אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על זה... לUSB זה יציאות מתח ומידע וגם לHD אפשר לקחת HD רגיל ולחבר אותו ליציאת USB ולעשות כונן נייד?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
במפרט מחשב שאני רוצה לקנות כתוב שיש כניסה שפורטה כך: USB 2.0 with E-SATA & Power Share לא כלכך הבנתי מה רוצים ממני ... מה זה אומר בדיוק? נשמע כמו קומבינה חכמה של אי סאטה שעובר ב יואסבי כמקור כוח חחח אבל תתאוריה אני ישאיר לי ומעדיף לשאול את אלו שכן יודעים
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני במצב בעייתי משהו עם כמה דיסקים קשיחים, ואודה לעזרתכם. אז ככה: יש לי כרגע שני דיסקים קשיחים במחשב. האחד של 40 ג'יגה והשני של 20. ה-40 מכיל את הווינדוס ומשמש כראשי ובו שני מחיצות סך הכל. ה-20 משמש כמשני ובו שני מחיצות נוספות. שני הדיסקים כמעט מלאים במידע חשוב (אין כוונה לפרמט). לפני כשבוע "החזרתי מן המתים" דיסק של 120 ג'יגה חדש יחסית, ששכב אצלי חצי שנה ללא שימוש, כי הוא עשה בעיות במחשב החדש, ופשוט חשבתי שהוא הרוס. מסתבר שהוא תקין ב-100% והייתה בעיית תאימות מסוימת עם הלוח/הביוס שמנעה מהמחשב לזהות אותו בBOOT. כעת הצלחתי להעלות אותו, הדיסק הוא מאקסטור דיאמונד מקס 9 פלוס, ATA133, 7200 סל"ד עם 8 מגה באפר. שני הדיסקים הקיימים שלי הינם איטיים משמעותית, ואני מעונין…
-
- 5 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש צורב מהמודל הנ"ל והוא מנסה לצורב דיסקים קטנים אבל כאשר הוא צורב הידסקים זזים מהמקום אז שאלתו היא האם אפשר לשנות את מהירות סיבוב הדיסקים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות SSD למחשב נייח, כאשר עיקר השימושים שלי בו הם אחסון מערכת הפעלה וכל התוכנות במחשב (כולל דברים כבדים יחסית כמו Matlab ו- Office ומשחק אחד או שניים). אני רוצה שהדיסק יהיה מהיר יחסית, בעל ממשק מהיר (Sata 3) ומשתלם במחיר (ביחס לנפח). בעניין הגודל - גם 2.5' וגם 3.5' מתאימים במארז. אז הנה השאלות: 1. אני מתלבט בין 120GB לבין 240GB, מה אתם ממליצים? 2. יש לי אפשרות לקנות את אחד הדיסקים שבתמונה המצורפת, מה אתם אומרים? יש חלופות טובות יותר או המלצות אחרות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי HD מדגם SAMSUNG 501LJ, בן 4 בערך, שהתחיל להשמיע רעשים ולעשות בעיות. בדקתי אותו עם HD Sentinel, היה כתוב שיש לו 6% HEALTH ושנשארו לו 6 ימים לחיות. כמו כן היה כתוב: here are 429 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area. Based on the number of remapping operations, the health of the disk was decreased in different steps. There are 103 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. 987 errors occured during data transfer. This may indicate problem of the device or with data/power cables. It is recommended to examine and replace the cables if possible. At this point, …
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
SAMSUNG SH-S222 מידע: http://www.samsung.com/my/consumer/pc-peripherals-printer/optical-disc-drive/dvd-w-drive/SH-S222A/RSBS/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec SONY OPTIARC AD-7200A מידע: http://www.sony-optiarc.eu/products/dvddrivesdesktoppcs/ad7200a.html מה עדיף? ולמה תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני החברות האלה, מה אתם אומרים???... אני רוצה צורב אמין ואיכותי...(: תקציב 400 ש"ח...
-
יש לי מארז מפח אלומיניום מאוד דק.. ושהכונן חושב בעיקר בהדלקה שנטען הווינדוס אז שומעים את הרעש של הכונן(ההרדיסק לא מרעיש בצורה מוגזמת או משהו..ההרדיסק תקין ובן פחות משנה Barracuda 7200.12 פשוט בגגלל שהפח דק הוא מעביר ווירציות קצת ושומעים מאמרז שהוא חושב) עכשיו יש איזה תושבת שאפשר להלביש אותו בפנים שניני מבודד אקוסטית?(אני יודע שיש כאלו תושבות שיש בהם מאוורר כדי לדאוג לקירור אבל השאלה עם יש גם כאלו שגם מקררות וגם "משתיקות קצת תרעש שלו בלי לפגוע בחום שלו?? נ.ב: לא להציע לי להחליף מארז אני אוהב את המארז שלי :-* "Eagle viper"
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי באמצע הלילה שמעתי את אחד הארדיסקים במחשב נדלק ונכבה מספר פעמים. יש לי 5 הארדיסקים, אז אני לא יודע איזה אחד מהם. יש איזה תוכנה לאבחן גסיסה מוקדמת? המערכת הפעלה היא WIN7, בחיסכון של החשמל מוגדר לא לכבות לעולם את החשמל שלהם תודה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכם! יש קיבלתי את הצורב. צרבתי איתו מספר דיסקים כבר ונכון לעכשיו אין טענות היה שווה את ה124 שקל ששילמתי עליו(הוצאתי אותו במכרז) הדגם שלו:MS-8340 קורא:40 כותב :40 משכתב:12 האם הוא תומך בהגנה שמונעת תקלות בעת הצריבה? מי שיודע שיגיב!
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב סוף סוף בשעה טובה... ועד עכשיו הייתי סגור על WD לא חשבתי אפילו על maxtor אבל יש סקר שעכשיו פורסם באתר שעשה השוואה בין כוננים של 250gb ו maxtor יצא זוכה כמעט בכל הקטגוריות(אפילו שחבל שכונן של wd לא השתתף) וגם קראתי ביקורות על maxtor שהוא יותר שקט ומהיר ואיכותי... ורק בעיה אחת מפריעה לי...קראתי כאן על כל מיני בעיות שקוראות ב maxtor שאני לא מעוניין בלשון המעטה שיקרה לי... למשל: שהpartition נמחק או משהו כזה... או שה hd לא נדלק בכלל וכל מיני בעיות כאלה... האם תעזרו לי לבחור בין 2 הדגמים האלו "ותאירו את עיניי" עידו
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי LG H62N והוא אחלה בכל מה שקשור ל DVD, אבל ברגע שצריך להתעסק עם CD הוא נוראי, העתקות נתקעות באמצע, לוקח לו 10 דקות (שבהן המחשב תקוע) לזהות דיסק, לפעמים בזמן השימוש הוא פשוט מפסיק לקרוא את הדיסק וכו.. יש פתרון לבעיה??
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אובכן, רמז - אל תזרקו את הצורב שלכם. כל השאר ... ככה ככה . https://www.youtube.com/watch?v=xA9Xq7hb6Q0
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח פנימי טוב בעל נפח גבוה. ראיתי שיש 2 דיסקים בעלי נפח של 5000 GB: 1. Western Digital Green 5000GB WD50EZRX 2. Western Digital Red 5000GB WD50EFRX מה ההבדל ביניהם? מה יותר טוב ומה מומלץ? האם יש עוד דיסקים קשיחים בנפח זה מומלצים? בנוסף, האם מומלץ לקנות דיסק קשיח עם SSD ? ראיתי שהנפח דיסק הכי גדול שיש לו SSD הוא בגודל 4000 ג'יגה (ואין ב- 5000 ג'יגה) והוא: Seagate 4000GB ST4000DX001 ואם כבר אני אלך על 4000GB אז עדיף לי ללכת על הדגם עם ה-SSD או על הדגם הרגיל שהוא: Western Digital 4000GB WD4003FZEX אם מומלץ ללכת על דיסק קשיח עם SSD אז אני אתפשר על 4000 ג'יגה ואקח את הדגם הזה Seagate 4000GB ST4000DX001.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרכבתי RAID5 משלושה SSD (M2) של חצי טרה כדיסק העליה של המחשב, שני דיסקים בני 3 שנים ואחד חדש לגמרי. אני חייב לאמר שאני מרוצה מהביצועים… בזמנו כשבדקתי את ביצועי הדיסקים הישנים עם ה crystaldiskmark אז בדיקת הטמפרטורה שלהם באמצעות crystaldiskinfo גילתה שהטמפרטורה שלהם היא יותר מ 70 בזמן הבדיקה, הוספתי גופי קירור אקטיביים ל M2 והטמפרטורה שלהם ירדה ל 50 מעלות תחת עומס. היום, כשהם מורכבים בלוח אם MSI PRO Z790-A WiFi ProSerie עם קירור פסיבי בלבד אני קורא 40 מעלות תחת עומס. זה לא נשמע לי הגיוני, מה אני מפספס?
-
- 6 תגובות
- 6.6k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי צורב של BENQ - 32X10X40. רציתי לעדכן לו את הדריבר, אבל כשנכנסתי לאתר ראיתי שהדרייברים מחולקים לדגמים ע"י מספור (ושם דגם ספציפי). על הצורב לא מופיע לי שום דבר חוץ מהמהירות שלו (אין שום כיתוב אחר). בהגדרות של הצורב במחשב שלי לא מופיע הדגם. האם יש דרך לגלות מאיזה דגם הצורב? (מבלי להוציא אותו החוצה...). בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עד לפני זמן מה הרכב הכוננים הקשיחים במחשב שלי היה כך: 80GB IDE- primary master 120GB IDE- primary slave פירמטתי הארד דיסק חדש של 500GB IDE בטעות כ- extended ולכן הוא היה extended ל- 80GB, וגיביתי עליו מידע מה- 120GB, הכולל גם את ההקלטות של הקורס שלי. לאחר שפירמטתי את ה- 120GB והתקנתי עליו מערכת הפעלה והפכתי אותו ל- primary master, ראיתי שהוא לא מזהה את ה- 500GB. לאחר מכן, העלתי את מערכת ההפעלה דרך ההארד דיסק של ה- 80GB, ופירמטתי שוב את ה- 500GB, כ- primary. היה שם מידע שלא הספקתי לגבות כי ה- 80GB היה מאוד איטי ולכן אני חייב תוכנה לשחזור מידע. מכיוון שההארד דיסקים עברו טלטולים רבים, היו על ה- 500GB כמה סקטורים פגומים שלא נקראו (ה- chkdsk הודיע לי על זה) וכנראה יש שם את ספ…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי SSD הבעייה שכל הנתונים נרשמים בצורה רנדומלית בדיסק כרוצים להקטין את המחיצה צריך לעשות איחוי אבל איחוי לא בריא ל SSD אז מה ניתן לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. יש לי דיסק און קי, ובתוכו יש קבצים חשובים. אתמול חיברתי אותו למחשב והכל היה בסדר. היום כשחיברתי אותו וניסיתי לפתוח אותו ולראות את הקבצים - קיבלתי הודעה - שהכונן לא תקין והוא רוצה לאתחל אותו. אם אני אאתחל אותו אז ילכו הקבצים. האם יש דרך שאני אוכל לשמור על הקבצים??? חשבתי אולי להוריד תוכנה שיודעת לשחזר קבצים שנמחקו ואז לאתחל את הדיסק און קי - ויהיה אפשר לפתוח אותו ובסוף לשחזר את הקבצים שנמחקו באתחול זה אפשרי?? והאם יש דרך יותר טובה?? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, כמעט שכבר באתי לקנות את ה Western Digital Mybook Live 2TB, כששמתי לב שאין לו בכלל חיבור USB. מישהו מכיר ויכול להמליץ על כונן רשת טוב, באותה רמת מחיר, שניתן גם לחבר ישירות למחשב עם USB? תודה יואב
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מעוניינת להחליף את 2 הכוננים הקשיחים שלי - סיגייט 500GB, ל- כונן 1 או 2 בהתאם לגודל. ראיתי שיש המלצה על ה-WD 640AAKS באחד הפוסטים וגם דיבור על הדגם SAMSUNG 1TB SATA-2 32MB HD103UJ אני מעוניינת בדיסק אמין, מחיר טוב ממשק SATA2. וחנות אמינה שבה אוכל לרכוש את הכונן האם כדאי לרכוש כונן 1 בנפח של 1TB או 2 כוננים בנפח של 640GB? הייעוד הוא, תוכנת פוטושופ ועריכת סרטים, אימיול - המחשב שלי דולק 24/7 ומחובר לאל פסק.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-