אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
אני מצליח לצרוב בצורה רגילה בNERO עד 702 מגה אבל יש לי קובץ של 706, איך אפשר לצרוב אותו?
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
רכשתי לפני קצת יותר משבוע מ KSP את ה Corsair neutron gtx 120 , עשיתי התקנה חדשה למערכת ההפעלה כולל כל הדרייברים והעידכונים האחרונים. המחשב עובד ומגיב מהר, יש לפעמים הרגשה כאילו המחשב קופא/נתקע לשנייה בעת ביצוע פעולות שונות , לדוגמא הפעלת סרט .(משהו שלא קרה עם הכונן הקודם crucial m4 64 gb ) לוקח יותר מדי זמן לנגן להיפתח ולנגן את הסרט.(נבדק עם נגנים שונים). עשיתי בדיקה עם AS SSD ונראה כי התוצאות שקיבלתי תקינות אבל כשבדקתי בHDTUNE מראה כאילו יש שגיאת S.M.A.R.T האם הכונן לא תקין לפי מה שה HDTUNE מראה לי?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-הזמנתי קורא אלקטרוני ואני עומד להפוך אותו לטאבלט אנדרויד באמצעות ROOT או באמצעות צריבת האנדרויד לכרטיס הזיכרון. מספר ספקי קושחה דורשים מהירות של class 4 וחשבתי להשתמש דווקא בכרטיס מהירות של class 10. האם אפשרי? -קראתי כי ישנם כרטיסי זיכרון של סאן דיסק של 32 במהירות class 4 מזוייפים וכי כרטיסים כאלה אסור לרכוש כ BULK, האם נכון? - איך הכרטיס הזה SP032GBSTHBU1V10SP של Silicon Power? אמין? איכותי?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
לדעת איך כדאי לי לחלק אותו כאשר אני מתקין את WINDOWS 7 ואיך אני עושה זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי שני כונני 500GB של סיגייט שמחוברים כ RAID 1 ל GRAID שזה הבקר של GIGABYTE, בלוח EP35C-DS3R יש שני חיבורי סאטה בצבע סגול שהם נקראים GRAID שיש אפשרות לחבר לשם RAID 0,1, וכרגע שני ה500GB מחוברים לשם השאלה שלי היא: אם אוכל לקנות עוד שני כונני 640GB ולהשים אותם בRAID 1 שבחיבורים הפנויים הלא סגולים ? ראו תמונה כדי להבין במה מדובר תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שאלתי לא מתייחסת ל"איך לעשות זאת מבחינה טכנית"- את זה אפשר למצוא בכמויות ברשת, גם כאן אני מניח אלא מה בדיוק עושים בזה... דוד שלי- שעובד בבזק אמר לי שהגבלת המהירות היא לא דרך המודם, אלא דרך "פיצה" (זה הסלנג לנקודה אליה מתחברת קבוצת מודמים), ולכן אני לא מבין מה פריצת ההגבלה של המודם עוזרת... תודה מראש, נדב עריכה: להעביר לפורום "אינטרנט ורשתות", קצת התלבלבלבלי
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אני זקוק לו לגיבוי בעיקר. ממה שראיתי בזאפ ישנם שני כוננים: 1. Seagate 3TB Barracuda Sata III ST3000DM001 2. Western Digital Caviar Green 3000GB WD30EZRX המחיר שלהם דומה אז מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
בכל הדיסקים הקשיחים יש למעלה 4 תבריגים אני סקרן לדעת למה הם משמשים
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
שלום שלום תראו יש לי בעיה חמורה עם כרטיסי זכרון... אז זה מה שקרה: רכשתי מכשיר של סוני אריקסון מדגם W810I לאחר בירורים ברשת, היה חשוב לי שהמכשיר יתמוך בכרטיס זכרון בנפח 4 גיגה אכן מצאתי הודעות בפורומים הרלוונטיים של אנשים שדיברו עם היצרן בנושא ואושר שהמכשיר תומך, כמו כן הודעות של אנשים שהתקינו זכרון כזה בטלפון הזה ואפילו בטלפונים ישנים יותר שאינם תומכים בכרטיס רשמית ולא היו להם בעיות. אפילו מצאתי די הרבה מפעילות סלולר בחו"ל שמוכרות את הטלפון עם כרטיס 4 גיגה מותקן כבאנדל. סוג הכרטיס הוא מסוג Memory Stick Pro Duo אגב השבוע רכשתי את הכרטיס המדובר, וקצת לפני זה קורא כרטיסים של LEXAR, שאמור ליהיות איכותי וגם עלה לא מעט. כשמילאתי את הכרטיס ב-MP3-ים, לצורך נסיון, הבחנתי בכך שלאחר…
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 הוא טוב ומהיר הבעיה כשהוא עובד "יותר מידי" (מוריד קבצים גדולים והאינטרנט או פותח ZIP גדול) וסתם מידי פעם יש מן רעש כזה... המחשב עובד 24/7 ואני מוריד מהאינטרנט בסביבות ה 5 GB ביום? האם זה הגורם? כי על המחשב הישן שלי גם WD אין כזה רעש... בנוסף פיצלתי אותו ל 50 ו 200 גיגה האם זה טוב? (כל מה שאני מוריד הולך לדיסק של ה 200) או כדי פשוט לשמור הכל על דיסק אחד? האם זה משפיע על מהירות הקריאה/כתיבה של הדיסק והדפרגמנטציה של הדיסק???
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
-
אני עומד להוסיף להארדיסק 40GB שלי HD חדש בגודל 120GB, ואני מתלבט איך לארגן את כל עניין המחיצות כרגע יש לי מחיצה של ~12GB למערכת הפעלה, ועוד ~25GB לDATA.. שתי המחיצות הן FAT32 (אני משתמש ב WINXP). ההתלבטויות שלי הן: א) ההארדיסק החדש שאני אקנה הוא בעל 8MB Buffer, לעומת 2MB בנוכחי. האם ארגיש שיפור משמעותי במהירות גישה לנתונים אם מערכת ההפעלה תשב על ההארדיסק החדש? (פחות מעניין אותי boot time, אלא בשימוש יומיומי..) ב) במידה ואני אתקין את מערכת ההפעלה מחדש, כדאי ליצור מחיצת Swap? זה משפר ביצועים? תודה רבה מראש..
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות היום פורמט למחשב ואין לי כוח לצרוב את כל מה שיש לי על דיסקים , ושוכב אצלי בבית הארד דיסק של 80 גיגה שלא בשימוש השאלה שלי האם אפשר לחבר אותו למחשב ולהעביר אליו קבצים ולנתק אותו , ואחרי הפורמט לחבר אותו שוב ושירה את כל מה שהעברתי ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
היי, ה HD שלי שבק, ואני מחפש אחד חדש. אמה-מה? יש סיכוי לא קטן שאני אחליט לשדרג את המחשב שלי קומפלט בשנה הקרובה, ולכן אני רוצה אחד שיתאים גם לישן וגם לחדש. אני מניח ש HD בתקנים החדשים (SATA3) מגיעים עם backward compliance, אבל מעדיף להיות בטוח... מבחינת מקום, 500-1000 גיגה יספיקו. שימושים: בעיקר גיימינג. את המחשב שלי קניתי לפני 4 שנים (לאחר המלצות בפורום מפרטים), ונראה לי שלוח האם היה GA-X48-DS4 Gigabyte תודה! ~ יונתן
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות כונן קשיח מחו"ל.. רציתי לדעת, מבין ה1TB איזה כונן הכי טוב, הכי אמין, הכי מהיר, הכי זול? שימו לב - לא SEAGATE, פגום לא פגום לא מעניין, אני על SEAGATE לא הולך, למעשה ייתכן שאני פותח בהליכים משפטיים נגד היבואן שלהם, אז מהחברה הזו, ממש לא תודה.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי 2 כוננים של WD בנפח 640GB כל אחד, ורציתי לחבר אותם ב- Raid 0. איך עושים את זה ? נ.ב. הלוח אם שלי הוא Asus P6TD Deluxe תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בבית עם הארדיסק 250GB שמותקן עליו כרגע ווינדוס XP והוא מפוצל ל20GB~ מערכת הפעלה וכל השאר. יש לי הארדיסק לא בשימוש כרגע (היה בעבר ראשי במחשב שהתגלגל לשביקת חיים) של 80GB. האם מבחינת אמינות ומהירות משתלם לי לשים את ההארדיסק של 80GB כראשי, להתקין עליו ווינדוס 7 כך שה250GB ישאר ככונן אחסון בלבד או שעדיף לא להתעסק איתו ופשוט להשאיר את ה250 כמו שהוא (או לפצל מחדש כדי לתת יותר מקום למערכת הפעלה)? (יש לציין שחוסר במקום אין, זה מחשב לשימוש משרדי בלבד) תודה
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
יש לי צורב רגיל.. פעם אחת ניסיתי לצרוב על דיסק של 900 מגה והצורב שלי לא קיבל אותו. פשוט לא צרב (זה לפני הרבה זמן עם אותו צורב). היום מצאתי מדריך לשנות את ההגדרות של הצורב שלי ככה שהוא יוכל לצרוב ב900 ו800 מגה... הנה המדריך: http://reborn.atspace.com/nero%20burning%20rom%20%20guide.htm#overburn רציתי לדעת אם זה מקלקל את הצורב בכך שאני משנה את ההגדרות שלו. רציתי לדעת אם תוכלו להסתכל שניה במדריך ולהגיד לי אם כדאי לי לשנות את ההגדרות של הצורב או לא לשנות. :s05:
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן יש לי במשרד הביתי שלי נתב אלחוטי מסוג Safe@office 500w של צ'ק פוינט. אני מעוניין להגדיל את "שטח" האחסון של הרשת ושתהיה לי בין היתר יכולת גיבוי לשלושת המחשבים (2 ניידים ומחשב נייח). לנתב יש שתי כניסות USB שמיועדות למדפסות, האם יש אפשרות לחבר לכניסות הללו דיסק קשיח חיצוני ? האם זה יעבוד או שמה הכניסות מקונפגות רק למדפסות. ניסיתי לחפש מידע ברשת בעניין אבל לא מצאתי. חשבתי שחיבור ישיר בין הדיסק קשיח לנתב תהיה האופציה הטובה ביותר והמהירה ביותר לגשת דרך הרשת לכונן. אם יש לכם אופציה טובה יותר אני ישמח לשמוע תודה
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם! הסיפור הוא כזה, יש לי הארד דיסק 500GB שהיה מחולק לשתי מחיצות (PARTITION), עוד HD של 1TB וHD של 160GB שעליו יושבת המערכת הפעלה חלונות 7. הורדתי תוכנה שנקראת PARTITION WIZARD ורציתי לאחד את שתי המחיצות. הגדרתי הכל כמו שצריך והתוכנה התחילה לעבוד. על ההתחלה היא אמרה שמכיוון שיש תוכנות שמשתמשות בקבצים על הHD (מוזיקה) היא רוצה לאתחל ולסיים את העבודה לפני עלייה של חלונות. כשהשתמשתי בתוכנה על מנת להגדיר אות למחיצה אחרת התוכנה עשתה את אותו הדבר, כלומר איתחלה את המחשב וסיימה את העבודה ללא תקלות. הפעם, לעומת זאת, אחרי האיתחול התוכנה התחילה לעבוד אבל המחשב משום מה נכבה אחריכמה דקות בזמן הפעולה. עכשיו מה שאני רואה ה את המחיצה עם המידע עם אות אבל הFILE SYSTEM שלה מוגדר…
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לבת דודתי יש בעיה מוזרה, היא אמרה לי לכתוב את ההודעה הבאה: קניתי מחשב באייבורי לפני כמה חודשים. מאז פירמטתי את המחשב פעמיים בערך. למרות זאת מצאתי דברים מוזרים בתוך ההארד דיסק. למשל, מצאתי בתוך הקבצים של הווינדווס ויסטה קבצים שתאריך השינוי שלהם הוא שנה לפני שקניתי את המחשב! איך זה יכול להיות? מה זה אומר? ששמו לי הארד דיסק משומש? מצאתי שם גם שאריות של תוכנות שלא התקנתי מעולם ... וגם התאריך שלהם היה שנה לפני שקניתי את המחשב (מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב נייד עם הארד דיסק 400GB Toshiba חיצוני ומשום מה כשאני מחבר אותו למחשב אני לא רואה אותו במסך "המחשב שלי", פשוט לא מזוהה, גם לאחר סריקה להתקנים חדשים במנהל ההתקנים. יש לציין שהנורה שעל הכונן נדלקת כשהוא מחובר.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן SSD רק בשביל להתקין עליו את המערכת הפעלה. אני לא מעוניין להוציא יותר מידי כסף מכיוון שזה רק למערכת הפעלה והנפח לא צריך להיות כל כך גדול, מה ה SSD הכי מומלץ בתקציב של עד 400 שקל מקסימום רק בשביל להתקין עליו את המערכת הפעלה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-