עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אהלן.... לפני כמה ימים קניתי צורב די וי די GSA-H10 בקיי אס פי בתל אביב.... קיבלתי את הצורב בלי שום אריזה, בלי קופסה, בלי שום איטום מסויים אלא בתוך שקית ניילון פשוטה כזאת שעוטפים איתה סנדוויצ'ים... זה נראה לי קצת מוזר שזה הגיע ככה והמוכר הסביר לי שזה מגיע ככה כי זה OEM... האם זה הגיוני שזה בא ככה? איך אני יכול לדעת שלא נעשה שימוש בצורב לפני כן? דבר שני על הדגם של המוצר רשום GSA-H10N... כל זה נראה קצת חשוד... אני לא בא להכפיש ולהשמיץ פה אף אחד אבל...יש מצב שעבדו עליי איכשהו???

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by alonkl,

אני הולך להרכיב לחבר איך מרכיבים? תודה

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  3. שבבי ה-NAND מהדור החדש ממשיכים את כניסתם ההדרגתית והמדודה לשוק בתור יורשי ה-TLC - הפעם גם במסגרת דגמים זריזים במיוחד שמנצלים את ממשק ה-PCI-Express 3.0x4 לכתבה

4. קיים כרטיס שמאפשר להוסיף SATA למחשב שאין לו ניתן לעלות מערכת הפעלה מדיסק שמחובר כך או שחייבים דיסק IDE בנוסף ?

5. Started by galav1,

קנית צורב dvd sata חיברתי אותו כמו שצריך הוא מזוהה גם בביוס מה אני עושה הלאה?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  6. Started by ofir_16,

שלום לכולם, קראתי את ההמלצות על צורבי DVD אך מה שעוד אני מחפש בצורב הוא שיצרוב מוסיקה (CD) בצורה איכותית. מה הצורב המומלץ שגם צורב CD מוסיקה בצורה טובה? תודה.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by or_cool,

יש לי שני הארד דיסקים שתיהם של 30 איך אני מפצל את כולם שיהיה לי במחשב 3 כוננים שכל אחד הוא 20 אפשר אם הפרטיישן מג'יק אם אפשר תגידו לי איך תודה מראש

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by davidz,

מישהו מכיר את הדיסקים האלה ? איך הם? http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=307&cat=19

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  9. ראיתי את כל הדיונים בפורום הנוגע לאיכות מחיר ותקלות. יש לי אפשרות ל ATA133 מה לקנות אם אני לא רוצה יותר מ 80GIGA

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  10. Started by oneel2,

כשאני מכניס דיסק התקנה של WIN7 הכל עובד חלק עד שאני מגיע לחלק של המחיצות , יש לי רק מחיצה אחת לאחר שפירמטתי וקוראים לה -דיסק 0 שטח שלא הוקצה, אחרי שבחרתי על איזה מחיצה להתתקין את הוווינדוס מופיע לי שגיאה "אין אפשרות להתקין ווינדוס בדיסק "0 הדיסק בטוח עובד, פירמטתי איתו מספר פעמים וגם מחשבים שונים, מה אומרת הבעייה ואיך אני אמור לסדר אותה? :s05:

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  11. Started by LazyBoy,

קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש. אחת הבעיות שיש למחשב היא שהHD פשוט רועש כמו איזה HD ישן מלפני כמה שנים. כל פעולה הכי קטנה ושומעים אותו "טוחן" הדגם הוא: seagate 160BG SATA NCQ האם לעוד מישהו פה יש אותו? יש איזה תוכנה שתבדוק האם הוא תקין? אף פעם לא שמעתי רעשים כאלה מהארד דיסק חדש של כך... בנוסף לזה גם קניתי DVD של LITEON שכאן באתר המליצו עליו בחום בגלל השקט והאמינות שלו. הוא כל כך רועש שאין לי דרך לתאר את זה... בנוסף כל פעם שמוציאים דיסק הוא עושה רעש שמזכיר משהו נמס כמו בסרטים, מעין טטססססס כזה.. עצות? המלצות? ושאלה אחרונה, איך אפשר לבדוק שהHD אכן עובד בNCQ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  12. שלום רציתי לדעת בקשר לאמצעי אחסון שעובדים עם flash - האם הזיכרון הוא כרטיס שניתן להוציא ולהחליפו בכרטיס אחר בעל כמות זיכרון שונה? אם כן האם יש הגבלה בגודל הכרטיס שניתן להכניס? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  13. לא מצאתי ...בקר של סטה רייד עם יותר מ4 מקומות להארדיסקים? המערך שלי מורכב מ5 דיסקים שיצרו כונן בנפח של 1 TB ועוד שני הארדיסקים שלא יכללו למערך הזה אז אני צריך גם בקר מסויים לשניים האחרים השניים האחרים הם בשביל ליצור מערך הגנה למערכת ההפעלה ב RIAD1 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  14. אבל במכשיר הדיוידי הביתי מתוצרת LG הסרט אינו עולה,מדוע? נ.ב השתמשתי בתוכנה ה-clone DVD לצריבת הסרט

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  15. זה רושם לי Unexpected file format יש לי צורב LG GSA-4163B

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  16. קוויתי שזה אפשרי בדרך דוס, אבל מסתבר שלא. איך אני עושה את הפעולה הזאת בעזרת תוככנה בחלונות? איזה תוכנה?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  17. Started by tsvika,

נוצר לי צורך להשתמש בקובץ כלשהו שגודלו יותר מ 4GB הבעיה היא שמופיעה לי הודעה בווינדוס שאומרת שרק NTFS תומך בקבצים גדולים מ 4GB ולי יש FAT32 השאלה היא איך אני יכול להמיר את ההארדיסק שלי מFAT32 ל NTFS ללא פורמט? האם יש בך סיכונים? כמה זמן התהליך לוקח? (כמה שיותר פרטים) אני גם מעוניין לדעת איך אפשר להמיר עם פורמט תודה רבה

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by Radeon38,

http://hwzone.co.il/news/1237109876/25949/ אני לא מבין את ההתלהבות מתקן סאטה שיש את "אחיו" הגדול בשוק העסקי.ה - SAS שהחליף את תקן SCSI עובד עם כוננים של 15K RPM ועובר באמינות וביצועים כל תקן שיציג "אחיו" הקטן.כאחד ששוקל כוננים בתקן ובקר כזה אין לאירגון SATA IO מה לחדש. הכל על הנייר.במעשי הכל הבדלים מינוריים.תעבורת המידע נתונה אך ורק למהירות הכונן ולא לממשק.ברור שיש כוננים משובחים כמו הסמסונג אחד טרה או ה WD 640 אבל עדיין בקרי הלוח אם אינם מספקים את מה שנותן בקר עצמאי.לכן לדעתי הכל ניסיון כושל לדחוף טכנולוגיה מקרטעת לשוק מנומנם ולהעיר אותו מתרדמת המיתון העולמי. במילים פשוטות מנסים למכור לנו חומרה שיש לנו כבר !!!.

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by iyehuda,

אתם זוכרים את התרד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=95699.0 בסוף יצא מזה משהו אני רואה : http://ksp.co.il/hw_zone.html

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  20. Started by Galos,

שלום לכולם, נפל המחשב וקיבל מכה, מאותו רגע הwindows xp לא עולה ולמעשה אני לא מצליח לראות שהוא טוען משהו מהכונן. ניסיתי לבצע mount בעזרת מערכת לינוקס (puppy distro) שהתקנתי ע"ג DOK, אך לצערי נכשל ולא הצליח לבצע mount. שמתי לב שישנם בו שני partitions אחד hda1 אותו אני מעונין לראות ולגבות את המידע ממנו, ועוד אחד hda2 שככל הנראה זה מידע של לנובו שומרת עליו. מה שמוזר מכל הסיפור זה שhda2 אני מצליח לעשות לו mount ומאידך hda1 נכשל ולא מבצע mounting. מאד אודה לכל מי שיסייע באיחזור המידע ע"מ שאוכל לגבות ולהציל המון עבודות ותמונות שלא עברו גיבוי. תודה מראש, גל נ.ב במידה ותזדקקו לכל פרט נוסף אל תהססו לשאול. נ.נ.ב ניסיתי שיטה שאומרים שהיא הצליחה לחלק מהאנשים והיא (כמה שהיא נ…

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  21. Started by hatzhaik,

יש לי צורב DVD של סמסונג TSH552B וקראתי באתר על הדבר הזה ביטסטינג שזה נשמע לי דבר נהדר כי כבר היו לי בעיות של קפיצות סרט בנגן הביתי. אז איך עושים את זה בתוכנת צריבה והאם זה אפשרי בצורב שלי?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  22. שלום רב, ברשותי מחשב ישן P4 1.8 שברצוני לשדרג אותו כעיקרון הכונן הפנימי שלי הוא 40GB שמחולקים 20GB ב- C והיתר בD כרטיס מסך הוא GFORCE 8600 היות וכל משחק שמכבד את עצמו דורש מקום אני מעוניין לרכוש גם כונן פנימי וגם כונן חיצוני בכונן החיצוני אני רוצה להוריד גם תכנים של HD ולצפות גם במחשב וגם בטלויזיה ם חיבור כבל HDMI אודה לכולם על המלצותיכם לכוננים הנכונים. במידה ואתם זקוקים לפרטים נוספים אשמח לענות תודה מקרב לב

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  23. יש ברשותי זיכרון CF 4GB KINGSTON. אין לי בו שימוש, אולי ניתן לחברו בתור כונן ל USB ולהשתמש בו בתור כונן שמאכלס זיכרון וירטואלי? מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  24. אהלן, אני צריך המלצה לדיסק 500GB ב 7200RPM לנייד שלי (דל E6400) הממשק הוא SATA, אם יש אפשרות לדיסק כזה עם חיישן תאוצה אני אשמח תודה מראש

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by ron11,

שלום אני צריך דיסק קשיח לגיבוי חשוב שיהיה אמין . מניסיון מהאנשים כאן שיש להם ושלא יתחיל "לזייף" אחרי כמה שנים , לא משנה לי המחיר העיקר שיהיה כמה שיותר איכותי ועמיד למשך השנים חשבתי לקנות של WD Caviar Blue 1TB WD10EZEX או Caviar Green 1TB WD10EZRX תודה רבה וחג שמח !

• 0 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים