון אחרי שהופיעו אצלו מסכים כחולים כל פעם שעלה(מסתבר שסטיק אחד של זיכרון היה פגום והחליפו לי אותו), ועכשיו אני שם לב שיש כמה קבצים שהנפח שלהם התאפס,כלומר הקבצים עצמם נמצאים אבל הגודל שלהם הוא 0K,מה גם שאני שם לב שיש לי יותר מקום פנוי הHD מאשר היה לי לפני. וגם חשוב לציין שלפני ששלחתי את המחשב לתיקון הופיעו לי כל מני הודעות של רג'יסטרי לא תקין... לפי מה שאני זוכר יש איזו פקודה שיכולה לתקן את זה,אשמח אם תוכלו לעזור לי. אולי לנסות שחזור מערכת? תודה
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הקשיח ב-IdeaPad S12 שלי מת. אני רוצה להחליף אותו, הספיקו לי ה-160 גיגה-בייט שהיו לי שם, ואני רוצה לקנות במקום שבמעמד הקניה מרכיב אותו, אני לא לגמרי בטוח ביכולת שלי להרכיב אותו בעצמי. עד 300 שקל, אם ממש משתלם אז 250 גיגה גם אוכל. אני לא מעודכן בשוק הקשיחים למחשבים ניידים (2.5"), אז אם המחיר שקבעתי לא ריאלי, תעירו בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
חבר שלי טוען שצריבה על מהירות איטית זאת צריבה איכותית זאת אומרת אם במקרה יהיה קבצי מוזיקה אז סאונד יותר איכותי או במקרה של תמונות אז איכות יותר טובה וכו' האם הוא צודק?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אז אחרי ה 4163 וה 3520 פיוניר מצטרפת למירוץ http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=11982
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב p3 550GHz. שכחתי את השם של לוח האם והמחשב לא פעיל כך שאני לא יכול לבדוק מה סוג לוח האם. אני רוצה למכור את המחשב, רק אני רוצה לוודא שחלקי המחשב עובדים בצורה טובה, אבל הבעיה היא שחסר למחשב כונן קשיח ולא שווה לי עכשיו ללכת ולקנות כונן קשיח ישן רק בשביל לבדוק אם המחשב במצב טוב. אז רציתי לדעת, אם אני אשים זמנית במחשב (רק לבדוק אם הוא עובד טוב) את הכונן הקשיח שיש לי במחשב החדש שקניתי (הכונן שציינתי את שמו בכותרת) אז יקרה נזק לכונן? הוא יעבוד בכלל? המחשב יזהה אותו בשלמותו (יזהה 80GB הכוונה)? ד"א: המחשב נקנה בשנת 1999.
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום אנשים! הזמנתי את הספק הבא http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=58 ואת הדיסק הקשיח הבא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1807 דיסק קשיח הוא מסוג SATA2 ובספק נראה לי שאין SATA2 אלא רק SATA. האם דיסק קשיח יתאים לספק או שיש צורך להחליף אותו? אם הוא לא מתאים, האם יש קבל שהופך SATA לSATA2 וכמה הוא עולה? רוסלן.
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לאחר שהגדרתי את ה-USB שאני יוכל להתקין ממנו windows אני מחקתי את כל הקבצים של הווינדוס ושמתי עליו מוזיקה ושאני בא לשים את השירים במערכת באוטו זה לא עובד, מה צריך להגדיר כדי להחזיר את ההגדרות?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אנשים אני חייב צורב די וי די ואני לא יודע איזה מהם לקנות מבחינת מחיר שלושתם בסביבות ה350 שקל אז שכל אחד ירשום את דעתו, וזה יעזור לי מאוד
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
קנית צורב dvd sata חיברתי אותו כמו שצריך הוא מזוהה גם בביוס מה אני עושה הלאה?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אצלי יש רפטור אחד - WD Raptor 10K RPM SATA . מוציא 33 MB/s בסנדרה MAX3 . קצת נמוך .. ועוד אחרי פירמוט אבל אין מה לעשות. פרסמו את שלכם:
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום, קראתי שאפשר לאפס את הסימון של הסקטורים הפגומים שמערכת ההפעלה עשתה ב- FAT. קראתי גם שאפשר לעשות את זה דרך ה- Partition Magic אבל אני לא יודע איך בדיוק. הגירסה שיש לי היא 8. אני אשמח לדעת איך מבצעים את זה, או אם בכלל יש לי את הגירסה המתאימה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אפשר לחלק כונן אחד בעל נפח של 80 ג'יגה לכמה מחיצות ללא פירמוט ואם אי אפשר ללא פירמוט אז איך אני עושה את זה לפני שאני מתקין את הווינדאוז בדרך הטובה ביותר למשל מה החילוק הכי טוב NTFS או FAT32 וכאלה שהמערכת תהיה יציבה וטובה. תודה רבה :]
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום רציתי להתקין מערכת הפעלה על SSD .. קראתי בהמון פורומים שלא כדי להתקין על VISTA בגלל שהוא לא תומך ב TRIM ולא להתקין SWAP על SSD בכל מערכת הפעלה .... זה משאיר אותי אם מה בדיוק ???..? ואיזה ניצול היה אם אני ישלב בין HD קלסי ל SSD הספורטיבי ..?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש על הנושא באתר וקראתי כמה דיונים, הבנתי ש-ncq זה תכונה של סטה2 אבל לא בכל ההרדיסקים יש את זה... הלוח שלי תומך בסטה 2 נכון? k8n ultra 9 אני רוצה לקנות הרדיסק 160 ג'יגה שיהיה מהיר וטוב, יש לי הרדיסק אחד של 80 ג'יגה IDE, הם לא יפריעו אחד לשני נכון? וכשיהיה לי תהרדיסק זה משנה אם אני מתקין עליו תווינדוס או משחקים, זה יפעל יותר מהר מההרדיסק שיש לי כרגע? תענו לי על השאלות ותמליצו לי מניסיון תודה מראש :-*
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי היום צורב (SONY). הוא אמור להגיע בימים הקרובים. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך טכנית אני מכניס אותו ולמה אני מחבר אותו וכו'. תודה
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-