אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
קניתי כונן קשיח 120 ג'יגה של מקסטור דימונד מקס 9 + (או משהו כזה), וניסיתי להתקין אותו וזה פשוט לא מצליח לי, יש לי לוח GA-8INXP, חיברתי את ההרדיסק לSATA1 בלוח וחיברתי לחשמל מהספק כמובן, הפעלתי את האופציות של SATA ב BIOS, מצב עבודה של SATA הינו BASE, ההרדיסק מזוהה ע"י המערכת, אך כשאני מנסה להתקין XP PRO בשימוש ע"י הדיסקטים תחילה הוא לא מזהה את הקשיח. איך אני אמור להתקין את הוינדוס??? תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני וחבר שלי החלטנו שכדאי לעשות 2 כוננים נפרדים ששווים התקנו את הWindows ואת הכל ואנחנו רואים רק כונן 1 ,אם זה משנה אז את \:C בבקשה תעזרו לי ערן
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני לא מזמן התחלתי לעבוד אים צורבי DVD וכדומא ואני לא מצליח למצוא חומר לקריאה בנידון ! האים מישהוא יכול לעזור לי בנושא? אים כן אז הנושאים העיקריים הם: 1. מזה DVD 2. איזה סוגים של DVD יש ומה שימושייהם 3. איך פועלים עים DVD צורבים 4. איזה סוגים של DVD דיסקים יש 5. מה זה DVD + \ - 6. אים יש אוד פונקציות מיוחדות אז ספרו לי עליהם ??? תודה למי שיעזור לי
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
בדרך כלל רק אלה של DVD-R .אז החליפו לי את הצורב דיודי ופתאום הכל היה טוב.אבל אחרי שבוע עוד הפעם הוא עושה בעיות ולא קורא לי.למה זה ככה? שמעתי שהיא דווקא חברה טובה.
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היצרנית היפנית מציגה כונני SSD צרכניים ראשונים תחת שמה, בהתבסס על פלטפורמת ה-S10 של חברת Phison מהלך מפתיע מגיע אלינו כעת מחברת סוני, שבתקופה האחרונה התרכזה דווקא בצמצום והתכנסות של עסקיה במקום בהרחבתם – היצרנית היפנית החליטה לנסות את מזלה בשוק כונני ה-SSD המיועדים לצרכנים הביתיים, עם כונן בשם SLW-M אשר יוצע בנפחים של 240GB ו-480GB. הכונן החדש מבוסס על בקר ה-PS3110-S10 של חברת Phison הטאיוואנית, אשר מהווה פתרון ביניים שהפופולריות שלו גדלה בתקופה האחרונה עם מוצרים כמו ה-Corsair Neutron, ה-Kingston HyperX Savage וכונני ה-Premium Edition של Zotac שמתבססים עליו. בסוני בחרו לשלב את הבקר עם זכרונות הבזק של טושיבה בטכנולוגיית TLC ובתהליך ייצור עדכני של 15 ננומטר, בתוספ…
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה ניתקלתי במצוקה של מקום והחלטתי להרחיב טיפה את הזיכרון, עכשיו אני מאוד רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני והשאלה שלי האם הוא יספק ביצועים סבירים ולא יפגע לי בניגון סרטים/סדרות שיהיו ב-HD (שזה יהיה השימוש העיקרי שלו לאחסן סרטים וסדרות), או שלא לקחת סיכון ולקחת כונן קשיח פנימי וזהו. מה גם שהכונן יהיה רוב הזמן סטאטי ולא יזוז הרבה אבל עדיין העיניין של הניידות מאוד קורץ לי(וגם לחברים שלי שאני לוקח מהם מדי פעם את ה-HD שלהם בשביל להעתיק מהם דברים. יש גם את העיניין של המחיר בעיקרון 320GB יספיק לי, והמחיר של HD פנימי נמוך משמעותית מחיצוני. מה שכן המחיר פחות משחק פה מחיר מה שחשוב לי זה התמודדות של ה-HD בניגון מדיה די כבדה כמו סרטים ב-1080P. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי איימיל במנועה מחשבים עם המבצע הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6889 דיסק קון קי של kingston ב50 שקל (חצי ג'יגה) זה מבצע אדירר
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר כמות נכבדת של סרטים מהמחשב שלי (שולחני) לDVD ..צריבה לא באה בחשבון . ישנה אפשרות להעביר באמצעות מחשב נייד שיש לי ? בDVD יש כניסה לUSB אם זה עוזר בכלל... מי יכול להסביר לי אם זה אפשרי ואיך עושים את זה ? תודה יום טוב !
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני לא מצליח בתוכנת הנרו לצרוב קופי דיסק בקריאה הוא מודיע שאין לו אפשרות אולי לעשות IMAGE אבל יש מספר אפשרויות לפי מה שהבנתי אני לא יודע איך אולי מישהו יסביר ?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום צהוריים טוביים אני מתכוון לקנות דיסק קשיח חיצוני לחיבור לסטרימר מתלבט בין כמה דגמים אשמח לעזרה 1 . S2 Portable 1TB 2.5'' External Hard Drive USB 3.0 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2722 2. Elements Portable SE 1TB 2.5'' External HDD USB 2.0 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7245&CatCode=405 3. Elements Desktop 1TB 3.5'' External HDD USB 2.0 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6210&CatCode=405 ועוד 2 שאלות באתר היצרן מצוין שהדגם הזה Elements Portable SE 1TB 2.5'' External HDD USB 2.0 הוא גם USB3 במפרט בחנות מצוין רק USB2 שאלה שנייה כמה חשמל בערך לוקח דיסק קשיח עם חשמל כיאלו כמה כסף זה יוצא תודה צוהריים טובים
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הזמנתי ב 288 דולר את הSeagate Barracuda ES 750Gb SATA 2 NCQ HD ST3750640NS האם זה שווה? הזמנתי מחו"ל...אני פשוט צריך הרבה מקום...כי מה שיש לי עכשיו לא מספיק ואני לא רוצה כל הזמן לצרוב ל DVDS וכל הזמן להחליף כוננים לגדולים יותר...
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי אתמול צורב dvd ND-3520A רציתי לדעת איזה עידכון קושחה כדי לשים לו תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחשב חדש בהרבה כסף אז אני חושב שהכי כדי להשקיע בדברים שישארו שנים כמו מסך VP930B שהוא מסך יקר אבל ישאר שנים במארז מעוד יקר שישאר שנים בספק וכו" אז הרדיסק הוא גם דבר שישאר שנים ואת המעבד וכרטיס המסך אני תמיד יחליף אז ככה אני הבנתי שעל RAPTOR יש 5 שנים אחריות שזה מעוד חשוב הוא 74GB שזה מספיק לי הוא עולה 990 שזה לא נורא ולא בשמיים השאלה שלי איזה חברה הכי ממולצאת חשוב לי השקט והאם לא הולך לצאת איזה משהוא חדש בתחום ששווה לחכות אליו (מה שממש לא נראה לי) והאם אני מחבר אותו רגיל או שזה מסובך ללוח אם החדש שלי (עוד לא קניתי אם זה משנה משהוא בלוח שאני צריך לדעת לפני שאני יקנה) וזהו אם יש לכם משהוא שאני צריך לדעת חוץ מזה אז תודה ואני לא יודע אם זה קשור אבל אני רוצה גם…
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנות כיווץ זאת אומרת להכניס 720 מגה לדיסק 700
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי! יש לי DVD-RW שהמידע הנוכחי עליו נצרב באמצעות nero, ומכיל תמונות. יש בו ביטים בלתי קריאים (אני מצטער על המונח הלא מקצועי, אני לא יודע מה המונח המדוייק המתאר את זה) וזה בא לידי ביטוי בכך ש: א) ככאשני מנסה ליצור Image מהדיסק ב-nero זה מתחיל חלק אבל אחרי כמה זמן זה מתחיל לציין את כל המקומות הבלתי קריאים, וזה נמשך לנצח... ב) למרות שכל התמונות זמינות לצפייה, כשאני מנסה להעתיק ספרייה, אפילו קטנה יחסית - תהליך ההעתקה נתקע כשהוא מגיע לתמונה מסויימת, וזה אפילו גורם למערכת ההפעלה להתקע (היא יוצאת מזה ע"י כך שסוגרים את ה-Task של ההעתקה). המטרה שלי היא להעתיק את כל הנתונים מהדיסק להארד דיסק. אני יודע שאם הייתי מעתיק תמונה אחר תמונה - זה היה עובד, אבל כמובן שזה לא פרקטי במיוחד (יש…
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=730 קוד הדגם הוא: WDBAAF0010HBK לעומת קוד הדגם הקודם: WDH1U10000 מדובר על כונני 1 טרהבייט.. מישהו יודע מה ההבדלים ביניהם חוץ מעיצוב חיצוני (אולי טיפה יותר קומפקטי)? חשבתי לנסות לקנות אותו אבל אני בטוח שבארץ בזמן הקרוב לפחות, החנויות והיבואנים ירצו לחסל את המלאי של הישן לפני שהכונן החדש יהיה זמין... ובכלל התלבטתי בינו לבין ה-Home Edition שכולל חיבור eSata (שקיים אצלי), מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי! השעלה שלי היא: איזה צורב עדיף באותו מכיר משני אלה: 1. Plextor PX-760A IDE/ATAPI שהוא X18 2. Plextor PX-755SA SATA שהוא X16 אני קונה אותם מארצות הברית ב-50$
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את ההמלצות על צורבי DVD אך מה שעוד אני מחפש בצורב הוא שיצרוב מוסיקה (CD) בצורה איכותית. מה הצורב המומלץ שגם צורב CD מוסיקה בצורה טובה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כלומר יש תוכנה כלשהי או מבחן? הרכבתי מחשב חדש בעצמי ואני רוצה לוודא שהכל נכון. יש לי כונן SATA 2 של ווסטרן דיגיטל ואני רוצה צוודא זאת. אין לי שום ג'אמפר מחובר לכונן. זה נכון שבשביל שיעבוד בסאטא 1 חייב להיות ג'אמפר? כלומר הוא יכול כרגע לעבוד רק בסאטא 2? תודה!
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לפני כשנתיים דיסק קשיח סמסונג HD103SJ מחנות בראשון לציון - סקאי פיסי. מאז היא נסגרה (כנראה פשטה רגל). הדיק הקשיח שבק חיים היום אך הוא עדיין באחריות. איך אני יכול לדעת מי היבואן? נותן השירות? יש למישהו טלפון שניתן לברר זאת? תודה ניר
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
ראיתי את כל הדיונים בפורום הנוגע לאיכות מחיר ותקלות. יש לי אפשרות ל ATA133 מה לקנות אם אני לא רוצה יותר מ 80GIGA
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
עד היום סילבר ליין היו RITEK ואלה הם של חברת INFOMEDIA מישהו שמע עליהם האם הם טובים יש לי NEC 3500 ולא הצלחתי לצרוב עליהם ב X8 רק בX4 הצריבה נראת בסדר אבל זה נראה לי זיוף
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי שני כונני HDD 80G שאני לא משתמש בהם אני רוטצה לייצור עליהם RAID0 למערכת הפעלה ולתוכנות ספציפיות אין בינתיים כסף לקנות SSD אז לא להציע לי SSD בבקשה רק איך אני מגדיר אותם שייתנו לי מקס' ביצועים מבחינת גיבוי לא באמת משנה לי כי גם ככה כל הקבצים הקריטיים יהיו מגובים על כוננים אחרים אז זה מיועד רק להגביר את המהירות באופן זמני עד שאני יקנה SSD
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כונן SSD Premier Pro SP900 SSD כבר מותקנת בו מערכת ההפעלה ,האם אני יכול לבצע עדכון לכונן ? או שכל המערכת תמחק לי תודה רבה שי
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-