עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by דובי770,

אני מחפש HD למחשב נייד. הגודל 320GB יספיק. מה שהכי חשוב לי זה שהוא יהיה כמה שיותר עמיד לנפילות. כן, אני יודע שאסור לתת למחשב ליפול אבל מה לעשות והמשתמשים במחשב מפילים הרבה פעמים בלי כוונה את המחשב. עד עכשיו היה להם הארדדיסק רגיל והוא שרד שנתיים אבל מת מנפילה לפני חודש. מהי המלצתכם? התקציב- 200-400 ש"ח מחפש בשלב זה SSD כי זה יחסית יקר לנפחים אלו

2. כלומר יש תוכנה כלשהי או מבחן? הרכבתי מחשב חדש בעצמי ואני רוצה לוודא שהכל נכון. יש לי כונן SATA 2 של ווסטרן דיגיטל ואני רוצה צוודא זאת. אין לי שום ג'אמפר מחובר לכונן. זה נכון שבשביל שיעבוד בסאטא 1 חייב להיות ג'אמפר? כלומר הוא יכול כרגע לעבוד רק בסאטא 2? תודה!

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  3. ראיתי שהמחירים של הדיסקים הקשיחים של טושיבה זולים משמעותית כיום משאר החברות. 500GB ב379 ש"ח במקום 500 ומשהו. איך הדיסקים של טושיבה? נחשבים אמינים? מומלץ לקנות אחד כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by shacharoren,

אהלן לכולם, טוב אז רדפתי זמן מה אחרי כבל eSATA ועכשיו כשיש לי אותו אני מחבר אותו והמחשב לא מזהה אותו, לפחות לא אוטומטית. אין לי מושג לאן לגשת אפילו. הכונן עובד עם ה USB ללא בעיות. כמו כן אני ממש לא יודע איך לזהות את יציאת ה ESATA ב device manager בכל מקרה צריך עזרה כאן!! כמו כן, ניסיתי לאתחל ועדיין לא מזהה! אודה על כל סוג של עצה.

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by avr132,

שלום לכולם, עקב איטיות רבה במערכת ההפעלה ווינדואס 7, החלטתי להתקין ווינדואס מחדש. באמצע ההתקנה של הווינדואס קיבלתי שגיאה שאין קבצים רלוונטים משהו כזה, ולא הייתה לי אפשרות להמשיך את ההתקנה חשבתי הדיסק דפוק או הסידי רום החלפתי את שניהם שוב אותו שגיאה , הוצאתי את הארדיסק מהמחשב שלא הצלחתי להתקין בו התקנתי את הווינדואס עם הארדיסק במחשב אחר אין שגיאה בהתקנה והכל עולה תקין , החזרתי למחשב הראשון את הארדיסק פתאום בטעינה של הווינדואס המחשב עושה ריסט הוצאתי את הארדיסק שוב ושמתי אותו שוב במחשב שבוא התקנתי את הארדיסק ושם זה עובד...החלטתי לקחת הארדיסק עם מערכת הפעלה ממחשב אחר ולבדוק במחשב הראשון עם התקלה ו גם בעיה ריסט בטעינה של הווינדואס עלי לציין כי המחשב היה תקין לגמרי, תעזרו לי…

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  6. האם הארד דיסק SATA I יכול לעבוד על לוח אם שתומך SATA II?

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by artgrl,

שלום, בטעות הינחתי שאוכל להעביר צורב DVD IDE די איכותי ממחשב קודם למחשב חדש אך לצערי שמתי לב שהלוח החדש (Gigabyte GA-P67X-UD3-B3) אינו תומך בIDE... :-\ האם חיבור מהסוג הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5269 הינו אמין או שעדיף כבר לקנות צורב חדש?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by iakovl,

חברה (בעלי ה1.5T) אני רוצה לקנות את הכונן אבל עם הפיאסקו הדי גדול שהתחיל דווקא עם הדגם הזה יש לי בעיה בגלל שאני מתכנן להשתמש בהם בRAID כל עצירה שלהם תדפוק לי את כל העסק אני רוצה לשמוע מבעלי הכוננים עצמם איך הם עובדים אצלהם והאם היו להם איתם בעיות

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by lharpaz,

יש לי בעיה קצת מוזרה: המחשב מזהה את ה-Disk On Key שלי רק אם הוא מחובר לתקע USB אחורי, ולא מזהה אותו כשהוא מחובר לתקע USB קידמי. עקרונית נראה לי הכי הגיוני שהתקעים מקדימה פשוט לא מחוברים כמו שצריך, אבל האור של ה-DOK פועל גם כשהוא מחובר מקדימה אז אולי לא זו הבעיה?? (כי האור אומר שהוא כן מחובר לאנשהו, אחרת הוא לא היה דולק, לא?)

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  10. שלום לכולם רציתי להתייעץ על כונן SSD מהסוג הזה O OCZ - VTX3-25SAT3-120G SATA 3 ! הבנתי שסידרת ה VERTEX 3 טובים יותר מ ה AGILITY 3 במיוחד במיהרות קריאה ושיכתוב אני מתכוון להכנס ל KSP ולברר על מחירים היה לי 60 GB OCZ SATA 3 התקנתי בו רק חלונות 7 64 ביט בלבד ללא תוכנות כי לא נשאר מקום ! ולא הרגשתי הבדל מוחשי ומורגש במהירות עלית המערכת והאינטרנט וכו' לוח האם שיש לי GA-P67A-UD4-B3 הבנתי שאני צריך להגדיר בלוח האם AHCI ולא IDE כדי שיעילות SSD תנוצל על ידי המערכת אני רוצה לשאול איך בעיקרון צריכים לחבר את כנון ה SSD , רק לחבר אותו למחשב למתאם ה SATA 3 בלוח אם וזהו או שצריך בנוסף לבצע כמה שינויים בלוח האם (בהגדרות ה BIOS) יכול להיות שפיפספתי משהו ולכן הכנון SSD לא מראה שינויי…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  11. קוויתי שזה אפשרי בדרך דוס, אבל מסתבר שלא. איך אני עושה את הפעולה הזאת בעזרת תוככנה בחלונות? איזה תוכנה?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  12. Started by lgmtk,

כמו שהשם אומר - אני תוהה מה יותר מומלץ? שימוש עיקרי לגיימינג. יש לציין: ה520 אני אקח ב180GB ואילו הS3500 ב160GB. כוננים אחרים לא רלוונטים כי אני משיג עסקה מחבר שעובד באינטל (יחד עם לוח אם ומעבד). ההבדל במחיר ביניהם שולי מאוד, אז ההתלבטות היא לגבי ביצועים במשחקים כבדים. קראתי את המפרט של כל אחד ועדיין לא הצלחתי להבין מהנתונים מי עדיף. תודה!

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by dids22,

קניתי היום 50 דיסקים cdr איך הם? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by מר מקלדת,

http://www.outside.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=81&catId=48 מה דעתכם על זה. האם זה יכול להזיק לכונן? בזמן האחרון הצורב לא תמיד מזהה לי את המהירות המקסימלית..

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by kipi25,

שלום! תעזרו לי בבחירה מבין שלושה HD: 1. WD1600JD Western Digital 2. Seagate Barracuda 160GB SATA ST3160827AS 3. SAMSUNG 160GB SATA 7200 rpm SP1614C חשוב לי שיהיה אמין, שקט ומהיר (בסדר הזה). מבחינת המחיר הבנתי שאין הבדל משמעותי. תודה מראש למגיבים

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by itaysk,

היי אני צריך המלצה ל DOKבנפח 1 GB או 2 GB אבל מה שחשבו שיהיה מהיר כמה שניתן. המטרה היא להשתמש בו כהרחבה לזכרון RAM בלפטופ (יש אופציה כזו ב VISTA) תודה.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  17. Started by iyehuda,

בבאג מחשבים מוכרים 100 דיסקים LG 700M X52 ב 69 ש"ח

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by blackflag,

אחרי אכזבה מרה מCORSAIR VOYAGER GT 16GB (שנשלח בחזרה למוכר), אני מחפש DOK מהיר ואמין בנפח הנ"ל, עכשיו אני כבר מוכן להתפשר על הגודל הפיזי ולשקול את הקרוזר של סאנדיסק. האם יש הבדל משמעותי במהירויות בין גרסת ה16GB לבין גרסת ה8GB? אני מעדיף יותר נפח אבל אם זה אומר מהירויות נמוכות כמו בVOYAGER אז אני אוותר (מה שגם ה8GB יותר זול). אם יש עוד דגם מומלץ אני אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  19. שלום, יש לי u3 titanum 4gb ואני מעוניין למחוק את כל התכולה שלו של הדברים שהעלתי (יש לי עליו וירוס..) אבל להשאיר את כל המאפיינים של U3 , כלומר את התוכנות שמותקנות שבאות עם ה-U3 .. לא אכפת לי שהתוכנות שהורדתי מהאינטרנט ימחקו.. איך אני מפרמט את הדיסק און קי? (חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי) הפתרון: מחיקה כללית של הכונן : http://u3uninstall.s3.amazonaws.com/U3Uninstall.exe התקנת המערכת הפעלה מחדש: http://lpinstalleru3.s3.amazonaws.com/LPInstaller.exe

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  20. יש לי הארד דיסק בחיבור SATA והלוח אם מזהה אותו אבל שאני בא להתקין windows אז הוא אומר לי שאין הארד דיסק שמחובר למחשב מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by devzero,

הצעות ?אני לא ממש מבין בחומרה, ככה שאין לי שמץ.

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by stingeR-,

טוב , יש לי דיסק 7GB של אבא שלי של WD שהחליט למחוק את כל תכולתו והוא נראה כאילו שרוף , אבל כאשר אני מחבר אותו למחשב של אח שלי הוא עובד אבל התברר לי שנמחק ממנו הכל. עכשיו , אבא חייב לשחזר את מה שהיה עליו לפני שהוא מחק את עצמו , איך אני יעשה את זה? אני חייב ללכת לאיש מקצוע? יש איזהשהיא דרך אחרת בטוחה? ההארדיסק עובד מעולה , אני צריך המלצות מה לעשות. ד"א : מכוון שהמחשב של אבי לא מזהה(מוזר) את ההארדיסק הקטן הזה אמרתי לאבא שלי שצריך לקנות הארדיסק חדש , אז הרווחתי WD 800JB חדש , ואני מעביר לאבא שלי את ההארדיסק של אח שלי ה20GB 5400RPM... עסקע טובה דווקא...

23. Started by hatzhaik,

יש לי צורב DVD של סמסונג TSH552B וקראתי באתר על הדבר הזה ביטסטינג שזה נשמע לי דבר נהדר כי כבר היו לי בעיות של קפיצות סרט בנגן הביתי. אז איך עושים את זה בתוכנת צריבה והאם זה אפשרי בצורב שלי?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by ZUMARA1,

השאלה בנושא תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  25. שלום חברים יקרים, אני מתלבט בין שלושה דיסקים חיצוניים למחשב הנייד שלי. כשהדרישות שלי מהם הם הניידות-שלא יצרכו חיבור חשמל חיצוני, שיהיו קלי משקל ונוחים לשימוש כמו דיסק און קי. נפח הדיסק קשיח - 500GB טווח המחירים לא עקרוני מידיי, אבל משהו בסביבות 500-600 ש"ח. אם יש דיסקים קשיחים נוספים מומלצים על שלי אז נא להעלות את זה. הדיסקים הקשיחים: Seagate Replica http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/replica/ Seagate FreeAgent Go http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/freeagent_go/ WD Elements http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=675 תודה רבה על העזרה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים