עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by rk666,

מישהו מכיר את הדיסקים הנ"ל של HP תחת הקוד שמצורף בתמונה. ויודע אם הם שווים משהו? כי לפי מה שאני זוכר מפעם, CMC היו לתקופה דיי ארוכה למיץ של הזבל(חוץ מההתחלה שאז הם נחשבו סבירים).

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Pleomax,

מישהו מכיר את החברה? האם המדיות שלהם נחשבות איכותיות http://www.nashuamedia.eu/

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

מישהו מכיר אותן? איך הן נחשבות? כי הן צורבות לי יפה על X40, בלי בעיות מיוחדות...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. השגתי במחיר ממש טוב ספינדל של 25 דיסקים של MORRISON DVD-R X8 קניתי אותם כי היה כתוב שהם TY ובאמת הם TY לפי מה שני רואה. הנה תוצאה של סריקה של סרט שצרבתי ב X8 אגב יש לי NEC3540 והוא גם מזהה את המדיה הנ"ל בתור X12. איך זה הגיוני שTY תיתן תוצאה כה גרועה? אני ינסה לצרוב עוד דיסק או שניים ונראה מה יקרה אבל אני באמת לא מבין מה קורה פה. עריכה: הסריקה השנייה היא של אותו סרט רק על מדיה של RITEK עם קוד FUJIFILM03 שנצרבה ב X8, מאוד מוזר למה ה CDSPEED לא נתן ציון לסריקה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. שלום קניתי מדיות DVD-R של TEAC X8 10 ב 25 להשאיר או להחזיר? ד.א. TEAC עדיפים על SILVERLINE?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  6. Started by semca,

שלום! מרשותי קבצי מדיה נדירים וחשובים שאני מעוניין לצרוב,רציתי לשאול האם ובאיזו סוג,חברה מדיה כדאי לי להשתמש. בתודה מראש למשיבים.

7. Started by ice2k,

שלום קניתי מדית DVD-RW 4X של פיליפס במחיר של 8 שקל ליחידה (בקופסה) , רציתי לקבל דעות עליה עם מישהו מכיר , היצרן הוא CMC והקוד הוא CMCW03. כבר הרבה זמן לא עקבתי אחרי הנושא ובעבר אני זוכר את CMC כאחת החברות הגרועות. משום מה נראה לי שראיתי שבתחום מדיות הDVD יש לCMC הרבה יותר כבוד , אך אני זוכר במעורפל ויכול להיות מאוד שאני טועה. המחיר די מפחיד למרות שאפשר להשיג רייטק בכזה מחיר. באותה החנות היו גם ורבטים + כפול 4 אך במחיר 15 ליחידה זה פי 2 אולי אקנה אחת לגיבויים חשובים אך עדיין רציתי לדעת איך הפיליפס המדוברים (או יותר נכון המדיה קוד) כי המחיר זול והקנייה זמינה לי.

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  8. המותג Sabrent ממשיך לדחוף לנפחים גדולים יותר במחירים מאיימים בשוק האחסון הביתי - הפעם עם מהירויות העברה גבוהות במיוחד בשילוב עם המעבדים המודרניים מבית AMD לכתבה

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  9. אני קראתי באתרים באינטרנט ובפורום פה על זה שאפשר לעשות קרוס פלאש לH10A מה פירמוויר המקורי שלו (JL04) לפירמוויר של H10N שהוא JL11. הצורב היה בן כמה ימים יחסית אבל התלהבתי ולא היססתי לעשות את זה, אפילו שזה מבטל את האחריות. צרבתי מספר דיסקים ומסתבר שהם כולם דפוקים. כניראה בגלל שהם לא איכותיים אבל הם עבדו ליפני הקרוס פלאש. חיפשתי מלא זמן איך להחזיר את הפירמוויר המקורי של הצורב ומצאתי. :] החלטתי שאולי יש עוד אנשים כמוני שמחפשים אז החלטתי לכתוב את זה. אני לא אחראי לכל נזק שיגרם. אז ככה, בגלל שבעידכוני הגירסא של LG יש דבר שבודק את הגירסא המותקנת כבר בצורב זה לא נותן "לעדכן" אחורה. וזאת הבעיה שכולנו בעצם ניתקלנו בה (יותר נכון כל מי שניסה לעדכן אחורה). וכאן בא לעזרתינו הפירמוויר…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by mrbig,

שלום לכולם , אני קונה עכשיו SSD ומחשב חדש ועברתי בפורום ולא מצאתי מדריך מסודר להתקנה. מהמידע שליקטתי 1. יש צורך לבצע פרמוט של ה SSD דרך הווינדוס (בגלל נושא של ALIGNING) 2. יש צורך לוודא שבביוס מאופשר ahcii 3. אם יש אפשרות לחבר ל SATA 3 עדיף 4. צריך לעדכן קושחה של היצרן (FW ) 5. יש לוודא שפונקצית TRIM של וינדוס מופעלת. 6יש משהו נוסף ? ראיתי המלצות שונות בפורומים שונים על ביטול PAGE FILE וחלק אמרו שלא מומלץ , ומשהו לגבי הגיבוי של וינדוס ... יש משהו נוסף שמומלץ בהנחה שנפחם של הכוננים קטן יחסית וחבל לבזבז מקום על גיבויים מיותרים.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. מדריך ליצירת (Bootable USB Flash Drive (DOK לפני שמתחילים, יש לוודא שה- Bios של הלוח אם תומך ב- Boot from a USB Flash Drive בד"כ אפשר למצוא את האופציה תחת "Boot Device". יש לשים לב כי הפעולה תפרמט את ה- DOK וכל המידע עליו ימחק. 1. יש להוריד את התוכנה הכלים הנחוצים - מהקישור הזה קובץ ה- RAR כולל את התוכנה ליצירת ה- Bootable DOK וקבצי DOS שנזדקק להם. 2. נחלץ את הקבצים ונתקין את התוכנה - HP USB Disk Storage Format Tool 3. נכניס את ה- DOK ל- USB ונוודא שהוא לא נעול לכתיבה (אם יש לו אופציה כזו). 4. נפתח את התוכנה עם הרשאות מנהל (Vista) ונראה את החלון שבו נבחר בתיבה הראשונה (Device) את ה- DOK שלנו. 5. נבחר בתיבה השניה (File System) ב- FAT32 6. נסמן למטה את האופצ…

• 2 תגובות
    • 21.4k צפיות
  12. Started by ag43,

מדריך ניהול מחיצות אזהרה חמורה לפני התעסקות כלשהיא עם מחיצות: למרות שתהליכי שינוי גודל והזזת מחיצות אינן מסובכים כשלעצמם, תמיד יש סיכון לאבד מידע. לכן יש לגבות את החומר החשוב לפני שינוי גודל\הזזת מחיצה. כ"כ ישנה אפשרות ששינוי המחיצות יעבור בשלום אך בדרך ישתנה\ימחק סדר הטעינה בBOOTLOADER (עיין GOOGLE) והמחשב לא יטען את מערכת ההפעלה. בעיה זו פשוטה יותר לתיקון ע"י משתמש הממוצע ומעלה וניתן לקבל עזרה בפורום לשחזור הBOOTLOADER. למשתמשים שאינם מנוסים כלל מומלץ לבקש מחבר שמבין\להזמין טכנאי על מנת למנוע עוגמת נפש. לאור ריבוי הת'רדים בנושאי יצירת מחיצות, חלוקתן ושינוי גודל החלטתי לכתוב מדריך מפורט וידידותי ככל הניתן. נא לעיין היטב במדריך ורק אז לשאול שאלות (אם יש) בת'רד…

• 7 תגובות
    • 9.5k צפיות
  13. Started by yair_gobani,

PIO Mode 0 3.33MB/s PIO Mode 1 5.22 MB/s PIO Mode 2 8.33 MB/s PIO Mode 3 11.1 MB/s PIO Mode 4 16.7 MB/s DMA BSingle Word BMode 0 2.11 MB/s DMA BSingle Word BMode 1 4.22 MB/s DMA BSingle Word BMode 2 8.33 MB/s DMA BMultiple Word BMode 0 4.17 MB/s DMA BMultiple Word BMode 1 13.3 MB/s DMA BMultiple Word BMode 2 16.7 MB/s Ultra DMA Mode 0 16.7 MB/s Ultra DMA Mode 1 25 MB/s Ultra DMA Mode 2 …

• 20 תגובות
    • 5.3k צפיות
  14. Started by berner,

חברים שלום אני יודע שהמון פעמים עולה נושא איזה HD לרכוש אבל מתברר שלא תמיד יש את התשובה לכן אבקש תשובות ל: מה המשמעות של הסיומות של כל דגם הHD אם יש הHD שמתאים לשרת וגם למחשב נייח האם כל הHD מהדור החדש מגיע עם מאוור או צורת קירור כל שהיא האם הHD חצוני מגיע עם תוכנת גיבוי אשמח לקבל המידע בברכה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by rotman,

אני עכשיו באמצע פירמוט ראשון של HD של seagate 320 ג'יגה SATA אני מפרמט עם ה wizard של seagate ל dos ועכשיו הוא מבקש ממני לבחור cluster size. כמה לבחור?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אני רוצה לקנות צורב DVD ושמתי לב שבכמה מהם רשום ה DVD+R ו-DVD-R ואין לי מושג מה זה אומר ותנו לי הצעה לצורב טוב כי אני לא הכי בקיע בנושא הצורבים?

17. Started by yair71,

אתמול התקנתי תוכנה סמארט איך מתיחסים איך מונעים עד היום לא ידעתי שיש בעיות. האם מומלץ להוריד את התוכנה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  18. מה אומרות לי כל האותיות לצד השם של ההרדיסק ולגבי הפרשי המחירים באותה חברה ונפח??

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  19. ה SSD שלי - C4 מראה בתוכנת מידע 97% בריאות?? מה זה אומר ? שחלק מהמקום בכונן לא שמיש כבר?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  20. שלום לכולם, הרצתי בדיקה של התוכנה הנ"ל על אחת מהמדיות שלי, ולא הבנתי כל-כך איך לקרוא את הגרף. מישהו יכול להגיד לי אם זה מראה על מדיה/צריבה איכותית/לא איכות ? או שאין קשר ? תודה רבה לעוזרים 8) (תמונה מצורפת) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by evil spirit,

חח מילה או מה שזה, מה זה אומר לדבי הדיסק הקשיח?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by blade2,

מה אורך חיים ממוצע של הרדיסק? (אם זה משתנה לפי דורות או טכנולוגיות, אשמח לפירוט). יש לי על מחשב ישן הרדיסק 60 Gb, של WD או של Seagate, אני כבר לא זוכר, מלפני כמה שנים, ואני חושש שהוא ימות לי פתאום והמידע ילך לעזאזל, שווה להחליפו בהרדיסק אחר לדעתכם? אם כן, אז אחרי כמה שנים שהרדיסק קיים אתם מחליפים אותו מבחינה 'מניעתית'? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. האם יש לדסקים צרובים אורך חיים ולאחר זמן מסויים הם "פג תוקף" או אורך חיים בלתי מוגבל

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by bluz,

כולל מארז, עדיף עם חיבור לFIREWIRE ולא USB (אם כי אפשר להתפשר). תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  25. מה אני אמור להבין על הארד דיסק שלי מהתמונה הבאה? השתמשתי בתוכנה ACTIVE SMART שלא מזייפת והכי אמינה! אני לא מבין למה יש לי חץ כזה בצבע כחול עם המספר 35 ?.....זה בסדר? תמונה:

• 8 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים