עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יותר מדיי בחירה ....מה המומלץ היום ? משהו טוב אמין ולא ייקר ! אני בקושי צורב אך צריך אחד במחשב .

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  2. הדיסק הקשיח החל להראות סימני קריסה אז קניתי דיסק חדש והתקנתי בו את החלונות וכל התוכנות. עכשיו אני מנסה לפרמט (או למחוק) את הדיסק הישן ולא מצליח. כנראה שיש הגנה בגלל שהותקנה בו תוכנת חלונות. איך אפשר למחוק אותו בכל זאת?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by ilanit,

היי, האם דיסק חיצוני שמיועד למקינטוש במקור ופירמוטו ל-PC יכול להזיק או שזו פעולה סטנדרטית ותקינה? אני פשוט מעוניינת לרכוש דיסק חיצוני ויש מבצע של אחד המיועד למקינטוש אבל הבנתי שניתן לפרמט ל-PC והוא יתנהג כרגיל. לא בטוחה האם כדי לרכוש כזה (בדיל מצויין) או לרכוש חדש יותר ומתאים ל-PC במקור... (במחיר גבוה יותר)..? תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by ben060,

האם מותר לחבר כבל SATA להארדיסק כשהמחשב דלוק? ובנוסף לכך גם את כבל המתח שלו? אפשרי?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by alexta-z,

מה דעתכם על הצורב הזה ? Samsung SW-248F 48/24/48 Bulk CD-RW הוא עולה 320 ש"ח bulk ורציתי לדעת אם הוא שווה קנייה ואם הוא ישן ? תודה

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  6. שלום לכולם!! נגיד ואני רוצה במחשב חדש לשים צורב sata אך לאחר הפירמוט כאשר אני עושה בוט להתקנת המערכת אני צריך לעדכן את הDriver של הsata על הלוח ואם לא הוא לא מזהה שום התקן Sata את הדבר הזה אני עושה על ידי לחיצה על f6 ואז שם את הדיסק של הדרייבר אבל אם בכלל הכונן דיסקים הוא sata אז איך הוא יזהה אותו(הלוח אם). כל זה בתנאי שאין לי floppy תודה כל המגיבים

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by ron11,

שלום אני צריך דיסק קשיח לגיבוי חשוב שיהיה אמין . מניסיון מהאנשים כאן שיש להם ושלא יתחיל "לזייף" אחרי כמה שנים , לא משנה לי המחיר העיקר שיהיה כמה שיותר איכותי ועמיד למשך השנים חשבתי לקנות של WD Caviar Blue 1TB WD10EZEX או Caviar Green 1TB WD10EZRX תודה רבה וחג שמח !

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by farm110,

שלום רציתי לדעת איך צורבים dvd-rip והופכים אותו לdvd רגיל או dvix ? חיים

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  9. יש לי וינ 7 יש לי שני הארדיסקים השני משמש לאיכסון ואני שם לב שהוא מתכבה כל הזמן אם אני לא משתמש בו ויוצא ככה שהוא נדלק ונכבה איזה 10 פעמים ביום וזה נראה לי לא בריא.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by Lackluster,

אהלן D: התחדשתי בעוד כונן קשיח חיצוני, כבר יש לי אחד של SEGATE 1TB מחובר לחשמל פועל 24/7 כבר שנה וחצי שנתיים כמו שעון, עכשיו ראיתי ש1TB לא מספיק לי אז הלכתי על 2, ועוד יותר התלהבתי שראיתי שאין צורך בחשמל! כזה אלגנטי קטן ויפה השאלה שלי היא האם אני יכול להשאיר אותו דלוק 24/7 בלי חשש (למשך כמה חודשים), אין לי עליו דברים חשובים יותר מידיי אני רק משתמש בו כפתרון זמני לשיתוף קבצים באתר טורנטים בגדול אמנם ה1TB ישאר דלוק תמיד למטרת שיתוף קבצים. אני מתכנן להביא מחשב חדש בקרוב שבו אני אשים כנראה 2TB גם כן אז הפספורט החדש ישמש כגיבוי לדעתי.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by skot,

יש לי כונן נייד 500GB והwindows לא מצליח לאתחל אותו....

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  12. שלום היה לי כונן קשיח תקול שהפסיק להסתובב החלפתי פלטות של כונן 2.5" התקול עם פלטות של כונן תקין וחדש בדיוק מאותו סוג ונראה לי שהמחט לא יושבת טוב הכונן החדש מסתובב ומזוהה USB (זה כונן חיצוני) אבל אין מידע ולא מופיע כונן קשיח במערכת ההפעלה אני צריך בבקשה עזרה אם מישהו יכול להמליץ על מעבדה זולה או כיצד לתקן את התקלה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by or_cool,

יש לי שני הארד דיסקים שתיהם של 30 איך אני מפצל את כולם שיהיה לי במחשב 3 כוננים שכל אחד הוא 20 אפשר אם הפרטיישן מג'יק אם אפשר תגידו לי איך תודה מראש

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  14. שמעו כמו שכתוב בכותרת זה לא עניין של תקציב, אבל אני ההורים שלי כרגע במעמסה ולא בא לי לקנות DVD ב 300 שקל כאשר אני יודע שאין ממש הבדל בינו לבין ה DVD השכן שעולה 240 שקל ואולי אילו סתם תוספות שאני לא צריך אני קונה מ PCH , אתם לא חייבים להביא לינק פשוט אפשר להביא דגם משם שלדעתכם יספק אותי כמו שצריך יהיה איכותי וטוב (יענו מחברה טובה שלא הורסת דיסקים וכו) ובמחיר טוב? בתודה ג'י! ))))))))))))

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  15. הבעיה היא שהוא קורא ומצליח לצרוב דיסקים של cd רגילים ודיסקים של dvd הוא לא קורא. הבנתי שאני צריך להתקין דרייברים לצורב אבל גם זה לא עזר

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  16. Started by t d,

שלום! בעוד כשבוע-שבועיים אני מתכנן לקנות צורב DVD, רציתי לדעת איזה דגם הכי משתלם לי לקנות כרגע, אני בטווח מחיר של : 500-600 מקסימום! חשוב לי שיצרוב בכל הפורמטים (מין הסתם כמה שיותר מהר) ושיהיה אמין, לא משהו שיוכל להוציא לי הרבה דיסקים דפוקים כי שמעתי על כאלה לא ממש מוצלחים, בנוסף חשוב לי אופציית ה DUAL LAYER שאם אני לא טועה אפשר לצרוב כ8.5G זה נכון? האם צריך תקליטורי DVD ריקים מיוחדים בשביל לצרוב DUAL LAYER או הדיסקים של DVD 4.7G מספיקים? נ.ב קראתי בכמה מגאזשינים שיש איזה דגם של LG ב500 נורא פופולארי שמצליח ומשתלם עכשיו, מישהו יודע משהו? או האם למישהו יש צורב דיוידי ויכול להגיד לי במה להתחשב בנסיון? תודה מראש! t d

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by bareyal,

שלום, ברשותי צורב LG 4167B, תומך DVD-RAM לאחרונה קניתי בפעם הראשונה 2 מדיות של DVD-RAM של LG. מהירות X3 לצערי הרב כשהכנסתי את המדיה, וניסיתי לבצע גרירה רגילה של קובץ לכונן, התקבלה הודעה שיש צורך לבצע erase. ביצעתי מחיקה, ועדיין לא הצלחתי לגרור קובץ למדיה. ניסיתי לבצע פרמוט למדיה (FAT32) אבל בסוף הפירמוט מתקבלת הודעת שגיאה שהפעולה לא הצליחה. ביצעתי "erase Rewriteable disc" בעזרת NERO , אבל לאחר מכן המדיה מתנהגת כמו כל RW . מה אני עושה לא בסדר ? תודה...

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by altatrifoti,

אני צריך את חוות דעתכים מה אתם אומרים על Corsair Force Series 3 120GB CSSD-F120GB3-BK

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by 47,

http://pch.co.il/docs/pd1034215374.htm

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by Avisp,

היי מדובר בSandisk Cruzer החדשים יותר. הבעיה שלו שהוא מזוהה לכמה רגעים ומיד מתנתק מלווה בצלילים הרגילים של חיבור וניתוק. ניסיתי בכמה מחשבים אך לשווא. מכירים את הבעיה? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  21. הייתי אמור לקנות את THERMALTAKE MAX4 - USB2.0 & eSATA : N0003US מIQPC אבל אין להם אותו רציתי לשאול אם יש חלופות הגיוניות בטווח מחירים הזה ?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by tkhvbcht,

אני רוצה כונן קשיח חדש 200 גיגה בחיבור Ide... ושלא יעלה ממש יקר... מה אתם ממליצים? כי אני לא ממש מבין בחברות ובנתונים של כל כונן... תודההה רבהה

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  23. מחפש חנות בחיפה לקניית זיכרון USB נייד 8 גיגה קטן לא יקר (רצוי מתחת ל250 ש"ח) תומך בVISA וXP מהיר וכמובן מחיפה.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by yakir4u,

יש לי שני כונני HDD 80G שאני לא משתמש בהם אני רוטצה לייצור עליהם RAID0 למערכת הפעלה ולתוכנות ספציפיות אין בינתיים כסף לקנות SSD אז לא להציע לי SSD בבקשה רק איך אני מגדיר אותם שייתנו לי מקס' ביצועים מבחינת גיבוי לא באמת משנה לי כי גם ככה כל הקבצים הקריטיים יהיו מגובים על כוננים אחרים אז זה מיועד רק להגביר את המהירות באופן זמני עד שאני יקנה SSD

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by kilrah,

אשמח להמצלה לצורב DVD, מבחינתי אפשרי IDE או SATA, מחפש צורב שיעבוד הרבה, אני צורב הרבה, וגם יצרוב טוב שכבה כפולה, עד כל הצורבים אצלי לא החזיקו מעמד כל כך, בעיקר התחילו בכך שצריבה של שכבה כפולה לא עבדה טוב ואז התחילו להדרדר, כבר מיואש מהצורבים הפשוטים. היה לי פעם צורב יאמה בחיבור SCSI - מה זה מתגעגע אליו החסרון שלו שלא היו כאלה של צורבי DVD תודה מראש

• 1 תגובה
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.