עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by stingeR-,

טוב , יש לי דיסק 7GB של אבא שלי של WD שהחליט למחוק את כל תכולתו והוא נראה כאילו שרוף , אבל כאשר אני מחבר אותו למחשב של אח שלי הוא עובד אבל התברר לי שנמחק ממנו הכל. עכשיו , אבא חייב לשחזר את מה שהיה עליו לפני שהוא מחק את עצמו , איך אני יעשה את זה? אני חייב ללכת לאיש מקצוע? יש איזהשהיא דרך אחרת בטוחה? ההארדיסק עובד מעולה , אני צריך המלצות מה לעשות. ד"א : מכוון שהמחשב של אבי לא מזהה(מוזר) את ההארדיסק הקטן הזה אמרתי לאבא שלי שצריך לקנות הארדיסק חדש , אז הרווחתי WD 800JB חדש , ואני מעביר לאבא שלי את ההארדיסק של אח שלי ה20GB 5400RPM... עסקע טובה דווקא...

2. האם יש הבדל במהירות\רעש בין דיסק קשיח חיצוני לפנימי? ובכלל מה ההמלצות שלכם... אני גם אשמח אם תציינו חסרונות ויתרונות בדיסק קשיח חיצוני... תודה רבה לכל העונים!! :xyxthumbs: :yelclap:

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  3. לאחרונה רכשתי ocz agility 3, ביצעתי הגדרות לדיסק לפי מה שמצאתי בפורמים http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?63273-*-Windows-7-Ultimate-Tweaks-Utilities-*&p=442158&viewfull=1#post442158 והדיסק מקבל ציון נמוך (יחסית) 6.9, שבכל מחשב אחר שראיתי מקבלים 7.5. בלי קשר לציון, המחשב לא עובד מהר יותר פתיחת חלונות ודברים כאלה. מישהו ניתקל בזה אולי? תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  4. השאלה בכותרת, איזה מערך רייד מעמיס יותר על הכוננים המשותפים באותו מערך, אני מדבר מבחינת עומס עבודה, קריאה וכתיבה, מבחינת ביצועים העניין ברור.

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  5. שלום , מצאתי את הצורב הבא: ‏SH-S223F DVD±RW x22 White Sata‎ , מחיר : 115 ש"ח אני צריך צורב ל: צריבת dvd dual layer + multisession צריבת cd קריאת dvd קריאת cd עמיד למשך 3 שנים (לא כמו ה NEC שיש לי עכשיו ) זה בסדר? יש משהו אחר שמומלץ? (קראתי את האשכול על הצורבים , אל תפנו אותי לשם בבקשה) תודה!

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by ccc,

דבר ראשון, יש לי כרגע ברקודה 500 ג"ב 32 מגה, ומכיוון שאני לא מצליח למצוא עוד אחד כזה באיזור מגורי, חשבתי ללכת על הדגמים של ה16 ג'יגה. קיימים 3 באותו מחיר בערך של 250 ש"ח. 1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2954 סמסונג 500 ג'יגה 2. הWD המקביל, המכיל 16 מגה 3. סיגייט ברקודה עם 16 מגה האם יש עדיף מביניהם ?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  7. Started by Jarhead,

היי, אני רוצה לקנות צורב איכותי שצורב גם דיסקים וגם DVD. התקציב הוא בערך עד 800 ש"ח אבל אם יש משהו באמת ששווה ת'כסף אז אני יהיה מוכן להשקיע יותר. חשוב לי שהצורב יהיה איכותי מאוד כי אני אשתמש בו הרבה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by RJ1,

אז קודם כל: לפני שנתיים קניתי מחשב חדש ובהמלצה של מישהוא פה מהפורומים רכשתי את המחשב עם הכונן Lite-On LH-20A1P. מההתחלה הכונן לא קרא חצי מהדיסיקם ויותר גרוע מזה לא קרא כמעט אף דיסק לצריבה. בנוסף לצרה הזאת הוא הפסיק להיפתח אחרי חצי שנה וכדי לפתוח אותו צריך ללחוץ מאה פעמים ואלי בפעם המאה ואחת הוא מסכים להיפתח. ולסיכום, כונן זוועתי!! אז רציתי לדעת אם יש לכם המלצה על צורב DVD טוב שלא יעשה בעיות? דבר שני, רציתי לדעת אם יש איזה נפח סטנדרטי שממולץ לקנות בגלל עלות/תועלת? אני אשמח להמלצות ספציפיות. הסתכלתי במפרטים מומלצים וראיתי שבחלק יש כונני 1TB, בתכלס עכשיו זה נשמע לי הרבה מאוד מקום אבל אני בטוח שאני אמצא איך לנצל אותו... ושוב השאלה היא אם מבחינת עלות/תעולת 1TB שווה? בקשר לתקצי…

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  9. Started by yoniby,

שלום... אני מתעניין בלקנות צורב די וי די. לפני-כן רציתי ללמוד כמה דברים על כך שאהיה טיפה בקיע בחור מה ההבדל בין סוגי המדיות לצריבה? מה הנפח של כל דיסק כזה? כמה הוא צריך לעלות? ואם יש מידע חשוב נוסף אשמח שתגידו לי. נ.ב. עשיתי על כך חיפוש ולא מצאתי משהו... תודה...

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  10. השימוש היחדי שאני יעשה בצורב, הוא לצרוב משחקים לפליסטיישן 2 ! אני לא יצרוב בו סרטים וכל מיני שטויות, רק משחקי PS2. לא אכפת לי מהמהירות צריבה, העיקר שיהיה מספיק איכותי כדי לצרוב משחקים, דרך אגב, אני לא צריך צורב+כונן DVD, (אלא אם כן זה לא משנה במחיר) אני צריך שיהיה דיי זול (לא מעל ה180 ש''ח, עדיף כמה שפחות) תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by KL-xXx,

היי! השעלה שלי היא: איזה צורב עדיף באותו מכיר משני אלה: 1. Plextor PX-760A IDE/ATAPI שהוא X18 2. Plextor PX-755SA SATA שהוא X16 אני קונה אותם מארצות הברית ב-50$

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  12. ברצוני לרכוש דיסק חיצוני למחשב האם למישהו יש נסיון עם הדיסקים של Lacie ? אני מתעניין בנפח של 750GB בברכה שייקה

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  13. Started by y_a_n_i_k,

יש מה לעשות בעניין? או שזהו? נשאר רק לזרוק לפח?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  14. Started by superginiman,

אני יודע שככה זה צריך להיות... אבל האם יש דרך להחזיר קצת כי זה בעצם איבוד של 80 GB!

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  15. Started by Rיה,

מה זה-serial ata? ומה תפקידו תודה...

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  16. Started by spektor,

האם אפשר להשתמש ב תוכנה ccleaner ב SSd תודה

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  17. Started by SweeT_EviL,

אני עם כבלים ישנים, כנראה מהדיסקים של SATA1 ועכשיו יש לי דיסק שתומך ב-SATA3 אמרתי אולי יש גם הבדלים בכבלים שכל אחד יכול לתמוך ביותר..

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by קומנט,

בנוסף לגיבוי הבייתי על מחשבים שונים (בבתים שונים) ועל דיסקים קשיחים חיצוניים, תמונות אני מגבה בתשלום בפליקר, קבצים אני מגבה ב SkyDrive ו Mozy (חינם עד 2 ג'יגה). השאלה מה עושים עם כ 200 ג'יגה (והיד עוד נטוייה בהחלט) של הסרטות וידיאו ביתיות ב HD (ימי הולדת, טיולים, אירועים משפחתיים וכו') ? כל אופציה בתשלום שבדקתי דורשת בין עשרות רבות של דולרים לחודש, ואף למעלה מ 100$, בשל הנפח הגדול. אני כמובן לא אוציא מאות שקלים בחודש לנושא, האם יש אופציה שפוייה יותר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  19. דגם הדיסק: WD2500KS מספר שאלות ברשותכם: 1. האם לדעתכם הקניה כדאית או שיש אלטרנטיבות טובות יותר? (מחיר 139 דולר) 2. ברשותי לוח אם של אינטל d865gbv. האם אזדקק לדיסקט כדי להתקין xp על ה- sata? עשיתי חיפוש בפורום וקראתי שבלוחות אינטל לא צריך דיסקט. אם כך אני אצטרך ללחוץ על F6 בהתקנה או לא??? 3. בגדול הייתי מעוניינת להתחמק מביצוע התקנה של חלונות מחדש. הייתי מעדיפה לבצע ghost מהדיסק הישן ide 40gb . ברשותי ghost 2005. האם אוכל לבצע ghost כרגיל או שאהיה חייבת להתקין הכל מחדש? אם אין תמיכה של ghost מה דעתכם על acrosid true image 9 - האם הוא ידע לבצע את העבודה? תודה רבה :-*

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by Crash5,

יש לי כונן קשיח של חברת Western Digital בנפח של 80 ג"ב, הגירסא שמגיעה עם חוצץ בגודל 8מ"ב. לפני מספר ימים, הדיסק הקשיח התחיל להתנהג בצורה מוזרה משהו. החלטתי שהגיע הזמן לפנות מקום במחיצה אחת, משום שנשארו כ200מ"ב פנויים בלבד מתוך ה60 ג"ב שישנם. החלתי למחוק ולמחוק קבצים אך להפתעתי נפח הדיסק התפוס והפנוי נשאר כמו שהיה ולא התפנה כלל מקום למרות מחיקות רבות שנעשו. דוגמא נוספת להתנהגות המוזרה, היא כאשר העברתי קובץ ממחיצה אחת לשנייה, גם אז לא התפנה המקום שהיה אמור להתפנות. אולי חשוב שאציין שניסיתי להריץ איחוי דיסק בעזרה התוכנה PerfectDisk אך המחשב נתקע במהלך העבודה. האם מישהו אי פעם נתקל בבעיה דומה לזו? האם יש לכם איזה שהוא רעיון מה לעשות? אשמח לשמוע כל דעה והערה, תודה.

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by A_D,

שמעתי שאפשר לחבר 2 הרד דיסקים במארך RAID0 וזה אמור להכפיל את מהירות העברת בקבצים במחשב או משהוא כזה קיצור המחשב היה יותר מהיר. העם זה נכון ועם כן אז איך אני עושה את זה והעם יש סיכונים בזה?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  22. Started by GeForce,

יש ברשותי לוח אם ישן לא תומך SATA אלא רק בחיבורי IDE. אני מתכוון להתקין כרטיס pci שמוסיף חיבורי SATA, האם אפשר לעשות BOOT מדיסק קשיח שמחובר לכרטיס מסוג זה?

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  23. בדרך כלל רק אלה של DVD-R .אז החליפו לי את הצורב דיודי ופתאום הכל היה טוב.אבל אחרי שבוע עוד הפעם הוא עושה בעיות ולא קורא לי.למה זה ככה? שמעתי שהיא דווקא חברה טובה.

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  24. Started by lol_minbet,

היי, אני מחפש המלצות לכונן SSD למשחקים עד 800 שח (אפשר לחרוג ב100 שח), הלוח אם שלי הוא P67A-UD7 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים