עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by arkadur,

שלום, אני מחפש DVDRW\DVD ROM ללא מגש (למטרות מודינג) , כמו רדיודיסק לרכב, כלומר שדוחפים את הCD פנימה. בנוסף אני מחפש DVD RW "סוס עבודה" הLG די עייף, מרעיש, ועושה בעיות פלקסטור יקרים, אך האם הן הם שווים את מה שמשלמים עבורם? או שיש אלטרנטיבות אחרות לא רעות יחסית אליהם?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  2. שלום, התחדשתי לא מזמן עם Hitachi 2TB DeskStar ובדקתי אותו לגבי בעיות אבל נמצא שהרוב תקין רק הופיעה עד כה בעייה (כנראה צפויות להופיע עוד הרבה בעיות בהמשך הקשורות לזה) שאני משמיע פלייליסט עם נגן מוזיקה, לפעמים המוזיקה נעצרת ושומעים את ההארדיסק "חושב" (הראש משמיע את הרעש ניקור שלו) ורק לאחר כמה שניות המוזיקה חוזרת להישמע גם לפעמים כשאני מכניס חיבורי USB או דיסקים למחשב, פתאום הווליום עולה בפתאומיות של הנגן (הנגן עצמו מותקן בכונן אחר אבל המוזיקה נמצאת בכונן 2TB) בכונן ההארדיסק הנוסף שלי לא הופיעה הבעייה הזאת בכלל, רק ב2TB מה עושים? זה אמור להיות ככה או שיש תקלה כלשהי? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by yoczor,

שלום לכולם, אם ברשותי DOK או הארד דיסק חיצוני שמטרתם העיקרית היא אחסון של קבצים גדולים מאוד הכוונה היא לסרטי HD וכו' איזו יחידת הקצאה כדאי להגדיר בפירמוט של הנ"ל האם הגדול ביותר 64KB הוא העדיף?? תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by yotamoo,

שלום, כשאני מנסה לצרוב דיסקים ולא חשוב איזה סוג אני מקבל הודעת ארור שאומרת can't connect TRF... אני משתמש בנרו 7 ויש לי צורב LG4163 די וי די.... אין לי מושג למה זה, לא נראה לי שזה הצורב כי הבעיה התחילה אחרי שפירמטתי את המחשב ובכלל הצורב לא הרס לי דיסק אחד עד היום ולא עשה בעיות בכלל...

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  5. יש לי דיסק נייד של טושיבה, שלאחר כמה חודשים של שימוש, מחבר המיני USB שלו נהיה בעייתי: נוגע לא נוגע כזה, האם יש למישהו עצה איך ניתן לתקן או מה לעשות בענין? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שני כוננים זהים בנפח הנומינלי. האחד מהירות סיבוב 7200 מטמון 16MB השני מהירות סיבוב 5400 מטמון 32MB. השימושים לא לכונן שעליו מחיצת מערכת ההפעלה והתוכנות (SYSTEM, BOOT) אלא לכונן פיזי נפרד לקבצי המשתמש ומסמכיו. : א. כללי, משרדי, וכד'. ב. תוכנות תיב"מ, גרפיות. ג. איחסון קבצים לעת הצורך והשימוש - למשל צפיה בסרט , שמיעת מוזיקה, וכד'. מסמכים שנקראים בעת הצורך ולא כעבודה שוטפת. ד. איחסון וגיבוי קבצים, העברה שבועית של קבצים לגיבוי בעזרת תוכנה מתאימה - מחסן שיחובר בהתקן חיצוני בחיבור USB (מחשב קיים, USB3 לא רלוונטי) . המחיר אינו רלוונטי כרגע. השיקול הוא העדפת מהירות סיבוב לעומת גודל מטמון, או להעדיף להפך? איך הייתם בוחרים בהנחה שניתן לקנות כמה כוננים בהתאם לשימוש והיעוד? ומ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. האם יש הבדל בכמות זיכרון הבאפר בכוננים בנפח כזה? (גם אם קטן). בין זה-http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=17314 לזה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_81_2002&products_id=19658 תודה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by ZacNaboot,

יש לי HDD של חברת סמסונג (דגם: hd080hj http://www.samsung.com/au/products/harddiskdrive/harddiskdrive/hd080hj.asp ) לHDD הזה יש לו חיבור של SATA וגם יש לו חיבור שונה של חשמל (זה נראה כמו החיבור של הSATA רק ארוך יותר) וגם יש לו ליד שני החיבורים האלה ג'מפר, מה לעזאזל עושה שם הג'מפר?!! (זה לא IDE אז למה ג'מפר?!!)

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  9. אז חברים שלי קנו כונן IOMEGA EGO בדיוטי פרי. נראה עסקה משתלמת לכונן חיצוני. כשמחברים אותו למחשב, הא מזוהה ומותקן בהצלחה, ניתן לגשת לכונן הוירטואלי שהוא יוצר ובו שוכנת התוכנה של IOMEGA. כשמפעילים את התוכנה, מופיע מסך עם הגדרות סתמיות של התוכנה (להפעיל עם הפעלת המחשב, למזער לסרגל וכו). אין שום דבר שנוגע לכונן הספציפי שמחובר. הוא מופיע במנהל הדיסקים, אבל אי אפשר לאתחל/לפרמט אותו. אין גישה לכונן ככונן נוסף (לא מופיעה אות נוספת בכוננים תחת "המחשב שלי") ניסיתי להוריד תוכנה מעודכנת אך התוצאה זהה. מישהו מכיר את התופעה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם קניתי כונן קשיח של WD 500 גיגה 32m לפני כמה שנים הגיע היום והוא נהרס, הלכתי לחנות כדי לבצע את אאחריות שעדיין תקפה ובמקום לקבל כונן עם 32 M קיבלתי 16 M .... הזיכרון החיצוני או איך שלא קוראים לזה האם זה קריטי ההבדל ? האם שווה להתווכח ואת העצבים כדי לקבל כונן עם 32m ?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  11. שלום, יש לי הרד דיסק חיצוני של Maxtor Basic Desktop Storage בד"כ הוא מחובר למחשב של אבא שלי, ועובד ללא בעיה, בעבר השתמשתי בו במחשב שלי, ללא בעיה. היום חיברתי אותו אל המחשב, והוא מסרב להעתיק אליו קבצים. ומראה את ההודעה המצורפת. אני יכול להעתיק קבצים ממנו אל המחשב, ומייד להעתיק את הקובץ חזרה את הכונן. אני יכול להעתיק קבצים מהמחשב לכוניים ניידים אחרים (נגן MP3, כונן FLESH, כרטיס SD) אני יכול להעתיק קבצים מכונן נייד אחר אל ההרד דיסק הנייד... אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

12. Started by BoobsToch,

אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה, תסלחו לי אם לא- אני רוצה להחליף הארד דיסקים בין 2 מחשבים...על שניהם מותקנת WINDOWS 7. האם כשאני אחבר הוא ימחק לי את כל המידע על הכונן מכיוון שהלוח אחר? האם הוא יזהה את מערכת ההפעלה? האם כדאי לפרמט לחלוטין את ההארד דיסקים לפני?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by JekylHyde,

היי אני רוצה כונן SSD למחשב נייח (למרות שהם בגודל 2.5 בלאו הכי לא?) הכי זול שיש בנפח הכי קטן להתקנה של מערכת הפעלה נטו. שיהיה יותר מהיר מהכונן הרגיל (WD BLACK WD1002FAEX-00Z3A0). מצאתי את סאןדיסק SDSSDA-120G-G25 ב190ש"ח מהירות קריאה מקסימלית 520MB/s מהירות כתיבה מקסימלית 180MB/sש לעומת קינגסטון דגם SV300S37A/120G ב199ש"ח מהירות קריאה מקסימלית 450MB/s מהירות כתיבה מקסימלית 450MB/s שניהם 120GB 1.75M hrs MTBF (כמעט 2 מליון שעות שימוש לסאןדיסק) לעומת מליון לקינגסטון מה עדיף לדעתם? האחד מהיר יותר בקריאה והאחר מהיר יותר בכתיבה אבל איטי יותר בקריאה... יש דגם אחר מומלץ? מהיר יותר ו…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. 1. האם לח האם הזה מאפשר לי לחבר רכיבי IDE ? GIGABYTE GA-MA78GM-S2H 2. אני רוכש מחשב חדש מבוסס על לוח האם הזה, אבל יש לי בבית צורב DVD וגם כונן DVD מהמחשב הישן, בחיבורי IDE, ולכן לא הוספתי כונן אופטי למפרט שאני ארכוש. האם אוכל פשוט לחבר את הצורב והכונן עם כבל IDE ללוח האם, והכל יעבוד תקין ?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  15. הכירו את כונן ה-M.2 שמציע נפחים של עד חצי טרה-בייט באורך של פחות ממחצית מזה של רוב הדגמים המוכרים לנו לכתבה

16. קיבלתי מהמשרד שני כוננים לשחק איתם קצת micron c300 128 - מאכזב ocz vertex 2 60 - מהסדרה התקולה אבל מדהים נגיד ואחליט שאני רוצה לקנות אחד מהם, כנראה זה יהיה רייד 0 של OCZ - לא תקול מן הסתם במחיר הזה לא עדיף להביא באיזה 1400+- את אחד מאלה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227659&cm_re=revodrive-_-20-227-659-_-Product http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227578&cm_re=revodrive-_-20-227-578-_-Product או שבכלל לא מומלץ לקנות בחו"ל מטעמי אחריות או כל דבר אחר? או שבכלל ה דור החדש אמור לשים גם את הREVO בכיס?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Sagui Jahn,

שלום, אני מעוניין לגבות את כל התמונות המשפחתיות שנערמו עם השנים בזכרון נייד אמין ולא יקר מדי. במידת הניתן אשתמש בו גם לאחסון סרטים וצפייה בטלוויזיה המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by idofr,

הייי שבת שלום, אני צקיך צורב DVD חדש ומכיוון שזה לא משהו שקניתי כבר הרבה שנים אין לי מושג אם באמת יש הבדלים בניהם, אני צריך משהו שלא יעלה הרבה יותר מ100 ש"ח ושיהיה SATA באתי לקנות את הדגם הראשון שראיתי בZAP אבל אז חשבתי אולי בכל זאת יש סיבה לשאול פה לדעות של אנשים

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by FreezHer,

אהלן חברה הרצתי עכשיו בפעם הראשונה סריקה עם התוכנה Hard Disk Sentinel והוא מראה לי שהבריאות של הדיסק הקשיח היא רק 60%, האם זה צריך להדאיג אותי? מה אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  20. חפשתי באתר שלהם אבל לא מצאתי ובמקומות אחרים פשוט אין את הB.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, כידוע יש לי שני מחשבים בבית, היום כשאר נסתי להפעיל את המחשב השני קיבלתי שגיאה של הWindows 98: משהו בסיגנון: Windows can't bot, registy error Please run scanreg הרצתי הוא נתקע ואז הפסיק (לא הצליח לעשות כלום). היו עליו כמה דברים ורציתי לגבות אותם לכאן (המחשב הראשי) לפני שאני מפרמט. טוב העברתי שמתי כPrimary Master זוהה בביוס, כאשר הפעלתי את הWindows הוא התחיל קצת להתקע לי לפעמים (אני מניח בגלל ההרד דיסק) וכשניסיתי להכנס אילו קיבלתי את השגיאה: "D:\ is not accessable, parameter is in correct" מה אפשר לעשות? (יש ליXP). בתודה, ברק.

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  22. Started by Jenia24,

אהלן, אני מחפש DOK 32GB עד 150 ש''ח. השימוש היחיד שלו זה אני הולך לחבר אותו לLCD שלי ולראות סרטי 1080p. קודם השתמשתי ב-Kingston G2 שהמהירויות שלו עמדו על קריאה: 20 מגה~ כתיבה: 4.5 מגה~. אז אני מחפש משהו שיהיה יותר מהיר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by sahargt,

אני רוצה לקנות קשיח בגודל 120-160 על מה את ממלצים לי חשוב שהקשיח היה שקט בעל מהירות תגובה מהירה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by club_501,

יש לי דיסק רב פעמי שקיבלתי עם הצורב צרבתי כמה קבצים כדי להעביר לחבר והדיסק לא עלה אצלו ניסיתי לעלות את הדיסק אצלי בסידי רום וגם לא עלה(למעשה הדיסק לא זוהה בכלל). רק הצורב זיהה אותו והדיסק עלה. איך אני צריך לצרוב כדי שהדיסק יעלה אצלו בסידי רום? ושוב זה דיסק CDRW תודה.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  25. ...פשוט לצרוב את הISO על הדיסק?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים