אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני שיש בו בערך 110 ג'יגה קבצים, בשלב מסוים הכנסתי אותו למחשב והוא מזהה רק שתי תיקיות מכל מה שנמצא בפנים, בדקתי אותו ב-3 מחשבים שיש לי בבית - ובכולם הוא מראה את אותם 2 תיקיות שזה בערך אולי גג 10 ג'יגה מכל מה שיש בפנים, השאלה שלי היא למה הוא לא מראה לי את שאר הקבצים, בנוסף אם עושים את המאפיינים של הדיסק החיצוני הוא מראה שתפוס 110 ג'יגה, ההשערה הראשונית שלי היא שזה בגלל שבמחשב היותר ישן שלי האנטיוירוס הכניס לבידוד משום מה את הקבצים האלה, אבל זה אמור להשפיע גם על שאר המחשבים? עזרה תתקבל בברכה, תודה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צורב philips 40X תראו מה הבעיה: שאני מגדיר צריבה (Burn) זה אומר לי Write image: 40X ברגע שאני מכניס את הדיסק: ה: Write image: 2X טוב אז ככה: *הבעיה לא בתוכנת צריבה * הבעיה לא בדיסקים (בדוק) אם מישהו יכול למצוא פתרון אחר לבעיה תודה רבה לו!
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא כזה חיבור להחליף ב דיסק קשיח שלי יש לי WD my book 500g תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש יש לי דיסק קשיח של WD SATA2 עכשיו שאני מתקין תווינדוס יש דברים שאני צריך לעשות בהתקנה... ובאיזה סוג של פורמט לבחור NTFS או FAT32 ודרך אגב מומלץ לחלק את הדיסק קשיח ל2 מחיצות? ואיך אני עושה תזה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי הארד דיסק חדש של:Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD עכשיו כשאני מפעיל את המחשב ,הוא מראה לי מסך שחור שבו רשום כל המפרט של המחשב שלי(מעבד ,זיכרון וכו) אך בסוף הוא רושם cmos checksum error -defaults loaded מה זה אומר? אני רוצה להיכנס לביוס כדי לאפשר שהפעולה הראשונה שהיא תעשה זה תקרא מהסידירום ואח"כ מהפלופי.. אני מפעיל את המחשב מהחדש ולוחץ על del כדי להיכנס לביוס הוא פשוט לא נכנס ומגיע שוב פעם למסך הנ"ל מוזר לי שאני לא מצליח להיכנס לביוס... תודב לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי סטרימר שאני מעוניין לחבר אליו DOK שאליו אני אטעין כמה סרטים מהמחשב. נתקלתי בDOK הבא: Transcend JetFlash 530 32GB http://ksp.co.il/?uin=14186 ב87 ש"ח. לפי האינטרטובס מהירותו בכתיבה היא כ 7-8 MB לשניה . האם זה מספיק? אם לא מה המהירות המינימלית שעלי לחפש? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על מדיות Fortis DVD+R 4.7Gb ומדיות Memorex DVD-R 4.7Gb x4 ויש גם מדיות - של TEAC עקרונית הפורטיס משתלמים לי יותר כספית (אני צריך כמויות לאיחסון לדברים) אין לי עוד אופציות מלבדם
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA .... נאמר לי בזמנו שזה צורב מצויין שישמש אותי כל חיי המחשב. לאחרונה קניתי חבילה של dvd-r וכשהכנסתי את הדיסק נשמע רעש מטורף מהצורב, לחצתי על הכפתור וכשהמדף של הצורב יצא הקיסד הסתובב עליו ונשרט כולו, ממש למצב בלתי קריא. מה שמוזר הוא זה שזה קורה רק עם סוגים מסויים של דיסקים. נגיד ה 16x DVD 4.7 של סילבר-ליין (בצבע כחול) פועלים מצויין, לאומת זאת איזשהו DVDR אחר של סילבר-ליין (לא זוכר כי נתתי אותם, יכול להיות 18X) דופק סיבובים כיאילו אין מחר... חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום... עכשיו נגמרה לי האחריות עליו אז אוליי זה יהפוך לדיון על המלצות לצורב חדש, תקציב 200 ש"ח. בכל מקרה אוליי זה רק בעיה קטנה שאני יכול לתקן בעצמי או אם בכלל מישהו …
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מבחינת כסף אני קונה את הכונן בחו"ל כך שההבדל בניהם או 400 שקל (בחו"ל).אני רוצה לדעת אם מבחינת ביצועים זה שווה את הכסף ומה מבחינת אמינות כי השיקול שלי הוא לקחת http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227551 את זה או את http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136296
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי אמא של ג'יגבייט GA P35C DS3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2551. כרגע מחוברים 2 דיסקים של 1 TB בRAID1 דרך בקר של GSATA. נשאר בקר "לא מנוצל" של אינטל. השאלה היא : האם ניתן להקים 2 מערכים RAID1 במקביל עם בקרים שונים ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז אני כבר דיי הרבה זמן בוהה בכונני האחד טרה בייט ומצד אחד יש את הf3 המהוללים של סמסונג במחיר נחמד של 310 ש"ח ומצד שני יש את הST310005EXD101-RK של seagate שמגיע כבר בתוך מארז חיצוני במחיר של 305 ש"ח יש הבדל גדול בין הכוננים שעדיף לקנות את הסמסונג ולהשקיע עוד שקלים במארז חיצוני או שאפשר ללכת על הסיגייט בראש שקט?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב 3 הארדיסקים, ולאחר שקניתי מאורר יחסית שקט למעבד הרעש העיקרי מהמחשב הוא מההארדיסקים שנגרם מה חשמל והתזוזה שלהם שמזיזה גם את המסילות של המארז ויוצרת רעש סטטי מעצבן. מה הפתרון הכי טוב למנוע את הרעש הזה? להוסיף איזה ספוג\סיליקון שיספוג את הזעזועים? יש מוצרים יעודיים להשתקה וקירור של ההארדיסקים? אשמח לקבל פתרון פשוט וזול.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם! יש לי שני HD במחשב אחד 250G WD שעליו מערכת ההפעלה והשני 500G SAMSUNG יש תופעה מוזרה עם הסמסונג. זה נראה שכאילו כל פעם שאני לא עובד ממנו זמן מסויים הוא כאילו נכנס למצב idle ואז ברגע שאני מנסה לגשת לתיקייה מסויימת לוקח לו כמה שניות להפוך לזמין. כאשר הדיסק של ה-250 הוא תמיד נגיש בזמן תגובה אפסי אפשר לומר חייב לציין שזה ממש מעצבן לחכות שהדיסק יגיב. מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני מעוניין ברכישת כונן SSD, לדעתי המחיר נפלו יחסית לתקופה שהם יצאו, כמו כן, חשוב לי שהדיסק לא יהיה מבוסס על שבב של J MICRON (אם אני זוכר נכון - יש איתם בעיות בקריאת קבצים קטנים) יש לי את האפשרות להזמין מחו"ל, במידה ויהיה עדיף (ואני מאמין שעדיף ) תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני כוננים חדשים (כפי שציינתי למעלה) וכונן ישן של 250 עליו מותקנת XP. על כונן BLUE התקנתי WIN7, על ה BLACK לא מצליח להתקין מערת הפעלה ללא שגיאות.... בכל מקרה, כדי למקד את הבעיה: ה BIOS מזהה את כל שלושת הכוננים, כך גם מערכת ההפעלה. כשאני משנה את סדר האתחול ב BIOS ומנסה לאתחל ממערכת ה WIN7 - אני מקבל את ההודעה כפי שכתובה מעלה. הכוננים מוגדרים ב BIOS כ IDE. ביטלתי גם את ה SMART ב BIOS. אנא עזרתכם - בעיית חומרה? כיצד אני בודק? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את הצורב די וי די של פיוניר מקי אס פי והוא הגיע ללא דרייברים (כצפוי). מערכת ההפעלה אמנם מזהה אותו והוא קורא וצורב דיסקים, הוא גם מזוהה בשמו בנרו 6, אך משום מה שאני בודק בDevice Manager איזה צורב יש לי מופיעה השורה CD-ROM ללא כל פירוט על שם היצרן או הדגם. הצלחתי למצוא את שם היצרן והדגם רק תחת הלשונית פרטים במאפיים של הרכיב, וגם שם במעורפל. הייתי רוצה המלצה על דרייברים (נא לא להתבלבל עם עדכוני קושחה Firmware Updates), שישפרו את ביצועי הצורב ויראו את שמו במלואו במנהל ההתקנים. תודה (:
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך החודש האחרון אני עובד על המפרט של המחשב של חבר שלי ומנסה להגיע למפרט איכותי שהוא יהיה מצורה ממנו, ועכשיו הגיע הזמן לבחור דיסקים קשיחים אז הבקשה היא 2TB לא החלטנו באיזה סידור, רצינו ראפטור למערכת ההפעלה של 80 GB , מומלץ נכון? איזה מומלץ לקנות? ובנוסף כרטיס שיוסיף לנו עוד יציאות SATA כי הכמויות זכרון שהוא משתמש בהם הם מטורפות. וצורב DVD מומלץ עדיף תומך לייט סקרייב אשמח לשמוע על הצעות, תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש ויש לי רק כבל SATA אחד (הכל האדום) השאלה אם אני צריך עוד אחד כדי לחבר את ההארד דיסק החדש או שאני צריך לחבר אליו רק את הכבל שמתחבר לחיבור שלידו (serial data) ?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אלהן, בחיפוש אחר קשיח חיצוני USB3.0 נעצרתי על שני הדגמים: Transcend 25M3 370ש"ח http://ksp.co.il/?uin=14548 Transcend 25H3P 375ש"ח http://ksp.co.il/?uin=13206 שניהם 1TB, ושלוש שנים אחריות. מה ההבדל ביניהם חוץ מזה שה25H3P עבר תקן נפילות או משהו כזה, ויש מסביבו יותר גומי? ממה שהבנתי גם ה25M3 נחשב מוקשח וממוגן לא? נ.ב אחרי חיפוש באינטרנט לא מצאתי של איזו חברה הדיסק קשיח שנמצא בתוך המעטפת, אולי משהו ממכם יודע?
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
חברת MyDigitalSSD משתפת פעולה עם מפתחת הבקרים Phison בכדי להעניק לנו סדרה טריה מסקרנת לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. קניתי את הצורב הזה : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=695129# לוח האם שלי הוא זה : http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1245&maincat_no=1&cat2_no=171# (יש כאלו שיגידו שזה כבר הטעות הראשונה שלי בקניית לוח אם MSI) מערכת ההפעלה היא ויסטה. בכל אופן, הצורב עובד בווינדוס רק כאשר אני מגדיר בביוס באפשרות RAID MODE שהשיטה שהצורב יעבוד היא : AHCI באפשרות של RAID MODE יש לי רק את האופציות הבאות : SATA RAID RAID MODE AHCI אין לי שם את האפשרות DISABLE RAID!! אז הצורב עובד רק שאני בוחר באפשרות AHCI. אם אני בוחר ב-SATA RAID אז הצורב לא עובד בוווינדוס. האם זה נורמלי ותקין שהצורב יעבוד רק שאני מגדיר בביוס שיעבוד בשיטת AHCI ? האם זה תקין\נורמלי…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי הארד דיסק של טרה ואני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק של לפחות טרה. לוח האם שלי הוא: GA-P55-USB3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3440#ov אני רוצה הארד דיסק פנימי לא צריך SSD. למישהו יש המלצות? תודה
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון. אני רוצה לבנות שרת דיסקים קשיחים אני מעוניין לאחסן בין 8-14 דיסקים קשיחים (3 טרה כל אחד) - SATA2\3 אני לא מעוניין בRAID, אני רוצה שכל דיסק יעבוד בצורה עצמאית לחלוטין ללא מערך יתירות כזה או אחר. אני מחפש מארז (עדיפות למארז שוכב שיוכל לאחסן כמות כזו של דיסקים קשיחים (גם על חשבון מפרצי 5.25) מחפש לוח אם שיכול לספק כמות כזו של חיבורים סאטא או לחילופין להרחיב חיבורים באמצעות PCI מעבד - סביר להניח שאני אלך על משהו מאוד פשוט (דואל קור אפילו יד 2) וזיכרון בין 1- 2 ג'יגה. עדיף שללוח האם יהיה כ. מסך מובנה ואפשרות לחבר WIFI\BT וקורא כ. זיכרון וחיבור LAN 1GBIT אשמח להמלצות תקציב גמיש איזור ה 1000 +\-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית שני כוננים.. אחד שאיתו אני משתמש בפעולה שותפת.. ואחד שיושב לי ממש בתוך הארון בבית. האם זה יהיה יעיל, להכניס את הכונן הזה למחשב, ולגבות בו את החומרים היקרים לי מכל? האם זה 100 אחוז יעיל או שזה מיותר כי זה על אותו מחשב?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-