אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני קונה הארדיסק חדש seagate ST31000340AS אני רוצה לחבר אותו למארז חיצוני אני רוצה שלמארז יהיה אפשרות לחיבור גם כ- Usb וגם כ- estat כי כרגע אין לי במחשב esata אבל אני מתכננן לכנות כרטיס הרחבה בהמשך אז בנתיים אני רוצה לחבר אותו ב - usb יש לכם איזה מארז אמין ממולץ? תודה
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2949&p=1 התוצאות מדהימות. ע"פ anandtech זהו הכונן 7200 הכי שקט שיצא להם למדוד אי פעם. ה1TB מנצח את כל כונני ה7200 בכל הבנצ'מרקים ומראה ביצועים מרשימים מאוד! הכונן היחיד שעדיין מנצח זה הראפטור וגם זה רק בדגמים החדשים ביותר ולא בכל המבחנים. צפוי להגיע לחנויות בעוד 3 שבועות במחיר של $399 מה שאומר שעם ביצועים כאלה, במחיר הזה אפשר בכיף להגיד שלום לראפטור למעט במיקרים מאוד מאוד ספציפיים.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
תמיד צרבתי על המהירות הנמוכה ביותר (4-8), היום עם הדיסקים החדשים והצורבים המהירים - אפשר לצרוב על מהירות גבוהה יותר מבלי לפגום בדיסק? על איזה מהירות אתם צורבים? (אנא התייחסו לכל סוגי הקבצים, וכל סוגי המדיות לצריבה בכלליות.) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן אנשים . ברשותי 2 הרדיסקים SEAGATE 1TB . אני רוצה לבצע מערך RAID 0 . הלוח אם שלי לא תומך ב RAID . לכן אני מחפש המלצה לבקר RAID שיעשה את העבודה במחיר של עד 150 שח . אגב, אם אחבר את שתי הכוננים ב RAID0 יהיה לי כונן אחד גדול של 2TB ?! תודה ושבוע טוב .
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכם, הבנתי שהWD קצת עדיף, אבל יש את הסמסונג ב320 ש''ח בזיגזג, אז אם ההבדל לא משמעותי, נראה לי שאלך על הסמסונג. תודה.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום אנשים! הזמנתי את הספק הבא http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=58 ואת הדיסק הקשיח הבא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1807 דיסק קשיח הוא מסוג SATA2 ובספק נראה לי שאין SATA2 אלא רק SATA. האם דיסק קשיח יתאים לספק או שיש צורך להחליף אותו? אם הוא לא מתאים, האם יש קבל שהופך SATA לSATA2 וכמה הוא עולה? רוסלן.
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני עומד להוסיף להארדיסק 40GB שלי HD חדש בגודל 120GB, ואני מתלבט איך לארגן את כל עניין המחיצות כרגע יש לי מחיצה של ~12GB למערכת הפעלה, ועוד ~25GB לDATA.. שתי המחיצות הן FAT32 (אני משתמש ב WINXP). ההתלבטויות שלי הן: א) ההארדיסק החדש שאני אקנה הוא בעל 8MB Buffer, לעומת 2MB בנוכחי. האם ארגיש שיפור משמעותי במהירות גישה לנתונים אם מערכת ההפעלה תשב על ההארדיסק החדש? (פחות מעניין אותי boot time, אלא בשימוש יומיומי..) ב) במידה ואני אתקין את מערכת ההפעלה מחדש, כדאי ליצור מחיצת Swap? זה משפר ביצועים? תודה רבה מראש..
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
דבר ראשון, יש לי כרגע ברקודה 500 ג"ב 32 מגה, ומכיוון שאני לא מצליח למצוא עוד אחד כזה באיזור מגורי, חשבתי ללכת על הדגמים של ה16 ג'יגה. קיימים 3 באותו מחיר בערך של 250 ש"ח. 1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2954 סמסונג 500 ג'יגה 2. הWD המקביל, המכיל 16 מגה 3. סיגייט ברקודה עם 16 מגה האם יש עדיף מביניהם ?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהן יש לי שני HD אחד 80 גיגה אחד 60 גיגה לפני חצי שנה בערך נגמר לי המקום במחיצת המדיה שלי אז עשיתי שכל HD 60 גיגה יהיה למדיה אבל עכשיו גם זה נגמר לי ויש לי בC וD גיגות שאני לא משתמש בהן עם מג'יק פרטישיין אפשר להעביר גיגות פנויות רק בין מחציות שנמצאות על אותו HD ולצערי מחיצת המדיה היא על HD משלה אז אי אפשר מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-
-
LG GSA-4165B/5165D specs Write speed Write speed DVD+R DL 8x CD-R 48x DVD+R 16x CD-RW 32x DVD+RW 8x DVD-R DL 4x Read speed DVD-R 16x DVD-ROM 16x DVD-RW 6x CD-ROM 48x DVD-RAM 5x Buffer size 2MB http://www.cdfreaks.com/news/11484 יוצא באפריל והוכרז ב CE BIT ברבעון השלישי יצאו עם צורבי SATA.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מעוניין לקנות כונן SSD, האפשרות הראשונה הייתה - Samsung 120GB 840 SERIES ראיתי שכמה המליצו עליו וחלקם אמרו שהוא איטי מידי. אני צריך אחד לשימוש ביתי, אני לא הכי מבין במהירות כתיבה ובכל הדברים האלה, אני צריך כונן SSD איכותי ומהיר סומך על התשובות שלכם
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
את המחיצה חילקתי כשהתקנתי חלונות וויסטה,התקנתי חלונות 7 והוא לא נותן לי להכנס זה מה שהוא רושם(פרטים בתמונות) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כמה שאלות על גיבוי לפני החלפת מערכת ההפעלה: 1) איך אני יכול לשלוט על איזה קבצים אני רוצה לגבות ומאיזה לשכוח? 2) נניח גיביתי מה שאני רוצה, איך אני יכול למחוק באופן כולל את אחד מעותקי המידע (הרי גיביתי, עכשיו כל דבר יש פעמים) כדי להמנע מכפילות מידע? 3) בהחלפת מערכות הפעלה האם בכלל צריך לגבות, או שיש דרך סתם לשמור תוך כדי הימנעות מכפילות מידע ואז מחיקת עותק (מי יודע, אולי ctrl+s יפתור לי הכל )? אשמח להיענות, תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם! חזרתי מטיול בתאילנד והכרטיס פתאום התחיל לעשות בעיות במצלמה הוא מראה EROR ובמחשב אם אני מחבר אותו הוא כותב שהכרטיס חייב לעבור פרמוט כדי להשתמש בו לא פרמטתי אני רוצה להוציא משם את התמונות קודם זה אפשרי נכון? יש איזה תוכנה מומלצת או שכדאי לתת לחברה מקצועית? תודה ויום טוב! עריכה: ניסיתי את Recuva היא לא מצליחה לקרוא מהכרטיס.. חיברתי למחשב באמצעות המצלמה וUSB וגם דרך USB קורא כרטיסים
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
בעיית חומרה / תוכנה , מקווה שהגעתי לפורום הנכון . קיבלתי היום מחשב חדש, בלי מערכת הפעלה . כשנכנסים להגדרות לראות את המפרט , הוא כולל HD בגודל 250GB של WD . התחלתי להתקין את מערכת ההפעלה , ובשלב שהוא מבקש לחלק את הדיסק למחיצות הוא מזהה רק 130GB . אני מניח שזה משהו שקשור אולי ל 32 ביט / 64 ביט , כי 128 כפול 2 זה 256 . אולי אני בכיוון ואולי לא, מישהו נתקל בזה פעם ? מה לא בסדר ? צריך לוח אם שתומך 64 ביט ? מערכת הפעלה ללוח 64 ביט ? או שאני טועה לחלוטין והפתרון יותר פשוט. תודה , ליאור .
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לצורב זה: 1. אם אני צורב דיסק של DVD אני מניח שרק קוראי DVD יוכלו לקורא את הדיסק הזה? 2. מה הכוונה ל Dual Layer? הרי אני מבין, 2 שכבות אבל, הוא צורב את הדיסק מצד אחד, ואז הופכים את הדיסק והוא צורב שוב או שפשוט הוא צורב ישר משני הצדדים? 3. מהי מידת הרעש (השאלה מופנת למי שכבר התנסה בצורב זה) ? 4. מה הכוונה לשחיקה של הצורב? אם אני אצרוב CD רגיל אז זה ישחוק את הצורב? אני מתבייש על הבורות אבל אני רוצה לקנות את הצורב אוני בודק כמה דברים, תודה רבה לעונים, אופיר
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קניתי אתהלוח ASUS P5N-E SLI עשיתי RAID 0 עם 3 HDD של 250GB 16MB SATA2 של סייגייט בדקתי את הביצועים בHDTUNE והוא מראה 118MB/S האם זה טוב?
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
(*תרד זה נכתב במקביל למידע שפורסם בתרד שעוסק ב250AAKS, עקב נושא בדיקה שונה). הנה במיוחד לפורום, בדיקת HDTECH ל 320 AAKS אל מול ה250KS הרגיל (שניהם 16 מגה באפר) שביצעתי היום. הבדיקה היא הבדיקה הארוכה של HDTACH. ניתן לראות בבירור שה320AAKS הוא כוכב חדש בעל ביצועים מעולים , מבין כל מה שאני ראיתי, הכי טוב (בבדיקה הזו) מבין כל ה320, זאת כמובן עקב הפלטות הענקיות של 160 גיגה. ניתן גם לראות שהKS מתחיל מ65 מגה לשנייה והAAKS מתחיל מ85 מגה לשנייה. בהתחשב בעובדה שמדובר באחד הכוננים השקטים שיש ביחד עם מחיר לא רע כנראה הכונן הוא קנייה מאוד משתלמת למי שמחפש גם ביצועים טובים בנוסף להכל. ההבדל בין שני הכוננים הוא 14.4 מגה נוספים לשנייה בחישוב ביצועי קריאה ממוצעים, מדובר בקרוב ל 30 אחוז ש…
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקבל היום מחשב חדש יחד עם הכונן SSD הראשון שלי ושמעתי כמה עובדות\מיתוסים (אין ממש איך לוודא :ם) לגבי מה להתקין וכו'. חשבתי להתקין את הווינדוס על הSSD יחד עם משחק אחד או שניים ואת כל הדברים הכבדים בכונן נפרד של 2TB (ספריות מוזיקה וסרטים, משחקים וכו') עכשיו, זה משנה אם אני מתקין את התוכנות הממוצעות (פוטושופ, דפדפן וכו') בPROGRAM FILES או שאני יכול להתקין אותם בכל תיקיה שאני רוצה? (אף פעם לא ממש התעניינתי, פשוט הייתי מתקין בתיקיית הווינדוס) ושמעתי שהזכרון בSSD הוא מוגבל גם לאחר מחיקה ושלא מומלץ להתקין עליו פיירפוקס למשל כי קבצי הCACHE יאטו אותו, זה נכון? ואם כן זה משנה איפה אני אתקין את FF? אם זה משנה הSSD הוא 128G מסדרת הMARVELL M4 של CRUCIAL
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי אנשים, הלוח שלי תומך ב ata 133 אבל לא ב Sata, אני קונה עכשיו הרדיסק חדש של 120 גיגה, ולפני שאני קונה רציתי להיות בטוח, לדעתי עדיף לי לקנות את ה 8MB buffer עם ה ata 100 ולא את ה ata 133 כי אין הבדל כזה גדול (אם בכלל) בן ata 100 ל 133. ועכשיו לשאלות... קודם כל, אני צודק בדעה שלי? עדיף לקנות את ה 8Mb? רק לידע כללי, ה 8MB בא עם 3 שנים אחריות וה 133 בא עם שנה ואיזה חברה לדעתכם עדיף, אני חשבתי על WD יש לכם סיבות שלא? או חברה אחרת? ודבר אחרון, אם אני יפרמט אותו בתור מחיצה אחת של NTFS תחת WINDOWS 2003 הוא יעבור בסדר נכון? לא כדאי לפרט אותו לכמה מחיצות? ודבר אחרון, היום יש לי הרדיסק של 60 גיגה, ata 100 אם אני לא טועה, והוא מחולק ל 2, כשכונן C מריץ את windows 2003 אם אני יתקין …
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
איזה צורב דיוידי הכי שווה ליקנות זה דחוףףףף והאם ביכלל שווה ליקנות עכשיו....
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
צרבתי שירים MP3 בדיסק 8.5 ג'יגה.ואחרי שצרבתי אלא הצלחתי לפתוח את השירים,למה? יכול להיות שהצורב DVD שלי לא יכול לצרוב דיסק של 8.5 ג'יגה יש אפשרות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
האם יש משמעות לסלוט SATA שאני מחבר את ה-HD? יש לי שני HD ועל הלוח יש 6 חיבורי SATA, שמופיעות ב-BIOS כ-4 זוגות של MASTER-SLAVE. האם יש משמעות איפה אני מחבר כל אחד מהם ? (האם בזוג של MASTER SLAVE או ששניהם יהיו MASTER-ים ?)
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
תראו יש לי 80 גיגה של MAXTOR חילקתי את הכונן עכשיו על כונן C מותקן ה WINDOWS ובכונן השני סתם כל מיני קבצים סרטים ועוד עכשיו שאני מנסה לעתיק קובץ מי כונן לכונן מי C ל D אז המחשב מתחיל לא לזוז וברוב הפעמים מתחיל את המחשב מחדש למה זה קורה ? אולי לא חיקתי טוב ? חילקתי מי ה FDISK ובכלל אחרי שבדקתי אפילו אם אני מעתיק קובץ מי כונן C לכונן C הוא עושה אותו דבר !! תודה רבה לעוזרים ומצטער שאני רושם בזמן האחרון הרבה הודעות פשוט יש לי הרבה בעיות במחשב שאטת הרוב אתם פתרתם אז תודה רבה לכם !!!
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=25009 או WD BLACK 1RB
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-