אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
משהוא מכיר אולי חנות בצפון שמוכרת את הכונן החיצוני הבא במחיר שפ (עד 250 ש"J) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_436_2030&products_id=15112
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון. אני רוצה לבנות שרת דיסקים קשיחים אני מעוניין לאחסן בין 8-14 דיסקים קשיחים (3 טרה כל אחד) - SATA2\3 אני לא מעוניין בRAID, אני רוצה שכל דיסק יעבוד בצורה עצמאית לחלוטין ללא מערך יתירות כזה או אחר. אני מחפש מארז (עדיפות למארז שוכב שיוכל לאחסן כמות כזו של דיסקים קשיחים (גם על חשבון מפרצי 5.25) מחפש לוח אם שיכול לספק כמות כזו של חיבורים סאטא או לחילופין להרחיב חיבורים באמצעות PCI מעבד - סביר להניח שאני אלך על משהו מאוד פשוט (דואל קור אפילו יד 2) וזיכרון בין 1- 2 ג'יגה. עדיף שללוח האם יהיה כ. מסך מובנה ואפשרות לחבר WIFI\BT וקורא כ. זיכרון וחיבור LAN 1GBIT אשמח להמלצות תקציב גמיש איזור ה 1000 +\-
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי HD של 250GB שאין לי מקום במארז בשבילו... רציתי להשתמש בו לשים את כל הקבצים שאני מוריד ופחות משתמש כמו קבצי התקנה של משחקים וכאלה, סדרות סרטים וכו' על איזה מארז חיצוני אתם יכולים להמליץ לי בשבי שהוא יעבוד בצורה הטובה ביותר? התקציב.. בואו נגיד לא מוגבל, כי אין לי מושג מה הטווח מחירים.. בואו נגיד עד 250 שקל תודה מראש חבר'ה :]
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק WD AAKS 750GB 3.5 7200rpm שאני רוצה להשתמש בו כדיסק חיצוני למחשב נייד למחשב הנייד יש eSATA ו USB3 האם משנה האם החיבור של המארז יהיה eSATA או USB3 ? מהירות, התחממות, צריכת חשמל... אני נוטה לבחור במארז עם USB3 כדי שאוכל מדי פעם לחבר את הדיסק גם למחשבים אחרים. האם תוכלו להמליץ לי על מארז מתאים ? תודה עדי
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום אני מחפש מארז חיצוני לדיסק קשיח SATA בנפח 1 TB סוג החיבורים הדרושים שיתמוך ביציאה ethernet, USB, esata בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי כרגע עובד ללא מארז ומה שאני צריך זה מארז חיצוני עם קירור לקשיחים מהסיבה שהם מאוד מתחממים בלי מאווררים סביבם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מארז גנרי לדיסק קשיח 3.5" המחשב מזהה את החומרה אבל אי אפשר לראות את הדיסק ב"המחשב שלי" כביכול צריך לפרמט... האם יכול להיות שהמארז לא תומך ב NTFS ? יש דבר כזה בימינו ? בחוברת הצ'יקמוקית שהגיעה עם המארז כתוב לגבי דיסק חדש - לפרמט ב FAT32 או FAT16 לא כתוב כלום על NTFS ...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
External IDE Hard Drive Case 2.5 פעם קניתי כזה ב 20 ש"ח היום ב KSP רוצים 33 ש"ח יש מקום יותר זול ?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, הצטברו לי כמה דיסקים 3.5" ישנים, כולם עם ממשק SATA. אני רוצה לקרוא אותם דרך USB 2.0 בלפטופ כדי להוציא נתונים ולגרוס תוכן, ובהמשך אולי גם כדי לחבר דיסק כהתקן אחסון חיצוני דרך קבע. מה המלצתכם על מארז מתאים? בשאיפה, לא יותר מ-150 ש"ח. אפשר גם לקנות דרך אתר חו"ל, נראה לי שרוב מה שמוכרים בארץ זה איכות נמוכה במחירים מופקעים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בהמשך לנושא שפתחתי החלטתי לקנות דיסק קשיח בנפרד ומארז בנפרד. הדיסק קשיח שאני הולך לקנות הוא: SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA2 7200RPM 32MB בקשר למארז אני בהתלבטות קשה בגלל שיש המון סוגים וצורות, ואני לא מבין בנושא בכלל. בנוסף להמלצות אני מעוניין לשואל כמה שאלות. האם המארז משפיע על הדיסק קשיח בדרך כזאת או אחרת? איזה נתונים של מארז אני צריך בשביל לנצל את מלאו המהירות של דיסק קשיח? האם אחריות נפגעת כתוצאה של הכנסה דיסק קשיח למארז חיצוני במקום מחשב? עד כמה יש צורך לחפש מארז עם קירור טוב, בנוסף לצלעות קירור אשר רוב המארזים באים איתם? אשמח לשמוע המלצות וכל הערה שתעזור לי להתאים מארז לדיסק קשיח בצורה הטובה ביותר. למנהלים: במידה והנושא לא מתאים לתת פורום הנ"ל, מבקש להעביר תודה
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן דיסק קשיח פנימי של Segate 1TB. עכשיו עברתי לשימוש במחשב נייד (מקבוק אייר) ובקשיח החיצוני שלי נגמר המקום (רק 320GB). אשמח להמלצה למארז חיצוני איכותי (ניתן ועדיף גם מאיביי), בעדיפות לאחד עם בולמי זעזועים. ובכלל אשמח להמלצה - האם בכלל כדאי לעשות את הפרוצדורה הזו? שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שנה טובה לכולם, וגמר חתימה טובה.. אשמח להמלצה על מארז להארד דיסק 2.5 אינץ SATA6 לUSB3 על מנת להפוך אותו לחיצוני. (אני לא רוצה משהו סיני וזול...אלא, אחד עם מיקרו בקר איכותי ומהיר) תודה מראש. נ.ב בין 10-50 דולר
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש מארז חיצוני לכונן פנימי "3.5 חיבור SATA. התקציב עד 100 ש"ח עם חריגה קטנה. מן הסתם שיהיה USB2 וכבל חשמל, אבל אם יש גם אחד עם חיבור eSATA זה יהיה ממש טוב. מוכן לקנות גם מ- EBAY או DX וכו". אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
האם יש מארז שמתאים לכונן 3.5?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אם אני קונה כונן פנימי קשיח SATAII ואין לי מקום במארז כבר, והחלטתי לקנות לה מארז (20-30 ש''ח). איך אני מחבר אותו לממחשב כך שהוא יהיה מהיר כאילו הוא מחובר בפנים? זה מומלץ פתרון כזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי לקנות מארז ZM-HE350 U3E עם כונן Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ. מה דעתכם? ולמה בסטיק של הפורום ממליצים רק על Samsung?
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
האם מישהו יודע להגיד לי היכן אני יכול להשיג מארזים או מיגונים נגד אווירה קורוזיבית/רטובה עבור טאבלטים או ניידים או מחשבים: אנו עובדים בסביבת ייצור של צריבה כימית של מתכות. כל ציוד מחשוב ששמנו באווירה זו לא שורד שנת עבודה מלאה. האם יש למישהוא פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אנשי הפורום שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח בגודל 2TB ולהכניסו למארז חיצוני שמאפשר התחברות אליו דרך eSata ו- USB. אחרי שקראתי בפורום, ושחיפשתי קצת באינטרנט הגעתי לשני מתמודדים: הראשון, היותר יקר שעולה סביב ה- 280 ש"ח, הינו Vantec - NST-360SU-BK. http://www.vantecusa.com/front/product/view_detail/212 ואילו השני, היותר זול משמעותית שעולה סביב ה- 90 ש"ח, הינו Sedna - SE-ESATA-EH-05. http://www.sednacomputer.com/products/se-esata-eh-05.html ממה שאני יכול לשים לב אליו מקריא באתרי הייצרן זה שלשניהם יכולות זהות, לפחות על הנייר, ההבדל הוא בחבילה. המארז השני, מגיע ללא ספק כוח חיצוני וכנראה שצריך לקנות אותו בנפרד. הרי מה המארז עושה? נותן חשמל לדיסק וממיר חיבור SATA לeSATA או USB, בצ…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, צריך משהו Budget בגודל ~ 240GB חלק אומרים לי רק סמסונג או אינטל. בודק 850 EVO אחרים אומרים שיש בעיות (אין לי מושג - לא מעודכן) ובכלל ממליצים על CRUCIAL.. הקיצר, על מה ממליצים? המחשב קצת ישן (מעל 3 שנים), אבל יש לו SATA 3
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים WD 250 SATA ממחשב ישן. רוצה לחבר כל אחד מהם למארז חיצוני, אם אני מבין נכון, הכי מהיר יהיה אם גם המארז החיצוני תומך בחיבור SATA. הייתי שמח שלמארז יהיה גם אפשרות להתחבר ל-USB במידה ואקח אותו איתי למחשב שאין בו חיבור STA. אשמח לקבל המלצות למארז כזה. ראיתי שיש גם סוג של מגירות, שאם הבנתי נכון אפשר לחבר ולנתק להם דיסק בזמן שהמחשב עובד, אשמח לשמוע גם את דעתכם על קופסא כזו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי, כבר קראתי עשרות פוסטים העוסקים בנושא הזה ובכל זאת לא הצלחתי לקבל את התשובה שלשמה חיפשתי את המידע. יש לי הארדיסק נייד של 1 טרה. כרגע הוא נמצא בפורמט של Fat32 וזאת רק על מנת שאוכל להשתמש בו גם במחשב מק שלי. קניתי כבר הארדיסק נפרד למק ועכשיו השאלה שלי האם בברירת המחדל שלו הכונן צריך להיות NTFS או FAT32 בהנחה ואני אשתמש בו בוינדוס? ות'כלס, מה ההבדל המהותי בניהם ובמה עדיף להשתמש? וכן, אני משתמש גם בקבצים שהם מעל 4 ג'יגה. שנה טובה !
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, מחפשת כונן SSD אמין ומהיר כדי להתקין עליו Win7 Pro. 64bit, Autocad, Photoshop ואולי עוד משהו אם ישאר מקום. התקציב עד 800 ש"ח אבל כמובן שאשמח לשלם פחות אם זה אפשרי... אם זה משנה - המפרט של המחשב הוא: i5 2500, GA-P67X-UD3-B3, 8GB ram, Samsung 500GB (HD502HJ), GTX460 2GB תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/corsair-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a8%d7%97%d7%91-%d7%a2%d7%9d-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%95%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-usb-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93/
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/torch-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-patriot/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-