עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מנסה לעשות מפרט כמה שיותר זול..והחלטתי שקניית החלקים תתבצע גם מלוג'יק וגם מKSP וההרכבה באופן עצמאי. רצו פה דיבורים על כך שאם קונים בKSP ומרכיבים לבד אז האחריות היא רק לשנה רציתי לדעת האם זה גם לגבי הדיסקים הקשיחים ככה?? (אם לא אז איזה חלקים כן ואיזה לא?) תודה.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  2. ערב טוב, התחדשתי הרגע בהארדיסק חדש, אני מעוניין לחבר אותו באמצעות מארז חיצוני דרך היציאה ESATA בחיבור למחשב נייד. חיברתי הכל כמו שצריך בתוך המארז, כרגע אני מחבר אותו למחשב הנייד גם דרך ה-ESATA וגם דרך ה-USB רק שהם לא מופיעים לי "במחשב שלי". אבל אני שומע את הצליל שמשהו מתחבר לי למחשב ואני רואה את הכונן ב" הוצאת חומרה ושליפת מידע באופן בטוח". מה הצעדים הראשונים שאני אמור לבצע? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  3. Started by zohar678,

קיבלתי ממשהו דיסק של DVD לצריבה. על הדיסק מצויין המילה dvd -r 8*certified מה זה אומר? הדיסק בגודלשל 4.7 GB

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by qpalzm,

לחבר שלי יש צורב של LG מדגם GSA-4163B, שתומך במדיות DVD+R DL אבל לא במדיות DVD-R DL. האם קיים עדכון קושחה כלשהו שמאפשר צריבת DVD-R DL? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום אני רוצה לבנות מערכת חדשה אבל לשם כך אני צריך לדעת אם באמת יש טעם בעניין השאלה שלי המערכת צריכה להעביר קבצים כבדים מכונן אחד למישנהו בסוגים שונים של חיבורים כגון כרגע אלו חיבורי USB וחיבורי SATA באופן הרגיל מה שיש לי היום בסוקט 775 כל שליחת נתונים לכונן כל שהוא גורמת להכפלת או לשילוש הזמן הכללי להעברת הנתונים בין הכוננים וכך ככל שאני מבקש להעביר עוד קבצים במקביל הזמן מתארך והמחשב הופך להיות איטי מטרתי העיקרית כרגע לפתור את בעיית האיטיות הנוראית אשר נגרמת כתוצעה מעברות נתנוים מרובות בו זמנית מכונן לכונן האם במערכת שבבים החדשה 1155 ההאטה כמעט ולא תורגש ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by ביז'ו המוס,

אני מתכנן לקנות צורב DVD בזמן הקרוב (מקווה מאוד קרוב) ורציתי לדעת אם שווה להשקיע בLG או שבכלל הNEC יותר טוב? בקיצר איזה צורב הייה יותר משתלם לי?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by BneXt,

שלום לכולם קניתי כונן חיצוני של SAMSUNG בגודל חצי טרה וניסיתי להעביר לתוכו קובץ ששוקל 10 ג'יגה, ואז הופיעה שגיאה שצריך לפרמט את אותו כונן. לפי מה שהבנתי הדרך היחידה להעביר את הקובץ היא להמיר את הכונן מ-FAT32 ל-NTFS. השאלה שלי היא האם אחרי ההמרה ל-NTFS קובץ שהוא סרט עדיין יעבוד לי בטלוויזיה דרך חיבור ה-USB? בנוסף, קראתי שההמרה גורמת לכונן להישחק יותר מהר מאשר ה-FAT32 עד כמה זה נכון? כי לפי מה שהבנתי לא ניתן לבצע המרה הפוכה לאחר מכן אז אני רוצה להיות בטוח לפני ביצוע ההמרה. תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  8. יש אולי איזה בדיקות שאפשר לעשות להם?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  9. Started by יניב51,

שלום לכולם (: יש לי HD 40GB ATA שיותר משנה וחצי ללא שימוש. במחשב הנוכחי שלי יש לי HD 800GB SATA. כשניסיתי לחבר את ה ATA הייתה בעיה והוינדוס לא עלה... האם יש דרך כלשהי לכך ששינהם יעבדו על אותו מחשב??

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  10. מה דעתכם?

11. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ישן יחסית שהלך לו הדיסק הקשיח החיבור שלו הוא IDE אבל יש מגבלה נוספת לפי מה שאמרו לי בHP ניתן לחבר ללוח אם שלי דיסק קשיח עד 120 GB בלבד. שאלה ראשונה מה יקרה אם אחבר דיסק קשיח של יותר מ120 GB האם הוא יזהה רק 120 או לא יזהה את הדיסק בכלל? שאלה שניה איפה ניתן להשיג דיסק כזה במחיר הגיוני? ביקשו ממני 500 ש"ח ומעלה תודה חזי

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by xavi,

שלום , אני חדש ויש לי שאלה קטנה . יש לי לוח אם של אסוס שתומך ב sata 1 , אני רוצה לקנות דיסק 250 גיגה sata 2 . השאלה שלי האם המחשב יוכל לעבוד איתו ולנצל אותו כ sata רגיל או שהוא לא יזהה אותו כלל ? (Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS) תודה .

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by Nyromith,

אני מדבר על הדיסק הזה: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=499 לא ראיתי באינטרנט שום תשובה אמינה לגבי זה, אבל ברוב המקומות רשום שפלטה אחת. מישהו ראה אותו פעם פתוח, או יודע אם יש תוכנה שיכולה לבדוק את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  14. שלום, יש לי במחשב 3 כונני SSD וכונן HDD יחיד. כולם מלאים ואני צריך עוד מקום, אני רוצה להוסיף HDD נוסף של 2TB לצורך אחסון בלבד ולא יותקנו עליו תוכנות או משחקים. בסיטואציה כזאת, כשהכונן מיועד רק לאחסון, יש צורך לקנות כונן מהיר עם זיכרון מטמון גבוה? אשמח לקבל המלצה לכונן טוב ל2TB שיהיה עמיד כמה שניתן עד כ500 ש"ח. עכשיו, כפי שניתן להבין זה יהיה הכונן החמישי שיחובר למחשב, ואומנם יש לי עדיין עוד יציאות SATA בלוח אם, רציתי בכל מקרה לדעת האם הוספת זיכרון בכ"ז יכולה לפגוע בביצועים של הכוננים האחרים? ובנוסף ככל שיש יותר כוננים במחשב, יש נטייה יותר גבוהה לבנות מערך RAID בשביל היעילות שלהם, או שזה לא בהכרח חובה?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by adamginz,

התוצאה שלי בסנדרה אחרי פירמוט (לפני שבועיים) 38000~ מה שאני לא מבין זה שאני מפעיל את התוכנה speedfan זה כותב לי hard disk fitness 70%~ מה צודק? מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  16. אני שוקל לקנות שני דיסקים מהדגם הנ"ל לצורך עבודה לבסיס נתונים בחיבור RAID 0 , האם הדגם הזה מתאים, לאור העובדה שראיתי באתר שלהם כי יש דגם שנקרא F1R שמוגדר כתומך RAID. האם זאת בחירה נכונה או אולי מומלץ משהו אחר. דיסק נוסף שראיתי הוא RAPTOR של WD בנפח 300M , אבל במחיר מטורף, האם יש בשוק דיסק אשר משתווה לו או דומה לו בביצועים במחיר שפויי.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by yakir4u,

האם הכבל הזה יכול לעשות בעיות עם HDD מכני רגיל http://www.ebay.com/itm/3Pcs-16-SATA-Serial-ATA-RAID-HDD-Hard-Drive-Data-Cable-Cord-Wire-Lead-1-5Gbps-/320986363136?pt=US_Parallel_Serial_PS_2_Cables_Adapters&hash=item4abc473500 כי אני רואה לפי מה שרשום שהוא מוגבל ל1.5 GBPS האם יהיה איתו בעיה או שהוא יתאים?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by yuvalnus,

האם הכונן הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1810 זהה לכונן הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3068 כשהמליצו לי עליו הדגישו את הNCQ שכתוב רק על הכונן הראשון... מה זה NCQ? ובאמת אין את זה בכונן השני?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by mosh18,

36 גיגה אך ורק למערכת הפעלה ותוכנות יהיה שיפור בביצועים?

20. מה היא בעצם האפשרות הזאת? יש לי SSD של Transcend 128GB לוח של Gigabyte h77-ds3h מוגדר בביוס על IDE הבנתי שאם אני משנה ל AHCI כשמערכת ההפעלה מותקנת כבר המחשב לא יעלה ושהיה עדיף להגדיר אותו ככה לפני ואז להתקין. קראתי שהשלבים הם לשנות את ההגדרה ברג'יסטרי ל 0 ואח"כ לשנות בביוס ל AHCI. האם יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מבצע? יש לציין שיש לי בנוסף לכונן SSD, עוד 3 הארדיסקים שמחוברים לחיבורי ה SATA + צורב SATA האם שינוי ההגדרה תשפיע גם עליהם? לא אכפת לי ממהירות אם זה ישפר יותר את הביצועים. במה זה עוד תורם? האם זה יגדיל לו את אורך החיים באיזהשהוא אופן? איך אפשר להאריך את תוכלת החיים שלו? העברתי את כל תיקיות ה TEMP שעל C לכונן D האם כדאי לבטל את שחזור המערכת גם? ומה לגבי ה …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by bluemail,

קודם בכותרת ודבר שני האים יש אפשרות לחבר שני קבצים כאלה יחד ? ואיך

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by jamoos123,

איפה אפשר לקנות (online) קופסאות jewel case או slim jewel case לדיסקים ריקים ו"מעטפות" לכתיבה לדיסקים ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by stingeR-,

יש לי Gran Turismo 4 מקורי לPS2, עכשיו אני רוצה לעשות לו BACKUP מכיוון שאני ממש אוהב את המשחק ולא רוצה שיקרה לו משהו ועם אחים קטנים כמו שלי אי אפשר לדעת, בכל מקרה עשיתי ממנו IMAGE בפורמט NRG עם נרו ומסתבר שזה יצא יותר מ5 ג'יגה(5.23 לייתר דיוק) ולכן זה אומר שאפשר לצרוב אותו אך ורק על דיסק עם שכבה כפולה(DUAL LAYER) השאלה היא אם יש דרך כלשהיא שבה יהיה אפשר לצרוב את המשחק על דיסק רגיל של 4.7GB ? ואם כן אז איך?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  24. זה קורה לעיתים קרובות יחסית לאחרונה, המחשב פשוט לא מזהה את הקשיח החיצוני שלי שמחובר דרך USB, פשוט לא מופיע ב"מחשב שלי". רק לאחר שאני מנתק ומחבר אותו מס' פעמים רק אז הוא מופיע, זה עניין די מציק. האם זה אומר שהוא עומד לשבוק חיים? WD Elements 500GB

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by matan007,

יש לי שתי מחיצות D ו- E. שתי מחיצות אלו שייכות לאותו כונן קשיח פיזי. ז"א הוא חולק לשתי מחיצות בנפח זהה. מחיצות אלו פורמטו והן ריקות (הווינדוס על כונן אחר ), איך אני מחבר אותן חזרה והופך את אותו כונן קשיח למחיצה אחת גדולה. כאילו במקום D ו- E נגיד רק D שהיא בנפח של שתייהן. אני שוב אומר אין בעיה של איבוד מידע! הן ריקות. שאלתי שאלה זו בעבר והופנתי לסטיקי או למדריך אך אין שם תשובה למצב זה!! בבקשה עזרו בהדרכה ובתוכנות אם צריך.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים