אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
רכשתי כבל USB ל IDE/SATA שמגיע גם עם ספק (שנאי) שמתחבר ל HD. אני מעוניין לעבוד עם HD חיצונית למחשב (ובעתיד עם צורב DVD) 1. האם ניתן לעשות חיבור וניתוק חם? (כלומר לחבר/לנתק תוך כדי עבודה על מחשב פועל בלי לכבות אותו לשם כך) 2. האם ישנה עדיפות לחיבור וניתוק קר (כשמחשב כבוי) על פני חם? (או אולי זה בכלל מזיק לנתק אותו לאחר הכיבוי) 3. מה סדר הפעולות שצריך לעשות בחיבור (קודם חשמל ואח"כ USB או להיפך) ? 4. מה סדר הפעולת שצריך לעשות בניתוק ? 5. האם כשHD מחובר רק לחשמל ורץ (שומעים שהוא עובד) המחט זזה? כלומר ניתוק יגרום לנזק כמו בהפסקת חשמל או כיבוי כפוי של מחשב? 6. הדברים שונים בעת עבודה עם HD מבוסס חיבור SATA? תודה לעונים, טל
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
חברת Team Group מחליטה להתפרע ולהקדים את כל שאר השחקניות בעולם האחסון עם כונן SSD חדש בנפח ענקי - עם מחיר גבוה יותר מזה של מחשב מוביל בשלמותו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
הי,כשאני צורב משהו עם התוכנה clonecd ומגדיר לו לצרוב על X1 במהלך הצריבה הוא כותב שהוא צורב במהירות X4...לא מצאתי בהגדרות שום דבר על זה. מה לעשות?זה צורב של אסוס,דגם במפרט בצד.
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק עם יש לי במחשב SATA-2 יש לי SATA -1 יש מצב ש 2 מתחבר
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום, הדיסק הקשיח שלי WD120 כבר די ישן קרוב ל4 שנים והוא התחיל לקרטע לי בVISTA ולהרעיש. חשבתי לקנות את ה - SG ST3500320AS ב 275 ש"ח http://www.skypc.co.il/pl_product~10836~7~0.htm או שעדיף לי להוסיף 100 ש"ח ולקחת את WD 6400AAKS שלפי מה שהבנתי חוץ מזה שהוא יותר גדול הוא גם יותר מהיר מהSG ??? http://www.skypc.co.il/pl_product~WDC1210~7~0.htm תודה לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הייתי אמור לקנות את THERMALTAKE MAX4 - USB2.0 & eSATA : N0003US מIQPC אבל אין להם אותו רציתי לשאול אם יש חלופות הגיוניות בטווח מחירים הזה ?
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הנה המצב, הארדיסק גוסס לאיטו, כרגע אין כסף לקנות חדש אז צריך לשרוד עם מה שיש, הבעיה היא שבגלל הסקטורים הפגומים אני צריך כל חודש לפרמט, אז רציתי לדעת עם יש דרך לחסום את הגישה לסקטורים ככה שלא יהיו בעיות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם. סוף סוף, לאחר תקופת זמן די ארוכה, הלכתי וקניתי את ה LG 4163B, אני מאוד מקווה שעשיתי את הבחירה הנכונה, אבל שמעתי עליו רק המלצות! אוקיי, עכשיו רציתי לקבל ממכם כמה המלצות לשימוש בצורב הנ"ל, היות וכבר הרבה זמן לא צרבתי, רציתי לדעת את הפרטים הבאים: א. מהי התוכנה המומלצת לצריבה עם ה LG, נארו? ב. מהן המדיות המומלצות לצורב הנ"ל? ג. מהן מהירויות הצריבה המקסימליות תוך כדי שמירה על האיכות? ובדרך, אני אשמח לקבל כמה טיפים שימושים, אני נורא מודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כונן SSD Premier Pro SP900 SSD כבר מותקנת בו מערכת ההפעלה ,האם אני יכול לבצע עדכון לכונן ? או שכל המערכת תמחק לי תודה רבה שי
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
אשמח להמצלה לצורב DVD, מבחינתי אפשרי IDE או SATA, מחפש צורב שיעבוד הרבה, אני צורב הרבה, וגם יצרוב טוב שכבה כפולה, עד כל הצורבים אצלי לא החזיקו מעמד כל כך, בעיקר התחילו בכך שצריבה של שכבה כפולה לא עבדה טוב ואז התחילו להדרדר, כבר מיואש מהצורבים הפשוטים. היה לי פעם צורב יאמה בחיבור SCSI - מה זה מתגעגע אליו החסרון שלו שלא היו כאלה של צורבי DVD תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
אז יוצא שדוד של חברה שלי שגר בארה"ב מגיע לביקור בארץ ואמר לה שאני אשים עליו מה שבא לי והוא יביא לי בכיף. מכיוון שהמחשב שלי מפלצון מספיק (לאחרונה גם התפנק בGTX 470) הדבר היחיד שיכול עוד להאיץ אותו זה כונן SSD נחמד כדיסק הראשי. חיפשתי משהו לא יקר יחסית ועם נפח נורמלי ונפלתי על המוצר הזה: http://www.amazon.com/Kingston-SSDNow-2-5-Inch-SNVP325-S2-128GB/dp/B00358V5LW/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1276441419&sr=1-1 חיפשתי גם ביקורות עליו ונפלתי על הביקורת המאוד מפרגנת הזאת: עכשיו השאלה לי היא האם כונן כזה ישפר לי משמעותית את הביצועים מה 1TB WD Black Edition החביב שלי, או ביצועים באמת טובים אני אקבל מסדרה M של אינטל ומעלה? אשמח לתגובות, תודה
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין בכונן לגיבוי, של 500 ג"ב. חשבתי שבמקום לשלם יקר על כונן חצוני(אני מעונין דוקא בחבור esata בשביל המהירות), לקנות פנימי, להרכיב אותו, ולהשתמש בו רק לצורכי גיבוי, כך שאין סבה שהוא יפגע כיון שאני לא משתמש בו. מה דעתכם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB אבל ביצוע מהירות שיא תמונה יש בעיה 103424K ,צריך להיות 1024 איך שינוי 1024? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
טוב הצורב שלי מת והגיע הזמן לחדש... אז אני צריך המלצה לאיזה צורב לקנות? (קראתי את הסטיקי אבל אני עדיין לא בטוח באיזה צורב ליבחור) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן אני צריך צורב DVD עד 350 שקל שיהיה DUAL שכבה הזה וX16 ולפחות X24 בסידירום רגיל אני לא ממש מבין בזה אבל נראה לי שהוא צריך להיות גם +- הזה והכי הכי חשוב שיהיה שחור תודה חשבתי על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28_206&products_id=3360
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן שמתי לב לבעיה שמופיעה רק בויסטה(באקס פי זה היה בסדר) smart מופעל בביוס ולמרות תוכנות כמו hd tune ו speedfan לא מזהות את נתוני הדיסק הקשיח כמו גם את מעלות הדיסק.. בקיצור אין תקשורת בין הדיסק למערכת חוץ מכך שמופיע השם של הדיסק והכוננים. מה גם שביצועי הדיסק הקשיח ירדו מאוד. מפרט המערכת שלי בצד ואני על הדריברים הכי מעודכנים לכל רכיבי המערכת. תודה מראש, אור. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
חברה יש לי פלייסטיישן 2 אני רוצה לדעת איך אני צורב משחק לפלייסטיישן והוא יעבוד לי ודרך אגב יש לי את הצ'יפ אז האם אני צריך תוכנת צריבה מיוחדת ? אני מתכוון לצריבה בפורמטים (PAL,BIN,ISO,IMAG וכול שאר הסוגים האחרים יש לי צורב DVD אבל בחיים עדיין לא צרבתי איתו דיסק DVD אז תסבירו לי בצורה שאני יבין תודה !
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני וחבר שלי החלטנו שכדאי לעשות 2 כוננים נפרדים ששווים התקנו את הWindows ואת הכל ואנחנו רואים רק כונן 1 ,אם זה משנה אז את \:C בבקשה תעזרו לי ערן
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
קראתי את הת'ארדים, ולמדתי קצת את הנושא, והייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם בעניין יש לי נסיון לא מעט עם חברות, חבל שטובים באמת לא מיוצרים כיום (HP, יאמהה) יש לי צורב DVD של LG, ואני די מאוכזב ממנו, הייתי רוצה צורב טוב, ברמה גבוהה, לאורך זמן שמעתי על הפיליפס, אשמח לשמוע מה אתם אומרים עליו פלקסטור - מישהו יודע היכן אפשר להשיג את הדגם עם החיבור SATA?
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק מסוג WD5000AAKB-00YSA0 איפה נמצא הMASTER CODE שלו ? ואם אני מוצא הרדיסק זהה איך אני יכול להחליף בינהם ?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
איני משחק במשחקים אבל כן אוהב שהמחשב זז עם הרבה אתרי אינטרנט וקבצי אקסל פתוחים, חשובה לי האמינות. גודל - באזור ה-1TB מחיר - באזור 500 ש"ח, יכול קצת לזוז אם זה שווה. יש לי ניסיון טוב של שנים עם WD אבל זה כמובן לא אומר שכל דגם שיוצא ממשיך להיות אמין כמו הקודמים. מקריאה בפורום לא הבנתי מה נכון לי ... אז מה מומלץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הצורב הנ"ל לאחר התלבטות רבה, אחרי שהתקנתי אותו ראיתי שגירסת החומרה שלו היא 2.16 ועדכנתי אותה ל 2.18 - הרשמית של NEC האם עדכון זה יפתור איזה שהן בעיות או ישפר תאימות ( מה שזה עושה בדרך כלל) או אולי זה יכול להגביל אותי ב RIP או צריבה כלשהיא, אני שואל את השאלה הזאת כי אני משתמש במדיות של SILVER LINE - שהן RITEK G04 ואני רוצה שתהיה תאימות מלאה למדיות האלו. בברכה
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את הכוננים המובילים של Western Digital לגיימינג ויצאנו מרוצים עד מאודלכתבה
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
הכונן הקשיח הזה טוב? Maxtor 6Y160mo Diamondmax plus 9 Sata
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לקחתי היום 2 סרט מהבלוק בלסטר וכשאני מכניס את אחד הסרטים אז הוא רואה אותו בלי סוף וככה גם עם השני עכשיו כשאני מכניס דיסק של משחק מקורי בפורמט DVD אז הוא רואה אותו ואחרי שהכנסתי אותו הכנסתי את אחד הסרטים ואז הוא עבד עם השני זה לא עבד. אצל אח שלי זה עובד טוב גם בלי להכניס דיסק אחר מה יכולה להיות הבעיה ואך אני פותר אותה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-