אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי היום את הצורב LiteON 52X32X52 מסתבר שזה SOHR-5238S לא 7 ולא 6 איך הוא ד"א? במחיר של 175 ש"ח עכשיו מה שהגיע זה הצורב בקופסא/כבל אודיו/דיסק של נרו/ברגים מה שחסר: Lite-On 80 Minute CD-R Disc Lite-On 74 Minute 24x Ultra Speed CD-RW Disc אז האם זה OEM/BULK/Reatil האם הדגם הזה משתווה לקודמיו או יותר טוב? נ.ב אני לא מבין רק משהו אחד רשום עליו SOHR-5238S רשום LITEON IT CORP על הצורב עצמו אבל מקדימה הצורב כמו בתמונה רק שחסר את הלוגו של לייטון החליטו לחסוך בכסף או מה?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
אני משתמש בדיסק קשיח WD1600JS-00MHB0 כבר חודש , הוא של חברת WD , בנפח 160GB וחיבור SATA2 והוא עובד מצויין , אין BAD SECTORS תזמונים של קריאה וכתיבה טובים וסה"כ אין בעיות , אני מריץ עליו WINDOWS XP סרטים ומשחקים היום שיעמם לי מעט והורדתי את התוכנה של הרשמית של החברה לבדיקת הדיסק קשיח = Data Lifeguard Diagnostic for Windows http://support.wdc.com/download/index.asp?cxml=n&pid=2&swid=3 כשאני מנסה להריץ אני מקבל את השגיה הבאה : ניסיתי להריץ את התוכנה מדיסק ללא הפעלת ווינדוס ושוב אותה שגיאה זה קרה לעוד מישהוא ? כדאי לרוץ ולממש את האחריות ? לפי האתר של WD , ושם העזרה ממש לא משהוא ולדעתי גם האתר לא ממש מעודכן ,הכונן תקול לחלוטין , איך זה יכול ליהיות ? …
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום חברי פורום אחסון. ברשותי הארדיסק מדגם: western digital 120 GB 8 MB buffer S-ATA חיברתי את כל החוטים טוב. וכשאני מעלה את הwin xp הוא לא מזהה את ההארדיסק למה? נ.ב אני משתמש בלוח אם 865PE של MSI ! וחיבור הוא בעזרת כבל של S-ATA שבא עם הלוח אם שתומך באפשרות זו. בנוסף יש לי הארדסיק אחר שכבר מותקן אצלי ויש עליו win xp . מה אני צריך לעשות ??
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כלומר אם יש לי הרד דיסק אחד של WD 20GB 5400 RPM וכונן SCSI חיצוני והמחשב שלי כל הזמן ניתקע השאלה שלי היא האם יש ביניהם התנגשויות?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב איטיות רבה במערכת ההפעלה ווינדואס 7, החלטתי להתקין ווינדואס מחדש. באמצע ההתקנה של הווינדואס קיבלתי שגיאה שאין קבצים רלוונטים משהו כזה, ולא הייתה לי אפשרות להמשיך את ההתקנה חשבתי הדיסק דפוק או הסידי רום החלפתי את שניהם שוב אותו שגיאה , הוצאתי את הארדיסק מהמחשב שלא הצלחתי להתקין בו התקנתי את הווינדואס עם הארדיסק במחשב אחר אין שגיאה בהתקנה והכל עולה תקין , החזרתי למחשב הראשון את הארדיסק פתאום בטעינה של הווינדואס המחשב עושה ריסט הוצאתי את הארדיסק שוב ושמתי אותו שוב במחשב שבוא התקנתי את הארדיסק ושם זה עובד...החלטתי לקחת הארדיסק עם מערכת הפעלה ממחשב אחר ולבדוק במחשב הראשון עם התקלה ו גם בעיה ריסט בטעינה של הווינדואס עלי לציין כי המחשב היה תקין לגמרי, תעזרו לי…
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
עד היום סילבר ליין היו RITEK ואלה הם של חברת INFOMEDIA מישהו שמע עליהם האם הם טובים יש לי NEC 3500 ולא הצלחתי לצרוב עליהם ב X8 רק בX4 הצריבה נראת בסדר אבל זה נראה לי זיוף
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB אבל ביצוע מהירות שיא תמונה יש בעיה 103424K ,צריך להיות 1024 איך שינוי 1024? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
איזו גרסה של נרו תומכת ב label flash ? יש בגרסה שלי רק cover disinger , הנרו נותנים כפתורים של lable flash רק שהיא מזהה שהצורב תומך בזה? או שצריך גרסה מסויימת של נרו ?
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אז עברתי למחשב חדש, איך אני שם את ה-HD הישן במחשב החדש כדי להעביר ממנו כמה דברים לHD החדש? והאם זה אפשרי כלל? כי ה-HD די ישן(בן 5+). תודה.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, יש לי כונן חצי טרה שמשמש כרגע ככונן מערכת הפעלה, ואני מתכנן לקנות כונן ssd. השאלה שלי היא- איך אני גורם לכונן הזה להיות כונן זכרון רגיל ולא כונן של מערכת הפעלה. יש תהליך שצריך לבצע, או שפשוט אם הוא לא יהיה הראשי בחיבורים הוא יהיה זיכרון רגיל? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, לפני חודשיים קניתי מחשב עם ליבה כפולה Q8200 בעל זיכרון של 4 ג'יגה. כיום לאחר שימוש לא מסיבי במיוחד בכונן C כבר אין לי מקום להורדת תכנים כמעט . כשאני בודקת את המאפיינים של דיסק C רשום שיש בשימוש 28.7 GB ומקום פנוי 1.1 GB. איך יכול להיות שלאחר תקופה כ"כ קצרה כבר אין מקום להוריד דברים נוספים למחשב ? אני חייבת לציין שנראה לי שמי שהתקין לי את המחשב כנראה לא היה מומחה גדול כי המחשב הקודם שהיה לי היה הרבה יותר ישן והיה בו מקום להורדת הרבה יותר דברים. יש למישהו מושג איך אני בודקת את כל הנושא הזה ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בכניסת USB הרגילה לא עבד,אז קניתי ב70 שקל כרטיס סלוט שנותן לי יציאות USB 3 של trancsend,וגם איתו זה לא עובד,לבסוף נכנסתי לביוס והפעלתי את הUSB 2.0 שהיה כבוי,וגם בחרתי באפשרות full speed,וגם זה לא עזר,יכול להיות הלוח אם שלי לא תומך בUSB 3 ? זה דגם הלוח אם: asus p5ld2 se זה לינק למדריך משתמש סתם אם אתם צריכים: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5LD2%20SE/e2705_p5ld2_se.pdf נראה לי נדפקתי כי כבר עבר חודש מהקניה,ופתחתי והוצאתי כבר מהמארז,אוףף..
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לפי מה שאני קורא בפורומים בחו"ל, בחודשים האחרונים יצאו כוננים בעלי אותו מודל רק עם 3 פלטות במקום 4: http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?p=425740#425740 אשמח לשמוע ממי שקנה כונן כזה לאחרונה האם הוא של 3 פלטות או 4. הבנתי שה- WD10EADS הכולל גם זכרון 32MB במקום 16MB מכיל רק 3 פלטות, אבל לא ראיתי אותו למכירה בארץ, וגם לא את ה- WD10EVCS הנועד לשוק ה- AV
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
יש לי HDD של MAXTOR כבר כמה שנים טובות, מאז ומתמיד הוא היה די רועש. אני מתכוון שיש רעש כזה של פיצפוצים, אני עכשיו ישן בחדר עם המחשב והמחשב דלוק בלילה והוא לא נותן לי לישון.... יש אפשרות להשתיק אותו טיפה?
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כשאני רוצה לצרוב על דיסק שכבר יש בו מידע - באיזו אופציה להשתמש? ובאופן כללי: למתי כל אופציה נועדת? מדבר על נרו 6.6
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
רכשתי לפני שבועיים צורב של פיונר DVD כמו במומלצים עכשיו לקחתי איתו 50 דיסקים ועלה לי 70 ש"ח אמרו לי שאפשר למצוא 100 דיסקים בעלות של 120 ש"ח המלצות יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום! תעזרו לי בבחירה מבין שלושה HD: 1. WD1600JD Western Digital 2. Seagate Barracuda 160GB SATA ST3160827AS 3. SAMSUNG 160GB SATA 7200 rpm SP1614C חשוב לי שיהיה אמין, שקט ומהיר (בסדר הזה). מבחינת המחיר הבנתי שאין הבדל משמעותי. תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי איימיל במנועה מחשבים עם המבצע הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6889 דיסק קון קי של kingston ב50 שקל (חצי ג'יגה) זה מבצע אדירר
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לשאלה הנפוצה על כך שה Win מזהה כונן Sata חדש בהתקנה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg731247 הייתי מבקש לקבל הסבר קצת יותר מפורט. אני מחליף היום HD לWD2500KS. Sata2 אם אני לא טועה. הHD חדש וריק. אני רוצה להתקין עליו WinXP כאשר יש לי דיסק של SP2 מדצמבר האחרון. לוח האם הוא של Asrock - P4i65G. אם אני מבין נכון, אני אמור להתקל בבעיה. 1. איפה אני מוצא את הדרייבר המבוקש? 2. האם הBIOS ידע אוטומטית לנסות לעשות Boot מהCD במידה והHD חדש או שאני צריך להגיד לו לעשות משם Boot? תודה!
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
שהטכנולוגיה עוד עדיין בחיתוליה, היום לא קיימים הרבה צורבים בארץ וגם בעולם- צורביי SATA שבאים עם טכנולוגית LIGHT-SCRIBE אפשר לספור על יד אחת את מספר הצורבים (SATA + LIGHT-SCRIBE) מבדיקה מקיפה שערכתי מצאתי את הצורבים הבאים שעונים לדרישה והם: LG GSA-H62LI Lite-ON LH-20A1L Samsung SH-S183L Asus DRW-1814BLT הצורבים היחידים שמצאתי מרשימה זו בחנויות בארץ הם: Samsung SH-S183L ו- Asus DRW-1814BLT אבל לא כדאי להתקרב אליהם. שני הצורבים האחרים: LG GSA-H62LI ו- Lite-ON LH-20A1L עדיין לא הגיעו לארץ, בנתיים הם נחטפים מהחנויות ברחביי העולם וזוכים לביקורות מעולות רוב האתרים הנחשבים בעולם דוג': cdfreaks ועוד... ממליצים על ה- LG ו- Lite-ON (דישדשתי לא מעט זמן בפורומים שם) מדוע הצ…
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הדיסק לא כל כך שרוט, אבל משום מה ההעתקה של הקובץ שאני צריך נתקעת אחר 640 מגה (הקובץ שוקל בערך 4 גיגה)
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי הארדדיסק בנפח של 80ג'יגהבייט, וכל הנפח נמצא בכונן C לפי התמונה הבאה אני מבין שאני משתמש בכ 55 ג'יגה ויש לי כ24 ג'יגה פנויים אבל..... אם אני מסמן את כל הקבצים בכונן C מתקבלת התמונה הבאה: מתמונה זאת אני מבין שאני משתמש בכ38ג'יגה. השאלה שלי היא לאן נעלמו 17ג'יגה?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי חברים ראיתי בכל מיני פורומים בחול בשבוע האחרון שאנשים מחברים 2 הרדיסיקם ויוצרים מערך RAID בין שני הכוננים הקשיחים שמעלה פלאים את מהירות החיפוש קריאה וכתיבת הנתונים שזה בעצם הדבר הכי חשוב לנו !!! חיפשתי מאמרים בנושא לא מצאתי משהו מפורט... יש מדריך מסויים שאני יכול למצוא בקשר לנושא הזה ??? או במידה ויש מישהו שחיבר אשמח אם הוא יפרסם כאן מדריך, או מישהו שיסביר מה עליי לעשות ??? תודה. :-)
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-