עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by i.k,

כמה סרטים בפורמט svcd אני יכול לצרוב על דיסק dvd של 4.7? ואיך עושים תפריט לדיסק שיש בו כמה סרטים?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by lee.,

אהלן, אני קונה להורים שלי בקרוב מחשב חדש סביב ה-2000-2200 שקל. עד עכשיו תיכננתי לקנות כונן 500GB סביב ה-380 שקל, אבל בעקבות הקנייה הקבוצתית אני נוטה כרגע לSSD 128 סביב ה-450 שקל אציין שבמחשב הנוכחי (בן 5) יש להם דיסק 80GB והם לא מנצלים אפילו חצי ממנו, כך שנראה לי טפשי לקנות 500GB שהם לא ינצלו אם ב-70 שקל יותר אני קונה כונן קטן יותר (שגם אותו לא בטוח שהם ינצלו) אבל מהיר יותר (שייתן להם פיצוי על התקופה האחרונה שהמחשב שלהם זז כמו צב ומרעיש כמו פיל). ואז נשאלת שאלת האמינות ואורך החיים ושהטכנולוגיה חדשה, ושלא הייתי רוצה שיהיו להם בעיות כאלה... האם הSSD של אינטל מספיק "בוגר"? אם יהיו לא עידכוני חומרה, זה סיפור רציני לעדכן או משהו פשוט יחסית? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  3. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=128951 איך הוא? יש לי הארדיסק 60 ג'גה דיי ישן 2מגה באפר IDE זה בסדר שאני אוסיף את הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  4. היי לכולם יש ברשותי 2 הארדיסקים, 1. Western Digital 500GB 2. SAMSUNG Spinpoint F3 HD103SJ 1TB עשיתי בנצ' בעזרת HD Tune.. וזה התוצאה של ה SAMSUNG 1TB זה הבנצ' של הWD 500GB כמו שאתם רואים זה רק ל READ, לא יכלתי לעשות ל Write כי זה העלאה לי שגיאה שאני צריך למחוק את כל המחיצות.. אז רציתי לדעת מה זה בעצם אומר והאם זה טוב?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  5. מאתמול שמתי לב לצריכת מעבד מוזרה של כ 40% בזמן עבודה של ההרד דיסק, בדקתי ומצאתי שזה של Hardware Interrupts. הסתכלתי ב Event Viewer, ונוכחתי לדעת שיש לי כול מיני הודעות אזהרה על שגיאות שקשורות בדיסק הקשיח: An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. וגם : The driver detected a controller error on \Device\Ide\IdePort2. The device, \Device\Ide\IdePort2, did not respond within the timeout period. אני שם לב שחלונות עולה לאט יותר, וכאשר אני פותח קבצים מקובצים, או בפיולת העתקה וכדומה ישנה האטה ניכרת , וצריכת מעבד מוגברת מאד. אם מישהו יודע להסביר לי מה הבעיה, אני אשמח מאוד. מקווה שזהו המקום הנכון לשאול.

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  6. שלום יש לי כונן קשיח IDE קטן שיש עליו נעילה של סיסמה ולא משה איך אנ ימחבר אותו אני פשוט לא מקבל אליו גישהאו אופציה לפרמט אותו אני יודע שיש דרכים ותוכנות שיכולות לפרוץ את הסיסמה הזאת ולמעשה זה גם יפרמט אותו אבל לא מצאתי משו שעובד כמו שצריך אני מאוד אודה אם תוכלו לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  7. Started by dmanbuhnik,

ערב טוב, אני כבר כמה שנים משתמש בRAID "ורטואלי" מעל הצ'יפסט שלי (NF4), אבל הבעיה שלי היא שרק הפצת SUSE תומכת מהקופסא בבקר הורטואלי הזה, אז אמרתי לעצמי ש:"למה לא לרכוש איזה בקר חצי איכותי שיחזיק לי לאיזה ~4 שנים טובות?" אבל אני כבר מחפש המון זמן ולא ראיתי מקום בארץ שמוכר בקרים רציניים הדרישות שלי: מחיר עד 100$ 4 חיבורים SATA-II לפחות תמיכה בלינוקס המזל זה שאני עוד חצי חודש יוצא לטיול לבוסטון וגם יהיה בניו יורק ואין לי מניעה גם להזמין באינטרנט מהצד השני של ארה"ב מכיוון שיש לי לאן לשלוח את זה ואני יוכל לאסוף אחר כך יש למישהו המלצה לבקר שעונה על הדרישות? (אם יש משהו ששווה את זה אז תוספת של 50$ לא תהרוג אותי ) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  8. -הזמנתי קורא אלקטרוני ואני עומד להפוך אותו לטאבלט אנדרויד באמצעות ROOT או באמצעות צריבת האנדרויד לכרטיס הזיכרון. מספר ספקי קושחה דורשים מהירות של class 4 וחשבתי להשתמש דווקא בכרטיס מהירות של class 10. האם אפשרי? -קראתי כי ישנם כרטיסי זיכרון של סאן דיסק של 32 במהירות class 4 מזוייפים וכי כרטיסים כאלה אסור לרכוש כ BULK, האם נכון? - איך הכרטיס הזה SP032GBSTHBU1V10SP של Silicon Power? אמין? איכותי?

9. Started by Kolshamen,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=25009 או WD BLACK 1RB

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by TUCG,

טוב, אני רוצה לקנות צורב DVD כי לכל החבר'ה יש וזה מביך להיות עדיין עם צורב CD רגיל. אבל הפעם האחרונה שקראתי משהו על צורבי דיוידי הייתה כשהם עלו לפחות 1500 ש"ח. ועכשיו אני מבולבל לחלוטין ככל שאני קורא יותר. שיש מלא פורמטי צריבה ורוב הצורבים תומכים רק באחד או שניים. נשמע ממש בעייתי. בכל אופן, מישהו יכול לתת סקירה קצרה על העניין ולהמליץ על צורב טוב וזול, זה יהיה נחמד.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by 6847761,

שלום, ברשותי הארד דיסק (3 שנים) SAMSUNG_HD502HJ 500 GB 7200 RPM על הארד דיסק רצה מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT (לא מחולק למחיצות) יום אחד פתאום הארד דיסק לא עולה ורשום בBIOS את זה: Ultra DMA mode-5 S.M.A.R.T. Capable but Command failed ניסיתי להחליף כבל SATA ולא עזר ואז ניסיתי לחבר את הארד דיסק למחשב אחר, כאשר הארד דיסק פועל ככונן משני (מערכת ההפעלה רצה מכונן אחר) והמחשב קלט ורשם את אותה שורה שרשומה למעלה, אך כאשר זה נכנס למערכת הפעלה הארד דיסק כן פעל והיה אפשר לעבוד עם הקבצים שבתוכו. נ.ב. אני מציין שהאר דיסק כבר קרס פעם אחת לפני כ3 חודשים (פירמטתי אותו והוא עבד עד עכשיו) מה אתם אומרים, יש אפשרות לתקן אותו?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by chermesh,

לפני כשנה רכשתי דיסק חיצוני MyBook של WD. האמנתי שזו חברה אמינה ושהקנייה תהיה לעניין. ובכן, התאכזבתי. הדיסק קרס ואני משקיע עכשיו עבודת נצח בשיקומו. לכן, אני מחפש דיסק חיצוני אחר, בנפח דומה, אך אמין יותר. מה לדעתך כדאי לקנות?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  13. הקשיח ב-IdeaPad S12 שלי מת. אני רוצה להחליף אותו, הספיקו לי ה-160 גיגה-בייט שהיו לי שם, ואני רוצה לקנות במקום שבמעמד הקניה מרכיב אותו, אני לא לגמרי בטוח ביכולת שלי להרכיב אותו בעצמי. עד 300 שקל, אם ממש משתלם אז 250 גיגה גם אוכל. אני לא מעודכן בשוק הקשיחים למחשבים ניידים (2.5"), אז אם המחיר שקבעתי לא ריאלי, תעירו בבקשה.

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  14. יש לי הרדדיסק של maxtor ובאתר שלהם כתוב שהוא עובד תקין עד 55 מעלות זה באמת הגבול או שאפשר למתוח אותו עוד קצת???

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  15. Started by darkman,

אז ככה יש לי בערך 300-400 שקל אני רוצה 512 MB על ממה ללכת 1)על הכי זול>יותר MB 2)על מותג? ואם מישהו קנה ומרוצה שיגיב תודה.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by leornadav,

הלכתי היום ל tms בירושלים בשביל לקנות כונן dvd slim בשביל מחשב נייח,אך לא היה לי כבל בשבילו,מצאתי כמה כבלים ב ebay מישהו יודע אם הם בסדר,לפי דעתי כן אבל אני מעוניין לקבל חוות דעת נוספת. http://www.ebay.com/itm/New-18-SATA-7P-6P-13Pin-SATA-Power-Data-Cable-HTPC-Cable-for-Slim-DVD-Adapter-/300916766223?pt=US_Drive_Bay_Caddies&hash=item461009760f http://www.ebay.com/itm/12-7mm-13-7-6-Pin-Slimline-SATA-Cable-for-Slim-SATA-DVD-Drive-2p-power-cable-/130940041782?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item1e7ca27a36 http://www.ebay.com/itm/7-pin-4-Pin-SATA-Power-Data-Serial-ATA-NOTEBOOK-P…

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by big_fishy,

יש לי abit ic7 max3 ו-2 wd 120 GB S-ATA שמחוברים ב S-ATA 3 ו 4 ומשום מה הלוח לא מזהה אותם והם לא מופיעים בווינדוס אולי משהו בהגדרות הביוס????

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by TomB,

קיים כזה דבר? כמה עולה? עריכה: אני יודע שזה קיים ועולה בערך 10$ בחו"ל. הבעיה - לא מוצא שום מקום שמוכר את זה בארץ... יש למישהו שמץ של מושג?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  19. Started by HazardManiac,

לא ידעתי איפה בדיוק לפתוח על הנושא הזה אשכול אז בבקשה להעביר אם זה לא קשור לכאן. אני רוצה לקנות SSD מחו"ל ומכיוון שsandisk זו חברה ישראלית רציתי לדעת אם אני יכול לקנות SSD מחו"ל אם אחריות יצרן(במקרה הזה sandisk) ולממש את האחריות בחנויות שלהם בארץ במקום יצרנים אחרים שצריך לשלוח את המוצר בחזרה לחו"ל על מנת לקבל תיקון. מי שיודע מאוד יעזור לי

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  20. כי הוא מאבד חומר... תודה!

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by scylla,

ככל הנראה הלך לי ההארדיסק (20GB, מיותר לציין כמה שהוא ישן) והופתעתי לראות את המחירים המגוחכים של ההארדיסקים כיום. אין לי צורך ב500GB ואני מאמין שגם חצי מזה אני לא אנצל. מצד שני, ההבדלים כל כך קטנים ואני מאמין שזהו הארדיסק לטווח ארוך מאוד. נכון לעכשיו המחשב שלי: 2.8C 2x256mb pc3200 9800p abit ai7 אני מתכנן בשנה הקרוב לקנות מחשב. אני עדיין לא יודע אם אני אלך על מחשב משרדי (או צרכי סרטים-מוזיקה) או על מחשב MID-END או מעט יותר מזה. (העניין הוא מאז הגיוס לא יצא לי לגעת במשחקי מחשב, ואני לא יודע באמת איך השחרור ישפיע על כך בעוד 3 חודשים) בכל מקרה ההארדיסק ישמש את המחשב הבא שלי כמובן, כך שרצוי שיתאים מבחינת טכנולוגית (תמיכה באפשרויות מתקדמות יחסית) בכל מקרה לא מתכנן על מפלצת ביצ…

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by RawSteel,

איזה צורב לקנות? אי רוצה שהוא יהיה אמין, מהירות 48 או 52 ומחיר נורמלי. הבחירות : MSI , ASUS , LITE ON תודה

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by Gliding,

ההבדל במחיר הוא 5 ש"ח לטובת השילוב, ובהמשך לבעיה שהייתה בכוננים מסדרת 7200.11, האם יש דרך לדעת איזה כונן נמצא בתוך ה FREEAGENT ולדווא שלא תהיה איתו בעיה, או פשוט ללכת על בטוח, לקנות את הכונן שהומלץ פה הרבה ST3500410AS ולהרכיב לבד?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by Ariels27,

שלום חברים! אני מעוניין לקנות כונן SSD, האפשרות הראשונה הייתה - Samsung 120GB 840 SERIES ראיתי שכמה המליצו עליו וחלקם אמרו שהוא איטי מידי. אני צריך אחד לשימוש ביתי, אני לא הכי מבין במהירות כתיבה ובכל הדברים האלה, אני צריך כונן SSD איכותי ומהיר סומך על התשובות שלכם

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by Ashand,

כמו בלינקים המצורפים, אמנם בסינית אבל יש תמונה ואני מחפש אמצעי איחסון כזה של ESATA http://buy.yahoo.com.tw/gdsale/gdsale.asp?gdid=489350 http://buy.yahoo.com.tw/gdsale/gdsale.asp?gdid=416942 תודה

• 0 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים