עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by danahevi,

היי, לפני חודשיים קניתי מחשב עם ליבה כפולה Q8200 בעל זיכרון של 4 ג'יגה. כיום לאחר שימוש לא מסיבי במיוחד בכונן C כבר אין לי מקום להורדת תכנים כמעט . כשאני בודקת את המאפיינים של דיסק C רשום שיש בשימוש 28.7 GB ומקום פנוי 1.1 GB. איך יכול להיות שלאחר תקופה כ"כ קצרה כבר אין מקום להוריד דברים נוספים למחשב ? אני חייבת לציין שנראה לי שמי שהתקין לי את המחשב כנראה לא היה מומחה גדול כי המחשב הקודם שהיה לי היה הרבה יותר ישן והיה בו מקום להורדת הרבה יותר דברים. יש למישהו מושג איך אני בודקת את כל הנושא הזה ? תודה !

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by L1ron,

אני מנסה לעשות לפי המדריך את ההרשמה לתוכנה החינמית, אך כשאני מגיע לדף ההרשמה שבאתר אני מזין את הפרטים שלי,ווידיתי כמה וכמה פעמים שאלו הפרטים הנכונים ולסרת כל ספק נסיתי פעם עם אותיוית קטנות עם אותיות גדולות,את הארץ הנכונה ונסיתי עם V על הקוביה וגם בלי.. אבל כל פעם זה אומר לי: כמו בתמונה .. http://img709.imageshack.us/img709/7748/asgs.jpg פשוט אחרי שאני לוחץ Sumbit זה מנקה את תיבת הארץ ומראה את זה, אני מבין שהכוונה היא בשגיאה לכל מה שמסומן בכוכבית ..אבל מיליתי הכל אז מה הקטע?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by Ido.G,

היי, אני שוקל לקנות צורב OEM. האם יש פתרון תחלופי וזול (או חינמי) ל Nero Burning Rom? (אני מעדיף להשתמש בתוכנות חוקיות)

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  4. הIBM עובד רק על PIO ולא על DMA למרות שכאילו הוא אומר שאם אפשר הוא היה עובד על DMA אבל אין שום סיבה שלא יעבוד ככה! הIBM והMAXTOR מחוברים ביחד לפרימרי והסידי והצורב לסקנדרי...

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  5. קראתי את ההמלצות, מה שהסקתי זה שהצורב הזה מומלץ: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4770&catcode=80&AdCat=&parentid= יש לכם הצעות אחרות? לא מחפש משהו מפלצתי (אם יש כזה מושג בצורבי DVD) אבל גם לא משהו שלא יתפקד או שלא יקרא לי דיסקים רגילים כמו הצורב המעפן של TEAC שיש לי פה. אשמח לשמוע המלצות ואם אפשר אז גם חנויות טובות וזולות שדרכן ניתן לרכוש. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  6. יש לי 4 הארדיסקים. אחד מהם הוא SSD. כרגע ה Page File מבוטל בכולם. ראיתי אצל כמה משתמשים שכל הכוננים על System managed size יש לי 8GB RAM אם זה משנה האם אני אמור לשנות את הכוננים האחרים חוץ מה SSD שיהיו מנוהלים עם Page File? למה הם צריכים בעצם? אוסיף ואגיד שאני עורך קבצי וידאו על הכונן, האם התוכנות האלו צריכות Page File?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  7. אני לא מצליח לצרוב עליהם הצורב מוציא אותם החוצה הוא לא מזהה אותם כנראה מה עושים ???

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  8. Started by NuXeR,

היי, לאחר הכתבה הזו - http://hwzone.co.il/news/133398 שהתפרסמה באתר התחלתי לחפש אחרי הכונן הזה, עקב מחירו הזול חשבתי לקנות 64GB לכונן Boot. מצאתי את הכונן ב-139$ + 20$ משלוח של Mustop. סה"כ 600 ש"ח עם משלוח עד הבית. לדעתי מחיר משתלם.......אשמח לשמוע את דעתכם, ולקרוא קצת ביקורות על הכונן אם מישהו הצליח למצוא (אני לא מצאתי בגוגל......) תודה, תומר

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by lioreh,

מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  10. החברה האמריקאית מביאה את השם BarraCuda גם אל עולם כונני האחסון שאינם זקוקים לחלקים מכאניים נעים לכתבה

11. Started by ccc,

דבר ראשון, יש לי כרגע ברקודה 500 ג"ב 32 מגה, ומכיוון שאני לא מצליח למצוא עוד אחד כזה באיזור מגורי, חשבתי ללכת על הדגמים של ה16 ג'יגה. קיימים 3 באותו מחיר בערך של 250 ש"ח. 1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2954 סמסונג 500 ג'יגה 2. הWD המקביל, המכיל 16 מגה 3. סיגייט ברקודה עם 16 מגה האם יש עדיף מביניהם ?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by -Tal-,

הרצתי חיפוש בפורום... וזה גרם לי לקצת בילבול יש כאלה שאומרים שמספר ההחזרות של WD גבוהים יש כאלה שאומרים שמספר ההחזרות של SEGATE גבוהים יש כאלה שאומרים ש WD קר אבל מרעיש יש כאלה שאומרים ש SEGATE מרעיש וחם אני מבולבל ואשמח לעזרה בהתלבטות.. Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS בעלות של 290 ש"ח או Seagate Barracuda 7200.12 500Gb 3.5 HDD 7200Rpm SATA II 16MB ST3500410AS בעלות של 295 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  13. צורב במהירות 52, משכתב במהירות 24, קורא במהירות 52בעל יכולת עבודה גבוהה. קצב העברת מידע­ 7200 kb/s, זיכרון 2MB , ממשק­ IDE,תומך במערכות windows 95,98, 2000,ME,NT,XPמתאים למדיות צריבה בתכולה :75 דק' מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  14. היי, בסוף הלכתי על מקסטור,הנה כמה שאלות לפני שאני קופץ להתקנה של הווינ כמו דביל: 1.אני רוצה לבדוק שלא קיבלתי אותו עם סקטורים פגומים יש תכנה טובה של היצרן שעושה זאת? 2.לKSP ה!$#@@#! לא היה כבל 80 גידים ATA133 משום מה(אפילו מפצל מולקס לא היה להם),אז האם זה בסדר להשתמש בנוכחי שלי שנותן כרגע 66 ATA אני לא זוכר(תגידו לי גם איך אני בודק את זה...),ומאיפה אני קונה אחד בזול? 3.אני לא יודע למה אבל הג'אמפר שלו מוזר נורא!אני רוצה להגדיר אותו כמאסטר אבל לא מבין גרוש מהשירטוט שיש עליו(לא קיבלתי חוברת או משהו),אפשר עזרה בבקשה? 4.הלכתי על MAXTOR diamondmax 9 80 giga 8 mb buffer 7200 rpm ATA 133,איך אני בודק שזה אכן זה(לבדוק שיש לו שמונה באפר וכו,...)?מה אתם אומרים עליו(עלה 440)? 5.…

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  15. Started by yoniby,

שלום, הזמנתי היום צורב (SONY). הוא אמור להגיע בימים הקרובים. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך טכנית אני מכניס אותו ולמה אני מחבר אותו וכו'. תודה

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by שמנואל,

אהלן. האם יש אתר או מאמר או לינק כלשהו שיוכל להפנות אותי לרוב סוגי הדרייברים ל SATA שישנם. אני פשוט רוצה להכין מבעוד מועד איזושהי ערכה שתכיל את דיסקטים עם הדרייברים ללוחות הנפוצים כדי שלא אצטרך בבוא הזמן להתחיל לחפש... האם יש דבר כזה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  17. משום מה שאני מנסה להוציא את הכבל הראשון הוא פשוט לא יוצא, צריך למשוך חזק או שללחוץ על איזה משהו ורק אח"כ למשוך ובקשר לכבל השני הארוך הזה גם איך אני מוציא אותו למה אין לי מושג הינה תמונה:

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  18. שלום לכולם, רציתי לשאול אתכם מה היא האפשרות שהכי תתאים לי. המטרה שלי, מהירות. למיטב ידיעתי כיום הדיסק הקשיח מהווה את צוואר הבקבוק של המחשב, ואני רוצה לעלות רמה מעל הממוצע כיום שהוא 7200RPM 8MB BUFFER עכשיו ישנם כמה אופציות : 1. Rדיסק NCQ, הבנתי שהוא 20-30 אחוז יותר מהיר מRדיסק רגיל. 2. Rדיסק בחיבור SATA2. 3. Rדיסק בעל סיבוב גבוהה כגון 10K\15K RPM. ברצוני לדעת מה יתן לי את התוצאה הכי טובה והכי יעלה ביחד למחיר תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by Ivan Crazy,

מה זה RAID ואיך זה פועל?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  20. ועוד שאלה קטנה, פירמוט מזיק להארד דיסק אם נעשה לעתים תכופות? סתם לדעת תודה

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by reco,

קניתי מחשב קיצור ישלי אפשרות לבחור בין שני הארדיסקים: * 120 ג'יגה מהירות 7200 חיבור IDE רגיל או * 80 ג'יגה מהירות 7200 חיבור s-ata עם 8mb buffer מה עדיף לקחת?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by shaymor26,

במסגרת התקציב של סביבות ה500 ש"ח איזה SSD בנפח 120GB ישתלם לי יותר לרכוש ? g.skill phoenixhttp://ksp.co.il/?uin=16723 או אינטל 330 http://ksp.co.il/?uin=15533

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  23. יש לי WD 80GB שהתחיל לקרטע בתקופה האחרונה אז הבאתי אותו לחנות כדי שיחליפו לי אותו, ובחנות שבה קניתי את זה אמרו לי שאצטרך לשלם 100 ש"ח על משלוח ההארדיסק והמוכרת לא הסכימה אפילו לשלוח את הדיסק לפני שהסכמתי לשלם. בכל חנות אחרת שביררתי אמרו לי שכל עוד הדיסק באחריות אני לא צריך לשלם שומדבר ואני זכאי לקבל החלפה של דיסק. מה אתם אומרים? נשמע לכם הגיוני?

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by R.V.,

ברצוני לקנות דיסק-און-קיי 8GB ואני נימצה בדילמה קטנה איזה ליקנות כי כולם כמעת אותו הדבר יש 2 ספציפיים שאני מעדיף. 1-הוא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8212 OCZ Rally2 Dual Channel Pen Drive 8GB USB 2.0 2-הוא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9492 PQI TRAVELING DISK I261 8GB USB2.0 BLUE אכשיו בקשר ל-OCZ רשומים המהירויות שלו והכל ול-PQI לא רשום כלום האיתי רוצה לדעת אם מישהו יודעה. אני אולך ליקנות בנועה המחירים שלהם שם הם ככה 1-OCZ שח385 2-PQI שח280 לשנייהם יש אחריות לכל החיים. ל-OCZ יש מקום לתליית חבל ??? תודה מראש... ;D

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by XGamerX,

היי אנשים, הלוח שלי תומך ב ata 133 אבל לא ב Sata, אני קונה עכשיו הרדיסק חדש של 120 גיגה, ולפני שאני קונה רציתי להיות בטוח, לדעתי עדיף לי לקנות את ה 8MB buffer עם ה ata 100 ולא את ה ata 133 כי אין הבדל כזה גדול (אם בכלל) בן ata 100 ל 133. ועכשיו לשאלות... קודם כל, אני צודק בדעה שלי? עדיף לקנות את ה 8Mb? רק לידע כללי, ה 8MB בא עם 3 שנים אחריות וה 133 בא עם שנה ואיזה חברה לדעתכם עדיף, אני חשבתי על WD יש לכם סיבות שלא? או חברה אחרת? ודבר אחרון, אם אני יפרמט אותו בתור מחיצה אחת של NTFS תחת WINDOWS 2003 הוא יעבור בסדר נכון? לא כדאי לפרט אותו לכמה מחיצות? ודבר אחרון, היום יש לי הרדיסק של 60 גיגה, ata 100 אם אני לא טועה, והוא מחולק ל 2, כשכונן C מריץ את windows 2003 אם אני יתקין …

• 2 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים