עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by hofit_s,

שלום, יש לי צורב DVD של NEC. במשך השנתיים שהוא חי הוא בקושי צרב עשרה דיסקים. בקיצור רציתי לצרוב תמונות על דיסקים של DVD והוא מסרב לצרוב עליהם. הוא צורב רק על דיסקים של מוזיקה. ניסיתי לשנות בפנים את ההגדרות שלו, הגעתי לאיזה מסך ב"מאפיינים" שאומר שצריך לבחור איזור, בחרתי ישראל וזה עדיין לא עוזר. למישהו יש מושג למה הוא מסרב לצרוב? תודה. חופית.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by overload,

USB SanDisk Mini 512MB מה אתם חושבים? המחיר טוב והוא גם נראה טוב, איפה הקאצ'?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  3. אני מנסה להתקין XP הוא לא מזהה את כונן הSATA, אני צריך את הדיסקט, אני מחפש אותו בכל מקום, גם באתר של MSI וגם של SIS זה הלוח: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=661FM2-LSR מישהו יודע אולי איך מכינים את הדיסקט, כי מה שהורדתי משני האתרים לגבי SATA/RAID אין בו אופצייה להכין דיסקט ניסיתי גם להעתיק קבצים זה לא הלך אולי למישהו יש את הדיסקט/יודע מאיפה?! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  4. אהלן, החלטתי שאני רוצה לפרמט את המחשב שלי, כרגע זה המפרט שלו: Intel i5-750 Gigabyte P55A-UD3 Manli Radeon 5850 G.Skill DDR3 2048X2 1333MHz Western Digital WD50000AKS 500GB על לוח האם יש 4 כניסות של SATA2 ושתי כניסות בלבד של SATA3. הבקר הוא של מארוול. כיום הכונן מחובר ב-SATA2, כי הכונן עצמו מסוגל לעבוד עד מהירות של SATA2. לאחר ההחלטה לפרמט את המחשב חשבתי אולי לשלב כונן SSD + הדיסק הקשיח הנוכחי. להתקין את הווינדוס כמובן על הכונן SSD, מה שיהיה מקום להשתמש בשבילי וכשיתחיל להיגמר לעבור לקשיח. אם שניהם לא עובדים על אותה מהירות יכול להיות איפשהו צוואר בקבוק? אם כבר לקנות, לקנות את ה-850 של סמסונג או להישאר עם ה-840 EVO? עד כמה משנה הטכנולוגיה החדשה של ה-3D? יש צורך לבצע RAID ב…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by tibia,

צריך צורב dvd בתקציב של 300 אמרו לי אולי נק אבל אני לחא מבין ולכן אני שואל אותכם. אם אין לי כונן רגיל אז אם אני קונה צורב DVD אז זה גם כמו כונן?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by בועזיזו,

יש לי כמה שאלות קצרות אשמח לעזרה מכם. רכשתי כונן קשיח חיצוני חדש "3.5 Verbatim, 640GB. 1. האם ה-XP אמור לזהות אותו מייד? 2. האם צריך לפרמט אותו? 3. האם אני אמור לכבות אותו בסוף כל שימוש? 4. לשמירת תמונות וסרטים התהליך הוא רק "גזור"-"שמור"? 5. איך אני נותן לו הוראה לגיבוי קבוע של כל המחשב?(אם צריך) 6. יש דרך להעביר את כל קבצי התמונות יחד, למרות שהם מפוזרים במחשב? אגב "הפיקסה 3" ריכז אותן, אם זה עוזר במשהו? אם מישהו רוצה להוסיף עוד משהו שיכול ללמד אותי על כונן-קשיח-חיצוני אשמח מאוד. חג שמייח לכולכם ותודה רבה על הבמה.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by shuky123,

המחשב שלי, win XP קרס. לאחר נסיונות לא מוצלחים לאתחל אותו - הכוונה להמון הודעות שגיאה ובסוף כשלון מוחלט, הוספתי דיסק נוסף שיש ברשותי ועליו התקנתי מערכת הפעלה נוספת - winxp בזמן ההתקנה מערכת ההפעלה זיהתה כי ישנם בעיות עם הדיסק הנוסף וביצעה סריקת דיסק. הדיסק עצמו היה מחולק ל- 3 פרטישינים, אני עכשיו מצליח להכנס ל-2 מתוך ה-3 ואילו ל-3 אני מקבל את ההודעה הבאה: the file or directory is corrupted and unreadable יש על הדיסק חומר חשוב, איך ניתן להגיע אליו כאשר ההצעה ללכת לחברה שעושה זאת בתשלום לא באה בחשבון. ניסיתי את התוכנה מהאתר ntfs.com אבל גם היא אינה מצליחה לראות את הדיסק הנ"ל אשמח לעצה או כיוון כלשהו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום חברי הפורום יש לי חבר שבחופשה בתאילנד (בנקוק) הוא הסתנוור שם מכל חנויות(יותר נכון קניונים) של אלקטרוניקה והתחיל לקנות חיקויים. אני במקרה צריך כונן חיצוני האם אפשר לסמוך על המוצרים שם? האם המוצרים האיכותיים זולים משמעותית מהארץ או שאין הבדל גדול (ועדיף אחריות)? הבנתי שיש שם כמה מפעלים גדולים של כוננים ושהיה עליית מחירים בגלל ההצפות שהיו שם. מה שמעניין אותי זה מהאמינות, המהירות והמחיר פחות מהניידות. איזה מכשיר יותר מומלץ? לא צריך יותר מ 2 טרה. מה כדאי לבדוק? והאם מישהו מכיר חנות/מקום מומלץ? תודה מראש והמשך יום טוב.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  9. זקוק לצורב שעובד הרבה!ניסיתי לתקן את הצורב,אבל המנגנון המכני נדפק. תקציב?במחירי היום עד 250שקל. יש פיצ'ר שכדאי לחשוב/לעבור להשתמש בו שבא בחשבון? מה זה בידיוק LIGHT SCRIBE?זה שימושי?זה מצריך רכישת דיסקים מיוחדים? עריכה:לא אכפת לי SATA,יש לי מקום,והאם זה ישנה בעבודה?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  10. יש לי win vista ושני כוננים: C ו-D. על כונן C מותקן מערכת ההפעלה והוא מלאה כמעט עד אפס מקום וכונן D הוא כונן שונות שבו יש הרבה מקום פנוי (הוא לא ריק!). אני רוצה להעביר זיכרון (משהו כמו 10GB) מכונן D לכונן C (ויש בכונן D 10G פנויים ויותר). ביאזה תוכנה אני צריך להתשתמש? ניסתי כבר את Partition Magic ומשום מה אני חושב שזה לא עוד על win vista. ניסיתי את Paragon Drive Backup והוא מחייב שכונן אחד יהיה ריק לגמריי. מישהו מכיר עוד דרך, שעובדת?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by דאגלס,

הי, קניתי מחשב חדש והתקנתי XP 64bit במהלך ההתקנה ביקשתי לעשות מחיצה 250 ג'יגה וחשבתי לתומי שעכשיו יהיו לי שתי מחיצות C ו D כ"א בערך 250 גיגה. כרגע מה שקורה זה שיש לי רק כונן C עם 250 גיגה, כאשר הדיסק הוא 500. מה אני יכול לעשות?!! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  12. תשמעו בזמן שצורבי 12 ו16 עוד מעט יוצאים והשוק מלא ב8X אני לא מוצא דיסקים כאלו רק 4 מישהו יודע איפה אפשר למצוא של במהירות 8? ולא בחול

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  13. קיבלתי 25 דיסקים של 700 מגה ומחברה שקוראים לה CODEX משהו שמע?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by eyzo,

שלום ברצוני לדעת אם לאחר חיבור דיסק קשיח למחשב באופן חיצוני כדיסק אונקי למחשב או פנימי כדיסק קשיח של המחשב עצמו, הוא זוכר פרטים מזהים על המחשב אליו הוא חובר והאם אפשר למחוק את הפרטים המזהים האלה. אותה שאלה לגבי דיסק אונקי. האם פירמוט יעזור למחוק את כל המחשבים אליהם חובר הדיסק?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  15. שלום, שלוש שאלות לי: 1. האם ניתן להפוך את הצורב ל- Region Free? 2. מה דעתכם על הצורב? מישהו התנסה איתו ויכול לתת טיפים או כל מידע? 3. מה זה Book Type Stting? תודה...

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by pazer005,

בהמשך להשוואת מעבדים וזכרונות, עשיתי את אותו הדבר לכוננים קשיחים. והפעם עשיתי חילוק של כמה שקלים עולה כל ג'יגה שלכם. עשיתי הפרדה בין ATA, SATA, SATA2 ו-USB. http://rapidshare.de/files/18275620/_____________.xls.html

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by gueta_o,

תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  18. יש לי הרדיסק 200 גיגה כמחיצה אחת NTFS , עכשיו אני רוצה להפריש מזה 30 גיגה שיהפוך לUNPARTITIONED SPACE בלי לאבד את המידע, אפשרי? אני יודע שאפשר לעשות את זה, השאלה היא בקשר למידע שיאבד. אני חושב שאי אפשר לעשות את זה. מכירים דרך ?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  19. SSD CRUCIAL 128 קניתי אותו לפני כמה ימים ורציתי לדעת האם אני קודם מחבר אותו בתור הרד דיסק רגיל מעלה את הווידוס מפרמט אותו לNTFS? או שקודם אני מתקין עליו ווינדוס ? וכנ"ל לגבי עידכון קושחה ... האם אני יכול להתקין עליו ווינדוס ואז לעשות עידכון קושחה או ששוב לחבר אותו כהרד דיסק רגיל לעדכן אותו ואז להתקין ווינדוס? ובמדריך לSSD לא מצאתי תשובות לזה... בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  20. רוצה לקנות הארדיסק חיצוני '2.5 (כדי לא אצטרך חשמל וגם בגלל הגודל). המטרות הן: 1. לקחת את מידע שלי איתי (המטרה העיקרית). 2. אם אפשר להריץ ממנו מערכת הפעלה (כמו 2000 , אקס-פי או ויסטה) כמובן בלי שימוש בהארדיסק פנימי אחר. 3. גיבוי הדדי כל תקופה (ממחשב שלי להארדיסק הנייד ולהיפך) 4. העברות מידע מידי פעם (שירים, סרטים ...). חשוב שיהיה אמין !!! כי מידע כמו אצל כל אחד הוא קריטי מבחינתי. מצד שני לא בא לי לזרוק כסף תקציב זה עד 600 ש"ח אבל עדיף פחות למרות שאם יש משהו מאד מיוחד אז מוכן להשקיע אפילו יותר! גודל 120GB זה המינימום אפילו זה מעט מידיי עדיף 160-250 GB. אגב ראיתי מבצעים על VERBATIM (באופיס דיפו) ועל MAXTOR (בבאג) מה אתם יודעים על דגמי הארדיסקים הניידים של חברות האלה? תודה ל…

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by Gosha,

עד היום בבוקר היו לי שתי כונני DVD במחשב, אחד קורא והשני צורב והחלטתי להוציא את הכונן DVD הקורא מהמחשב בגלל שכבר אין בו כמעט שימוש. עשיתי את מה שעשיתי, רק הצורב נשאר - אבל כשאני פותח את 'המחשב שלי', הצורב מזוהה כאות "E:", מה שהוא היה קודם, ולא התחלף ל-"D:", מה שהיה ה-DVD הקורא. מה עלי לעשות כדי לשנות את ה-Drive Letter שלו ל- D?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  22. עשיתי בכונן הזה שימוש לפני איזה שבועיים והכול עבד בסדר ועכשיו פתאום יום בהיר אחד אני בא לעשות ריסט למחשב והווינדואס מציג לי הודעה שגיאה : WINDOWS - DIVE NOT READY THE DRIVE IS NOT READY FOR USE ; ITS DOOR MAY BE OPEN. PLEASE CHECK DRIVE A: AND MAKE SURE THAT A DISK IS INSERTED AND THAT THE DRIVE DOOR IS CLOSED קיצר אני לא מבין מה הולך כאן שפתאום הכונן הקטן לא עובד והמנורה הקטנה גם לא עובדת הוא פשוט לא מנסה אפילו לקקרוא.. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  23. שלום רב! אני רוצה לקנות זיכרון נייד (DOK) בסביבות 200 ש"ח יש SanDisk Cruzer® Micro 8GB שעולה בסביבות 130 ש"ח אחריות לכל החיים באייבורי. ויש SanDisk Ultra® Cruzer® Titanium 8GB שעולה בסביבות 190 ש"ח ויש Extreme® Cruzer® Contour 8GB USB Flash Drive שעולה בסביבות 200 ש"ח ויש זכרון נייד מבית Ceon דגם Unit Drive 16GB שעולה 220 ש"ח אחריות לכל החיים באייבורי. מה ההבדלים בין הדגמים ומה מועיל ה U3 של סאן דיסק, הרי אפשר להכין לבד תפריט הפעלה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by UnwiZ,

שלום, רכשתי לאחרונה כרטיס USB בשם SanDisk Cruzer Edge 8GB. בשביל לאחסן בו העברתי קבצים לכונן שלו שמצאתי בתקיית המחשב שלי והתעלמתי מהתוכנה שקפצה עליי וניסתה להתקין לי כמה תוכנות (גוגל כרום ועוד תוספת לאיביי באקספלורר או משהו כזה... תאמינו לי שסיירתי בתוכנה וחיפשתי לראות אם יש בה משהו אחר אבל זה הדבר היחיד שמצאתי בה), שמתי לב שכשאני מנסה להעביר קובץ גדול (נגיד 6GB, כאשר להזכירכם הכרטיס הוא של 8GB) זה לא מאפשר לי בטענה שאין מספיק מקום אפילו שמצויין שזה 8GB. חשבתי שזה יותר הגיוני שלכרטיס הזה תהיה תוכנה או דרך לעקוף את הבעיה אבל כלום. איך ביכולתי להעביר את הקובץ היחסית "גדול" לתוך הדיסק און קי? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by lirancoh85,

מדוע כל כך הרבה זמן של ניסויים הדיסקים הקשיחים (ביחד עם הכוננים האופטיים) אלה הרכיבים היחידים שלא מצליחים לשפר במערכות של ימנו, הרי הדבר היחידי שהשתנה במהלך השנים האלו זה הנפח אבל המהירות עדיין נשארה כמעט אותו דבר.? והאם משיהו יודע למה ה HD הוא צוואר בקבוק למערכת (מהבחינה הפיזית) אשמח לשמוע תשובה.. שבת שלום.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים