עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום כשאני רוצה להתקין את הווינדאוז על הSATA אני יוצר דיסקט עם הדרייברים,השאלה שלי היא על איזה דרייבר יש יותר עדיפות? אני מדבר על הדרייברים שבאים על הדיסק של EPOX 8RDA3+ בינתיים עשיתי לי דיסקט עם דרייברים של 3112 זה בסדר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  2. סליחה על הבורות... ותודה מראש למגיבים.

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  3. אני זוכר שראיתי איפשהו אפשרות לבחור בין: העדפת ביצועים (שמחייבת הוצאה בטוחה). לבין העדפת נוחות (שבכלל לא דורשת הוצאה בטוחה). השאלה איפה היתה האפשרות הזאת, איפה אני משחק בינהם, ומה זה בתכלס משנה מבחינת ביצועים וכולי... תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by duzap,

שלום, לאחרונה השתמשתי בערכה מהסוג הזה: זאת האריזה למי שמכיר: השתמשתי בזה כדי לחבר הארדיסק ישן שיש לי באופן חיצוני בשביל להעביר מידע שהייתי צריך. בהתחלה הכל היה טוב ויפה, ההארדיסק נדלק כמו שצריך, זוהה במחשב והייתי יכול לדפדף ולהעביר את כל הקבצים שהיו נחוצים לי. חיפשתי משהו ספציפי בהארדיסק ולכן הרצתי עליו חיפוש (winxp), תוך כדי החיפוש אחרי חצי דקה - דקה בערך פתאום שומעים את ההארדיסק מכבה את עצמו בצלילים רגילים לחלוטין, בדיוק כמו שמכבים את המחשב ושומעים את ההארדיסק מפסיק להסתובב לאט לאט. לא הבנתי למה ההארדיסק הפסיק לעבוד פתאום סתם ככה, הוצאתי לו את החשמל וחיברתי מחדש אבל זה פשוט לא הועיל, עדיין לא נדלק מאז המקרה. (כמובן שהוצאתי את הכבל נתונים וחיברתי רק חשמל) שמתי…

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  5. Started by 47,

http://pch.co.il/docs/pd1034215374.htm

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by Avisp,

היי מדובר בSandisk Cruzer החדשים יותר. הבעיה שלו שהוא מזוהה לכמה רגעים ומיד מתנתק מלווה בצלילים הרגילים של חיבור וניתוק. ניסיתי בכמה מחשבים אך לשווא. מכירים את הבעיה? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by Flow-Style,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות דיסק קשיח פנימי של 1TB אני לא כל כך מבין בדיסקים קשיחים אז הייתי רוצה המלצות לאיזה כונן כדאי לקנות. קודם כל חשוב לציין שאני מבקש שלא ימליצו לי על כוננים חיצוניים אני רוצה רק פנימי. חשוב לי המהירות של הכונן ואני לא רוצה מהירות של USB2 אז בבקשה רק דיסקים פנימיים. אז ככה... כרגע יש לי 2 כוננים. אחד של 80GB שהוא כרגע הכונן של הוינדוס שהוא של WD 80 GB Sata1 8MB cache השני הוא גם של WD 120GB אני לא זוכר ממש את הדגם שלו כי הוא ישן אבל לפי דעתי הוא לא Sata שהוא משמש אותי למשחקים שירים וסרטים. בעצם להכל הכוננים האלו לא מספיקים לי ואני רוצה בעצם להוציא את שתיהם ולשים הארד דיסק אחד של 1TB שאותו אני יחלק ל2 שאחד יהיה של הוינדוס ואחד יהיה של הכל. א…

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  8. כותרת ^^^ חוץ מהמחיר במה הם שונים ואיזה הוא המומלץ?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by alergic,

1- לכמה מחיצות לחלק 160GB בשביל מיטוב הביצועים של ההארד 2- שמתי לב שאחרי כל פירמוט ההארד נהיה פחות ופחות במקום...(כבר 148GB) האם אפשר לשחזר את המקום האבוד ולמה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by y_a_n_i_k,

יש מה לעשות בעניין? או שזהו? נשאר רק לזרוק לפח?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by x-dude,

איפה הכי זול לקנות דיסקים לצריבה (99 דקות אבל גם 80) בחיפה? עשיתי קצת סיבובים אתמול והמכירים ממש מוגזמים,פעם הייתי קונה חבילה של 100 דיסקים ב100 או 140 שקל,היום זה המכיר ל50 דיסקים,מה קרה? מי מת שהמכירים עלו ככה? דרך אגב אני מחפש דיסקים הכי זולים אבל שיהיו גם טובים.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by maccabeast,

אז עברתי למחשב חדש, איך אני שם את ה-HD הישן במחשב החדש כדי להעביר ממנו כמה דברים לHD החדש? והאם זה אפשרי כלל? כי ה-HD די ישן(בן 5+). תודה.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by spektor,

האם אפשר להשתמש ב תוכנה ccleaner ב SSd תודה

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  14. Started by dj mccoy,

שלום לכולם אני זקוק נואשות לדרייבר של צורב מדגם YAMAHA CRW-F1E מה שקורה אני מנסה לצרוב וכל הזמן הצריבה נכשלת אם למישהו יש פיתרון אז............ תודה

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  15. התקנתי את 1.0H ולא היה רשום עליו פרטים וזה לצורב TEAC CD-W540E תודה

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  16. דגם הדיסק: WD2500KS מספר שאלות ברשותכם: 1. האם לדעתכם הקניה כדאית או שיש אלטרנטיבות טובות יותר? (מחיר 139 דולר) 2. ברשותי לוח אם של אינטל d865gbv. האם אזדקק לדיסקט כדי להתקין xp על ה- sata? עשיתי חיפוש בפורום וקראתי שבלוחות אינטל לא צריך דיסקט. אם כך אני אצטרך ללחוץ על F6 בהתקנה או לא??? 3. בגדול הייתי מעוניינת להתחמק מביצוע התקנה של חלונות מחדש. הייתי מעדיפה לבצע ghost מהדיסק הישן ide 40gb . ברשותי ghost 2005. האם אוכל לבצע ghost כרגיל או שאהיה חייבת להתקין הכל מחדש? אם אין תמיכה של ghost מה דעתכם על acrosid true image 9 - האם הוא ידע לבצע את העבודה? תודה רבה :-*

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by ofir_16,

שלום לכולם. קניתי לפני כמה ימים מדיה לצריבה של Verbatim DVD-R X16. בתוכנה Dvd Identifier ראיתי שרשומים הפרטים הבאים: ID: MCC 03RG20 Manufacturer Name: Mitsubishi Chemical Corp הנתונים האלה בסדר? כי רשום ששם היצרן הוא מיצובישי למרות שהמדיה היא של וורבטים....האם הדיסקים שקניתי הם טובים??? תודה.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by zy2000,

מע. הפעלה win xp תוכנת צריבה NTI CD-MAKER PLATINUM 6 תאור הבעיה : בצריבת קבצי אודיו אחרי מספר שניות מופיעה התקלה שבתמונה . התקלה מתרחשת בזמן שהתוכנה בשלב (writing toc (table of content הקובץ בכל זאת מועתק אך לא שומעים כלום לפעמים צפצופים . אחרי אישור להודעת התקלה מופיעה הודעת תקלה שניה . ניסיתי להחליף CD ונשארה אותה תקלה . ה cd מסוג rewritable . הדבר לא קורה ביצירת דיסק DATA אלא רק בדיסק אודיו . ניסיתי שינוי מהירות צריבה ללא הועיל . יש הצעות ? תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by GeForce,

יש ברשותי לוח אם ישן לא תומך SATA אלא רק בחיבורי IDE. אני מתכוון להתקין כרטיס pci שמוסיף חיבורי SATA, האם אפשר לעשות BOOT מדיסק קשיח שמחובר לכרטיס מסוג זה?

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  20. Started by kipi25,

שלום! תעזרו לי בבחירה מבין שלושה HD: 1. WD1600JD Western Digital 2. Seagate Barracuda 160GB SATA ST3160827AS 3. SAMSUNG 160GB SATA 7200 rpm SP1614C חשוב לי שיהיה אמין, שקט ומהיר (בסדר הזה). מבחינת המחיר הבנתי שאין הבדל משמעותי. תודה מראש למגיבים

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  21. שלום לכולם, חברה שלי הפילה לי HDD של 80 GB ,כשחיברתי אותו הוא עושה טיקטקים כאלה ,אתם יודעים כבר על מה אני מדבר. יש סיכוי להציל אותו? ???

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  22. אני רוצה שני ארדיסקים למערך RAID בנפח של 160 ג'יגה כל אחד בממשק SATA2 16MB ובטכנולוגיית NCQ התקציב כרגע עומד על 600שח+ אם אפשר נפחים גדולים יותר גם יתקבל בברכה שאלה נוספת היא אם הבקר של הלוח שלי יהיה טוב למערך RAID מדובר בלוח ASUS COMMANDO? בתודה מראש שגב שטובי!

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  23. לאחרונה רכשתי ocz agility 3, ביצעתי הגדרות לדיסק לפי מה שמצאתי בפורמים http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?63273-*-Windows-7-Ultimate-Tweaks-Utilities-*&p=442158&viewfull=1#post442158 והדיסק מקבל ציון נמוך (יחסית) 6.9, שבכל מחשב אחר שראיתי מקבלים 7.5. בלי קשר לציון, המחשב לא עובד מהר יותר פתיחת חלונות ודברים כאלה. מישהו ניתקל בזה אולי? תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  24. שלום לכם, יש לי דיסק קשיח חיצוני של Seagate בחיבור רשת. יש לי גישה למחיצות שעל הדיסק אבל מישהו מחק ממנו קבצים רבים בטעות. האם אתם מכירים תוכנה טובה לשחזור מכונן רשת חיצוני? תודה רבה. אולי יש אפשרות כזו ב GetDataBack? תודה.

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  25. Started by the_lighting,

WD2500AAKS WD2500KS מה ההבדלים בין שני הכוננים קשיחים האלו? שניהם אותו מחיר ואותם נתונים יבשים?!

• 3 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים