אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
חברה (בעלי ה1.5T) אני רוצה לקנות את הכונן אבל עם הפיאסקו הדי גדול שהתחיל דווקא עם הדגם הזה יש לי בעיה בגלל שאני מתכנן להשתמש בהם בRAID כל עצירה שלהם תדפוק לי את כל העסק אני רוצה לשמוע מבעלי הכוננים עצמם איך הם עובדים אצלהם והאם היו להם איתם בעיות
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר אליו דיסק קשיח בחיבור SATA ואני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש שהוא SATA 2 (של WD AAKS 500GB) השאלה שלי האם הוא יעבוד? יש לי לוח אם של MSI 865PE Neo2...
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצות לכונן SSD למשחקים עד 800 שח (אפשר לחרוג ב100 שח), הלוח אם שלי הוא P67A-UD7 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
תגידו מה אתם אומרים על הצורב הזה? חוץ מהעובדה שהוא X8 ויש כבר X16...? יש אותו בזיגזג ב470 שקל (צבע שחור).. למי שיודע, יתרונות? חסרונת?
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יותר מדיי בחירה ....מה המומלץ היום ? משהו טוב אמין ולא ייקר ! אני בקושי צורב אך צריך אחד במחשב .
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני צריך כונן קשיח 500 GB שיהיה כמה שיותר טוב. אני לא יודע אם אתם זקוקים למפרט אבל בכול זאת: AMD ATHLON 64X2 3800+ 1 GB לוח אם אני לא זוכר איזה בדיוק nvidia nF4 seiris 7800gtX2 של leadtech. וכול זה דחוס ב ANTECH P160 ועוד שאלה אחת: מה משפיע על הקירור והשקט במחשב. אני יודע שהמאווררים של המארז, קירור למעבד, קירור לכ.מסך אבל מה עוד?
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני קונה אותו בנוסף ל-120 גיגה שלי לכן אין לי בעיה של מקום אני מתכוון לשים עליו את ה-windos מכיון שהוא מהיר יותר כמובן אין לי בעיה של תקציב לכן השוואות מחירים מיותרות כאן בנוסף לדעתכם, רציתי לדעת אם אין בעיה עם זה שהארד דיסק אחד הוא sata והשני הוא ide רגיל??????
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אהלן, יש לי הארדיסק של WD משנת 2002 בנפח 120 ג'יגה (כן, זה הרבה יחסית לשנתון) ששבק חיים לפני כחודש, ורציתי לקבל קצת מידע לגבי עלויות שחזור בהתאם לנפח, ההארדיסק שמקבלים לאחר השחזור ובאופן כללי איפה כדאי לבצע את השחזור. תודה מראש לעונים ! עריכה:קראתי את הסטיקים במטרה למצוא קצת מידע על זה ולא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מה התנאים שמעתי שזה טוב ויעיל חשבתי למה לא זה יכול להיות נחמד בבית... אז אני רוצה לדעת מה התנאים שצריך כדי שזה יפעל...(מבחינת חומרה ותוכנה)...תודה...
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, יש לי צורב LG GCE 8160B ולאחרונה דיסקים חדשים שקניתי לא זוהו ע"י הצורב.. כלומר- דיסקים של מאקסוול ישנים נצרבים במהירות מקסימלית X16 בלי בעיות אבל דיסקים חדשים שקניתי לפני כמה ימים משני סוגים: סילבר ליין ו TAEC הצורב לא מסוגל לצרוב עליהם ובכלל, לא מזהה שיש דיסק בכונן מומלץ לי לעשות עדכון FW והאם זה יפתור לי את הבעיה? וינם נזקים בלתי הפיכים שנגרמים ע"י עדכון FW?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם!! נגיד ואני רוצה במחשב חדש לשים צורב sata אך לאחר הפירמוט כאשר אני עושה בוט להתקנת המערכת אני צריך לעדכן את הDriver של הsata על הלוח ואם לא הוא לא מזהה שום התקן Sata את הדבר הזה אני עושה על ידי לחיצה על f6 ואז שם את הדיסק של הדרייבר אבל אם בכלל הכונן דיסקים הוא sata אז איך הוא יזהה אותו(הלוח אם). כל זה בתנאי שאין לי floppy תודה כל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
