עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם. אני צריך עזרה בבחירת דיסק קשיח חיצוני 1T למטרת אחסון קבצים שונים שאין לי צורך בהם על המחשב ובעיקר למטרת שמירת סרטים, שירים ותמונות. למרות שההארד דיסק הזה לא יהיה זה שמערכת ההפעלה רצה עליו אלה רק מחובר כשאני אצטרך אותו, אני חושב ש USB 3 יעזור לי בזמן העתקת קבצים בנפח גבוה. ובכלל האם עדיף הארד דיסק חיצוני או הארד דיסק פנימי עם תושבת שתירכש בנפרד. בעניין העלות, אין צורך להשתגע, כמה שפחות יותר טוב, כל עוד זה ימלא את צרכי המצופים. אני גר בפ"ת, ככה ש KSP או IVORY בהחלט יתאימו לי. תודה רבה על כל עזרה.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  2. יש לי 2 כוננים SSD ואני צריך מחזיק להם שידבק איכשהו לספק ויהיו תושבת ל-SSD

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  3. שלום! אני מעוניים לרכוש הארד דיסק 160 ג'יגה והלוח שלי לא תומך ב SATA רק בIDE. האם שווה לי לרכוש הארד דיסק ide או לרכוש SATA ואז לקנות גם בקר וכך לא יהיו לי בעיות בעתיד לגבי תמיכה ב SATA.

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  4. האם הארד דיסק SATA I יכול לעבוד על לוח אם שתומך SATA II?

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  5. אצל דודים שלי שגרים דיי רחוק ממני, יש להם צורב DVD שעבד סבבה עד לא מזמן, היום האמא ניסתה להכניס דיסק ושום דבר לא עלה לה [ היא רגילה שזה קופץ אוטומטית ], היא נכנסה ל " מחשב שלי " וגילתה שהכונן לא מופיע שם בכלל. הדרכתי אותה בטלפון להיכנס להוספת חומרה חדשה ולהוסיף את הצורב אבל הוא לא הופיע שם, יש לה דיסק דרייברים אבל מה יש לה לעשות איתו שהכונן לא עובד? עכשיו, הכונן נפתח ונסגר כרגיל, יכול להיות שהתנתק לו הכבל IDE? היא טענה שהיה אצלהם טכנאי לפני חודש וחצי בערך שהחליף להם מאוורר שנתקע והרעיש, אולי הוא ניתק את הכונן בטעות? מה עוד יש לעשות חוץ מלבדוק אם הוא מחובר למחשב בכלל?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  6. הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין s-ata 1 ל s-ata 2 ושתעזרו לי לבחור הרדיסק של 200 ג'יגה, איזה חברה עדיפה לדעתכם עד 580 שקל..

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  7. Started by TermiNal,

שלומות שאני מחבר את הצורב מאסטר והסידי סלייב המחשב מזהה רק צורב ושאני עושה ההפך המחשב מזהה רק כונן סידי.. איך אני עושה שיזהה את שניהם? אגב, אין סיכוי שיש בעיות ג'ימפור או משהו, כי בעבר הטכנאי שלי ג'ימפר לי והרכיב לי, פשוט קניתי חלקים חדשים ופירקתי תמחשב (וכמו כן את הכוננים) ומאז יש לי את הבעיה. אשמח אם תעזרו לי לחבר את שניהם

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  8. חברה יש לי פלייסטיישן 2 אני רוצה לדעת איך אני צורב משחק לפלייסטיישן והוא יעבוד לי ודרך אגב יש לי את הצ'יפ אז האם אני צריך תוכנת צריבה מיוחדת ? אני מתכוון לצריבה בפורמטים (PAL,BIN,ISO,IMAG וכול שאר הסוגים האחרים יש לי צורב DVD אבל בחיים עדיין לא צרבתי איתו דיסק DVD אז תסבירו לי בצורה שאני יבין תודה !

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  9. רכשתי לפני שבועיים צורב של פיונר DVD כמו במומלצים עכשיו לקחתי איתו 50 דיסקים ועלה לי 70 ש"ח אמרו לי שאפשר למצוא 100 דיסקים בעלות של 120 ש"ח המלצות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by ita123,

אני מעוניין להוסיף דיסק קשיח של 1TB , אני מתלבט בין סמסונג HD103UJ לבין WD1001FALS . קראתי בסטיקי שהסמסונג מומלץ אבל היה לי ניסיון לא טוב עם הארד דיסק שלהם(אשמח לקבל תגובות למי שיש את הדגם הזה של הסמסונג), השאלה היא איך WD לעומת הסמסונג מבחינת שקט וביצועים .

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by kola,

שלום לכולם, היום התקשרתי להזמין מחשב ואמרו לי שהצורב DVD מדגם.. LG GSA H42NK 18X הם אמרו לי שאין אותו במלאי (או לפחות בצבע שחור) אז הם המליצו לי לרכוש את הצורב מבית NEC/SONY בתוספת של 5 ש"ח מהמחיר המקורי... לאחר התלבטות בין שני הצורבים, הוא המליץ לי ללכת על צורב מבית NEC... וקראתי ביקורות לא כ"כ מרנינות על הצורב הזה אז אשמח לחוות דעת מקצועית בנושא או שתוכלו להפנות אותי לדגם מדוייק חלופי (אני רוכש מKSP) קישור --- > www.ksp.co.il אשמח אם תוכלו לתת לי מהמלאי שמה צורב אחר שנראה לכם שיוכל לשמש במקום הLG תודה מראש

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by יניב51,

שלום לכולם (: יש לי HD 40GB ATA שיותר משנה וחצי ללא שימוש. במחשב הנוכחי שלי יש לי HD 800GB SATA. כשניסיתי לחבר את ה ATA הייתה בעיה והוינדוס לא עלה... האם יש דרך כלשהי לכך ששינהם יעבדו על אותו מחשב??

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by yakir4u,

האם הכבל הזה יכול לעשות בעיות עם HDD מכני רגיל http://www.ebay.com/itm/3Pcs-16-SATA-Serial-ATA-RAID-HDD-Hard-Drive-Data-Cable-Cord-Wire-Lead-1-5Gbps-/320986363136?pt=US_Parallel_Serial_PS_2_Cables_Adapters&hash=item4abc473500 כי אני רואה לפי מה שרשום שהוא מוגבל ל1.5 GBPS האם יהיה איתו בעיה או שהוא יתאים?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by rosesr,

וכמה מגה הם מכילים? תודה לכל העונים!

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  15. האם יש הבדל במהירות\רעש בין דיסק קשיח חיצוני לפנימי? ובכלל מה ההמלצות שלכם... אני גם אשמח אם תציינו חסרונות ויתרונות בדיסק קשיח חיצוני... תודה רבה לכל העונים!! :xyxthumbs: :yelclap:

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  16. השאלה בכותרת, איזה מערך רייד מעמיס יותר על הכוננים המשותפים באותו מערך, אני מדבר מבחינת עומס עבודה, קריאה וכתיבה, מבחינת ביצועים העניין ברור.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  17. יש ברשותי זיכרון CF 4GB KINGSTON. אין לי בו שימוש, אולי ניתן לחברו בתור כונן ל USB ולהשתמש בו בתור כונן שמאכלס זיכרון וירטואלי? מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by okarmi,

שלום לכולם, בהמשך לשאלה הנפוצה על כך שה Win מזהה כונן Sata חדש בהתקנה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg731247 הייתי מבקש לקבל הסבר קצת יותר מפורט. אני מחליף היום HD לWD2500KS. Sata2 אם אני לא טועה. הHD חדש וריק. אני רוצה להתקין עליו WinXP כאשר יש לי דיסק של SP2 מדצמבר האחרון. לוח האם הוא של Asrock - P4i65G. אם אני מבין נכון, אני אמור להתקל בבעיה. 1. איפה אני מוצא את הדרייבר המבוקש? 2. האם הBIOS ידע אוטומטית לנסות לעשות Boot מהCD במידה והHD חדש או שאני צריך להגיד לו לעשות משם Boot? תודה!

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  19. הדיסק לא כל כך שרוט, אבל משום מה ההעתקה של הקובץ שאני צריך נתקעת אחר 640 מגה (הקובץ שוקל בערך 4 גיגה)

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by club_501,

DOK של sandisk לא מזוהה ע"י וינדוס XP SDUFD2AB-128

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  21. ??? אם כן אז לוקח לצרוב דיסק שלם באיזה חצי שעה?!?! ואם זה Dual Layer אז שעה?

• 11 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by alonkl,

אני הולך להרכיב לחבר איך מרכיבים? תודה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by Lackluster,

אהלן D: התחדשתי בעוד כונן קשיח חיצוני, כבר יש לי אחד של SEGATE 1TB מחובר לחשמל פועל 24/7 כבר שנה וחצי שנתיים כמו שעון, עכשיו ראיתי ש1TB לא מספיק לי אז הלכתי על 2, ועוד יותר התלהבתי שראיתי שאין צורך בחשמל! כזה אלגנטי קטן ויפה השאלה שלי היא האם אני יכול להשאיר אותו דלוק 24/7 בלי חשש (למשך כמה חודשים), אין לי עליו דברים חשובים יותר מידיי אני רק משתמש בו כפתרון זמני לשיתוף קבצים באתר טורנטים בגדול אמנם ה1TB ישאר דלוק תמיד למטרת שיתוף קבצים. אני מתכנן להביא מחשב חדש בקרוב שבו אני אשים כנראה 2TB גם כן אז הפספורט החדש ישמש כגיבוי לדעתי.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  24. דגמי ה-3D Xpoint שגרמו לכונני ה-SSD באשר הם להחוויר עשויים להיות זמינים בקרוב גם עם נפח של טרה-בייט ו-1.5 טרה-בייט - לאלו שמוכנים להשקיע (ממש) הרבה בביצועים הכי טובים שיש לכתבה

25. Started by Itzik 007,

היום קניתי HD חדש של WD - 80G 7200 RPM 8MB IDE... כרכע יש לי במחשב WD 40G 5400 כפריימרי ועוד WD 30G 5400 כסקונדרי [הוא ריק]. אני רוצה שהדיסק החדש יהיה הפריימרי + שכל המידע שיש לי על ה40G יעבור אליו... יש דרך לעשות את זה? [אני מבין גם שמכיוון שיש רק 2 חיבורים בכבל ה30G לא יהיה מחובר] אפשר להעתיק הכל כולל הווינדוס והקבצים בלי איזו תוכנה? אם זה לא אפשרי - אפשר לעשות שבכל HD תהיה התקנה של ווינדוס ובגלל שה80G הוא הפריימקי אני תמיד אגיע אליו? תודה

• 12 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים