עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by R9800P2,

יש לכם איזה קישור למוכנה שעושה תמונות לדיסיקים? שמעתי שיש מכונה למדבקות עם אין דבר כזה אז אני הקנה מדפסת אני יודע שבמדפסת יש גם את המכונה של המדבקות של הדיסיקם שאפשר לעשות מדבקה אבל אתם יוכלים להמליץ לי על מדפסת ליזיר במחיר 500 אפשר כצת יותר אבל מדפסת ליזיר אי צובעת בצבעים נכון? ומדפסת של לייזר אי מדפיסה גם בצבעים נכון?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  2. יש לי WD 80GB שהתחיל לקרטע בתקופה האחרונה אז הבאתי אותו לחנות כדי שיחליפו לי אותו, ובחנות שבה קניתי את זה אמרו לי שאצטרך לשלם 100 ש"ח על משלוח ההארדיסק והמוכרת לא הסכימה אפילו לשלוח את הדיסק לפני שהסכמתי לשלם. בכל חנות אחרת שביררתי אמרו לי שכל עוד הדיסק באחריות אני לא צריך לשלם שומדבר ואני זכאי לקבל החלפה של דיסק. מה אתם אומרים? נשמע לכם הגיוני?

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  3. אני מעוניין לדעת כמה כוננים קשיחים אני יכול לחבר בו זמנית עם לוח ASUS P5B Deluxe במארז LC16SM Silverstone תודה

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by bneli,

חייבים דיסק מיוחד? יש לי דיסקים של רייטק דמוי תקליטים ולצורב החדש שקניתי יש אפשרות של חריטה איך אני חורט עליו שם? זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by mazinya,

האם למישהו יש ניסיון עם הצורב הזה? האם הייתם ממליצים לרכוש אותו?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by kola,

שלום לכולם, היום התקשרתי להזמין מחשב ואמרו לי שהצורב DVD מדגם.. LG GSA H42NK 18X הם אמרו לי שאין אותו במלאי (או לפחות בצבע שחור) אז הם המליצו לי לרכוש את הצורב מבית NEC/SONY בתוספת של 5 ש"ח מהמחיר המקורי... לאחר התלבטות בין שני הצורבים, הוא המליץ לי ללכת על צורב מבית NEC... וקראתי ביקורות לא כ"כ מרנינות על הצורב הזה אז אשמח לחוות דעת מקצועית בנושא או שתוכלו להפנות אותי לדגם מדוייק חלופי (אני רוכש מKSP) קישור --- > www.ksp.co.il אשמח אם תוכלו לתת לי מהמלאי שמה צורב אחר שנראה לכם שיוכל לשמש במקום הLG תודה מראש

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by loading,

קראתי את התהליך של עדכון הקושחה לקשיח שצויין בכותרת, הבעיה היא שזה לא ממש ברור. האם ניתן בדרך שלהם לבצע את העדכון על מחשב נייד? אם כן איך עושים את זה אם זה מוחק הכל? אם אני מחבר את הקשיח למחשב שולחני בתור קשיח משני, האם המחיקה תהיה רק ל-SSD או גם לקשיח הראשי? Updating the firmware from the toolbox is not supported when Windows is running off the drive you are trying to update. WARNING: This is NOT a Destructive Flash for firmware version 1.4 and newer. This is a Destructive Flash for firmware version 1.3 & 1.4RC, back up all data on SSD. Proceeding with this update will result in complete loss of data on the SSD. WARNING: This is a two step firmware update pro…

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  8. שאלתי לא מתייחסת ל"איך לעשות זאת מבחינה טכנית"- את זה אפשר למצוא בכמויות ברשת, גם כאן אני מניח אלא מה בדיוק עושים בזה... דוד שלי- שעובד בבזק אמר לי שהגבלת המהירות היא לא דרך המודם, אלא דרך "פיצה" (זה הסלנג לנקודה אליה מתחברת קבוצת מודמים), ולכן אני לא מבין מה פריצת ההגבלה של המודם עוזרת... תודה מראש, נדב עריכה: להעביר לפורום "אינטרנט ורשתות", קצת התלבלבלבלי

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  9. אני עומד לקנות שם דיסק (DVDRAM OPTODISK 9.4 GB דו צדדי) מישהו ניסה אותו?ואם כבר אני שואל, אז כדאי לקנות שם DOK 1GB של וורבטים ב195 שקל? איך הDOK הזה לעומת סנדיסק מיקרו CRUZER U3 שזול ממנו במקצת?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by itaigol90,

שלום! אני מתכנן לקנות מחשב חדש. רציתי לשאול בנושא של הארד דיסק. איזה חברה מייצרת הארד דיסק SATA II שנחשב אמין כיום? תודה מראש, איתי

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  11. http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2949&p=1 התוצאות מדהימות. ע"פ anandtech זהו הכונן 7200 הכי שקט שיצא להם למדוד אי פעם. ה1TB מנצח את כל כונני ה7200 בכל הבנצ'מרקים ומראה ביצועים מרשימים מאוד! הכונן היחיד שעדיין מנצח זה הראפטור וגם זה רק בדגמים החדשים ביותר ולא בכל המבחנים. צפוי להגיע לחנויות בעוד 3 שבועות במחיר של $399 מה שאומר שעם ביצועים כאלה, במחיר הזה אפשר בכיף להגיד שלום לראפטור למעט במיקרים מאוד מאוד ספציפיים.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  12. צירוף מקרים מזעזע או איכות מוצר נמוכה? שלושה מקרים: 1. אצל אמא שלי לאחר פחות מחצי שנה דיסק של WD Blue 320GB נבדק עם MHDD ונמצאו 7 סקטורים פגומים, לא המשכתי עד סוף הבדיקה.... 2. חבר איבד מחיצה שלמה מתוך דיסק WD 250GB במקרה הזה האחריות של 3 השנים פגה באפריל 2010, משמע - הדיסק עבד לא מעט אבל.... 3. אותו חבר קיבל בתמורה לדיסק הדפוק WD Blue 320GB. כנראה בגלל שלא היה להם 250GB( ???). לאחר שבועיים עבודה אחרי שהצלתי בעמל רב את חומר המחיצה השניה מהדיסק הישן נתקעה לו מערכת ההפעלה בכניסה לXP. בבדיקת MHDD מיד בהתחלה קבלתי סקטור פגום ולאחר מכן 7 קריאות של 500MS שבמהלך הזיהוי שלהן התוכנה ממש קפאה זמן רב עד שהמשיכה בבדיקה... כנראה שמשהו במנוע של הדיסק דפוק? צירוף מקרים...? לשיפוטכם.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  13. שלום, כשהדיסק הקשיח עובד חזק אז הוא משמיע רעשיי "גירגור" שכאלו... עד כמה שזכור לי שקניתי את הדיסק הקשיח (לפני 4 שנים לערך) הוא לא היה משמיע קולות כלשהם. האם זה תקין?, האם זה אומר משהו על מצבו של הדיסק הקשיח? מדובר ב Maxtor 6Y080M0 80 GB

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by x-boy_24,

שלום אני רוצה לעשות היום פורמט למחשב ואין לי כוח לצרוב את כל מה שיש לי על דיסקים , ושוכב אצלי בבית הארד דיסק של 80 גיגה שלא בשימוש השאלה שלי האם אפשר לחבר אותו למחשב ולהעביר אליו קבצים ולנתק אותו , ואחרי הפורמט לחבר אותו שוב ושירה את כל מה שהעברתי ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

משומש כמובן....בלי MP3 וכל השטויות האלה... לא יודע אם זה USB2.0 או USB1.0.... וגם החברה לא ידועה... שווה או לא?...המוצר עצמו במצב טוב....פועל עובד והכל בריא..

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by mccartney,

היי! האם קיים מכשיר שמסוגל "להתחבר" לכונן CD\DVD\ETC ולהחליף דיסקים באופן אוטומאטי?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by RazorJunior,

אוקי אז פתאום גיליתי שעל ה LG DRD8160B שלי שמעולם לא פעם כמו שצריך(שיזדיינו ה LG האלה...) יש אחריות! אז הורדתי חזרה את ה FW המקורי של LG בשביל לעשות FLASH חזרה מהFW של ה RPC1. והמחשב נשאר על המסך NOW DOWNLOADING WAIT.... כבר במשך שעה!(זה לא המחשב שעליו אני כותב עכשיו). החלטתי להשאיר אותו ללילה אולי בכל זאת הוא יזוז. מפרט המחשב אם זה משנה P3-600@405MHZ(בעיית התחממות), WD HDD20GB, 3X64MBSDRAM-GENERIC, RIVA TNT32, Generic 300W PSU........... אז מה אני עושה אם נתקע ה FW באמצע?! לעשות ריסט?! זה לא ידפוק את הכונן?! איזה יום אסון, בנוסף לזה היה היום איזה נחשול מתח ונשרפו לי כל המחשבים בבית(חוץ מזה שעכשיו תקוע, וזה של חבר שלי שאצלי שממנו אני כותב עכשיו). :'(

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by POD,

שלום, קראתי שאפשר לאפס את הסימון של הסקטורים הפגומים שמערכת ההפעלה עשתה ב- FAT. קראתי גם שאפשר לעשות את זה דרך ה- Partition Magic אבל אני לא יודע איך בדיוק. הגירסה שיש לי היא 8. אני אשמח לדעת איך מבצעים את זה, או אם בכלל יש לי את הגירסה המתאימה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  19. Started by nerya40,

שלום לכולם, יש ברשותי 2 כוננים של WD בנפח 640GB כל אחד, ורציתי לחבר אותם ב- Raid 0. איך עושים את זה ? נ.ב. הלוח אם שלי הוא Asus P6TD Deluxe תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  20. הצורב המדובר הוא צורב מדגם ASUS DRW-2014L1T גירסת הקשוחה שלו היא 1.02 (הכי חדשה) באתר של אסוס כתוב שהוא אמור לצרוב על X2 רק בדיסק DVD-R http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1750&l1=6&l2=35&l3=0&l4=0 ושאני מכניס דיסקDVD-R משום מה הוא לא נותן אפשר לראות בתמונה את הפורמט של הדיסק והמהירויות הנתמכות... משהו יודע למה זה קורה או יכול לנסות לעזור לי בעניין? תודה לעוזרים!! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by evy,

קניתי דיסק קשיח נייד 500 גיגה של WD ,ובהכנסה ראשונה של הדיסק קשיח ,מתבצעת התקנה של הדרייברים שלו באופן אוטומטי,ואז מופיעה לי שגיאה שההתקנה לא בוצעה בהצלחה (יש תמונה). דרך אגב הדיסק קשיח תומך ב usb 3.0 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by Anonymous1,

כאשר אני מנסה לצרוב על תקליטור DVD, מתקבל שגיאה:illegal disk וכאשר אני משתמש בצורב אחר אין בעיה כזו. השאלה אם יש סיכוי שעל DVD+R הצורב כן יצרוב, או שצריך להחליף צורב. אם אני אחליף יש טעם בלקנות דווקא ASUS?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by oFiR 22,

יש לי כמה שאלות בקשר לצורב זה: 1. אם אני צורב דיסק של DVD אני מניח שרק קוראי DVD יוכלו לקורא את הדיסק הזה? 2. מה הכוונה ל Dual Layer? הרי אני מבין, 2 שכבות אבל, הוא צורב את הדיסק מצד אחד, ואז הופכים את הדיסק והוא צורב שוב או שפשוט הוא צורב ישר משני הצדדים? 3. מהי מידת הרעש (השאלה מופנת למי שכבר התנסה בצורב זה) ? 4. מה הכוונה לשחיקה של הצורב? אם אני אצרוב CD רגיל אז זה ישחוק את הצורב? אני מתבייש על הבורות אבל אני רוצה לקנות את הצורב אוני בודק כמה דברים, תודה רבה לעונים, אופיר

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by DAVIDD,

יש לי בלוח 2 חיבורים SATA 0 וSATA1 אמרו לי שההארד צרי להיות מחובר לSATA0 אם זה הארד 1 יעני הראשון.. עכשיו הוא מחובר אצלי בSATA 1 והכול עובד תקין להעביר את זה ל0 או להשאיר ב1?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים