עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by benor,

חבר שלי הזמין מ- KSP עם המחשב החדש WD 80 GB והביאו לו משהו מוזר ביותר: Excelstor Technology J680S מישהו מכיר? כדאי לו למה להחליף? תודה.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by yasha77,

האם יש תוכנת צריבה טובה בעברית לwin98

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  3. היי אני לא יודע אם פורסמו אתרים כאלו כבר: http://www.reportlabs.com/testbed/version1/hdv1/hdtop10.php http://www.harddrivebenchmark.net/ אם יש קישורים טובים\עדכניים יותר בבקשה תיידעו אותי אני מחפש כאלה אתרים גם בשביל השוואת אמינות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הזמנתי ב 288 דולר את הSeagate Barracuda ES 750Gb SATA 2 NCQ HD ST3750640NS האם זה שווה? הזמנתי מחו"ל...אני פשוט צריך הרבה מקום...כי מה שיש לי עכשיו לא מספיק ואני לא רוצה כל הזמן לצרוב ל DVDS וכל הזמן להחליף כוננים לגדולים יותר...

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by Blackend,

איזה תוכנה צורבת *.img של די וי די? נרו לא תומך בזה וגם איזי 7 לא ....

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  6. איזו תוכנה עושה זאת? הכונן של חברת MAXTOR תודה

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by eliranl,

מה ההבדל זה משמעותי מאוד ההבדל? יש לי 80GB SATA 8MB ועכשיו אני רוצה לקנות 250MB SATA 16MB הם יעבדו יחד אין בעיה עם זה נכון? וה250 ינצל את ה16 ה8 לא יפריע לו?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by oDot,

שלום, קניתי לפני מספר ימים דיסק קשיח 1.5TB של סיגייט. חיברתי אותו והוא מזוהה גם בביוס וגם בווינדווס XP SP2 כ500GB. (לא בדקתי בלינוקס, אבל אני מאמין שאין טעם אם בביוס הוא מופיע כ500, נכון?) עדכנתי את הביוס לגירסא F12 (לוח האם: P35C-DS3R, בעדכון F8 נאמר שתוקנה הבעיה שכונני 1TB מסויימים הוצגו כפחות) העדכון עבר בהצלחה אבל הדיסק הקשיח עדיין מזוהה בתור 500GB. ניסיתי עם SEATOOLS של הדוס - זה מזוהה שם כ1500.301GB. חיברתי למקום אחר בלוח האם, אותו הדבר. יש לכם מושג מה זה יכול להיות? תודה.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by arik100,

אז ככה יש לי קובץ של 7500 של IMG עכשיו אני כמעט בטוח ב100% שצריך דיסק של 8 גיגה צודק? שנית מאיפה אני יכול לקנות דיסק כזה בהכי זול שיש? פשוט המחירים מטורפים או שיש איזה אפשרות אחרת שבה אני יכול לצרוב? וזה אמור לשמש בתור BOOTABLE אז יותר נכון לומר שזו מערכת הפעלה

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  10. שלום, אני צריך להרחיב את הזיכרון SSD במחשב נייד FLEX שנמצא ברשותי. האם ישנה אפשרות להרחיב את הזכרון במחשב הנייד באמצעות הssd הבא: https://ksp.co.il/mob/item/74521/כונן-קשיח-transcend-830s-ts1tmts830s-m-2-ssd-sata-iii-נפח-1tb כונן קשיח Transcend 830S TS1TMTS830S M.2 SSD SATA III - נפח 1TB וכמו כן קישור למפרט של המחשב: https://zuzu.chat/t/lenovo-flex-6-2-299/42151 תודה מראש לעוזרים.

11. היום או מחר אני אקבל SSD חדש, Crucial M4 64GB. רציתי לשאול אם יש דברים מסוימים שצריך לעשות, כמו עדכון קושחה, כל מיני הגדרות למיניהם, TRIM וכל החברים שלו. אין לי כל כך מושג איך עושים את כל זה, אם תוכלו לעזור לי - אני אשמח, ואם יש לכם איזה מדריך קצר בעניין, זה בכלל יהיה מעולה. אני רק אציין שה-SSD יהיה מותקן במחשב נייד.

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  12. מה כדי? מערך רייד? או Raptor ?מה היה יותר מהיר? .74GB Raptor 10K, 16MB, SATA או 4X160 / 3X160 במערך רייד. ואים כבר רייד אז מה יותר טוב ובטוח? המערך של רייד של הלוח או של הוינדוס XP?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by fibo,

שלום, מאחר והצורב בנייד לא מתפקד כמו שצריך ובנוסף ברשותי נטבוק (ואני צורב לא מעט), אני מעוניין לרכוש צורב חיצוני אשמח לקבל המלצות. התקציב: 200 ש"ח +- ראיתי שיש לא מעט דגמים בתקציב של חברות שונות ASUS, LG, SAMSUNG השאלה איזה דגם הכי מומלץ בתקציב. חשוב שיזוהה בביוס לפני מערכת ההפעלה, כלומר שאני יוכל להתקין דרך הכונן מערכת הפעלה ולעלות כל תקליטור bootable (ללא סיוע DOK). אין שום חשיבות לניידות של הצורב (אני בכ"מ לא מוציא אותו מהבית) כך שאין שום בעיה אם הצורב יהיה כבד וגדול (5.25 אינץ'), ואין חיסרון בצורב שמגיע עם ספק כוח חיצוני (ולא ע"י חיבור USB נוסף) או שאולי גדול עדיף לכתחילה, שהוא בין היתר גם מהיר יותר? אודה על כל המלצה, ומקווה שלא חפרתי יותר מידי, תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אם כדאי לי לקנות אותו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1865&PHPSESSID=74cf9c73430b1c7e134563eaed5211ac

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  15. למשל מכונת רנטגן שיש בתחנות מרכזיות/שדות תעופה וכו' וגם מכונות לגילוי מתכות האם העברת כוננים קשיחים או כונני דיסקים ודיסקטים במכשירים מסוג זה משפיע על החומרה ועל המידע שעל החומרה גם לגבי דיסקים עם מידע עליהם ודיסקטים עם מידע עליהם ובגלל שאני לא רוצה להספים אם אפשר לשאול אותה שאלה לגבי מסכי CRT ישנים (הגדולים הכבדים) האם זה משפיע, ואם כן איך? תודה

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by aviv00,

http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-memoright,1926.html ניצחון ל SSD

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני צורב מאות(!!!!) דיסקים בחודש ואני צריך צורב חזק ואמין שלא יתפגר לי אחרי חודשיים הצורב הנוכחי שלי שכבר מראה סימני גסיסה (אחרי 3.5 שנים) הוא פלקסטור 716 צריך שהממשק יהיה IDE נ.ב. רצוי שיהיה מפנדה תודה

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by yuval gur,

קראתי קצת באינטרנט, לפי מה שהבנתי זה כונן FLASH שממלא את מקום ה-HD במחשב נייד? למה זה טוב? האם זה אמור להוזיל את עלויות ה-LAPTOP? אם אפשר לקבל עוד פרטים אני אשמח תודה יובל גור

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ofek4490,

אני מעוניין לקנות דיסק קשיח נוסף למחשב ורצתי לדעת האם זה אפשרי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by bears,

רועש?אמין? http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=1cd981f8c0f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&locale=en-US WD 500 ג'יגה עדיף?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  21. אני מתכנן להחליף את הDVR-107D שלי ל108 שאמור להגיע עלינו לטובה חיפשתי מדיות בכל מיני חנויות וספקים באינטרנט ובסביבה ולא מצאתי מישהו מכיר ויודע פרטים? מחיר, חברה וכו

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by wally13,

שבת שלום לכולם, איך אני הופך DOK (דיסק און קי) להתקן בר-אתחול? כשאני מחבר את הDOK למחשב הוא מזוהה עם הפעלת המחשב, הוא מופיע ב:my computer ומופיע גם ב:boot של ה:bios ומכוון לכך שיהיה ההתקן הראשון שיעלה עם הפעלת המחשב, אך לצערי המחשב לא "מתייחס" אליו בכלל וממשיך לעלות עד שולחן העבודה. ה:DOK הוא של חברת kingston דגם:DTIU3/1GB לוח אם asus דגם:P5B בתודה מראש wally13

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by ophiry,

אני מחפש SAN ביתי פשוט (וזול יחסית). יש לי דיסקים פנויים, כך שמספיק ה NAS עצמו ללא הדיסקים הפנימיים. מה שיצא לי לראות זה מוצרים החל מסביבות ה 1000 ש"ח - אני מחפש משהו יותר פשוט. הצורך העיקרי הוא גיבוי נתונים, כך שהיבט הביצועים הוא לא קריטי. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by -JobNick-,

אתמול חבר שלי קנה הרדיסק של WD 80 ג'יגה עם 8 מגה בבאפר. חילקנו לו את ההרדיסק בהתקנה של הוינדוס ל 3 מחיצות אחת של 10 ג'יגה (למערכת ההפעלה) ושתיים האחרות בנות 35 ג'יגה כל אחת. עכשיו יש בעיה, את המחיצה של ה10 ג'יגה הוינדוס פירמט לFAT32 והכל טוב וחלק. עכשיו כשניסיתי לפרמט את 2 המחיצות הנותרות הוא כותב לו משהו בסגנון "המחיצה גדולה מידי עבור FAT32" הוא מוכן לפרמט אותה רק לNTFS שאת זה אני לא רוצה. יש דרך לעקוף זאת ? ואני יודע שזה קצת לא קשור לפורום הספציפי אבל האם יש לוינדוס XP תוכנת FDISK ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by E4,

המחשב חדש לגמרי , הכנסתי את ההארדיסק SATA 120GB MAXTOR הביוס של הRAID מזהה אותו טוב מאוד אבל , שהבוט מעלה את ההתקנה של XP אחרי שאני עושה ENTER במסך הראשון הוא כותב לי שהוא לא מוצא הארדיסק על המחשב... כאילו אין הארדיסק ואז אני צריך לעשות ריסטרט... זה דיי דחוף , בתודה , טל.

• 2 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים