אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
באיזו תוכנה ניתן לבדוק bad sectores ושהיא תעבוד בwindows xp כי ניסיתי שתי תוכנות אחת של norton ותוכנה שנייה של windows ושתיהן איננן עובדות בכמה ניתן כיום למכור הרד דיסק של 20GB של seagate
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש איזה שהיא דרך לבדוק הרדיסק על כל הבתים שלו? חוץ מ SISOFT שבודקת את המהירות שלו, וסורק הדיסק הדפ*ק של ווינדוז אני לא מכיר אף תוכנה... ויש לי הרדיסק 60GB שאני חייב לבדוק אם הוא עובד... יש איזה שהיא תוכנה שכזו?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
למה להמליץ על NEC 4551 שעולה 275 ולא על 4550 NEC שעולה 235 (כ- 17% פחות)? הרי מדיות ל Lableflash, עד כמה שהשכלתי להבין, עדיין לא קיימות בארץ. וכאשר הן יכנסו לארץ הן בטח יהיו ממש יקרות. ועד שמחירן ירד אזי בטח יצאו דגמים חדישים יותר, ואולי אף זולים יותר יניב
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הדיסקים עובדים במהירות 5400 עד 7200. באחת החנויות אמרו לי שהם יהיו יותר איטיים מדיסקים רגילים. האם זה נכון ? האם כדאי לקחת דיסק כזה כדיסק ראשי של מ"ה או ללכת על דיסק רגיל (לא "ירוק") כדי לא לפגוע בביצועים ? (הייתי לוקח SSD אבל צריך 100GB לווליום של המ"ה וה-PROGRAM FILES, ולא רוצה לחרוג מאיזור ה-500 ש"ח). (במחשב הקיים יש כבר שני דיסקים של 500 GB בני שלוש שנים SATA2 - הרעיון או לשדרג אחד או להוסיף...)
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
הייתה לי פעם תוכנה כזאת עם ריבועים שמראה מה לוקח מקום במחשב... אם משהו יודע איזה זו או מאיפה אפשר להוריד(היא הייתה חינמית)
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אהלן. להארדיסק של מקסטור יש 5 שנות אחריות בניגוד לשנתיים אצל WD. אין לי מושג מה לקחת. ( יש לאמא שלי את ה My Book Essential 2.0 אבל רק 3 חודשים אז אי אפשר למדוד אותו יותר מדי ולבסס משהו.) רציתי לדעת גם מי מייצרת בפועל את הדיסק במקסטור. האם זו סיגייט במאה אחוז ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_2688&products_id=19952 תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
Kingston SSDNow V+100 96GB 2.5" SATAII MLC (SVP100S2/96G) Crucial M4 64GB 2,5" SATAIII MLC (CT064M4SSD2) Подробнее:http://hard.rozetka.com.ua/ssd/c80109/sort=cheap/ שניהם באותו מחיר...
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
קניתי שני HD 500 GB כל אחד של סיגייט לדאבוני, הגעתי הביתה וגיליתי שאין לי RAID הלוח הוא DS3L אני רוצה לעשות RAID 0 מטעמי נוחיות וביצועים איזה בקר כדאי לקנות שיעבוד ללא הרבה סיבוכים? אגב, בעירי יש סניף של אייבורי ואני כנראה אקנה משם. באתר שלהם מופיע בקר SATA RAID של dynamode לא שמעתי מעולם על החברה הזאת ולא מכיר מישהו שאולי יודע איך החברה הזאת? ובפרט איך הבקר שלהם? המחיר הוא 110 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
מתנצל על הבורות, בכבוד רב, אורי
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
איפה הכי זול לקנות דיסקים לצריבה (99 דקות אבל גם 80) בחיפה? עשיתי קצת סיבובים אתמול והמכירים ממש מוגזמים,פעם הייתי קונה חבילה של 100 דיסקים ב100 או 140 שקל,היום זה המכיר ל50 דיסקים,מה קרה? מי מת שהמכירים עלו ככה? דרך אגב אני מחפש דיסקים הכי זולים אבל שיהיו גם טובים.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כי את הפיליפס 1628 אפשר להשיג במחיר נורמלי, ואם השיוויון (שבכותרת) נכון הנק כבר לא המלך...
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
בנוסף לגיבוי הבייתי על מחשבים שונים (בבתים שונים) ועל דיסקים קשיחים חיצוניים, תמונות אני מגבה בתשלום בפליקר, קבצים אני מגבה ב SkyDrive ו Mozy (חינם עד 2 ג'יגה). השאלה מה עושים עם כ 200 ג'יגה (והיד עוד נטוייה בהחלט) של הסרטות וידיאו ביתיות ב HD (ימי הולדת, טיולים, אירועים משפחתיים וכו') ? כל אופציה בתשלום שבדקתי דורשת בין עשרות רבות של דולרים לחודש, ואף למעלה מ 100$, בשל הנפח הגדול. אני כמובן לא אוציא מאות שקלים בחודש לנושא, האם יש אופציה שפוייה יותר ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפני כמה ימים מדיה לצריבה של Verbatim DVD-R X16. בתוכנה Dvd Identifier ראיתי שרשומים הפרטים הבאים: ID: MCC 03RG20 Manufacturer Name: Mitsubishi Chemical Corp הנתונים האלה בסדר? כי רשום ששם היצרן הוא מיצובישי למרות שהמדיה היא של וורבטים....האם הדיסקים שקניתי הם טובים??? תודה.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של חברת Western Digital בנפח של 80 ג"ב, הגירסא שמגיעה עם חוצץ בגודל 8מ"ב. לפני מספר ימים, הדיסק הקשיח התחיל להתנהג בצורה מוזרה משהו. החלטתי שהגיע הזמן לפנות מקום במחיצה אחת, משום שנשארו כ200מ"ב פנויים בלבד מתוך ה60 ג"ב שישנם. החלתי למחוק ולמחוק קבצים אך להפתעתי נפח הדיסק התפוס והפנוי נשאר כמו שהיה ולא התפנה כלל מקום למרות מחיקות רבות שנעשו. דוגמא נוספת להתנהגות המוזרה, היא כאשר העברתי קובץ ממחיצה אחת לשנייה, גם אז לא התפנה המקום שהיה אמור להתפנות. אולי חשוב שאציין שניסיתי להריץ איחוי דיסק בעזרה התוכנה PerfectDisk אך המחשב נתקע במהלך העבודה. האם מישהו אי פעם נתקל בבעיה דומה לזו? האם יש לכם איזה שהוא רעיון מה לעשות? אשמח לשמוע כל דעה והערה, תודה.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מעוניין בצורב DVD שקט ואיכותי מבית טוב. מחיר 300 ש"ח עם אופציה לחריגה. שוב, דגש על מערכת השתקה כמה שיותר טובה(ושקטה). תודה מראש. .swg
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
120 שקל 100 דיסקים של ורבטים: [יש עוד דרך ליבדוק?] זה בנרו בבדיקה של DISC Q...[אחרי צריבה]. ב SCAN DISC יצאה לי הכול מעולה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום הדיסק הקשיח שלי 40GB הלך. האם לדיסק קשיח בנפח 500GB או 320GB בחיבור IDE (שיתאים ללוח האם שלי Intel D850GB), הוא גם בעל אפשרות חיבור SATA2 (במקרה שאשדרג את המחשב שלי בעוד שנה +-) ?? או שמדובר חיבור IDE בלבד, ואם ארצה לשדרג לא אוכל להשתמש בו במחשב החדש?
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס מחדש, ואני לא מוצא את ההרד דיסק השני שלי ב"מחשב שלי", למורות שאני כן רואה שהמחשב מזהה אותו ב DEVICE MANAGER כהרד דיסק עובד פעיל ותקין. בקיצור הוא לא מופיע ב"מחשב שלי", מה לעשות? יש לי ווינדוס 7, כך שהמדריך בנעוץ לא מדבר אלי. אם מישהו יודע איך עושים זאת בווינדוס וויסטה מוזמן להגיד, כיוון שוויסטה ו7 אותו הדבר מבחינה הזאת. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הייי שבת שלום, אני צקיך צורב DVD חדש ומכיוון שזה לא משהו שקניתי כבר הרבה שנים אין לי מושג אם באמת יש הבדלים בניהם, אני צריך משהו שלא יעלה הרבה יותר מ100 ש"ח ושיהיה SATA באתי לקנות את הדגם הראשון שראיתי בZAP אבל אז חשבתי אולי בכל זאת יש סיבה לשאול פה לדעות של אנשים
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לעבור עוד השבוע למערך RAID 0 + כונן גיבוי. אני מאד רוצה להישאר עם המערכת הפעלה הנוכחית, יש לי קובץ IMAGE שלה שמוכן מדי שבוע למקרה חירום (דרך תוכנת ACRONIS TRUE IMAGE)+דיסק הפעלה מהBOOT כמה שאלות :- 1.חובה לבוא עם 2 הכוננים (הזהים) מופרמטים? או שאפשר שעם הזמן הבקר יפזר את המידע מכונן בודד על שני הכוננים? 2.(אם התשובה ל1 היא שחובה לפרמט) אז האם מיד לאחר שהוגדר המערך המידע מנותב על ידי הבקר "כאילו" ישנו רק כונן קשיח אחד? או יותר פשוט,האם כשאטען את הIMAGE של מערכת ההפעלה מהבוט המידע יפוזר על ידי הבקר באופן שיבחר? וכך אחסוך התקנה מחודשת? המון תודה
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני לא מצליח בתוכנת הנרו לצרוב קופי דיסק בקריאה הוא מודיע שאין לו אפשרות אולי לעשות IMAGE אבל יש מספר אפשרויות לפי מה שהבנתי אני לא יודע איך אולי מישהו יסביר ?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן, הנתונים : כונן בנפח כולל של 57,239Mb כאשר נמצאות בו 3 מחיצות: 1. כונן C בנפח 1,537Mb כ FAT32 (הוגדר במקור כזכור לי לגודל המקסימלי של מחיצת FAT רגילה 2,074) - PRIMARY -> Extended בנפח של 55,701Mb: 2. כונן D בנפח 4,502Mb כ NTFS (עליו יושבת מערכת ההפעלה Win2k) (בינו לבין E נמצא מקום שלא מוגדר (לא ברור לי למה) 509Mb 3. כונן E בנפח 48,257Mb כ NTFS (רוב התוכנות מותקנות עליו (מפה ועד סוף הכונן שוב נמצא מקום לא מוגדר (שוב לא ברור לי למה) בנפח של 2,431Mb מערכת הפעלה Win2k SP3 *עד עכשיו האמת לא שמתי לב למקומות הלא מוקצים האלה. הבעיה: אני מנסה לקחת גי'גה מכונן E ולהעביר אותו ל D באמצעות PM 8 . עם השלב הראשון בו מתבצעת בדיקת סקטורים פגומים לכונן E(BadSectors), מדווחת שגיאה 1…
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש רק non-RAID ו RAID , יש מצב שאי אפשר לבטל ?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם. היה לי קצר במחשב ולאחר שהלדקתי אותו מחדש ראיתי שהדיסק הקשיח מזוהה על ידי הBIOS אבל הWindows לא עולה. לצערי לא היו לי גיבויים וכל חיי נמצאים שם (תמונות וכו'). התקנתי Windows על גבי דיסק קשיח ישן וראיתי שהדיסק הקשיח שלי מופיע מDisk Management כUnllocated. הדיסק היה מחולק לשתי מחיצות. כיצד אני יכול לשחזר את המידע? אני מוכן לשלם כסף עבור זה, שמעתי שיש חברות שמתמחות בנושא. מקרה זה הוביל אותי להחלטה שאני חייב למצוא פתרון גיבויים טוב יותר. אני כרגע מתלבט בין לקנות שני דיסקים קשיחים של חצי טרה כל אחד ולחבר אותם למחשב על ידי RAID 0 או לקנות שרת קבצים יעודי. אני מעדיף ללכת על הכיוון של השרת קבצים אבל אני לא רוצה לשלם פי שתיים..... האם מישהו מכיר שרת Storage שאפשר לקנות …
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-