עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by SEangel,

כי את הפיליפס 1628 אפשר להשיג במחיר נורמלי, ואם השיוויון (שבכותרת) נכון הנק כבר לא המלך...

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  2. (אני מדבר גם על DVD-R וגם על CD-R) נו, אז יש סיבה עקרונית למה המדיות האלה זולות כל-כך? ואיך הן בצריבה איטית?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by Weihenstephan,

הזמנתי מאיביי כמה כבלי סאטא של 1.5 GBPS השאלה שלי היא כזאת: אם יש לי דיסקים קשיחים של SATA 2, האם כבלים כמו שהזמנתי יהוו צוואר בקבוק? או שהדיסקים לא מנצלים את כל רוחב הפס שלהם

4. Started by קומנט,

בנוסף לגיבוי הבייתי על מחשבים שונים (בבתים שונים) ועל דיסקים קשיחים חיצוניים, תמונות אני מגבה בתשלום בפליקר, קבצים אני מגבה ב SkyDrive ו Mozy (חינם עד 2 ג'יגה). השאלה מה עושים עם כ 200 ג'יגה (והיד עוד נטוייה בהחלט) של הסרטות וידיאו ביתיות ב HD (ימי הולדת, טיולים, אירועים משפחתיים וכו') ? כל אופציה בתשלום שבדקתי דורשת בין עשרות רבות של דולרים לחודש, ואף למעלה מ 100$, בשל הנפח הגדול. אני כמובן לא אוציא מאות שקלים בחודש לנושא, האם יש אופציה שפוייה יותר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by Ashand,

יש לי צורב DVD SLIM של ניידים ואני מחפש מתאם ככה שאני אוכל לשים אותו בתוך המחשב הביתי שלי, SATA או IDE עדיפות ל-SATA... יש מתאמים כאלו? מישהו יכול לתת לי לינק למוצר כלשהו? תודה!

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by xender,

ביצעתי גיבוי לכונן הקשיח רכשתי דיסק קשיח נוסף ועברתי ב bios לתצורת raid. התקנתי מחדש את ה os וכעת המחשב עובד כשורה בתצורת raid. השאלה שלי היא האם ניתן בשלב הזה להעתיק חזרה את הגיבוי למחיצה C החדשה? הדבר שמונע מבעדי לעשות זאת היא העובדה שבהתקנה הישנה אין תמיכת raid שהרי הוספתי את הדרייבר רק בהתקנה החדשה. מה דעתכם? תודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  7. יש לי שני HD 1.HUA721050KLA330 HITACHI 2.WD3200AAKS על איזה מבינהם כדי לי להתקין את מערכת ההפעלה מבחינת מהירות ? אם אפשר הסבר כדי להבין למה זה יהיה נחמד תודה לעונים בברכה ארז

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by al83,

היי, אני מתכנן לעבור עוד השבוע למערך RAID 0 + כונן גיבוי. אני מאד רוצה להישאר עם המערכת הפעלה הנוכחית, יש לי קובץ IMAGE שלה שמוכן מדי שבוע למקרה חירום (דרך תוכנת ACRONIS TRUE IMAGE)+דיסק הפעלה מהBOOT כמה שאלות :- 1.חובה לבוא עם 2 הכוננים (הזהים) מופרמטים? או שאפשר שעם הזמן הבקר יפזר את המידע מכונן בודד על שני הכוננים? 2.(אם התשובה ל1 היא שחובה לפרמט) אז האם מיד לאחר שהוגדר המערך המידע מנותב על ידי הבקר "כאילו" ישנו רק כונן קשיח אחד? או יותר פשוט,האם כשאטען את הIMAGE של מערכת ההפעלה מהבוט המידע יפוזר על ידי הבקר באופן שיבחר? וכך אחסוך התקנה מחודשת? המון תודה

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by yossi051,

שלום לכולם רציתי לברר האם ניתן להגדיר בביוס שארדיסק בחיבורי יו אס בי יהיה הראשון שעולה כלומר שאם יהיה לי בו וינדוס אז הוינדוס שבו יעלה תודה יוסי

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  10. שלום רב, ברשותי מספר כוננים חיצוניים עם ספק כוח, ואין שום בעיה לחבר אותם לרכזת USB כנ"ל לגבי DOK לעומת זאת, יש לי כונן חיצוני 250GB FUJITSU , ללא ספק כוח, שמחייב חיבור ישיר למחשב, בכדי שאוכל להשתמש בו. השאלה היא, האם זהו המצב בהתקנים מהסוג הזה, או שמדובר במוצר לא תקין? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by Zipi-2,

איזה תוכנת צריבה אתם ממליצים שתצרוב גם דיוידי וגם דיסקים סידירום

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  12. ניסיתי לצרוב היום משהו, נכנסתי לNERO התחלתי את הצריבה וקיבלתי הודעת שגיאה : Burn Process Faild At 16X משהו ... אחרי זה שמרתי את הלוג שהוא יצר והנה הוא לפניכם: BneXtaZi BneXt 1A23-0809-4030-2363-5695-2304 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Ahead\nero\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 26/10/2004 18:35:34 Nero Version: 6.6.0.16 Internal Version: 6, 6, 0, 16b (Nero Express) Recorder: <ATAPI CD-RW 52X32> Version: M.GD - HA 1 TA 1 - 6.6.0.16 Adapter driver: <atapi> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default (0) -> ATAPI, detected: ATAPI CD-ROM: <ATAPI CD-RW 52…

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  13. השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  14. Started by roes,

הכונן הקשיח הזה טוב? Maxtor 6Y160mo Diamondmax plus 9 Sata

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  15. במידה וקיים דבר כזה בכלל. תודה מראש. עריכה: כנראה שלא קיים דבר כזה, למחוק בבקשה.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  16. אני צריך כונן קשיח 500 GB שיהיה כמה שיותר טוב. אני לא יודע אם אתם זקוקים למפרט אבל בכול זאת: AMD ATHLON 64X2 3800+ 1 GB לוח אם אני לא זוכר איזה בדיוק nvidia nF4 seiris 7800gtX2 של leadtech. וכול זה דחוס ב ANTECH P160 ועוד שאלה אחת: מה משפיע על הקירור והשקט במחשב. אני יודע שהמאווררים של המארז, קירור למעבד, קירור לכ.מסך אבל מה עוד?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  17. Started by Id0,

אוקי אז ככה, יש לי צורב LG GCE 8160B ולאחרונה דיסקים חדשים שקניתי לא זוהו ע"י הצורב.. כלומר- דיסקים של מאקסוול ישנים נצרבים במהירות מקסימלית X16 בלי בעיות אבל דיסקים חדשים שקניתי לפני כמה ימים משני סוגים: סילבר ליין ו TAEC הצורב לא מסוגל לצרוב עליהם ובכלל, לא מזהה שיש דיסק בכונן מומלץ לי לעשות עדכון FW והאם זה יפתור לי את הבעיה? וינם נזקים בלתי הפיכים שנגרמים ע"י עדכון FW?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by MooShoo,

חשבתי לרכוש Western Digital - 500GB 32Mb Buffer. האם מומלץ?? האם יש HD שנותן תמורה טובה יותר לעלות? האם יש טעם בכלל להשקיע ב-32 מ"ב בפר (או שההבדל זניח ולא מורגש)?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by Godlike2k,

תקציב 250 ש"ח לרמקולים, והDVD הכי זול שתמצאו אני לא צריך לצריבה אלא רק למשל להתקין משחקים שצריך כונן DVD

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  20. הרי ורבטים היא לא חברה שמייצרת כוננים קשיחים.. אז רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה כונן בתכל'ס מגיע בתוך המארז של ורבטים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by TAMIRRR013,

תיראו כתבתי בגוגל את הדגם הזה wd 500gb aaks ואמרו שיש לו באגים שאחרי כמה חודשים או שנה הוא מתחיל להידפק זה נכון? שמעתי שזה רק בגירסת ה aaks זה באמת נכון? והמון אנשים אומרים שיש את הבאג הזה ועזרה דחוף למה כבר הזמנתי את המחשב החדש שלי עם ההארד דיסק הזה ואני שוקל אולי להחליף עזרה מהירה בבקשה

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  22. קניתי הארד דיסק WD 250. יש ברשותי הארד דיסק זהה לחלוטין בדגם. ההארד הישן יותר נמצא במארז ויש מולו מאוורר. המארז פתוח בצד אחד. לעומת זאת ההארד דיסק החדש לא נמצא במארז, אלא שוכב סתם ליד מארז המחשב (זה באופן זמני). באופן מאוד מפתיע הטמפ' של ההארד דיסק במארז היא 41 מעלות, בעוד שטמפ' ההארד דיסק בחוץ, שנמצא במקום מאוורר, היא 48 מעלות! ההארד דיסק לא נמצא בתהליך העברת קבצים או פירמוט כלשהו. מדוע יש הבדל משמעותי של 8 מעלות בין ההארד דיסקים?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by bad-sector,

יש איזה שהיא דרך לבדוק הרדיסק על כל הבתים שלו? חוץ מ SISOFT שבודקת את המהירות שלו, וסורק הדיסק הדפ*ק של ווינדוז אני לא מכיר אף תוכנה... ויש לי הרדיסק 60GB שאני חייב לבדוק אם הוא עובד... יש איזה שהיא תוכנה שכזו?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by skot,

יש לי כונן נייד 500GB והwindows לא מצליח לאתחל אותו....

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  25. אני צריך 500 ענ ושיהיה כמה שיותר זול תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים