אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב DVD של סמסונג דגם TS-H552U רציתי לדעת איזה מדיות הן הטובות ביותר לצורב הזה בפרט במהירויות הגדולות של X8 ומעלה. וכן האם יש מדיות לסמסונג שמהירותן X8 אבל הן נצרבות במהירות X12 .
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אהלן, יש מבצע בזיגזג לדיסקים לצריבה ומכיון שעוד מעט נגמרים לי רציתי לדעת מה אתם חושבים עליהם. על החברה, אם למישהו יש ניסיון ועל המחיר. ועוד דבר מה ההבדל בין ספינדל לקייק? https://ssl18.vds2000.com/zigzag2000/cgi-bin/pricelist.pl?department=CDR%20/%20RW#14
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי צורב DVD של Plextor (דגם 708A) ועכשיו אני מחפש מקומות לקניית מדיות DVD (+ או -) שיהיו באיכות טובה ובמחיר סביר. העדיפות למדיות מיצרנים מוכרים כמו Maxell, Verbatim, TDK, RICOH וכו'. אני פונה לצורבי ה DVD המנוסים שבפורום - מאיפה אתם קונים מדיות ? מצאתי חנויות אינטרנט בחו"ל שמוכרות מדיות DVD מצויינות במחירים מאוד אטרקטיביים, אבל הן לא שולחות לארץ. מישהו מכיר חנויות בחו"ל שישלחו לכאן ? כל אינפורציה שיש לכם בנושא תעזור...
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שמעו אני צרכן רגיל ואף פעם לא התעמקתי בנושא הדיסקים הריקים... מה שזול ריק ויש פה 700 מגה פנויים אני לוקח. יש לי מלא דיסקים של גי פי טי וסילבר ליין ועוד כמה זוולת כמו PRINCO . יש לי גם דיסקים של לפני 4-5 שנים ככה והם טובים . יש עליהם דאטה ויש גם דיסקים של מוזיקה אז אני לא מבין מהם הסיכונים ? מה אתם אומרים שאחרי זמן מסוים פשוט יעלם המידע מהדיסק? ואם כן אחרי כמה זמן..? ומה הכי מומלץ אם ככה? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי , אמא הלכה לסופר וקנתה חבילה של 50 מדיות לצריבה שעליהם רשום חברה בשם "Master Line" , עכשיו , אין לי מושג מזה ומיזה , אבל אח שלי הקטן פתח את זה... , ואי אפשר להחזיר... , אז רציתי לשאול , איך אני יכול לדעת עד כמה הם גרועות ואם בכלל כדאי לי להכניס אותם לצורב...
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש בחנויות דיסקים מסוג XEROX. היצרן הוא MCC...איך הדיסקים? איך היצרן?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר מכיר מקום בארץ שמוכר דיסקים איכותיים לצריבה? CD-R וגם DVD-/+R תודה.
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קניצי צורב חדש של MITSUMI 24*12*40 ואני מחפש מדיות לצריבה שעובדות במהירות 224 ומעלה ושל חברה טובה ולא יקרה תודה וכל הכבוד על גיוון הפורומים ;) ;)
-
- 16 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
קיניתי לא מזמן מחשב חדש עם צורב DVD של NEC 3500A עכשיו אני מכניס מדיה לצריבה בגודל של 780 MB של סילברליין מזהה המחשב אותה בתור אחת עם 700MB ודיסק על 800 MB של DCD LINE עם 68 MB העם זה מדיות דפוקות או שמה? אגב דיסק של DVD+R קורא מצויין
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום חברים קראתי פה היום בפורום הרבה דיונים אודות מדיות לצריבה, והמסקנה העולה מכולם היא שהמדיות הכי טובות הן של של Mitsui ושל Taiyo Yuden. (כולל את Verbatim המיוצרים ע"י TY). ניסיתי לחפש קצת ברשת איפה אפשר לקנות את המדיות האלה בארץ ולא הצלחתי למצוא מקומות (אגב, אתר "לירה" הפסיק למכור דיסקים, אלא מספק רק שירותי העתקה...). אשמח לשמוע ממי שיודע איפה אפשר למצוא דיסקים אלו בארץ (ואם יש כאלה של Verbatim, איך אני מזהה אותם?..) כמו כן, אמח לדעת איך למצוא אותם בחו"ל (אם אין כלל בארץ). תודה רבה רבה מראש (:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם המדיות לצריבה שמוחרים בזיגזג? BenQ ( ACER ) 250 CDR- 700MB - 80Min - Silver - 24X - CAKE זה יוצא 1.5 ש"ח למדיה. דיי זול הייתי אומר. למישהו יש ניסיון או שמע משהו רע עליהן? או המלצה על משהו אחר זול גם כן ואמין.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש כבר מזה הרבה זמן מדיות לצריבה של Benq בדגם של DJ Station. מישהו בבקשה בבקשה יכול לעזור לי למצוא איפה מוכרים מדיות כאלה?? אני צריך אותם דחוף! תודה רבה רבה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
איך המדיות DVD של LG לצריבה? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7978765&product=1&type=1
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ בחנות שעושה משלוחים מדיות DVD-R של Ritek מסדרת X באריזת Cake (בלירה זה חסר במלאי). http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=139&cat=371 דרך אגב, מה דעתכם על המדיה המסויימת הזו (Ritek G05)?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשית מדיות DVD-R לצריבה של חברת BRTECH מאוד זולות 25 ב 29 ש"ח, כשבדקתי את המדיה קוד שלהם היה כתוב MCC 03RG20 - מדיה קוד של וורבטים, השאלה היא האם מדובר בזיוף או במדיות איכותיות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה מדיות נחשבות לטובות וזולות לצריבה. הבנתי שיש אפשרות לדעת פרטים על כל דיסק לצריבה כמו מי היצרן של הדיסק ובאיזה שיטה הוא מיוצר, אבל לא הבנתי איך בודקים את הפרטים האלה. ובכלל אם יש למישהו לינק למקום שמסביר את הנושא הזה בפירוט אני ישמח. בגדול אני אחד שיש לו מאות דיסקים שנצרבו ע"י שני צורבים שכבר שבקו חיים. רוב שהמדיות שצרבתי עד היום היו מדיות זולות יחסית ובד"כ הייתי מרוצה, אבל לאחרונה כשהצורב האחרון שלי התחיל לקרטע (ונזכרתי שגם בצורב הישן זה קרה כך) שמתי לב לעובדה שדיסקים רבים נדפקים לי אלא אם כן אני צורב דיסקים על מדיה איכותית או במהירות איטית. בקיצור רציתי לדעת אם כדאי שאני ימשיך עם צריבה של דיסקים זולים כמו שהיתי עושה עד עכשיו או שאולי יש …
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
על מי אתם ממליצים? כמו כן, אני לא מוצא בחנות אוןליין מדיות לצריבה של יותר מ700 MB. מישהו מכיר חנות און ליין שיש בה? חוץ מזה לא בדקתי בחנויות "רגילות", אז מישהו יודע על חנות שיש בה בטוח מדיות לצריבה של יותר מ700? אני מתכוון ל800, 900 וכל אלה...
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה. עד עכשיו הייתי משתמש רק בדיסקים של Silver Line שידועים באיכות הדיסקים הגבוהה וזאת ע"פ הניסיון הארוך שיש לי איתם. לא הייתה לי אף בעיה עם הדיסקים שלהם, והמחיר גם זול מאוד. מה שעושה אותם למשתלמים ביותר. אבל מקריאה של כמה אשכולות כאן ראיתי שהVerbatim מומלצים לא פחות. אשמח לראות כאן הבהרבה איזו מדיות עדיפות. סילבר ליין? וורבטים? או שמא חברה אחרת? אם יש התייחסות שונה למדיות לצריבה CD ומדיות לצריבה DVD אז תפרידו ותאמרו איזו חברה עדיף בכל אחת מן המדיות DVD וCD.
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסקים לצריבה של דיוידי ואני רואה שיש הבדלים די גדולים בין חברות איזה חברה עדיף לקנות שרוב הצריבות יצליחו ולא יהיו כשלים ואחרי זה שהדיסק יחזיק הרבה זמן מעמד? תודה יואב
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע אם זה המקום המתאים, אבל מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מדיות לצריבה של DVD בגודל 8.5 (Dual Layer)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
על איזה דיסקים לצריגה אתם ממליצים בשביל סרטי DVD? אני מתכוון גם לדיסקים DVD וגם רגילים.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
-
המבצע הזה שווה? http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=DVD_RSL&Cat2Cat1ID=5392&Cat2ID=7550&aff=Zap〈=he מהירות 8... למרות שבמילא מה שאני צורב מצריך מהירות איטית ביותר,אבל עדיין... יש משהו שווה יותר בזול?
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מה ההבדל בין DVD-RW לבין DVD+RW באופיס דיפו יש את שניהם,אבל אני לא יודע מה עדיף.....
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
צהריים טובים אני צריך מדיות חדשות, בעיקר עבור הXBOX שלי... http://www.officedepot.co.il/(hf2jmgmgyijz4t45fw4e5e45)/catalogSku.aspx?id=700518&famid=5419&PR=QJ5 או http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=136&cat=23 ? הראשונות הם TY במידה והם מטאיוון ?
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-