עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by SyRenity,

התקשרתי לאייוורי, אף אחד לא יודע מתי יהיה.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  2. Started by Godlike2k,

תקציב 250 ש"ח לרמקולים, והDVD הכי זול שתמצאו אני לא צריך לצריבה אלא רק למשל להתקין משחקים שצריך כונן DVD

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  3. האם יש הבדל בין הSE לרגיל או שבעצם הSE הוא הרגיל?

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  4. מבחן דיסקים קשיחים מקיף בשפת הקודש: http://www.pcplus.co.il/labs/lab.php?lid=6 http://www.nrg.co.il/online/19/ART/10/784/932/896.html דן

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  5. הדיסק לא כל כך שרוט, אבל משום מה ההעתקה של הקובץ שאני צריך נתקעת אחר 640 מגה (הקובץ שוקל בערך 4 גיגה)

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by guy_intel,

שלום, רציתי לשאול האם כונני ה- SSD המהירים של sundisk מתחברים בחיבור SATA או שיש צורך בחיבור מיוחד אחר ?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  7. שלום אני הולך לקנות מחשב חדש אבל את הישן שלי אני הולך להביא לאח שלי עכשיו השאלה שלי אני רוצה להגדיל /להוסיף דיסק קשיח בגלל שיש לי במחשב הזה רק 80 gb ואני רוצה לקנות הרד דיסק עם נפח גדול יותר ואיך אני בודק איזה חיבור יש לי ? למשל אם זה sata 1/2?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  8. אני רוצה ליקנות הארד דיסקד (SSD) והתקציב שלי עומד עד 800 חנוק מישהן יכול להמליץ לי יש לי 12 GG זיכרון 2000MHZ אם זה חשוב טוב לא משנה לענייננו מישהו יכול להמליץ לי על כונן בתקציב הזה ואני משחק המון ואני חושב ש60 יספיק מה אתם אומרים וגם איפהה להתקין את זה במערכת או למישחקים והאם יהיה שיפור ניכר?תודה ועמכם הסליחה אשמח לתשובות בהקדם האפשרי

9. יש לי Maxtor 120 IDE, מרגיז אותי שבעבודה עם קבצים יש איטיות, אם אני פותח RAR ותוך כדיי מעלה משהו אז לוקח המון זמן יש אפשרות להטיס אותו,

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by benma,

האם ניתן להתקין את הפלטפורמה U3 על DOK רגיל או שחייבים DOK מיוחד (עם חומרה מיוחדת)?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  11. לפני כשבוע קניתי צורב חדש LG 4163B. מאז צרבתי דיסק אחד DVD+R, דיסק אחד DVD-R ודיסק אחד CD-RW והכל היה בסדר. היום קניתי חבילת דיסקים של Verbatim (המדיה קוד של הדיסקים: MCC 02RG20). הכנסתי דיסק אחד מהחדשים לכונן (עוד לא עשיתי כלום, רק הכנסתי לכונן) ונשמעו רעשי דפיקות, כאילו מישהו דופק מתוך הכונן. חשבתי שאולי לא שמתי את הדיסק טוב, אבל עוד 2 דיסקים אחרים מאותה אריזה השמיעו רעשי דפיקות דומים מהכונן. עדיין לא צרבתי עליהם, רק בדקתי אותם עם DVD Identifier (וגם בזמן הבדיקה הם השמיעו רעש דומה). הכנסתי אחר כך דיסק CD-R ריק של Maxell ודיסק DVD-R ריק של פיליפס ואיתם לא היה כל רעש. הכנסתי שוב את ה-Verbatim ושוב דפיקות! אני שמעתי כוננים רעשניים, אבל כאלו דפיקות אף פעם! חיפשתי כאן בפורומ…

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by aragon,

כלומר אם יש לי הרד דיסק אחד של WD 20GB 5400 RPM וכונן SCSI חיצוני והמחשב שלי כל הזמן ניתקע השאלה שלי היא האם יש ביניהם התנגשויות?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  13. הייתי אמור לקנות את THERMALTAKE MAX4 - USB2.0 & eSATA : N0003US מIQPC אבל אין להם אותו רציתי לשאול אם יש חלופות הגיוניות בטווח מחירים הזה ?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  14. מחפש חנות בחיפה לקניית זיכרון USB נייד 8 גיגה קטן לא יקר (רצוי מתחת ל250 ש"ח) תומך בVISA וXP מהיר וכמובן מחיפה.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  15. קניתי חשב חדש היום וכבר אני מתחיל לקבל שגיאות. מדובר בדיסק קשיח של סמסונג 120 גיגה. להלן ההודעה: PRI MASTER HARD DISK: S.M.A.R.T STATUS BAD; BACUP AND REPLACE. PRESS F1 TO RESUME

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  16. Started by kilrah,

אשמח להמצלה לצורב DVD, מבחינתי אפשרי IDE או SATA, מחפש צורב שיעבוד הרבה, אני צורב הרבה, וגם יצרוב טוב שכבה כפולה, עד כל הצורבים אצלי לא החזיקו מעמד כל כך, בעיקר התחילו בכך שצריבה של שכבה כפולה לא עבדה טוב ואז התחילו להדרדר, כבר מיואש מהצורבים הפשוטים. היה לי פעם צורב יאמה בחיבור SCSI - מה זה מתגעגע אליו החסרון שלו שלא היו כאלה של צורבי DVD תודה מראש

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  17. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש לי חבר מהעבודה שעושה התקנות בסיסיות לאנשים, החבר הזה עשה התקנה לאיזה בחור למחשב חדש ולאחר שבוע הבחור החזיר לו את המחשב בטענה שמערכת ההפעלה לא עולה..עד פה. כאשר חבר שלי שעושה התקנות, ניסה להעלות את המחשב הוא ניסה להעלות את windows repair של WIN 7 . באחד החלונות שם הוא הבחין ששמות המחיצות השתנו. הארדיסק של 1 טרה, ה100 מגה שמוקצים למערכת מופיעים כ-C, מה שהיה C מופיע כ-D כ250 ג'יגה, ומה שהיה D מופיע כ-E. הוא טוען שזה קשור לווירוס וכנראה משהו שהתקין הבחור(בעל המחשב) גרם לתופעה. יש למישהו רעיון איך להתגבר על זה או כתוצאה ממה זה נגרם?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  18. והאם המדיות האלו הם משני הצדדים או שהם פשוט שני שכבות?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by LazyBoy,

קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש. אחת הבעיות שיש למחשב היא שהHD פשוט רועש כמו איזה HD ישן מלפני כמה שנים. כל פעולה הכי קטנה ושומעים אותו "טוחן" הדגם הוא: seagate 160BG SATA NCQ האם לעוד מישהו פה יש אותו? יש איזה תוכנה שתבדוק האם הוא תקין? אף פעם לא שמעתי רעשים כאלה מהארד דיסק חדש של כך... בנוסף לזה גם קניתי DVD של LITEON שכאן באתר המליצו עליו בחום בגלל השקט והאמינות שלו. הוא כל כך רועש שאין לי דרך לתאר את זה... בנוסף כל פעם שמוציאים דיסק הוא עושה רעש שמזכיר משהו נמס כמו בסרטים, מעין טטססססס כזה.. עצות? המלצות? ושאלה אחרונה, איך אפשר לבדוק שהHD אכן עובד בNCQ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  20. Started by boss,

יש לי Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB אבל ביצוע מהירות שיא תמונה יש בעיה 103424K ,צריך להיות 1024 איך שינוי 1024? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  21. למי שלא שמע, גוגל מפסיקה לתת לנו אחסון ללא הגבלה לתמונות ותתחיל לדרוש מאיתנו כסף אחרי שאנחנו כבר בלענו את הפיתיון שלהם וכבר מושקעים מאות ג'יגות אם לא טרה בייטים של תמונות בשירות שלהם. לכל מי שיש מכשיר של סינולוג'י, מדובר אמנם במוצר שהוא כרגע עדיין בבטא אבל אמור לצאת בגירסה סופית ממש בקרוב כחלק ממערכת ההפעלה DSM 7. מדובר על אפליקציה שנקראת Synology Photos שלמעשה מנסה לתת לנו כלי, בחינם לגמרי, כתחליף לשירות של גוגל. על מנת שלא להפוך את הפוסט הזה למגילה אני לא ארשום פה מדריך צעד אחר צעד על המוצר הזה אבל אני רק יכול להגיד שמדובר באחלה מוצר. אין ספק שהכלי של גוגל חזק יותר מבחינת פיצ'רים אבל יחסית למוצר שניתן לנו בחינם, מכיל זיהוי פנים, מכיל אינטליגנציה …

22. Started by HingedEmu2,

היי, יש לי כונן חצי טרה שמשמש כרגע ככונן מערכת הפעלה, ואני מתכנן לקנות כונן ssd. השאלה שלי היא- איך אני גורם לכונן הזה להיות כונן זכרון רגיל ולא כונן של מערכת הפעלה. יש תהליך שצריך לבצע, או שפשוט אם הוא לא יהיה הראשי בחיבורים הוא יהיה זיכרון רגיל? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  23. שלום, האמת הבעיה התחילה לפני כמה ימים אך לא היה לי שימוש בכוננים אז לא היה לי כך לרשום הודעה... אממ הבעיה שלי היא שהכוננים לא עובדים,יכול להיות שהחיבור למחשב נשרף איכשהו כי הכוננים בכלל לא עובדים ואפילו לא עובר בהם חשמל..... תודה רבה רבה!!! פליז פליז מתחנן שתעזרו !!!! היייתי צריך לבקש מרב שיתפלל גם בשביל שיענו לי פה!!! :bash:

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  24. לפי מה שאני קורא בפורומים בחו"ל, בחודשים האחרונים יצאו כוננים בעלי אותו מודל רק עם 3 פלטות במקום 4: http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?p=425740#425740 אשמח לשמוע ממי שקנה כונן כזה לאחרונה האם הוא של 3 פלטות או 4. הבנתי שה- WD10EADS הכולל גם זכרון 32MB במקום 16MB מכיל רק 3 פלטות, אבל לא ראיתי אותו למכירה בארץ, וגם לא את ה- WD10EVCS הנועד לשוק ה- AV

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  25. Started by TermiNal,

שלומות שאני מחבר את הצורב מאסטר והסידי סלייב המחשב מזהה רק צורב ושאני עושה ההפך המחשב מזהה רק כונן סידי.. איך אני עושה שיזהה את שניהם? אגב, אין סיכוי שיש בעיות ג'ימפור או משהו, כי בעבר הטכנאי שלי ג'ימפר לי והרכיב לי, פשוט קניתי חלקים חדשים ופירקתי תמחשב (וכמו כן את הכוננים) ומאז יש לי את הבעיה. אשמח אם תעזרו לי לחבר את שניהם

• 4 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.