עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש ברשותי מחשב חדש עם הלוח הזה:FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS (nForce4 Ultra) - ATX יש עליו הארדיסק - סאטא2 שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. כעת ברצוני לחבר אליו את ההארד אחר בהתקן IDE..אני רוצה להעביר נתונים משם. אבל הבעיה היא שכאשר אני מחבר את הכונן IDE, אז המחשב מעלה את הבוט מהכונן IDE, ולא מסאטא.. כיצב אוכל לגרום לו קודם לקרוא את הסאטא? (יש על שני הדיסקים מערכת הפעלה, אני רוצה שהוא יפעיל לי את זאת שעל הסאטא, אבל הוא מפעיל את זו שעל הIDE) תודה מראש.

2. Started by avivds,

שלום אני מוכר את ה OCZ vertex 2 sata ii SSD 60GB חדש בקופסא שמעולם לא נפתחה! נקנה בארה"ב עם 3 שנים אחריות לפני כמה ימים. יש קבלה לאחריות. חשוב להזכיר הדגם כמאט ולא נמכר בישראל... חדש לגמרי מעולם לא נפתח כמו לקנות מהחנות... הנה כמה תמונות : 350 ש"ח אביב -0509047087 avivsahar3@gmail.com

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  3. Started by viper_sb,

קניתי היום HDD של WD IDE של 500G שאני מחבר את כול שלושת הHDD שלי הביוס מזהה אותם אבל מערכת ההפעלה לא מזהה אותם במחשב שלי מה יכול להיות ?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  4. שלום! אני מעוניים לרכוש הארד דיסק 160 ג'יגה והלוח שלי לא תומך ב SATA רק בIDE. האם שווה לי לרכוש הארד דיסק ide או לרכוש SATA ואז לקנות גם בקר וכך לא יהיו לי בעיות בעתיד לגבי תמיכה ב SATA.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  5. האם הארד דיסק SATA I יכול לעבוד על לוח אם שתומך SATA II?

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by G@L,

קניתי לאחרונה צורב Pioneer DVD+RW 107 8x ויש לי סרט DVD מקורי שקניתי. אני רוצה לצרוב אותו. באיזו תוכנה אני צריך להשתמש ומאיפה להוריד אותה?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by Alexkmr,

לאחרונה הוא עושה לי בעיות, ואני כבר חושש לצרוב איתו. לדוגמה, אחרי צריבה הקבצים לא מופיעים. רעש מוזר בזמן קריאה. מה עושים במצב כזה? קונים חדש?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by artgrl,

שלום, בטעות הינחתי שאוכל להעביר צורב DVD IDE די איכותי ממחשב קודם למחשב חדש אך לצערי שמתי לב שהלוח החדש (Gigabyte GA-P67X-UD3-B3) אינו תומך בIDE... :-\ האם חיבור מהסוג הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5269 הינו אמין או שעדיף כבר לקנות צורב חדש?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by TermiNal,

שלומות שאני מחבר את הצורב מאסטר והסידי סלייב המחשב מזהה רק צורב ושאני עושה ההפך המחשב מזהה רק כונן סידי.. איך אני עושה שיזהה את שניהם? אגב, אין סיכוי שיש בעיות ג'ימפור או משהו, כי בעבר הטכנאי שלי ג'ימפר לי והרכיב לי, פשוט קניתי חלקים חדשים ופירקתי תמחשב (וכמו כן את הכוננים) ומאז יש לי את הבעיה. אשמח אם תעזרו לי לחבר את שניהם

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by ziko,

שלום לכולם המחשב לא סוחב והחלטתי על "חידוש הנעורים" ע"י פירמוט והוספת SSD 1- מתלבט האם לרכוש 128 גיגה או 256 עלות מול תועלת??? 2- מה כדאי לעבור לווינדוס 10 או להישאר עם 7 (פרוץ) 3- יש ליWD HHD usb my pasport 1TH אותו אני מייעד לכונן גיבוי הבעייה שאף פעם לא ביצעתי גיבויים ואיני יודא מאפה להתחיל - האם להעביר עכשיו את החומר שאני רוצה לגבות מהרדיסק הישן לפני הפירמוט -או להתקין SSD עם התקנת תוכנה ואח"כ להעביר אשמח לעזרתכם האדיבה

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by gooz,

שלום קניתי צורב NEC ND3520A חיברתי אותו כרגיל והמחשב לא קורא אותו,וגם יש עכשיו כזאת בעיה שהמחשב כל איזה רבע שעה נתקע לחלוטין ואחריה 30 שניות משתחרר ונראה לי שזה קשור לצורב כי אחרי שהוא משתחרר הצורב עושה אור מישהו יודע למה המחשב לא קורא אותו ומה הבעיה המוזרה? תודה

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  12. שלום כולם קניתי מחשב נייד של asus a8sr לא מזמן והיום אני מנסה להשתמש ב LightScribe שלו והוא כותב לי בתוכנה של הלייט סקריב no LightScribe drives found אני לא יודע מה לעשות עם זה אשמח לעזרה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by yakir4u,

האם הכבל הזה יכול לעשות בעיות עם HDD מכני רגיל http://www.ebay.com/itm/3Pcs-16-SATA-Serial-ATA-RAID-HDD-Hard-Drive-Data-Cable-Cord-Wire-Lead-1-5Gbps-/320986363136?pt=US_Parallel_Serial_PS_2_Cables_Adapters&hash=item4abc473500 כי אני רואה לפי מה שרשום שהוא מוגבל ל1.5 GBPS האם יהיה איתו בעיה או שהוא יתאים?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by phenix,

הייתי באמצע העתקת נתונים לכרטיס פלאש ופתאום אין לי גישה אליו, אחת התוכנות של שיחזור מידע יכולה לעזור? או שאבוד לי...?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by stingeR-,

טוב , יש לי דיסק 7GB של אבא שלי של WD שהחליט למחוק את כל תכולתו והוא נראה כאילו שרוף , אבל כאשר אני מחבר אותו למחשב של אח שלי הוא עובד אבל התברר לי שנמחק ממנו הכל. עכשיו , אבא חייב לשחזר את מה שהיה עליו לפני שהוא מחק את עצמו , איך אני יעשה את זה? אני חייב ללכת לאיש מקצוע? יש איזהשהיא דרך אחרת בטוחה? ההארדיסק עובד מעולה , אני צריך המלצות מה לעשות. ד"א : מכוון שהמחשב של אבי לא מזהה(מוזר) את ההארדיסק הקטן הזה אמרתי לאבא שלי שצריך לקנות הארדיסק חדש , אז הרווחתי WD 800JB חדש , ואני מעביר לאבא שלי את ההארדיסק של אח שלי ה20GB 5400RPM... עסקע טובה דווקא...

16. Started by FroshA,

רציתי לדעת האם חברת Transcend נחשבת לחברה שכדי לקנות את המוצרים שלה? ואיזה כוננים חיצוים ממולצים ישנם בנפח 2 טרה לשמירת קבצים התקנה וקבצים ווידאו.

17. השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  18. Started by yoniby,

שלום, אני מחפש הארדיסק עליו אוכל לגבות את המחשב שלי. רציתי שתמליצו לי מה כדאי. כונן קשיח כזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=472017 WDXMS800TEוWestern Digital נראה לי מתאים, אך האם מומלץ משהו אחר? בנוסף, מה זה החיבור USB 2.0, במה זה שונה מ- USB רגיל? אשמח לתשובות.

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  19. שלום, כרגע יש לי שני כונני 500GB של סיגייט שמחוברים כ RAID 1 ל GRAID שזה הבקר של GIGABYTE, בלוח EP35C-DS3R יש שני חיבורי סאטה בצבע סגול שהם נקראים GRAID שיש אפשרות לחבר לשם RAID 0,1, וכרגע שני ה500GB מחוברים לשם השאלה שלי היא: אם אוכל לקנות עוד שני כונני 640GB ולהשים אותם בRAID 1 שבחיבורים הפנויים הלא סגולים ? ראו תמונה כדי להבין במה מדובר תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by Kerberos,

אהלן, הנתונים : כונן בנפח כולל של 57,239Mb כאשר נמצאות בו 3 מחיצות: 1. כונן C בנפח 1,537Mb כ FAT32 (הוגדר במקור כזכור לי לגודל המקסימלי של מחיצת FAT רגילה 2,074) - PRIMARY -> Extended בנפח של 55,701Mb: 2. כונן D בנפח 4,502Mb כ NTFS (עליו יושבת מערכת ההפעלה Win2k) (בינו לבין E נמצא מקום שלא מוגדר (לא ברור לי למה) 509Mb 3. כונן E בנפח 48,257Mb כ NTFS (רוב התוכנות מותקנות עליו (מפה ועד סוף הכונן שוב נמצא מקום לא מוגדר (שוב לא ברור לי למה) בנפח של 2,431Mb מערכת הפעלה Win2k SP3 *עד עכשיו האמת לא שמתי לב למקומות הלא מוקצים האלה. הבעיה: אני מנסה לקחת גי'גה מכונן E ולהעביר אותו ל D באמצעות PM 8 . עם השלב הראשון בו מתבצעת בדיקת סקטורים פגומים לכונן E(BadSectors), מדווחת שגיאה 1…

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  21. כי הוא מאבד חומר... תודה!

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  22. יש לי הארדיסק 320 ג'גה של WD עם חומר מאוד חשוב ,תמונות שצילמתי במשך הרבה שנים מכל התקופות ,ואין לי גיבוי אחר חוץ מאשר על הארדיסק עצמו לא מצליח כ80 אחוז ולהעתיק ממנו מידע,אין לי מושג מה לעשות ,נסיתי תוכנות לתיקון סקטורים אבל זה גם אחרי 12 שעות זה לא עבר את האחוז. סרקתי בדיקת שגיאות ובעית סקטורים בוינדוס והוא אמר שזה תיקן אבל עדיין לא מצליח להוציא ממנו את המידע ,מה לעשות? אתם התקווה היחידה שלי ,אני שמח לשמוע הצעות של תוכנות או מקומות שבו אני אוכל לשחזר או לתקן את הארדיסק הזה. מה שבטוח אני גמרתי עם WD.

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  23. Started by miim17,

למישהוא יש מושג איך בנויים כל הדיסקים של הריקוברי? איך בונים אותם?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  24. שלום, נראה לי שענין יותר מתאים לפה מאשר לפורום רשתות ואינטרנט-אם אני טועה נא להעביר.תודה. בשבוע האחרון אני מחפש חומר לגבי שרותי איכסון-חינם הנמצאים ברשת, עד עכשיו מצאתי בעיקר ספאם+המון אפשריות שאני לא בטוח לגביהם אני מעונין לארגן 150-250 ג'יגה בגישה ישירה מן המחשב-כונן נוסף לכל דבר וענין מי שמשתמש בחשבון כזה או דומה לאו דווקא בנפחים הנ"ל כל נפח טוב העיקר שזה עובד כמו שצריך-בדוק, אשמח לשמוע הצורך עלה כי אני מעונין מקום שבו אני אוכל לזרוק קבצים שלא חייבים להיות זמינים-כל מיני קבצים שאני שאני לא רוצה לזרוק פשוט במידה וזה באמת זמין קל ונוח לשימוש(את הניסויים אני העשה אצלי מן הסתם) אפרסם מדריך מרוכז *בבקשה בלי תגובות ספאם תודה

• 6 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.