אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ריך המלצה לקורא BLUE RAY תקציב: הכי זול שפאשר למצוא (מחברה ידועה) אין לי מושג מחירים אז אין תקציב. ואני זקוק רק לקורא ולא לצורב.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
אני שוקל להחליף את הכונן הקשיח במחשב שלי לכונן SSD כי אני משתמש בו בעיקר לפיתוח והבנתי שזה אמור להוות שיפור משמעותי. עשיתי חיפושים וקראתי כל מיני מאמרים, אבל לא הצלחתי להבין איך אני קובע מה ה-SSD שמתאים למחשב. חקרתי קצת ומצאתי שהגודל הוא 2.5" שזה כנראה הגודל הסטנדרטי, זה אומר שכל כונן SSD בגודל הזה עם ממשק ל-SATA II יתאים? באתר הזה: http://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/Dell/inspiron-15r-(5537) יש רשימה של כל מיני כוננים שמתאימים - האם אפשר לסמוך עליו? והאם יש ברשימה הזאת משהו ששווה? ושאלות אחרונות? האם זה באמת שווה את זה? והאם ההחלפה פשוטה כמו שזה נראה בסרטונים?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסתכלתי על הצורבים המופיעים בסטיקי למעלה ולא ראיתי שאנשים מדברים על צורבי סמסונג. האם הם טובים? אפשר לקנות? מומלץ או לא? ובסופו של דבר אפשר להבין.... מה כדאי לקנות? LG או PIONEER?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שימו לב לדגם הבא http://www.m-systems.com/site/en-US/Products/IDESCSIFFD/IDESCSIFFD/IDE_Selection_Guide.htm שימו לב לדגם השמאלי ביותר ... 45 מגה לשנייה... בפלאש... mSSD UATA רציתי לשאול אם מישהו מכיר או התעסק , הדגם הזה מגיע אלי ברגעים אלו ... רציתי אולי לנסות לשים עליו מע' הפעלה . הרי הארד דיסק תלוי הרבה במהירותו בזמן הגישה שלו לנתונים אם המע' הפעלה תהיה על הארד דיסק פלאש הרי שזמן הגישה הוא אפסי ביותר... מה שיכול להקפיץ את היציבות ונוחות העבודה פי כמה וכמה ... האם אני צודק בדבריי ? האם מישהו התנסה בכזה דבר פעם ? מדובר בהארד דיסק פלאש 12GB ...
-
- 31 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הצורב המדובר הוא צורב מדגם ASUS DRW-2014L1T גירסת הקשוחה שלו היא 1.02 (הכי חדשה) באתר של אסוס כתוב שהוא אמור לצרוב על X2 רק בדיסק DVD-R http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1750&l1=6&l2=35&l3=0&l4=0 ושאני מכניס דיסקDVD-R משום מה הוא לא נותן אפשר לראות בתמונה את הפורמט של הדיסק והמהירויות הנתמכות... משהו יודע למה זה קורה או יכול לנסות לעזור לי בעניין? תודה לעוזרים!! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אתמול פירקתי את הדיסק הקשיח מהמחשב שלי והלכתי לחבר עם בעיה במחשב שם הרכבתי את הדיסק הקשיח מחדש. אני לא יודע מה בדיוק הבעיה עם המחשב של החבר אבל יש סיכוי סביר שהיא אולי קשורה לחשמל. בכל אופן, כשניסיתי להרכיב את הדיסק הקשיח בחזרה למקומם במחשב שלי, המחשב פשוט לא מזהה אותו. אני לא מתכוון למערכת ההפעלה שלא מזהה אלא לזיהוי באתחול. רעיונות על מה יכול היה להשתבש ואיך אני מוודא שהדיסק באמת אבוד לפני שאני משליך אותו?
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם בעקבות הדיון כאן על הקניה הקבוצתית אני מתלבט האם כדאי להוסיף SSD למערכת שלי על מנת לקבל שיפור ביצועים. אני עובד עם מעבד E5200, לוח אם GA-73PVM-S2H, וארבע גיגה של RAM לצורך עבודות משרדיות (אופיס וגלישה) ומסופק מכוח העיבוד אך הייתי שמח למעט יותר מהירות תגובה. האם כדאי לי להוסיף SSD עבור מערכת ההפעלה (כרגע יש לי כונן אחד של חצי טרה שמחולק לשלוש מחיצות, אחת מהן מוקדשת למערכת ההפעלה ולתוכנות שונות). ובמידה וכן איזה כונן עשוי להתאים תודה
-
- 28 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי לפטופ שהלך לעולמו. אך יש בתוכו מידע שארצה לשלוף. שמעתי על "מארז כונן" (hard drive external enclosure) האם זה נכון וקל לביצוע ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק של 320 ג'יגה (סמסונג) אחרי התקנת הווינדוס הוא מראה לי שיש לי רק 150 ג'יגה, בSETUP אני רואה שהארד דיסק הוא 320 (גם כתוב עליו) אודה לעזרתכם.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבחינת ביצועים
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי כבר מחשב, אבל רק הדיסקים הקשיחים הם יקרים בצורה חריגה וקשה לי לבחור. אני מחפש דיסק קשיח מכני פנימי שיתן לי ביצועים טובים מאוד, אך במחיר נורמלי (700 זה דיי יקר לי). חשוב לי גם שתהיה אחריות.. אז הנה הדיסקים שביניהם אני מתלבט (המחירים הם של רשת אייבורי שמשם אני קונה את המחשב שלי): 1. Western Digital Caviar Blue WD10EALX 1TB SATA3 / SATA2 מחיר : 495 שקל. 2. Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB SATA3 / SATA2 מחיר: 540 שקל. 3. Samsung SpinPoint F3 HD103SJ 1TB SATA2 מחיר: 595 שקל. 4. Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB SATA3 / SATA2 מחיר: 635 שקל. 5. Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB SATA3 / SATA2 מחיר: 695 שקל. Caviar Blue נראה אטרקטיבי בגלל המחיר ואחריות…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתר אמין שאפשר להגיע לחנות שלו ולקחת או להזמין אבל אתר אמין אני צריך צורב DVD טוב וזול . כמה הוא עולה?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתבדוק לי האם יש bad sectors בדיסק קשיח. הרצתי את Diskeeper 2007 ואת המאחה של הווינדוס, הם ביצעו איחוי אבל לא דיווחו לי אם יש bad sectors. יש לי הארד דיסק אחד של סמסונג ואחד של ווסטרן דיגיטל ואני מעוניין לבדוק בשניהם. (בשביל ההארד דיסק של WD הורדתי את WD DATA LIFEGUARD, אבל לא מצאתי שם אופציה כזאת).
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
על הצורב שקניתי... http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=55887&af=10 עלה לי 90 דולר שווה?? (ואל תגידו לי שיש יוצר טובים כי זה ברור אני רוצה לדעת אם הצורב מספיק לי)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על ההארד דיסק יהיו מותקנים הדברים הבאים: מערכת הפעלה: ויסטה 64 ביט תוכנות: פוטושופ CS4 (+ חבילת תוספים ONONE), אופיס 2007, ABBYY FINEREADER 9 כרגע אני על ויסטה 32 ביט ויחד עם כל זה ועוד כמה תוכנות שאני כנראה לא אתקין שוב, הכל שוקל 30GB. אני מחפש כונן SSD שיספיק לי להנ"ל ויאפשר לי עבודה עם תמונות. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אז ככה, הוצאתי את הכרטיס זיכרון מהפלאפון כדי להעביר שירים והכנסתי אותו לקורא כרטיסים. הכל היה טוב ויפה, העברתי את השירים, ואז כשהוצאתי אותו והכנסתי אותו חזרה לפלאפון הוא לא קלט כלום. כשהכנסתי אותו חזרה למחשב לראות אם ח"ח נמחק הכרטיס, ראיתי את התיקות של הפלאפון ואז כשנכנסתי לתיקייה של השירים, זה מה שראיתי:[ /color] ממה שאני מבין מזה, הכרטיס לא נמחק אבל משהו מוזר קרה. שניסיתי להכנס לשירים בפלאפון הוא אמר שהמסד נתונים פגום. מה זה אומר? אפשר לשחזר את זה? אני חייב עזרה דחוף איך לשחזר את מה שהיה שם. יש שם דברים מאוד מאוד חשובים!תודה!
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי זיכרון נייד USB של Sandisk 4 ג'יגה זה שמגיע עם התוכנה U3, הכל עבד מעולה כחודשיים עד שיום אחד חיברתי אותו שוב למחשב ופתאום כשאני רוצה להעביר אליו קבצים קופצת לי הודעה שהדיסק מוגן ואי אפשר להעביר, לא התייחסתי לזה. לאחר יומיים אני מנסה שוב ועכשיו המחשב בכלל לא מראה לי את הכונן של זיכרון. כאשר אני מחבר את הזיכרון למחשב החלון הקטן שליד השעון במחשב כותב לי רק שאני יכול להוציא את החומרה באופן בטוח, זה הכל. נסיתי להסיר את כל ההתקנים שקשורים ל-USB והדלקתי מחדש אך זה לא עזר, גם ם נכנסתי להתקן התקן ובכולם כתוב שההתקן פועל כראוי. חיברתי את הזיכרון במחשב אחר והכל עובד מעולה. מה זה יכול להיות? איך אני פותר את הבעיה? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אהלן, היום תוך כדי עבודה על כונן E: המפורסם שלי, הוא החליט להיעלם כלא היה. הוא לא מופיע במחשב שלי, וגם לא בכוננים שהביוס מציג כשהמחשב עולה. יש לציין כי כשניקיתי את המחשב והדלקתי אותו, הכונן גם כן נעלם, אבל אז אחרי שפתחתי את המחשב שנית וחיזקתי חיבורים, הכל הסתדר. (מאז עבר חודש) ניסיתי גם היום לחזק את החיבורים של ההארדיסק, אך שום דבר לא עזר. אז: -יש למישהו רעיון או פיתרון קסם לפני שאני מבזבז כספי על טכנאי? -האם יש סיכוי שההארדיסק שבק חיים בלי שום סיבה? -האם להכניס אותו למארז כוננים ולחבר לUSB יכול להעלות את הסיכויים לשחזר את המידע בו? תודה!
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הוידאו כגון בלוק בסטר וכו? יעני האם זה DVD-R DVD-RW DVD+R DVD+RW או שיש להם משהו אחר? כאילו עם זה משהו אחר מהמדיות שאנחנו קונים לצורבי הדי וי די שיש היום... אז איזה מדיה זאת..איפה קונים וכמה עולה בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
קניתי בשעה טובה הארד דיסק 200 גיגה.(sata) אני רוצה להתקין אותו במקביל להארד הדיסק הקיים שהוא ata הלוח אם שלי הוא: MSI 875P Neo-FIS2R (MS-6758 לאן לחבר את הכונן החדש? לsata1 או לsata 3? ואם אני מחבר את זה לsata 3 , אז האם צריך לחבר את הata לחיבור של ide3 (החיבור הצהוב)?
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי שני HD כאשר שני תמיד עובד רק עם אחד בזמן עבודה השני סתם מרעיש ואין לי שימוש בו לרוב ... האם אני יכול לעצור עבודה של HD ?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום. יש לי בלוח אם(P35-DS4) אפשרות לחבר מבחוץ בחיבור e-sata כונן קשיח רגיל ויש גם חיבור חשמל. חשבתי להשתמש בכונן כזה לגיבוי ולשים אותו בצד(אחרי הגבוי). השאלה אם יש סיכון להניח את הכונן על השולחן סתם כך בזמן הגבוי או שהוא עלול לקבל מכה אח"כ כשהוא במגירה? באופן כללי אני חוסך מעצמי בכך קניה של כונן קשיח נוסף (חיצוני). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הWD 500AAKS כנראה בדרך לבית האבות כמו שאחד המשתמשים פה אמר לי ובנוסף להחלפתו אני מעוניין בדיסק קשיח נוסף התקציב כ500 שקלים לערך והמטרה: הכי שקט שאפשר. לגבי נפח, מן הסתם כמה שיותר, בבקשה לא פחות מ500 ועדיין הכי חושב השקט (: לטעמי הדיסקים הנוכחיים שלי (שלושה WD 500AAKS) לא מספיק שקטים אבל ייתכן שאני טועה והם לא היו שקטים עקב גורמים חיצוניים, כמוני למשל שאלה פחות קשורה היא האם מתישהו צפויים לרדת מחירי הSSD לרמה כזו שישתלם לאנשים שרק צריכים הרבה מקום ושקט לקנות אותם (: כי על ביצועים אני יכול להתפשר כל עוד הם לא פחותים מדיסק קשיח. המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש פה ומחובתי להגיד שלום בקיצור אני ישאל הרבה שאלות כי עכשיו קניתי מחשב חדש לפי מה שאמרו לי מתקדם מאוד (כנראה יותר ממני) לא ידעתי באיזה פורום לרשום את זה אז אני רושם את זה פה כי לדעתי הוא הכי מתאים אם זה לא קשור נא מהמנהלים להעביר לפי מה שהבנתי לכל צורב דיוידי יש את סוג הדיסק שלו לי יש צורב מסוג: RITEMASTER והייתי רוצה לדעת איזה סוג דיסק לצריבת דיוידי הכי מתאים לו ואם אין אחד ספציפי אז איזה דיסק הוא הכי איכותי וייתן לי אתץ התמונה והאיכות הכי טובה תודה עידן
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-