עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Forest14,

ברשותי 2 דיסקים (לא זהים לחלוטין) של WD בגודל שווה של 320 גיגה ודיסק נוסף, לא מפורמט של 1 טרהבייט של סמסונג המערכת כוללת MB של ASUS מסוג P5QPRO ומעבד Q9400 עם 4 גיגה זיכרון DDR2 כרגע מע' ההפעלה היא ויסטה אולטימייט 32 אני מתכוון לעבור לויסטה 64 השאלה אם כדאי להעביר את כל החומר מ2 הדיסקים לגדול ולהפוך אותם לRAID ואז לשים עליהם את הWINDOWS ? (לעומת להעלות את הWIDOWS על הסמסונג וזהו) הכדאיות כאן מתבטאת במהירות שאשיג ובאמינות שאאבד. כמוכן, הבנתי שבלוח הספציפי של ASUS יש אפשרות לרייד משלו, לא ברור לי.

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by iyehuda,

H30 150 NIS או H62 175 NIS של LG שניהם SATA או שבכלל עדיף משהו אחר

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by imac,

לפי מה שהבנתי, הצורב בה עם קושחה שלא תומכת ב Booktype (לפי מה שהבנתי זה קשור לתמיכה במכשירי דיוידי, אנא תקנו אותי אם אני טועה), אך קיימת קושחה בשם N0AD שמאפשרת את זה, האם מישהו יכול להרחיב קצת בנושא ולומר בקצרה האם כדאי לעדכן לקושחה לא רשמית ?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  4. Started by drowzo,

היי , בדיוק קיבלתי את המחשב שלי, ובזמן ההתקנה של הווינדוס, הוא לא מצליח לזהות את ההרד דיסק (sata) שלי. יש לי הרד דיסק של WD, ולוח אם גיגהבייט k8t800 , ולפי מה שהבנתי צריך בזמן ההתקנה של הווינדוס להתקין דיסקט דריבר של ה-SATA, הבעיה שלא קיבלתי את הדיסקט הזה, אלה רק דיסק! למישהו יש מושג מאיפה אני משיג את הדרייבר, ואיך??? בתודה

5. יש לי דיסק קשיח שעושה רעש חזק מאוד (מהתדרים הנמוכים והמעצבנים במיוחד) אפשר לעשות משהו כדי לגרום לו להיות בשקט? כיסיתי אותו פעם במגבת - זה ממש עזר, אבל לא נראה לי שזה כל כך חכם לחנוק אותו ככה. מצד שני לא מצאתי שום יציאת אוויר אז אולי בכל זאת אפשר לכסות אותו ולהכניס אותו לאיזו קופסא אטומה. אני יודע שזה נשמע מטומטם אבל הרעש בלתי נסבל והדיסק עצמו מצויין, כרגע הוא מנותק וחבל לי על כל המקום המבוזבז. רעיונות אחרים יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  6. חברה יש לי פלייסטיישן 2 אני רוצה לדעת איך אני צורב משחק לפלייסטיישן והוא יעבוד לי ודרך אגב יש לי את הצ'יפ אז האם אני צריך תוכנת צריבה מיוחדת ? אני מתכוון לצריבה בפורמטים (PAL,BIN,ISO,IMAG וכול שאר הסוגים האחרים יש לי צורב DVD אבל בחיים עדיין לא צרבתי איתו דיסק DVD אז תסבירו לי בצורה שאני יבין תודה !

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by ziko,

שלום לכולם המחשב לא סוחב והחלטתי על "חידוש הנעורים" ע"י פירמוט והוספת SSD 1- מתלבט האם לרכוש 128 גיגה או 256 עלות מול תועלת??? 2- מה כדאי לעבור לווינדוס 10 או להישאר עם 7 (פרוץ) 3- יש ליWD HHD usb my pasport 1TH אותו אני מייעד לכונן גיבוי הבעייה שאף פעם לא ביצעתי גיבויים ואיני יודא מאפה להתחיל - האם להעביר עכשיו את החומר שאני רוצה לגבות מהרדיסק הישן לפני הפירמוט -או להתקין SSD עם התקנת תוכנה ואח"כ להעביר אשמח לעזרתכם האדיבה

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  8. שלום לכולם א.יהיה בעייה לנגן ווידאו דרך כונן קשיח בDVD למיניהם דרך USB ? 2.אני רוצה המלצה למגירה עדיפות לSATA + IDE. http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=809 ראיתי את זה אבל אינני מכיר את החברה. 3.מילת המפתח זה נוחות ואמינות,זה יהיה דיסק בשימוש דיי אינטנטסיבי. 4.האם יהיה בעייה בחלק מהDVD להתמודד עם דיסקים של 500GB? תודה

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  9. רכשתי לפני שבועיים צורב של פיונר DVD כמו במומלצים עכשיו לקחתי איתו 50 דיסקים ועלה לי 70 ש"ח אמרו לי שאפשר למצוא 100 דיסקים בעלות של 120 ש"ח המלצות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by xender,

ביצעתי גיבוי לכונן הקשיח רכשתי דיסק קשיח נוסף ועברתי ב bios לתצורת raid. התקנתי מחדש את ה os וכעת המחשב עובד כשורה בתצורת raid. השאלה שלי היא האם ניתן בשלב הזה להעתיק חזרה את הגיבוי למחיצה C החדשה? הדבר שמונע מבעדי לעשות זאת היא העובדה שבהתקנה הישנה אין תמיכת raid שהרי הוספתי את הדרייבר רק בהתקנה החדשה. מה דעתכם? תודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by enter,

?LG DVD±RW GSA-H42N x18 ?LG DVD±RW GSA-H22N x18 ומה ההבדל בעצם? תודה

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  12. שלום חברים בעבר שאלתי כאן לגבי חיבור של HDD נוסף ללפטופ במקום כונן אופטי דגם מתאים למחשב שלי לא מצאתי חיפשתי קצת ומצאתי את התמונה הזו כמו שאפשר לראות יש בקר מסויים בתוך ההתקן אני חייב בקר כלשהו או שאני יכול להתקין ישירות HDD נוסף? מישהו יודע מהו הבקר הנל? אני לא חושב על שום סיבה שבגללה אצטרך להוסיף בקר כזה. אני מחבר SATA ל SATA

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by omrit,

שלום, אני רוצה לקנות DOK בנפח של 2GB. אני מתלבט אם לקחת אחד שתומך U3 או לא.... הם באותו מחיר, אני מדבר על ה sandisk cruzer אני יודע מה זה אומר אבל חשבתי לשמוע תגובות של אנשים שבאמת ניסו להשתמש בזה...

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  14. יותר מדיי בחירה ....מה המומלץ היום ? משהו טוב אמין ולא ייקר ! אני בקושי צורב אך צריך אחד במחשב .

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  15. אני צורב מאות(!!!!) דיסקים בחודש ואני צריך צורב חזק ואמין שלא יתפגר לי אחרי חודשיים הצורב הנוכחי שלי שכבר מראה סימני גסיסה (אחרי 3.5 שנים) הוא פלקסטור 716 צריך שהממשק יהיה IDE נ.ב. רצוי שיהיה מפנדה תודה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  16. שלום אנשים, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אופצית איחסון חיצונית לעריכת וידאו. מכיוון שמדובר בHD, יש צורך במהירות כתיבה/קריאה גבוהה ממה שמספק דיסק אחד - לפחות 100MB/s. לכן יש צורך בפיתרון Raid. אני מעוניין גם בהגנה מפני קריסת דיסק לכן אני מעדיף לפחות Raid 5. הנפח הדרוש הוא מינימום 4 דיסקים של 1 טרה. כך שבRaid 5 יהיה לי לפחות 3 טרה לעבודה. מהמידע שאספתי ברשת יש כמה אפשרויות: 1.http://g-technology.com/products/g-speed-es.cfm - יש עליו המלצה באתר http://www.hdvideoguys.com/Guide/E/Videoguys+NLE+Video+Storage+FAQ/0xc0dc681654a5dba55ca08f303a6c38df.aspx ניראה לי שאין יבוא רישמי של המוצר והוא מאוד יקר. 6000שח לגירסה של 4TB. מגיע רק בגירסה של 4TB או 8TB. אני כמעט בטוח שלא ניתן …

17. שלום, אני מחפש הארדיסק שיהיה כונן C, ועליו תותקן מערכת ההפעלה (Vista Home Premium 32bit). כבר יש לי שני הארדיסקים WD500AAKS במערך RAID 0 שאני רוצה להפוך לכונן אחר שיכיל את כל המדיה וההורדות וכו'. אני מחפש הארדיסק שקט, וכמה שיותר מהיר בעל נפח עד 80GB, אפילו קטן יותר יתאים. לוח אם Asus P5K-E תומך ב-SATA 2. מחיר יכול להגיע עד 500 ש"ח. האם כונן רפטור יתאים? האם הוא שקט? ומה לגבי SSD? האם הם כבר הוכיחו אמינות? תודה מראש, אורן.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  18. מכיוון שאני רוצה לקנות עכשיו HD חדש... ואני ניסיתי לחפש בזאפ... ויש שם המון דרכים\ממשקים לחיבור הכונן... ואני לא יודע איזה מהם מתאים ללוח אם שלי יש כל מיני : ATA 100 ,ATA II 3, SATA וכל מינ יכאלה בקיצור.... http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141821=141823&Filter=141811 איך אנ ייכול לבדוק? הלוח אם שלי זה: ASUS מודל : P4B533 תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  19. שלום היה לי כונן קשיח תקול שהפסיק להסתובב החלפתי פלטות של כונן 2.5" התקול עם פלטות של כונן תקין וחדש בדיוק מאותו סוג ונראה לי שהמחט לא יושבת טוב הכונן החדש מסתובב ומזוהה USB (זה כונן חיצוני) אבל אין מידע ולא מופיע כונן קשיח במערכת ההפעלה אני צריך בבקשה עזרה אם מישהו יכול להמליץ על מעבדה זולה או כיצד לתקן את התקלה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by or_cool,

יש לי שני הארד דיסקים שתיהם של 30 איך אני מפצל את כולם שיהיה לי במחשב 3 כוננים שכל אחד הוא 20 אפשר אם הפרטיישן מג'יק אם אפשר תגידו לי איך תודה מראש

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  21. Started by redti,

שלום חברי פורום אחסון. ברשותי הארדיסק מדגם: western digital 120 GB 8 MB buffer S-ATA חיברתי את כל החוטים טוב. וכשאני מעלה את הwin xp הוא לא מזהה את ההארדיסק למה? נ.ב אני משתמש בלוח אם 865PE של MSI ! וחיבור הוא בעזרת כבל של S-ATA שבא עם הלוח אם שתומך באפשרות זו. בנוסף יש לי הארדסיק אחר שכבר מותקן אצלי ויש עליו win xp . מה אני צריך לעשות ??

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by Avisp,

היי מדובר בSandisk Cruzer החדשים יותר. הבעיה שלו שהוא מזוהה לכמה רגעים ומיד מתנתק מלווה בצלילים הרגילים של חיבור וניתוק. ניסיתי בכמה מחשבים אך לשווא. מכירים את הבעיה? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  23. לפתע, קריאה וכתיבה מהדיסק הקשיח התבצעה בצורה איטית להחריד (3000KB לשניה). הדיסק קשיח חדש, 103SJ , טרה, 600 גיגה פנוים. סגרתי את כל התהליכים היכולים לגרום לבעיות, לא עזר. כיביתי את המחשב, ניתקתי את אחד ההרד-דיסקים, הדלקתי את המחשב, הכל עובד פיקס. יש למישהו השערה מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by hold11,

כל הכבוד למכרז על קשיח SSD מדוע ללא עורכים מכרז על SSD קצת יותר איכותי שגם מפנה מקום לארדיסקים נוספים ? OCZ SSD RevoDrive 3 120GB Read 975/Write 875 IOPS 120000 נותן מהירות בסוגים שונים של קבצים וגם עם מכרז יכול להיות סוס מנצח

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  25. אז יוצא שדוד של חברה שלי שגר בארה"ב מגיע לביקור בארץ ואמר לה שאני אשים עליו מה שבא לי והוא יביא לי בכיף. מכיוון שהמחשב שלי מפלצון מספיק (לאחרונה גם התפנק בGTX 470) הדבר היחיד שיכול עוד להאיץ אותו זה כונן SSD נחמד כדיסק הראשי. חיפשתי משהו לא יקר יחסית ועם נפח נורמלי ונפלתי על המוצר הזה: http://www.amazon.com/Kingston-SSDNow-2-5-Inch-SNVP325-S2-128GB/dp/B00358V5LW/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1276441419&sr=1-1 חיפשתי גם ביקורות עליו ונפלתי על הביקורת המאוד מפרגנת הזאת: עכשיו השאלה לי היא האם כונן כזה ישפר לי משמעותית את הביצועים מה 1TB WD Black Edition החביב שלי, או ביצועים באמת טובים אני אקבל מסדרה M של אינטל ומעלה? אשמח לתגובות, תודה

• 1 תגובה
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.