עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by lioryb,

אני רוצה לחבר 2 HD ב-RAID1, ואין לי בקר על הלוח אם (Gigabyte EP45-DS3). לפי מה אני בוחר בקר? מה טווח המחירים של בקר שכזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by EAD,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=3165_3101&products_id=25385&PHPSESSID=e1d5b5e229f5acc33b1e3adc5a335c48 OCZ Throttle eSATA Flash Drive 32Gb השאלה שלי, האם אני יכול להשתמש בו באותו הזמן גם כ USB וגם כ ESATA ? כלומר, אני יכול להכניס אותו ל ESATA, לרשום נניח X נתונים ולקרוא Y נתונים וכו'. ואז להוציא, לחבר אותו ל USB2 ולהשתמש בו עם אותם X ו Y נתונים וכו'? כי יש לי לדוגמא כונן USB חיצוני שגם אפשרי לחבר אותו ל ESATA (לא כונן USB, אלא HD חיצוני כזה שמתחבר גם ל USB וגם ESATA) ושם עבור חיבור ESATA אני צריך לפרמט אותו מחדש וכל זה. מה אתם אומרים פה? אני פשוט מפחד לקנות ואז שיתברר לי שבמחשבים שיש ESATA אני יכול להשתמש ובמחשבים שאין, אני לא (אלא אם אני מפר…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by dorish,

אז ככה אני קונה מחשב חדש בהרבה כסף אז אני חושב שהכי כדי להשקיע בדברים שישארו שנים כמו מסך VP930B שהוא מסך יקר אבל ישאר שנים במארז מעוד יקר שישאר שנים בספק וכו" אז הרדיסק הוא גם דבר שישאר שנים ואת המעבד וכרטיס המסך אני תמיד יחליף אז ככה אני הבנתי שעל RAPTOR יש 5 שנים אחריות שזה מעוד חשוב הוא 74GB שזה מספיק לי הוא עולה 990 שזה לא נורא ולא בשמיים השאלה שלי איזה חברה הכי ממולצאת חשוב לי השקט והאם לא הולך לצאת איזה משהוא חדש בתחום ששווה לחכות אליו (מה שממש לא נראה לי) והאם אני מחבר אותו רגיל או שזה מסובך ללוח אם החדש שלי (עוד לא קניתי אם זה משנה משהוא בלוח שאני צריך לדעת לפני שאני יקנה) וזהו אם יש לכם משהוא שאני צריך לדעת חוץ מזה אז תודה ואני לא יודע אם זה קשור אבל אני רוצה גם…

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by iloushy,

הי, אני מתלבט אם לקנות למחשב נייח חדש כונן SSD 1TB אל מול SSD 240GB + HDD 1TB. תוכלו בבקשה לעזור לי עם יתרונות וחסרונות של שתי האפשרויות? תודה!

5. פרמטתי את המחשב, ופרמטתי רק מחיצה אחת, זאת שבה אני מתקין את הווינדוס. אחרי הפרמוט והתקנת הוינדוס, הוא לא מראה לי את 2 המחיצות שלא נגעתי בהן. מישהו יודע למה?? תודה.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by Lackluster,

אהלן D: התחדשתי בעוד כונן קשיח חיצוני, כבר יש לי אחד של SEGATE 1TB מחובר לחשמל פועל 24/7 כבר שנה וחצי שנתיים כמו שעון, עכשיו ראיתי ש1TB לא מספיק לי אז הלכתי על 2, ועוד יותר התלהבתי שראיתי שאין צורך בחשמל! כזה אלגנטי קטן ויפה השאלה שלי היא האם אני יכול להשאיר אותו דלוק 24/7 בלי חשש (למשך כמה חודשים), אין לי עליו דברים חשובים יותר מידיי אני רק משתמש בו כפתרון זמני לשיתוף קבצים באתר טורנטים בגדול אמנם ה1TB ישאר דלוק תמיד למטרת שיתוף קבצים. אני מתכנן להביא מחשב חדש בקרוב שבו אני אשים כנראה 2TB גם כן אז הפספורט החדש ישמש כגיבוי לדעתי.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by Itzik 007,

היום קניתי HD חדש של WD - 80G 7200 RPM 8MB IDE... כרכע יש לי במחשב WD 40G 5400 כפריימרי ועוד WD 30G 5400 כסקונדרי [הוא ריק]. אני רוצה שהדיסק החדש יהיה הפריימרי + שכל המידע שיש לי על ה40G יעבור אליו... יש דרך לעשות את זה? [אני מבין גם שמכיוון שיש רק 2 חיבורים בכבל ה30G לא יהיה מחובר] אפשר להעתיק הכל כולל הווינדוס והקבצים בלי איזו תוכנה? אם זה לא אפשרי - אפשר לעשות שבכל HD תהיה התקנה של ווינדוס ובגלל שה80G הוא הפריימקי אני תמיד אגיע אליו? תודה

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by HitmanX,

אתמול הייתי אצל Cool Boy עשינו חור בגג.. כשהרכבנו את המחשב המאוורר הקידמי לא עבד טז בשמן שהמחשב פעל הוא התחיל להתעסק שם עם הכבלים.. ואז פתאום היה בזז כזה קטן ואחד הצ'יפים בהרדדיסק דלק והעלה עשן. אז השאלה שלו זה האם האחריות תכסה את זה ? ואולי הוא עוד יעבוד ? (פשוט לא רצינו לסכן עוד חומרה אז לא ניסינו לחבר אותו אחרי זה)

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by tamir6066,

הי,כשאני צורב משהו עם התוכנה clonecd ומגדיר לו לצרוב על X1 במהלך הצריבה הוא כותב שהוא צורב במהירות X4...לא מצאתי בהגדרות שום דבר על זה. מה לעשות?זה צורב של אסוס,דגם במפרט בצד.

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by Drek Boy,

יש לי MP3 של ARCHOS 20 GB מהישנים אבל ממש ישנים כאילו הדור הראשון של הMP3 עם הרדיסקים אקיצר נשבר לו המסך ובדקתי ובשביל לתקן אותו יוצא לי יותר זול לקנות אייפוד אפילו אז לא תיקנתי וקניתי חדש עכשיו סתם ראיתי אותו זרוק בצד והחלטתי לפרק אותו כי הוא בכל מקרה לא הועיל לי כי הוא גם לא עבד כל כך והיו לא פאקים אז לא יכולתי להשתמש בו כהרד דיסק נייד. אקיצר פירקתי אותו ועכשיו יש לי את ההרדיסק שלו מופרד משאר ה"מארז" של האם פי הפינים שלו דומים לזה של מחשב כאילו יש את אותו מספר אבל במקום שיהיה אחד חסר איפה שצריך כמו בקבל של הHD אז יש אחד חסר במקום אחר אז זה לא מתחבר לקבל איך שהו אבל רציתי לדעת אם זה אפשר לעשות משהו שאני אוכל לחבר אותו למחשב או שאני צריך להכין לו קבל מיוחד שיתחבר לחיבור ה…

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by amisha,

יש הצעות ?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  12. Started by zik125,

שלום לכולם מה חשוב לדעת לגבי זכרונות RAM והמהירות שלהם (האם מומלץ לקחת במהירות 2000) ולגבי דיסק קשיח הבנתי שהדיסקים של WESTERN מהסידרה השחורה מרעישים,האם זה באמת משמעותי ומההאלטרנטיבות שנחשבות לטובות (סמסונג למשל) ועוד דבר האם באמת מומלצ לקנות אותם במערך RAID?

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  13. ממליץ בחום לקרוא לפני רכישה

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by qpalzm,

כמו שהכותרת אומרת^ תודה מראש

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  15. ^ אני פשוט קונה הרדיסק חיצוני של WD מחו"ל ורוצה כבל מתח של הארץ. אשמח לשמוע על חנות שמחזיקה אחד כזה. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136132 תודה מראש. .swg

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  16. קניתי דיסק לצריבה רב פעמית, של silverline X12. צרבתי עליו אלבום מוסיקה שהיה לי במחשב ושמתי במערכת ה-DVD בבית, של NORMANDI. כל הזמן היו קפיצות בשירים, והדיסק דילג על המון דקות בשירים עצמם. צרבתי על מהירות X4 אגב. את אותו האלבום צרבתי על דיסק רגיל, אבל בדיסק הרגיל הכל עבד חלק במערכת ה-DVD, גם במחשב הוא עובד מצויין. אז מה גורם לדיסק צריבה רב פעמי לקרטע כך במערכת ה-DVD, אם המערכת כבר מסוגלת לקרוא אותו ואת הקבצים שצרובים בו?!

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by lior11,

הי! אחלה פורום עם המון מידע הזמנתי כונן קשיח WD6400AAKS Western Digital והתקשו ואמרו לי שאין במלאי וגם ליבואן אין... איזה HD שווה לקחת במקום, בטווח מחירים הזה?(הHD עלה 359 כולל משלוח) תודה

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  18. שלום, מעוניין לקנות הארדיסק פנימי בנפח 500\1000 GB. השימוש שלו נכון לעכשיו הוא להיות מחובר לראוטר בתוך כונן רשת ביתי.. בעיקר לגיבויים. חלק מזה כולל לנגן ממנו סרטים דרך הרשת. יכול להיות שלפעמים אחבר אותו לסטרימר. האמת ש 90% מהזמן הוא ישכב חסר שימוש. אני אשתמש בו לעיתים רחוקות. שאלות: ראיתי שהמומלצים שלכם הם של סיגייט. למרות זאת, כמעט כל מי שאני מכיר קונה WD סדרה ירוקה. מה אתם יכולים להגיד שיותר מתאים לי? בגלל שרוב הזמן הוא יהיה חסר שימוש, רציתי לקנות מארז שמאפשר כיבוי כשהוא לא בשימוש. האם יש כאלה? האם זה בטוח להארדיסק? כי זה נשמע לי כמו לנתק לו את החשמל ולפי מה שאני יודע זה לא בריא. תודה לעונים, איתי.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  19. שלום לכולם! ברשותי שני הארד דיסקים,120GB מאסטר ו-250GB סלייב(שהוספתי לא מזמן). איני מצליח לחלק את ה-250 לפרטישיינים או להתקין עליו מערכת הפעלה(ויסטה או XP),בניגוד להארד דיסק הישן שלי,שבו אני יכול לבצע את הפעולות הללו. מה הבעיה לדעתכם? תודה מראש http://img107.imageshack.us/my.php?image=84465657iv9.jpg

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  20. איזה צורב DVD עדיף ? של אסוס DRW-24B3ST שעולה 140 שקל. DRW-24B3ST DVD±RW x24 Black Sata למכירה בקי.אס.פי. מחשבים או של סמסונג SH-S223B / SH-222AB שעולה 115 שקל. SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA למכירה בקי.אס.פי. מחשבים תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  21. היי, יש לי כרגע 500GB של WD במחשב שכבר בהחלט לא מספיקים לי, לכן חשבתי לצרף עוד כונן של 500 או טרה האם ישנה אפשרות להוסיף כונן מבלי לפרט את המחשב וחלק את המקום מחדש אלה פשוט כאוד כונן במחשב? ושאלה נוספת האם 2 כוננים יכולים להיות שונים? מבחינת דגם,חברה מהירות נפח וכו'? במידה וכן אפשר לקבל המצלה לכונן טוב באזור ה350 ש"ח מKSP? (פשוט שם הכי נוח לי לקנות) תודה (:

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  22. Started by orlupo,

שלום, ביקשתי כאן לא מזמן המלצה על צורב DVD. קיבלתי המצלמה על ASUS DRW-2014L1T. בדקתי והוא אכן היה נראה צורב טוב שתומך ב-BitSetting ו-LightScribe. הלכתי היום ל-SkyPC והם אמרו לי שהוא לא זמין יותר ובמקומו יש דגם חדש: 20B1LT. חיפשתי קצת מידע עליו וגיליתי שהוא לא תומך ב-BitSetting וגם איכות הצריבה רק סבירה. הייתי רוצה המצלמה על צורב DVD אחר או מישהו שיודע על חנות טובה ואמינה שעדיין מוכרת את הצורב הנ"ל. תודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  23. האמת שאני לא בטוח שיש דבר כזה, אבל בן דוד שלי מחפש כונן קשיח חיצוני (עם חיבור USB מינימום) שיכול לנגן מוזיקה ישר (בעזרת חיבור של רמקולים כמובן) ללא צורך במכשיר נוסף. הוא אמר לי שהוא ראה משהו כזה אבל לצערי לא הצלחתי למצוא. אז מה שאני צריך זה כונן קשיח של TB1 שיכול לנגן מוזיקה בעזרת רמקולים. אם יש דבר כזה אשמח לשמוע המלצות לגבי מוצרים. תודה.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  24. Started by dj mccoy,

שלום לכולם אני זקוק נואשות לדרייבר של צורב מדגם YAMAHA CRW-F1E מה שקורה אני מנסה לצרוב וכל הזמן הצריבה נכשלת אם למישהו יש פיתרון אז............ תודה

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  25. נו , הכותרת דיי אומרת הכל , אבל בכל זאת , אני צריך צורב דוד שתומך בכמה שיותר פורמטים , שלא ממש מפריע לו אם הוא צורב על מדיות איכותיות או לא , וכמובן , שלא יידפוק דיסקים על מהירויות בינוניות (CD אני צורב בכיף על 32X והצורב הנוכחי שלי לא הורס , זאת פחות או יותר המהירות שבא אני אצרוב דוד , חלקיי 4 כמובן , אז יוצא שאני אצרוב על 8X ואני צריך צורב שיכול לעמוד גם בקצת יותר )

דיונים חדשים בפורומים