אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אהלן.... לפני כמה ימים קניתי צורב די וי די GSA-H10 בקיי אס פי בתל אביב.... קיבלתי את הצורב בלי שום אריזה, בלי קופסה, בלי שום איטום מסויים אלא בתוך שקית ניילון פשוטה כזאת שעוטפים איתה סנדוויצ'ים... זה נראה לי קצת מוזר שזה הגיע ככה והמוכר הסביר לי שזה מגיע ככה כי זה OEM... האם זה הגיוני שזה בא ככה? איך אני יכול לדעת שלא נעשה שימוש בצורב לפני כן? דבר שני על הדגם של המוצר רשום GSA-H10N... כל זה נראה קצת חשוד... אני לא בא להכפיש ולהשמיץ פה אף אחד אבל...יש מצב שעבדו עליי איכשהו???
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
??? אם כן אז לוקח לצרוב דיסק שלם באיזה חצי שעה?!?! ואם זה Dual Layer אז שעה?
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם! הלך לי הסי.די רום וחשבתי לעצמי למה לא להוסיף עוד כ- 100 -150 ש"ח ולקנות כבר dvd למחשב, לא?! למרות שאני לא צריך כרגע די.וי.די. השאלה שלי היא האם באמת כדאי להוסיף בשביל די.וי.די (למרות שאני לא צריך כרגע - אולי בעתיד, אני לא יודע) והאם dvd rom יכול לתפקד בצורה טובה כמו סי.די. רום כי רוב השימוש שלי הוא לסי.די. ולא לדי.וי.די. (בעיקר להוריד שירים מדיסקים מקוריים של מוסיקה למחשב). האם די.וי.די יכול לתפקד כסי.די.רום כמו סי.די. רום רגיל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הטרה שלי עושה בעיות ואני הולך לקנות בנתיים עוד הרדיסק כדי להעביר אליו את כל המידע ואחר-כך אני יחליף את הבעייתי במסגרת האחריות. השאלה היא איך להעביר את כל המידע? מן הסתם את הקבצים הרגילים אני יעבור בCOPY רגיל בין ההרדיסקים , אבל מה עושים עם כל עיניין מערכת ההפעלה וכל מה שמותקן עליה? איך עושים את העברה הזאת? תודה..
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לחלוקת USB / DISK ON KEY למספר מחיצות (יותר ממחיצה אחת) תודה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD חדש והפנו אותי לכאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376277.0 הדבר שהכי חשוב לי זה שאיכות הצריבה תיהיה הכי טובה שאפשר כדי שאני אוכל להסתמך על הדיסקים שאני צורב אותם שלא יהרסו לי עם הזמן ( למשל אם אני צורב תמונות וסרטונים שלי או דברים אחרים שחשובים שאני ארצה שתמיד יהיו לי ), לכן הכי התרשמתי מהצורב של pioneer. אולם צויין שישנם 2 חסרונות שמדאיגים אותי ( אני לא יודע מה המשמעות שלהן ): - אינו תומך ביטסטינג עבור מדיות DVD+R/RW מזה ביטסטינג בכלל ולמה אצטרך את זה? - אינו תומך בסריקת טעויות מעמיקה - Disc Quality Scanning. מה הסריקה הזו תתן לי? האם היא פועלת לפני צריבה? או כאשר יש דיסק פגום? אני רוצה לדעת איפה החסרונות האלו יבואו לידי ביטוי? א…
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום אנשים אני החלטתי להתקין ווינדוס VISTA 64 של חבר שלי על המחשב שלי אך יש לי בעיה \ אי נוכיות קטנה: ההארד דיסק שלי מפוצל לשני חלקים > 1) לווינדוס XP בגודל 20 ג'יגה 2) למשחקים ותוכנות כבדות בגודל 230 ג'יגה אז מה שאני רוצה לעשות בעצם זה להוסיף עוד חלק בשביל הVISTA אז השאלה שלי היא כזאת האם יש את האפשרות לקחת נגיד 30 ג'יגה מה 230 ג'יגה מבלי לפרמט אותו? ועוד שאלה: אם הנ"ל אפשרי אז כמה אתם מציעים לי לקחת בשביל הווינדוס VISTA?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
-
אהלן לכולם, טוב אז רדפתי זמן מה אחרי כבל eSATA ועכשיו כשיש לי אותו אני מחבר אותו והמחשב לא מזהה אותו, לפחות לא אוטומטית. אין לי מושג לאן לגשת אפילו. הכונן עובד עם ה USB ללא בעיות. כמו כן אני ממש לא יודע איך לזהות את יציאת ה ESATA ב device manager בכל מקרה צריך עזרה כאן!! כמו כן, ניסיתי לאתחל ועדיין לא מזהה! אודה על כל סוג של עצה.
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה ssd אני יכול לחבר ללוח אם הזה - צירפתי את העמוד הרלוונטי מתוך ה- User's manual ואם אפשר גם לקבל המלצה לדגם מומלץ ? תודה רבה 28.pdf
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מתלבט בין Samsung 840 Series 2.5'' 250GB לבין Transcend TS256GSSD320 (256GB) (ההפרש במחיר הוא 5 שקל סה"כ) אין לי מושג איך Transcend בתחום הSSD (אף פעם לא קניתי מוצרים שלהם אבל אני יודע שהם טובים) מצד אחד ואני סומך על סאמסונג בעיניים עצומות מהצד השני. וגם תוספת של 6GB ב5 שקל משנה את היחס העלות\נפח בצורה לא קטנה. יכול לשקול גם בשדרוג של 50 שקל לקחת Transcend TS256GSSD720 באותו נפח אבל לא בטוח שמוכן להשקיע 990 ש"ח בכונן. ועוד שאלה, מה זה חיבור mSATA והאם הוא עדיף על פני SATA3? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום אני קונה hd חדש sata ורוצה לחבר אותו ללוח אם ide האם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות DISK ON KEY 16 GB עד מחיר של 300 ש"ח הדרישות זה שיהיה קטן.. (בגודל הסטנדרטי) שיעבוד תמיד טוב בלי בעיות... עדיף בלי ראש מכסה..(כי זה אובד די מהר..) שיהיה מהיר כמה שאפשר....(כתיבה וקריאה..) ושל חברה שיחסית איכותית.. (לא משהו סיני וכאלה..) כרגע הכי נראה לי המיקרו של SANDISK... פשוט זול.. אונמם לא הכי מהיא.. אבל הסתדרתי עם ה4 GB שלו.. אז לא נראה לי שיהיה לי בעיות אם ה 16 GB... מעניין אותי לדעת על חברות כמו PQI, OZC, UNIT DRIVE וגם מזה DUAK CHANEL בDOK.. שמעתי על זה כמה פעמים ואין לי מושג מה זה בכלל... עוד שאלה זה.. תוך כמה זמן להארכתכם יקח לDOK לרדת במחירו לאיזור ה150-200..??? שכן רגע הוא על 200 -300...
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
[iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=43108[/iurl]
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח אחד עם מערכת הפעלה שאינה עולה ואני מחפש דרך ,ליצור מחיצה על הדיסק הזה והשלה היא האם יש דרך ליצור מחיצה בRECOVERY CONSOLE או עי תוכנה כמו ERD COMMANDER? או כל דרך אחרת שתוכל לפצל לי את ההרד דיסק הזה בלי צורך במערכת ההפעלה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני חושב לרכוש הארדיסק 500 גיגה של SEAGATE. יש הסתייגויות כלשהן לגביו? אני מחפש משהו שקט, שגם לא יהיה איטי מדי. הווסטרן הרעישו לי. כנל דיסק מחברה אחרת. לכן חשבתי עליו. יש פה איזה הודעה שנותנת לינק לבדיקת סיגייט נגועים, זה יצר אצלי חשש מסוים עכשיו לגביו. מישהו יכול להסביר מה הקטע?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
חברה (בעלי ה1.5T) אני רוצה לקנות את הכונן אבל עם הפיאסקו הדי גדול שהתחיל דווקא עם הדגם הזה יש לי בעיה בגלל שאני מתכנן להשתמש בהם בRAID כל עצירה שלהם תדפוק לי את כל העסק אני רוצה לשמוע מבעלי הכוננים עצמם איך הם עובדים אצלהם והאם היו להם איתם בעיות
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שעושה רעש חזק מאוד (מהתדרים הנמוכים והמעצבנים במיוחד) אפשר לעשות משהו כדי לגרום לו להיות בשקט? כיסיתי אותו פעם במגבת - זה ממש עזר, אבל לא נראה לי שזה כל כך חכם לחנוק אותו ככה. מצד שני לא מצאתי שום יציאת אוויר אז אולי בכל זאת אפשר לכסות אותו ולהכניס אותו לאיזו קופסא אטומה. אני יודע שזה נשמע מטומטם אבל הרעש בלתי נסבל והדיסק עצמו מצויין, כרגע הוא מנותק וחבל לי על כל המקום המבוזבז. רעיונות אחרים יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לא רק אינטל וסמסונג: גם חברת Patriot רוצה נתח בשוק כונני ה-SSD המתקדמים בממשק M.2, עם הבטחה למהירויות גבוהות מתמיד נראה שימיו של ממשק ה-SATA 3 כאמצעי אחסון נבחר לכונני SSD ספורים. עם פיתוח טכנולוגיית ה-NVMe החדשה לאמצעי אחסון מתקדמים, רף הביצועים בשוק הביתי מטפס בכמה מדרגות ומכפיל את עצמו כמה פעמים. הפעם בתפריט כונן חדש של יצרנית הזיכרונות הותיקה Patriot. לכונן קוראים Hellfire והוא למעשה כרטיס SSD המתאים לממשק M.2 הנפוץ כיום בלוחות אם מבוססי ערכות השבבים H170 ו-Z170 של אינטל. כמו כן, גם במחשבים ניידים מתקדמים העושים שימוש במעבדי הדור השישי של אינטל, הסקיילייק. הבקר של Phison, שיהווה את לב ליבו של הכונן החדש מ-Patriot הכונן המדובר מחיר בקר …
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני לא מזמן התחלתי לעבוד אים צורבי DVD וכדומא ואני לא מצליח למצוא חומר לקריאה בנידון ! האים מישהוא יכול לעזור לי בנושא? אים כן אז הנושאים העיקריים הם: 1. מזה DVD 2. איזה סוגים של DVD יש ומה שימושייהם 3. איך פועלים עים DVD צורבים 4. איזה סוגים של DVD דיסקים יש 5. מה זה DVD + \ - 6. אים יש אוד פונקציות מיוחדות אז ספרו לי עליהם ??? תודה למי שיעזור לי
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי חברים מ\במהלך השוטטות שלי פה בפורום ניתקלתי במוצר הנ''ל http://ivory.co.il/product.asp?productid=538&CatCode=66 ויש לי דיסק 120 ג'יגה של סייגט בתצורת IDE רציתי לדעת אם אני יקנה את המתאם .. ויחבר , צריך גם לחבר מתח דרך המלוקס לדיסק? או שמא גם העברת הנתונים וגם המתח עוברים דרך הUSB (כי אם כן זה שווה מאוד )
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD SLIM של ניידים ואני מחפש מתאם ככה שאני אוכל לשים אותו בתוך המחשב הביתי שלי, SATA או IDE עדיפות ל-SATA... יש מתאמים כאלו? מישהו יכול לתת לי לינק למוצר כלשהו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
האם תחול ירידה בקרוב במחירי הקשיחים? האם אפשר לקבל המלצה על קשיח חיצוני ונייד בנפל של טרה?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
קודם כל כותרת יותר תמציתית מזה לא יכולתי לחשוב אז אם יש הצעות - תתקבלנה בברכה עכשיו לנושא. כשאני רואה סרט מתוך דיסק (פורמט VCD , DIVX, XVID לא משנה), אז אני יודע שיש קצב קריאה מסויים שהמחשב צריך לקרוא מהדיסק. אני גם יודע שהוא בדרך כלל לא עולה על 1500KB\S. אני גם יודע שמהירות הקריאה X40 היא בערך 6MB\S וסידירומים של היום יודעים לקרוא אפילו יותר מהר. עכשיו השאלה שלי היא למה כאשר אני רואה סרט מהסידירום אז הסידי מסתובב במהירות שיא ?? למה הוא לא מסתובב בדיוק במהירות שתיתן את קצב הקריאה הדרוש? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-