רכשתי כונן 80GB 7200 8MB BUFFER SATA II NCQ HITACHI בהתקנת ה WIN רואים שיש 8MB , לפי המספר הסידורי יש לו 8 בתוכנת עזר מהאתר שלהם , יש לו 8 אבל ב EVERST הוא מזהה רק 2 למה זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב HP ELITEBOOK 8440P, בן כמעט שנתיים, ואני רוצה לשדרג את ההארד דיסק ל SSD, 120\160 GB. לפי מה שהבנתי, המחשב שלי תומך רק ב SATA 2. מאוד אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על הכונן הכי אמין שאפשר להתקין על המחשב (נראה לי שהייתי מעדיף אינטל, ואם אפשר גם לתת קישור לאמזון, יהיה אפילו יותר טוב (אני כרגע בקנדה, אז כנראה אזמין מאמזון). תודה רבה, דני.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מחפש HD למחשב נייד. הגודל 320GB יספיק. מה שהכי חשוב לי זה שהוא יהיה כמה שיותר עמיד לנפילות. כן, אני יודע שאסור לתת למחשב ליפול אבל מה לעשות והמשתמשים במחשב מפילים הרבה פעמים בלי כוונה את המחשב. עד עכשיו היה להם הארדדיסק רגיל והוא שרד שנתיים אבל מת מנפילה לפני חודש. מהי המלצתכם? התקציב- 200-400 ש"ח מחפש בשלב זה SSD כי זה יחסית יקר לנפחים אלו
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות כונן קשיח מחו"ל.. רציתי לדעת, מבין ה1TB איזה כונן הכי טוב, הכי אמין, הכי מהיר, הכי זול? שימו לב - לא SEAGATE, פגום לא פגום לא מעניין, אני על SEAGATE לא הולך, למעשה ייתכן שאני פותח בהליכים משפטיים נגד היבואן שלהם, אז מהחברה הזו, ממש לא תודה.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
איזה HD כדאי לקנות למטרת איחסון/ספריית סרטים מוסיקה תמונות האם WD Caviar Green or WD Caviar Black
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
נערך: חשוב לי שהמדיות יהיו איכותיות (שיחזיקו לאורך זמן כמו שצריך, לא כמו ה TEAC שמתו לי אחרי יומיים), אבל אם זאת שלא יהיו יקרים בטירוף, במחירים סבירים (בטווח מחירים של רוב הדיסקים). כמו שאמרתי אני צריך 25 דיסקים ולא 50, עדיף מ LIRA.co.il כי יש להם מבחר נחמד, וגם משלוחים בדואר. לא אכפת לי פלוס או מינוס, אני סתם עדיפות פלוס (לא יודע למה, ככה התחשק לי, אבל מה שבא לכם אתם מחליטים), לא אכפת לי X16 או X8, גם כפול 8 מספיק לי (שוב, לבחירתכם). רב תודות! (:
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתייעץ לגביי קנייה של דיסק קשיח בנפח tb למחשב שלי יש לי מחשב ישן (לפחות 5 שנים) Pentium 4 1.99 GHz 768 זכרון פנימי win xp sp3 אני רוצה לדעת אם יש קשר בין גודל הנפח של כונן קשיח לבין הרמה של המחשב... וגם איזה כדאי לי לקנות... גם בגלל החיבור של הכונן במחשב (ide ולא sata2) יש אפשרות שהכונן החדש יתמוך גם בחיבור הישן וגם בחדש? כדי שאני אוכל לעבור עם הכונן למחשב הבא? מה כדאי לי לבדוק כשאני קונה כונן כזה... ומה הטווח מחירים פחות או יותר...? תודה רבה על העזרה עריכה: שכחתי לכתוב שיש לי כרגע שני כוננים קשיחים, 60GB, מחולק לשתי מחיצות- ווינדוס 25 GB ונתונים 30GB 20GB, מוזיקה יש משמעות לזה שהווינדוס נמצא על כונן קטן יותר וישן יותר? שוב תודה..
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
סתם שאלה אנשים זה אומר שב1000 GB דופקים אותנו ב-70 ג'יגה ?... אני בעד עצומה שיעגלו כלפי מעלההה זה ממש זנות!!!
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
-
I have G4 400MH, system 9.1 and i want to but a CDR/W and additinal HD. (60-120BG) i was looking all over and the prices are SO HIGH. and I want to buy a firewire HD of 80-120GB as well... Does anybody have a recommendation on a specific device/company that works with Mac and doen't cost like a band new BMW...? thanks alot Hagit
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הנה המצב, הארדיסק גוסס לאיטו, כרגע אין כסף לקנות חדש אז צריך לשרוד עם מה שיש, הבעיה היא שבגלל הסקטורים הפגומים אני צריך כל חודש לפרמט, אז רציתי לדעת עם יש דרך לחסום את הגישה לסקטורים ככה שלא יהיו בעיות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום אני קונה hd חדש sata ורוצה לחבר אותו ללוח אם ide האם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
במחשב מותקן לי דיסק של 320 ג'יגה אך בכונן C יש רק כ100 ג'יגה. בנוסף לכך אני לא רואה את כונן D. המערכת יושבת על כונן C
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-