עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ras81,

שלום יש לי דיסק תמונות שצרבתי לעצמי, כל פעם הוספתי לו כמה תמונות (אחרי טיולים לדוגמא וכו') כשניסיתי לפתוח עכשיו את הדיסק הוא התחיל לעשות לי בעיות ,לוקח לו המון זמן להפתח וכשהו נפתח הוא מראה לי שרוב הספריות ריקות ולפעמים הוא מצליח להראות את הספריה (שלפני כן כביכול הייתה ריקה) אבל נתקע כשאני מנסה לפתוח את הקובץ. מה אפשר לעשות, כל תמונות המשפחה שלי על הדיסק הזה! תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ido-nava,

שלום, יש לי 2 כוננים, האחד WD 250GB YS והשני SEGATE 500GB AS, הסיגייט יהיה מיועד למלא סרטים (HD), משחקים וכו' ואילו הWD יהיה מיועד למערכת הפעלה (ויסטה 64). 250 גיגה רק למערכת הפעלה זה נראה לי המון, אם אני יעשה מחיצה, זה יוריד לי מהביצועים ?

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by kobibo,

יש לי צורב DVD מדגם 4163B של LG עם גירסת קושחה: 104A ורציתי לעדכן אותה לגירסת 105A ,רציתי לדעת כיצד ניתן לגבות את הגירסה הקיימת אצלי עכשיו עלמנת שאוכל לחזור אלייה במידה וגירסת ה 105A תיצור בעיות .

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  4. אני מעוניין "לנייד" את ה Flash ו - Photoshop שלי, האם ישנה אפשרות להתקין אותם על כונני U3 ולהפעיל אותם מהם? או שאבוד לי עד ש - Adobe יחליטו להוציא גירסאות U3 לתוכנות הללו?

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by ankond,

בוקר טוב לכולם. לפני כמה ימים התעסקתי עם חיבורי הIDE שלי במחשב אבל רק עם ה 60/100 לא נגעתי ב33 שמתחבר לfloppy, אחרי יומיים שמתי לב שהמנורה של הfloppy כל הזמן דולקת, מהרגע שאני מדליק את המחשב ועד שאני מכבה אותו... הכנסתי דיסקט ניסיתי להיכנס אליו והוא אומר לי שאין דיסקט בכונן, ככה זה עם כל דיסקט... החלפתי כמה חיבורי 33 ואותו סיפור עם כל אחד מהם, עד ששמתי את החיבור של הפנטיום 1, שלי, אז המנורה הפסיקה לדלוק. עכשיו כשאני שם דיסקט הוא אומר לי כזה דבר: A:\ is not accessible no id mark was found on the floppy disk ככה הוא אומר לי עם 4 מתוך 5 דיסקטים, דיסקט חמישי הוא כן הצליח להפעיל אותו נורמלי. כמובן שניסיתי להחליף floppy אותו סיפור, הבעייה לא בזה. בקיצור אני כבר התייאשתי אני לא …

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by hagay21,

לאחר הבהרה כלשהיא הדיון ניסגר הסליחה עימכם

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  7. שלום, לפני איזה שבועיים ה500 ג'יגה החיצוני שלי שבק חיים. או שלא ראו אותו יותר במחשב שלי, או שהוא נתן שגיאה שאני מנסה להיכנס אליו. - שגיאה של הווינדוס. אבל בניהול כן ראיתי אותו בעיקרון. לא יכולתי להיכנס אליו. (שגיאת ווינדוס) בקיצור, שלחתי אותו לחברת שיחזור מידע. הם בדקו אותו והשאר, אמרו שיש כשל לוגי חמור לקבצים שנמצאים בפנים - מה זה אומר בדיוק ? בכל אופן, עלות התיקון והשיחזור היו מאוד יקרים, אז החלטתי לשלם רק על הבדיקה, להחזיר אותו ולנסות לעשות בו שימוש שוב. לצערי הלך כל המידע, אבל זה מידע שאפשר להשיג שוב בכמה חודשים בודדים. כרגע מה שעשיתי לפני 10 ימים הוא לפרמט אותו ע''י הניהול שיש במחשב שלי..(כאילו שפותחים מחיצה חדשה) הוא עבד פיקס כאילו כחדש, הכנסתי אליו בחזרה מידע, קצת…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מעניין לי לדעת.....כי אם אני קונה מחשב חדש אז עדיף אץ שניהם במכה!

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  9. שלום חברים, קודם כל אני לא יודע למה פתחתי את הנושא בפורום הזה. זה פשוט נראה לי הכי הגיוני. אם יש צורך לפתוח אותו בפורום אחר, רק תגידו. אז ככה - קצת נתונים: Win 10 Pro, SSD Crucial MX300 275GB ולבעיה - כשאני נכנס לתיקיית ההורדות במחשב (אתם יודעים: c:/users/username/downloads) לוקח לה כ-20 שניות להיפתח עד שהתוכן שבה מוצג. זה קורה רק בתיקיה הזו וזה קורה רק בפעם הראשונה שנכנסים אליה (אחר כך התוכן מוצג מיידית). האמת שזה די מציק ואני סבור שזה לא אמור להיות ככה (מחשב חדש, כונן SSD שאמור להיות מהיר וכו'), ולכן אני שואל פה אם יש איזשהי דרך לפתור את התקלה. אודה לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tortom,

שלום לכולם, ברשותי cruzer facet 16gb sandisk חיברתי את הDOK למחשב שנתקע כשהוא היה בתוכו. ביצעתי ריסט וניתקתי אותו. כשחיברתי אותו למחשב אחר המידע לא נמצא שם. היו כמה תיקיות מוסתרות שלא היו לפני כן כשהוא היה מצב תקין. כשפתחתי את העוגה של הכונן לראות את הקיבולת שלו, הוא היה באותה הקיבולת שהייתה לפני התקלה הזאת. הוא נכנס למצב sandisk secure access , המידע שם כשאני נכנס העוגה של הכונן אך אני לא רואה אותו. אשמח לעזרתכם הדחופה בנושא, המידע שיש כאן מאוד חשוב לי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by AnTiSh0ck,

כמה מחיצות רצוי לעשות ב500 ג'יגה? אני יודע שאין מספר מסויים אבל מה עדיף? בעיקר יהיו על הדיסק שירים משחקים וסרטים. חשבתי לעשות מחיצה אחת של 50 למערכת ההפעלה, ועוד שני מחיצות של 225 כל אחד. מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by killer47,

למה בכלל טוב לקנות?..מה הוא עושה וכו?!: 74GB Serial ATA 10,000 rpm w/ 8MB Cache

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יצרנית שבבי הזכרון הקוריאנית מציגה כונני אחסון חדשים מתוצרת עצמית, עם שבבי הדור החדש לכתבה

14. אני זוכר שראיתי איפשהו אפשרות לבחור בין: העדפת ביצועים (שמחייבת הוצאה בטוחה). לבין העדפת נוחות (שבכלל לא דורשת הוצאה בטוחה). השאלה איפה היתה האפשרות הזאת, איפה אני משחק בינהם, ומה זה בתכלס משנה מבחינת ביצועים וכולי... תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by rosher,

אני קונה HD חדש ואני רוצה להעביר את כל המידע מהישן לחדש כך שהמחשב יעבוד ממנו כמו שעבד מהישן מישהו יכול להגיד לי איך אני מעתיק את כל המידע וגורם למחשב לזהות אותו ככונן C?

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  16. שלום לכולם המפרט שלי, הוא לוח אם של גיג'ה בייט 945GCMX מעבד E8400, יש לי כרגע שני הרדיסיקים של ווסטרן, ואחד של סמסונג עכשיו מכיוון שאין לי מקום אני רוצה להוסיף עוד אחד של טרה בייט. עכשיו הסתכלתי בסטיקי על המומלצים וראיתי שאתם ממליצים על סמסונג. קראתי ביקורות שחלק אומרים שסמסונג מתקלקלים אז אני קצת מבולבל וצריך את עזרתכם. אני רוצה לקנות או סמסונג או ווסטרן דיגיטל, עכשיו רציתי לדעת איך הווסטרן דיגיטל קוואייר בלק 1TB לעומת הקוויר בלו? מה ההבדלים בינהם? ואיזה כונן של סמסונג ברמה שלהם מבחינת אמינות וביצועים? לי הכי חשוב שהכונן יהיה אמין ויהיה מהיר מאוד. אז אודה לכם אם תמליצו לי על הכונן שהכי מתאים לי.

• 28 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by strifer,

שלום , לפני כמה ימים המחשב פתאום התחיל להגיב באיטיות בכל הנוגע לפתיחת ה EXPLORER (לא הדפדפן) , אחרי שנאלצתי לעשות לו בוט ידני כי הוא נתקע. שמתי לב בביוס שהמחשב נתקע בשלב הזיהוי של אחד ההארד דיסקים. הדבר הזה קרה לי בעבר עם 3 הארד דיסקים של WD (מאותה סדרה דפוקה של BLUE & GREEN מאז החלפתי לסמסונג ועבד טפו טפו בסדר עד לפני כמה ימים) ואף אחד לא ידע להסביר. המפרט שלי מופיע פה בצד , לפי דעתכם מה יכול לגרום לזה(ספק , כבל SATA) מלבד האופציה הברורה שכנראה הוא גוסס וצריך להחליף אותו (שדי באסה כי SKYPC כבר לא קיימים)... בתכלס לא נראה לי שזה הספק או הלוח אם כי ההארד דיסק של סיגייט עובד רציף כבר שנתיים בלי בעיות (טפו טפו). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  18. האם יש מוצרים משולבים איכותיים במחיר סביר בכלל? תודה.

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by mystikal,

שלום לכולם , יש לי דיסק של ווסטרן דיגיטל, 120 גיגה אני מנסה לחלק אותו ל2 פרטישנים כדי להתקין על אחת מהן מערכת הפעלה אבל התוכנות המחלקות לא מאפשרת לי הן מציגות אותו בתור dynamic disc ולא מאפשרות לי לחלק אותו את ההרדיסק השני שיש לי הן מראות בתור ntfs ומאפשרות לחלק אותו מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת ולחלק את ההרדיסק ל2 חלקים ? (אני לא יכול לפרמט אותו כי יש לי עלי ומידע חשוב ככה שזאת לא אופציה) תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by RobiNooB,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741875 פשוט ראיתי שה"מתחרה" שלו של WD לא עובד תחת XP ....

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  21. יש לי צורב די וי די.. עכשיו יש סרטים שהם מעל 4.7 גיגה... איך צורבים אותם? יש איזה שהיא תוכנה ממולצת.. והאם יש דרך לעקוף את הדיסקים החסומים לצריבה ולצרוב אותם? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by duzap,

שלום, לאחרונה השתמשתי בערכה מהסוג הזה: זאת האריזה למי שמכיר: השתמשתי בזה כדי לחבר הארדיסק ישן שיש לי באופן חיצוני בשביל להעביר מידע שהייתי צריך. בהתחלה הכל היה טוב ויפה, ההארדיסק נדלק כמו שצריך, זוהה במחשב והייתי יכול לדפדף ולהעביר את כל הקבצים שהיו נחוצים לי. חיפשתי משהו ספציפי בהארדיסק ולכן הרצתי עליו חיפוש (winxp), תוך כדי החיפוש אחרי חצי דקה - דקה בערך פתאום שומעים את ההארדיסק מכבה את עצמו בצלילים רגילים לחלוטין, בדיוק כמו שמכבים את המחשב ושומעים את ההארדיסק מפסיק להסתובב לאט לאט. לא הבנתי למה ההארדיסק הפסיק לעבוד פתאום סתם ככה, הוצאתי לו את החשמל וחיברתי מחדש אבל זה פשוט לא הועיל, עדיין לא נדלק מאז המקרה. (כמובן שהוצאתי את הכבל נתונים וחיברתי רק חשמל) שמתי…

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  23. Started by 114508534,

שלום התקנתי שני כונני SATA, שניהם בידיוק אותו הדבר או דגם ואותו גודל, היו קודם מחוברים ב RAID , אחרי ההתקנה הופיעו שני הכוננים במחשב שלי ופתאום שמתי לב שאחד נעלם, בביוס שניהם מופיעים במנהל התקנים שניהם מופיעים. אז מה הבעיה ולמה אחד נעלם. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. כשחברת משחקים (לצורך העניין נניח שזה אקטיוויז'ן שמוציאה את COD4) מוציאה משחק לשוק באריזה מקורית, האם המשחק בא ב2 דיסקים של DVD או בדיסק אחד של DL ? האם נניח יכול לקרות מצב שאני קונה משחק ואין לי כונן שמסוגל לקרוא DL ולכן לא אוכל לשחק במשחק ?

• 22 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by Shaq,

ראשית, שלום לכולם. את אתר HWZONE אני מכיר ומעריך זמן רב אבל זו ההודעה הראשונה שלי בפורום ואני שמח להצטרף. הנושא של כוננים אופטיים וכל מה שמסביב הוא נושא שנכנסתי אליו די חזק לאחרונה ואני חושב שאני יכול לתרום הרבה ובטח גם ללמוד כמה דברים חדשים. אופיס דיפו מוכרים מדיות CD של המותג Verbatim ומיוצרים ע"י Taiyo Yuden, אני מניח שרובכם יודעים ש TY נחשבת ליצרנית מספר אחד של מדיה אופטית. כדאי לשים לב בעת הקניה מאחר ואופיס דיפו מחזיקים גם מדיות CD של Verbatim שאינן מיוצרות ע"י TY ושני הסוגים נמכרים באותו המחיר. איך מבדילים? 1. על אריזת המדיות של TY יש סמל של חמישה דיסקים בצבעים שונים ולידו כתוב Pastel Disc. 2. על האריזה כתוב גם Made in Japan. 3. על הסוג השני של Verbatim לא מופיעים ש…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.