אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש לי שתי שאלות לחברי הפורום: 1. מה ההבדל בין S-ATA I לבין S-ATA II והאם יש הבדל בחיבור עצמו? 2. האם אני יכול לחבר כונן של S-ATA II ללוח אם שתומך רק ב-I? ואם כן מה יקרה מבחינת הביצועים?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
חוץ מזה שאחד מהם יותר חזק פיזית. יש עוד הבדלים? באיכות, במהירות?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין SATA ל MSATA בכונני SSD ומה עדיף????
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
הבנתי שחיבור mSATA משמש לחיבור SSD בתור זכרון מטמון של כונן קשיח, אבל האם יש הבדל במהירויות בין SATA 6Gb/s לבין mSATA?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבקש לדעת מה ההבדל בין דיסק SATA ל- SATA2 והאם יש תאימות אחורה? כלומר, האם ניתן לחבר דיסק SATA2 ללוח אם שלפי המפרט שלו יש לו חיבורי SATA ?
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
-
בס"ד רציתי לדעת מה ההבדל בין SATA1 ל SATA2 ואם יש דיסק גבוי חיצוני שתומך ב SATA2 אז הוא תומך גם בSATA1 ?? תודה מראש על העזרה אברמיקו
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי לכן אני שואל (אם תמצאו תשובה לשאלה שלי שנענתה בפורום אני אמחק את ההודעה הזאת)
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, בעקבות הכתבות על הסדרות הפגומות של חברת Seagate מצאתי שיש לי ST31000340AS (שהוא חלק מהסדרה הפגומה). לאחר שהסתכלתי על החשבונית של הדיסק הקשיח שקניתי לפני מס' חודשים ראיתי שעל החשבונית רשום ששילמתי על דגם ST3750330AS (שגם הוא חלק מהסדרה הפגומה) כלומר קיבלתי ST31000340AS בזמן ששילמתי על ST3750330AS. מה ההבדל בין 2 הדגמים האלה ? מדובר על 1000GB SATA2 32MB.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אהלן קניתי את הצורב של SAMSUNG מדגם SH-S203B, אבל קיבלתי SH-S203D לאחר ברור - קשה מאוד להשיג כבר את הדגם עם סיומת B והדגמים החדשים עם סיומת D. האם מישהו יודע מה ההבדל בין B ל D ?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
במאפיינים של כל קובץ (ובעיקר בתיקיות) רשום "גודל" ו"גודל על הדיסק", ולרוב הם שונים. מה זה אומר???
-
- 2 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
מה ההבדל בין VERTEX 3 PRO לVERTEX 3 הרגיל אני לא הבנתי מה מצדיק פי 2 מחיר ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. בנוסף, בכמה הם מהירים מSamsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3? בכמה הם פחותים מכונני SSD? איך ההבדלי מהירויות מתבטאות בשימוש השוטף במחשב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הדגמים האלו? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום הזמנתי לפני כמה ימים מחשב עם הדיסק Western Digital 5000AAKS, אך להפתעתי קיבלתי את המחשב עם הדיסק Western Digital 5000AADS. מה אתם אומרים יצאתי מקופח או מרווח? מה ההבדל בין הדיסקים? לפי הנתונים היבשים שאני רואה לAADS יש 32MB זיכרון מטמון ולAAKS יש 16MB זיכרון מטמון, וגם הAADS הוא מגרסת ה"Green" ולפי מה שאני יודע הAAKS לא. אשמח לתשובות חברה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנתונים נראים אותו הדבר...שמעתי שהבבלו יותר שקט? זה אומר שפחות בביצועים??
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חוץ מהעובדה שזה sata מול ide מה ההבדל ביצועים אם בכלל?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אם מישהו יודע? כי במחיר יש ביניהם הבדל של איזה 100 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
1. מישהו יודע מה ההבדל הטכני בין WD5000YS ל-WD5000ABYS? שניהם שייכים לסדרת RE2, שניהם מיועדים ל-RAID, בדיוק אותן תכונות טכניות. גם באתר של WD לא מצאתי את ההבדל בינהן. 2. האם ניתן להקים מערך RAID 1 כאשר על אחד הדיסקים כבר יש מידע או שצריך למחוק את תוכנו לפני כן? 3. כנ"ל לגבי מערך RAID 5: האם ניתן להוסיף לשני דיסקים קיימים עם מידע עליהם דיסק נוסף וליצור מערך RAID 5 ללא מחיקת המידע?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=232&language=en http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=242&language=en תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש הבדל לטובה/לרעה בין שתי הגרסאות של הכוננים? האם כדאית התוספת במחיר עבור גרסת ה studio edition לשימוש windows? (בעיקרון הבנתי שהסטודיו מתאים גם לMAC) יש לי XP עם Esata + firewire ןכמובן USB אשמח לדעת ממי שיודע! תודה!
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-