עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Overlocker,

נגיד יש לי כונן קשיח ואני מחבר למחשב ssd , ברגע שאני יעביר תוכנה לssd היא פשוט תפעל יותר מהר ? כל מה שצריך זה פשוט לגרור את התקייה של התוכנה לssd ?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by Guymz,

אהלן, רציתי לשאול האם תהיה השפעה לרעה בביצועי המחשב אם אני אחבר למחשב חדש כונן מכאני ישן שלא בשיאו. כמובן שלא אשתמש בו למערכת ההפעלה או לתוכנות אלא רק לאכסון.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום יש לי שתי הרדיסקים 1 של wd 120g 2 של Maxtor 250g אם תצטרכו דמים מדויקים תגידו לי, אכשיו אחד מהם עושה פול רעשים כאלה וזה בטוח אחד מהם זה לא מאורר ולא כלום אז בדקתי בתוכנה speed fan בשלונית smart ועשיתי שמה בידקת live באינטרנט וזה הראה שלי שבהארד דיסק של ה120 97% תקין וה250 92% האם זה תקין לממש אחריות ואיזה מהם לא בסדר ואם יש לכם תוכנות בדיקה להאד דיסק אני אשמח עריכה:זה האתר של הבדיקה http://www.hddstatus.com/hdrepanalysis.php

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by ido-nava,

הזמנתי מחשב עם לוח gigabyte ga-k8n pro sli ו 200GB SATA 2 של WD... עכשיו אני לא בטוח שזה SATA 2 ... איפה אמור להיות רשום ? EVEREST: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  5. שלום חבר'ה, יש לי דיסק WD400 עם המון המון המון מידע [בעיקר תמונות]. ופתאום זה לא עובד, ניסיתי כבר על כמה מחשבים ועם כמה ספקים. כשמכניסים את הדיסק הוא לא מזוהה בביוס ומתחיל לצפצף מהצד האחורי שלו. מה אפשר לעשות, זה ממש חשוב, אני סומך עליכם! תודה, יאן.

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. היי קניתי בהום-סנטר מדיות DVD-R SILVERLINE , אבל לא היה להם מדיות DVD-RW (ל NEC 3500) איפה יש לקנות (חנות רגילה, לא אינטרנט)? מה מומלץ? וכמה עולה? תודה

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  7. שלום, יש לי הארדיסק של סיגייט 1 ג'יגה שהחל לארחונה לעשות קליקים. מה שמוזר הוא שהוא עובד בסדר גמור. אני קורא ממנו נתונים ומעתיק אליו והכל סבבה. עשיתי בדיקה של ווינדוס למצוא שגיאות ולא מצאתי וגם בדיקה עם Seatools ל-DOS ולא מצאתי שגיאות. מה שמאפיין את ההארדיסק שהוא לרוב בכלל לא בשימוש (משמש ככונן מדיה בעיקר לסרטים ומוזיקה) וכשאני ניגש אליו מהמחשב שלי הוא נתקע לכמה שניות כדי שהמחשב יניע אותו. מה שכן חשוב לציין שהקליקים הם חדשים ובעבר לא היו ומופיעים כל הזמן, גם אם אני ניגש אליו, גם אם לא וגם אם אני בכלל לא נוגע במחשב ואין תוכנה פתוחה אחרי כמה זמן הוא משמיע את הקליקים. האם תופעה זו מעידה על גסיסה של ההארדיסק? האם יש צורך להחליף אותו? כי בעיקרון הוא עובד בסדר זה רק ממש מחרפן או…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by FrankS,

שלום לכולם אני צריך עזרה. כונן חיצוני שלי הפסיק לעבוד ביום אחד לכן מה שעשיתי קניתי כונן חדש והעברתי אליו את הקבצים אך לצערי כנראה שחלק מהקבצים לא עברו. כאשר אני מסתכל בכונן החדש הוא מראה לי שהוא מכיל 400G נגיד אבל בתכלס כאשר אני נכנס לכונן ומסמן את הכל הוא מכיל רק 190G, וכאשר אני נכנס ומחפש את הProgram Files הוא ריק. כיצד אני משחזר את הקבצים שנעלמו? בעזרת תוכנה? אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by מהיר^ועצבני,

קניתי לפני שבוע ארדיסק חדש של ויסטון דיגיטל 80 גיגה 7200 8 mb buffer והוא התחיל לעשות לי רעשים כאלא כמו של המחשבים הישנים שחושבים.. האם אני צריך להתיחס לזה? או שזה בסדר?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  10. שלום , אני מחפש הארדיסק נייד בנפח 120-200GB במחיר סביר-טוב !!! לדוגמא ראיתי בKSP את דגם ‏120GB 2.5'' USB 2.0, Passport‎ של ווסטרן דיגיטל במחיר של 310 שקל כמו כן ה ‏120GB FreeAgent Go 2.5'' USB 2.0‎ של seagate באותו מחיר אז מה אתם ממליצים מבין השתיים ואם יש לכם המלצות משלכם בבקשה !!! רק שיהיו במחיר טוב ומחנות לא מהאינטרנט ! תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by noobster,

שלום חברים. קיבלתי U3 ואני מחפש תוכנות שעובדות עליו. ראיתי שיש לו פורטל פנימי עם תוכנות מצומצמות ו"יקרות". האם יש אתרים ממולצים שמהם אפשר להוריד תוכנות לU3 (הוא מבקש קובץ מיוחד ולא נותן להתקין מהמחשב) תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Cyron,

בקשר לנגני ה-DIVX הנמכרים בחנויות... רציתי לדעת האם הנגן יכול לקרוא קובץ תרגום שצרוב בדיסק יחד עם הסרט (לא תרגום 'שהוטמע' בתוך הסרט)

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by HaimTS,

שלום, צרבתי דיסק, ועכשיו איך אני רוצה לבדוק כמה שגיאות קריאה יש שידפקו לי את הכל (צרבתי שני דסקים של מוסיקה לאותו כבר באותו יום הם התחילו לקפוץ) זה דיסק התקנה שאם אני נתקע איתו דפוק פתאום, זה לא נעים בכלל. יש איזה תוכנה כמו סקאן דיסק שיכולה לבדוק לי שגיאות קריאה בקבצים? (בדקתי בcd speed והוא נתן לי:108656 errors 0.013%) מה זה אומר? תודה, חיים

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  14. יש לי חשד סביר שקבצים אחדים בכונן רשת (My Book World Edition) לא תקינים ותוקעים את ה SyncToy עובד יופי על אותו גיבוי בכנון נוסף מקביל וזהה הבעייה שלא מצאתי תוכנה (רצוי חינמית) המסוגלת לגשת לכונן כזה ולבדוק את תקינות הקבצים ובכלל כל מה שבדקתי עד כה לא זיהה את הכוננים הנ"ל (ממופים) המלצות?

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by stone cold,

טוב בזמן האחרון הארד דיסק שלי עושה יותר רעש מהרגיל וזה גבולי יכול להיות שהוא יחזיק תבערך חצי שנה עד המחשב הבא ויכול להיות שלא וביגלל שאני לא רוצה ליקנות במיקרה הצורך ארד דיסק למחשב הזה ואחד אחר למחשב הבא (אני בטח ימכור אותו איך שהוא או שאני ישיג ארד דיסק מימחשב אחר) רציתי לדעת יש מתאם לSATA 2 ללוח שלי ? ובמיקרה שיש כמה הוא עולה? ואני לא מצפה לביצועים מעולים במיפרט הזה אלה במיקרה הצורך ליקנות ארד דיסק גדול ואיכותי +מתאם יחסית זול ובמחשב הבא פשוט לפרמט ולהעביר אותו ואני רוצה להגיד אני לא שואל כרגע על סוגים של ארד דיסקים כי הנוכחי עדין חי אלה רק על מתאמים ומחירים בתודה STONE

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by לביא2112,

משהו בערך יודע מתי טירוף עליית מחירי הכוננים קשיחים יפסק ? ויש הבדל בין הכוננים הבאים ? חוץ מכמות זיכרון http://www.shirion-computers.com/pl_product~SAMSUNG-HD502HJ~8~55.htm http://www.shirion-computers.com/pl_product~SAMSUNG-HD753LJ~8~55.htm http://www.1pc.co.il/samsungspinpointf3500gb16mbsata-p-10834.html http://tms.co.il/product/7584 .

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by yair71,

יש לי לוח של גיגה 8SQ800 ULTRA ישל כונן קשיח 80 גיגה ATA 33 יש לי כונן קשיח 80 גיגה ATA 66 מחולק אני חושב להגדיל את הנפח. בשביל גיבויים וגם להורדות באינטרנט. כי נשאר לי בסך הכל 15 גיה פנוי מהו הגודל המומלץ בעלות לתועלת האם לקחת SATA שהלוח תומך, ואיך זה ישפיע על השילוב בין הכל לא לשכוח יש לי 2 כוננים דיוידי ו-1.44 באיזה תוכנה מעתיקים את הכונן במהירות לכונן החדש, שמעתי שיש משהו של ארקוניס- מה שם התוכנה ואיך מפעילים אותה תודה לכל המשיבים

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  18. מדובר בשרת עם מערכת מסוג windows server 2008 החומרה עצמה סטנדרטית מחשב רגיל (לא שרת) השימוש בשרת הוא עבור מסדי נתונים קטנים של SQL , Oracle צריך דיסק בגודל 500 ג'יגה (עד 1 טרה) שיהיה מהיר ואמין ויעבוד 24/7. מה מומלץ? WD Black WD Red WD Purple WD Re SSD? למרות שהוא מאוד יקר....

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by longhorn,

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  20. Started by golde,

האים מימשק SATA 2 הוא צוואר בקבוק לדיסק RPM 7200 ?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  21. ההרדיסק הוא WD2500KS SATA2 עכשיו גמפרתי אותו כך שיעבוד בSATA1 ובביוס הוא נקלט הבעיה הייתה בWIN XP לאחר ששברתי תראש במשך חצי שעה עליתי על הבעיה בביוס יש אפשרות שאומרת שיקלוט את הSATA בתור 1 ACHI(לא נראה לי שכתבתי נכון) 2 IDE 3 RAID שיניתי לIDE וזה עבד ונקלט גם בWIN השאלה היא 1. מדוע זה כך?? 2. מה זה אומר??

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by vali13,

שלום רב אני מנסה להרחיב את כונן C בעזרת Windows 7 הצלחתי להפריד מכונן D כ- 30G ואני לא מצליח להוסיף את זה לכונן C מה עושים ??? מצורפת תמונה תודה

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  23. אני שוקל לרכוש את ההארדיסק הזה, הבעיה היא שאני משתמש בווינדוס אקספי, ואני זוכר שבעבר דובר לא מעט על בעיות כאלה ואחרות של אקספי עם דיסקים בנפח גדול. בעבר שאלתי שאלה דומה לגבי אותו דיסק רק בנפח של 1.5TB, ונאמר לי שהבעיה של אקס פי מתחילה עם 2TB ומעלה. לבסוף רכשתי את אותו דיסק של 1.5 והכל בסדר. עכשיו אני רוצה לרכוש דיסק של 2TB ואני חושש שיהיו בעיות, למרות שמהאתר של WDC משתמע שיש תמיכה באקספי. מדוע נאמר לי בעבר שיש בעיה עם 2TB ומעלה והאם זה רלוונטי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by assaf990,

ורצוי מאתר http://ksp.co.il/ כי מה שמומלץ כאן בפורום אין להם

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  25. שלום לכולם .. חבר שלי לפני קניה של HDD חיצוני והוא רצה לדעת כמה דברים וגם להעשיר את הידע שלו בנוגע לרכיב. 1. באיזה טכנולוגיה משתמשים ב- HDD חיצוני ? בדומה לפנימי ? עם דיסק ומחט ? או אם לא אז איך ? כי הרי הרכיב מאוד רגיש , אז אם זה יהיה חיצוני זה עלול להיות פגיע יותר לא ? 2. איזה חברה הכי משתלמת היום לקניה ? הכי טובה שאפשר להשיג ? חצי טרה . 3. מדובר על HDD חיצוני בעל חיבור E-SATA בלבד .. מה המחירים שלו נעים בערך ? תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים