אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
עומד ליקנות צורב כזה - במסגרת רכישת מחשב חדש רציתי ליקנות את הפיוניר הזה : http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1550 ואז ראיתי שאתם משלבים בהצעות שרצות כאן - את הצורב של LG שהוא עם ממשק SATA מה היתרון האמיתי של זה ? האם המהירות קריטית? ( שהרי מהירות הצריבה היא מכאנית ...לא? ) חוץ מיזה עוד שאלה: מה משמעות התכונה (+ DVD-RAM) שיש בצורבים? ומיקרת אותם ב50 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי דיסק 40 ג'יגה ATA שאותו אני מחליף בדיסק קשיח חדש 120GB SATA II עכשיו, הייתי רוצה להעביר את כל תוכנו(כולל הWindows) של הדיסק של ה40ג'יגה לדיסק ה120 החדש כולל הוינדוס(זאת אומרת להעביר את מחיצה C שהיא 10ג'יגה בשלמותה כולל הוינדוס ושה120 יעבוד איתה גם עם הוינדוס בידיוק איך שעבד עם ה40..) האם זה אפשרי? אם כן? האם הפרוצדורה קשה ומצריכה תוכנות מסויימות? ובכלל - איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה, אשמח אם תוכלו לעזור.. מידע טכני רלוונטי : הותקן wxp sp2 חדש , הבעיה מתרחשת לא רק בהארדיסק אחד , הראשון הבעייתי הוא 80GB W.D 7200RPM והשני דומה - 160 גיגה. ההארדיסק של ה 160 בן שנה ומשהו שחשוב לדעת הוא שעד עתה הוא היה במחשב שלי ולא זכורה לי בעיה איתו כמו שאני הולך לתאר (אבל יכול להיות שכן היה ולא שמתי לב? - אם יש ספק שזו הבעיה, אני אנסה שוב, אנא המשיכו לקרוא) הבעיה קיימת גם לאחר שפירמטתי את המחשב. והתקנתי הכל מחדש. התסמינים : כאשר עושים משהו שמערב קבצים בהארדיסק - ההארדיסק כל הזמן חושב וגם -הנורית של הארדיסק נדלקת ונכבית (כאשר רוב הזמן היא דולקת ומדיה פעם מפסיקה - משהו כמו 90% דולק מהזמן 10% לא דולק) יש לציין שכאשר המחשב לא צריך את ההארדיסק, הוא שקט ולא …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי את הדביק שלמעלה על צורבי DVD ועכשיו אני מתלבט בין 2 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418204 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424733 ה PIONEER עולה בערך 50 שקל יותר מה LG אז השאלה מה ההבדל ביניהם והאם זה משמעותי וכדאי ללכת על ה PIONEER? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
חברי הפורום שלום. לפי ההמלצה שקיבלתי בפורום זה, קניתי היום את ה SanDisk Cruzer Micro 2GB. אני רוצה להריץ עליו בדיקות ביצועים (benchmark), ולהוסיף את התוצאות לסטיקי שבפורום זה. לצורך זה, הורדתי את הגירסה החינמית של SiSoftware Sandra (גירסת Lite XI.SP1a) והרצתי את בדיקת ה Removable Storage. הבעיה היא שהבדיקה אורכת יחסית הרבה זמן (כמה דקות), ולפעמים היא נכשלת/מייצרת שגיאות (גרף התוצאות נפסק באמצע או נופל ל 0). להלן 3 תוצאות שונות שקיבלתי עם ה DOK שלי: בדיקה ראשונה: בדיקה שניה: בבדיקה זו גרף התוצאות נקטע באמצע. שימו לב שכאן יש פחות תוצאות. בדיקה שלישית: בבדיקה זו פירמטתי את הכונן (בבדיקות הקודמות שמתי קבצים על ה DOK) והעברתי אותו לחריץ USB אחר. בנוסף לשלושת הבדיקות הנ…
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי ה.ד וכונן DVDRW בממשק IDE. הCMOS מתעקש לזהות את הDVD כMASTER ואת הה.ד כSLAVE. יש מניעה/ירידה בביצועים בעקבות הקונפיגורציה או שאין סיבה לא להשאיר? ת'נקס, אביתר.
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לעשות ריסטרט או לבטל? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי כונן DVD רגיל וצורב DVD בצורב אני רואה את הסרטים המשוכתבים שצרבתי ובכונן הDVD הרגיל אני לא רואה אותם אלה רק את הסרטים הראשונים שנצרבו איך זה יכול להיות ?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
צפויה ירידת מחירים של דיסקים 8.5 ג'יגה אחרי בואו של PS3 לארץ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני מדמיין או לא, אבל כשאני מוריד לאט (נגיד ב100-150K) אז פעולות כמו UNRAR לוקחות הרבה הרבה פחות זמן מאשר אם אני מנצל את כל רוחב הפס שלי (600-640K), אגב, כל הפעולות מבוצעות על אותו דיסק קשיח, בגלל זה ההאטה בפעולות האלה (כגון UNRAR) קודם כל גרמה לי לחשוב בכיוון הניצול כתיבה של ההורדות מהאינטרנט...
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי איזה צורב מומלץ עד מחיר של 200 שקל פלוס מינוס? רק אציין שאני לא צורב הרבה. תודה
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הכונן של WD בנפח 250G (באפשר 16) עולה היום פחות מ 400 ש"ח הנקודה היא שאמרו לי לא להתקרב ל YD אלא ללכת על KS מה זה אומר ?ומה ההבדל ביניהם? לא ראיתי את האותיות האלו בסיגייט >>> אולי עדיף אותו או את מקסטור? תודה מראש למי שעונה
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מה שכתבתי בכותרת.. האם אפשר להעביר את כל הדברים שלי מהמחשב הישן ולמחשב החדש סתם עם כבל USB? כי אין לי כוח לצריבות כל זה כי במחשב הישן זה צורב CD ולא DVD
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי את ה ND-3550A והוא התחיל לזייף לי בזמן האחרון - לא לקרוא דיסקים (צרובים בד"כ...) כמו שצריך וכדומה... כבר לפני חצי שנה הוא החליט שהוא מפסיק לצרוב לי דיסקים של +R ותמיד הרגשתי שאיכות הצריבה שלו לא להיט... קניתי לפני איזה חודש PS2 וכל משחק צרוב שצרבתי עם הצורב הזה נקרא בצורה בעייתית ביותר או בכלל לא על ידי ה PS2. דיסקים צרובים מחברים נקראים בלי בעיות... זה מה שגרם לי להחליט לקנות צורב חדש. שתי שאלות לי אליכם - איזה שם יש ך 3550A בשוק, ואיזה צורב טוב ואיכותי אני יכול לקנות כדי שה Playstation יוכל לקרוא את הדיסקים בלי בעיה.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב dvd+rw בעזרת nero 6 וקבתי הודעה שהוא לא מצליח could not preform start of disk-at-once ניסיתי להתקין nero7 אבל זה לא עזר וקיבלתי אותה ההודעה. לצרוב dvd-rw אין לי בעיה - אז מה עושים ,ף למה זה קורה תודה מראש למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
-
יש לי כמו ירידת מתח בדיסק כאילו הוא מפסיק לפעול אבל הוא ממשיך לפעול אני רואה שהמעבד מגיע ל 50 אחוז עבודה הוינדוס ניתקע לשנייה ואחרי זה הכל ממשיך כרגיל כאילו לא הייתה בכללל בעיה מישהוא יודע אולי אם זאת בעיה פיזית בכונן או שזה אולי בעיה אחרת אני משתממש בוינדוס ויסטה ויש לי רייד 0 עם שלושה כוננים של 320 גיגה WD
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
תהליך הDV אחרי הצריבה (בASUS DRW-1608P3S או Pioneer 111) נמשך יותר זמן אפילו מהצריבה עצמה, למרות שזה אמור להיות רק קריאה? האם זה נורמלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם הDOK הזה... מידי פעם כשאני מכניס אותו למחשב, אז המחשב או שמודיע על שגיאה עם המכשיר (כתוב שהוא מצא חומרה חדשה והכל, אבל שום דבר לא קורה, וכשאני נכנס לdevice manager יש סימן קריאה על הדריבר, וכתוב שיש איתו שגיאה), בפעמים אחרות כשאני מנסה לעבוד עם המכשיר, אז הוא מופיע לי כרגיל, אבל ריק מתוכן (גם הU3 לא קיים), כאילו שהDOK ריק. וכמובן שמידי פעם הכל פועל כאילו אין שום בעיות. למישהו יש מושג מה דפוק עם זה?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם , שאלה שמטרידה .. צרבתי משחק בקובץ ISO בגודל 4 ג'יגה על גבי דיסק DVD . אותו משחק יש לי גם בחלקים קטנים של 40 קבצי RAR וגם אותו צרבתי על דיסק DVD . הבעייה היא שכשאני מעתיק את הקובץ ISO הגדול מהדיסק לשולחן עבודה , הקריאה של הצורב איטית להחריד ולוקח הרבה זמן עד שהוא מועבר במלואו לשולחן עבודה . מצד שני , את הקובץ המחולק ל-RAR-ים , אני מעתיק ידנית קבוצה -קבוצה של איזה 4 לינקים ולוקח הרבה יותר מהר (בסה"כ כמובן.כשאני בודק זמן אחרי הורדת כל הקבצים) . מה הסיבה לכך ? האם הבעייה בצורב ? בדיסקים ? או שכך זה אמור להיות (שקובץ גדול מועבר\נקרא בפרק זמן ארוך יותר לעומת אותו קובץ שמחולק לחלקים) . עריכה: 2 הדיסקים שעליהם נצרבו המשחקים , הם מאותו סוג בדיוק (אפילו באותה חבילה..א…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מחשב חדש, עבד טוב מס' ימים, עכשיו הויסטה מודיעה שמנהל ההתקן של הצורב לא תקין, ולא מוצאת אחר ברשת. הכונן הוא Lite On SGW-160P65 הוא לא מופיע במחשב שלי, אי אפשר לקרוא דיסקים. מופיע במנהל ההתקנים עם סימן קריאה. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב dvd ודיסקים של dvd silver line אכשיו אני מנסה לצרוב 4.7 גיגה וזה לא נותן לי למה?דרך אגב הדיסקים -DVD http://img255.imageshack.us/img255/9059/dddfd0.jpg
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע ממש מה המחירים של צורבים , בכל מקרה אני צריך צורב DVD שיקרא גם דיסקים רגילים וגם יצרוב דיסקים רגילים , גם יקרא דיסקים של דיוידי וגם יצרוב אותם . יש כזה דבר נכון ? אה ואגב , שיהיה עם CL ושיהיה מהיר ואיכותי ושלא ייקח חצי שעה לצריבה תודה .
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
ערכתי בדיקה להארדיסק ב HD-Tach, את הדגם, הנפח וכל זה אפשר לראות בצד (במפרט מחשב). הנה תמונה עם התוצאות, אני לא יודע ממש מה הן אומרות - [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-