אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את תוכנת BOOTVIS >> לשיפור מהירות העליה של המחשב (קיבלתי אגב הרבה המלצות עליה) מה שמוזר הוא שהתוכנה כותבת לי שה disk write caching מבוטל אצלי....למרות שבפועל בדקתי ביסודיות וראיתי שהוא לא מבוטל > כלומר ה disk write caching הוא בENABLE אצלי ... ראיתי בפורומים בחו"ל >>> שהתופעה ידועה >>> אבל לא מצאתי פיתרון עדיין http://search.fileratings.com/cache.jsp?idx=0&id=596136 1. איך יודעים אם הcaching עובד אצלי בפועל או לא? 2. יש כאלה שסוברים שלמרות שהcaching אמור לעזור למהירות העבודה >> כדאי לפעמים לבטל אותו >> כי הוא מכניס הרבה מאוד זבל של מידע משובש ובאגים ( כתוצאה מאיתחולים לא תקינים או הפסקות לא נכונות של תוכנות) -…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
VERBATIM DVD+R DUAL LAYER 8.5GB אני מוכן לקנות גם בכמות רק שיצא כמה שיותר זול למה הדיסקים האלו יקרים. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צורב Gigabyte לא צורב על מדיות נחותות. קניתי אותו בתחילת חייהם של הצורבים בארץ, עלה לי 850 ש"ח הוא לא צורב על מדיות נחותות, אפשר לעדכן אותו? חשבתי להחליף, מה אתם אומרים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם הצורב LG הישן מתחיל לעשות בעיות לאחר 3 שנים :'( קראתי על הצורבים המומלצים ולא הגעתי למסקנה חד משמעית אשמח לקבל המלצה מתוך הניסיון שלכם לצורב DVD אמין ואיכותי אני עורך וידאו והשימוש העיקרי הוא לצריבת סרטים כלומר סרט DVD לכל דבר, אני משתמש במדיות איכותיות - VERBATIM בד"כ חשוב לי שהצריבה תהיה איכותית ואמינה. הצורב צריך לתמוך בכל הפורמטים (+- RW/R וכו...) מהירות - לא משנה (אני צורב לאט בד"כ) רעש - שיהיה נסבל - העיקר האמינות!!! המארז משופצר ולכן אני מחפש[glow=red,2,300] צורב IDE [/glow] (מחליף ישן בחדש). קראתי על טכנולוגית ה LightScribe והייתי מעוניין להתחיל להשתמש בה אבל שמתי לב שהיא תומכת רק ב R+ , לרוב אני משתמש במדיות R- במידה והבנתי נכון הפתרון לכך הוא צורב/ת…
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש ברשותי הארדיסק 250GB 7200RPM של WD. מדי פעם, הייתי אומר בסביבות כל חצי שעה, הוא עושה מן צליל תיק רגעי, כאילו שנתקעת הפלטה, ואז רעש של סיבוב הפלטה. ראוי לציין שההארדיסק משמש לאחסון בלבד (אין עליו מערכת הפעלה), עבר Defragment ו-Error Check, ופועל באופן תקין. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
אני קונה דיסק קשיח של western digetal 250GB 7200RPM 16MB SATA2 עכשיו אמרו לי שאני לא צריך לג'מפר אותו בגלל שהוא SATA 2 אני שואל עם זה נכון? ועם מישהו יכול להביא לי איזה קישור שמסביר בדיוק איך לחבר את הדיסק קשיח תודה לעוזרים =]
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה ב-HD Tune לשני הדיסקים הקשיחים האלה והתוצאות מאוד הפתיעו אותי, לא חשבתי שיהיה הבדל גדול בביצועים בין השני דיסקים הקשיחים האלה, אבל היה הבדל מורגש בביצועים לטובת ה- Seagate Barracuda . לי אישית יש את ה- Western Digital 250GB 16Mb WD2500KS ולקרוב משפחה שלי יש את ה- Seagate Barracuda 250GB 16MB ST3250820A , את הבדיקה עצמה עשיתי במחשבים שונים אבל גם עשיתי בדיקה לשניהם באותו המחשב והתוצאות היו זהות. החיסרון היחיד שהבחנתי שיש ל-Seagate הוא שאי אפשר לחבר אותו בחיבור IDE של הספק ורק בחיבור SATA המיוחד של הספק לעומת ה- Western Digital שאפשר לחבר אותו בשני הדרכים אל הספק. ההפרש מחירים בחלק מהחנויות הוא בסביבות ה-20 ש"ח אז נראה לי ששווה להשקיע את זה אם רוצים ביצועים יותר…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש לקרובים, כאשר המחשב הורכב במעבדה(זיגזג לצורך העניין, אז אין צורך לדאוג לגבי הרכבה מקצועית ובדיקת רכיבים כנדרש אני חושב) בכל מקרה, הדיסק הקשיח הוא WD250 KS. הבעיה היא, שמשום מה כשרציתי להתקין את מערכת ההפעלה, הUNPARTITIONED SPACE היה בסה"כ 130 GB (הארד דיסק מפורמט וללא מחיצות). בBIOS אכן ההארד דיסק ע"פ הדגם הוא ההארד דיסק הנכון, כאשר בדגם בפירוש כתוב 250 KS אז זאת לא הייתה הבעיה... בכל מקרה בנתיים התקנתי הכל והכל עובד כמו שצריך, אז במה יכול להיות העניין? אצטרך לבקש מהחנות להחליף, או שזאת בעיה נפוצה?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
עשיתי new partition למערך RAID0 וזה נותן לי רק "SIMPLE VOLUME" וכתוב שהכונן DYNAMIC ולא basic ו simple volume ולא primary. אני לא מבין בכל העניין והייתי שמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את הנושא. הנה תמונה: http://img163.imageshack.us/img163/8260/untitledul1.jpg מה כל זה אומר? זה נורמאלי?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין חיבור מתח SATA לבין חיבור מתח מולקס?
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לפני שלושה שבועות בערך במקום שאני עובד בו קנו 2 מערכות מחשבים זהות רק שבמחשב אחר שמו HD של Seagate 160GB בחיבור SATA ו HD נוסף עם אותם נתונים רק של WD בחיבור SATA גם הוא (מכיוון שלא היה לחנות במלאי Seagate נוסף הבוס שלי קנה WD במקום הסיגייט). המחשב השני עם ה WD בהתחלה עבד כמו שצריך (מע' הפעלה הגיעה מותקנת) עד שיום אחד המחשב הזה לא הפסיק לעשות רסטארטים אוטומטים. חשבתי שאולי יש בעיה של דרייברים או בעיית חום כלשהי כי התקנתי כרטיס רשת אלחוטי חדש אבל זאת לא הייתה הסיבה מכיוון שביטלתי את הרסטארט האוטומטי (לפני שהבעיה התחילה) ועדיין XP סירב לעלות והמשיך ברסטארטים האוטומטים. לא הייתה לי ברירה מלבד לפרמט (מה שהיה לוקח פחות זמן מאשר לעלות על התקלה), אחרי הפרמוט הכל עבד כמו שצריך, כ…
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מתי יהיה HD של אחד טרה בשוק?(חיפשתי בזאפ ולא מצאתי)
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כלומר אני מבין שזה קרן לייזר וכל זה.. אבל למדפסת לייזר למשל צריך טונר, כדי שללייזר יהיה חומר לחמם אותו אם ככה בדיסק שתומך בLS יש סוג של טונר built in שאותו הלייזר מחממת? ואם כן אז זה בטח תומך כרגע רק בשחור נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי צורב R+ dvd של nec. השאלה שלי היא האם אני יכול לצרוב בצורב שלי על דיסקים שהם R- ?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד, לשם עבודה וכ"ו בנפח של 160 עד 250 ג"ב. עכשיו יש לי שאלה - אני יכול לחבר את הארד דיסק קבוע דרך ה-USB מבחוץ, כאילו שהוא כמו הארד דיסק פנימי? (כלומר הוא לא יהרס או משהו אם הוא יהיה ההארד דיסק הראשי שלי במקום הארד דיסק פנימי?) עכשיו, מצאתי WD מיי בוק של 250 ג'יגה ב-510 שקל בקייאספי... זה שווה? יש משהו אחר שהוא יותר טוב ממנו? תודה רבה ושבת שלום לכולם...!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני הארדיסקים 1 הארד דיסק של סמסונג 80GB והשני 40GB של SEAGATE לא מזמן שמתי לב שהכונן של ה40 GB נהפך ל20 GB. כשאני לוחץ קליק ימני על הכונן רשום בקיבולת 20 GB.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
למי שזוכר את הת'רד הקודם שלי, קצת רקע על עניין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=251615.msg2219768#msg2219768 בכל מקרה, קניתי הארד דיסק בנפח 250GB של WD. אני קצת לא בטוח איך אני צריך לחבר אותו ללוחם אם. כרגע יש ארבעה מכשירים שמחוברים ללוחם אם עם כבל IDE: הארד דיסק, כונן פלופי, צורב CD וצורב DVD. הפלופי מחובר עם כבל שבו חיבור אחד, הצורב DVD וההארד דיסק מחוברים עם כבל אחד שלו שני חיבורים, והצורב CD מחובר עם כבל שלו שני חיבורים, משמע עם חיבור אחד פנוי. אני רוצה להפטר מהצורב CD (הוא כבר לא מתפקד כמו שצריך) ולחבר את ההארד דיסק החדש במקום. האם אני צריך לג'מפר אותו כמאסטר, בגלל שהוא יהיה היחיד על הכבל, או לג'מפר אותו כסלייב כי הוא לא הכונן הראשי שעליו מותקנת מערכת ה…
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום.. יש לי הארד דיסק חיצוני של 40 ג'יגה (לא יודע אם קוראים לזה הארד דיסק אבל הוא די גדול ומתחבר עם USB.. כמו אמצעי איחסון גדול כזה..) עכשיו .. אני מנסה להעביר אליו קבצים גדולים מ4 ג'יגה והוא כותב שמערכת קבצים לא תומכת.. (אכן FAT32 אינה תומכת) לכן אני צריך לשנות אותה לNFTS.. כיצד עושים זאת?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי כמו שראיתם בכותרת אני מחפש מארז לכונן קשיח 2.5" שיהיה ממשק SATA לדיסק עצמו, וUSB 2.0 שמתחבר למחשב, ואם יהיה לו גם יציאת FIREWIRE מה טוב.... אני עובד כרגע עם אחד ג'נרי כזה של מטריקס בUSB 2.0 עם דיסק קשיח 40 ג'יגה SATA ועובד בצורה מצויינת, אני יכול להשיג את המארז הזה ב30 שקל בערך אבל אם שווה להשקיע באחד עם חברה אז אין לי בעיה... גם כן אני צריך המלצה לדיסק קשיח 2.5" שיתן ביצועים הכי טובים שאפשר אבל שלא ירעיש כמו טרקטור...
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות DOK בנפח של 2GB. אני מתלבט אם לקחת אחד שתומך U3 או לא.... הם באותו מחיר, אני מדבר על ה sandisk cruzer אני יודע מה זה אומר אבל חשבתי לשמוע תגובות של אנשים שבאמת ניסו להשתמש בזה...
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קניתי אתמול צורב די וי די - LG GSA-H30N x18 ואני לא מצליח לחבר אותו יש חשמל בו השאלה איך אני מחבר אותו? חיברתי את הSATA על הלוח ליד הSATA הרגיל של הדיסקים הקשיחים יש לי את הלוח ASUS P5W DH Deluxe השאלה לאן אני מחבר את הכבל SATA בלוח ?
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אתמול התקנתי RAID 0, ל-3 הארדיסקים: WD 80GB 8MB BUFFER 2X WD 250GB 16MB BUFFER עכשיו כשאני חושב על זה, יכול להיות שההארדיסק הקטן יותר מהווה רגל שלישית? Lanparty ultra-d, DC 3800+ @ 2.4ghz, RAID 0 128kb
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש, כל הכוננים מחוברים אך הוא מזהה רק את הכונן של ה 80GB, כלומר אני לא רואה את הכוננים של 250. Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 Western Digital 80GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD800JD Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS X2 לפני שהתקנתי את הwindows הוצאתי מהחשמל את שני ה 250, אחרי זה החזרתי אותם. כרגע זה מראה שיש לי שרק ה 80GB פעיל.. (לא שלפני זה זה הראה משהו אחר, הרי הם בכלל לא היו פעילים בזמן התקנת ה windows) תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-