עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by at,

יש לי הזמנות לקנות דיסקים לצריבה של DVD (נדמה לי DVD-R) של חברת BENQ ב 34 ש"ח לעוגה של 25, כדאי? איך הדיסקים שלהם? (מצטער אין לי סימני זיהוי אני לא יכול לראות פשוט שאלו אותי אם להביא לי אותם או לא) לפי התיאור שקיבלתי הם צריכים להיות כמו אלו שבתמונות למטה (אבל לא בטוח, התחתון הוא 25 יח' כנראה יותר משקף). אגב מה המחיר הסביר (שבו ניתן לקנות מדיה מחברה טובה) ליחידת מידה של DVD+-R וגם של DVD+-RW? תודה, טל [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by Impreza,

כמובן שאין לי כסף ל VERBATIM. אני משתמש במדיות הכחולות של TDK 55 שקל ל 25 דיסקים. באותם המחירים יש Silverline וכל מיני אבל TDK יותר איכותי מכל אלה לא? לפני כמה חודשים ראיתי מדיות DVD שונות של TDK אך הם עולים בסביבות ה 70-80 שקל ל 25 דיסקים למה המחיר כל כך זול למדיות הכחולות? האם הם באמת TDK אורגינל? אני משתמש בהם כבר הרבה זמן ובינתיים אין שום בעיה ותמיד זה מצליח לצרוב עליהם

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by itail,

המדיות האלה נחשבות לטובות יחסית? שוות 65 ש"ח ל-25 דיסקים? תודה!

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by zurkin1232,

אבא שלי קנה מדיות DVD של חברת SmartCom. DVD-R x4 מישהו מכיר? זה נראה לי לא הכי איכותי בעולם (בלשון המעטה). (אמרתי לו להתקשר קודם... )

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

איזה מדיות DVD-R מתאימות? אני צריך רק DVD-R לא DVD-RW ולא DVD+R ידוע לי שיש מדיות מומלצות ע"י החברה, אבל לא הצלחתי להוריד את המדריך מהאתר שלהם ואני צריך להזמין את המדיות כבר (כי הצורב אמור להגיע תוך כמה ימים) תודה.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  6. הי! לאחר שיטוט באופיס דיפו גיליתי 3 אזורי יצור למדיות. קראתי בארכיון הפורום דקות ארוכות ויצאתי מבולבל למדי. מה גם שמרבית ההודעות ישנות. אשמח אם מישהו יאיר את עיני בנושא. 1. מהו סדר האיכות ביחס למיקום המפעל? 2. האם חשוב להתעקש על כך? זה קריטי? 3. פלוס ומינוס - הבנתי שעדיף ללכת על הפלוס, נכון? (בהנחה בהצורב תומך בשניהם) http://www.cdfreaks.com/article/113 - זה לגבי ה- DVDRW אבל אני מניח שזה תופס גם לגבי החד פעמי, לא? 4. לגבי מחירים, מה המחיר האידיאלי לעוגה של 50? תודה על העזרה!

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  7. שלום. יש לי כבר ספינדל 50 DVD-R יוקרתי ויקר של וורבטים לצריבות גרנדיוזיות בלבד. הייתי מעוניין בספינדל נוסף אבל פשוט יותר לצריבות יום-יומיות על גבי דיוידי. יש לי צורב נאק 3520. הייתי רוצה לדעת - מה דעתכם עם ה- Ritek? מה שאני מחפש זה G04/G05 (זה הקוד)? ואם אני כבר הולך על זול - אולי כדאי לקנות dvd+R ועם ביטסטינג ל- דיוידירום? אגב, מישהו יודע מהו המדיה קוד המלא? תודה מראש מאור

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  8. Started by druide,

משום מה המדיות הנ"ל לא עובדות על הצורב שלי (LG GSA-4163B) מה יכולה להיות הבעיה? כי דיסקים אחרים כן עובדים (Silver line,TDK ואפילו של חברה סינית לא ידועה) ודוקא אלה לא (וכן בדקתי את המדיות על צורב אחר והם עובדות)

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by weamir,

אני יכול להמליץ לכם על מישהו בחו"ל שמוכר את המדיות הנ"ל במחיר מעולה!!! את המדיות הנ"ל של TDK לא ניתן להשיג בארץ. אני כבר רכשתי ממנו והן פשוט מצויינות מי שרוצה עוד פרטים, שיפנה אליי בפרטי

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  10. Started by IRIVERMAN,

ניתן להשיג כאלו במהירויות 8X ו-6X (בהתאמה) בארץ? אם כן אז איפה? אם לא אז מה האלטרנטיבה?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by דנדן,

חבר'ה, יש לכם המלצות לאיזה מדיות DVD±R מומלץ לקנות? בעקרון מחפש 4.7GB ולא DL אז אם יש הצעות תודה רבה (איך הדיסקים של BENQ?)

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  12. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני מעוניין לדעת אלו מדיות איכותיות, DVDRW, מתאימות לצורב LG4163, עד25 שקלים למדיה אם אפשר... תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by jamoos123,

שלום, אני משתמש מזה כשנה במדיות FUJI DVD+R x8, שהן למעשה TY עם קוד מדיה YUDEN000 T02 ואני מרוצה מאוד מאיכות הצריבה שלהן. המדיות הללו עומדות להיגמר לי, ומאחר שלא קניתי מדיות מזה כשנה אני די "מחוץ לעניינים" בכל הנוגע למקומות קניה של מדיות TY בארץ. שאלותיי הן: היכן ניתן והיכן מומלץ לקנות כיום מדיות TY בארץ? האם ניתן עדיין לקנות את מדיות ה YUDEN000 T02, או שיש כעת רק T03/TYG03? האם סדרת ה -03 נופלת באיכותה מה-02? הצורב שברשותי הוא NEC-3520A. תודה רבה מראש.

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. היום הייתי באופיס דיפו(סניף נס ציונה אם זה משנה). ויש על כל המדיות של VERBATIM(גם CD וגם DVD) הנחה של 50% על מוצר שני. אז קניתי לי DVD-R X8 VERBATIM DATA LIFE PLUS חבילה ראשונה של 25 דיסקים ב 110 ש"ח. חבילה שנייה של 25 דיסקים ב 110*50%=55 ש"ח. סה"כ 165 ש"ח ל 50 דיסקים משתלם לדעתי...

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  15. ראיתי בקרביץ 50 מדיות צהובות (הצד שעליו כותבים) ובאופיס דיפו 50 מדיות כסופות, מישהו יודע אם יש הבדל חוץ מהצבע?

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  16. היי. לפי זאפ הצעת המחיר הטובה ביותר שייכת לנועה, עם 140 שקל ל10 מדיות. השאלה היא אם מישהו מכיר חנות זולה עוד יותר?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by ringostar,

באמת הכי טובים שיש, רציתי לשתף אותכם בזה. קניתי מהם והאיכות דליקטס. את המדיות קניתי באתר lira.co.il

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  18. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

שלום שלום לכם, ובכן, לפי מספר ימים קניתי צורב חדש (LiteOn X32) ואיתו גם קניתי 25 מדיות של Sky אשר עושות רושם טוב מבחינת מהירות(עדיין אין לי מושג לגבי אמינותם לאורך זמן, אבל לא נדפקה לי אף מדיה בנתיים). רציתי לקנות חבילה של 100 מדיות מהחברה הזאתי, אבל לא מצאתי. לכן שאלתי היא, איזה מדיות אמינות, באיכות גבוהה אשר עומדות במהירות שנכתבה עליהן אפשר לקנות בחבילות של מאה? ובכלל המלצות על מדיות איכותיות. בתודה, גוסט דוג.

• 37 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. Started by core_i7,

האם האלטרנטיבה היחידה למחירי ההפקר בארץ היא להזמין מחו"ל?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  20. בשעה טובה קניתי צורב DVD (דגם 4163b של LG). אבל מדיות לצריבה עדיין אין. 2 שאלות: א. מה ההבדלים בין פלוס למינוס ומה עדיף? אשמח לקבל הסבר מתומצת ולא הפניה לאיזה מאמר ארוך (עקב קוצר זמן וחוסר סבלנות איתכם הסליחה). ב. מבקש המלצה למדיות לצריבה, איכותיות, אך לא יקרות (3 ש"ח ליחידה? לא מכיר כל כך את המחירים הסטנדרטיים) תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by eyahalom,

היי כולם, אני יודע שהנושא עלה בעבר, אך לא מצאתי עדיין תשובה סופית: אני מעוניין במדיות נורמליות, לא יקרות מדי, בעיקר על מנת לראות סרטים. אין לי צורך בצריבות מהירות מדי - מהירות אינה פאקטור. כמו-כן, אני אשמח אם תמליצו לי על מדיות פשוטות לצורב שלי, לא לצריבות ארוכות-טווח... תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by מר מקלדת,

האם זה בעצם אותו דבר בשם אחר? http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2204&c=22599 http://www.mediashop.co.il/Product.asp?Pid=202056&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=6&aff=Zap〈=he

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by moskitos,

שלום לכולם. אני מתעסק הרבה עם עריכה של סרטים והייתי רוצה לדעת איך המדיות של MCD ובכלל אילו מומלצות?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  24. Started by nathan932,

ברשותי צורב מסוג DVD RW NEC 3550. האם מישהו יודע באילו סוגי מדיות הוא תומך? (הכוונה דיסקים לסרטים, לא למוסיקה)

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by Black_eagle,

שלום.. אני מעוניין לקנות צורב DVD עדיין לא יודע אם LG או NEC. חיפשתי בכמה אתרי חנויות ולא מצאתי שמוכרים שם את ה DVD RAM . מישה יודע מה המחירים של DVD RAM? והאם כל הדיסקים של DVD הם RW? כלומר שאפשר למחוק אותם לכתוב עליהם שוב? ושאלה אחרונה האם שווה לקנות יותר LG או את NEC? האם התמיכה ב RAM חשובה? תודה.. ( עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי תשובות עדכניות)

• 1 תגובה
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים