עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, יש לי מחשב ישן מלפני 6 ששנים, להלן הפרטים הרלוונטים: לוח אם: Gigabyte P55-UD3R http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3162#ov עוד פרטים פחות חשובים: מעבד: I5 750. כרטיס מסך Ati radeon 5850. הארד דיסק Western digital caviar black 1TB וזכרון פנימי 4GB. המחשב מאוד איטי ולפי ההתרשמות שלי מכמה בדיקות - ההארד דיסק הוא הבעייתי פה ומעבר ל-SSD יכול לעזור. בינתיים אני חושב לקנות את הדגם הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14819 לגבי תמיכה בלוח אם: על פי רפרוף ב-Specification של הלוח אם, נראה שהוא תומך ב-Sata2 3Gb/s. בנוסף מבדיקה ב-Bios יש לי אפשרות לעשות Sata AHCI Mode (הבנתי שזה חשוב ל-SSD). השאלות: 1. האם צפויים לי בעיות או שה…

2. Started by Aner,

איזה סוג מדיות מומלץ לקנות עם הצורב החדש? מינוס או פלוס? מה זה משנה בעצם? (מלבד המחיר) כמו כן, האם הכוננים של NEC אכן דורשים מדיות "איכותיות" יותר?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  3. אהלן. אז הסכום, כפי שאמרתי קודם גג 450 ש"ח. יש את הסיגייט הפופולארי. אבל לפי חוות דעת זה מתחלק ל2: החצי הראשון אומרים שהוא פשוט טס, עם עומס מרביץ, כמעט ומגיע לראפטור בביצועים וכונן משתלם מאוד (רק 315 ש"ח בKSP עם אחריות ל5 שנים) החצי השני (שהבנתי קנה מאייבורי/KSP/סקייפיסי) טוען שהכונן התקלקל להם אחרי תקופה קצרה, ויש איתו בעיה. השאלה היא איזה כונן לבחור. ואם נגיד בחרנו בסיגייט 500GB 32MB, האם עדיף לי לשלם 80 ש"ח יותר כי קניתי מ'פנדה מחשבים' ולא מ'KSP' והסיכוי ששם המוצר יתקלקל קטן/אפסי. בכל מקרה, הכנתי כאן רשימה של 3 חנויות שיעזרו לכם להמליץ לי, ולי לבחור. KSP: DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II HDT725050VLA360 340 ש"ח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS…

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by aviv00,

Host Reads : 12TB Host Writes : 11TB NAND Writes : 25TB CrystalDiskInfo 6.3.0 למה אני צריך להתייחס אם אני רוצה לחשב בערך מתי ה SSD WEAR OUT ? ל HOST או WRITE ? תודה עריכה: NAND Writes : 25TB זה הכמות שנכתבה

5. דיסק קשיח פנימי Seagate דגם Barracuda נפח 3 ג'יגה מודל ST3000DM001, תפקד כדיסק קשיח משני, כבר לא באחריות, נרכש לפני כ 4 שנים, לאחרונה התחיל לעשות בעיות של כתיבה/קריאה איטית של קבצים, אבל רוב הזמן עבד תקין למרות זאת, פשוט מעט לאט יותר, הרצתי chkdsk /F /R /X, בהתחלה כתב שאין Bad Sectors, בהמשך הבדיקה כתב שיש בעיה, לא זוכר איזו בדיוק, נראה לי שמצא Bad Sectors. כתב שאין מספיק מקום כדי לתקן את התקלה, לאחר מכן כתב שחלה שגיאה בקריאה מהדיסק והפסיק את התהליך. חשבתי פשוט לבצע פרמוט מלא לכונן, אבל מאז ביצוע ה chkdsk הכונן נעלם, Windows 10 לא מזהה אותו יותר, כאמור, לפני כן היו מעט סימפטומים בעיתיים, אבל עדיין עבד ללא תקלות, למעט זמני תגובה מעט איטיים יותר. לוח האם הוא G…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי NERO 6 ורציתי לדעת איך אני יכול לצרוב partition magic על דיסק ולעשות אותו bootable כדי שאני אולכ להעלות את ה partition magic לפני התקנת הוינדוס בשביל לסדר את המחיצות ולפרמט וכו'

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  7. אהלן, ההארדיסק שלי כל הזמן מתנתק בזמן עבודה, הבאתי עוד הארדיסק כדי לגבות את כל החומר שנמצא על ההארדיסק שמתנתק וזה פשוט בלתי אפשרי לעשות העברה לקבצים מכיוון שהוא מתנתק אחרי כמה דקות.. אחרי שהוא מתנתק אני עושה ריסט ולפעמים הוא לא חוזר אז צריך עוד ריסט.. מה אפשר לעשות? אני רק רוצה לגבות את החומר שנמצא עליו ואז לזרוק אותו.. תודה רבה וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by crazydiamond,

שלום לכולם לאחר התלבטויות רבות החלטתי לקנות את הצורב של נק - 3500 ההתלבטות היתה בינוו לבין הפיוניר A08 והחלטתי ללכת על הנק לאחר שנוכחתי לדעת שה נק לא נופל מהפיוניר בביצועים שלו אלא משתווה אליו ואפילו מתעלה עליו וגם המחיר זול יותר ועוד בונוס של שנתיים אחריות. יצא לי לבדוק אותו עם מדיה של סילבר ליין - ritek g04 מהסוג הפחות איכותי והוא צרב עליה בלי בעיה במהירות X4 ורואים את הסרט טוב וללא קפיצות. מישהו יודע האם נק פתרו באופן סופי את בעיות הקריאה של הצורבים שלהם בצורב הזה - האם הוא יוכל לקרוא תקליטורים שרוטים בלי בעיה או שהבעיה עדיין קיימת? בנוסף האם מישהו חושב שעדיף ללכת על הפיוניר במקום ה-נק - שיגיב ויציין למה אני מדגיש כי ההתלבטות היא רק בין שני הצורבים הנ"ל - LG 4160 לא בא…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  9. אין עניין של תקציב אני צריך SSD של 120-128GB ראיתי שיש כמה חברות להלן: Sandisk SDSSDP-128G-G25 128GB SSD SATA III ב295 ש"ח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB SSD SATA III ב295 ש"ח Transcend SSD370 TS128GSSD370 128GB SSD SATA III ב315 ש"ח Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD Sata III MLC Retail ב330 ש"ח רציתי לדעת מה הכי איכותי מבין כולן? באינטרנט כתוב שעשו להם בדיקה והקינגסטון אכל את כולם בנתונים שלו האם זה נכון? יש לכם המלצה לכונן יותר טוב ממה שכתבתי פה? משהו איכותי בלי בעיות?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם אני רוצה לרכוש כונן SSD חדש בנוסף למה שיש לי כרגע, כיון שזה שיש לי כרגע הוא בנפח של 60GB והוא מתמלא ע"י המ"ה מאוד מהר. אני מחפש כונן SSD מהיר בנפח 128GB+ שלא ייסתם מהר ושיתן ביצועים טובים. כרגע יש לי : [TABLE=width: 310] [TR] [TD=class: xl65, width: 310]Corsair GT Series 60GB CSSD-F60GBGT-BK SSD תודה על ההמלצות[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  11. Started by blacklfag,

(אני מצטער מראש אם זאת שאלה מטומטמת) להורים שלי יש מחשב מקרטע שלאחרונה בקושי עובד, ולי יש אצלהם מחשב נורמלי שלא בשימוש. האם זה אפשרי להעביר את הHD מהמחשב הראשון למחשב השני, ביחד עם כל המערכת הפעלה והתוכנות שמותקנות על גבי הדיסק ושזה יפעל בלי בעיות מיוחדות (מעין "השתלת מוח")? כלומר, אם אני אתקין את הHD של המחשב הראשון בשני ואדליק את המחשב, מה יקרה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by mzlbat,

היי קיצור מישהו הציע לי אייפוד קלאסיק בנפח 120GB במאה שקל ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש בזה כמו בדיסק און קיי ? (יענו אני מכניס את הUSB ואני ישר רואה עוד כונן במחשב שלי ? )

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by maayan76,

האם מישהו יודע להגיד לי היכן אני יכול להשיג מארזים או מיגונים נגד אווירה קורוזיבית/רטובה עבור טאבלטים או ניידים או מחשבים: אנו עובדים בסביבת ייצור של צריבה כימית של מתכות. כל ציוד מחשוב ששמנו באווירה זו לא שורד שנת עבודה מלאה. האם יש למישהוא פתרון ?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by Alexkmr,

יש מגבלה כלשהי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by bry10,

מה ידוע על הרד דיסק 120 maxtor 7200 rpm 8 mb באפר, איך הוא בהשואה לW.D אותו סוג ואותו מחיר 544 שח שניהם רק שWD יהיה רק בעוד כמה ימים ? תודה לעונים

16. אני עומד לקנות שם דיסק (DVDRAM OPTODISK 9.4 GB דו צדדי) מישהו ניסה אותו?ואם כבר אני שואל, אז כדאי לקנות שם DOK 1GB של וורבטים ב195 שקל? איך הDOK הזה לעומת סנדיסק מיקרו CRUZER U3 שזול ממנו במקצת?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by benisty2,

אני רוצה לקנות DVD ביתי טוב במחיר סימלי 800-1200 ש'ח תעזרו לי בבקשה תודה גל .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Mike_Shinoda,

שלום, תככנתי היום לרכוש Samsung EVO 250GB ואז הציעו לי את הכוננים הללו בהנחה: Crucial SSD 120GB M500 SATA 3 OPAL 2.0 ב-292 ש"ח Plextor SSD 128GB M5 Series MLC 2.5" SATA 3 ב-378 ש"ח האם המחירים הללו משתלמים בשביל להתפשר על הקיבולת והמהירות? או שהחסכון לא כזה משמעותי?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  19. הצורב DVD נדפק לי היום, בנתיים אני ישים את אחד הCD R הישנים שיש לי פה איך אני צריך לכוון את הג'מפרים ? ומה כדאי לשים ? מה יותר טוב ? LG GCE-8525B Samsung SW252

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  20. Started by Sicarius,

כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX ממשק: SATA 2 - 3Gb/s , SATA 6 Gb/s נפח: 1000 GB SSD (Flash): לא סדרה: Caviar Black זכרון נדיף(Buffer): 64 MB מיקום: פנימי גודל: 3.5 אינטש מהירות: 7200 RPM יצרן: Western Digital מומלץ? אם לא, אני מעוניין לרכוש כונן קשיח פנימי בגודל1 או 2 טרהבייט. תנו המלצה למשהו מדהים, חסכני בחשמל, ברמה מאוד גבוה, עמיד לטווח ארוך, קיצר איכותי. עד 1 אלף שקל. והאם יהיה לי מקום לחברם: זה הלוח אם, אם אני לא טועה: nForce430 ... AM2 GF6100 AMD MSI

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, מדובר בכונן קשיח של חברת היטאצ'י deskstar 320GB. כונן זה למעשה הכונן הראשי שלי, עליו מותקנת מערכת ההפעלה. פעם בכמה זמן, (פעם בכמה ימים), הכונן עושה תקתוקים ונראה כאילו המחשב תקעיה אחת גדולה והכל זז לאט. בדקתי את זה בתוכנת hd tach וכשכונן במצב הזה מהירות הקריאה שלו עומדת על 1.4 מגה בשנייה. לעומת 60-70 שהוא אמור לעבוד בהם. הבעיה נעוצה בכך שכשאני מנתק את הכונן ומחזיר אותו הוא "מסתדר" לכמה שעות. ככה שאני משוכנע שאם אלך איתו לחנות שממנה רכשתי, לצורך העניין מדובר בKSP אבל לא משנה יותר מידי, אני מניח שבכל חנות יגידו לי שזה בסדר וזהו. בכל מקרה אשמח לעזרה. מיכאל.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Shlagr,

יש לי שני דיסקים קשיחים אחד ישן של 40 ואחד יותר חדש של 80 בקיצר פירמטי ויש לי רק מחיצה אחת ההר דיסק השני לא מופיע לי.... והוא מזוהה בוינדוס ללא שום בעיה הוא מופיע במנהל ההתקנים... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by telzur,

שלום לכולם[glow=red,2,300][/glow] אני קונה מחשב חדס ורציתי לדעת איזה דיסק קשיח לקנות אין לי ממש הגבלה בתקציב אבל אני רוצה 250g בבקששששששה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  24. Started by Gliding,

היי, קניתי את NEC 3550A. עכשיו אני צורב איתו קובץ ISO בעזרת NERO...וצצו לי כמה שאלות: 1. האם זה בסדר שהקאש שלו נמצא כל הזמן בתנועה? יעני הוא מגיע ל-100 אחוז ואז פתאום מתחיל לרדת ל-0 וחוזר שוב ל-100? 2. איזו תוכנה משמשת לצריבת DVD? שמעתי על POWER DVD 5... תודה מראש, שחר

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  25. אוקיי אז הסתכלתי על דיון ההמלצות, בן חודשיים פלוס כבר מה שדיי משנה כשמגיעים לטכנולוגיה. רציתי לדעת מה הכי הכי מומלץ שבכל מפרט חדש תוקעים? 120 שקל הכי פשוט ומומלץ ונפוץ שעושה הכי פחות בעיות..לא צריך איזה טכנולוגיה מסובכת שכנראה שמשתמש ממוצע כמוני לא יבין מה לעשות איתה, מיועד בשביל לצרוב בצורה הכי פשוטה שיש עם הNERO המיושן שלי. עכשיו אני הולך לקנות מ www.ksp.co.il כי הסניף שלו במרחק 5 דקות נסיעה ממני ולא אכפת לי מאמינות שממינות..כולה צורב אחד לא עסקת מליונים. בקצרה: צורב DVD 120 שקל , הכי מומלץ , KSP - שוט!

• 2 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים