עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by avivds,

שלום אני מוכר את ה OCZ vertex 2 sata ii SSD 60GB חדש בקופסא שמעולם לא נפתחה! נקנה בארה"ב עם 3 שנים אחריות לפני כמה ימים. יש קבלה לאחריות. חשוב להזכיר הדגם כמאט ולא נמכר בישראל... חדש לגמרי מעולם לא נפתח כמו לקנות מהחנות... הנה כמה תמונות : 350 ש"ח אביב -0509047087 avivsahar3@gmail.com

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  2. אהלן. להארדיסק של מקסטור יש 5 שנות אחריות בניגוד לשנתיים אצל WD. אין לי מושג מה לקחת. ( יש לאמא שלי את ה My Book Essential 2.0 אבל רק 3 חודשים אז אי אפשר למדוד אותו יותר מדי ולבסס משהו.) רציתי לדעת גם מי מייצרת בפועל את הדיסק במקסטור. האם זו סיגייט במאה אחוז ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_2688&products_id=19952 תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  3. (Vista Ultimate x86, מעודכן) לא מזמן הדלקתי את המחשב, עוד לפני שהיה לי זמן להכניס את הסיסמא גיליתי מסך כחול אכזרי, המחשב לא "הספיק" אפילו לעשות את הdump - היה רשום למטה Intinalzin - בלי הg. למעלה היה רשום משהו כמו FAULT PAGE NON-PAGE משהו כזה אני לא זוכר בדיוק. עשיתי ריסטארט למחשב (ד"א קורה לי מדי פעם שיש מסך כחול בבוט) והתחברתי בהצלחה. ואז גיליתי ש... You need to format the drive (G:) before you can access it. Do you want to format it? G זה בעצם דיסק קשיח שיש לי מזה חצי שנה בערך, וכמובן שהוא כבר היה מפורמט ("מאותחל"). מה שקרה זה כאילו הכנסתי אותו לראשונה, אבל את האות שלו זה איכשהו כן זכר. צירפתי תמונה שמראה בערך מה קורה שם. ב"מחשב שלי" הוא מופיע כדיסק נשלף שאין לי גישה א…

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  4. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני צריך להוסיף למחשב כ-2TB לאיחסון שישמשו בעיקר לאיחסון של קבצים גדולים (וידאו בעיקר). בגלל שהמטרה היא רק איחסון ולא ממש עבודה אני חושב שכל מיני נתונים כמו מהירות וזמני גישה לא רלוונטיים לי כל כך (אני צודק ?) לכן, מה שחשוב לי (על-פי סדר חשיבות) זה: אמינות, מחיר (יחס שקל\ג'יגה) ושיהיה שקט במידת האפשר. אשמח לקבל המלצות. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  5. יש לי שני דיסקים קשיחים שאני מעוניין לדעת האם יש להם Buffer של 2MB או 8MB. 1. Maxtor DiamondMax Plus 8 40GB ATA/133 2. Western Digital WD Caviar WD800JB 80GB

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by eranmor,

קניתי שני HD 500 GB כל אחד של סיגייט לדאבוני, הגעתי הביתה וגיליתי שאין לי RAID הלוח הוא DS3L אני רוצה לעשות RAID 0 מטעמי נוחיות וביצועים איזה בקר כדאי לקנות שיעבוד ללא הרבה סיבוכים? אגב, בעירי יש סניף של אייבורי ואני כנראה אקנה משם. באתר שלהם מופיע בקר SATA RAID של dynamode לא שמעתי מעולם על החברה הזאת ולא מכיר מישהו שאולי יודע איך החברה הזאת? ובפרט איך הבקר שלהם? המחיר הוא 110 ש"ח

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by G-FoRcE,

(הקדמה) יום בהיר חם, לח ומגעיל אחד אני מחליט להפעיל קאונטר סטרייק על מחשבי המזדקן אני מפעיל את המשחק, מחכה כמה שניות.. ועוד כמה שניות (ועוד כמה) ואז להפתעתי אני רואה מסך כחול בלי הרבה מידע שימושי... המחשב לא מגיב אז אני עושה ריסט (טוב, אז הנה מה שקרה...) המחשב עולה, עושה סריקה אוטומטית של הדיסק, רושם הרבה שטויות והווינדוס עולה אחרי שהווינדוס עלה אני די הופתעתי לגלות שכל מה שיש לי על הpartition בדיסק זו תקיה בגודל כל הקבצים שהיו לי במחיצה שנקראת FOUND.000 והיא מלאה בקבצים של FILE####.CHK וזהו. האם יש דרך לשחזר את המידע? *ה#### בקבצים אלה מספרים מ-0 ועד 5945 **הווינדוס קורא לקבצים בשם "recovered file fragments" the o.s is: windows 2000 sp4

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  8. פתחתי חבילת דיסקים DVD-R חדשה של HP ומאז כל כמעט כל דיסק (חלק זוהו לאחר שהוצאתי והכנסתי את הדיסק מספר פעמים) שאני צורב מזוהה כדיסק ריק זאת הפעם הראשונה שזה קורה לי עם דיסקים של HP ובכלל. כשאני צורב על דיסקים רגילים (700 מגה) זה לא קורה. הבעיה היא עם הדיסקים? קניתי חבילה דפוקה?

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  9. Started by danahevi,

היי, לפני חודשיים קניתי מחשב עם ליבה כפולה Q8200 בעל זיכרון של 4 ג'יגה. כיום לאחר שימוש לא מסיבי במיוחד בכונן C כבר אין לי מקום להורדת תכנים כמעט . כשאני בודקת את המאפיינים של דיסק C רשום שיש בשימוש 28.7 GB ומקום פנוי 1.1 GB. איך יכול להיות שלאחר תקופה כ"כ קצרה כבר אין מקום להוריד דברים נוספים למחשב ? אני חייבת לציין שנראה לי שמי שהתקין לי את המחשב כנראה לא היה מומחה גדול כי המחשב הקודם שהיה לי היה הרבה יותר ישן והיה בו מקום להורדת הרבה יותר דברים. יש למישהו מושג איך אני בודקת את כל הנושא הזה ? תודה !

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  10. (אני מדבר גם על DVD-R וגם על CD-R) נו, אז יש סיבה עקרונית למה המדיות האלה זולות כל-כך? ואיך הן בצריבה איטית?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  11. איך צורבים סרט עם צורב DVD?. עם איזה תוכנה?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  12. מה דעתכם על הכונן קשיח Western Digital Raptor 3.5" Serial ATA150 Hard Drive? http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16822144160 מה הרמה שלו? מה יתרונות שלו?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by kipi25,

שלום, אני מתכנן מערכת חדשה (מבוססת קונרו), ואני מעוניין ב HD קטן (80GB) למערכת הפעלה + תוכנות. יש לי כרגע HD 200GB DIAMODMAX 10 SATA, שאותו אני מוסיף ככונן אחסון בלבד + PAGEFILE על המחיצה הראשונה שלו. תמליצו לי בבקשה על HD 80GB שישמש אותי לצרכים הנ"ל...

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by dids22,

קניתי היום 50 דיסקים cdr איך הם? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by md22,

יש לי מחשב פנטיום 4 עם דיסק 60 גיגה SEAGATE דגם ST360021A פתאום המחשב הפסיק להגיב והמסך השחיר ביצעתי restart והמחשב נתקע בזמן חיפוש הדיסק (DETECTING IDE DRIVES) תודה

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  16. למען שמו באהבה אני מעוניין לברר את מהירות ההעברה של הכבל המצורף בקישור הבא: http://www.ebay.com/itm/Dual-Power-ESATA-USB-2-0-combo-22Pin-SATA-cable-0-5m-/120700918811?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c1a55dc1b#ht_975wt_1163 האם הוא עובד לפי ה-ESATA, או שהוא מוגבל לUSB? ניזוק לי דיסק חיצוני, וכנראה גם המארז ניזוק, ולכן המארז גורם בעיות תקשורת עם המחשב. החלטתי לוותר על המארז, ולעבור להתקן ESATA (כדוגמת הכבל המצורף). הכונן משמש בעיקר לגיבוי. אם הכבל הוא לא אופציה, יש לכם הצעה אחרת? ומה עם הברקט הזה? http://www.ebay.com/itm/SATA-2-ESATA-IDE-Power-Port-Bracket-Motherboard-/230584655952?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35afeaa050 תודה רבה! דודי.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by gooz,

שלום קניתי צורב NEC ND3520A חיברתי אותו כרגיל והמחשב לא קורא אותו,וגם יש עכשיו כזאת בעיה שהמחשב כל איזה רבע שעה נתקע לחלוטין ואחריה 30 שניות משתחרר ונראה לי שזה קשור לצורב כי אחרי שהוא משתחרר הצורב עושה אור מישהו יודע למה המחשב לא קורא אותו ומה הבעיה המוזרה? תודה

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by iakovl,

טוב, אני משתגע כבר מהנושא הזה, אני עומד בפני הקניה הגדולה ביותר של נפח אחסון ואני לא מצליח להחליט עד הסוף עם ראש שקט מה לקחת מצד אחד יש את הסייגיט 1.5T ST31500341AS שעולה "רק" 675ש"ח כלומר 0.45אג' לגיגה אבל יש לו היסטוריה בעייתית בגלל הFW המקורי שלו שעשה בעיות מצד שני יש לנו את כל הכונני טרה למיניהם כמו WD10EACS, ST31000340AS, HD103UJ שעולים בערך 550 ש"ח כלומר 0.55אג' לגיגה ובשביל להשיג נפח דומה צריך יותר כוננים 1.5T x 4 = 675 x 4 = 2700nis = 4.5T (raid 5) 1T x 5 = 2750nis = 4T (raid 5) ההתלבטות בנושא כבר דפקה לי את המוח

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by aderet,

שלום! מה הסיבה שאני לא מצליח לפרמט מחיצת c במהלך התקנת ה win ליותר מ 9 גיגה (הוינדוס מנסה לפרמט ואז מודיע על שגיאה ורק אחרי שאני מוריד את גודל המחיצה הוא נותן לפרמט..). המוזר הוא שאני מצליח לפתוח את המחיצה לכמה שאני רוצה אחרי ההתקנה בעזרת partition magic. הדיסק שלי הוא wd 80 sata. התופעה קוראת מיום רכישת הדיסק כחדש. תודה .

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  20. הדיסק הקשיח החל להראות סימני קריסה אז קניתי דיסק חדש והתקנתי בו את החלונות וכל התוכנות. עכשיו אני מנסה לפרמט (או למחוק) את הדיסק הישן ולא מצליח. כנראה שיש הגנה בגלל שהותקנה בו תוכנת חלונות. איך אפשר למחוק אותו בכל זאת?

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  21. היי, אני מתכנן לרכוש בקרוב ד.קשיח נוסף עקב חוסר מקום במחשב. רוצה לקנות 1TB, פנימי, מהיר למשחקים, חשבתי להמשיך עם המסורת ולקנות HDD של Western Digital. שמעתי שהקשיחים הללו מומלצים: Western Digital 1TB 3.5 32MB Buffer SATA II WD10EADS וגם זה: Western Digital 1TB 3.5 16Mb Buffer SATA II WD10EACS מה דעתכם ועל מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by mani007,

שלום רב יש לי צורב חיצוני דק usb multiburner3 שכתוב עליו שהוא מחברת philips & benq אני מצליח לצרוב כול סוג של דיסק אבל מהסוג הנ"ל אינני מצליח אני משער שזה בעיה של עידכון קושחה אבל אינני מוצא שום עידכון קושחה המתאים למכשיר הנ"ל אולי זאת לא בעיה של קושחה אוליי זאת בעיה של משהו אחר צריך את עזרתכם בברכה

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  23. אני שוקל לרכוש את ההארדיסק הזה, הבעיה היא שאני משתמש בווינדוס אקספי, ואני זוכר שבעבר דובר לא מעט על בעיות כאלה ואחרות של אקספי עם דיסקים בנפח גדול. בעבר שאלתי שאלה דומה לגבי אותו דיסק רק בנפח של 1.5TB, ונאמר לי שהבעיה של אקס פי מתחילה עם 2TB ומעלה. לבסוף רכשתי את אותו דיסק של 1.5 והכל בסדר. עכשיו אני רוצה לרכוש דיסק של 2TB ואני חושש שיהיו בעיות, למרות שמהאתר של WDC משתמע שיש תמיכה באקספי. מדוע נאמר לי בעבר שיש בעיה עם 2TB ומעלה והאם זה רלוונטי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  24. Started by Ghettomusick,

יש לי שאלה קצת טיפשית - מתי שאני בא לחבר כונן למחשב, אני צריך לפתוח את המארז, להוציא את הברגים, ולהוציא את הכונן מבפנים? או שאני דוחף אותו אותו החוצה ומוציא אותו מבחוץ? אותו דבר לגבי ההרכבה - אני מכניס את הכונן דרך החור מבחוץ או שאני מכניס אותו מבפנים המארז? תודה

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  25. אני לא מצליח לצרוב עליהם הצורב מוציא אותם החוצה הוא לא מזהה אותם כנראה מה עושים ???

• 1 תגובה
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים