אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
-
ולא מאפשר התעסקות איתו. אהלן, רכשתי בארה"ב הארד דיסק חיצוני WD 1.5TB ELEMENTS משהו כזה. הגעתי הביתה חיברתי למחשב, והוא לא מזהה. קורה לפעמים שהוא מזהה את הכונן לאחר איזה עשר דקות, כשאני בא לפתוח את התיקיה הוא פשוט תוקע את עצמו לאיזה דקה 2 ואז מתנתק. אני משתמש עם windows 7ככה שאני פותח Devices and printers, הוא מופיע לי בתור External HDD, לאחר כמה דקות הוא מופיע לי ב"מחשב שלי" אני מנסה להיכנס ללחוץ על כפתור שמאלי בעכבר וכלום לא עובד הוא נתקע פשוט. אין רעשים מיוחדים של תקיעות ואין חבלות ידועות שקרו למכשיר. יש למישהו פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי נראה ש15000 rpm מה אתם חושבים מי שיודע שיגיד לי בבקשה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם הבדיקה תקינה? יש הרבה ירידות חדות, מה דעתכם? רוני
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין דיסק RAPTOR WD1500ADFD ל RAPTOR WD1500HLFS .
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה כונן רשת, משהו בסגנון הזה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4828 אבל רק את המעטפת. האם מישהו ניסה להתקין משהו כזה לבד? מה זה מצריך (חוץ מהרד דיסק)? זה מסובך\ ארוך? איפה אפשר לקנות דברים כאלה בכלל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מישהו יכול למצוא לי תוכנה שתשחזר את התמונות שנאבדו לי בפירמוט המחשב? תוכנה שתשחזר את התמונות במלואן (כלומר שהתמונות לא יהיו פגומות, אפשר גם תוכנות בתשלום להביא) תודה מראש משה
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי מתלבט האם ללכת על יותר נפח איחסון או לרדת בחצי לטובת מהירות GEN5 , אין שימושים מיוחדים מעבר למשחקים ורצון למהירות. אז נכון שהקורסייר מהיר יותר אך קראתי שהוא מתחמם 70-80 מעלות וכתוצאה מכך המהירות נפגעת, אני מדבר על הדגם עם הקירור בנוסף, נדרש להוציא את ההיטסינק שמגיע עם הלוח מה שנראה פחות יפה/אסתטי, יש גם טענות ששומעים את המאוורר הקטן שמגיע בדגם עם הקירור לוח אם: asus rog strix z790-f gaming תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הבחנתי במשהו מוזר בזמן הפעלתו של המחשב בפעם הראשונה(הפעלת מתח ראשונה) כאשר המחשב פתוח(זאת אומרת שאין את לוחות המארז) כאשר מקרבים את האוזן ל H.D שומעים מן רעש של זרם לשבריר שנייה הדבר הזה חוזר על עצמו כול פעם שהמחשב מקבל הפעלת מתח ראשוני. כל הבדיקות מעידות על תקינותו של ה H.D מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח SATA שמוגר כראשי, ועליו מותקנת מערכת ההפעלה. בנוסף, פירקתי את המחשב הישן ויש לי דיסק קשיח IDE, השאלה אם החיבור שלו בנוסף לSATA יאט את המערכת? או שאין שום השפעה?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את הכונן הקשיח בלפטופ שלי (Lenovo T400) ורציתי לקבל המלצות לדיסק קשיח בנפח של 320G או 500G בתקציב של בערך 600 ש"ח, אני מצאתי את הדגם הבא ואני אשמח אם מישהו מכיר אותו ויכול לתת לי חוות דעת עלייו, או לחילופין אם יש סוג אחר שאפשר להמליץ לי, הדגם שאני מתעניין בו... WD5000BEVT 2.5-inch SATA 500 GB, 3 Gb/s, 8 MB Cache, 5400 RPM תודה רבה מראש... אריאל,
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כן .עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשאלה ברשותי 2 צורבים של PIONEER אחד 111D והשני 212D תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי, אני מחפש איך לאחסון המון המון תמונות וסרטוני וידאו (תמונות אישיות ומשפחתיות שנצברו עם השנים) שהם בעלי ערך עבורי. כבר קרה לי שכונן קשיח אחד נהרס בהפתעה והיתי צריך לשלם הרבה מאוד כסף כדי לשחזר את הקבצים. כרגע מאוחסנות על כונן חיצוני של WD (מהדגמים הדיי פשוטים שלהם). קניתי הארדיסק חדש של WD BLACK ואני תוהה אם הוא באמת לעולם לא יהרס (אני יודע שאין כזה דבר). חשבתי על השירות של גוגל DRIVE ולרכוש חבילת אחסון רק נראה לי מבאס טיפה לשלם סכום כזה חודשי. מה הפיתרון הכי יעיל ונכון למקרים כאלה? באיזה דרך הכי מומלץ לאחסן קבצים כאלה? במידה וגוגל אכן אופציה, יש שירותים אחרים שאולי משתלם לעשות את זה דרכם?
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
במאפיינים של כל קובץ (ובעיקר בתיקיות) רשום "גודל" ו"גודל על הדיסק", ולרוב הם שונים. מה זה אומר???
-
- 2 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
מחקתי בטעות בהתקנת ווינדוז את אחד המחיצות בכונן שלי עם מידע עליו הכונן לא פורמט אלא רק "נעלם" חייב עזרה דחוף איך אפשר לשחזר את הנתונים שעליו
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולכם קראתי בסטיקי - ואין שם על RAID, ולאחר גלישה בפורום ראיתי אנשים רושמים על RAID0 וRAID1 ולא הבנתי כל כך מה זה עושה, מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה הסרבר שלי נגמר בו המקום20GB אז אני חשבתי שאני יקנה כמה דיססקים משומשים מEbay וישים אותם במערך raid עכשיו הבעיה היא שהדיסקים לא מאותו יצרן\דגם\מהירות סיבוב בדקה\buffer\כל דבר אחר שיכול להיות שונה חוץ מהגודל. השאלה שלי האם הדיסקים חיבים להיות זהים בשביל מערך raid ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצות למארז עבור דיסק קשיח בגודל 3.5" בעל חיבור SATA ואני צריך שלמארז יהיה חיבור USB3.0 אני רוצה לקנות מוצר איכותי מחברה מוכרת ולא איזה משהו גנרי שיפסיק לעבוד אחרי חודש. תודה !!!
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שמעתי מאנשי IBM (חסוי) שבתכלס בעזרת תוכנה מסוימת אפשר להכפיל את ה H.D כנראה ע"י צריבה מחודשת של ה CHIP כי בעיקרון ה HDים בנויים אותו הדבר אני רוצה רק לדעת אם משהוא מכיר או יודע איזה תוכנה זו ושירשום פה כל דבר שהוא יודע תודה רבה רבה ;D
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מעדיף שזה יהיה על USB במגירה או מגש חיצוני. יש דבר כזה? כמה הוא אמור לעלות ?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אפשר קצת לפעמים לסייר בקבצים אבל לא מעתיק תקין. מה האופציות שכן קיימות לגבי זה? Recuva לא מצליחה להיכנס אליו תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורב DVD של NEC. לאחרונה יש איתו בעיה מוזרה. אני צורב איתו DVD ב NERO, הצריבה מסתיימת באופן תקין, כשהדיסק יוצא אני רואה שהוא צרב עליו אבל כשאני מכניס אותו בחזרה לכונן זה מראה לי שהדיסק ריק. לעומת זאת עם אני לוקח דיסקים שצרבתי לפני כמה חודשים, הוא כן מראה לי מה יש עליהם. למה זה יכול לקרות?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
רכשתי היום מחשב, הוא הגיע, וכמובן שהתחלתי בהתקנה של ווינדאוז 7 ואז נתקלתי בבעיות, הוא לא מצליח לזהות את ההארדיסק לאחר מכן הורדתי דרייבר RAID ועדיין לא עזר... כמובן שהגדרתי בביוס בהגדרות SATA הכל, לאחר מכן שידרגתי את הביוס וניסיתי שוב להתקין את הוינדאוז עם הדרייבר של הRAID, ושום דבר לא הולך החלפתי כבל של ההארדיסק ולא עוזר אני כבר לא יודע מה לעשות!! הלוח אם שלי של Gigabyte: MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a הדיסק קשיח של Segate: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-